Sziasztok!
Most vettem egy angel sound magzati szívhang hallgatót. Nagyon kafa:)
a gyerekek szívét is meghallgattam vele, nagy jó móka:)
Nekem is elkezdett fájni a keresztcsontom és a szemérem csontom. Már alig vártam....
Szaraxik a netünk, múthéten váltottunk digire, de minek... reggel 10 óta kb akadozik a net, 11 től egyaltalán nincs is. Pukkadjanak meg... bejelentettem és közölték, ha odajutna kivizsgálják... Most a kislaptopom van összekötve a telefonnal mert már nem bírtam nélkületek!
Tegnap annyira rosszul voltam, ágyból is alig bírtam kikelni. Kijött belőlem minden.. alul-felül. Ma is kétszer volt itt a róka. Most eszek még egy barna kenyeret gomolya sajttal utóvacsinak. Vacsiztam egy palacsintát, meg gyakorlatilag két kis szelet tócsni maradt bennem. úgyhogy eg yszelet kenyér még lecsúszik.
hajhullás: érdekes módon mindenhol azt olvasom, hogy a terhesség alatt sörénye nő az embernek és karvaly karmai, ami a szoptatás alatt szépen el is múlik. A körmöm valóban erősebb, a hajam nekem is marokszám hullik. Jővőhéten le is vágatom, mert ocsmány a lakás, mindenhol a hajam van szörnyű.
torokfájás: homeopátis dolgok tuti jók, ha a patikában nem ajánlanak én szívesen ajánlok szereket csak szólj. Ha fehér pöttyös is lesz a torkod, akkor bizony antibiotikum kell, az nem árt a babának, viszont a gennyes gyulladás annál inkább! terhesen a lázat is csillapítani kell, algopyrinnel lehet. A fehér pöttyökre jó ha lenyelsz egy kanál kristálycukrot, az jól ledörzsöli. Én a mézes tejet szeretem még kortyolni. Az olyan jó selymi!
Nem tudom vett-e hasonlót észre valaki, de én amikor a fiúkat vártam minidg mód felett kiszőrösödtem. A bajszom besötétedett, az anyajegyeimből szőr nőtt, még az államon is vagy 3 szál.... És ez meg is maradt, amit azóta is a kozmetikus hetente gyomlált.
De most minden eltűnt. Nem nő a bajszom már egy hónapja vagy kettő is van!!!!! És nem szőrösödött vissza sehol se. Még a hónom alatt se nő olyan gyorsan mint szokott... másról nem nyilatkozom...
Nem lehet hogy lányom lesz???? Vagy csak én próbálok már minden hülyeségbe kapaszkodni hátha lány...