Koszi lanyok, nagyon aranyosak vagytok (Blumi, Marta, Petra, Minyu, Konan, Kistiggrincs, Bejci, Lanta)
Meg mindig ropkodunk a hirt, pedig vegulis nincs nagy jelentosege, hogy fiu lesz, de olyan jo erzes tudni, es hogy vegre a neven szolithatom a bebit!
Blumi: aranyos vagy, jot nevettem, sot meg a paromnak is elmondtam, mit iram rola, es hogy milyen dicseretet kapott. Igazabol buszke is vagyok am ra, mert en is tudom, hogy nagyon rendes pasi, es probalom meg is becsulni. Nemhiaba vagyok itt en az egyik legidosebb anyuka, sokaig kerestem az igazit, es nem voltam hajlando kompromisszumokba bocsatkozni. Ugy tunik, sikerult. Herti 2 nap melo? Az klassz lesz, akkor most mar indulhatsz vasarolni, nezeldoni, meg talalkozgatni a baratokkal.
imrtal. En meg ilyenekre nem is gondolok, hogy fog majd bokolni, de remelem, lesz benne annyi “koltosiseg”, mint a te fiadban

.
Szeder: en is biztos megijedtem volna, de minden rendben lesz. Probald meg elhessegetni magadtol a negativ gondolatokat, es pihenj jo sokat, most ismet itt van nektek a hosszu hetvege.
Anyoooka: Dorka gyonyoru az uj, csini ruhajaban, mar most igazi no.
Honey: de jo, hogy Flora rendben van. Probalj meg te is nem idegeskedni –tudom, hogy ezt konnyu mondani-, de az bizti sokat segit a kiscsajnak, ha nyugodt es kiegyensulyozott mamaja van
a.m.: De jo neked, hogy tul vagy mar a terhelses cukron, en felek, hogy nekem ez nagy nehezseget fog okozni. Mident, kavet, teat cukor nelkul iszok, es nem szeretem a cukros lottyoket, es mivel roka koma eleg gyakran jon, ezert nalam eleg felo, hogy ez nagy kihivas lesz, meglatjuk
Netti: drakula az eredmenyekhez.
Bejci: igen, nagyon jo, a tudat maga, hogy fiucska laput itt bent.
Bagzerka: tolem is mennek a drukkok, hogy minden siman menjen a lakas-ugyben!
Sugi: gratula nektek a fisfiuhoz.
Druska: nekem sem nezek meg soha a mehszajamat.
Dorka: gratula Benjaminhoz (nalunk is ez a nev volt a 2. szamu befuto)
Nalunk a helyzet valtozatlan, Benedek rugdos (ja, a ferjem kedvenc eneke mostantol, hogy “Sandor napjan megszunik a szel, Jozsef napjan eltunik a tel, zsakban Benedek, hoz majd meleget, nincs tobb fazas, boldog, aki el” -

> mas sem hallatszik egesz nap), nalam roka. Amugy jo vagyok, tegnap elmentunk egy utolso tel elotti sutogetesre baratokkal, jol ereztem magam, aztan hazajottunk, es 7.30-kor lefekudtem egy kicsit, magamra huztam a takarot, es ugy huztam, a lobort, mint a sicc. A ferjem nevetett rajtam, es mondta, hogy menjek be a haloban, a ne a nappaliban aludjak, mondtam, hogy meg nem alszok, hat meg nincs is este, es aludtam tovabb. Ugy latszik, nalam eljott a teli alom ideje – atmentem medvebe.