A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!
Ide jöttem egy kicsit csak azért,hogy elmondjam most jövünk a korházból,mert megnézettem azt a "víz" szerű folyásom...holnap lesz eredmény,hogy magzatvíz van-e benne...de az orvosom megnyugtatott,hogy szerinte nincs.
Rossz hír,hogy kinyílt a mészájam ígyhát fekszem..
Sajnos állítólag negyedik terhességnél ez nem ritka..
De az orvosom nagyom bizakodó,hogy ki tudom hordani,és én hiszek neki...Minden fontosabbat le fogok írni,de most mennem kell mert a férjem nagyon nem szeretné,hogy olvasgassak.
És már így is majdnem elkezdtem a nyitott mészájról olvasgatni.
De nem teszem!!!Azért sem!!!
Orsinak is sikerült így az előző terhessége,és közülünk is van így valaki(bocsi de nem jut eszembe ki as)
Minden fontosabbat leírok ok?
Majd ha férjem nem látja :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a hétvégi kiruccanásról! Jó volt nagyon a szülőknél, kényeztettek minket egész nap!!!!!!!!! Jó lenne, ha közelebb laknának!

Visszaolvastalak benneteket, jó sokat írtatok!

Bárány - nekem van kinyílva a méhszáj, a külső így próbálok sokat pihengetni. Nem tudom, neked melyik és mennyire, de ne aggódj, hanem bízz magadban és a babában és tényleg pihenjél sokat!!!!!!!!!!!! Persze tudom ez a gyerkőcök mellett nem is olyan egyszerű. Ne aggódj, minden rendben lesz és nagyon vigyázz magatokra, szorítok nektek! A netmentes napokat jó ötletnek tartom, rád fér a kikapcsolódás, persze hiányozni fogsz és várunk majd vissza!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Csajok valaki segítsen!!!!!!!!!!!

Dél óta fájdogál a hasam jobb oldalánál. Hol elmúlik, hol visszajön, most éppen a medencecsonttól két ujjnyira beljebb és sugárzik le a lábamba is. Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez, nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy csak a méhszalag nyúlik. De ennyire? Ha valaki ért hozzá, hogy mi ez, vagy már volt neki hasonló akkor légyszi írja meg, mert már nagyon parázok! Mindenféle hülyeség jár az eszembe (vakbél...stb).

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Használt ruha kérdés: Mi rengeteget kapunk és rá is fogom adni,mivel olyan babákról kapjuk akiket ismerek és gyönyörűek!
Attól persze lesz új ruhája is és megveszem ami megtetszik,de nagy segítség,hogy ennyi mindent nem kell megvenni!
Ki hogy érzi...........

Bárány! Örülök,hogy jelentkeztél és kíváncsian várom a további eredményeket!
Meg ne próbálj olvasni!!!!!!!!!
Pihi-pihi-pihi!!!!!!!
És ne izgulj!!!!!
Várunk!

Kép

Kép
ibm

Bárány!
Örülök hogy leirtad mi ujság veled!
Nagyon szoritok értetek!
Tényleg bizz magadban és a babában.
És nooo para!!!
Nyugi!
Gyere majd ha tudsz!
Vendég

Mankabi: szerintem ne aggódj, ma egész nap fájt nekem is a hasam. Biztosan nőnek a babák. Szúr, nyilal nekem is. Fronthatás is lehet, mert a fejem is fáj. Vegyél be egy szem magne b6-ot, én is vettem és azóta sokkal jobb. Nyugi!! :wink: :)

Bárány: örülök, hogy írtál és fogsz is. Pihenj sokat és minden rendben lesz... és persze ne idegeskedj :)

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Nekem most pillanatnyilag a gyomorsavam sok,de tartok töle hogy a túrógombóctól amit befaltam.
Már bevettem egy reenit,de még semmi hatást nem érzek.
Amúgy már 2 napja nagyon szarul alszom,szinte semmit,sehogy se kényelmes.
Mi lesz késöbb.
Vendég

Sziasztok!

Bari - jó ötlet az "elvonó" hogy ne olvasgass marhaságokat és rémtörténeteket, támogatom! Azért gyere néha, mert nagyon hiányoznál ha teljesen elhanyagolnál minket! Csak ne kalandozz el más oldalakra!! :) Jó pihenést kívánok neked! Vigyázz magadra! :wink: (Halkan megjegyzem, hogy a nyári topikban is van 2 lány, akiknek picit elkezdett kinyílni a méhszáj most is és előző terhességüknél is, de sokat pihiztek és nem lett semmi baj! Szóval ne aggódj, minden rendben lesz!!!!)

Manka - nekem is mindig jobb oldalt fáj a hasam, és sugárzik lefelé is, általában akkor ha tempósabban elindulok valahová, de aztán elmúlik egy idő után. :? Már több csajszitól hallottam ilyet, szerintem nem gáz, csak jelzi hogy most kicsit vissza kell vennünk a tempóból, minden téren! :wink:

Melike - nagyon helyes pocid van, csini vagy! És tényleg jobb a 2. kép! :D :wink:

Ennyi voltam mára, ha most nem fekszem le, itt alszom el! MIndenkinek szép, nyugodt éjszakát kívánok, tele csupajó babás álmokkal! :D :D
Vendég

Almaani!

Szerintem fogadd el azokat a kis ruhákat,és majd átválogatod,hogy mi az,ami I.osztályú,és használható,és mi az,amit inkább félreteszel.A legkisebb ,újszülött ruhákat úgyis újonnan fogod beszerezni (szerintem ez természetes),de lehet,hogy találsz közöttük olyat,ami tényleg csak 1x használt,és gyönyörű állapotban van.Amikor majd egy nap alatt 4x-5x kell átöltöztetni (bukás,hányás,fo.ás stb.miatt),szerintem jól fog jönni egy néhány használt,de jó minőségű ruhadarab!!! :wink: :wink: :wink:
És attól még nyugodtan vehetsz neki gyönyörű,új dolgokat! :wink:

Én is elhatároztam,hogy új dolgokat veszek a babának,de az előbb fent voltam a Vaterán,és elcsábultam...
Szerintem gyönyörű dolgokat lehet kifogni használtan is... :wink:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Ha nem zavarok,én is csatlakoznék!Pénteken találtam erre a fórumra és azóta elolvastam az utolsó 100 oldalt....(a párom legnagyobb örömére)...
én junius 16-ra vagyok kiírva,a 3.gyermekemet várom,aki a 3D-s uh szerint kislány!Hétfő a fordulónapom,holnap töltöm a 23.hetet!
a 2 nagylányom 13 és 11 évesek és ez lesz a 3.császárom sajnos...
Nagyon hasznos és jó dolgokat tanácsoltok egymásnak és ez tetszik!
Viszont azt észrevettem,hogy itt teljesen más a rendszer,mint néhány kórházban!Én a 24.hét péntekjén megyek terhelésesre reggel és utána kapok időpontot,hogy mikorra menjek vissza ujabb vérvételre...(2-3 óra múlva)
a védőnőhöz 3 hetente kell lesétálnom elég ari,fiatal csajszi...
Én most tartok +7,5 kilónál!
Vendég

Köszi lányok a nyugtatást, remélem tényleg nincs semmi gáz! Már arra is gondoltam, hogy lehet Picur talált bent valami jó kis játékot. :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Ma egész nap családoztam, itt voltak a hugomék :) Egy kicsit el is fáradtam.
Almaani, mi is kaptuk sok ruhát rokonoktól, én úgy csináltam udvariasan, hogy elfogadtam aztán szelektáltam :oops: Ami nagyon használt vagy nem tetszik, külön elraktam, aztán hugoméknál 2 hónapos a kisfiú, neki meg direkt szoktam is venni bodykat meg rugikat úgyis megkapjuk a teljes ruhatárát :) Ami gyönyörű :)
Amire szükségünk lesz, azt meg mi áprilisban fogjuk beszerezni, nem babonából, hanem mert a párom most nagyon keveset van itthon, 2 munkahelyen dolgozik 1xre :(
Moni, nekem a Renie antacidum nagyon hatásos, mindig használ.
Bárány, a pihenés biztosan hatásos, hugomnak is kinyílt és a 38. héten szült :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bárány, azért csak becsábultál, mi ;) Tök jó! A méhszáj-ügy miatt ne aggódj, a többedik terhességnél tényleg egész korán ki tud nyilni és nem okoz gondot. Már amit olvastam róla.

Csiri-biri, én is juni 16-ra vagyok kiírva és a Jánosban fogok szülni. És Te?

Kép
elan

Ja, és azt álmodtam megszületett a kisfiunk és gyönyörű és egészséges volt, csak akkor voltam bajban amikor kérdezték, hogy mi legyen a neve :D Még mindig nem tudtuk eldönteni :oops:

Kép

Kép
[/url]
stella40

Csiri-biri!
Üdv köztünk!
Gratula a 3. babóhoz!
Csinálhatnál vonalzót és akkor látnád te is és mi is hogy hol tartasz! :) :) :)
Meg addig ugy se hagyunk békén amig nem csinálsz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval muszáj! :lol: :lol:
Szóval 2 nagy lányod van!
Akkor most fiut szeretnél,vagy inkább még egy kiscsajt?
Vendég

Hogy felpörögtünk igy estére! :lol: :lol:
Vendég

Amúgy a használt dolgokkal nekem sincs bajom,én csak azt nem szeretném ha kapnék 2 zsák ruhát,mertakkor meg lenne minden és nem kéne vásárolgatni.
De hát én szeretnék!
Ezt jol leirtam de gondolom értitek! :P
Vendég

Sziasztok!

Én is kaptam használt ruhát és örültem neki. Arra teljesen jók lesznek, hogy itthon összebüfizze, összekakilja, később meg azokban csússzon-másszon a homokozóban. Persze szelektáltam, a kevésbbé elnyűtt darabokat tartottam meg. Ezen kívül én is veszek új ruhákat, amikben lehet majd vendégségbe vagy ide-oda mászkálni, meg az én lelkemnek is kell, hogy költsek egy kicsit. :oops: Még csak nagyon kevés dolgot vettem, csak olyat, ami otthagyhatatlan volt. pl. 3 db nyári babára való vékony hálózsákot. Igazából nem bánom, hogy most nem kell annyit költenem ruhákra, majd bepótolom, ha ovis, sulis lesz. :twisted: Egyelőre a kapott dolgokon kívül nincs semmi, se babakocsi, se ágy. :roll: Áprilistól itthon leszek táppénzen, majd akkor nyugiba megvásárolok mindent.

Manka! Nekem is volt pár napja pont ilyen tünetem és én is rögtön vakbélre gondoltam. :roll: Feküdtem és gyakran csináltam a terhestornán tanult lazító légzést és másnapra elmúlt. Úgyhogy biztos csak valami szalag volt. Próbálj te is pihenni egy kicsit, hátha jobb lesz.

Üdv Csiri! :lol: 3 lány? :shock: :lol: Apa nem érzi magát nagyon magányosnak? :lol: :lol: Hol fogsz szülni?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Jó reggelt!

Én nem vagyok noooormális :) Első napom itthon, alhatnék, erre 6 óra óta fent vagyok, hiába próbálok aludni :( Eddig meg 7.15-kor keltem munkába és úgy kellett kényszeríteni magam a felkelésre.

Már kérdezni akartam, ismeri valaki közületek a Suttogót? Hugomnak megvan, Ő alkalmazta is, persze azokat a dolgokat amiket jónak látott. Most én is elkezdtem olvasni.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jóreggelt!

Csiri-biri - üdv a csapatban! A 100 oldalnyi visszaolvasásért minden elismerésem! :lol: Ezek szerint nincs titkunk előtted! Örülünk hogy jöttél! Majd csinálj vonalzót a csajsziknak és várjuk a fotókat is!!! :D :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Gyors bekukk... anyázom... anyánál vagyunk, most kényeztet minket egy kicsit :oops: :lol:

Csiri-biri
Üdv a csapatban!
Táblázathoz küld el az adataidat! (tegnap reggel tettem fel, megnézheted, hogy mik kellenek)

Használt ruha
Barátnőmmel cserélgetünk... itthonra jók a kicsit kopottabb rucik is... nem kell mindig az elegéns, plüss rugi...
Azt már írtam, hogy viszont turkálóban én nem veszek semmit... se neten, se börzén (használtat)

Stella
Suttogót én olvastam, használtam belőle néhány dolgot... én a LLL-mentalitását ötvöztem a Suttogó-val...
:lol:
Eddig bevállt a módszerem...
Vendég

Gigi! Assszem alulinformált vagyok a témában, mi az az LLL?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Csiri-biri - üdv közöttünk és gratulálok a babához!

Gigi - a legközelebbi táblázatban kijavítanád a szülés az időpontját, mert az utóbbi két vizsgálat szerint úgy tűnik hamarabb jön Picur, június 10-én.

Stella - ismerős az érzés, mikor munkába jártam alig tudtam kimászni az ágyból, most pedig nem tudok aludni. Persze ebben az is közrejátszik már, hogy egyre rosszabbak az éjszakáim, mivel egyre nehezebben tudok megfordulni, egyik póz sem igazán jó, mert húzódik a hasam és van olyan pozíció ami pedig neki nem tetszik, mert ilyenkor nagy rugdosásba kezd a Picuri! :lol:

Elképzelni sem tudom mi lesz itt pár hónap múlva, ha már most ilyen tehetetlenül fekszem éjszaka. Tegnap este háton olvastam jó sokat és úgy lemerevedett a derekam és fájt a keresztcsontom, hogy nem túlzok, a férjemnek kellett megfordítani az ágyon, mert egyedül nem ment, mint ahogyan a felkelések is elég viccesek. Na mindegy, gondolom másnak is ilyen. Derékfájós voltam korábban is de próbáltam gerinctornára járni a terhesség előtt, hát nem sok hasznát látom most.

Ja, egyébként azt akartam még írni, hogy a HP mellett most a Suttogót is olvasom/olvassuk, de még az elején tartok. Sok jót hallottam már róla, véleményt csak később írnék, ha már jobban belemerültem. Alapvetően ha találok benne jó ötletet azt lehet, hogy megfogadom, de bíznom kell az anyai megérzéseimben is. Remélem menni fog! :wink:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt!

Üdv. csiri-biri!Várjuk a képeket!

Én is júni 16-ra vagyok kiírva és még nem tudjuk a nemét.

A használt ruhákról az a véleményem,hogy ha tudod kitől van,akkor kimosod és kész.Én szívesen kapnék,de nem nagyon fogok.

Kép
melike

Mankabi!

Bocs,hogy beleszólok,de szerintem teljesen felesleges minden vizsgálat után állítgatni a vonalzódat,hiszen lehet,hogy legközelebb meg majd éppen kisebbnek vagy ugyanakkorának mérik,mint a kora.Amit alapul vesznek az úgyis az utolsó menstruáció,a baba meg úgyis akkor jön,amikor "megérett a körme".Lehet,hogy hamarabb,lehet,hogy később.... :roll:
Itt szerintem még senkinek nem mondtak olyat,hogy pont akkora babája van,mint amekkorának a kora alapján kellene lennie.... :wink: :wink: :wink:

Üdv. Csiri-biri!
Gyere feltétlen! Lányokból úgyis hiány van... :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Orsitigris - persze ezt én is így gondolom, a vonalzómat nem is szeretném átállítani, csak a táblázatban lévő adatra gondoltam, de tulajdonképpen tényleg mindegy , mert lehet, hogy jóval előtte esetleg úgy gondolja, hogy kibújik. Azért jutott csak eszembe, hogy a vége felé majd lássuk kinek mikor érkezik el a napja, kiért lehet már izgulni, de szerintem sem múlik a napokon semmi, lehet, hogy jön egy fronthatás és nagyon sok apuka egyszerre írhatja be majd a többieknek az örömhírt, függetlenül a kiírt időpontoktól. :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
A párom most ment el,ugyhogy most büntetlenül és minden "ártatlan megjegyzés" nélkül írhatok!
Megpróbálok mindenre válaszolni!
tehát a nevem Andi,csak nem fogadott el semmi variációt erre a névre regisztráláskor!Mint írtam a 3. kislányom születik meg császárral,itt EGER-ben!Junius 16ra vagyok kiírva!ma kezdtem a 23.hetet.
A 12 hetes Uh-on ksfiut láttak,nagy volt az öröm....a 2 lány után....
18 hetesen már nem láttak sem kisfiusat,sem kislányosat,kicsit elszontyolodtunk,de a remény még élt és kompenzált minden szomorúságot,hogy mindene megvan és az eredményeink is jók!
1hete hétfőn 3D-sen kislányt láttak....
Rakok fel képet mind a 3 csajszimról,de lehet,hogy velem lesz tele az oldal...:-)
Vendég

Segítsetek!Nem tudok feltölteni képet!Azt írja ki,hogy hiba történt!
DE MI?[/img]
Vendég

..........................................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:32-kor.
Vendég

Kép

És Ö a legkisebb Pocaklakóm...
Vendég

....................................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:33-kor.
Vendég

csiri-biri:nagyon szép,nagy lányaid vannak!Persze a picuri sem semmi. :lol:
Csini vagy,egyáltalán nincs nagy pocid.Mennyivel kezdtél,ha rajtad van 7,5 kiló?

Kép
melike

Most szerintem kiakadtok,mint ahogy mindenki!Jelenleg 81 kiló vagyok és 73,5-tel kezdtem!Ez a kép 2 hetes...
Mindjárt készítek mostanit!Pill
Vendég

Sziasztok!

Bárány, ez az!!! Néha tájékoztass minket, hogy minden rendben van Veletek!!! :wink:
Csiri-biri, üdv itt!!! Gratula a szép csajszikhoz!!! :lol: Ja, és nagyon jó a melegítőd!!! :wink:
Mi is kapunk babaruhákat. Ezeket átválogatjuk, de természetesen muszáj vennünk újakat is!!! :wink:

Szép napot!

Kép
sziszka82

..........................................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 11:34-kor.
Vendég

sziszka!
Köszi a melegítős dicséretet,a terranovában ez a szett 2000 ft volt,de melbe nem ér be már....:-)

Itt Egerben van egy nagyon jó turi,szinte majdnem minden újnak tünik és gyönyörüek!Én ott vettem már egy jó pár dolgot a kincsemnek,de persze veszünk ujjakat is,viszont horibilis áraik vannak és csak 1-max 2 hónapig hordja öket!Ráadásul nyár lesz,amikor egy kombidresszben és pelusban is melege lesz szegénynek...szerintem és emlékeim szerint,mert ugye a nagyobb csajszim is nyári...
Mi megvettük a babakocsit,mert nagyon jó árban volt és vétek lett volna ott hagyni!ha gondoljátok rakok fel képet róla...
A kiságyunkat az Ikea honlapján néztem ki!egyszerű natur 2 fokozatban állítható és 7990 ft!
A lányokról sajna nem maradt semmi,mert elosztogattam annó,és már ugye annak 10-en éve,nem éppen aktuális a "visszakövetelése":-)
Vendég

Sziasztok!

Csiri-biri üdv köztünk! Klasszak a képek!

Hallottátok, hogy a Pennyben is baba-mama napok vannak?

Mankabi, nekem is tegnap tük sokat fájt, meg szurkált a hasam lenn kétoldalt, én is már vakbélrőlvízionáltam. :)

Nekem változatlanul a haskeményedés a parám, van, hogy egymás után 4-5* is bekeményedik óránként. De már korábban is volt ilyen időszak, és a méhszűjam a doki szerint szépen zárt, ás hát ez a lényeg...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

A vonalzóm a múltkori UH-n én visszaállítottam 4 napot, de azóta nekem is azt mondta a doki, hogy az eredeti számolás a lényeg, és ahhoz képest nézik, mekkora a baba. Csütörtöki UH-t megvárom, aztán ha akkor majd visszaállítom. :wink:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

csiri-biri:jöhetnek a képek!Az a melegítő nagyon megérte!
Hát itt sem nagyobb a poci.

Én is olvastam a Penny-s babanapokat.Láttam is egy-két jó dolgot,de máshol is van annyiért.

Kép
melike

Kép
A BABAKOCSI HORDOZÓVAL...ÁRA:34,800FT
Vendég

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1203330854.1778.jpg[/img]
BABAKOCSI HORDOZÓ NÉLKÜL[/img]
Vendég

Megérte!

Kép
melike

Kép
éS A HORDOZÓ!

Még annyi mindent megmutatnék nektek,de olyan ciki,hogy még csak most jöttem és egy egész forum oldal az én képeimmel van tele :oops: :oops:
Vendég

Nem tudom a többiek hol vannak,de én kíváncsi vagyok mindenre!
Különben eddig is megmutatott mindenki mindent,amit akart és senki nem haragudott érte! :wink:
Te láttad a képemet,amit tegnap raktam fel?
Iwiwen vagy?

Kép
melike

Igen ,vagyok az iwiw-en!ha megírod a neved bejelöllek4
Mindjárt fotózok akkor,de elöljáróban felrakom azt a játszószönyeget,amit anyukámtól kaptunk!
Hiába a 2 lány,most szerintem jobban izgulok és izgatottabban vásárolok,készülök mint náluk....Lehet,hogy akkor még túl fiatal voltam????18 éves....
mindjárt rakom a többit! Kép
Vendég

Az én nevem nagyon gyakori,nem dob ki,inkább te írd meg!

Kép
melike

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak bementem a vér eredményemért a kórházba délelőtt. Van pár + jel, de sztem nem vészes.

Csiri-biri: üdv köztünk, örülök, hogy csatlakoztál. Nagyon klassz a babakocsitok.. milyen fajta? Érte a pénzt ránézésre sztem. A kiságy is jó árban van az IKEA-ban, kár, hogy olyan messze van az IKEA, ott annyi jó dolog van. Még a tavasszal el kellene menni, csak Nyíregyházáról nem egy rövid utazás lenne. Apát rábeszélem :D

Kérünk még fotókat, nyugodtan tedd fel olyan jó nézegetni.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Kép
Ezek a turis rucik,56-68-as méretűek és összesen nem kerültek 6000 Ft-ba!
Vendég

Kép
És egyelőre ennyi új rucikát vettünk....
Vendég

:) ez a három rózsaszín body, ami itt van, ugyanolyan, mint amit én vettem a Tescoba. Annyira édik, én is előveszem néha és nézegetem.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: