A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Bogaracska! Kálcium pezsgőtabi? Nekem enyhít valamit a tüneteken. Este-reggel egy fél tabi vízban oldva. Próbáld ki, hátha! :wink:

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok Csajok, gratula a jó eredményekhez és kislányokhoz, kisfiúkhoz; jövő szerdán talán mi is tudni fogjuk már...

Ejsze meghűltem, és/vagy hideget ittam a hétvégén, nem tudom... Torokgyulladásra mit szabad ilyenkor szedni? A mandulámon (még) nincsenek fehét pöttyök, pedig ahogy érzem magam, nem lepődnék meg azon sem... Citromos/mézes meleg tea, sós vízzel gargalizálás, méz nyalogatás... van még valami? Köhögök is :(.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Akire, Somaanya, küldtem nektek EMAILT :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nilszi, homeós gyógyszerek szedhetőek. Nálatok hogy van? Van homeós tanácsadás a gyógyszertárban? Mert nálunk van, és készségesen javasolnak terhesség alatt szedhető bogyókat.

Brigi

Kép

Kép
hékás

szcsm: örülök, hogy minden rendben volt az uh-n és hogy még mindig megvan a kukac! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

A videót én is megnéztem... :roll: nem tudom, hogy milyen lehet szegény kisbabának benne, viszont amit Bogi írt, elég okos gondolat! Lehet tényleg jobb neki úgy.:roll:

Szcsm: Gratula neked is az eredményekhez.

És köszi mindenkitől a gratulációkat! :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Szcsm: nagy gratula a jo eredmenyekhez es maradando kukihoz :lol:

Nilszi: hasonloval kuzdok en is :cry: Tea + mez + rengeteg C vitamin. De ha javasolnak valamit meg ma a gyogyszertartban, majd szolok. Penteken utaznank udulni, nem lenne jo igy kezdeni :cry:

(En kicsit be vagyok rezelve, mert nalunk a cegnel van HIN1-es eset.... :oops: :oops: :shock: Persze senkinek nem mondtak meg, hogy melyik epulet es milyen teruleten dolgozo, viszonta HR ismetelten korbekuldte a figyelmezteteseket es felszereltek kezfertotlenitoket mindenhova :shock: )
Vendég

Brigi!

Jó, hogy írtad, mert majdnem kitöröltem olvastalanul! :lol:
Regisztráltam, de egyenlőre nem kaptam mailt, hogy be tudjak lépni.

J.

Kép

Kép
somaanya

Én meg közben megadtam a full jogot, hogy bármit csinálhass :lol: A mail majd megy, tuti :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

A torokfájósoknak jobbulást! nekem a mézes tea a gyógyír.

Icu gratula a jó eredményekhez!

Szcsm neked is gratulálok az eredményekhez és a kukihoz :D Majd figyelem délután az órákat! Én barna félhosszúhaj, szürke térdnadrág és valami poló

Kép
arian78

Én szürkésfekete nadrág, talán fekete póló, összefogott szőkés haj :lol: És akkor 18.30, ugye?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, Bogaracska:
Köszi a válaszotokat. Hogy nem jöttem rá hogy az köldökzsinór :?: :?: :oops: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!!
Mindenkinek nagy gratula a jó eredményekhez a tuti kislányhoz :lol: és a kukacoshoz :lol: !!!!
Én azon gondolkodom hogy melyik jobb a bébiőr vagy a légzésfigyelő kütyü.Szerintetek?
gyöngyi-30

Lányok, összedobtam egy blog-félét a képeinknek. Aki kér meghívót, és jelszót, hogy megnézze, hogy jó lesz-e, az szóljon! És aki kér, és nem küldte még el az elérhetőségét, az írjon nekem priviben mail-címet is, mert anélkül nem megy :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Képzeljétek, gyerekem dél óta alszik. Reggel 8-kor kelt, 9-ig elreggelizgetett (1 üveg tápszer meg 1 szelet kalács), aztán elmentünk a melóhelyemre. Fél 12 körül értünk haza, de olyan fáradt volt, hogy nem tudtam megetetni. Csináltam neki tápszert, de azt sem ette meg. Elaludt, és még mindig alszik... Már kezdek aggódni, hogy összesen 1 üveg tápszert evett ma még... Viszont így baromira ráérek :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="gyöngyi-30"] írta:gyöngyi-30n azon gondolkodom hogy melyik jobb a bébiőr vagy a légzésfigyelő kütyü.Szerintetek?

Attól függ mire szeretnéd használni. Nekünk olyan van ami 2in1

A légzésfigyelő légzésfigyelésre van, a bébiőr pedig, hogy halld a babát, ha nem egy szobában vagy vele

Kép
Kép
alma26

Érdekes dolgokat csinálnak a kicsik; nem megy minden a nagykönyv szerint :wink: Szerintem ha nem lett volna elég, jelezné. És gyerekkoromban mindig olyan keveset ettem, hogy nagymamámat az őrületbe kergettem ezzel. Most boldog, h végre lát "kövéren".

Apropó, múlt csütörtökön voltam a védőnőnél, 54 kg vagyok; tehát 4 hét alatt híztam 2-t. Ideje lenne 1 félidős pocakfotóra :)

Kép
nilszi

Nilszi, lássuk azt a pocakfotót. Holnap már úgyis félidős vagy :lol: :lol:

Ja, és nem aggódom. Azért van honnan fogynia a drágának, elfújni nem fogja a szél... Most ilyen pocakja van :lol:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: köszi :) szerintem jó lesz :)

A fiadra irigykedem :)

Kép
Kép
alma26

Brigi: hogy milyen édes a kisfiad!! :D Az elérhetőségeket majd én is kérem! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Hékás!
Én megnéztem a blogot, reisztráltam is.
Ez egy nyílt blog oldal? Vagy csak azok láthatják, akiknek van hozzáférésük?????
(nem nagyon vagyok otthon a blog témában :cry: Egy kicsit tartok Tőlük.....)

Nem saját ötlet (egy másik kismamás fórum használja):
http://www.picasa.com

Itt mindenki csinálhat egy fotóalbumot magáról és csak 1 e-mail cím kell Hozzá (amit 1 mp megcsinálni)
A belépéshez mindenki használhatja ugyanazt az e-mail fiók nevet és jelszót......

Nézzétek meg, aztán utána megvittajuk, hogy mi legyen, de szerintem mindneképpen csináljuk meg, mert én már nagyon kíváncsi vagyok mindenkire!!!!!!!

Kép
akire79

SZCSM!
Gratula az UH-hoz és persze a kukihoz!

Hékás!
nagyon édes a kisfiad és nem hiszem, hogy bármi baja lenne. Ha éhes lesz, akkor úgyis felkel....

Mai BBGO torna menetnek pedig kitartást és készüljetek szőlőcukorral az izomláz ellen :lol:
Remélem akkor is jöttök majd, ha én is tudok menni és akkor talizhatunk személyesen is.

Nilszi!
Jobbulást! Én is inkább a homeós szereket javaslom :)

Kép
akire79

Bocs, most nem olvastam vissza, csak el akarom újságolni, hogy megérkeztek az első ruhaszállítmányok a barátnőmhöz, és azt írja, hogy szuperek! :lol: :lol: :lol: A legtöbbje teljesen újszerű. Ráadásul barátnőm írt, hogy van rengeteg takarója, hálózsákja, illetve 3-6 hónapos melegebb ruhái és készségfejlesztő játékok, amiket szívesen nekem ad. Sőt még a kiságyat is, de azt lehet hogy luxus lenne importálni. :wink:

Kép
szerencsemák

Bogaracska:

kutyának: nekünk anno a doki - homeopata doki - oregánót javasolt a kan kutyánknak a kajájába mikor a szukák tüzeltek. Állítólag lohasztja a kedvet.

Allergia: én is küzdök vele :( tengervizes orrspra + DM-ben kapható Nazal eaze pollen stopp orrspray. én leginkább tüsszögök, aggódom is a méhszájam miatt, meg taknyos vagyok.

ma megjött végre az AFP eredményem: 0,94

az integrált teszt:
down: 1:38000
edwards: 1<100000
velőcső 1:7000
életkor (31,5) 1:730

most nem tudok többet irni, majd igyekszem visszaolvasni, de most a balcsin vagyok már 3. hete :D :D és csak mobilnetem van :)

megyek eszem egy lángost a jó hírre :)

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

sziasztok!

Túléltem a "nyaralást", klassz a Balaton a szálloda erkélyéről amugy szép időnk van..........

Majd bekapcsolódom de túl sok az információ

Kérdés:Reparont lehet használni terhesség alatt? esetleg mást?

Férjem idén kezdett homeos bogyot használni és elég jól van (nem tökéletes) majd megnézem mit irnak a papírján

Móni
KépKép
reunion

Reunion:A Hemorid kenőcsöt lehet használni és nagyon jó többet ér mint a reparon vagy a többi...de a neten meg is tudod nézni a tájékoztatóját.
gyöngyi-30

Alig bírlak követni benneteket, annyit írtok rövid idő alatt :)
Próbálom kiszűrni (és főleg megjegyezni) a rengeteg olyan infót, amivel a gyakorlott anyukák megkönnyítik az én első babás terhességemet :)
A közös blognak híve vagyok! Nagyon!! :D

Timi
athena

Sziasztok!
Örülök, hogy ilyen jó élményekkel vártatok, nekem is jól telt a hétvége, azon kívül, hogy körbeutaztuk a Dél-Dunántúlt, nyugis volt. Még van vissza 3 oldal, de látom, zajlanak az események!

Szerencsekmák:
Hát sajnos nekem a XI.ker esik ki, pedig a múltkori helyettes oktató ott tart valahol jógát és elkészítőt, amire szívesen eljárnék.

Akire, Fikuszka, Detti
Gratula a Kissráchoz :).

TRudi, Athena!
Nektek pedig Kislányhoz :), és nagyon tetszik a kép is, amit felraktál a babatalpról!

Adrienn:
Gratulálok az évfordulótorkhoz :)!

Köszi a listákat és a vásárlási tippeket! Én még csak figyelek, még nem vettem semmit, a bútorokkal fogjuk kezdeni, az apróságokat majd közben és a végén tervezzük megvenni. Eddig még kibírtam, hogy kisruhákat se vegyek :).
Na, olvasok tovább...

Kép
cat__

Twist:
Szép lett a szobátok. Mi is sárga falat tervezünk, úgyhogy jó volt látni egy jól sikerült sárga szobát :).
Szerintem ne aggódj a pocid miatt, nekem is hirtelen nőtt. Egyszer még a 3-4. hónap környékén, meg egyszer pár hete. Twist: a poci szélesedésről az én mamám is hasonló véleményen van :), mint a lányok...

Athena:
Nekem is tetszenek a falidíszek, és sokat könnyű házilag is előállítani. Nekünk mondjuk falvédőnk lesz, amin mindenféle macik ügyködnek, nagyon aranyos. Még nincs itthon, mert várják a pontos méretet hozá, de majd megmutatom a képet :).

Klári, Kima, Icu, Giz, Szerencsemák!
Gratula az eredményekhez és a Kissráchoz!

Mérnökaszony:
Egy voks a Bogátára :).

Francesca:
Így, hogy van vírus a cégnél, nem mész inkább táppénzre? VAgy nem olyan egyszerű?

Brigi:
Köszi, hogy létrehoztad a közös oldalt, én is szeretném látni, légyszi majd küldj elérhetőséget! :)
A Babérban voltál? Ha a Deákban jársz, gyere ám fel!!

Kép
cat__

Jó estét!

Hajhullás: hát, én levágattam a múlt héten a hajam, hátközépig ért, most vállig ér. Kb. 20-30 cm veszteség, most olyan könnyű a fejem :D Az ok nem a hajhullás volt ugyan (mostanság olyan lapos volt, nem tudtam vele dűlőre jutni :(), de hajhulláskor is segít, ha nem akkora súllyal húz a föld felé. Nekem fogyókúra után hullott nagyon. Persze egy derékig érő hajat levágatni... nehéz ügy :roll:

Megvettük a tapétát, + egy kiadáson vagyunk túl, még ha nem is akkorán, mint a babakocsival...

Hékás: én is szeretném a blog elérhetőséget, nagyon-nagyon, léci-léccciiiii :P :P :P

Szerintem a két Újvári Elemér nem ugyanaz :) Ez még nem öreg, talán max. 40 lehet, és a Sote II.-n van.

Nekem írt fel a doki valami h.tablettát, mert kórosan sok a h. váladékom. :oops: Semmi égő érzés, vagy viszketés, de ... elég zavaró :?

Klári

Kép
claracroft

Kári

Apával szent a béke?

TR
turorudi6

Holnap kell mennem a hasbaszúrásra! Még mindig nem döntöttem el mi legyen. Szerintem csak ott fogom eldönteni. Azt hiszem kezdek begolyózni.

De nagyon köszönöm , hogy leírtátok az adatokat. Úgy látom van akinek lényegesen jobbak az eredményei, mint az enyémek.

Én is érzem, hogy nem lesz baj, de hát azt is éreztem, hogy kisfiú lesz. Tehát a megérzéseimben most annyira nem hiszek.

No, ennyi. Majd megírom a végkifejletet.

Folyt. Köv.

Túrórudi

(Remélem nem utoljára.)
turorudi6

cat: köszi a gratulát! :)

túrórudi: szorítok neked nagyon holnapra és gondolok rád! Ne izgulj, biztos minden rendben lesz! :) Ha hazaérsz és net közelben leszel írj mindenképpen!!!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Most vettem egy angel sound magzati szívhang hallgatót. Nagyon kafa:)
a gyerekek szívét is meghallgattam vele, nagy jó móka:)

Nekem is elkezdett fájni a keresztcsontom és a szemérem csontom. Már alig vártam.... :twisted: :evil: :?

Szaraxik a netünk, múthéten váltottunk digire, de minek... reggel 10 óta kb akadozik a net, 11 től egyaltalán nincs is. Pukkadjanak meg... bejelentettem és közölték, ha odajutna kivizsgálják... Most a kislaptopom van összekötve a telefonnal mert már nem bírtam nélkületek! :)

Tegnap annyira rosszul voltam, ágyból is alig bírtam kikelni. Kijött belőlem minden.. alul-felül. Ma is kétszer volt itt a róka. Most eszek még egy barna kenyeret gomolya sajttal utóvacsinak. Vacsiztam egy palacsintát, meg gyakorlatilag két kis szelet tócsni maradt bennem. úgyhogy eg yszelet kenyér még lecsúszik. 8)

hajhullás: érdekes módon mindenhol azt olvasom, hogy a terhesség alatt sörénye nő az embernek és karvaly karmai, ami a szoptatás alatt szépen el is múlik. A körmöm valóban erősebb, a hajam nekem is marokszám hullik. Jővőhéten le is vágatom, mert ocsmány a lakás, mindenhol a hajam van szörnyű.

torokfájás: homeopátis dolgok tuti jók, ha a patikában nem ajánlanak én szívesen ajánlok szereket csak szólj. Ha fehér pöttyös is lesz a torkod, akkor bizony antibiotikum kell, az nem árt a babának, viszont a gennyes gyulladás annál inkább! terhesen a lázat is csillapítani kell, algopyrinnel lehet. A fehér pöttyökre jó ha lenyelsz egy kanál kristálycukrot, az jól ledörzsöli. Én a mézes tejet szeretem még kortyolni. Az olyan jó selymi! :)

Nem tudom vett-e hasonlót észre valaki, de én amikor a fiúkat vártam minidg mód felett kiszőrösödtem. A bajszom besötétedett, az anyajegyeimből szőr nőtt, még az államon is vagy 3 szál.... És ez meg is maradt, amit azóta is a kozmetikus hetente gyomlált. :D

De most minden eltűnt. Nem nő a bajszom már egy hónapja vagy kettő is van!!!!! És nem szőrösödött vissza sehol se. Még a hónom alatt se nő olyan gyorsan mint szokott... másról nem nyilatkozom...
Nem lehet hogy lányom lesz???? Vagy csak én próbálok már minden hülyeségbe kapaszkodni hátha lány... :roll: :roll: :oops: :?

KépKépKép
bogyra

Bogy!
Jobban vagy már???
Januárig ne add fel a reményt, akkor lesz tuti, hogy kisfiú, vagy kislány. Addig bármi is történhet :)

Szerintetek az normális, hogy az AFP eredményem még mindig nem jött meg? Hétfőn volt két hete, hogy levették a vért!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára athena 2009.08.25 20:45-kor.

Timi
athena

Lányok!
Köszi a cicáért aggódást. Mondtam is a kis büdösnek, hogy mennyien aggódtak érte. De nagy volt az öröm, amikor megkerült. Ennek örömére visszük kiheréltetni, hátha nem fog elcsavarogni. ( Csak ezt nem mondom el neki, nehogy emiatt szökjön el).

MA beszéltem telcsin a dokimmal. Az integrált eredményére azt mondta, hogy olyan, mint egy eészséges 20 éves nő tesztje. Szóval hurrrrrrrrááááááá. Mondtam neki a keményedés, derékfájás, szeméremcsont fájás „triót”. Azt mondta, ha nem múlik, akkor tépjek be a kórházba hozzá, ha jobb lesz akkor pénteken találkozunk. Ma már sokkal jobb volt, szóval elég lesz pénteken mennem hozzá. Kíváncsi leszek mi a helyzet a méhszájjal. A 13. héten 2000 volt.

Klári!
Nagyon jó, hogy zárt a méhszájad! Ügyes vagy.
Az amnio azért merült fel, mert az uh-n kicsit vastagabb volt a tarkóredő ( de még 3 mm alatt volt). Emiatt mentem integrált tesztre és ennek eredményétől függött, hogy kell-e amnio.

Akire!
Szerintem jó ötlet a zárt oldal….

Tamesz!
Gratulálok a kisfiú gyanúhoz!

Bogyra!
Ezt a tekercselést ki fogom próbálni a gyereknél ( a másodiknál). Talán nyugodtabb lesz, mint Marci. Marcival az első 3-4 hónapban másfél óránként kellett kelni, mert mindig felsírt….a végén már rendesen ki voltam bukva. Talán a tekercselés nála is segített volna.

Icu!
Gratulálok az uh eredményhez!

Szcsm!
Gratula a „még mindig” kukishoz!

Hízás: jelenleg még a 3 kiló plusznál tartok. Marcival is pont ennyi volt a 20. héten. Nagyon kíváncsi leszek mennyivel zárok….

Bogaracska!
Jót nevettem a gumikutya dolgon. Egy sima plüssállat is hasznára válhat a kutyusodnak, de ha igazi pasi, akkor sajnos csak akkor marad nyugton, ha leáll a tüzelés. Mennyi idős a kutyus?

Nilszi!
Terhesen szedheted a panadolt. Illetve a lándzsás útifű szirupot is ( az jó köhögésre).

Brigi!
Küldesz nekem meghívót?
Jó, hogy ilyen sokat aludt a Marcid! Én Marim ma 1 órás alvással tudta le a déli alvást.
Zabálnivaló fiad van! Annyira kis huncut az arckifejezése.

Rudi!
Kíváncsian várom hogyan döntöttél. De nyugi, minden rendben lesz!

Kima
Kép
Kép
kima75

bogyra: én is remélem, hogy már jobban vagy! A szőrösödésről annyit, hogy én észrevettem, hogy amióta terhes vagyok, azóta kicsit jobban szőrösödik és mintha hamarabb kinőne epilálás után. Ja és ami eddig soha nem volt, az államra nőtt egy hosszú fekete szőrszál! De már megszabadultam tőle! :D

athena: nem tudom, hogy nálatok az ilyen eredményekre mennyit kell várni, de ez pl. Győrben teljesen normális. Minden eredményemre heteket vártam, az AFP-re is 2 hetet kellett várnom, hogy meglegyen.

kima: a cica herélés után tuti nem fog elcsavarogni, sokkal nyugodtabb lesz. Nekünk kettő kan cicánk van, mind a kettő ki van heréltetve, azóta sokkal nyugodtabbak, soha nem csavarognak el, nem foglalkoznak a tüzeléssel. Nekünk annó az állatorvos kifejezetten ajánlotta, már csak azért is, mert ilyenkor a kan cicák összeverekednek és nagyon súlyos sebeket kaphatnak.
A másik pedig, hogy gratulálok a szuper teszt eredményedhez!!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

ja és ami engem ma kifejezetten nyugtalanít, hogy ma alig mozgott valamit a baba. Egyszer-egyszer éreztem egy kis mozgást, de ennyi, semmi komoly. Pedig az előző napokban nagyon aktív volt tök sokat mozgott, meg rugdosott. Szóval most parázok, hogy remélem nincs semmi baj. :( Egy kicsit aggódós vagyok. :roll:

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Trudi: mennek a drukkok holnapra! jól fogsz dönteni

Kép
Kép
alma26

Nekem a hasam lett totál dzsumbuj, de a kozmetikus nem gyantázta le, azt mondta, a terhesség miatti szőr szülés után lassan elkopik, de csak ha nem piszkálják. Végül is most már nem mutogatom, vége a nyárnak :?

Trudi: Apa úgy ébredt a délutáni szunyókálásból, hogy fáj a feje, és hogy rosszul van, szerinte lázas is (nem volt az), úgyhogy elmúlt a mérgem :roll: Azért eljött velem a dokihoz. Este megivott egy neocitránt, vett egy forró fürdőt, majd elment aludni a majdani gyerekszobába, hogy nyugodt álmunk legyen. Fél óra múlva azért felébresztettem puszilgatni, és lázat mérni. Ma fejfájáson kívül szerencsére semmi baja nem volt.

Klári

Kép
claracroft

Nem bírtam tovább várni: tegnap megcsináltam a sablonokat a virágokhoz. Ma megyek venni anyagot, és elkezdem csinálni a babaszobát :)

Anyósom állandóan letol, hogy ilyen idős terhesen még nem szabad semmi ilyesmit, mert korai... Nekem viszont jól esik. Úgyhogy nekiállok :) A szülész-nőgyógyászom is mindig azt mondja, hogy ami jól esik, azt csinálhatom bátran, abból nem lesz baj :) Bár nem biztos, hogy erre gondol :)

Timi
athena

Athena: szerintem ne hallgas az anyósodra, csináld nyugodtan! És mutasd meg nekünk is milyen lett!

Nekem is szőrős lett a hasam, de akkor nem piszkálom... Nehogy megmaradjon :shock:

Adrienn nyugi! Egyél egy kis csokit és szerintem utána felpörög a bébi!

Trudi nagyon szurkolok!!

Kép
arian78

Szcsm, Hékás, Arian: Milyen volt a torna? Gondoltam rátok :)
Hékás, annyira aranyos a fiad; tutti nem unatkozol. + Engem is érdekel ez a blogféle, kérekszépen meghívót :).
Kissgizi, én is naponta többször tüsszentek; de nem tartom vissza, így nem fáj semmim tőle. A taknyosság kis mértékben nem gond (napi párszori orrkifújás).
Adrienne, nem ninden nap egyformák a babák, teljesen normális, ha időnként lenyugszanak. Az is lehet, hogy ilyenkor nem kifele rugdosódnak, de még nem is okoznak fájdalmat. Örülj neki. És az icipici kis mozgás is mozgás :wink:

Hálaistennek megúsztam a mandulagyulladást, nem lettek fehér pöttyeim. Pihentem sokat meleg takaró alatt, vettem negro cukorkát is, hátha hat... legalább addigis nem fáj a nyelés, meg hátha a köhögésnek is használ. Mindenesetre a nehezén túl vagyok:)

Kép
nilszi

sziasztok!

Mindenkinek jobbulást kívánok, aki gyengélkedik!

Bogyra: az előző 2 terhességednél is ilyen sokáig megmaradtak a kisrókák?

Kima: gratulálok a szuper eredményeidhez!!!

Athena: én is kíváncsi vagyok, milyen lett a dekoráció!

A has szőrösödésével kapcsolatban köszönöm a hozzászólásokat, nekem is hosszabbak lettek a pihék, de én sem fogok hozzányúlni akkor...

