Na Gyerekek!
Erre mondták nekem a terhesgondozáson, hogy már szinte minden sarkon van 4D-s UH, de nem mindenhol van jó szakember!
Hajni! Ne aggódj! Nincs semmi baj, pláne nem megy össze egy baba! Ez is azt támasztja alá, hogy ezek a mérések megbízhatatlanok! Az a tuti, amit a saját dokid mond/mér.
Apával a sima és 4D-s UH-ok után is mindig azt tárgyaltuk, hogy most bejjebb, vagy kijjebb tette a keresztet...
Nekünk szerencsénk van, mert növekvő tendenciát mutatnak az értékek, és a súlybecslés, de pl. az egyik 4D-s UH után másnap volt a sima dokim UH-ja. A 4D-sen a súlybecslés: 1714 g, a simán: 1660 g. Összement volna egy nap alatt? FRÁSZT! Itt miliméterekkel sz.rakodnak, és tessék.
És Irinának igaza van, kerek szemekkel mondtam Apának, hogy Vadvirág méretei alapján az ő pocakjában két Zsófi van!?

Az durva lenne! És tessék, vékony hosszú kislányok lettek.
Ne parázz, nincs semmi baj, baba egészséges, szerintem még megfordulhat, csak kérdezd meg dokidat erről a beékelődésről, és egyáltalán, csikarj ki belőle egy UH-t, hogy megnyugodj!
A méhlepény is jelzi, hogy közeleg a szülés....
És még valami! Az egyik topikban arról olvastam, hogy egy anyuka vízfejű babát várt (kislányt!). Ez sokszor az élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenesség. Azt mondták, a 16. életévét talán megéri, de addig is műtétek sora vár rá, és sosem lesz teljes az élete. Mindezt az UH-ok alapján.
Majd hüvelyi úton egy makk egészséges kislánynak adott életet!
Erről ennyit...... Nincs semmi baj!