Sziasztok!
Bocsi hogy eltűntem kicsit. de elég zűrös hét áll mögöttem.
Hosszú hétvége egy rohanás volt, kedden oviban anyák napja, nagyszülőket nekem kellett begyűjteni... És ez a kemény hét meg is bosszulta magát: a viszereim, amikről panaszkodtam, gyönyörűen be is gyulladtak

Tegnap egész nap felpolcolt lábbal feküdtem, jó kis vizes borogatással... Ma már talán kicsit jobb.
Próbálok visszaolvasni és reagálni, bár annyit írtatok, hogy túl sok esélyem nincs... Remélem, nem hagyok ki senkit/semmit!
Őssejt. Mi levetettük Dorkánál, párom ragaszkodik hozzá, hogy Ádámét is megcsináltassuk. Mi a szlovákokat választottuk,
ők azok mert itt a tárolást nem kell előre fizetni, hanem minden évfordulókor, most azt hiszem 25 eurot. Van részletfizetési lehetőség és a második gyereknél még kedvezményt is adnak
Szülés, császármetszés. Nálunk tutti csaszi lesz, Dorka is császáros volt. Van egy iszonyú ritka izombetegségem, ami miatt nem tudnám megszülni hüvelyi úton.
emiatt váltottunk előző terhességemnél a 38. héten dokit... Nem voltak hajlandóak elfogadni a szakvéleményt erről... A MÁV-ban apa nem jöhet be a műtétre, a műtő ajtaján van egy kis ablak amin keresztül végignézheti az egészet.
Babaképek és pocik nagyon szépek!!!
Örülök,hogy a genetikai uh-n mindenkinél minden rendben volt! És olyan jó, hogy így színesedik a tábla!
Minyu, hihetetlenül vékony vagy!!!

És nagyon aranyos a pocid!
Tábliba a névhez egyelőre az Ádámot írd be légyszi, bár elképzelhető, hogy fog még változni - Dorka is csak kb. az utsó két hében lett végleges
Honey, dukk!!! Holnap péntek, gondolok Rád nagyon - de nem lesz baj!!! Nem fog kelleni az a szurka!

És jó kis várakozásra készülj fel a SOTE-n
a.m., nagyon tetszik a szopipárnás csomagod! Egy szopipárnán én is nagyon gondolkodom és az ő áraik valóban nagyon jók!
Konan, nagyon csini vagy!!!!
nostawen anyáknapi ünnepségen én is bőgtem mint a csacsi!
Voltam ma doki bácsinál, és a kisfiunk fejjel lefelé lakik a pociban!

Bár nálunk ennek nincs túl nagy jelentősége a csaszi miatt...
Ma szólt az óvó néni, hogy bárányhimlő járvány van az oviban

Igaz, hogy Dorka be van oltva, én pedig voltam himlős gyerekkoromban, de azért holnaptól nem megy a csajunk oviba. Ő csoportjukban még nem volt beteg, de tutti lesz, mert egyik csoporttársának a nővére már pöttyös...
Azért a para kicsit bennem van, bár a dokim ma megnyugtatott, hogy ha már voltam beteg akkor semmi gáz nincs.
Rakok fel képeket Dorkáról az anyák napi ünnepségről és a ruciról!
És igyekszem sűrűbben jönni!