Lanta
DE JÓ!!!Gratula a kisfiúhoz és örülök,hogy minden rendben volt az uh-on és csak viccelt a baba…
Minyu
Isten éltesse a nagyfiút!!
Amúgy sokszor én is úgy érzem olyan ügyes,nagylány már Heni..máskor meg azt,hogy olyan picur ő még tulajdonképpen.
Bejci
A Lego katalogusból kinézett egy aratógépet

..ez az elsődleges vágya… Néha beszél a hasamhoz: autó? Mondom: igen hozza Emma…erre belesúgja a köldökömbe: KÖSZI…Annyira imádnivaló.
És szeretné még egy nagy Micimackót is,szóval azt is hoz hugika.
Apa dűlőre jutott nálatok?
Én is pár napja érzem,hogy marja éjjel a torkom...bár én mondjuk imádom az újhagymát,ha vékony a szára...és mostanában ettem a szendvicsekhez...most elsősorban elhagyom ezt..
Szeder
De jó,hogy nincs már barnázás!!!
a.m.
dehogy vagy uncsi!! Elhiszem,hogy most nagyon boldog vagy!!
Ilyen első kerék megoldást még nem is láttam…
Druska
Tök szép név a Botond. Gratula az évfordulóhoz.
Humanka
Ügyes vétel volt.Várjuk ám a képeket..
Honey
Nekem is látszik pár napja kívülről..
Sőt elkezdett fájdalmasakat rugni amikor az egyik oldalon szó szerint ki akarja dugni valamiét…..a lábát,kezét…érezni a kis kemény aprórészt
Ági és a.m.
Boldog szülinapot nektek!!
Konan
Előfordul a rövidülés nem is ritkán. Tényleg nem lesz semmi baj,simán kihordod a 40.hétig a babád. Csak pihengess amikor csak tudsz és ne emelgess..
A jelentőségéről csak annyit, hogy az én dokim pl meg se nézi manualisan csak hüvelyi uh-al, hogy a méhszáj rendben van-e mert ha nem először szülsz akkor már ugyis alapból mások lehetnek a viszonyok benn…
Rájöttem a nyári babavárás jó oldalára

: látszódik a pocak és rögtön fölugranak az emberek a bkv-n.... Télen a kabáttól nem látszódott,hogy babát várok...ugyhogy álldogálhattam…amúgy volt olyan szomszéd aki megkérdezte anno Heninél,hogy az én babám-e mert nem is látott pocakosan…