Sziasztok!
Voltunk bent a munkahelyemen. Még az új helyen sose voltam, hát nem bonyolult, de véletlenül elfelejtettünk egy helyen lefordulni, és baromi nagy kerülő árán jutottunk vissza. A Nemzeti Színház mellett van! Ha most kéne bejárnom, hát biztos nem vállalnám. Kiírtuk a szabimat, mert Johi után a hónapban lejár a GYED és nem akarok átesni a GYES-be. Viszont van 65 nap szabim, ami felhalmozódott 2005 óta. Azóta ugyanis én itthon vagyok! Szóval én se bánnám, ha még a szabi alatt, vagyis inkább vége felé megszületnének a babák, azaz úgy december 19 körül! Látom
najda te is kb úgy vagy kiírva!
Szóval én is már nagyon nagyon várom a karácsonyt! Remélem hogy csak pár nappal karácsony előtt születnek az ikrek, és karácsony egyik napját már otthon tölthetjük!
Ajándékozásra meg egyáltalán nem is gondoltam! Szerintem ha valaki felrója nekem, hogy idén nem kap ajándékot, annak bizony toll a fülébe!
lemonsong: én is ezt a készüléket linkeltem be, de nem tudtam az árát. Szerintem se vészes, olcsóbb mint a bébiőrös ANgle Care, az tuti.
Egyébként én ezt nem tudtam, hogy nappal nem lehet bajuk a piciknek. Mondjuk tényleg soha nem volt bejelzés csak éjjel, kb 1-2 lányonként. Szerintem csak mélyen aludtak! Nappal viszont nem tudom, hogy alakult, mert kint altattam őket a babakocsiban a levegőn. Túl élték azt is! Szóval lehet ebben valami igazság!
anita[/b]: ha már 10 körül akartok venni kézit, miért nem vesztek pesztonkát elektromosat, mert az 12 körlü van. Én ritkán használtam, de annyi pont elég is volt!
Lányok, nekünk
301-es modellünk van, és tökéletesen megfelelt. Gondolom ez volt még akkor, és a 401-et később hozták be! Szóval ha a 301-es olcsóbb, hát szerintem nyugodt szívvel megvehetik azok, akik ezen spórolni szeretnétek, mert nekünk nem volt vele gond. Voltak téves riasztások, de kiderült, hogy túl szoros a matrac a kiságyban. Akkor kitaláltam, hogy két oldalra egy kis vékony faszegőt betettem a rácsra, és úgy tettem bele a matracot, ami így már nem feszült, és nem is volt többé téves riasztás!
briell: egy éves korig szokták mondani, hogy használják a légzésfigyelőt. Mi kb addig is használtuk. Egyébként így kapunk egyet kölcsön egy barátnőmtől, akinek a múlt hónapban töltötte a kisfia az 1 évet.
Gio: én a szeméremcsontommal vagyok így. Nekem azt nyomják a kisbabók
Fényképezőt lehet mi is beújítunk egyet! Bár nem tudom mikor, de jó lenne valami amivel lehet videózni, és a férjem felvehetné a babák megszületését, mármint amikor kibújnak a pocakból. Mert valahogy az előtte levő rész számomra intim dolog, és megmaradok az emlékeimnél! Ezért is remélem, hogy nem csaszi lesz!
takargatásnál, én mindig azt az elvet vallottam, hogy a gyerek se más, mint én. Szóval ha nekem egy pizsiben, meg egy takaróban és plédben jó, akkor neki is jó! Én amúgy meglehetősen fázós vagyok. De éjjel télen a lányokra is csak egy cérna rugit adtam, és betakargattam. Érdemes elgondolkozni a bárányszőrből készült takarókon, mert azok jól áteresztik a levegőt, antiallergének, és ha a baba fejére is húzná, nem lehet belőle baj!
orrszívó pedig tényleg a porszívós a jó! Johi nekünk már pár hetesen megbetegedett, és kellett neki!