A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Hát nem semmi, amennyit írtatok tegnap :) Alig győztem visszaolvasni.
Megvolt az uccsó munkanap a hivatalban :( Hétfőtől szabadságon leszek, aztán, ha jól számolom kb 1,5 hónap táppénz.
Én is voltam terheléses vércukor vizsin csütörtökön.
Éhgyomri 3,95 120 perces pedig 5,57 :D Pedig kicsit izgultam, mert hugom előtte este hívott, hogy ugye 6 után már nem ettem. Hát én ugye este 8 órakor zuzapörköltet vacsitam :oops: Dehát legyűrte a szervezetem. Nekem meginni nem volt olyan szörnyű így citrommal, de utána egész nap olyan rosszul voltam, egy csomót aludtam.
Babakocsi: nekünk is használtan lesz egy Chicco amit hugomék használnak most.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Sziporkáztatok rendesen az előző oldalakon! :lol:
Oszman, hozzád lenne egy kérdésem! Eyi rakta ezt fel: http://www.babakocsi.net/sprint Nagyon beleszerettünk. Erről mi a véleményed? És az ára sem olyan vészes.
Itt is eszméletlen hideg van!!! Nagyon fúj a szél! Ma asszem nem nagyon mozdulok ki... :wink:
És egy tegnapi pocakfotó:
Kép

Kép
sziszka82

Halihó!

Ti hogy viselitek a hidegfrontot? nekem két napja elég sokat keményedik a hasam.

Az orrom nekem is dugul és vérzik rendesen, meg a csípőm is zsibbadgat éjszakánkánt.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi! Én a haskeményedést nem a frontokkal tudnám magyarázni nálam, hanem a fáradtsággal. A csípőm nekem is fáj megint, már volt egy időszak, hogy ennyire fájt aztán elmúlt.
Nekem is van 24 hetes pociképem Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hasban lehagytatok :(
Na jó nem verseny... :lol:

Nekem fájdogálni szokott a hasam néha menstruáció szerüen,de nem vész...fogalmam sincs,hogy a frontokhoz van e köze...
Inkább én is a sok állással üléssel érzem kapcsolatosnak...
Vendég

Képzeljétek ma méredzkedtem és már +2 kilónál járok!!!! (most 63 kg)
El sem hiszem. Már kezdtem aggódni, hogy valami nincs rendben:roll:
bszilvi25

sziasztok,
hidegfonttól lenne a hasfájás? mert nekem eddig sose volt se fájás, se keményedés, viszont tegnap kezdődött, és ma meg egy picit rosszabb. :? mocorgás is kevesebb most 2 napja, és az éjszakáim sem olyan jók.

a vörösbortól amúgy én is zsibbadok, de jólesik. :D

ma voltunk a budapest boat shown... hát elég fura volt zimankóból a pavilonba érve csodás yachtokat nézni, de azért jól éreztük magunkat. :D

viszont lehet, hogy elveszett a cicám. tegnapelőtt este kiment (ahogy szokott), viszont tegnap reggel nem jött vissza. pedig minden reggel fél6kor már itt nyávog az ajtó előtt, és most azóta sincs semmi jele hogy itt lenne a környéken. soha nem szokott elkóborolni, mert elég félénk cicmic. :(

mia_snow

Sziasztok!

Orr-vérezgetés nálam is van, valahányszor csak törlöm, mindig véres a zsepi, de amúgy indul meg, szerencsére. De ez nálam télen mindig ilyen már jópár éve, minden bizonnyal a hideg hatására. És az éjszakai orrdugulás is megvan mióta terhes vagyok, már első pillanattól. :?

Front ide vagy oda, szerencsére én nem szoktam keményedni, de a fejem az rohadtul tud fájni. Ilyenkor még a hangokra is érzékeny vagyok, legszívesebben csendben kuksolnék itthon. Apa meg jó hangosan szeret tv-zni, úgyhogy most király... :roll:

Bari - az tényleg jó buli lehetett! :? Szerintem bírják a csöppök a hangos zenét, én mindig szoktam itthon hallgatni, sőt, vasalás közben még lötyögök is rá! :oops: :lol:
Nem mondod, hogy most meg az a bajod, hogy lehagytak pocakban?!??? :shock: Örülj neki, lassan Te leszel a legvékonyabb!! :lol: :lol: :wink:

Szilvi - biztos hogy nem baj hogy még csak +2 kilónál jársz!!! Ha a baba megfelelő méretű és jó a magzatvíz mennyisége, hidd el, nem lehet gond. Fiatal vagy és gondolom vékony alkat, úgy látszik a szervezeted a Te kilóidból is átcsoportosított picit a babádnak, nincs ezzel semmi baj! Én most szedtem fel a 4. kilót, de iszonyatos fánk és egyéb sütizabálásokkal, szóval nem is csoda! :oops: Szerintem ha nem ettem volna ennyit, én sem járnék még ennyinél sem! Ne aggódj, mindenki másképp változik és jönnek még a kilók, csak győzzük cipelni! :wink:

Sziszka + Stella - nagyon csini mamik vagytok!!!! :D MIndig szívesen nézegetem a növekvő pocakokat!
Vendég

Mia - remélem megkerül a cicukád! :(
Vendég

Én is drukkolok Mia miáúúnak!!! :D

Wera:azért a leg vékonyabb nem leszek :D :D :D :D :D :D

Mára tüntem mert valahgy nincs szófosásom

Joccakát mindenkinek :D
Vendég

SZISZKA82!!!!!!!!

Te!!! Ez a kocsi nagyon jo. :D :) :) :) :) :) :) :) :)
Nagyon jol néz ki,és szerkezetileg is jonak látom. Enyém is hasonlo,mint már irtam. De ez jobb. A váza is nagyon baba. Rendesen bele szerettem. :D :D Hordozoval együtt 55ezer??? Még valamit.Kerekéből itélve biztosan nem müanyag a kerék belseje,ami jo.

Kata&Milán

oszman777

Csajok!
Még valami!! Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt. Olcso,és jo dolgok vannak itt.
www.babynova.hu

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!
Visszaolvastam a mai napot, látom jól elvoltatok! :lol:
Én egész nap dolgoztam (esküvők), kezd beindulni a szezon. :shock:
Wera: már nagyon várom, hogy rakj fel esküvős képet! :D
Szilvi: elképedve olvastam a +2 kg-t! :roll: :lol: elképesztő! rakj majd fel pociképet!

Nekem is minden orrfújás vérzik. :?

Orsi: szedsz külön valami vasat? Nekem is NAGYON nem lett jó a véreredményem és Vas Vitál pluszt szedem, Remélem használ.

almaani
Kép
almaani

Csini pocakfotók! :lol:

Móni: jól láttam, hogy már 100 napon belül vagy?? :wink: :D Már én is ezt várom!

Gigi: meg tudod nézni a táblázatban, hogy melyikünk van leghamarabbra "kiírva"?

almaani
Kép
almaani

sziasztok!
Ma voltunk a 4D UH-n, minden rendben van velünk. A baba a méreteiből ítélve 2 héttel nagyobb mint a kora. :D Nagyon édes volt, izgett-mozgott, kortyolgatta a magzatvizet, vigyorgott, olyan jó érzés volt. Most picit mérgesek vagyunk, mert amit kaptunk DVD és CD-t nem játsza le a gép, se a házimozi DVD. Hétfőn felhívom a csajt aki csinálta, hogy ilyenkor mi a teendő. Több számítógépen és DVD-n is kipróbáltuk és egyiken sem lehet megnézni :evil:

A mobilommal lefotóztam azt amelyiket kinyomtatva megkaptuk és így fel tudom Nektek tenni. Remélem látszik. Kép

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Wera: legyen ahogy Te mondod. Legközelebb mi is 4D-re megyünk majd. (én a 25. hét körül szeretném)
Én is a sok kajálástól híztam még ezt is. Néha el sem merem hinni, hogy ennyi kaja belém fér. Van, hogy lefekvés elött vacsizunk, és arra kelek, hogy korog a pocim. Hát nagyon komoly! Szoktam is kacagni rajta.......... :):):):):):)

Almaani: tennék én képet , már eddig is tettem volna, ha lenne mivel megcsinálni..... de ígérem pótlom. (képek alapján kb akkora a pocim, legalábbis én akkorának látom, mint Bárányé)

Sziasztok csajok, jó éjt mindenkinek. Holnap újra ugyanitt :D :D :D
bszilvi25

Buci - GRATULÁLOK! Hatalmas a babátok, ha 2 héttel nagyobb a koránál! :D Gyönyörű a kis pofija, szuper lett a kép! Remélem sikerül elintézni a dvd-t is! Biztos meg lehet oldani valahogy!

Almaani - Móni a rangidős, május 27-tel. A 88. oldalon van az utsó tábli! :wink:
Esküvő? Pfff... ne is mondd! Alig várom hogy túllegyek rajta! :twisted:
Vendég

Buci: nagyon tündéri a pici pofija!!! :D :D
Mekkora méreteket mondtak?
Elhiszem, hogy mérges vagy a DVD miatt, de szerintem a számítógépes rendszerükben megvan és megkapjátok újra. :D

almaani
Kép
almaani

Wera: köszi, meg is néztem a táblánkat!!! Jó volt látni! :lol:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Megjöttem,de úgy látom már nem sokan vagytok itt!
Apa elment bulizni,most lesz időm!

Buci! Naggggggggggyon jó a kép,tök jól látni a kis arcát!
Már én is úgy mennék megint!

Nálunk a helyzet változatlan,vasat szedem,Áron baba szépen mocorog,hasam néha keményszik,de estére mindig úgy érzem magam mintha megettem volna 10 disznót!!!!!
Majd szét robban a hasam,úgy feszít!
Lehet bekéne dobnom egy kis Espumisant!
Megyek megnézem a babkocsikat!

Kép

Kép
ibm

Köszi mindenkinek a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytok! Egyfolytában csak gyönyörködök a kincsünkben

A méretek:
BPD: 5.73
APD:6.29
TTD: 6.54
FL: 4.3

Kép

Kép

buci79

Jó reggelt!
Lányok a férjemmel úgy döntöttünk,hogy egy kicsit (pár hétre),eltiltom magam a net -től legalábbis azon részétől ami a terhességről szól...
Minden este egy újabb félelemmel állok elő ,tegnap elött nem mozgott,tegnap víz szerű fojásom volt...minden nap sírva alszok el megpróbálom hátha segít ha nem foglalkozok terhes dolgokkal...
Más felé kell terelnem az agyamt mert így rá megyek idegileg és csóri férjem is aki már nem mer örülni sem csak retteg,hogy lesz-e egy élő baba a kezében...
Pedig ő nem ilyen volt!!!!!Én tettem ezt vele :oops:

Sziasztok jók legyetek
Vendég

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Bárány
Hiányozni fogsz... :cry:
Vigyázz magatokra... azért néha adjál életjelet magatokról!
Vendég

Bocs, a táblival kicsit lemaradtam... :oops:
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Bárány!Azért gondold eyt meg!
Mi lesz velünk nélküled????
NEEEEEEEEEEE! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Bárány! :cry:

Sajnálom! Hiányozni fogsz!
De megértem a férjed és remélem ez segítság lesz és csupa pozitív élménnyel jössz vissza!
Azért néha kukkancs be hozzánk,de csak hozzánk!
Vissza sem kell olvasnod,csak írd le mi van veled!

Pusssz

Vigyázz magatokra!

Kép

Kép
ibm

Bárány!
Sajnálom, hogy így döntöttél, de megértelek Benneteket. Várunk vissza nagyon!
bszilvi25

Sziasztok!

Stella, nagyon csini vagy!!! :lol:
Oszman, köszi a véleményt!!! A Te véleményed volt a sorsdöntő! :wink: Pénteken meg is nézzük, és ha van olyan színben ami tetszik, meg is vesszük!!! A hordozó +12 ezer, de még így is jó azokhoz képest, amit eddig találtam!
Buci, nagyon szép a babátok!!! :shock: :lol:
Mia, drukk, hogy meglegyen a cica!!!!
Bárány, remélem pozitívan sül el a dolog!!! Sétálj nagyokat, nézzetek babaholmikat és legyetek sokat együtt a férjeddel!!! :D Várunk vissza!!!

Szép napot!

Kép
sziszka82

jó reggelt!

buci:tényleg tündéri a picurkád,jó kép lett!

bárány:nagyon sajnálom,de talán tényleg jót fog tenni. :cry:
Azért néha írj,hogy "jobban" vagy-e! :lol:

Kép
melike

Bárány!

Igaz ritkán vagyok Én is de azért Nagyon fogsz hiányozni!
Örömteli és gondtalan heteket kívánok Neked! :D
Töltödj fel pozítiv energiával! Pihenj sokat és sétálj nagyokat!

Üdv!
Vendég

Bárány! :cry: Hiányozni fogsz! :cry: De szerintem tényleg jót fog neked tenni. Néha írj magadról!! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Köszi csajok
Bárány: azért néha adj valami életjelet, mert szerintem itt mindenkinek nagyon fogsz hiányozni. Vigyázz magadra!

Kép

Kép

buci79

Sziasztok!

Bárány, jó ötlet! A lényeg a nyugalom, pihi, semmi para.

Nekem most 1-2 napja a derekam is fájdogál + keményedés, de csütörtökön megyek UH-ra, majd az megnyugtat. Persze a baba szépen mocorog, ami azért megnyugtat így is. Olyan aranyos...:)

A náthám még tart, meg a torkom is fájdogál, remélem lassan kikecmergek ebből is.

Olyan szépen süt a nap, kár, hogy ilyen hideg van hozzá.

Szép napot mindenkinek!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Buci79!

Bocs, hogy csak így ismeretlenül beledumálok, de nekünk is így volt a
dvd-vel sehol sem tudtuk lejátszani és semmi más baja nem volt csak annyi, hogy nem volt lezárva!
Vissza mentünk vele és lezárta a doki utána minden simán ment.
Szerintem csak ennyi az egész és már jó is lesz!

Kép

Edina
edied78

Lányok!

Mi történt itt? Atomvillanás volt, csak én nem tudok róla?
Így mit olvasson Bárány, ha benéz hozzánk????????
bszilvi25

Sziasztok!
Látom, mindenki vasárnapi pihiben van! :lol:

Bárány: hiányozni fogsz, de megértem. Hátha nyugodtabban állsz majd hozzá dolgokhoz. Az biztos, hogy túl sok mindenen mentél eddig keresztül, úgyhogy rádfér picit a net nélküli pár nap. Főleg, hogy olyan helyekre is átolvasol, ahová nem kellene! Ejnye! :wink: :D

Nálunk az éjszaka kivételével folyamatosan fent van a baba, pedig valahol azt olvastam, ilyenkor a nap 90%-át alvással töltik. Nem tudom, hogy van ez! :shock:

almaani
Kép
almaani

Almani!
Jol láttad 100 napon belül vagyok :roll: .
De ha nem mondod fel sem tünik.
Állat gyorsan megy az idö.
És miért pont én vagyok az elsö.
ÁÁÁÁÁÁÁ ettöl ki vagyok.
Át mehettem volna a Májusi topikba de hát ide irtam elöször még 5 hetesen(20 hete) és itt ragadtam mert jo a társaság.
Tényleg nem irtatok ma valami sokat.
Bárányka hiányozni fogsz.
Azért remélem még jössz mielött szülés lesz. :roll: :roll:

Buci!
Nagyon jol látszik a képen a babóca!
Gratula!Édes nagyon.
Vendég

Van most egy kis "zizülésem". Nálunk a családban van 4 kisfiú, 3 és 7 év közöttiek, nagyon sok babaruhával. Ezek a gyerkőcök egyrészt sógornőméknél, másrészt férjem unokatesójáéknál.
Mivel nálink is fiú érkezik, mindenkinek egyértelmű, hogy a ruhákat, cuccokat odaadják nekünk. És itt jön az én bibim: a mi kis első babucinkra nem szeretnék használt kis ruhákat ráadni (pláne, ami mind a négy fiún átment). Tudom, hogy vigyáztak a rucikra és csak jót akarnak, de mégis így gondolom. :oops: :roll: Nem tudom, miért van ez, de már olyan kínos. :cry:
Mi a véleményetek?

almaani
Kép
almaani

Almani!
Nem vagy ezzel egyedül.
Mi is kaphattunk volna fiu rucikat,de én finoman visszautasitotam.
És én is tudom hogy csak jot akartak de elsö baba nehogymá ne vegyem meg neki azt a pár ruhadarabot,olyat amilyet én szeretnék.
Én igy gondolom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A másik megoldás hogy elfogadod ,de azzal a lendülettel el is teszed és nem adod rá a babódra. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló csajok!

Látom a többség pihizik.

Dobok egy képet,ha sikerül,mert már régen raktam.

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Nekem a második jobban tetszik,mert fejem is van.

Kép
melike

Edied:reméljük mi is, hogy tényleg csak ennyi és megoldódik. Holnap felhívom a csajt aki készítette, hogy mi a teendő. A képeket jpg-ben írták, anyukámék szgépe pl. lejátsza. Mindegy a dvd a lényeg. a képek már megvannak. :)

Melike: nagyon csini a pocikád!

Moni: köszi szépen! :) Nem semmi, hogy így telik az idő már nincs 100 nap sem hátra Neked. De ez nem biztos ám azért, a végén már 1-2 előre-hátra nem jelent úgyse semmit.

Kíváncsi leszek hányan leszünk akik egy napon szülünk majd. Főleg ha jön majd egy jó kis front és egyszerre megyünk mindannyian :D :D

Kép

Kép

buci79

Nekem úgy fáj a fejem egész délután, meg a hasam is. Most egy kis vörösbort kortyolgatok hátha jobb lesz...

Kép

Kép

buci79

Sziasztok,

Látom, Bárány eltávon van :( Kár, hiányozni fog; de valahol megértem... néhány hónapja nekem is szükségem volt 2-3 hét babanet-mentes életmódra, hogy helyrerakjam a lelkem.

Stella, akkor mi ugyanazon a napon voltunk terhelésesen, csak nekem ez a 22. héten volt. Örülök, hogy jó lett! Én nem tudtam betartani az este 6 után nemevést, szerintem 8 körül vacsoráztam.

D.bogi, nekem is érzi a pocakom a hidegfrontot. Van, aki hajlamosabb rá, én frontérzékeny vagyok már 8 éve...

Bszilvi, nem rossz ez a +2 kiló :) Alig hinné az ember, hogy létezik ilyen, pedig sokan híznak csak egész keveset. Hát, én nem tartozom közéjük, +8-nál járok...

Mia_show, remélem, közben előkerült a cicád...Nekünk két macskánk van, és egyszer volt, hogy egy héten át nem jött haza, pedig amúgy nagyon rendes. Lehet, hogy csak a tavaszt érzik, kóborolnak...

Nekem is vézik amúgy az orrom, de csak fújásnál, és inkább reggel. Korábban soha nem volt ilyen problémám, csak mióta babát várok...

Buci, de klassz fotót csinálnál! Biztsosan meg lehet majd oldani a DVD-problémát! Egyre inkább kedvet kapok a 4D-hez, de még várunk vele kicsit. Talán március végén.

Ibm, nekem is eléggé elnehezedik estére a pocakom, de csak ha egész nap melózok, ülök, vagy jövök-megyek. Hétvégén, amikor kicsit le tudok feküdni napközben, ez nincs. Szerintem egyszerűen egyre nehezebb "cipelni" a súlyt.

Almaani, én örülnék neki, ha kapnánk sok-sok babruhát, persze nem agyonhordottakat... a pici méreteket úgyis olyan hamar kinövik, elhasználódni sincs ideje ezeknek a ruhácskáknak. Mi babaruhát nem nagyon kaptunk; viszont kaptunk babahordozót, bölcsőt, hordozókendőt, sterilizátort, mellszívót, légzésfigyelőt, kiskádat, meg ilyen dolgokat. Nagyon örülünk, legalább nem kell költeni ilyesmire. De szerintem, ha érzelmi töltet nélkül határozottan közlöd, hogy ez az első babátok, és szeretnéd új dolgokkal körülvenni, új ruhákba öltöztetni, senki nem sértődik meg.

Az az igazság, hogy mi nagyon meg fogjuk érezni, hogy nem dolgozom...De hát ez van, a baba a legfontosabb, eddig úgyis éltünk, mint hal a vízben :)

Viszont nem tudom, ti hogy vagytok vele, de annak ellenére, hogy már nemsokára időmilliomos leszek, én egyelőre nem merek vásárolgatni... Arra gondoltam, ráérünk akkor, ha betöltöttem a 28. hetet... van még valaki így vele? Pedig nem is vagyok babonás...

Kép
elan

elan:mi is úgy gondoljuk.Pontosabban Apa gondolja úgy,én már vásárolnék.De egy hónapot még kibírok. :lol:
(Amúgy pár apróságot már vettem. :wink: )

Kép
melike

Elan: én is így állok a vásárláshoz. Még csak 1 rugit vettem felsővel együtt. A párom az elején azt mondta, hogy majd ő mindent megvesz amíg én a kórházban leszek, de már rádumáltam, hogy az nem lesz jó........
Szeretnék már én is babacuccokat nézegetni itthon, de ha még várok vele 1-2 hónapot akkor sem maradok le semmiről. A kiságy is itthon van, de még nincs összeszerelve...

Melike: jó pociképet tettél fel.

Jaj! - Megoldottam a fényképező nyomoromat. Kértem a mobilomra ma e-mail szolgáltatást, és így tudok majd feltenni nektek én is képet.
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: