Sziasztok!
Ádinak jobbulást! Dédinek a v.letében volt egy kis vér,nem látható mennyiség.Elvittem nőgy.hoz amúgy nincs baja,viszont meg kell nézetni,hogy mitől volt.V.színű vese,nagyon keveset iszik vörösvérsejtszámon is látható meg a vesefunkción is plusz fáj a dereka ez is gondolom a vesétől lehet.Kapott gyógyszert mert vérszegény is,szóval elvagyunk viszem hozom,plusz anyut is és most meg hárman betaknyosodtak apa papa mama.Köhögnek meg orrfolyás rekedtség.Beniék is még köhécselnek meg orrfolyás is van.Ma adok B.nek gyerek neocitránt remélem használni fog..
Tökre össze voltam keveredve múlt7en,már nem tudtam mit merre meddig,kinek mit kell venni.

Ezért mondtam apának,hogy menjünk kikapcsolódni valahova,mert már teljesen kész vagyok. Szegény papát leszidtam egyik reggel,hogy miért eszik kétszer és nem is evett még akkor aznap reggelit,úgy emlékeztem,hogy már igen,össze csúsztak a napjaim

De tök jó volt az élményezés..
Vindo mindent kipróbáltam ilyen olyan szauna, gőzkabin,csúzda,durva volt lábamon mind a két oldalt van egy fájó pont valszeg beütöttem lecsúszáskor.

és termálfürdő... Huu de jó is volt