A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 szeptemberi babavárók

Honey!

Látom már, örülök nagyon! Nem lesz ott már semmi baj! :lol: :lol: :lol:
Én már tudom, mit jelent itt a többiek drukkja, érdeklődése, de tényleg nem lehet elmondani, annyira jól tud esni! És tény, hogy nagyon sok az idősebb kismama (ugye nekik alapból szinte kötelező oda elmenni), nekem a doki mondta is ott, hogy jól belehúztunk, hogy 29 évesen már 4. baba... :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Honey!
Nagyon sokat gondoltam rátok ma. Nagyon örülök, hogy kicsit megnyugodhattok. Csak így tovább a pozitív gondolatokkal!!! :D

Anyooka!

Nagyon édes a ksicsajszid abban a ruhácskában! :D

Márti!

Téynleg szép eredmény 29 évesen a 4. baba!Nekem még csak ő lesz az első és én is 29 vagyok. Így jött össze. :oops: :)

Ma voltam az első cukorterhelésen. TÚÚÚÚÚLLéltem,de nem túl kellemes az a lötyi. Én kevertem itthon 4 dl teába+citromlével,de még így is émejítő volt. NAgyon szépen levették a vért nem is lárszik csak 2 kicsi pötty.
4 kémcsővel vettek,mert csinálnak toxot, anti-d-t, vérképet is.
Ja és ami nagyon érdekes,hogy sokan mondják, hogy ha édességet ezsnek akkor mocorog a baba,hát ma én is megtapasztaltam. Miután megittam a cukros lötyimet dizsit rendezett a picifiam odabent:lol: :lol: :lol: :lol: olyan jó érzés volt

Mi is 23-án megyünk apával 4 D-re (bocsi,már nem tudom, hogy kiírta). Az lesz az 1 éves házassági évfordulóra az ajándékunk.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés.... bocsi hogy nem túl sűrűn, de akinek van nagyobb gyerkőce, az tudja milyen nehéz mindenre időt szakítani.
Gyorsan visszaolvastam pár hozzászólást, nem semmi, hogy mik történnek veletek! :roll: Honey, Anyooka.... és a többiek.
Nálunk minden OK. Genetikai UH-on dokibácsi 30 másodpercig (!) nézett, elvileg minden rendben van. De azért a 23-24 héten elmegyek egy plusz kuksizásra, mert ez nagyon rövid volt.
Úgy néz ki, hogy mi a kislányosok táborát erősítjük most!! :D Neve eddig: Alíz Anna. Egyenlőre nem mondjuk senkinek a nemét, nehogy végül megkukacosodjon... :D
AFP-m is jó lett, úgyhogy semmi extra nincs velem. Egy kis gombát találtak, de azt hamar ki lehet kezelni...
A 25. héten kell cukorterhelésre mennem, de az még 4 hét...
Eddig 4-5 kg körül híztam, ami szerintem - és a doki szerint is - normális. Kicsit alacsony a vérnyomásom, ezért minden reggel megiszom a tejeskávémat. A nélkül nem jól indul a nap....
Eléggé fáradékony vagyok, de Balázs mellett nem sokat tudok pihenni. Ma reggel is 8-kor ébredtünk :oops: , jó későn értem oda a dokimhoz (1/4 10 ) és így 11-re végeztem... :? De olyan jó volt végre egy nagyot aludni..... persze éjjel 1-2 x kelek pisilni, mint majdnem minden kismama...
Szóval nagy összességében ez a helyzet!
Ja, és én sem bírtam ki, vettem néhány kislányruhát :oops:

Kép
Kép
netti77

Sziasztok lányok!

Tegnap este írtam egy csomót, de elszállt... :? , úgyhogy előlről!

Honey: Múltkor utoljára hagytalak, de most Veled kezdek, mert nagyon sokat gondoltam Rátok! Nagyon örülök, hogy kicsit megnyugodtál, és természetesen továbbra is nagyon szorítunk!
Amúgy hidd el, a pozitív gondolkodás is nagyon sokat számít! Úgyhogy tessék továbbra is + maradni!! :wink: :wink:

Anyoooka: Nagyon cuki Dorka! AZ első képen olyan, mintha divatbemutatón sétálna :lol:

Blúmi: Én is megijedtem volna azoktól a tünetektől. Migrénes vagy, vagy "csak" sima fejfájás?

Petra, Szeder: Jó rémísztő dolgok történtek Veletek, de hál 'Istennek nincs komolyabb gond, úgyhogy tényleg pihizzetek nagyon sokat... és próbáljatok pozitívak maradni! Szeder, tudom, hogy nem könnyű, főleg a keményedések miatt, de próbáld meg, mert a baba is érzi, hogy anyucija nyugodt vagy nem. :wink:

Bagzerka: Én kérdeztem a lakást... drukkok mennek, hogy minden sima ügy legyen!! :wink: Bár már mi tartanánk itt...De sajnos már kezdek belenyugodni, hogy az én babám a belváros kellős közepén fogja az első hónapjait tölteni! Aztán 2009-ben - amikor már nem kell adózni a lakás után- mi is költözünk!!! :lol:

A.m: Tök jó, hogy már Te is a terhelésesnél tartasz! Mikorra lesz eredmény?

HUMANKA: GRATULA BENEDEKHEZ!! Jó érzés, hogy már Te is tudod, ugye?

Minyu: Akkor most hogy is állunk ivararányt tekintve? :wink:

HOLKA!!! Merre vagy???
Vendég

Szeder! Sejtem, hogy milyen lelkiállapotban lehetsz! Próbálj nyugiban pihenni. Tudom, hogy a nyugodtság a legnehezebb! (beszéld meg a babával, hogy ő is legyen ügyes, és együtt menni fog) Szorítok Nektek! Írj, ha van fejlemény!

Honey! Ezek jó hírek!!!! Koncentrálj arra, amit a doki mondott: itt minden rendben van!

Netti! Úgy látszik Nálad mintaszerűen alakulnak a dolgok (a gombával nem foglalkozunk, az előfordul). Nagy titokban gratulálok a kislányhoz!!

Nálunk a cukorterhelés csak a 28. héten lesz. Jövő héten pedig egy sima vérvétel.

Kistigrincs! Köszönöm a migrénes leírást! Már régóta sejtem, hogy nálam is valami ilyesmi lehet.... Egy kicsit "megnyugodtam" hogy mégsem a terhességgel van problémám. Azért a nőgyógyászomnak még megemlítem a jövő héten.

Lányok nálam nagy vátozás történt a héten! Átálltam a heti két napos munkavégzésre. :lol: Nagyon megkönnyebbültem. Végre kezdhetem a normális kismamás felkészülést!

Mindenki vigyázzon magára! Szeder, Honey különösen!

Kép
blúmi

Sziasztok!

Megint sikerült lemaradnom, de lényeges dolgokra próbálok reagálni!!

Honey nagyon örülök, hogy nem nőtt a tágulat és továbbra is mennek a drukkok, hogy 2 hét múlva már ne is látszódjon semmi! Nagyon jó volt a hozzállásod csak így tovább!!!

Szeder hát nemmi, Én is biztos rosszul lettem volna a látványtól, de a lányeg, hogy minden rendben és pihenj nagyon sokat!!! A lelkiállapotod megértem, de remélem hamarosan teljesen megnyugodhatsz!!

Blúmi, Petra vigyázzatok Ti is nagyon magatokra!!

Anyooka nagyon tündéri Dorka ebben a pici ruciban!! Szeret öltözködni?? Kornélia alig múlt egy éves de amikor szoknyát adok Rá úgy tud majomkodni, hogy meg tudnám olyankor zabálni :):)

Netti örülök, hogy minden rendben Veled!!

A.m. örülök, hogy túl vagy a cukorterhelésen!! Ügyi voltál!!!

Sajnos most ennyira futotta nem tudom kit hagytam ki, remélem senkit, ha igen attól elnézést :oops:

Szép napot Mindenkinek!!

Kép
Kép
lanta

Visszanéztem!!

Sarkanytúka nagyon gratulálok a kislányhoz!!

Humanka nagyon gratulálok a kisfiúhoz!!

Druska Neked is gratulálok a kisfiúhoz azt hiszem még Neked sem gratuláltam :oops:

Bagzerka továbbra is mennek a drukkok, hogy minden úgy alalkuljon ahogy szeretnétek!

Kép
Kép
lanta

Jó reggelt!

Bejci!
Ha jól tudom kedd-szerda környékére lesz eredmény. Éhgyomorra 4,1 lett a cukrom. Az jó :D .

Szeder!
NAGYON-NAGYON tartsd be a pihenést és csak pozitív gondolatok járjanak a fejecskédben!!!!! :wink: Szorítok én is!

Ma lagziba megyünk koradélután :D Már nagyon várom,bár egy kissé messzi rokonok,de legalább kikapcsolódunk egy kicsit.

Puszi mindenkinek és kellemes hosszúhétvégét. :D

Kép
Kép
a.m.

Szeder, Blumi: Nagyon vigyázzatok magatokra!

Honey: Ezek jó hírek, nem lesz ott semmi baj :)

A.M.: Nálatok még mindig a cukorszirupot itattják? Yaaakkk...
Itt ujjbegyből vér, aztán egy kefir + kifli majd óra múlva ujjbegyből újra vérvétel ennyi.
A szopipárnások meg mondjanak le, nem és nem igazolják vissza a rendelést pedig azóta már e-mailt is küldtem... :x

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!
Az útóbbi időben egy kicsit eltűntem de Holka irta, hogy sokat dolgozom, ami a tegnapi napig igaz is volt, de mostantól pihi. Így jelen tudok lenni a mindennapi beszélgetésekben. :P

Lanta

Köszi a szorítást a lány iránt, de tegnap kiderült, hogy fiúnk lesz. a nevét még nem tudjuk, mert eddig csak lány nevekben gondolkodtunk. Ti, hogy vagytok?

Minyu

Kérlek a szülés dátumát módosítsad 2008.09.07-re, mert az elején elszámolták és kérnék egy kék vonalat is, mert fiúnk lesz.

Szépek a pocakfotók amiket látta, gratula hozzá. :lol:
sugi78

Koszi Lanta!

Nálunk is még cukorszirupot itatnak.

Nektek milyen gyakran nézik a méhszájatokat? Nekem még egyszer sem nézték...

KépKép
druska

Sugi jó, hogy jöttél!!! Gratulálok a kisfiúhoz! :lol: :lol: Köszi a kérdésed Mi jól vagyunk, még nem tudjuk 100 %-ra, hogy ki lakik a pociban. Eddig egy tipp volt ami kislány de kedden megyünk megint uh-ra meglátjuk az Én dokim mire tippel :) Hát hallod jól elszámolták a szülés dátumát :shock: Örülök, hogy vége a munkának :lol: :lol:

Druska még Nekem sem nézték a méhszájat. Kornéliánál sem csak szülés előtt pár nappal mikor már voltak joslófájásaim.

Nálunk a terhelésnél egy kifli és 2 dl tej a menü :)

Kép
Kép
lanta

Hello Mindenkinek!

Sugi! Jól elszámolták! :shock: 20 nap azért sok....nem?
AMúgy GRATULÁLOK A KISFIÚHOZ!

Lanta, Druska: Nekem minden vizsgálatnál megnézi a dokim a méhszájam...

A.m: Az éhgyomorra mért cukrod az tényleg jó! Nekem eddig mindig 4,4 volt! A papírokon az volt, hogy 3,3-5,5-ig normális,úgyhogy egyelőre még én sem idegeskedem...
Vendég

Nálunk Győrben is cukros szirupot itatnak :x :cry: De citromot állítólag lehet vinni, és az kicsit javít rajta :wink:

Netti pont kérdezni akartam, mi van veled? De látom minden okés. Örülök :lol: És gratula a kislányhoz :D

Minyu! A név oszlopban kérhetnék egy Benjámin bejegyzést? Köszike!!!

Kép
dorka78

Ja és Honey!

Nagyon drukkoltam/drukkolok Neked! Nem semmi csaj vagy :lol: Mármint jó értelemben!!!!!!!!!!

Kép
dorka78

Sziasztok!

Visszaolvastam, de nem jegyzeteltem :oops: (eddig azt hittem, ezt csak viccből írjátok), és most csak két dolog maradt meg bennem nagyon, elnézést mindenkitől!

SZeder!
Együttérzek veled, a Nagylányomnál annyit idegesített az akkori remek orvosom (állandóan vetélést emlegetett, nem is koraszülést, meg "terhesség végét"), hogy én akkor is és most is félve megyek mindig wc-re... (Aztán végül a 41. héten szültem.) Nyugodj meg, annyian szorítunk, nem lehet semmi baj! Mennek a pozitív energiák!!

Honey!
Neked is ugyanezt mondom, hogy nem lehet semmi baj, és sokan szurkolunk (én komolyan mondom, hogy éreztem, amikor UH-ra vártam, hogy gondoltok ránk)! És borzasztó, hogy tulajdonképpen a sok vizsgálattal (mert nincs semmi kellemetlen tüneted, vagy ilyesmi) állandó stresszben tartják a kismamikat, így életük legszebb kilenc hónapja állandó rettegéssel telik. Naggyon durva a "vese nélküli" baba esete!

Kép
Kép
sarkantyúka

Nem érdekes téma, sőőt :)
De egy év után rájöttem milyen rég ettünk sárgaborsó főzeléket, hát csináltam egy nagy fazékkal debrecenivel. Hmmmm de szeretem, csak miért maradt ki egy év?:)

És végre visszaigazolták a rendelésem is :)

Kép

Kép
starlark

starlark!
dehogy érdektelen :) :)
én épp apukáméktól kapott fasírtot, krumplival és cukkini fôzivel ettem :D

köszi csajok a drukkokat lakás-ügyben!!!! jól esik!
holnap szorítsatok 4tôl, mert jön a fôérdeklôdô csaj a szüleivel!!!!!!

jóócak

KépKép

KépKép
bagzerka

Koszi lanyok, nagyon aranyosak vagytok (Blumi, Marta, Petra, Minyu, Konan, Kistiggrincs, Bejci, Lanta)

Meg mindig ropkodunk a hirt, pedig vegulis nincs nagy jelentosege, hogy fiu lesz, de olyan jo erzes tudni, es hogy vegre a neven szolithatom a bebit!

Blumi: aranyos vagy, jot nevettem, sot meg a paromnak is elmondtam, mit iram rola, es hogy milyen dicseretet kapott. Igazabol buszke is vagyok am ra, mert en is tudom, hogy nagyon rendes pasi, es probalom meg is becsulni. Nemhiaba vagyok itt en az egyik legidosebb anyuka, sokaig kerestem az igazit, es nem voltam hajlando kompromisszumokba bocsatkozni. Ugy tunik, sikerult. Herti 2 nap melo? Az klassz lesz, akkor most mar indulhatsz vasarolni, nezeldoni, meg talalkozgatni a baratokkal. :wink:

imrtal. En meg ilyenekre nem is gondolok, hogy fog majd bokolni, de remelem, lesz benne annyi “koltosiseg”, mint a te fiadban :lol: .

Szeder: en is biztos megijedtem volna, de minden rendben lesz. Probald meg elhessegetni magadtol a negativ gondolatokat, es pihenj jo sokat, most ismet itt van nektek a hosszu hetvege. :)

Anyoooka: Dorka gyonyoru az uj, csini ruhajaban, mar most igazi no.

Honey: de jo, hogy Flora rendben van. Probalj meg te is nem idegeskedni –tudom, hogy ezt konnyu mondani-, de az bizti sokat segit a kiscsajnak, ha nyugodt es kiegyensulyozott mamaja van

a.m.: De jo neked, hogy tul vagy mar a terhelses cukron, en felek, hogy nekem ez nagy nehezseget fog okozni. Mident, kavet, teat cukor nelkul iszok, es nem szeretem a cukros lottyoket, es mivel roka koma eleg gyakran jon, ezert nalam eleg felo, hogy ez nagy kihivas lesz, meglatjuk :roll:

Netti: drakula az eredmenyekhez.

Bejci: igen, nagyon jo, a tudat maga, hogy fiucska laput itt bent. :D

Bagzerka: tolem is mennek a drukkok, hogy minden siman menjen a lakas-ugyben!

Sugi: gratula nektek a fisfiuhoz.

Druska: nekem sem nezek meg soha a mehszajamat.

Dorka: gratula Benjaminhoz (nalunk is ez a nev volt a 2. szamu befuto)

Nalunk a helyzet valtozatlan, Benedek rugdos (ja, a ferjem kedvenc eneke mostantol, hogy “Sandor napjan megszunik a szel, Jozsef napjan eltunik a tel, zsakban Benedek, hoz majd meleget, nincs tobb fazas, boldog, aki el” - :mrgreen: > mas sem hallatszik egesz nap), nalam roka. Amugy jo vagyok, tegnap elmentunk egy utolso tel elotti sutogetesre baratokkal, jol ereztem magam, aztan hazajottunk, es 7.30-kor lefekudtem egy kicsit, magamra huztam a takarot, es ugy huztam, a lobort, mint a sicc. A ferjem nevetett rajtam, es mondta, hogy menjek be a haloban, a ne a nappaliban aludjak, mondtam, hogy meg nem alszok, hat meg nincs is este, es aludtam tovabb. Ugy latszik, nalam eljott a teli alom ideje – atmentem medvebe. :wink:

KépKép
Kép
humanka

Bagzerka
Drukkok mennek!!!

Honey
Üzenem Flórának,hogy nagyon ügyes kiscsajszi!!! :D Örülök,hogy most jó híreket kaptál.

Anyooka
Nagyon szép Dorka. Látom minden kislány fodrosban volt…édesek!!

Sarkantyúka
Gratula a kiscsajszihoz!! A 2 éves nagytesó kisfiú?

Humanka
Szegény még mindig róka??!! :evil: Elég kitartó!! Jégkocka szopogatás?
Gratula Benedekhez!!(nálunk is esélyes lett volna ez a név ha kistökink lett volna)

Márti
Csabikád nagyon édes lehetett!! :D

a.m.
Nagyon klassz kisfiús szettet vettél.
Én úgy döntöttem nem veszek szopipárnát vannak jó kemény hatalmas párnáink azt hiszem ezeket fogom igénybe venni…

Szeder!
Elhiszem,hogy megijedtél!! Nekem a 16. hétig volt vérzés és barnázás….háááát a mai napig félek mit látok majd a tisztaságin…..
Ha méhszáj zárt és a terhesség érintetlen és a babád jól van akkor nincs nagy baj.
Ugye tudsz pihenni?

Netti
Én is +5 kilónál tartok. Henivel is így volt kb havi egy kiló, az uccsó hónapokban pedig +3 havonta.

Bejci
Köszi a hiányolást, vagyok….. csak nappal folyton programozunk Henivel. Az estéket pedig családiasra csináljuk….ugyhogy olyankor már nem akarok netezni. Kezdünk bezsongani Emma érkezésére…olyan kiváncsiak vagyunk,hasonlít-e majd egymásra a 2 tesó??
Ment egy privi.

Sugi
éljen-éljen,hogy jössz!!! Mostantól ráérő kismami leszel!!! Mehetünk babacucc beszerző körutakra :D

Drága babám nagyon sokat ficánkol és jó erősen. :D Néha tényleg ijesztően erőset. Heni esténként a hasimra rakja a pici kezét és néha felkiállt: Érzem a tesót!! Néha eltalálja néha pedig akkor mondja mikor Emma nyugiban van. De olyan kis vicces vele!!! Ja…és nő az ajándék listánk: már 3 dolog van amire Henci vágyik és amit Emma hoz majd bevágódás céljából….

Nagyon szép napot mindenkinek
holka

Sziasztok!

Látom mindenki hosszú hétvégézik. Én most készülök rászánni magam a lakás takarításra, de nam nagyon akaródzik a dolog :(

Honey: örülök, hogy mindent rendben találtak. Ez a vesés sztori nagyon durva volt, szerencsétlen anyuka, nem tudom mennyit aludhatott az elmúlt 3 hétben :?

Bagzerka: hogy álltok a lakás dologgal? Tetszett a fő érdeklődőnek a tiétek? :)

Netti: gratula a kislányhoz. Én is elég fáradékony vagyok mostanában :( És nagyon utálok reggel felkelni.

Sugi: akkor mostmár gyere gyakrabban, és gratulálok a kistököshöz. :D

Starlark: nálunk már nem cukros lötty van, hanem próba reggeli. Zsemle+tej, majd asszem egy óra múlva vérvétel.

Szeder. remélem minden rendben veletek!

Kép
kistiggrincs

Itt a tábli, remélem, mindenkinél csikoztam, ha nem, szóljatok!
Kép

Ma ünnepeltük Nándorom szülinapját, ahogy öltöztettem, és ránéztem, hirtelen olyan nagyfiúsnak tünt, annyira furcsa volt.
Dobok egy képet. Kép

No, kimegyünk még játszani kicsit...

Kép
Kép
Kép
minyu

Kedves Kismamák!

Elkészült pár darab a tavaszi kollekcióból, illetve akciós árakon készítek nacikat szoknyákat a tavalyi megmaradt szép anyagaimból.
Képeket az alábbi helyen találhattok:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=284041

Várom az észrevételeket, érdeklődéseket, egyedi ötleteket!
Jó böngészést kívánok!

Üdv:
melinda
Kép

Melinda
npmelinda@freemail.hu
06-30/369-1535
Érdeklődni nem kerül semmibe!;)
melimami26

Minyu!!!
nagyon édes, és igen, nagyfuús :)

kistiggrincs!
köszi az érdeklődést, hát nemtom..annyira nem volt bíztató a csaj, így újra meghirdetem, és ha senki sehol, akkor az eddigi legkevesebbet ajánló, viszont fix emberrel pénteken nekivágunk. max majd spórolunk egy darabig...

köszi a sok drukkot a lakást-bulihoz, már teljesen csakis odagondolom magunkat!!! :) csüt megyünk is ügyvédhez, szerdán átbeszélni előtte. szóval sínen a dolog!! jó lenne, ha a mi lakásunk is már tuti lenne...

majd este jövök, épp dolgozom :roll: viszont most lett is értelme, hogy abból lesz majd a lakásravaló :) így egész más :D

KépKép

KépKép
bagzerka

ja és még ezt a kis ünnepeltnek :) :)
Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Minyu! Nándor nagyon szép gyerek! Olyan szép barna szemei vannak.... nem irigyellek a majdani ostromló csajok miatt! :lol: :lol: :lol:

Holka! Ez a bevágódós ajándékozós dolog Emma részéről Hencinek nagyon jó ötlet. Még nem hallottam ilyenről, de így biztosan szívesebben fogadják a nagytesók a kistesókat!! És mit szeretne Henci?

Hááát, táblát elnézve most kislány következik! :wink:
Ki megy legközelebb baba-nézőbe? :lol: :lol:
Vendég

Szióka!

Minyu! Tök jól néz már ki a táblnik. NAgyon édes a kis Nándi. Boldog szülinapot kívánok neki! Nagyon szép meleg barna szemei vannak. Tuti omlanak majd a csajok utána:lol: :lol: :lol:

Az utolsó pillanatban tudtuk meg, hogy Szegeden baba expo volt tegnap. Így átautókáztunk tegnap a kisférjemmel. HÁÁÁÁÁT nem tudtunk ellenállni a jó árnak és megvettük a babakocsit!!! :D :wink:
Kicsit lelkiismeret furdalásom van,hogy ilyen hamar megvettük,de nem lehett kihagyni.
Teszek fel képeket,bár már tettem fel régebben. is. Bocsi ha uncsi vagyok :oops: Kép Kép Kép

Kép
Kép
a.m.

Minyu: Isten éltesse a születésnapost :)

A.m: jól néz ki a kocsi. Én holnap megyek a kisebbik kocsinkért, pedig majdnem 3 héttel fiatalabb terhes vagyok :)

Monee-ról tud valaki valamit? Nagyon rég járt erre. Gwini meg még régebben. :(

Kép
kistiggrincs

Huh, most jo nagy pangas van, biztos szazagra sut a nap ... itt meg kezd mar igazan hideg lenni, ma reggel a lehellet is meglatszott, es deres volt a fu. Azt hiszem, most megint egy kicsit hidegebb telre lehet itt szamitani :cry:

Minyu: koszi, hogy igy kezelgeted a tablazatot. Mar alig van sarga csikunk :P Nandi nagyon edes, es mivel en ismerem a parod, be kel vallanom, hogy szerintem le sem tudna tagadni, hogy o az apja :mrgreen:

a.m.: szuper a kocsi nagyon :D

Bagzerka: szerintem lakast eladni nagyon ritkan tud az ember annyiert, amennyiert szeretne. A lenyeg az, hogy van vevo, es vegre ti is tudtok majd koltozni :lol:

Holka: hat a jegkockat meg nem probaltam. Otthon eselytelen, mert felkeles utan azonnal rohanok, melohelyen meg nincs fagyaszto :cry: Majd vmit kieszelek :shock:

Kistiggrincs: mi lett vegul a takaritassal? raszantad magad ? :roll: Nekem is olyan nehez neha nekiugrani dolgoknak, de aztan belelendul az ember?

Nalunk semmi extra, fazas ezerrel, a parom kedvenc eneke mostansag a : "Sandor napjan megszunik a szel........ zsakban Benedek, hoz majd meleget ..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jaj, tegnap licitaltam az e-bay-en (tudjatok a teszvesznek, vateranak megfelelo hely) es nyertem 10 db babacuccot (itt sokszor "csomagokat" csinalnak es ugy aruljak, 8 db rugdalodzo, meg 2 ujjatlan, rovidgatyos (tudjatok, nekem tavaszra, nyarra kell keszulnom) es 6,5 $-ert kaptam meg. :wink: Eddig, amit uzletekben neztunk, 1 db ugy kb. 12 $ korul volt. Persze fiu csomagot vettem, de nagyon orulok, es ezek Beni elso cuccai! :lol: Ha megkapom oket, majd dobok egy fotot.

Gyertek lanyok, vege a szunetnek! :cry: :)

KépKép
Kép
humanka

Szép Jó Reggel! :)

Boldogot Nándinak!:)

A.M.: Szép kocsi praktikus városinak tűnik és látszik fiúnak lesz:)

Tényleg szép színes már a táblázat. Nekünk még várni kell kb 2-3 hetet hogy megtudjuk ki lakik a pociban. A szívhang hallgatós védőnő a szívhangot hallva viszont egyből azt kérdezte hogy fiú lesz ugye? :) Tegnap este lefekvéskor meg akkorát bulizott ott bent azt hittem kijön a hasfalamon :):)

Sajnos viszont engem is elért a szorulás, ehh utoljára gyerekoromban volt. Asszem kipróbálom azt a culoroldatos vmit mert ez így nagyon nem lesz jó...

Kép

Kép
starlark

Sziasztok!

Márti! Köszönöm a tájékoztatást, megnyugodtam, és próbáltam sokat pihenni a hétvégén.

Minyu! Boldog szülinapot Nándinak, nagyon szép kisfiú!

A.m! Nagyon szép a babakocsi, és többféle funkciója van? Hány hónapos korig vagy kg-ig jó?

Kép
Kép
petra1980

Bejci!

Nálunk mindig hozott az épp aktuális úszülött ajándékot a nagyobb tesó(k)nak! És tényleg nagyon bejött eddig! Ki is kell eszelnem, miket hoz majd a picurka a tesóinak ( sokat kel cipelnie, már 3-an vannak :lol: )

Szeder!

Merre jársz? tessék jelentkezni!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok kismamikák!

Ismét nagyon jól telt a hosszú hétvége! Remélem mindenkinek! Hiányoztatok! :D

Honey!
Örülök, hogy nagyjából meg tudtak nyugtatni! Remélhetőleg most már minden rendben lesz. Hogy ne foglalkozzál a dologgal és ne gondolj rá, ezt könnyű mondani. Én is ezt javasolnám, de tudom, hogy nem egyszerű. Inkább próbálj arra gondolni, hogy a dokibácsi is azt mondta, hogy ebből nem lesz semmi gond! Drukkolni pedig persze hogy tovább drukkolok! :wink:

Szeder!
Bocsika! Nem figyeltem, hogy Ti nem is papás-mamásozhattok. :oops: :( Csak próbáltam volna valami egyszerű magyarázatot találni a dologra, hátha megnyugtat. Ugye azóta nem volt ilyesmi problémád!?

Minyu!
Nagyon boldog szülinapot Nándinak!!! :P Tényleg nagyon helyes kissrác!

A.m.!
Baromi jól néz ki ez a járgány! Nekem nagyon tecccccik!!! :D Ügyik vagytok!

Pénteken voltam a dokibácsinál. Nem volt kukucccs! :cry: Csak megvizsgált és adott beutalót a laborhoz és a cukorterheléshez. :evil: Nekem is azt a cukros szirup-izét kell majd meginnom! Bzzzzrrrrr!
Azért megkérdeztem, de ő már csak a 30. héten csinál UH-t. Bár azt mondta, hogy ha akarjuk a párommal, akkor addig is eljöhetünk és megkukkanthatjuk a babát. Csak hát neki a 3D-s UH viszonylag új szerzemény a rendelőben és még nem igazán tapasztalták ki, hogy hogy működik. Ezért inkább elmegyünk a párommal a tervezett 4D-re máshová, mert ha már fizetni kell érte, akkor legalább olyan helyen tegyük ezt, ahol értenek is hozzá biztosan! :lol:
Viszont a vizsgálatnál megkérdezte, hogy nem szoktam-e görcsölgetni, mert megrövidült a méhnyakam. Cl: 2000 De én nem szoktam görcsölgetni?!?! Akkor most ez miért van? Rákérdeztem, de azt mondta, hogy a következő vizsgálatnál a cukorterhelés után megint megnézi és ha tovább rövidül, akkor kapok rá gyógyszert. :shock: Szerintetek most mit kell csinálni? Eddig minden rendben volt, most egy kicsit bepánikoltam. Lehet, hogy túl lazán fogtam fel, hogy úgysem lehet semmi gond??? Ráadásul amióta megpiszkált ott lennt, azóta szurkálni szokott a hasam, amit eddig nem csinált soha. Bár egy ismerősöm azt mondta, hogy neki is volt ilyen vizsgálat után és 2-3 nap után elmúlik. Nektek volt már ilyen? És ez a rövidülés? Ilyen van valakinek?

Kép
Kép
konan

Konan!

Rövidülés nekem nincs- remélem még egy jó darabig nem is lesz- viszont szurka az sajnos sokszor. Általában biciklizés után van, szóval nem lehet, hogy kicsit megeröltetted magad? Viszont vizsgálat után is volt már szurka, de megmondom őszintén nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. Kellemetlen érzés, de jól fogod fel a dolgot, hogy: NEM LEHET SEMMI GOND!!!

Nekem az első trimeszterben végig szurkált az alhasam, -vagy nem tudom mi-, akkor olvasgattam elég sokat erről, de mindenhol azt írták, hogy ez természetes, van akinek egyáltalán nincs a 9 hónap alatt, van akinek meg végig szurkál a terhesség alatt. Tudom, kicsit ijesztő, de engem a doki számtalanszor megnyugtatott, hogy ez természetes. Úgyhogy NYUGII!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Jó reggelt mindeninek!

látom, mindenki "nyaralt" a hosszú hétvéágén! :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a kedves, bátorító szavakat!
Holnap délelött újabb vizsgálat vár ránk. :? De muszáj, hogy minden rendben legyen továbbra is.
Annyira szeretném már élvezni a terhességet és a nyarat!!! :evil:

szeder,
gondolom fekszel, de jelentkezz, ahogy tudsz!!!! Ugye minden rendben van??!!

minyu,
jaj nagyon szép a gyerkőcöd!! :D

a.m. szupi a babakocsi!!!! Megkérdezhetem, hogy mennyi volt?
ÚÚÚgy szeretnék már én is vásárolgatni... a nyálam csorog minden babaüzletben. De még 10 hétig ki kell bírnom. :?

konan,
szurkálás - hébe hóba nekem is szokott lenni. De az vizsgálattól független. Nekem a doki azt mondta, hogy ilyenkor a szalagok nyúlnak. Viszont görcsölgetni / keményedni szoktam rendesen. Ennek ellenére teljesen ok a méhszájam.
Nyugodj meg! Az a lényeg hogy a külső - belső is zárva van!!!
Akik 2. babások (bár nálatok nagyon nagy a korkülönbség ) , azoknál gyakran elő szokott fordulni a picit rövidebb méhszáj.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy gondolatatok rám!!!

Igen, minden redben van velünk!!
Elmúlt a barnázás! Most nyugodt vagyok.

Adél nagyon sokat, és aktívan, erősen mocorog, úgyhogy ő is jól van.

Pénteken megyünk kontrollra, -ultrahangra- akkor megint láthatom Adélt :) -minden rosszban van valami jó!! -

Igen fekszem sokat.. többet, mint eddig... bár nem egész nap...de..remélem ez is segít abban, hogy többé ne kelljen megijedni, és félni!

Olvasok, és reagálok én is!

szeder74

Sziasztok,

Örülök hogy mindenkinek jól telt ez a szinte már nyári hosszú hétvége. :lol:

Nekunk tegnap volt ay elso házassági évfordulónk. Elmentünk vacsorázni. Ugy tele ettem magam, hogy éjjel meg nem tudtam aludni... :roll: gesztenyés palacsinta volt a desszert vanília öntettel nyami-nyami

Ha valaki táppénzre szeretne menni, akkor kitől milyen papírt kell kérni?Melyik doki tud kiírni?
Ha jól tudom a szakorvostól kell kérni egy javaslatot és az alapján tud kiírni a háziorvos.
Még nem akarok táppénzre menni majd csak júniusban vmikor, de a dokihoz csak havonta egyszer megyek, es ha most pénteken elmegyek akkor legközelebb június 20-a körül fogok menni hozzá, addig pedig nem biztos, hogy akarok dolgozni...

Minyu- megszületett a döntés - Botond lesz a csöppség. Átírod a tábliban? Koszi
Túl sok Bence van. 2006-ban listavezető név volt a Bence. A legöbb kisfiú ezt a nevet kapta. A másik név ami tetszett nekem (Levente) a harmadik helyen áll a listában, úgyhogy győzött a párom.

KépKép
druska

druska: Nyugodtan kérd el most a nődokidtól igazolást/ javaslatot, aztán beszéld meg a háziorvosoddal, hogy mikortól akarsz táppénzre menni. Ha normális, akkor nem kekeckedik. És grat a házassági évfordulóhoz!

Honey: Megy a drukk holnap is!!!! :wink: :wink: :wink:

Szeder: Örülök, hogy elmúlt a barnázás! Azért pihengess továbbra is! :)
Vendég

druska,
jó választás! :) Nálunk is Botond lett volna, ha kukis...

Szeder,
örülök, hogy minden ok!

bejci,
Köszi!

Még enm is meséltem, hogy milyen szupi volt múlthéten a védőnőnél tartott várandós klub!! fél 6-tól 3/4 9-ig voltam ott. 3 kismamára jutott 4 védőnő. Mindenki tüneményes és segítőkész volt!!
Szóval fürdetésben, öltöztetésben, pelenkázásban már profi vagyok :D játékbabával legalábbis....
Volt előadás az őssejtel kapcsolatban is. Úgyhogy mi el is döntöttük, hogy levetettjük! Főleg, mivel, hogy egyenes ágon bárkinek jó lehet a családban. ( úgy ahogy azt hiszem szeder mesélte a sztorit )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Jaj de jó, jaj de jó! Pénteken megyünk 4D UH-ra apával! Annyira várom és annyira kiváncsi vagyok!!! :D :P :D :P :D

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Kicsit megint eltűntem, de most újra itt vagyok. Remélem, mindenkinek jól telt a hosszú hétvége. Nekem a hétvége jó volt, csak a tegnapi nap nem igazán. Voltatok már úgy, hogy csalódtatok a szülinapotokon? Mert én az voltam, a családom, de legfőképp a párom miatt. …

Konan!
Én se tudok rövidülésről, de eddig nekem a papíromra 2000 – et írtak, bár ezt nem tudom mi, csak ebből sejtem most, hogy akkor ez a méhnyak méret lehet. És az ezek szerint rövidnek számít? De hát nem is vagyunk egyformák. …
Keményedni szinte mindig szoktam, de a doki megnyugtatott, hogy addig, amíg a méhszáj zárt (és szerencsére teljesen az), addig nincs baj.

Bejci!
Te még mindig biciklizel? Nem kéne abbahagyni? Nem nyomódik tekerés közben a hasad? Vigyázz magadra!!

Dorka!
Neked így utólag sok boldog szülinapot! Bár ahogy eszembe jut, nagyon régen voltál már. Remélem, veletek is minden rendben!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági!

Boldog szülinapot!! Miért csalódtál a párodban és a családodban?
Én utoljára 14 évesen csalódtam, amikor egyszerűen annyi problémájuk volt, hogy elfelejtettek megköszönteni. :cry: De én megoldottam a dolgot: sütöttem magamnak egy tortát, és megünnepeltem magammal!! :roll: Aztán persze az egész családomnak lelkiismeret furdalása lett :twisted:

Amúgy igen, biciklizem, de nem terepen, :wink: , hanem vettem egy ülő/fekvő otthoni biciklit, aminek olyan az ülése mint egy háttámlás szék, kényelmes és egyelőre amig a pocim engedi még tekerek. Sajnos muszáj, mert valamit mozogni kell, hogy azokat a csúnya kilókat kordában tartsam!
Vendég

Egy gyors kérdés: Hogy álltok a gyomorsavval??? Kb. 4 napja úgy érzem, hogy marja a torkom!! Tök sz@r!! Tud valaki rá valamit?
Vendég

Ági: Felnőtt fejjel szerencsére még nem csalódtam, elfelejteni meg szerencsére még sose felejtették el, max a bátyám de az a sajátján kívül senkiét nem tartja számon. Mit követtek el ellened?

Bejci: Nekem általában sok szokott lenni a savam, refluxom is szokott lenni, de mióta terhes vagyok szinte megszünt.
Nekem legjobban a 3.6-os hideg tej válik be. Kapkodhattam én a rennie-t vagy mit az pl sose használt.

Kép

Kép
starlark

Jah és ha már a tej se segített de már a falvakarás stádiuma jött akkor a kupica pálinka... Utálom még a szagát is.
Most viszont szóba se jöhet. Hálisten olyan durva savtúltengésem nagyon ritkán van.

Kép

Kép
starlark

Bejci!
Köszi, most hosszú lenne elmondani, meg még rossz kedvem is van miatta, de majd talán este megnyugodva leírom.
Akkor te csak otthon tekersz? Kényelmesek? Már sokat láttam belőlük.

Gyomorsav: engem szerencsére mostanában elkerül, pedig elég gyomor fájós vagyok. Én inkább a keményedéssel és puffadással küzdök folyamatosan.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági,
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Miért csalódtál?
a méhnyknál a 2000 azt jelenti, hogy a hosszúság 2 cm, külő nyitottság 0 belső 0 (tehát zárt nálad )
3000 a "legjobb" adat amit kapni lehet, mert ott a méhnyak hosszúsága 3 cm. De agy mondtad, nem vagyunk egyformák!!!

szerintetek létezik, hogy Flóra a már köldökömnél mocorog? 3-4x is ott éreztem, még kívülröl is látható mocorgást. 1 hete sokkal lentebb volt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

gyomorsav témához nem tudok hozzászólni( szerencsére )

Viszont ma reggel ráálltam a mérlegre!! 1 hét alatt híztam 1,5 kg-t! Összesen 4 kg-nál tartok.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Köszi a gyomorsavas tippeket, majd kipróbálom... kivéve a páleszt! :lol: AMúgy sem iszom alkoholt, az pedig elég vicces lenne, ha bedobnék egyet a konty mögé, aztán apát dalolászva várnám haza :lol: :lol:

Ági: Igen otthon, szerintem kényelmes. Azért merem, mert a Kállay Ildikó a terhestornás kazettáján is ilyenen teker egész hatalmas pocakkal. Viszont ha elkezd keményedni a hasam, azonnal leszállok róla, nem kockáztatok! Keményedésre: Magnézium, meg sok-sok nyugalom!

Honey: Szerintem létezik, mert én is szoktam ott érezni, köldököm felett egy picivel, jobbra. És mi időben elég közel vagyunk egymáshoz! Szóval szerintem lehet! Csak nekem kívülről nem látszik, mert a kicsilány jól "kipárnázta" a helyét! Vagy lehet, hogy nem is a kicsilány, hanem az anyucija :mrgreen: :mrgreen:
Vendég

Honey: Simán lehet már a köldöködnél:) Aztán fog mocorogni máshol is.
Tegnap nekem miközben a jobb oldalamon feküdtem a bal oldalamon akart kimászni szinte :)
De azt is szerti mikor a kádban ücsörgök és pacsálok neki akkor a köldökömnél szokott boxolni, látszik is ahogy mozog :)

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: