Hahó!
Ma volt a temetés, szétfagytunk, mondanom sem kell, még most is fáj egy kicsit a lábfejem, a fekete csizmám iszonyatosan vékony talpú, 2 harisnya és egy zokni sem segített. A torra már nem mentünk a testvéreimmel, siettünk haza (na meg a rokonaimra sem voltam túl kiváncsi, nem épp ők a kedvenceim, nem túl kedves emberek..), kb. öt órát voltam távol a drágámtól, szerencsére jól megvoltak Apával, vele mindig jól viselkedik persze, majdnem végig aludt

Szerencsére elfogadta a cumisüveget, így Apának nem kellett bajlódnia. Frissen fejt tejet kapott, de kiolvasztottunk egy november 30-ai poharat, ha nem lenne elég, hát csúnyán megromlott...

Most félek, hogy az összes rossz, van vagy 2,5 liter tej a fagyónkban... ehh.
Kata, az unoka tényleg kárpótolja, mivel ott maradtunk náluk így plusz pár napot, nagyon sokat volt vele, hamarabb ugrott a sírására, mint én
Dejó, még nem is láttam Bibit és Blanit, édes kiscsajok!! És hát a Hófehérkés játék, tök jó, hogy ilyen módon kifejezi a gondolatait!
Kati, mi Liberot és Pamperst használtunk eddig, sajna másikról nincs tapasztalatom. Nem akartam nagyon kísérletezni, ezek rögtön bejöttek.
A kaki tényleg érdekes formákat vesz fel a pelusban (pl. középen semmi, csak, két oldalt van, és hasonlók) de tekintve, hogy többnyire szinte sugárban jön ki, nem csodálom, fröccsen amerre akar
Hányásszag nálatok nincs? Akkor aggódom
Móni, sajnálom az ekcémát!

Bene lábán pár napja vannak ilyen száraz foltok, ma fürdés után kicsit pirosak is voltak, lehet, hogy ez is az? Az apjának is elég érzékeny a bőre, gyerekkorában enyhe fényallergiája is volt...
Mi az Örstől kocsival 10 percre lakunk, BKV-val is csak egy busz! Ha végre elmúlnak ezek a nagy mínuszok, szívesen találkoznék
Nekem a hajam kezdett el durván hullani, mióta nem szedem a vasat (szülés után is kellett még), pedig a terhesség alatt szinte egyáltalán nem hullott (előtte szintén sokat), már úgy megszoktam

Multivitamint én szedek, mert nem mindig tudok odafigyelni a megfelelő vitaminbevitelre, főleg ilyenkor télen, elég kevés gyümölcsöt eszem sajnos.
Én is ülve szoptatok, nekünk bejött, szopipárna nélkül, kicsit előregörnyedve, így a feje a karomon, de a popsija az ölemben van, na attól néha estére megfájdul a hátam, de amúgy nekünk bejött. Még éjszaka is így szoktam, mert fekve én is bealszom...

Én is tartom egy kicsit a cicim az ujjaimmal(szoptatásnak hála G-H kosaras melltartók kellenek...

), és úgy nem fullad bele
Nálunk még mindig mindenre jó a cici, lassan látom már rajta, mikor csak komfortszopi miatt és mikor éhes tényleg. De sosem utasítaná vissza, ha ébren van, ha a fülén jön is vissza, akkor sem
Bátor már átfordul? Amindenit, nagyon ügyes kissrác, grat!
Bocsi, ha vmire nem reagáltam, hosszú volt ez a nap, ráadásul éjjel alig bírtam aludni, előre izgultam, hogy is leszünk meg majd egymás nélkül... hát, Bene jobban bírta mint én
Jóéjt!