Sziasztok,
én sem tudtam jönni, többször is próbáltam, de nem lehetett. Se tegnap, se tegnapelött
Miléna, megy a drukk tölünk is!!!!!!!!!!
Hajni,
tényleg ne aggódj ezen a dolgon, milliméterek elmérése is akkora külömbségeket tud kiadni, hogy csak na! A baba pedig össze tuti,. hogy nem ment! Na meg a szonográfus sem biztos, hogy a legprofibb volt, nem igaz? A lényeg, hogy a dokid szerint minden rendben van! Na meg legyünk öszinték: abban a törékeny pici testedben szerinted mekkora bébi fér el?? Egy ötkilós?

Szóval ne parázz, majd kint megerösödik, nem baj, ha csak 3 kiló körüli lesz! A farossággal én sem vállalnám a sima szülést, inkább nem kockáztatnék.

De így is minden gyönyörü lesz, meglátod!
Timi,
te hogy vagy? Remélem még nem szültél meg!

Jelentkezz! Ez a végén már tényleg olyan izgis!
Hízás: én most olyan 8-9 kilónál tartok, de bevallom töredelmesen, hogy az utóbbi pár napban igencsak elengedtem magam, na meg masszívan vizesedek is. Bokám már alig látszik, az ujjaim pedig elkezdtek majdnem folyamatosan zsibbadni, úgy, hogy alig tudok megfogni valamit,mert nem érzem.
De a vízvisszatartás is a szopihoz kell majd, így fogom fel, csak hasznos lehet, még ha most rossz is.
Ja, egyébként én az elsö terhességemnél 14 kilót híztam, abból maradt otthonra kb 3, ami nem is vészes, az elején ment le az is rendesen, szinte napról-napra láthatóan. 3 Héttel a szülés után már a 27-es farmeromat hordtam. Aztán elkezdtem fogigátlót szedni ( én marha )és elapatd lassan a tejem. Na erre ment a zabálás, hogy sok legyen, meg elég, aztán hirtelen fölugrott vagy 6 kilócska, amit aztán még gyarapítottam is kicsit, tehát a második babának 9 kilóval nehezebben kezdtem neki, mint Ábelnek.
Naszóval a szopi alatt is lehet hízni, de csak ha eszetlenül csinálja az ember, mint én. Tanultam belöle, most nem így fogom csinálni. A lényeg, hogy sokat igyon az ember és normálisan egyen. Na meg fejben is ott kell lenni. De hogy nem eszek össze minden, amit hallok, meg tanácsolnak, hogy ez jó a tejnek, az tuti.
Na meg fogigátlót sem fogok szedni addig, míg szopi van. Majd megoldjuk máshogy, vagy jön hármaska
Niki,
te is jelentkezz most már be naponta, jó? Olyan közel vagy már te is a babához, hogy bármi lehet! A görcsölés meg jó, hiszen készülsz a szülésre!

Én úgy élveztem Ábelnél azt a várakozást elötte a jóslófájásokkal, hogy na, talán most? Vagy mégsem? Ez olyan izgi! Egyébként én is pénteken megyek a kórházba megbeszélésre meg idöpontegyeztetésre, úgyhogy pénteken már én is meg fogom tudni mondani, hogy mikor szülök

De szeretném, ha elötte a picúr magától beindulna, az valahogy mégis szebb, hogy már enyhe fájásokkal, vagy esetleg elfolyt magzatvízzel megy oda az ember, minthogy minden elözetes nélkül megcsászározzák. Remélem nálunk így lesz és Áron tudja majd, hogy elötte legalább egy nappal ki kéne bújnia...
Emese,
tudósítasz majd Milénáról? Dob neked sms-t, vagy majd a férje ír? Olyan izgi!!!!!