A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hajni!
Úgy látom hasonló dolgok miatt aggódsz mint én ,csak az ok más. Nekem azt mondták, amíg sokat mozog a baba, biztosan nincs nagy baj. Én is jövő héten megyek újra UH-ra, igaz csak csütörtökön. Remélem megnyugtató hírekkel jösz kedden.

Hízás: Ne aggódjatok miatta, én Petykával 16kg-t híztam, és pár hónap alatt 2kg híján mind lement rólam. Most 10kg-nál tartok és ennek nagyon örülök.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok Kismamik!

Tudom, mit felejtettem el a múltkor: Szívből gratulálok Maricáéknak és Vadvirágéknak a tündéri kiscsajszikhoz! :) Nagyon jó egészséget, sok örömet és sok tejcsit kívánok nekik!

A tegnapi napom szörnyű volt. Reggel rögtön, ahogy felkeltem, elkezdtem görcsölni. Borzasztóan húzódott a pocakom, meg keményedett rendesen. Egész nap ezt csinálta, és mikor Gergő is beindult, azt hittem, szétszakadok. Mondtam is Anyunak, hogy ezen a napon kellett volna ctg-t csinálni, akkor biztos érdekesebb görbét rajzolunk a papírra, mint pénteken. Legközelebb kedden lesz ctg, fogadni mernék, hogy megint nyugis lesz és átalussza ez a zsivány pasi. :)

Megjött a hidegfront csajok, kiváncsi leszek, lesz-e újabb szülés...
Miléna? Timi26? Drukkolok! :D

Szép napot, jó pihit kívánok!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

HÍrek Milénáról!

Miléna most hívott, nagyon jó kedve van! :D
Megvizsgálta egy doktornő, 1 ujjnyira ki van tágulva, és a vizsgálat során elkezdett görcsölni, ami jó!!!! A dokinő megkérdezte, hogy készen áll-e a szülésre?
Na gondolhatjátok, Miléna mit válaszolt: PERSZE!
A lényeg az, hogy ez a tágulás még nem elég, de mivel már nyákdugó sincs, 1 ujjnyi a tágulás, és vannak görcsök, ha ezt a vonalat követi, és még tágul egy picit, akkor vagy ma, vagy holnap megcsászározzák! :D
Most mászkál, lépcsőzik, majd' leszakad a dereka, de csinálja hősiesen, hogy el ne múljanak a görcsök.
Már tényleg borzasztóan közel van, a hangja is egész más volt.

Menjenek a drukkok csajok, készülődik kifelé a topik első fiúkája! :D

Ráadásul stresszelnie kell a babát, hogy ha megszületik, akkor a tüdeje erős legyen, és üvöltsön. Ezt úgy lehet, hogy folyamatosan görcsöl, és méhösszehúzódásai vannak.
Ajánlottam neki a lépcsőzésen túl a has cseszegetését, mert az én babám az NST-n ugyebár ettől nagyon bepipult.

Drukkoljunk lányok nekik a finisben!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tegnap en is probaltam bejutni a babnetre...nem sok sikerrel. :evil:

Tegnap nem gorcsolt annyit a hasam, este kezdett egy kicsit, de a pocakom egyfolytaban kemenyedik. Hat, mindegy, jon a babuka, amikor jonni akar!! :)
Ma megyunk Londonba, termeszetesen berakom a korhazi cuccost a csomagtartoba! :D

Szep hosszu hetveget nektek!

Niki
Vendég

Drukk Milenanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hajni!

Örülök, hogy megnyugtatott az orvosod! Nincs ott semmi gond, csak mindenkit paráztatnak. Régen azért nem volt ilyen! Jó is, meg nem is, hogy ennyi mindenre képes az orvostudomány. Most ha nem lenne uh akkor nem lettél volna ilyen ideges!

Kilók: én 8,5-nél tartok. Bár 2 hét múlva megyek tanácsadásra, akkor biztos több leszek, de meg vagyok elégedve a súlyommal. :D

Mazsola: ha megszülsz aznapra még nem kell ruha a babának, másnap meg apa visz be olyan ruhát amit mondanak bent neked. Időjárástól és a baba méretétől is függ. Én úgy készülök, hogy viszek be 56-os és 62-es rövid és hosszúujjú bodykat, meg ujjatlan és hosszúujjú rugdalozót, textilpelenkát, kiskesztyűt (hogy a körmeivel ne karmolja magát össze).

Kérdés: szerintetek tegnap éjszaka érezhettem, hogy Marci baba feje lentebb ment? Vagy csak bebeszélem magamnak? Szörnyű éjszakám volt, 0 percet aludtam!

Ja, még egy kérdés: lehet-e a szoptatás alatt hajat festeni?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Niki!

Még én is be szeretnék férni a csomagtartótokba, imádom Londont!!! :lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó!
Nyugodtan festhetsz hajat szoptatás alatt is.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok,

én sem tudtam jönni, többször is próbáltam, de nem lehetett. Se tegnap, se tegnapelött :twisted: :twisted:

Miléna, megy a drukk tölünk is!!!!!!!!!!

Hajni,
tényleg ne aggódj ezen a dolgon, milliméterek elmérése is akkora külömbségeket tud kiadni, hogy csak na! A baba pedig össze tuti,. hogy nem ment! Na meg a szonográfus sem biztos, hogy a legprofibb volt, nem igaz? A lényeg, hogy a dokid szerint minden rendben van! Na meg legyünk öszinték: abban a törékeny pici testedben szerinted mekkora bébi fér el?? Egy ötkilós? :shock: Szóval ne parázz, majd kint megerösödik, nem baj, ha csak 3 kiló körüli lesz! A farossággal én sem vállalnám a sima szülést, inkább nem kockáztatnék. :wink: De így is minden gyönyörü lesz, meglátod! :wink:

Timi,
te hogy vagy? Remélem még nem szültél meg! :wink: Jelentkezz! Ez a végén már tényleg olyan izgis!

Hízás: én most olyan 8-9 kilónál tartok, de bevallom töredelmesen, hogy az utóbbi pár napban igencsak elengedtem magam, na meg masszívan vizesedek is. Bokám már alig látszik, az ujjaim pedig elkezdtek majdnem folyamatosan zsibbadni, úgy, hogy alig tudok megfogni valamit,mert nem érzem. :shock:
De a vízvisszatartás is a szopihoz kell majd, így fogom fel, csak hasznos lehet, még ha most rossz is.
Ja, egyébként én az elsö terhességemnél 14 kilót híztam, abból maradt otthonra kb 3, ami nem is vészes, az elején ment le az is rendesen, szinte napról-napra láthatóan. 3 Héttel a szülés után már a 27-es farmeromat hordtam. Aztán elkezdtem fogigátlót szedni ( én marha )és elapatd lassan a tejem. Na erre ment a zabálás, hogy sok legyen, meg elég, aztán hirtelen fölugrott vagy 6 kilócska, amit aztán még gyarapítottam is kicsit, tehát a második babának 9 kilóval nehezebben kezdtem neki, mint Ábelnek.
Naszóval a szopi alatt is lehet hízni, de csak ha eszetlenül csinálja az ember, mint én. Tanultam belöle, most nem így fogom csinálni. A lényeg, hogy sokat igyon az ember és normálisan egyen. Na meg fejben is ott kell lenni. De hogy nem eszek össze minden, amit hallok, meg tanácsolnak, hogy ez jó a tejnek, az tuti.
Na meg fogigátlót sem fogok szedni addig, míg szopi van. Majd megoldjuk máshogy, vagy jön hármaska :lol: :lol:

Niki,
te is jelentkezz most már be naponta, jó? Olyan közel vagy már te is a babához, hogy bármi lehet! A görcsölés meg jó, hiszen készülsz a szülésre! :wink: Én úgy élveztem Ábelnél azt a várakozást elötte a jóslófájásokkal, hogy na, talán most? Vagy mégsem? Ez olyan izgi! Egyébként én is pénteken megyek a kórházba megbeszélésre meg idöpontegyeztetésre, úgyhogy pénteken már én is meg fogom tudni mondani, hogy mikor szülök :wink: De szeretném, ha elötte a picúr magától beindulna, az valahogy mégis szebb, hogy már enyhe fájásokkal, vagy esetleg elfolyt magzatvízzel megy oda az ember, minthogy minden elözetes nélkül megcsászározzák. Remélem nálunk így lesz és Áron tudja majd, hogy elötte legalább egy nappal ki kéne bújnia...

Emese,
tudósítasz majd Milénáról? Dob neked sms-t, vagy majd a férje ír? Olyan izgi!!!!!

KépKép
KépKép
motiot

Jó reggelt!

Mi még nem szülünk, de tegnap ugye unalmamban olvastam pár babás topikot, ott azt írják, hogy betöltött 38. hét után már teljesen készen van a baba a születésre, tehát onnantól tényleg bármelyik pillanatban megindulhat kifelé!
Holnap töltjük...
Viszont kicsi lányomnak megígértem, hogy elviszem a tüzijátékra (nem Pestre, cask 20 km-re), mert apuka megint nem lesz itthon. Jaj csak nehogy megijedjen a bébi mert aztán lenne haddelhad ha a tüzijáték kellős közepén akarna kibújni!!! :shock:

Milénának ezer drukk, szerintem most már tényleg ki fog bújni Zétike!!!

A hízás-fogyástól nem kell félni, úgy tudom, hogy kell 1 év a szervezetnek, hogy regenerálódjon, persze ez is alkat függő, nekem 3 év után sikerült lefogynom, de van akin a szülés után már nem látszik semmi. Türelem, az első időszakban a baba a legfontosabb, neki mindegy hogy néz ki az anyukája, csak kiegyensúlyozott legyen!!!

Megyek főzök, rántott husit, meg krumplipürét, gyermekeim ezt kívánják!!! :D (főleg a kicsi... :oops: )

Kép
Kép
timi26

Ja igen, még azt is olvastam, ez főleg Hajninak szól, ha sokat csuklik a baba az jó jel, mert akkor jó az áramlás kap oxigént a baba.
Tehát lányok, élvezzük ha csuklik, mert akkor jól érzik magukat!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Mindenek előtt: SOK PUSZI ÉS GRATULA MMARICÁNAK ÉS VADVIRÁGNAK! NAGYON ÉDESEK A LÁNYKÁK! NAGYON SOK ÖRÖMÖT ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNOK HOZZÁJUK! Kép

Hát szóval tegnap tényleg nem lehetett belépni a babanetre... :( pedig egy heti nélkülözés után nagyon szerettem volna. Gremese, közben pedig hadd köszönjem meg az sms-eket, nagyon örültem nekik!!!! :D

Velünk időközben minen rendben, bár tegnap óta többet keményedek, és főleg hajnalonként van egy-két igen kellemetlen összehúzódásom. Nem fáj, csak rossz. Mindemellett Máté még mindig állandóan mocorog és növekszik, rengeteget csuklik, és valahogy úgy érzem, esze ágában sincs még kijönni. Jól is van ez így. :D Remélem, az én méhem meg méhlepényem is így gondolja. Szerdán megyünk dokihoz és az első NST-re. Nagyon kíváncsi leszek. :oops:

Elkezdtem inni a málnalevélteát. Mézzel tök fincsi!!! :D :D Kár, hogy csak 1 bögrével szabad naponta! :(

Meg a masszázsolajat is kenegetem. Nem tudom, fog-e használni valamit. :roll: Most még nem érzek semmit, de bánom is én, cask majd "élesben" működjenek a dolgok!

Ja, kanapénk meg még mindig nincs! :evil: Telefonáltak a héten, hogy elfogyott a kárpit, amivel rendeltük, tegnap voltunk újat választani. Örülök, ha addigra kész lesz, mire Mátéstól hazajutunk! Nem szeretnék szülés után matracon szórakozni! :cry:

Most röviden csak ennyi, próbálok visszaolvasni mindent, amit tudok, aztán majd délután vagy este még jövök!

MILÉNA, MEGY A SOK POZITÍV ENERDZSI!!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Milénának én is drukkolok nagyon ,hogy végre kezében foghassa
Zétit.

Görcsök és keményedés már nekem is van,de remélem még kicsit várat magára.
Szerdán ujabb ctg,és talán uh is.

Timi26!
Nálunk is lesz tüzijáték, Miért nem ide jöttök?

Era!
Hogy van Beatrice?

Azért mindenki jelentkezzen.

Ildi

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Sense!
Én nem parázok a plusz felesleg miatt (én is +15-nél járok). Csak amiatt lehet gond, hogy a doki nehogy előbb befektessen a kórházba. De én úgy tervezem, hogy fél évig, amíg biztosan szoptatni szeretnék tuti, hogy nem fogyózok. De a barátnőm már fél év után elkezdte a 90 napos fogyókúrát a védőnő engedélyével, pedig még szoptatott negyed évig. (Hozzáteszem, hogy ő pont hízott a szopi alatt… :( )
Azután pedig mindenképpen szeretnék arobicra járni, mint régen, heti 2x legalább. Szerencsére párom ebben támogat. Persze neki is érdeke! :wink: De valakinél a szoptatás alatt a baba leszívja az összes felesleget. Szóval szerintem Te se aggódj emiatt!!! 8)

Én is görcsölgetek pár napja, főleg esténként.

Anikó80! Igen, valszeg így lesz, hogy Apa hozza utánunk a rucikat, de 56-os body-t, és néhány rugit mindenképpen viszek be, ha kicsi lesz rá, akkor csere. Textilpelenkát is viszel? Na, ezen még agyalok. :roll:
Szerintem a hajfestés ugyanúgy működik szoptatás alatt, mint terhesség alatt. Bár én nem festem a hajam. Majd a többiek szakértenek! :wink:

Motiot! Szoptatás alatt én sem fogok szedni fogamzásgátlót, az tuti! Nem kockáztatok. Főleg, amit írtál... :!: Apával is megbeszéltük, nem gond! :)

Timi26! Ezt a csuklást jó, hogy írod. Szelina napi 1-2x biztosan csuklik minimum. De olyan erőteljesen, úgy sajnálom olyankor. (magamból kiindulva: én utálok csuklani… :evil: )

Regina
KépKép
mazsola7

Találtam valamit! Gondoltam, elküldöm egy kis vidítónak a mai napra: :lol: :lol: :lol:

Kép

Remélem, nem botránkoztok meg nagyon...

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Fogamzásgátlás:
Én sem tervezek fogamzásgátlót szedni szoptatás alatt. Főleg, hogy ha a szopival minden jól megy, akkor az anyuka még egy ideig termékelen. Persze azért nem árt felkészülni az esetleges véletlenekre sem! :lol:

Hajfestés:
Természetesen lehet szoptatás alatt. Ahogy terhesség alatt sem káros.

Mazsola!
Hol tudtál venni szoptatós melltartót 1800 ft-ért? Én anitát vetten 7000 ft-ért :evil: És ettől csak drágább volt. Sztem nagyjából mindegy, hogy ezen a szexi darabon van-e csipke vagy sem, úgyhogy maradtam a teljesen egyszerűnél. :D Viszont nem mertem csak egyet venni, mert arra gondoltam, hogy mi lesz, ha többe nő majd a mellem. Szerintetek az jó, ha egy kosárral nagyobbat vettem, mint a terhességi melltartóm??? A nőci a brendonban legalábbis ezt tanácsolta.

Szép hétvégét!
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Még valami!

Elkezdtem használni a mosószódát. Sztem tök jó. 50-100 ml mosóport teszek egy mosáshoz (attól függően, hogy mennyire piszkos a ruha) és kb 100 ml mosószódát. Eddig kb 250 ml mosóport használtam! De az eredmény a mosószódával eddig TÖKÉLETES! Kevesebb kémai anyag. Lehet, hogy ökotudatos háztartást fogok vezetni!? Az öblítést is ecettel végzem. Pár csepp illóolajat teszek még a tartályba. Sztem a törölközők puhábbak, mint silan-nal. És teljesen semleges illatot árasztanak a ruhák. Olyan tisztaság-illatot. Nagyon örülök, hogy ajánlottátok azt ökoszolgálat oldalát! Mindenkinek csak javasolni tudom. Főleg, hogy a babáknál így még kisebb az allergia lehetősége.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense

Nekem is bejönnek ezek az ökodolgok, pláne, ha belegondolok, hogy mennyivel olcsóbb is! :) Mosószóda, mosódió bejött, a ruha ugyanolyan tiszta. Az ecetes öblítés fenomenáliis, főleg úgy, hogy másodjára más geránium és citrom illóolajjal "szagosítottam". Isteni illata lett a ruháknak és még a fürdőnek is!

Miléna
Végre jó hírek!!!!

Súly
Én inkább nem nyilatkozom, mert megindult a fogyásom :shock: A baba viszont nő, ezt a hasam méretéből no meg az UH-kból tudom. Azért szülés után a kórteremben egy trüffeltortával fogok nyitni... :D

Zsuzsóci

Jobbulást! Nem erőltetted meg magad valamelyik nap?

Kép
granda

Sziasztok Mammikák!
Jaj de jó, hogy végre itt vagytok-vagyok, tegnap teljesen "depis" voltam, mert nem tudtam belépni, ezek szerint Ti sem - ez már függőség :shock: :lol:

Emese! Köszi a híreket Milénáról!!!

Miléna!!!!!! Hajrá-hajrá!!!!!!!!!

Lányok! Nektek is van menstruációs pocifájásotok? Nekem főleg éjjel (arra ébredek), és nem görcs, hanem folyamatos, általában elmúlik ha helyezkedem, és egészen lent érzem, mint régen amikor készült megjönni.

Anikó! Szerintem érezhetted, úgy tudom az utolsó hetekben folyamatosan ékelődik be a kis feje a medencébe, örülj neki! AZ nagyon jó!!!

Farosság: a Jánosba első szülésnél kivétel nélkül császároznak, másodiknál, már nem minden esetben.

Motiot! Szép amit írtál, hogy tulajdonképpen várod a fájásokat, és úgy szeretnél menni a kórházba is :lol:

Timi! Vigyázzatok magatokra holnap!
Az igen, igazi vasárnapi ebéd :lol:

Kiskolbi! SZijja! Már hiányoztál! akkor most van már netetek?

Regi! Textilpelust én raktam be a kórházi motyeszba (5 db-ot), ugyanis ott is kell majd büfiztetni :lol:

Sense! Én 990-ért vettem szopismelltartót a teszveszen és nagyon jó kis pamut, és új - nyugodt szívvel merem Neked ajánlani!
https://ssl.teszvesz.hu/item226352223_u ... er_ar.html
Ha írsz a nőnek milyen méret kell, beszerzi Neked, nekem is olyan kellett ami nem volt fennt.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Granda, nem erőltettem meg, inkább valami frontfélére gyanakodtam. Ma összehasonlíthatatlanul jobb a közérzetem, egyelőre csak egy-két kósza görcs, keményedés, Gergő sem olyan élénk, mint tegnap volt.

Miléna: Hű de izgi! Megy a drukk ezerrel! Ügyi legyél, és remélem, nemsokára (vagy talán már most is) kezedben tarthatod várva várt kisfiadat!

Fogamzásgátlás szopi alatt: Én Alexa 6 hetes korától kemény 3 napig (!) szedtem a Cerazette-t. Majdnem teljesen elapadt a tejem tőle. :( Sajnos nálunk csak a mechnanikus módszerek jönnek be: óvszer, spirál, ilyesmi. Bár spirált nem szeretnék, sok rosszat hallottam róla. Remélem, apucira bízhatom a dolgot, mert nem szeretnék szülés után pár hónappal megint azon görcsölni, hogy bekopogtatott-e újabb baba. Azt már nem vállalhatnám...

További szép napot, este még bizti benézek, hátha addigra kibújik Zéti!
Drukk, drukk, drukk mindenkinek, főleg aki szülésközeli állapotban, időben van! :)

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Anitja!
Köszi a linket!
De max 75D-t találtam, az nekem kosárban kicsi lesz... :oops:

Nekem is van menstruációs hasfájásom. Nem görcs, hanem ha fáj, akkor folyamatosan fáj. Görcsöt sztem még nem is éreztem.

Granda!
Még sosem hallottam a geránium-ról! Én vagy ilang-ilang-gal, vagy levenedulával vagy naranccsal illatosítok. De annyira azért nem lehet érezni sztem. Bár lehet, hogy csak nem jó minőségű illóolajok vannak itthon.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Jaj lányok, annyira aranyosak vagytok. :wink: Köszönöm Mindenkinek a bíztatást. :lol: 8) :lol:

Várom már a keddet, de kicsit félek is tőle. :? :oops:

Pár kép, ekkora a Lilla-lak.:)

Kép

Kép

Ezt meg azért, h ne mindig fej nélküli legyen. :roll:
Kép

Miléna:
nagyon drukkolok!

Hajfestés:
én terhesen is festem. :oops:

Ideért a hidegfront. Itt esik, dörög, villámlik. :shock:

Kép
Kép
h@jni

Hello Lányok,

én is izgatottan ültem a gép elé tegnap este, hátha már hazaérkezett Marica a kórházból, erre sz.rakodott az oldal. Olyan pipa lettem! Sima szüléssel elvileg már otthon kéne lennie, nem?

Csoki az NST-re: először én is elvittem egy tábla Milkát, de a 6 óra alatt minősíthetetlen állagúra olvadt :lol: :lol: :lol: Azóta szőlőcukival próbálkoztam (eredménytelenül), de legközelebb a light cola-s verziót részesítem előnyben.

Kilók: mikor két hete minimális kaja mellett 3-4 nap alatt megugrott, akkor elegem lett a mérlegből. Legközelebb szülés előtt fogok ráállni, hogy lássam a végeredményt. Én is hallottam olyat, hogy vki szülés után csupán + 2 kilóval jött haza, aztán ahogy elkezdte szedni a fogigátlót 2 hónap alatt magára rántott 7 kilót :shock: Bár a teje nem apadt el. Ez mindegyik gyógyszernél így van? Én terhesség előtt 10 évig szedtem 3 különböző bogyót, de nem híztam tőlük. Spirált nem igazán szeretnék, de idő előtt egy következő babót sem...

Anitja, tök jó melltartót találtál szuper áron! Én nem merek próba nélkül melltartót venni, eddig kb 3x tettem meg és mindig mellényúltam :cry: Ahány fazon/gyártó, annyi megfelelő méret.

Képzeljétek, a szomszéd házban van egy két hetes pici baba és alig hallani a hangját. Szinte sosem sír és most megtudtam, hogy mióta hazajöttek a kórházból éjféltől reggel 7-ig folyamatosan alszik. Azért ez nem rossz, ugye?

silka
silka

Sziasztok, Lányok!
Bocs, akkor azért volt tegnap nagy pangás, mert a babanet vacakolt, én meg azt hittem, hogy vagy mindenki most szül, vagy semmi érdekes nincs (márpedig az a 9. hónapban lehetetlen ;-)).

Menstruációs fájások: vannak, de teljesen szórványosan, egészen erősek is. Egyéb tünetek: a baba valószínűleg kicsit lejjebb csúszhatott már, mert ha a fejét kezdi mozgatni, a hólyagom és az egész lenti berendezésem égtelenül nyomódik. Gondolom, ez lesz szüléskor is... izgis....:wink:

Sense, én is ilyen melltartóból vettem kettőt (Anita), annyira nem értettem hozzá, most már mindegy, jónak tűnnek (ennyiért muszáj is nekik), szellőznek (de legközelebb, ha már esetleg nem lennének jók, megvárom, amíg a nálam ügyesebb kismamik leírják, hol lehet olcsóbban szoptatós melltartót kapni). Én is egy kosárral nagyobbat vettem a jelenlegi méretemnél, őszintén remélem, hogy jók lesznek.

Fogamzásgátlás: soha nem szedtem gyógyszert, maradt az óvszer. Nem mindig kellemes, de megéri a hormonmentesség miatt. Mivel még szeretnénk babákat, kipróbálom, hogy a számolgatás mennyire jön be (viszonylag szabályos ciklussal), hogyha szükség lesz rá, "működtetni" tudjuk a dolgot.

MILÉNA, NAGYON GONDOLUNK RÁTOK!!! :D

Kép
Kép
irina

Hajni, ez egy borzasztóan csinos Lilla-lak!!! :lol:

Képzeljétek, nem bírok leállni a babaszoba-csinosítással, most egy pici szőnyeg, egy kis lámpa alváshoz stb. Majd ha teljesen kész lesz, dobok róla egy képet. :-)

Kép
Kép
irina

Hajni,
nagyon csini kis pocak, szerintem ne aggódj a mért adatok miatt, nagyon szépen nőtt a pocid az elmúlt időben. És végre kaptunk egy fejes képet is :lol:
Lécci, lécci küld tovább a hideget, már annyira elegem van ebből a mai napsütésmentes fülledt melegből!

Görcsölés nálam is játszik már jó ideje, leginkább az éjjeli, hajnali órákban. Tényleg teljesen olyan, mint a menstruációs fájdalom. Egyszer, mikor félkómásan felébredtem éjjel, hogy pipilnem kell és éreztem ezt a fájást, hirtelen elfelejtettem, hogy babó ott van a pociban és azt hittem meg fog jönni :oops: Aztán, mikor át kellett fordulnom egyik oldalamról a másikra, hogy kikecmeregjek az ágyból és a mozdulat 4 percig tartott rájöttem, hogy mi is a helyzet :lol: Lányok, Ti is szenvedtek az éjjeli átfordulásoktól? Én pokolian, és minimum 4-5x mászok ki a WC-re.

silka
silka

Silka, az éjszaka egy nagy forgolódás (minimum 5-6-szor;-)), az egyetlen mázli, hogy visszaaludni nem tart semeddig. WC minimum 1-szer, de inkább 2-szer. Baba mütyizik valamit (nem tudom, mit) a hasamban hajnaltájt. Reggel meg jön a meleg. :lol:

Kép
Kép
irina

Sense! Elvileg én is a márkás melltartónak indultam neki (Triuph, Anita, Felina), de nem volt a méretemben... :oops: (de inkább csak a választék volt kicsi). Egy másik fehérneműs boltban (Dunaújvárosban) meg a csaj egyből ezt adta a kezembe. Magyar gyártmány, de jó minőségű, puha pamut, és jó a tartása is. Azt mondta az eladó, hogy ezt szokták vinni a kismamik. Én egyébként vettem egy 90C, és egy 90D-set. Valamelyik csak jó lesz! Most egyébként a 90C jó rám, de még enged az anyaga. A védőnőm azt mondta, hogy az elején úgyis jobban bedurrannak… :shock: Aztán majd később meglátjuk, melyikből kell még egyet venni. :roll:

Egyébként én is ecettel öblítettem most a ruháinkat. Finom mosópor illatuk maradt! :lol:

Anitja! Nekem is mensis jellegű a pocifájásom. Kb. 3 napja jelentkezett először, és főleg esténként érzem. Szerintem ez is josló, nem???
Textilpelust már teszem is el! :wink:

Hajni! Csini vagy!!! :D

Silka! Igen, az átfordulás nekem is elég gáz. Bár én egyedül alszom egy nagy franciaágyon, amin frankó matrac van, így könnyebb! Párom a nagyszobai (nekem kényelmetlen, neki kényelmes) ágyon alszik. Szerencsére általában csak 1x járok ki pisilni éjjel. :D

Regina
KépKép
mazsola7

Csak egy hír:
Épp a héten jelentkezett be ismét Falevél, aki azóta egy SÁRA BABA BOLDOG ANYUKÁJA!!!!! :D :D :D Ma megszületett, 50 cm-rel és 3200g-mal! Egyelőre többet nem tudok, de amint lesz valami, majd jelentkezem! :D :D

Elindult tényleg a babaeső... :lol:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Húha!!!!

Falevél! Gratulálok Sára babához!!! Jó egészséget, sok tejcsit!
Fiús anyukák, húzzunk bele!!!
[b]
[/b]

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Manófalvi: ez csak egy hír??? De micsoda jó hír!!!

Gratulálok!!!!!!!!

Gremese: szólj Milénának, hogy igyekezzen Zétikével, mert csajdöming van!!!

Kép
Kép
timi26

Most visszanéztem a topikot, Falevél 37 hét 1 napra szült és az uh alapján a becsült súly 3400 g volt, és 3200 g-al született Sára!
Úgyhogy Hajni, tényleg nincs mit adni az uh-ra!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

csajdöming=csajdömping!

Gratulálok!!!! = GRATULÁLOK!!!

Kép
Kép
timi26

Ahhoz képest, hogy 37+1 napra született, szép nagy baba!!!

Duplán gratula!!!

Kép
Kép
timi26

Timi!

Te is beszélgess el Viktorkával! :D
Én Marcival megbeszéltem, hogy szeptemberben fog születni, úgyhogy mi a középmezőnyt fogjuk erősíteni. :lol:

Hajni! Ti Marci névnapját mikor ünneplitek?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

FALEVÉL, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÓCÁHOZ!!!

De jó, de jó, de jó!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Falevél!
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Falevél,
nagy gratula a kis drágához!

Fiús kismamik, ki lesz az első topicfiú???? :lol:

silka
silka

Húha!
37+1. Ez akár azt is jelentheti, hogy én is szülhetek 2 és fél hét múlva!! Még nem vagyunk készen!! Ajjajj!!! De azért már nagyon a kezemben tartanám kis Pöttyöt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Mammikák!
Sense! Pont azt írtam, ha tudod a pontos méretedet, írhatsz a nőnek ("Kérdés küldése a termékkel kapcsolatban"), és szerez Neked. Én 85C-t kértem és szerintem pont jó lesz, mert most kell 80C, de ezek amúgy is pamutok és engednek egy kicsit szerintem is.

Hajni! Te mint mindig, nagyon csini vagy, és végre egy mosoly is :lol:

FALEVÉL!!! Nagyon gartulálok én is Sárához! Várunk a képekkel, beszámolóval :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Ja! Egyébként a táblában is inkább a Lánykák vannak elől, szeptember végén meg csupa Fiúcska, majd nézzétek meg!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi 26, mármint részemről most csak a hír miatt jöttem... :oops:
:lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Falevél! Hatalmas gratula Sára babcihoz!!!!! Gyors felépülést, sok tejcit és nagyon sok boldogságot!!!!!!

Már 5 lányunk van!

Milénának írtam sms-t a jó hírről.

Csajok! Nekem van egy érzésem, szerintem hamarosan meglesz Zéti.....

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja!
Köszi! Értem már!!! :oops:
Akkor megpróbálok írni neki.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Éjszakai átfordulás: Én éjjel 3-4x járok pisilni, de volt már olyan, hogy 5x kellett mennem. :shock:
A visszaalvással tényleg nincs probléma, de a feltápászkodás igencsak időigényes, és kalóriaégető tornamutatvány, néha pedig fájdalmas a hasamnak.

A kb. 3 hete először jelentkező jóslófájások óta nem volt semmi. Én tárgyalok Zsófival, hogy szeptemberben jöjjön, remélem addig bent is marad.
Bár ilyen babaesőben nem tudom mi lesz. Senki nem várja ki az idejét?

Hajni! Nagyon csinka vagy, és különösen aranyos a "fejes" kép! :)

Beültettétek a bogarat a fülembe ezzel az ökoszolgálattal.... Mindjárt böngészni is fogom.

Érzés: Mikor Milénának Mmaricáról írtam, kb. este 10-kor, azonnal visszahívott. Most nagy a csönd......

Timi26! Te nagyon vigyázz holnap! Nem tudsz ismerősökkel menni? Hátha beindul valami?

Irina! Kérünk majd babaszoba képeket, és kórházi-köntösöset is abban az ígéretes színösszeállításban. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Lehet, hogy azt fogjuk csinálni, mint az augusztusiak csak fordítva? Ott is júliusban indult a babaeső, 10 fiú után jött egy lány. :roll: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Falevél nagy GRATULA Sára babához :lol: :lol: :lol:

HajniNagyon csini vagy :lol: és végre nem "fejetlen" :lol:

Görcsölés Tegnap volt egy vaklárma :oops: Szabályos időközönként, kb 8-10 perc voltak fájásaim. Szoltam apának. Olyan édes volt azt sem tudta mit csináljon, mihez kezdjen :lol: :lol: Miután abbamaradtak a fájások legalább 2 órára volt szüksége, hogy megnyugodjon. Szerintem most szembesült azzal, hogy pár nap múlva szülhetünk :lol: :lol:

Milénának begy a drukk :lol: :lol: Ha holnap születik Zéti minden szülinapján tüzijátékkal fogják köszönteni :lol: :lol:

Aki írta, hogy ott már esik az eső küldjön már legyen kedves egy kicsit erre, mert itt már elviselhetetlen a meleg :cry: Köszönöm

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, köszi az aggódást, úgy néz ki apuka mágiscsak szabad lesz holnap, így együtt megyünk a tüzijátékra. (ha nem jön közben Viktorka... :oops: )

Gremese: én Mmaricánál éreztem, hogy lehet, már babázik. Lehet, hogy a te érzésed is bejön??? :wink:
Egyébként van egy fura gondolatom. Amikor Miléna bekerült a kórházba, a férje azt írta, hogy lehet, hogy nem is Zétike lakik a pociban... lehet, hogy nekik is lányuk lesz??? Vagy nevet változtattak???

Horcsog: köszi, de nálunk is lesz tüzijáték, de mi Cegléden szeretjük nézni. Ott laktunk évekig, a szívünkhöz nőtt...

Manofalvi: de jól jött ki "csak egy hír". Aranyos volt. :lol:

Kép
Kép
timi26

Jól van, sokan itt vagyunk, így mindenki szemmel tarthat mindenkit!!! 8)

Kép
Kép
irina

Timi26! No akkor jól van, most megnyugodtam, hogy Apuka is megy. :)

Egyébként lehet, hogy Miléna orvosi csoda, vagy csak tévedtek nála.
Ugyanis azt állapították meg, hogy kétszarvú a méhe, és azt mondták a terhessége elején, hogy jó, ha a 37. hétig bent marad a baba, mert kétszarvú méhhel, még tovább nem sikerült babát hordani.
Ő meg rohan a 39. hét felé.
Tehát vagy tévedtek, vagy orvosi csoda. Ez majd a csaszi után derül ki.
De hogy lány lenne Zéti???? Csak neeeem...... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: