Jó reggelt!
Péterke ma ismét nagy boldogsággal ment az oviba:-) tegnap gyurmáztak, mesélte, hogy csigát csinált:-)
Kértem ébresszék fel 3kor , mint a többi ébred, tegnap fel is voltak keltve, mert helyettesitő óvónő volt, igy már 9kor aludt:-) Szeretik ha folyamatosan ébrednek, folyamatosan uzsiznak, persze én értem, hogy könnyebb igy öltöztetni, uzsiztatni, csak este nem bir elaludni 10 előtt, aztán meg fáradt napközben, 11kor már kómázik. MAjdcsak beáll valami rend ebben is.
Sense hát úgy nem tud mesélni, hogy folyamatosan, de mondogat ezt azt, hogy mit csináltak, hol voltak, mit evett. De mindig csillag tészta és répa van a levesben és a második mindig tészta hússal.
Kicsik ők még, meg azt figyeltem meg, hogy néha nem az aznapot mondja, de az előzőt
NEm igen erőltetem , inkább csak hagyom, hogy egyedül mondja:-)
De amióta ovis, nagyon kitudja mutatni a szeretetét
Tegnap valami rosszat csináltak és kérdezem, hogy kértek egy nagy pofont? erre Péterke : anya nem, inkább szeress meg:-) hogy egyem a kis szivét:-)
Vindo a Rugó frizura nagyon tuti

olyan igazi Rugós:-)
Sense csak kialakult a kaki dolog is:-) de jó!
Én most Áron szabatisztaságán szorgoskodom, nagyon kis ügyes. A kaki igaz mindig a gatyában landol és tudja is, hogy nem jó, de szereintem lehet nem tudja irányitani, vagy azt még úgy ne m érzi, de a pisit megtanulta tartani és ugyesen megy neki nappal, na alvásnál ő sokáig pelusos lesz, vagyis addig mig le nem szokik az ivásról.
Tegnap nagy lelkesedéssel ágyneműt húztunk a gyerekeknek, Áron is kapott egy szép párnát ( eddig nem volt neki) , de nem is kell még neki, egész éjszaka mellette volt a feje

ki is vettem.