A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Engem is, Márti. Megint vacakol.

Kép
flóra 11

Volt másik csatornán régen egy műsor azt volt a címe vásott kölykök.
Ott ey pszichológus nő segített 5 családnak egy szerre egy héten keresztül.De úgy,hogy csak utasítást adott.PL éjszakai alvásra szoktatás,ciciről leszoktatás,étkezés stb.Viselkedés.Ilyenek.
Abból sokat megjegyeztem és talán ha olyan helyzetbe kerülök tudom majd hasznosítani.
Mondjuk remélem nem kellesz!! :? :D

Kép
martik77

Értem,mondjuk igazad van,hogy a szülők rontják el. Az elején kell kezdeni. De nekem ebből is lejön valami. Bár ahogy nézem,csak konstatálom,hogy ezt én nem így csináltam. :)

Kép
flóra 11

Persze mindenki követ el hibákat,de van aki túlzásba esik. :? :D

Kép
martik77

Egyre gyakrabban megy el a hang a tévén. :evil: Pedig most dokira kell a pénz,nem futja új tévére.

Kép
flóra 11

A mi tévénk is beteg mert összeugrik a képernyő.
L.megkérdezte kb 7 ezer a megjavítás.Kb...tehát az még lehet 10 is. :? :? :? :?

Kép
martik77

ATV-n a híradóban az eü dolgozók és a tanárok fizetéseiről beszélnek.

Kép
flóra 11

Sziasztok,

visszaolvastam, időm most nincs, mert felhalmoztam a munkát, míg olvasgattam...

Viszont Benó képeinek nagyon örültem! :D :D :D :D A világítós képed nagyon jó! és a többi is :D :D Has ügyben szerintem is utoléred Tancsut! :wink: Nagyon szépen alakultok! :D

Kép
szilzi

Márti, komolyan nem tudom mi a fene már ez velem. Nem mindegy hogyan ülök,állok,fekszek. Bizonyos helyzetekbe késszúrás szerű vagy húzódó, feszülő fájásokat érzek hol jobb,hol bal oldalon.Ilyenkor helyzetet kell váltanom és elmúlik.

Kép
flóra 11

Helló Szilvi!

Szegénykém, kár, hogy ennyi a meló. :(

Kép
flóra 11

Lekopott mindenki, akkor írom a szakdogámat. Kép
Kép

Kép
flóra 11

Kép

vigyázz ne vidd túlzásba a netezést!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Fini lett a főzelék!!! :D
Vagy csak régen volt azért esett jól. :? :D Nem tényleg fini!!

És csináltam gyümisalit!!!Vitamin bomba!!!!
Narancs(L.hozott),ananász,barack(konzerv)és két szép alma!!! :D

Kép
martik77

Eddig bírtam energiával. Elegem van a munkából.

Kép
flóra 11

Kép

ebbe valahogy be lehet írni a saját neved csak még nem tom hogy.

Kép
martik77

Kép
martik77

Az biztos fini.

Az én főzelékem is fini, a brokkolis. A másik még fő,mert végül babot főzök,de főzeléket. Az kicsit tovább fő. Most ebédelek. Főzeléket egy kanál tejföllel.

Kép
flóra 11

sziasztok

betegeknek jobbulást :wink:

tancsu: nekem is az a fa, amit belinkeltél jobban tetszik, de az ár végett gondoltam az ismerösére, de közben meggondoltam magam mégis marad a fa /tescóban már 9e-ért meg tudom venni akcióban/, mert amit te belinkeltél az csak belföldi szállitást vállal és nálunk ugyanaz a cég ugyanazt a széket kiszállitással 14e-ért árulja.

márti: nagyon jó a vonatod :wink:

benó: nagyon ügyes vagy és milyen nagy már a pocakod :shock:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Köszi Timi!! :D :D :D

Ildó ha rájössz segíts már ha megnézted.Ezt a névtáblásat.

Kép
martik77

Nem tudom hol,de nekem automatikusan kiírta a nevem, nem tudom, miért és hogyan.

Kép
flóra 11

Az csak minta én is a te nevedet láttam meg és azért akartam kipróbálni. :? :D

Kép
martik77

Hali

Bejöttünk sétából,az elmólt 2 óráan folyamatosan bőgök...
Utolért minket is a csőd.... :cry:
29ezerrel kezdtünk,jövő hónaptól 73ezer_!!!!!!!!!!!!!!!,plusz 7ezer lakáskassza,plusz lakás és életiztositás.... :cry: :cry: :cry:
Ezek persze kötelezőek voltak a hitel mellé..... :cry:

_Menek etetni és bőgök tovább....

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

mi ez? :shock: :?

KépKép
benó

Csodálkoztam is,hogy neked hogy nem ment fel a törlesztő. :?

Nagyon sajnálom!!! :( :( :(

De ne sírj azzal nem lesz jobb!!!!!

Bár én kizokogom magam és megnyugszok.
De neked nem kéne,nehogy elmenjen a tejed és Inaska is megérzi!!!!

Kép
martik77

Mi ez a sok fizetnivaló? :?

KépKép
benó

A glitteres neveknél van ábécé,ott lehet betűt választaniés ott már kész kép van. De ide nem tudom beírni.

Kép
flóra 11

Bocsánat, én hülye vagyok, ez mitől is megy föl?

KépKép
benó

Ez hitel Benó!!!! :?

Lakásra mi is felvettünk4,5 millára hitelt havi 28 ezerrel törlesztettük most havi 45 ezer!!!

Kép
martik77

Gazdasági világválság!!!!!! :?

Kép
martik77

Mi is vettünk fel, persze, 35 évre. És honnan lehet megtudni, hogy mennyit fogsz fizetni?

KépKép
benó

Mindegy Ildó majd még próbálkozok.
De amúgy aranyos dolgok vannak azon az oldalon.

Kép
martik77

Na, jó, de ti miben vettétek fel? Mert lehet forint alapú meg ilyen alapú meg olyan alapú....

KépKép
benó

Én nem értem,hogy mehet fel ennyivel a törlesztés. Amikor felveszitek a kölcsönt, akkor bizonyos szabályokat lefektetnek,nem? Pl. hogy az adósság hány százalékát törleszted havonta. Ez évrőlévre csak csökkenhet. Hogy megy ez fel? Magyarázzátok meg nekem.

Kép
flóra 11

Jó, nem kérdezek, inkább visszaolvasok.

KépKép
benó

Örülök, hogy nem csak én nem értem, bár én semmi ilyet nem szoktam. :?

KépKép
benó

Hát most komolyan én sem értem. Nem vagy egyedül Benó. :wink: bár lehet, én csak az ottani politikát nem értem és ezért nem világos.

Kép
flóra 11

De akkor is, hogyan mehet fel több,mint a duplájára? :shock: :shock: :shock: :shock: Nem értem,nem értem, nem értem!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?:

Kép
flóra 11

Svájci frank alapú(szerintem Tancsunak is)és most a válság azt is érintette.
Szar a svájci frank most(egyébként az a legjobb)és ezért nő a törlesztő.
A deviza alapú hitelek(EURÓ,Svájci frank)törlesztése nőtt a válság miatt,mert a forint gyengül.

Kép
martik77

Mártiiiiii!!!! Magyarázd már el,mert megőrülök!!!!!! Nem értem,miért nem értem. :lol:

Kép
flóra 11

És ha forintban vettétek volna fel,akkor maradt volna?

Kép
flóra 11

Nálunk most annyira szar a forint,hogy a tv is mondta,hogy Szlovákiából hozzánk jönnek át vásárolni mert jobban megéri nekik.

A deviza alapú hiteleknél az árfolyam kockázat a futamidő végéig fent áll.

Benó:Attól függ mennyi milka hitelt törlesztesz ahhoz mérten kell most is nézni a törlesztő összeget.

Pl én 4,5milkát 28 ezerrel most 45-el
Tancsunak biztos több a hitelösszeg ezért magasabb a törlesztő

Kép
martik77

Azért van szerintem, mert nem forint alapú hitelt vettek fel, hanem svájci frank vagy akármilyen alapút, és azoknak meg változott az árfolyamuk. Vagy valami ilyesmi. Majd megkérdezem aputól, mi milyet vettünk föl. :oops:

KépKép
benó

Igen, én is hallottam,hogy sokan járnak át tőlünk hozzátok. Meg sokan építkeznek is pl. Mosonmagyaróváron.Olyanok is, akik egy kukkot nem tudnak magyarul. :x Hülya tótok. Kihasználni tudják a magyart, erre jó nekik. Közben meg ócsárolnak minket. :evil:

Kép
flóra 11

Na, akkor kb. ugyanazt mondjuk.
Én meg közben visszaolvastam.
Timi, Szilzi, köszönöm a képdicséreteket, de majd, ha kicsit ráértek, magatokról is írjatok! Az fontosabb! :D
Meg miről is volt még szó: főzelékről. Hát, az én kajám elég felejthető volt, szegény Gy. azért megette. :wink: Majd du. eszik valami normálisat is (pl. húst, van valami kolbász vagy mi).

KépKép
benó

Nekem is van hitelem, de idén májusban letelik, szerencsére. Az egyik. Mert sok van. Egy pedig márciusban telik le. Marad még néhány.... :?

Kép
flóra 11

Forintba maradt volna(de akkor már amikor felveszed a hitelt már akkor kb 20 ezerrel több lett volna a törlesztő,mert a forint hitel rosszabb(drágább)

Erre a válságra nem számítottak a hitelintézők se azért ajánlották mindenkinek a svájci vagy az Euró hitelt.
Mert egyébként az érné meg.
Máshogy nem tom elmagyarázni Ezt is az L. mondta.

Kép
martik77

Pedig az a kaja jól hangzott, Benó.

Kép
flóra 11

Na, a nagy lendületem engem se vitt messzire: csak a porszívózás van meg. :oops: :lol: Meg elkezdtem ragasztani a világítós képet, hát, eléggé átüt a ragasztó :?, de fény felé fordítva nem látszik, reméljük, a lámpával a háta mögött se. :wink:
Na, hozom is ide (mert kivittem a konyhába a Gy.-nak megmutatni), és akkor veletek is tudok végre dumcsizni.

KépKép
benó

Jó volt, csak nem volt sok íze, meg a rizst amúgy se szeretjük. :wink:

KépKép
benó

Igen,így már értem a dolgokat. Lemen a forint,tehát amennyivel drágábban vennétek meg most a frankot, azt is felkell fizetni. Valahogy így. Tehát a vételi árat kell fizetnetek,mindig az aktuálisat. De ez akkor is szörnyű. Ennyire romlott volna a forint?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: