Magjöttem a dokitól,meg a vérvételről.A méhszáj tökéletes,a szívhang is.Annyira jó volt végre halalni ahogy kalapál a szíve.Viszont eltiltottak a házasélettől, 1 hét szigorú fekvés,mellette 3x1g magnézium,plusz fél-fél-egész Pipolphen. Zitánál nem vettem be a Pipolphent ki is nyílt a méhszáj 32 hetesen.
A hétvégén viszont mennénk lagziba,de ha be Pipolphenezem magam,az annyira kiüt.Engem legalábbis már fél szem padlóra küld.Ha viszont nem veszem be akkor kb 3 percenként keményedek.
Lehet a lagzi részt kihagyom és pofátlanul mondom nekik,hogy legyenek kedvesek küldeni nekem egy kis sütit

Úgyis nagyon jó barátaink,őket megmerem kérni
Karácsony: Mivel nagy eséllyel pont akkor fogok szülni,így kicsit elvagyok szomorodva.Remélem azért a szent estét itthon tölthetem egyben vagy kettőben,de itthon.
Mi megbeszéltük a családdal,hogy nem ajándékozunk,ugyanis mégiscsak jóval nagyobb anyagi terhet ró ránk a szülés.Szégyen-nem szégyen ez van.Vagy szülünk vagy ajándékozunk.Persze Zizu nem marad ki,de mi sem ajándékozunk,nekünk sem kell.Szerintem ez teljesen érthető idén.
Anita!
Ját az 5 nap fizetett szabi a kispapának