A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mi is jól éreztük magunkat :) este még Gergő Bácsit fel kellet hívni,h. Míra boldog szülinapot kívánjn Neki :)

:arrow:

KépKép
viranka

JAj de jó lehetett a tali 8) képeket még!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Ádinak jobbulást! Dédinek a v.letében volt egy kis vér,nem látható mennyiség.Elvittem nőgy.hoz amúgy nincs baja,viszont meg kell nézetni,hogy mitől volt.V.színű vese,nagyon keveset iszik vörösvérsejtszámon is látható meg a vesefunkción is plusz fáj a dereka ez is gondolom a vesétől lehet.Kapott gyógyszert mert vérszegény is,szóval elvagyunk viszem hozom,plusz anyut is és most meg hárman betaknyosodtak apa papa mama.Köhögnek meg orrfolyás rekedtség.Beniék is még köhécselnek meg orrfolyás is van.Ma adok B.nek gyerek neocitránt remélem használni fog..

Tökre össze voltam keveredve múlt7en,már nem tudtam mit merre meddig,kinek mit kell venni. :? Ezért mondtam apának,hogy menjünk kikapcsolódni valahova,mert már teljesen kész vagyok. Szegény papát leszidtam egyik reggel,hogy miért eszik kétszer és nem is evett még akkor aznap reggelit,úgy emlékeztem,hogy már igen,össze csúsztak a napjaim :oops: De tök jó volt az élményezés..

Vindo mindent kipróbáltam ilyen olyan szauna, gőzkabin,csúzda,durva volt lábamon mind a két oldalt van egy fájó pont valszeg beütöttem lecsúszáskor. :lol: és termálfürdő... Huu de jó is volt :roll:
varga tünde

Nagyon jó lehetett Mesiéknél.. :)

Ari Panka.. :)
varga tünde

Megírná nekem valaki a g-mail-es belépő adatokat? Vannak nálam tavaly januári taliképek is, feltölteném oda a mostaniakkal. Ha meg még van, azokat is. :)

Ami itt maradt: Dani kanala, cumisüvege, partedlije, Sense és Móni műanyag edénye. :D
Gegi biztos helyre tette a cumisüveget: a papucsomba. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese küldtem! :)

Nagyon szép szöszke Ádi :) Olyan édes! :) Hasonló sérót szeretnék a fiúknak. :) No Irina az idei kevert maradék oltáshoz mit szólsz? :)
varga tünde

Sziasztok :lol:

Tali szuper volt :lol: Sokkal többet kéne ilyet szervezni :lol:
A képekkel majd jövök, van jó sok :D csak kell egy kis idő, hogy kicsinyítsek.

Ma voltunk oltáson pötivel. 68 centi és 7 kiló :D
körbedicsérték, hogy milyen kis csini 8)

Detty szuperek a képek :D

Irina sajnálom, hogy lebetegedett Ádó :(
hiányoztatok tegnap!
Nálatok mikor lesz lakásavató :wink: ?
Ádó tünemény, mint mindig :D

na megpróbálom felébreszteni Gergőcit és megetetni mert mindjárt mehetünk csinikéért :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már csináltam 2 albumot a g-mail-re, de nem tudom a képeket feltölteni valamiért... :cry: Majd beszélek Apával.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
azt hiszem az volt agond anno,h. a tárhely megtelt :( vki csinált másik fiókot is,de h. hova :roll:

KépKép
viranka

Mesi ment privi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera Gergi bírtokba vette ma délután a pihiszéket. tetszik neki, köszönjük szépen :D
ha kinövi visszaadjuk :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Igen,betelt a tárhely! Móni csinált másikat, most töltöm oda! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

csajok :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok, szuperek a képek :D ! Úgy sajnálom, hogy nem lehettünk ott :? ...Azért kellett egy kis idő, mire az "apróságokat" be tudtam azonosítani :wink: :lol: ...

Mesi, gyönyörű az új otthonotok!

Vindo, merre vagy?!
dettyk

Lányok!