TRudi: drukkolok a mai vizsgálathoz, majd írj, hogy végül hogyan döntöttél!

Nilszi: köszi, a torna klassz volt, eddig ez volt a legkeményebb, amióta odajárok. Most leginkább csípőre, mellre és karra "gyúrtunk"

Twist, Bogyra: megvettem a kismama magazin különszámot, még csak bele-bele olvasgattam, de volt benne egy kérdés a lélegzésfigyelőről, és a válasz rá szinte egy az egyben az volt, amit Bogyra itt írt :wink:

A közös oldalhoz majd én is kérek szépen hozzáférést.

Adrienne: ha ennyire aggódós vagy, lehet hogy érdemes lenne beruházni egy szívhang hallgató kütyübe, amilyet BOgyra és SOmaanya is vettek...

Azt álmodtam, hogy Heydie egyszercsak újra itt volt a fórumon...

Kép
szerencsemák

Jó reggelt!

Ezt találtam: http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladte ... 1250546400

Én mióta gyereket várok, állandóan tüsszögök, és már előre összegörnyedek, úgy nem fáj, de azért kellemetlen. Egyszer sikerült becsurrantanom is tőle :oops: Azóta még kellemetlenebb, mert előre készülök, nehogy megint megtörténjen.

Nekem reggel van problémám, félálomban már elkezdek erősen nyújtózkodni, arra ébredek, hogy már megint a hasamat nyújtom, behúzom, és közben homorítok. Hát, ez sem kellemes érzés, pláne, hogy eltart egy ideig, míg visszarendezem magam normál állapotba. Igazából meg sem tudom fogalmazni, hogy mit is csinálok pontosan, és hogy mit érzek közben :?

Nekem most Hawaii, Ati ablakot pucol, kint van az erkélyen, én meg bent ülök kb. vele szemben a kanapén, és nézem :lol:

Azt viszont sikerült pontos hasonlattal leírni, hogy nálam mihez hasonlít a babamozgás: olyan érzés, mint az izomrángás, amit az ember nagy-ritkán érez a lábában, kezében, bárhol. Ezt azért írtam le, hátha valaki pont ez alapján tudja beazonosítani, hogy neki is mozog már. :)

Jah, megnéztem az eddigi leleteim, csak egy helyen van hátsó fali tapadás írva, amikor észrevették a vérömlenyt a klinikán, a doki Várbíró Szabolcs volt. Másnap voltam a 12. heti UH-n, a saját dokim csinálta, ő már mellső falit írt.

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Mint teljesen új, regisztrált tag, szeretnék először is bemutatkozni.

Ágnes vagyok, és mint a vonalzómból kitűnik, én is januárra vagyok kiírva az első kisbabámmal.

Örülök, hogy rátok találtam, mert szívesen olvasom mások tapasztalatát, véleményét.

Ha már így belelendültem az írásba, lenne rögtön egy kérdésem is. Ti nem tapasztaltátok, hogy éjszakánként sokkal rosszabbul alszotok (sőt időnként nem is alszotok) mint korábban?
Én ezt pár hete érzem, és ettől egyre kimerültebb vagyok.

Előre is köszönöm :)

Ágnes

Kép
klemencia

Nilszi köszi a kérdést jó volt a torna, élveztem ! :D

Ja én is kérnék hozzáférést a bloghoz.. :)

Mindenkinek jobbulást!

Kép
arian78

Clara!
Nálam egész más a baba mozgása. Mostmár tudom mikor mozog :)
Nálam olyan, mintha hozzányomná a kezét, fejét, lábát, valamijét a hasfalamhoz és végighúzná rajta :)

Timi
athena

Clara: nekem továbbra is ilyen pöckölős/nyilallós szerű a mozgás.

Klemencia: üdv itt! Én nagyon jól alszom továbbra is, az egyetlen változás, hogy 1 éjszaka kb 3x járok ki pisilni, de utána rögtön vissza tudok aludni. Eddig egyszer volt csak borzalmas az éjszakám, de az is az allergia miatt...

Kép
szerencsemák

Szcsm! Igen! a nyilallást én is szoktam érezni

Timi
athena

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: