Csövi!
Lesem a számlám, de az én adóm, még mindig nem jött meg...
Azt hiszem, hogy szerdán beteszem a számlámra az uram által adott kp-t... legalább az virítson ott... úgy se szeretek kp-val fizetni.
Szerintem x év múlva úgy mindenki már csak kártyával fog fizetni és mindenkinek lesz egy manuális terminálja/lehúzója, vagy a bőrünk alá ültetett chip, ami pénz vagy személyes adatokat tartalmaz...
és a brendon se írt még, hogy akkor tutira vihetem az infantinomat... bár szerintem vihetem, mert hát bevont termék...
most meg megeszem a gyerek elkobzott csokiját...
na miket akartam írni:
Tallin: a fenti szobában matrica van a falon, a 350-es boltban vettem... de ha lehetne, akkor Nikvik oldaláról rendeltem volna a játékfigurás matricákból...
Luna- babakocsi: nálam azért volt szempont a hordozó feltétes kocsi - nem azért mert ebben akarom kocsiztatni, sőt, teljesen egyetértek a nem jó elmélettel- de rövid távon pl rendelőbe be menni, gyors autós bevásárlós izé... vagy extra rövid autó és tologatós kombináció miatt én erre vágytam

hogy azt a szart önmagában is fel tudjam tenni és lehetőleg ne travel system, hanem ez a multi funkci legyen, mert ezt könnyebben mozgathatónak találom, és hát tudjuk, hogy a hordozót magában cipelni nem könnyű...

ezért örültem az én kocsimnak, hogy még a váza is könnyű...
Folti: én írtam, hogy a kimondott bébi ollót nem tudtam használni. én most is csipesszel vágom a gyerek körmeit- már amikor engedi, mert kész tortúra

vagy ami még szuper a finom bőr vágó olló...
dezt benne van az én neszeszeremben és kéznél lesz a kórházban is. az egyik első dolgom úgy is a köröm csapkodás lesz
Luna: pelus feltét- nekem olyan van, ami magában merev és a legnagyobb ágyszélességűt kellett megvenni, műanyag. ez kb 5-6 ezer ft. jó hogy műanyag, mert így a pisi... viszont az ikeában lehet kapni franyó rávaló textil/plüss izé csomagot, hogy azért még se legyen olyan rideg, de gumis és így nem csúszik le...
lányok, főleg Vok és Heni és még nem tudom ki!
nem tudom ki hány gyereket tervez, de most úgy tűnik, hogy mi kettő után megállunk. és egy picit szomorúan érzem magam... na nem azért hogy lehet hogy nem lesz több, mert lehet h két fiú után kiakadok... és nem akarok többet... de ez a pocakosság dolog olyan jó, hogy szomorú lennék, ha vége lenne... eddig úgy vártam már szegény gyereket, hogy azt mondtam, hogy nem kell lelkiekben a 9 hónap, bár már itt lenne a karomban... de egyik éjjel álmodtam és azóta én még nem akarok szülni... olyan jó ez a szimbiózis. szegény Martinom meg sajnálom, hogy az anyja még nem akarja kibújatni...
de lehet hogy erre rátesz most a nagyobbam is, mert az meg mostanság mint egy égedelem- nem jó az ebéd, nem jó ha bemegyünk, nem jó, hogy fogom a kezét, nem pelenkázunk, nem mosunk kezet... szerencsére nem fetreng a földön, de kész káosz volt ma a kis krumplifőzelék főzése is, mert folyton afiókon lógott, ő is vágni akart, utána villát akart, közbe szét rámolt, meg a kindercsokival kent össze mindent- de mellé bekapta a játékot is... mondtam is a férjemnek (én sose veszek neki kindert, de mindenki minden szarrral tömi őt) hogy nincs a gyereknek kinder csoki!!!!!! mert a csokit csak ritkán eszi meg, de az apró játékokat meg nem győzöm a kukába vinni, mert olyan veszélyes...
fú és a pumpám egyre megy is fel most... mert tényleg eszemben van, hogy nálunk aztán mindenki csokival meg cukorral tömi a gyereket... és engem néznek szarnak, mikor nem eszik a gyerek rendesen...
na most olyan ideg lettem, hogy eddig azt gondoltam este elsétálunk anyósékhoz, de azt hiszem már meg is jöttünk