Hoztam egy ma reggeli fotót :oops:

Még nagyon pici, kb négy hetes, szóval minden drukkra szükségünk van, hogy júniusban ő már tényleg megszülethessen! :wink:

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi nagyon halk gratula és hatalmas drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++
pont egy év lesz pötike és a harmadik gyermeked között :D

Dettyk szerintem pötit azonosítottad be legegyszerűbben :D

Tényleg :roll:

Vindo???????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sikerülni fog :) :) persze 19 hónapig maradsz otthon :wink: :wink:

:arrow: fiam sztrájkolt nem volt hajlandó aludni,sínpályát megépítettem,most csinált Nekem vonatot :)
csók :)

KépKép
viranka

Panndi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szívből gratulálok és küldöm a sok-sok ++++++++++++++-t.
dmaggie

Itt vagyok, de még Böszörményben. Reggel nyolc óta, otthonról meg hétkor indultunk el :?

Panndi, mindent bele :!: :!: :!: :!: :!:

Lányok, a képeken nehéz volt beazonosítanom néhány babát :shock: Szépek nagyon :)

DEttyk, nem semmik vagytok így biciklivel :wink:

MOst már jönnek értem pár perc múlva a férfiak, mennem is kell. Szerintem hat után már otthon leszünk. Este G. dolgozik, jön vissza Debrecenbe, én meg Rugóval nyomulok.

Ma is tök sötétben keltem, már pár napja ez van, nagyon fáradt vagyok, mert éjszaka meg dolgozgatok :roll:

Tegnap a bátyáméknál voltunk Rugóval, addig G. szigetelt. Rengeteget hőt megfogott, már reggelre látszott, 21 fokban ébredtünk, és éjfél körül raktunk fát utoljára a tűzre. A gázzal még várunk, egyelőre a kályha is felnyomja 22-23 fokra :roll:

Veszem a kabátomat, és megyek a kocsi elé.

Bocs, hogy nem vagyok. Holnap szabadnapom lesz, majd igyekszem jönni.

Kép
vindolanda

PANNDI!
+++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Panndi: :-) de jó! csak halkan gratulálunk! Remélem hamarosan csatlakozok hozzád! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ hogy most minden rendben menjen..!!!:-) :-) :-)

( Mi is rajta vagyunk a tesó projekten..:-) )

KépKép
kaqk
Debrecen

Szisztok

Tali egyszerűen csúcs volt :D A pici tesók annyira cukik.Petra sz összes babát megsimizte vagy megpuszilta :D

Panndi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi a héten nem erőltetjük a bölcsit itthon maradok vele táppénzen mert iszonyat köhög a doki néni kiírta. Vettem neki ACC 100 és calcimusc-ot. A köptetőből egyik se jön be neki :roll: Kijön belőle egyszerűen visszajön neki.

Detty: Panka miylen sokat változott.

Irina: Olyan sokat változott Ádó is :D Sajnálom h nem tudtatok eljönni.

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Hol vagytok csajok?!?!?!

Ágica jobbulást Petrusnak+++++++++

Vindo remélem ma sikerül tovább aludnon :)
A hőszigetelés tényleg nagyon sokat jelent. Mi is nagyon megérezzük, hogy a ház körbe lett szigetelve. Naponta csak egyszer gyújtok be. Az leég és elég bőven. Még most is 20 fok van a lakásban. Tavaly ilyenkor már délelőtt és délután is meg kellett gyújtani a tüzet. A gázt még mi se kapcsoltuk be. Szerintem csak akkor fogjuk, ha nagyon-nagyon hidegek lesznek esténként :roll:

Kaqk drukk nektek++++++++

Mesi a derékmelegítő szuper :D
végre nincs kint cicus dereka. Köszönöm szépen :D

Vera Báló csizmáját visszahoztuk.
Addig lesz utaztatva, míg kinővi a drága :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!
Tegnap kilenckor kidőltem, és most kászálódunk ki az ágyból. Persze a dolgaimmal semmit nem haladtam :roll:

Irina, kösz a linket. Ádó nagyon aranyos :P

Betegeknek jobbulást.

Heni, hogy megy az óvoda?

Most rángat.

Kép
vindolanda

Zsozsi herpeszes, péntekig nem megy oviba. :?

Panndi! Gratulálok!

Móni! Bizony nagyon hasznos a derékmelegítő! :)

Ja, Panndi! Készítjük a rózsaszínt Zsófinak.

(Lesznek még színek, csak be kell ruháznom).

Az új g-mail-es helyre két albumnyi fotót töltöttem fel, a vasárnapit és egy 2010. 01. 23-i talisat. Ez volt Csepelen a játszóházban.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Panndi! Gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++

Valaki kuldje el nekem a gmail-es adatokat legyszives, mert elfelejtettem, es meg szeretnem nezni a talis fotokat! :D
Vendég

Dettyk, nagyon szepek a gyerekek! :D

A kis szoke herceg, Adi is csucs! :D

Most rohannom kell, megyunk baratnozni, kesobb probalok jonni!
Vendég

Köszi lányok!

Mesi, rózsaszínt is köszi :)
panndi

Rugó traktorokat néz a youtube-on, gyorsan jövök addig.

Niki, a másik helyen ott van az elérhetőség :D

Szegény herpeszes Zsozsi. Ehhez sajna hajlam kell, vagy nem tudom, hogy mi. Nekem még nem volt sosem, az egyik bátyám meg mindig ki van csattanva.

Szia Móni. Igen, jót aludtam.

Jön megint.

Kép
vindolanda

Elment.

Képzeljétek, Rugó tud biciklizni :shock:
Persze oldalkerekesen. Egyik este ráült, aztán elhajtott vele a lakásban, eddig meg tologatni kellett :shock:

Új szavak is vannak a tarsolyában: anka (Blanka, az unokatestvér), Erka (Erika, ő édesanyám, de a mamát nem mondja, és maradt az Erika), madzag, nyissz.

Na, én már felöltöztem, Rugó még pizsamában van. Intézkedem.

Kép
vindolanda

Lányok! Aki szeretne gyerékmelegítőt 8) az írjon nekem privit! Jelenleg van fekete, barna, bézs, almazöld, keki és rózsaszín. Nem kifejezett gyerek szín az összes, de majd lesz később többféle is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Két kép:

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Panndi!
Nagyon örülök, és mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaqk!
Nektek is szorítok!!!!!!!!

Ágica!
Jobbulást a szép hosszú hajú Petrának!

Dettyk!
Ti aztán edzettek vagytok! Nagyon szépek a gyerkőcök! :)

Mesi!
Jobbulást Zsozsinak!
Majd kitaláljuk, milyen színek a nyerők és jöhetnek nekünk is a derékmelegítők! :wink:

Vindo!
No lám, Rugó milyen ügyes! Észre sem veszed és már kétkerekűzni fog! :)

Irina!
Ádi jobban van?

Mi bőszen ovizunk. Gyerekek lassan beleszoknak, bár Zsuzsu ott sem viszi túlzásba az evést. Már elérték azt, hogy beleteszi a kanalát az ebédbe... Állítása szerint megkóstolja, de ezt valójában senki nem látta még és baromi éhes, mikor délután eljövünk. Persze, mert ha valamivel meg van kenve a kenyér, akkor azt már nem kóstolja meg. Ez aggaszt kicsit, de csak nem így nő fel, hogy nem eszik 3 féle kaján kívül semmit... :?

Kép
gica1

Szegény éhes Zsuzsu :(
Nem tudom, hogyan lehetne javítani ezen :roll:

Tényleg, Kaqk, ügyesek legyetek aztán :wink:

Akartam még írni, hogy vasárnap shoppingoltam Rugónak gatyákat. A Kikben volt hetes csomagolásban hét darab. Majmos a zöme, Rugónak nagyon tetszik :roll: 1290 ft volt. Meg téli pufikabátot is vettünk neki, az 3100 volt.

Akartam még írni, Maggie, hogy sajnos még nem jutottunk el orchidea-cserépért. Most amúgy mind a három növény hozza a hajtásokat szépen. Az egyik tavasz óta virágzik, és már jön az új szára.
Szépek lesznek télen :P
De szeretnék még egyet 8)

Kép
vindolanda

Hol vagytok??? :roll:

Kép
vindolanda

Feladom, nincs itt senki :( :arrow:

Kép
vindolanda

dolgozom... :) majd holnap talán :)

KépKép
viranka

Sziasztok!!!!

Elsősorban Panndi halkan, de na nagyon nagyon gratulálok:-) minden rendben lesz+++++++++

Péterke imádja az ovit:-) állitólag elég jól eszik is, étlap minden nap a pulcsiján :roll: Ma kis őszi vázát készitettek, falevél,csipkebogyó, gesztenye kombináció, nagy örömmel hozta haza nekem :D :D :D
JAj de meghatódtam :oops:
Agyon ölel, puszil, ha haza jön 8)

Gica hát , Péterke se eszi nagyon az ebédeket, de az óvónő azt mondja, azért minden nap bele bele eszeget, próbálkoznak ők is etetni.

Rugó 8)

Dettyk szépek a gyerekek 8)

Talis képek csajok egyszerűen szuperek!!!!

Hajrá Kaqk!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Móni! Ilyen hajad legyen!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Panndi, én is szeretnék szívből gratulálni a kis jövevényhez!!! A legjobbakat kívánom Nektek!!! :D

Bocs, h most csak ennyi, 7 nap még és utána új ember leszek. Akinek normális élete van. :lol:
irina

ui: Dettyk, nem találok szavakat rá, olyan szépek a gyerekeid! És olyan nagyok!!! ;-)

Vindo, Rugóban mindig Téged látlak :-) Nagyon édes kisfiú, huncut és okos tekintete van.

Megyek még amoda.
irina

Jó reggelt!

Ma Gábor nélkül megyünk, kilenc előtt indulunk. Ötig vannak óráim, így fél hat körül érünk majd haza.

Irina, akkor várunk vissza hét nap múlva teljes emberi valódban 8)

Heni, Péterkénél akkor vsz. kimarad a sírós rész :P Hú, de ügyes. A koránkelés hogy megy neki?

Levágtam Rugó haját éjszaka. John Lennon újra köztünk van 8)

Kép
vindolanda

Fél hét körül, ha mekizünk is :roll:

Kép
vindolanda

Rugó ma beszédes kedvében van. Reggelente hallgat általában, mint a sült hal.
Hozott nekem sütit, és megkérdezte, hogy "kérsz"?
Pizzamaradékokat lát a földön (tegnap kiügyeskedtem a szeletkéket): "pizza".
Vetkőzik a bili előtt. Kérdezem, hogy segítsek-e? Válasz: "nem".

Na, ez már valami nála 8)

Kép
vindolanda

Dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo milyen ügyes Rugó :D
hamarosan azt szeretnéd, hogy legyen már csend :wink:

Irina
aztán ne felejts el jönni egy hét múlva :D

Mesi
micsoda képet kerítettél elő :roll:
amúgy családilag megyünk fodrászhoz a hétvégén ha minden jól megy :D
és ilyen hajat akartam :D

Gica majd fogja változtatni az ügyeletes 3 kedvenc kaját :wink:
amúgy ha már teljesen felóldódik fog ott enni pár falatot hidd el
Grétike is nagyon éhesen szokott kijönni az oviból, pedig én ebéd után hozom el :roll:
mindig eszik az itthoni ebédből is

Heni nagyon ügyes Péterke :D
cicusék dalokat tanulnak, olyan édes ahogy itthon elénekli őket :D

Az éjszakánk elég rossz volt. Gerginél tetőzött a fogzás és párosult pocakfájással. Ha Ő beájult akkor cicus gondolta úgy, hogy anyahiánya van és sírva hívott. Ha 3 órát aludtam össz-vissz akkor sokat mondok.
De már fő a következő adag kávém 8)

Ma megpróbálom feltenni a képeket. A vasalással már utolértem magam és főznöm se kell :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Vindo 8) na ugye, hogy nem marad néma :D Péterke szószátyár, de nem tud rajzolni, szinezni, a kanalat is furán tartja, nem lesz kézügyes az tuti. Minden mások vagyok,a gyerekek is és ez igy jó :D

Korán kelés, 10 kor alszik el nagy nehezen és 6kor már kel, ő az első mindig az oviban, ami nem baj, mert akkor van egy kis plusz külön foglalkozás csak vele, amit ő nagyon szeret.

Enni nem igen ehet, bár nem túl éhes, amikor haza jön. TEgnap kakaót kért csak.

Mesi Móninak ez tényleg egy jó frizurája volt 8)

Heni
KépKép
heni81

Nálunk is érdekes volt az éjszaka, éjfél körül feküdtünk le, majd Áron nagyon nyugtalanul aludt :( f4-f6ig nem is aludt, csak feküdt, de még nem kelt fel :roll:

Már fől a töltött paprika, mosni se kell, rend is van, csak Áronozás lesz ma 8) MEgyünk postára, küldöm csajok a meséket :D remélem esni nem fog!

Heni
KépKép
heni81

cicus és pöti képek

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gréti tiszta Z , Gergő pedig tiszta M 8)

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: