Sziasztok,
Látom, Bárány eltávon van

Kár, hiányozni fog; de valahol megértem... néhány hónapja nekem is szükségem volt 2-3 hét babanet-mentes életmódra, hogy helyrerakjam a lelkem.
Stella, akkor mi ugyanazon a napon voltunk terhelésesen, csak nekem ez a 22. héten volt. Örülök, hogy jó lett! Én nem tudtam betartani az este 6 után nemevést, szerintem 8 körül vacsoráztam.
D.bogi, nekem is érzi a pocakom a hidegfrontot. Van, aki hajlamosabb rá, én frontérzékeny vagyok már 8 éve...
Bszilvi, nem rossz ez a +2 kiló

Alig hinné az ember, hogy létezik ilyen, pedig sokan híznak csak egész keveset. Hát, én nem tartozom közéjük, +8-nál járok...
Mia_show, remélem, közben előkerült a cicád...Nekünk két macskánk van, és egyszer volt, hogy egy héten át nem jött haza, pedig amúgy nagyon rendes. Lehet, hogy csak a tavaszt érzik, kóborolnak...
Nekem is vézik amúgy az orrom, de csak fújásnál, és inkább reggel. Korábban soha nem volt ilyen problémám, csak mióta babát várok...
Buci, de klassz fotót csinálnál! Biztsosan meg lehet majd oldani a DVD-problémát! Egyre inkább kedvet kapok a 4D-hez, de még várunk vele kicsit. Talán március végén.
Ibm, nekem is eléggé elnehezedik estére a pocakom, de csak ha egész nap melózok, ülök, vagy jövök-megyek. Hétvégén, amikor kicsit le tudok feküdni napközben, ez nincs. Szerintem egyszerűen egyre nehezebb "cipelni" a súlyt.
Almaani, én örülnék neki, ha kapnánk sok-sok babruhát, persze nem agyonhordottakat... a pici méreteket úgyis olyan hamar kinövik, elhasználódni sincs ideje ezeknek a ruhácskáknak. Mi babaruhát nem nagyon kaptunk; viszont kaptunk babahordozót, bölcsőt, hordozókendőt, sterilizátort, mellszívót, légzésfigyelőt, kiskádat, meg ilyen dolgokat. Nagyon örülünk, legalább nem kell költeni ilyesmire. De szerintem, ha érzelmi töltet nélkül határozottan közlöd, hogy ez az első babátok, és szeretnéd új dolgokkal körülvenni, új ruhákba öltöztetni, senki nem sértődik meg.
Az az igazság, hogy mi nagyon meg fogjuk érezni, hogy nem dolgozom...De hát ez van, a baba a legfontosabb, eddig úgyis éltünk, mint hal a vízben
Viszont nem tudom, ti hogy vagytok vele, de annak ellenére, hogy már nemsokára időmilliomos leszek, én egyelőre nem merek vásárolgatni... Arra gondoltam, ráérünk akkor, ha betöltöttem a 28. hetet... van még valaki így vele? Pedig nem is vagyok babonás...