Tünci,
Köszi kérdésed, igen átköltöztünk. És végre rend is van.

Folyamatosan csinosítunk most, aztán meg majd jöhet a további munka a csajszik megszületése után. Lépcsőház kialakítása, majd a felső szint, többek között a gyerekszoba is. Szóval sem én, sem a párom nem fog unatkozni azt hiszem ebben az évben.
Lanyané,
Hát én is borzasztó vizes vagyok, a lábam és a kezem … Félelmetes látvány. És ahogy Tünci is írta, az ujjaimat alig bírom behajlítani.
Amúgy csini vagy továbbra is!
Én hálós bugyit vettem, ugyan nem Tena, és inkább ilyen nadrág, nem is bugyi, mert császár utánra nekem ezt jobban javasolták mint a sima bugyit. És Tena betétet vettem én is.
Van amikor nekem sem mozognak annyit!
Fanni,
Csak ne légy irigy, neked sincs már olyan sok, 1 hónappal vagy csak lemaradva!
Különben én is azt hallottam, hogy császárnál is változó lehet a vérzés mennyisége, van akinek alig van valami, van akinek viszont igen. Állítólag attól is függ, hogy a doki mennyire alaposan tisztít ki.
Banika,
Köszi, hogy leírtad. Kicsit mondjuk ideges lettem, mert nekem eddig még nem is néztek flow-t.
Juj, de örülök, hogy otthon vagytok, és nemsokára Bercus is ott lesz veletek. SZUPER!

Nehéz volt az első fürdetés?
Én már tökre be vagyok carva, hogy hogyan fogom meg őket, hogyan fürdetem, jaj szerintem olyan béna leszek.
Bogyótanya,
Ugyan én nem emlékszem rád, mert akkor még nem voltam itt, de gratula az ügyes gyerkőceidhez!
Tonti,
Hogy mennyire bunkó ez a csaj!

Legalább arra vette volna a fáradtságot, hogy felhívjon időben. Sajnálom, hogy így alakult az este! Remélem hamar be tudjátok pótolni!
Labasv,
Grat az oldalra forduláshoz!
Juci,
Jó a kép nagyon, és én sem tudnám megmondani melyikek a tieitek!