A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

kata: micsoda pocak :D ma hajnalba én is arra ébredtem mikor apa ment dolgozni hogy a ködököm mellett a bal oldalon kinyomta magát valószínűleg a lábát na ilyen még nem volt szabályosan kidudorodott :D minden hajnalban ébreszt mikor apa megy el persze nem akar lemaradni ő sem a reggeli pusziról :lol: ja és a rucik nagyon arik :lol: Csöre: jobbulást :wink: délután doki szorítsatok hogy minden rendben legyen
erzsebet0312

Sziasztok,jó reggelt!

Csöre: köszi a méltatást! :wink: Ezt nem hiszem el, te szegény, már megint megfázás?? :shock: :evil: Van valami bevált gyógymódod, mézes teán kívül? Az Oscillococcinum homeopathias bogyó állítólag nagyon jó és az nekünk sem tiltott szer most -- nem tudom, próbáltad-e már? Szédülés...most ha kiderül, hogy megint az alacsony cukortól, miközben ilyen lett a terhelésesed...

Poszani: neked is köszi a dícséretet! :D Meglátom ezt a pólyát, már megrendeltem, ha beválik akkor örülünk, ha nem,hát akkor így jártunk :wink: Gratula a 100 alatti napokhoz!

Katuska: neked is gratula a 100 alattiakhoz!!

Tegnap a doki mondta, hogy a 32.héten UH kontroll és akkor több szűrés nem lesz, mert annyiszor látták már UH-n,hogy makk egészséges és a 4D is milyen jól sikerült, pedig sokszor előfordul,hogy többször neki kell futni, mire sikerül és a kismamik sem biztos, hogy szeretik, hogy többször hosszasan próbálkoznak -- látva a megdöbbenésemet, mondja, hogy bár ahogy elnézi, én rajongok az UH-ért :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: köszi neked is!! Apa is ssimizte este a pocit már az ágyikóban, TV nézés közben, én éreztem, hogy Martin folyamamtosan kalimpál, egyszer csak az uram is elhűlve rám nézett, hogy: hú, ez mekkora volt, nem fáj????? :lol:
Dokihoz nagy drukk, bizti minden rendben lesz!

Az én dokim mindig jókat derül rajtam, hogy izgalomba jövök a szülőszoba látogatástól, örülök az UH-nak stb :oops:

Ja, és jövő héttől meg kell kezdenem a magzatmozgások számolását :D Csak tudnám, hogyan, mert 5 perc nyugta nincs :lol: Modja a doki, hogy a kis kaparászást ne számoljam, csak az igazi rugikat -- mondom, olyat ő nem tud, hogy finoman kaparászik, csak jó nagy rugikkal és kidudorodásokkal jellemezhető :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet: :D aranyos lehet a kis alkatrésze :)
Ma kicsit én is megdöbbentem :) a kis feje ugye köldöknél van, jobb oldalon... ma dudorodott a balon, gondoltam, átment... de nem, utána egyszerre dudorodott bal és jobb oldalon, kb egyforma méretben :lol: gondolom, a térdecske és a fejecske...

Kata: ennyi "haszna" legalább van ennek a cukor témának, hogy 2 hetente UH :wink: igaz, 5 perc, de akkor is, megnyugtat :D
Azért furi ez a 32 hetes stop... ilyet nem is hallottam :shock: gond bizti nem lesz, nem is azért, csak utána is szoktak... igaz, nekem is szólt az UH-n a dokim férje (ő csinálja), úgy a 34-ik hét környékén, hogy mostmár lassan megszületik, nem szükséges, de én jártam rendületlen :D
A bogyó ötletet köszi, ráállítottam apukámat.
Megfázás: szerintem visszakaptam Mesitől :evil: persze ő jobban viseli :) mert egyébként nem vagyok hajlamos...

Csöre
csöre74

Poszani, Erzsébet: köszi, igyekszem
Erzdébet, megy a drukk :D

Csöre
csöre74

Pólya:
én nem akartam, de az én Anyum is erősködött, hogy az fontos, és nekem isjobb, mert könnyebben meg tudom fogni, etetni, blablabla...
Belementem, bár nem is értettem a könnyebben megfogás elméletet, mert a klinikán sem pólyában volt, és 4 nap alatt éppen eleget volt a kezemben ahhoz, hogy ne ijedjek meg a fevételétől.
Szóval első nap otthon beletettük a pólyába.... és 10 perc múlva kis is szedtem.. Olyan érzés volt nekem, és neki is, mintha kényszerzubbonyban lenne, nem tudta a lábait mozgatni benne, a kezét is zavarta, és csak sírt. Ahogy kiszedtem, elhallgatott.
Szóval én fölöslegesnek tartom,manapság van klassz fűtésünk, meleg plüss takarók, amibe bebugyolálhatod..

Kép
Kép
Kép
mágnes

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:19-kor.
kisbogacs

Kata! hú mennyi klassz cucc! Oylan nyuszis fele csíkos rugija volt Máténak is:)

Én sem tudtam megfogni a pólyában. a korházban beletették de az első dolgom volt kibontani belőle....ha már pólya akkor inkább angolpólya amiben szabadon van a keze. de tényleg minek mikor van jó fűtés, egy halom meleg ruha meg takaró ahogy Mágnes is mondja?
Vannak helyzetek mikor szeretik ha be vannak bugyolálva mert megnyugszanak tőle, de azt egy sima takaróval is meg lehet csinálni.

Nekem is állandóan buli van a pocakomban. Sokkal többet és erősebben mozog, mint Máté. Ma is oylan erővel feszítette ki valamelyik testrészét, hogy felszisszentem.
Tegnap meg egész nap éhes voltam....de szerintem ma sem lesz másként:)
katuska79

szex: az meg mi???
május első hete óta aszketizmus... Na majd Valentin napon! Anná után is akkor lehettünk újra együtt :lol: (nem volt egy nagy élmény... sőt... )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre: örülök, hogy nem az én részemről perverzió az UH szeretete :wink: Nem is értettem a dokit, hogy a kismamik nem szeretik, ha sokat kíntatják az UH-val :shock: :lol:
A stopot úgy értette, hogy majd a vége felé kell, hogy a helyzetét megállapítsák, de ún. szűrővizsgálat nem nagyon lesz. Nem akartam mondani, hogy csütörtökön megyünk 4D-re :lol: De én már annyira izgatott vagyok!!!! :D
Képzeljétek, ma először álmodtam, hogy a kisfiam megszületett! Nem a szülést magát, hanem hogy ott lestünk befele egy üvegfalon és édesen alukált a kis Martinos karszalagjával -- olyan szép volt!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Petne! jobb lenne most már otthon maradni és pihenni vagy legalábbis kerülni mindenféle stresszt amit akár egy sima buszozás is okozhat a sok hülye közt....
katuska79

Ez jó Kata! én midnig oylat álmodtam, hogy megszületett de már egész nagy baba volt:) Különben meg vannak még egyáltalán olyan csecsemő osztályok ahol iylen üveg mögött tartják a babákat, mint a filmekben?

Hát igen nálunk is úgy volt az első alkalom, mint ahogy Mágnes is mondja....furcsa volt és sem testileg sem lelkileg nem kívántam....
katuska79

na ezt látnotok kell. Már megint egy újabb teória:

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=207795
katuska79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:19-kor.
kisbogacs

Sziasztok!

Kata, szép pocak, és a szerzemények is cukik.

Rita, én az unokaöcsém példáját tudom említeni pólya ügyben. Ő sokáig úgy érezte jól magát, ha be volt bugyolálva, körbeölelgetve, valószínűleg így érezte a biztonságot. Így aztán pólyában tudott igazán jól aludni is. Neki volt régi is (amiben az anyukámat, a Tesómat és engem is hazahoztak a kórházból millió évvel ezelőtt), és volt új is, de különbség nem volt közöttük, mindkettőt szerette.

Katuska, igen, igazad van. Ma be sem mentem, mert érzem, hogy nem OK a vérnyomásom. Próbálom utolérni a védőnénit, hátha tud fogadni egy vérnyomásmérésre, de egyelőre sikertelenül. Lehet, hogy szabin van. Pedig aggódom, mert nagyon rosszakat olvasok a terhességi magas vérnyomásról, és gondolom, már ezen idegeskedve is megy felfelé a higany szála.
Az a szerencse, hogy Julcsi mocorog, és addig nyugodtabb vagyok egy kicsit, amíg úgy érzem, jól van.

Kép
petne

Sziasztok!

Katuska! Örülök, hogy minden ok veletek.

Csöre! Sajnálom a tegnapot. :? Az nem jó, ha megint beteg vagy. :( Jobbulást!

Liuska! Sok-sok pihenés és magnézium.

Rita! Jobbulást!!!

Petne! A vérnyomásra figyelj oda!

Moffli! Remélem, jól vagytok. Írjál magatokról is!

Kata! Örülök, hogy jól vagytok! Gyönyörű a pocakod!
Csodás szerzeményeid vannak! A mocorgáshoz, nálunk is aggódik Laca, hogy fáj nekem. Erős kisfiank vannak. :wink:

Erzsébet! Jó lehet így ébredni. Drukk a mai dokihoz!

Pólya: babafüggő. Biztonságérzetet ad nekik.

Szex: az meg mi? :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katuska: ez megint olyan "brit tudósok" kategória? mindenesetre mi fel vagyunk fegyverezve :D ventilátoros légtisztító van a szobánkban az asztmám miatt (Kisbogács, Mágnes: csak ajánlani tudom, ha még nincs), sokkal kevesebb az éjszakai fulladásom, allergia miatti orrfolyásom...

Szex: Apus nagyon vigyáz Kispocokra, úgyhogy zéró, de valahogy rám is úgy hatnak a hormonok, hogy nem hiányzik... :roll:
Apus egyébként fura: egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy harmadik gyerekes apuka, sokkal jobban félti Kispockot, mint a másik kettőt együttvéve...

Ja, Kata értem :) hát, szűrték tényleg eleget :) de azért megcsinálja, ha szépen kéred, ugye? :wink:

Katuska: néha rajtam is akkorákat tol Kispocok... :shock: lefelé... képzelheted :roll:

Kriszti: köszi az ötletet :) na majd körbenézek illóolaj témában, nemtom mi van itthon... azt hiszem, bevittem a dolgozóba :? de talán gyerty van narancsos

Csöre
csöre74

Liuska! Jelöltelek! Te milyen vékony csaj vagy!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:20-kor.
kisbogacs

Katuska: fogalmam sincs, hogy van-e ilyen üvegen keresztüli babakukkolás :lol: Álmomban volt :wink:
Eza ventillátorosdi....háááát...nem valami meggyőző, nem beszélve arról, hogy messze nem reprezentatív.

Petne: jól tetted, hogy otthonmaradtál! Remélem, védőnénit hamarosan eléred!Dokihoz mikor tudsz menni? És köszi a dícséretet! :D

Kisbogács, Neked is köszi a méltatást :wink:

Szex: nem tudom, mi lesz, miután a kisfiú megszületik, de jelenleg szerencsére Apában sincs olyan nagy félsz (emellett nagyon óvatos), hogy amiatt ne lenne semmi. Persze, nem ötször naponta, meg hangulat is kell hozzá, de akkor kifejezetten remek :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Hanna: köszi, igyekszem jobbulni...

Csöre
csöre74

Kriszti: ment a pü

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:20-kor.
kisbogacs

Kiváltottam a várandós csomagot. Tartalom: egy cumi (rózsaszín..), egy üveg ásványvíz, egy db kis pelus, és egy Via tárolópohár.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes: ha nálam kék cumi lesz, cserélhetünk, ha gondolod :wink: egyébként mindenkié hasonló tartalmú volt eddig :)

Csöre
csöre74

basszus... megy fel a hőm :cry: délelőtt :cry: ebből brutál láz lesz estére :cry:

Csöre
csöre74

szijjasztok!

csöre:sajnálom, hogy megint beteg vagy. :cry: Nagyon vigyázz magatokra! Meleg takaró, tea!

erzsébet:sok sikert a dokihoz!!

petne:jó, hogy otthon maradtál! Nincs valami gyógyszertár a környékeden? HA esetleg nem érnéd el a védőnőt, ott biztosan megmérik.

Képzeljétek, kb. fél órája iszonyat rosszul lettem, pedig csak az ágyban ültem. Lehet ez volt a szerencsém. Iszonyat hányingerem lett, 1 perc alatt leizzadtam, iszonyat melegem lett. Azóta is hányingerem van, és szédülök. 125/70-ről hírtelen leesett a vérnyomim 110/65-re. Ami nekem már alacsony. Manó szerencsére mocorog, bár nem olyan erősen, de legalább látom a köldökömnél, ahogy rug. :lol:

Kép
moffli82

Na, látom, nem csak én küzdök vérnyomás problémákkal. :cry:
Nem értem el a védőnőmet, így aztán elmentem a központi terhesgondozóba. Nagyon kedvesek voltak, azonnal megmérték, és szerencsére 110/70 volt. El sem akartam hinni, mert kóválygott a fejem rendesen. Megnyugtattak, hogy valószínűleg ezt a hülye meleget reagálja le így a szervezetem. Elgondolkodtam, és lehet, hogy igazuk lehet, mert akkor kezdődött, amikor jött ez a szokatlan meleg.
Moffli, lehet, hogy veled is valami ilyesmi történt, csak ellenkező irányba.
Csöre, gyógyulj meg, és ne hagyd, hogy felmenjen a lázad, az nem tesz jót. Langyos zuhany segít.
Mágnes, én nem is vártam túl sokat ettől a csomagtól, sejtettem, hogy nem ússzuk meg a nagy bevásárlást. De legalább gondoltak ránk. Pár hét múlva azért én is elmegyek érte.

Kép
petne

petne:örülök,hogy nincs gond a vérnyomásoddal. Lehet, hogy nekem is ez az idő tesz be. Bár most megmértem megint, és visszaugrott 125-re az első érték. NEm valami buli ez az ide oda ugrálás. :?

Kép
moffli82

most vettem észre, hogy megújult a vonalzóm. :lol:

Kép
moffli82

Moffli, Petne: köszi, egyelőre fekszem, ha melegedek, langyos zuhi
Kispocok is visszafogottabb az átlagnál, és étvágyam sincs :(
vérnyomás ügyben jobbulást... pedig olyan szép idő van :roll:
Moffli: a vonalzód mindig jó híreket közöl :lol:

Csöre
csöre74

Moffli, gratula a megújult vonalzódhoz. Lassan Te is 100 nap alatt :wink:

Csöre, igen, szépen süt a nap, de meleg is van. És ez a baj. Á, teljesen össze vagyok zavarodva, mert hogy az egyébként jó, hogy meleg van, de valószínűleg ettől ilyen golyós a vérnyomásunk. Szóval én most kivételesen annak örülnék, ha végre visszaállna minden az évszaknak megfelelő kerékvágásba, bocs ezért mindenkitől :oops:

Kép
petne

Sziasztok!

Én is vagyok, csak egyszerűen nincs kedvem semmihez. :( Csak úgy vagyogatok. :(

Pocakfotók? ;) Növögetünk, növögetünk. :) Dobok én is:
Kép

Nagyon édesek a rucik, ma nekem is megérkezett a 68-72-es kis csomag. :)

A szex meg. ... Hát azt hiszem az emlékeimben dereng még valami. :oops:
Vendég

Picuranyu, a 25 hetedhez kepest nagyon szép nagy pocid van.

Kép
petne

Jujj Picuranyu akkor Te már jó előre vagy a ruha vásárlással. Máté nyáron még hordott 72-es ruhákat:)

Délután olyan jót aludtam Mátéval összebújva:) az volt a poén, hogy apa hazajött, Máté meg mögöttem feküdt bebújva a hátamba, a pléd teljesen eltakarta és nem látszódott. Apa meg hajszálhíján rákönyökölt, hogy nekem puszit adjon....Majdnem agyonnyomta a csemetéjét :shock:
katuska79

sziasztok!

Gratula mindenkinek a jó cukor-eredményekhez! Mégsem leszünk csupa-cukros kismami :lol: :wink:

Petne, kíváncsi vagyok, neked mit mondanak a 7.8-ra, nekem a 7.7-re még csak ismétlést sem javasoltak :roll: mondjuk nem bánom, lehet csak én aggódtam túl...azért figyelek a cukorral, szénhidráttal továbbra is...

Csöre, gyors jobbulást! Sajnálom a diétát, meg hogy meg sem ismételték meg a terhelésest :? ...nem tudsz elmenni esetleg máshová? (házidoki is beutalhat)

Várandós csomag: enyém ugyanez volt, csak kék cumival :wink: a vizet a múltkor elfelejtettem írni.

Kata, Picuranyu: szép pocakok!!! :D

Lassan már mindenki a 100 nap közelében-belül van :lol:

Szex: mi sem visszük túlzásba :oops: ...Úgy látom, Apa félt minket, annyira nekem meg nem hiányzik, hogy rámásszak...bár a dokik többször is mondták,hogy lehet, mert minden okés...Azért összebújás, puszi, simi, ölelés van bőven, nekem most ez is elég :oops:
Az utolsó héten állítólag "előírás" a szex, mert megindíthatja a szülést :wink: Majd akkor bepótoljuk :wink:

Moffli, sajnálom a rosszullétet, remélem már jobban vagy! Vigyi magatokra!

Képzeljétek, lassan kész a gyerekszoba! Megérkezett az ágynemű, már csak a matrac és a matricák hiányoznak, meg egy polc a falról :lol:

Mindjárt dobok egy táblát :wink:

Kép
vickybabe

Kép

Ahogy mindig, lécci pü-t a módosításokról!
Pussz
Viki

Kép
vickybabe

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:21-kor.
kisbogacs

petne: nagy lenne? :shock: Pedig nézve a ti képeiteket, szerintem kicsi. :lol:

katuska79: :D és képzeld el, mikor majd a 2 gyerkőc között úgy kell majd kemény csaták árán odaverekednie hozzád. :lol:
Ez a 68-72-es ruhacsomag nagyon megérte. :) 21 db pulcsi, póló, naci, 2 kabát volt benne, és fizettem érte 2800 Ft-ot. :) És jó állapotban vannak, stb.

vickybabe: ügyesek vagytok, jól haladtok. :) Képet kapunk majd?
Lassan nekünk is neki kéne állni a bútoroknak, mert a ruhákon kívül még semmi sincs. :(

tábla: hű, mennyien vagyunk. ;)

kismama csomag: kíváncsi vagyok, az enyémben vajon mi lesz majd. De ezel után nem is számítok semmi nagy dologra. :D
Vendég

Picuranyu! ez remek fogás volt ennyiért!!!!! Még akkor is jó ár lenne értük ha csak "játszósnak" jók.

Vickybabe! mi is próbálkoztunk a szex-el, hogy beinduljon. A spermiumok prosztaglandinja (ha így kell írni) puhítja a méhszájat:) Bár akkor már inkább vicces volt a helyzet a hatalmas pocak miatt.
De akinek jól esik és szabad az csinálja mert ami jó anyunak, az jó a babának:) Nekem pl keményedik tőle a hasam, igaz ez így normális de akkor is oylan kellemetlen....

Mit nem adnék egy kis csíramáléért!!!!! Kár, hogy erre nem ismerik és nem is lehet kapni. A dél alföldiek szokták csak ismerni:)
Viszont sül egy hatalmas sütőtök a sütőben vacsira:)
katuska79

Sziasztok.
Jó sokat írtatok két nap alatt. Már nem is tudom, mit akartam írni.
pólya: nekünk nem lesz. Én is kényszerzubbonynak látom, meg aztán a hordozóba se lehet bekötni. Persze anyósom fáraszt vele rendesen. Nehezen érti meg, hogy itt most én döntök. Se pólya, se bölcső. Ez a másik, amivel kiakaszt. Finoman megmondtam neki, hogy még aznap megy vissza kicsomagolatlanul a boltba.
Lányok! kókuszmatrac tényleg sokkal jobb, mint a normál? Hamarosan megvenném az ágyat matraccal, de még ebben nem döntöttem.
krisz78

sikerült kicsit visszább is olvasnom :lol:

Hanna, azért pihentünk is hétvégén :lol: főleg apjuk dolgozik, én csak anyagbeszerzek vagy takarítok utána :lol: Meg osztom az észt :lol: Persze motorozott, de csak vasárnap :D Lehet, hogy ez volt az utolsó alkalmas hétvége :wink: Gondolom a Te párod sem hagyta ki :wink:

Látom kiveséztétek az új Megasztárt: szerintem is gáz, a zsűritagok kimondottan ellenszenvesek, és hát a mezőny is elég "érdekes". Sajnálom, mert régen a döntőket mindig megnéztük, amikor csak tudtuk.

Pólya: még nem tudom, mi kaptunk 2-t is, úgyhogy ki tudom majd próbálni...Sógornőm esküszik rá, de neki nagyon kicsi volt a baba, alig több, mint 2 kg, így neki könnyebb volt megfogni.

Krisz, mi kókuszmatracot veszünk, mindenki azt ajánlotta, ezt fogjuk megrendelni:
http://www.matrackiraly.hu/index.php?mo ... =3&id=2361

Katuska, csíramálé - mi az? még nem is hallottam, pedig alföldi lyány vagyok én is (igaz északi) :D

Kép
vickybabe

Kata, Katuska, szép lehetett a Babucikkal álmodni :D Egyszer Apa is álmodott vele, meg volt fázva, és azt álmodta, hogy Manó is elkapta a pocakban...következő éjszaka nem volt hajlandó velünk aludni, nehogy tényleg elkapja.

Mocorgás: Levente is egyre erősebbeket rúgkapál! És már egészen fönt a bordáimnál is lehet érezni. Valamelyik este úgy kidomborodott a köldököm mellett, tiszta torz formája lett a pocimnak, vagy 3-4 cm-re simán kinyomta magát, többször egymás után :lol:
Próbálgatjuk a szopis hintaszéket, de egyelőre inkább élénkül benne, mint lenyugodna :lol:

Kép
vickybabe

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:22-kor.
kisbogacs

Nekem is pörög Ádám rendesen. Főleg fürdés után. Nektek estére nem nyom? Nekem a bordáimnál. Vagy ő, vagy a saját szerveim. Nem tudom eldönteni.
Csíramálé? Én dél-alföldi vagyok, de felénk nem ismerjük. Vagy csak én nem?
krisz78

Katus:
csíramálé... huh.. de rég ettem... :lol: A fősulin a szobatársamék nagyüzemben csinálták, ésárulták. Mindig hozott! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

szijjasztok!

petne:köszi a gratulációt. :) Picuranyuval egy napra vagyunk kiírva, így mindig puskázok a vonalzójáról. :lol: Nemsokára tényleg mi is 100 alatt leszünk. :lol:

picuranyu:tényleg nagypn szép a pocid! Sokat nőtt ezalatt az 1 hét alatt!

katuska:édi lehetett kisfiad úgy bebugyolálva. Párodat viszont nem irigylem, bizti megállt benne az ütő abban a pillanatban. :?

Viki:köszi a táblázatot! ha jól látom már csak batkata és én nem tudjuk a nemét a babónak, az aktív fórumosok közül. :( Viszont tényleg sokan vagyunk. :lol:

szex:már azt sem tudom mi az. :oops: Bár igazság szerint nincs is nagy igényem rá, de lehet azért is, mert dokika nem engedi, a terhesség alatt bizti nem. Csak félek attól, hogy szülés után sem jön vissza hozzá az "ihlet", és azt már párom nem hiszem, hogy tolerálni fogja. :oops:

Nem tudom meséltem-e:7végén párom unokatesója beállított egy hatalmas táska babaholmival. NAgyon szupi, mert szinte minden van benne. Egy a gond, hogy lány,és tele van rózsaszín rucival. REmélem kislányunk lesz, mert akkor tök szupi, mindig kapnánk a ruciutánpótlást, mert az ő lányuk 7 hónapos. Viszont ha kisfiú, akkor felét nem használhatjuk. :?

Kép
moffli82

a csíramálé:

http://csiramale.hu/Magyar/index.html

de jó Mágnes, hogy más is ismeri! Bár úgy vettem észre, hogy aki nem ezen az édes csemegén nő fel az általában nem szokta szeretni.

Mi használtunk mindkétféle matracot a kiságyba, semmi különbség nincs a kettő közt. Az, hogy alátámasztás? Azért egy pár kilós baba nem fog bele mélyedést feküdni a szivacsba sem, szóval az is ugyanúgy megtartja a formáját....

Na igen Moffli...mert amíg egy kislányra nyugodtan ráadhatsz kék ruhát, addig egy fiú furcsán néz ki habos rózsaszínben:) amúgy meg majd később hiába fogsz kismillió csatot rakni a lány hajába és talpig hercegnőbe öltözteted akkor is megkérdik fiú vagy lány.....múltkor Mátéról is megkérdezték talpig fiús szerkóban, hogy fiú-e.....hááát szerintem egyértelmű.
katuska79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.23 16:22-kor.
kisbogacs

katuska:na, azért kisfiadról lerí, hogy milyen nemű. Ki lehetett ilyen okos, hogy nem ismeri fel?! :evil:

Kép
moffli82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: