A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Heni! Gyönyörű lett a fiúk szobája! :) Szép munka! :)

Rugó milyen bájosan játszik! :)

Holnap 12-ig van bölcsi, mert a gondozónőknek szakmai előadás lesz, úgyhogy egyáltalán nem megyünk. Elmegyünk a védőnőhöz, mert az is esedékes. Úgyhogy kivettem egy nap szabit. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Most tettem le a gyerekeket (egy kicsit későn), és ültem le dolgozni. Igyekszem gyakrabban jönni, csak hát... hiába ovis Zsozsi, és alszik Gegi ebéd után annnnnnnyi dóóóógom van...... Ma is 4 helyre vittem Gegit anyagbeszerzésre. Az egyik nagykerben márt szedett szét mindent. :oops: Szerencsére mosolyogtak rajta, és hoztak neki minden félét, amivel lefoglalhatja magát. :lol:

Én meg hoztam a derékmelegítő színeket, úgyhogy lehet újra választani. Ja, és ezeken kívül van még zöld és fehér is. A képen lévő színek: keki, sütőtök (narancs), rózsaszín, világos kék, piros csíkos sötétbarna, bézs, kék csíkos, sötét lila, almazöld.
Kép

Heni! Falvédőt is varrunk, csak mondd meg milyet szeretnél!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi ez az, hogy nem tudom :oops: nézegettem teszveszen, de egyik se fogott meg:-(

NArancssárgához illő kellene, Micimackós esetleg....ja és persze elfogadható áron
:roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nagyon klassz, hangulatos lett a gyerekszoba! :) A fal nekem barack színűnek tűnik :roll:. Narancssárga?
Van egy nagyker, ahonnan (elvileg) tudok Disney anyagot szerezni. Jövő hét szerdán megnézem, ez az anyagbeszerzős napom. :)
Őszi szünet lesz akkor, azon a héten, Zsozsit viszem erre az egy napra oviba.
No a postázást összeraktam, megyek ébreszteni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

életjel...
igen kemény napok állnak mögöttünk :(
:arrow: írom :(

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Mesi de, barack :oops: egyébként nem feltétlenül kellene disney...

Tegnap Áron is megkapta a 18 hós oltást, mára elég taknyi, meg nyüglődött éjjel is :roll: fogzik is, mert eléggé nyálas is :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jo reggelt!

Csak gyors bejelentkezes, indulunk kicsit baratnozni, boltba, aztan lerakom Alexet es bizom benne, Rania hagy kicsit tanulni... holnap lesz a vizsga, es be vagyok sz@rva.. :lol:

Heni, jobbulast Aron babanak!
Vendég

Sziasztok,

jaj de szép napsütéses idő van :D ki is élveztük, megnéztük a kanalas markolót, megetettük a lovakat :D falevelet gereblyéztünk, hintáztünk....jól kifáradtak, én is semmihez nincs is kedvem :?

Niki ügyes leszel holnap!

Heni
KépKép
heni81

Heni, feladtam Neked ma a DVD-t. Bocs, hogy csak ma, de lányok betegek voltak :?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Na, végre... Hétfő hajnalban Bercó nagyon érdekesen vette a levegőt, ébredéskor már csúnyán köhögött. Irány az orvos, természetesen megint gégegyulladás. Pedig ezen a héten csak négy napot kellett volna kibírnia. Hétfő óta itt van az anyukám, ő van Bercóval. Viszonylag rendben van, csak irtóra nyűgös tud lenni. A hétvégén is a menekültek a macskák a környékről.

Most éppen főzök holnapra.
dmaggie

Panndi, gyönyörű az új vonalzód. :lol:

Niki, Anglia termése legyen Veled holnap!!!! Én is bízom benned! :lol:

Heni, nagyon hangulatos lett az új gyerekszoba. Jobbulást Péterkének. A szóhasználat miatt ne aggódj, majd megtanulja. Elég, ha helyesen használod előtte, nem kell sokat törődni vele.

Bercó tepertőt kér, adok neki. :lol:
dmaggie

Bercó most éppen bilizik, talán tudok néhány sort írni. :lol:

Szóval, megnéztem a képeket. Én is rácsodálkoztam néhány manóra. :oops: :lol: Gyönyörűek mindannyian!!!! Fergeteges buli lehetett. Különösen Dani és Pöti képeinél esett le az állam. Már ekkorák... ???? Jó, jó, tudom, Pöti még nem is olyan régen született, de már most olyan nagyfiús.

Emese, az otthonotok meg... Nem is találok szavakat! Te meg már teljesen a régi vagy! :shock: Hú, nagyon jól néztél ki! Ezen a derékmelegítőn én is elgondolkodtam, de Bercónál szinte kilátástalan a dolog. Nem egy öltözködős gyermek.

Rugót meg imádom, és kész! :lol: Vindo, szerintem már nincs messze a szókincsrobbanás. A leírtak alapján már nagyon ötven közeli a szókincse Rugónak. A rokonokhoz meg azt a bizonyos tablettát, tudod... :lol: Én már immunis vagyok mindennemű megjegyzésre.
dmaggie

Irina, jobban vagy már? Hogy sikerült a konfi?
Gyere Db-be!!!!
dmaggie

Regi, szabi 8)
Jól telt a napotok?
dmaggie

Életjel.

Van egy iszonyat rossz leánykám aki leszívja az összes energiámat,most is itt van a hátamon,egyszerűen nem bírok vele,minden nap minden percében sír mindenért,már én is tudnék sírni,zokogni,szerintem kifogok akadni...
Ja!Nem a Zináról beszélek,Ő tüneményesen aranyos,nyugodt baba :D
Berta napról napra egyre rosszabb,aki nem látja mit művel nem is hiszi el,eszméletlen!
Amilyen édes.kedves kis leányom volt,most teljesen kifordult magából és teljesen tanácstalan vagyok...
Amint leülök valahova rögtön mászik a hátamra,tépi a ruhámat,a hajamat,iszonyat fárasztó tud lenni!!

Mennem kell mert még mindig pörög,én meg már csak alapon pislogok.

juba0

Sziasztok!

Visszajöttem, konfi lement, szerintem nagyon jó volt, jól éreztem magam, h majd a profunk hogy gondolja, neki mi volt a benyomása az előadásainkról, az heteken belül kiderül.

Vindo, nagyon köszi, de idén már biztos nem konferenciázom, így is elég nagyképűen vállaltam be őszre 4-et, ennek volt köszönhető az a rémálom, ami az utóbbi két hónapot jellemezte. De nagyon köszi, h gondoltál rám, és remélem, eljutok valahogyan azért Debrecenbe és Hozzátok is a közeljövőben.

Épp azt akartam írni, hogy élni sincs kedvem, Ádi annyira kikészít, aztán olvasom Juba bejegyzését, ezek szerint nem vagyok egyedül (Juba, sajnálom...).
De ettől csak kicsit érzem jobban magam.
Elegem van abból, hogy naponta minimum 3 esti hiszti van, és ha csak 1 órát vagyok vele este, mert későn érek haza (ami mondjuk havonta 4-szer van), akkor azért csak lesz egy orbitális hiszti. Igazából már az oviban kezdi, ha meglát minket, onnantól jön a "szelepelés" (így hívom, hogy az ovis feszültséget elkezdi kiengedni), már nem akar kijönni, aztán pisilni, aztán felöltözni, aztán menni, aztán leülni, aztán felállni stb.
Ha fáradtak vagyunk S-val, ha nem, egyszerűen unjuk, hogy minden családi és békésnek vágyott este hisztikkel telik (ez igazából nem új, csak amíg nyáron itthon voltunk, akkor a hisztiket egész napra osztotta el, most meg arra a pár órára, amíg együtt vagyunk). Ja, ezek álhisztik, teljesen nyilvánvalóan tiltott dolgok miatt (de sokszor az sem kell, csak úgy spontán a semmin hisztizik). Szóval elegem van, hogy nekem ez a családi élet gyerekkel, majd jövök, ha kicsit lehiggadtam.
irina

Ui: Maggie-m, köszönöm, h gondoltál rám, örömmel debreceneznék, de konfi nélkül... majd eljön az ideje, ebben biztos vagyok. Puszi!
irina

Maggie! Köszönöm a dicséretet! :oops:

Juba! Ha elfogadsz egy kéretlen tanácsot: Vidd el Bertust heti 1-2-3 napra játszóházba/csanába/közösségbe. Minden idegszálával magára próbálja felhívni a figyelmedet a kistesó mellett. Hol úgy, hogy rád mászik, hol úgy, hogy hisztizik...
Biztosan jól érezné magát, neked meg lenne egy kis időd feltöltődni.

Lukas a fogam. Áááá... Fáj! :evil: :(

Irina! Jaj, te szegény! Nagyon sajnálom. Nem lehet, hogy Ádinak otthon unalmasak a játékai? Nem tud magával mit kezdeni? De az ovi elég kell, hogy legyen neki.... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie! Íme a nemrég született kistesó :) :

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesikém, három tonna játéka van Ádinak, szerintem inkább még sok is. Plusz míg hazaérünk, sokszor sétálunk, vásárlunk -- attól függően, mennyire látom aktívnak. Szerintem ezeknek a hisztiknek semmi közül az unalomhoz, mert már az oviban indulnak csírájukban és legkésőbb, ha beléptünk a bejárati ajtónkon, robban is az első.
irina

Emese pelenka is meg ujjacskák is??? Péterke is mostanság berakra az ujjait a szájába :roll: meg lett az eredménye, jó kis szájfertőzést kapott :evil:
Áron cumisüveggel mászkál, nem lehet szétválasztani őket :roll:

Milyen érdekes, hogy milyen szokásokhoz tudnak ragaszkodni :?

Juba , Mesinak igaza lehet, én sem akartam ovival kinozni Péterkét és a véletlen úgy hozta, hogy alkalma nyilt járni és imádja, sőt!!!! én is, hogy nincs itthon :oops: amikor haza jön, végig csak szeretget, aranyos:-) Most, hogy itthon van, estére már semmi nem jó, pedig változatos a program egész nap és csak! róluk szól, mert én képes vagyok tojni mindenre, csak velük lenni:-)

Köszi MAggie:-) Jó, hogy irtál!Bercónak jobbulást!

Heni
KépKép
heni81

Irina lehet valami felé a nem teccését akarja igy kifejezni, lehet az ovi az oka :roll: hogy ott jónak kell lenni, aztán otthon kiadja a gőzt :roll: lehet sok volt neki most a kaki dolog is :roll: fene sem tudja, a gyerekeknek is lehetnek rossz napjaik :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, szerintem is az ovi az oka. A kakilás tudtunkkal rendeződött.
A rossz napok oké lenne, a "mindig rossz" sajnos kevésbé. És mint írtam, nyáron is ment ez, csak szordínóban és egész napra elosztva. De a hiszti nagy problémánk, mert SEMMILYEN hatással nem tudunk rá lenni, nincs semmi eszköz a kezünkben, úgy érzem.
Ui: A gyerekszoba gyönyörű lett, gratulálok!

Maggie, bocsánat, elfelejtettem jobbulást kívánni Bercónak. :oops:
irina

Irina most csak neked mert álmon halok. Cicus hasonló volt mint Ádó. Én most azt találtam ki, hogy választottunk együtt sok-sok matricát. Dórásat, micimackósat, barikásat (a teszveszen árulja egy csajszi) cirka 200 db van most itthon. Ha reggel felkel és nem nyűgös hanem mosolygós akkor jár neki egy db. Ha ügyes és nem hisztizik akkor jár mellé. Ha hisztis vagy undok nővér akkor elveszek egyet. Este fürdés után van matrica ragasztás. A hűtöre. Van, hogy 3 db-ot, ma is annyit, de van hogy egyet vagy egyet sem. Nagyon tudja motiválni :shock: !
Hazafelé sétálunk elkezd hisztizni és ha csak annyit ondok "minusz 1 matrica" akkor abbahagyja és máris normálisan komunikál. Filléres dolog. 4-5 ft/matrica, de lviselhetőbb délutánok és segítő cicus az eredménye.
Nem szűnt meg teljesen a hiszti, nem is az volt a célom, csak szerettem volna egy kicsit fellélegezni és azt most megtehetem. Sokkal jobb így az együtt töltött idő.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na jó, még neked is Juba :roll:
Nem akartam megint szajkózni az ovit mert múltkor is úgy éreztem megbántottalak vele. De látom a lányok mind azt írják. Kell Bertusnak is a kikapcsolódás! Ha tud lazítani és Ő is töltődni javulni fog az otthoni helyzet. Ha most nem lépsz ez valószínű csak rosszabb lesz. Mert próbálgatja a határokat és most egyre bővebbre engeded neki mert szereted és sajnálod és van egy kis lelkiismeret furdalásod. Ne legyen! Nekem sincs. Imádom Grétit, de hatalmas szüksége van mindkettőnknek a máshol létre. A feltöltődésre. És Zizinek is szüksége van rád!
A kaki kérdést hidd el, hogy meg fogják oldani az oviban. Ennél sokkal nehezebb dolgokba nem törik bele a bicskájuk. De ha csak délelőttönként viszed, mint én is cicust, akko lehet nem is lenne gond a kakival se. De sokkal de sokkal jobb lenne mind a négyőtöknek. Mert ettől az állapottol a férjed éa Zina is szenved, mégha nem is látod rajtuk.
Puszi neked és kitartás. És holnap sétáljatok el az ovi felé és kérdezd meg a vezető ovónőt, hogy mehet-e.

na el mert gyorsan kell sokat aludni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Móni, nagyon köszi az 5letet. Nem tudom, a matricákhoz mit szól Ádi (nem igazán szoktunk matricázni), de ki fogom próbálni.

Ma nevelés nélküli munkanap van az oviban, így itthon vagyok Ádival (szerencsémre őszi szünet van az egyetemen -- tényleg, Vindo, Nálatok is van?).
Mondjuk ez a szünet eddig úgy telt el, h 2 nap konfi, 1 nap takarítás-ügyintézés-elmaradt ímélek megválaszolása - 1 nap Ádival, 1 nap talán munka (mert muszáj, azzal is elmaradtam). Haváj. ;-)

Niki, nekem is nagyon tetszenek a termékeid, ha lesz 2. babám egyszer, veszek neki ilyen zsákot, az tuti.

Mesi, Gegi egy tünemény, van valami rockeres ebben az ujjszopiban.

Ja, még mindig beteg vagyok, több mint egy hete, hangom továbbra sincs (bár az isla moos segített picit, Móni, köszönöm!) De továbbra is köhögök, mint a tüdőbajos, állandóan folyik az orrom, vacak a közérzetem. Amúgy se láz, se más, de most már nagyon unom, hogy az egész nap orrfújással, szédelgéssel telik. Ádi is már 2 hete köhög változó intenzitással, látom a kis nyakán, ahogy a nyirokcsomók folyton beduzzadnak...
irina

Hú, micsoda forgalom :D

Most épp rohanásban vagyok, két óra között, szendvics és tanulmányi osztály előtt :roll:

Tegnap este kilenckor az egész család kompletten kidőlt, ajtó-kapu nyitva, notebook megy stb. Eldőltünk, mint egy zsák, arra sem emlékszem, hogy Rugó elaludt volna :shock: De Gábor sem 8) Fél hétkor keltem, de így is kis kipihent vagyok 8)

Maggie, köszi a dicséreteket. Ott van gond inkább, hogy az új szavakat csak suttogva meri kimondani, és csak itthon :shock: :shock: Nagy nyilvánosság előtt pár szót használ csak :roll:

Irina, biztos jól sikerült az előadás 8)
Nem, sajna nekünk nem adták ki az őszi szünetet :?
Ádi, jaj.

Juba, drága, kitartás. Gondolkoztam már itt, hogy hová is tűntél. Tuti testvér-féltékenység :?

Hiszti - hú, minket elkerül szerencsére, de az okát nem tudom, hogy miért :roll: A csanában is látok sok hisztit, ha meg Rugónak mondom, hogy indulunk haza, még a játékait is elpakolja maga után, és úgy indulunk együtt. Szóval semmi, max. heti egyszer :oops: Este, mondjuk, ragaszkodik a majom kapitányos gatyához, meg most az érintőképernyős telefonokkal alszik.

Gegi nem semmi :!: :P

MOst ennyire futotta :arrow:

Kép
vindolanda

HAJRÁ NIKI!!! HAJRÁ NIKI!!!

Kép
vindolanda

Vindo, jössz jövő héten akkor Bp-re? Találkozhatunk? :-)
Szerintem a Te türelmességed és elfogadásod azért sok hisztinek elejét veszi Rugó esetében.

Ajánlok Mindenkinek egy érdekes cikket az egyik kedvenc blogomból:
http://felicitasz.blog.hu/2010/10/21/meddig_van_egy_gyereknek_az_anyja_mellett_a_helye
irina

Niki++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo majd megjön Rugó hangja hidd el :)
néha ti is lefeküdhetek időben :)

Irina sajnálom, hogy nem javulsz.
Szerintem ha lazítanál kicsit rögtön változna a helyzet :roll:
Mit szólnál egy Margitszigeti sétához az őszi szünetben? :D

Heni nagyon szép lett a szoba :D

Mesi de körbepuszilnám a kis haramiahercegedte :lol:

Maggie jobbulást Bercónak+++++++

Regi jó volt biztos a + szabadnap :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, nagyon jó ötlet! :-D
Aztán taliznunk is jó lenne novemberben valamikor, jó?

NIKI: innen is ++++++++++++++++++++++++++++++!
irina

Hol van akárki? ;-)
irina

Akárki jelentkezik 8)

Mi a helyzet Ádival? mit csinál?

MA Péterke már f12kor közölte, hogy ő fáradt, megy aludni :roll:

Gyorsan ebédeltek és mentek is.

Áront gyötrik a fogacskák :evil:

Nem akarom elkiabálni, de Áron nagyon ügyesen wczik, most már csak alváshoz van rajta pelus , ébredéskor kéri vegyem le gyorsan, lefekvéskor pedig kéri :roll:

Ma egy kicsit angoloztunk, hát meglepően sokat megjegyez Péterke a játék segitségével, szuper egy ketyere, szivesen foglalkozik vele. Áronnak is jó, mert először hangutánzó effekt, aztán magyarul mondja, majd angolul.
CSak ajánlani tudom ezt a játékot:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16380

Vindo akkor jól kidőltetek

:shock:

Heni
KépKép
heni81

Még egy akárki :D

Megjártuk a postát, megvettem a temetőbe a virágokat.

Irina én a sétát közösen gondoltam :lol: :lol:

Heni Áron nagyon ügyes :D
Péterke meg egyértelműen örökölte anyája szuper nyelvérzékét :D

Niki na hogy sikerült?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ha valakinek mesemániás a gyermeke akkor itt választhat ruhákat neki elfogadható áron :)

http://www.meseholmi.hu/index.php

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, Áronnak jobbulást! Leesett az állam, hogy ennyire ügyes már a WC-zéssel :shock:
Hát Ádi ma 3/4 6-kor kelt spontán módon (fél 10 után aludt el este!), kiabálva, mint szinte mindig, majd nagy nehezen leraktam fél 2-kor és fél 3-kor már -- szintén ordibálva utánam -- fel is ébredt. Így aztán se aludni, se dolgozni nem tudunk mellette. Még jó, hogy máskor van ovi. :? :?

Móni, holnap sajna biztos dolgoznom kell, mert nagyon sok az elmaradásom jövő hétre. De jövő hét kedd-szerdán ráérek szerintem napközben, viszont a Muci oviban lesz addig. Te hogy érnél rá?
irina

Hang nélküli akárki jelentkezik (mára szétbeszéltem a hangszálaimat).

Csak gyorsan, mert nemsokára indulok autóval, összegyűjtöm a férfiakat.

Irina, megjött a konferencia beosztása, és jövő héten csütörtökön leszek Bp-en. Vonattal megyek. Sajna azonban egy esti szekcióba kerültem, így az esti dorbézolás kilőve, épp hogy elérem a hetes IC-t, és 11 után érek haza. Délután viszont lenne egy kis szabadidőm, de szerintem akkor meg Te vagy elfoglalt :roll: (olyan egy és négy óra között).

Most csak ennyi, jók legyetek.

Még annyit, hogy Heni gyerekei szuper ügyesek :shock:

Kép
vindolanda

Vindo szuperügyes anyuka mellé...... :roll: :D :wink:

Irina , minden előzmény nélkül, pont úgy mint Kaqk és annó Péterkénél ( csak nála 20 hósan) egyszer nem kapott pelust és pisiltettem és pisiltettem, majd egy hét után megtanulta és már egyedül szólt :D

Éjszaka most úgy próbálkozunk az ivás leszoktatással, hogy vizet kap az üvegbe (eddig is totál hig szörp volt :roll: ) , éjszaka kiabál, hogy viz viz.... :roll:
na ez lesz kemény menet....

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Kezdem összeszedni magam,ma dumáltam egy jót barátnőmmel és jót tett lelkemnek :) :oops:

Heni!
Nagyon szép lett a szoba olyan jó tágasnak tűnik :) Péterke nem volt oviban(v.szelektíven olvastam... :? ) ügyes Áron nagyon :)

Irina!
akkor most már kicsit lazíthatsz :) találkozzunk már vmikor képeket vinném (cd-t nem lelem ,még túrok kicsit :) )
érdekes nálunk az első ottalvás(vagyis B.nak) nagyon jól sikerült :) volt még pár alkalom mikor bepisilt azóta nem :) és lelkesen jár,nagyon profi óvónéniei vannak :) :) mindennap lelkesen integet az ajtból,hv-én alig várja héétfő legyen :roll: :shock: ezt nem gondoltam volna Róla :)
hisztik :(

Juba!
szerintem Fleurt keresd meg hiszti ügyben .Neki volt Lillával nagyon kemény menete... kitartást :)
talán tényleg jót tenne mindenkinek az ovi :wink:

Niki!
hajrá :) ügyes vagy Te csajszi :) annyira tetszenek a dolgaid :) majd 3-4 év múlva vevőd leszek jó :) :)

Panndi!
hogy vagytok,Lányok meggyógyultak?
köszönöm leveled :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

Vindo, ha nem fogsz Pesten aludni, hanem egy nap szeretnéd megjárni, akkor sajnos nem tudunk találkozni, mert csütörtökönként fél 4-ig óráim vannak az egyetemen, csak utána érnék rá. Pénteken viszont egyelőre bármi jó lett volna. :-(

Viranka, igen, a talira én is nagyon várok Veled, lehet úgy is, hogy 3-asban Mónival, ahogy már egyszer kitaláltuk, csak nem tudom, időben hogy lesz jó Nektek. Nekem a hétfő-csütörtökön foglaltak mindig, de a többi nap elvileg jó. Mit szóltok a Westendhez -- bár tudom, ez elég önző szempont részemről, de nekem bármi más is jó.
irina

Itt vagyok. Délután komoly események történtek. Rugó sikeresen arccal pofára esett a betonon a csanában a nagy rohangálásban. Szerencsére nem esett komoly baja, a fogai is megmaradtak, csak sírt pár percet, meg most olyan rossz ránézni, kicsit meggyötört az arca.

Íme. Itt Gábort várjuk a munkahelye előtt az autóban: Kép

Irina, sajnálom, ez teljesen hülye beosztás. Másnap meg szünnapom van, szóval reggel fél nyolcra kellene hazaérnem, hogy Gábort váltsam :( :( :(
Majd megyek még máskor is arra azért :wink:
Befurakodok egy konferenciára 8) :lol:

Rugó most este sikeresen kimondta a "mama" (ezt eddig még nem használta) meg az "adta" szavakat. Ennek most örülök.

Szombaton levelezősöket vizsgáztatok nyolctól, busszal megyek, kelhetek fél hatkor :? Aztán este utazunk haza, a férfiak Böszörményben vesznek fel délután, és utazunk haza. Pár napig nem tudok így jönni (otthon nincs net, mindig szenvedek miatta).

Itt begyújtottuk a gázt is, úgy ítéltük meg, a fa nem elég.

Megpróbálok este nem elaludni, szeretnék még csinálni ezt-azt munka címén. De majd meglátjuk, már nem merek semmit sem nyilatkozni előre.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszi csajok,aranyosak vagytok!
Az a baj,hogy oviba nem tudom elvinni mert megint visszaesett a bilizéssel,nem hajlandó pisilni sem bilibe,nem ,hogy kakilni!
Mióta hazajöttünk kistesóval teljesen visszaszokott a pelusra és hisztizik,hogy adjuk rá.
Nem tudom mit tegyek,azt mondják erőltetni nem szabad,a héten próbálgattam a bilit,sok baleset volt...
Így meg nem vihetem oviba,csak akkor veszik be ha szobatiszta és ettől messze vagyunk!
Mert én is gondoltam ám már rá,hogy délig elviszem mert ha addig nem kakil nem is baj,általában később is szokott,jóval ebéd után de így,hogy pisilni sem akar megint a bilibe nem vihetem el!
Pedig vinném mert tényleg kikészül mindenki!
Most cumit követel,hozzáteszem fél éves korában már nem cumizott,de látja Zinától és neki is kell,nem szívja de követeli,eszem megáll tőle!!
Jajj Zina balhézik,mennem kell...

Még annyit,hogy holnap megyek nőgyógyászhoz,most megyek a hathetes kontrollra,basszus annyira nem volt időm,hogy oda is visszamenjek,hát nem tudom mi lesz,érzem magamon,hogy 4.5 kilós gyereket szültem,pffff....
Apa lesz addig a dada,remélem boldogul a gyerekekkel,fejek le tejet,még nem ivott cumisüvegből Zizi,remélem sikerül majd neki.
És,hogy minden oké lesz a dokinál,úgy utálom de muszáj elmennem!

Zina ma kapott oltást,egy hete mérték akkor volt 7.6 kiló és 66.5 centi,nehéz is a segge,alig bírom cipelni.

Megint magunkról írtam,ne haragudjatok érte!!!

Irinának jobbulást és Neked is kitartást Ádámhoz,tudom miről beszélsz!!

Niki,sikerült a vizsga???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mennem kell,de próbálok gyakrabban jönni,nekem is jó ha írhatok pár sort....

juba0

Haho lanyok, aranyosak vagytok nagyon, hala a boszitopiknak, sikerult !!! :-)
Most csak ennyi, itt a baratnom kanadabol aztan jovok holnap :-)
Puszi nektek :-)
Vendég

viranka, örülök, hogy picit jobban vagy :)

juba: én nem adtam volna vissza a cumit :roll: Az pici babáknak való, és ő nem az. Zsófinak is volt egy visszaesős időszaka, ődirekt bepisilt kb másfél hétig, iszonyat idegesítő volt, bemászott Fruzsi ágyába, odapisilt, és kijött, bemászott a babakocsiba, odapisilt, kijött, nem szólt, ha pisilnie kellett, csak pisilt, pedig akkor már 3 hónapja szobatiszta volt. Az első pár napon nagyon felhúzott, de láttam, hogy épp ez a cél, a plusz figyelem, akkor vettem egy nagy levegőt, és nem szóltam semmit. Ha bepisilt, vagy odapisilt valahova, szó nélkül átöltöztettem, a lehető leggyorsabban, nulla kommunikációval (közben direkt Fruzsihoz beszéltem), és látta, hogy így semmiféle plusz figyelem nem éri, hamar abba is hagyta.
Én azt gondolom, hogy iszonyat nehéz, de el kell határozni dolgokat (ilyen például, hogy cumi nincs, hisz fél éves kora óta nem cumizik), és amellett kitartani, bármennyire is hisztizik. Azért most, mert később még nehezebb lesz, hisz Berta egyre okosabb lesz, rájön, hogy a hisztivel mindent elér.

Kitartás, rendeződni fognak a dolgok!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jo reggelt Lanyok!

Reggel koran el is ment a baratnom, a kislanyaval jott, Magyarorszagra mennek, de utba ejtettek minket, es itt toltottek egy fel napot es egy ejszakat, jo volt oket latni nagyon. :D

Szoval a vizsga sikerult, nagy ko esett le a szivemrol, most a szakdolimra kell koncentralnom, karacsonyig le kell adnom... :? Koszonom megegyszer a drukkokat! :D (Nagyon nehez volt, azt hittem, nem sikerult... aztan megis :) )

Orulok nagyon, lanyok, hogy tetszenek a termekeim, sokat jelent szamomra, hala istennek, ugy nez ki, eleg nagy sikere van a webshopomnak, kapom is mar a megrendeleseket :D

Viranka draga, sok-sok erot kivanok Neked! :(

Juba, kitartas, es az en tanacsom is az, hogy ne felj kicsit kemenyebbnek lenni, ezek a kis rafinalt gyerkocok nagyon tudjak am, meddig lehet fesziteni a hurokat! :D Ossze kell fogni apaval, es kovetkezetesen tartani a fontosabb elveket, ilyenkor hamar abbamaradnak a hisztik es hasonlok.

O, szegeny Rugo.... :(
Rania is tul van egy nagy baleseten, nekiesett a szekrenynek, es szilva nagysagu dudor nott a homlokan, de meg monoklija is lett... :(

Hetvegenk eleg programdus lesz, ma este is vendegek jonnek...

Heni, nagyon ugyes Aron a bilizessel!!
Vendég

Niki, gratula a vizsgához, ügyes vagy! A takarótok nekem is nagyon tetszik :)

Heni, Áron nagyon ügyes :) Fruzsi is sokszor pisil és kakil WC-be, de többször még nem szól.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, köszi a meséket! Épp nézi Péterke :D

Hát akkor lehet, hogy Fruzsinak is csak egy kis rásegités kellene és ráérezne :wink:

Niki gratulálok a vizsgádhoz!!!!!!

Juba kitartás, de ahogy Panndi is mondta, NEked kell az erősebbnek lenni!

Vindo , jaj szegény Rugó :(

Heni
KépKép
heni81

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt vagyunk :)

Délelőtt egy csomót házimunkáztunk, aztán meg elmentünk a százasba, aztán meg a 47-es büfébe.
Itthon nagy közös kajálást terveztem, de Rugó ideadta nekem a salátát, a többi étellel meg bezárkózott a szobájába :roll: Vigyáz a vonalaimra:)

Niki, nagyon ügyes vagy :!:

Viranka, egy beszélgetés sokat tud segíteni, az biztos.

És egy kép, még reggel fotóztam:
Kép

Elkezdett nyílni a fehér orchideám. A háttérben még minden zúzmarás az ablakon túl.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: