A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 januárban szülünk

Hat igen,finish
Mar jarhatok minden heten orvoshoz.ugy nem mondott semmit,hogy kb. mikor inul be a szules,semmit.
Volt egy kismama akinek valamit felrakott,ha jol ertettem es 2 ora mulva megindul a szulese,azt mondta,sokat rahuzott.
En inkabb orulnek ha magatol indulna be.

Kép

Kép
marcsitita

Lego !

Köszi a segítséget,megnézzük ezeket az áruházakat,remélem sok szép dolgot találunk a kicsinknek. Sajnos a babaszobátokról nekem nem jön át a kép csak a címek :(

Pocok és Lego ! Én tegnap vettem Caulophyllum 5-öst a II.ker. Lajos utcai Homeopátiás gyógyszertárban, itt a számuk, ha nem a közelben laktok 335-2144.
Pocok de jó neked,hogy ilyen szép nagy egészséges babád van nekem még 2 hetet kell várnom,hogy megtudjam a súlyát, azt se tudom mekkora méretű ruhákat vegyek?

Marina ! Nekem is néhány nappal korábbat mond az UH, de a doki azt mondta, hogy a baba méreteiből számolja ki a szülés napját, valószínű, hogy pár nappal nagyobb a babád az átlagnál, nem ?

Marcsi ! Gratulálok az ikreidhez !!!!!!!!! :) Jót röhögtem :)

Mi továbbra is remekül vagyunk, ezért is merek holnap elutazni.
Tegnap azt mondta a dokim, még fent van a baba, még nem szülünk, maradjon is csak bent a kis drágám minél tovább,ott neki a legjobb. Múlt héten szerdán dolgoztam utoljára, jó , hogy végre gyáson vagyok, azóta a lakásfelújítással foglalkozom, van mi után futkosni....

Kép
boci1234

Lafi, végre otton vagy!! :) Még egyszer gratulálok nektek, Hunor nagyon drága baba. És nagyon ügyesek voltatok!

Pandi és mindenki: én is fent vagyok iwiw-en, Oles Laura, úgyhogy ha láttok ilyen jelölést én voltam/leszek :)

Vörösbegy: nem is giga a pocid, nagyon is formás és ezer drukk az NST-hez, nem lesz semmi gond

Csibe: vigyázz nagyon magatkra, nehogy rosszul legyél, úgy leesik a cukrod!

Pocok: szép baba lesz :) de azért kiváncsi vagyk valójában mennyivel fog születni.

Mi ma nem jutottunk el szülésznőhöz, beszéltünk telefonon és azt mondta bolondok háza van/volt bent, születtek a babák ezerrel :D majd szombaton próbálkozunk ismét, hátha :)

Holnap megyek viszont dokihoz, hát nagyon kiváncsi vagyok, mit mond. Milyen méretekkel riogat majd...

A biztonság kedvéért voltam diabetológián ma, doki mondta, hogy hát ilyen eredménnyel nem igazán szoktak hozzá küldeni senkit (mivel ez jó eredmény még), de hát ha a doki akarja, akkor legyünk elővigyázatosak. Reggeli után mentem, mértek is cukrot rá 1 órára és 5,0 lett. Erre azért visszarendelt jövő hétre, de igazából semmi újat nem tudtak mondani.

KépKép
lorcsi

Sziasztok!

Bevittem ma a céghez a táppénzes papírt, majd fél 5-kor találkoztam anyuval és karácsonyi ajándékokat akartunk venni,de hát ilyet soha többet!!! Azt a tömeget, lökdösődést ami a boltokban van. Csak délelőtt fogok most már boltokba menni, az tuti! Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

LAFI-LAFI-LAFI!!!!!
Nagyon-nagyon gratulálok még 1x és isten hozott újra itt:) Hunorka nagyon édes, ée ha lesz időd, kedved, energiád majd tegyél fel róla még képeket, had gyönyörködhessünk és irigykedkedhessünk :D
Tej miatt ne aggódj, max marad tényleg a táp. Én is azon nőttem fel és szépen kifejlődtem :lol:
Amúgy nem próbáltál ilyen tejserkentő teákat vagy mentes barna sört? ;) A sört nekem egy bába javasolta :-)

Vörösbegy: csak semmi pánik! Múltkor is rendben volt minden, csak aktív volt Barnika. Most is minden rendben lesz!

bingii

Lafi! Sok pihenés, folyadék és babát a cickókra. Csak a baba tud tejet csinálni, tök mindegy mit eszel meg iszol nagyjából. A nők 2-3%-ának egyáltalán nincsen teje, na bumm. A mai tápok amúgy már nem csinálnak lufibébit és HA-s allergiát sem, úgyhogy ezen nem múlik semmi.
Sebed? Pihenjél sokat!

Kép
Kép
normajeane

Jó reggelt "Sorstársak" :lol: :lol: :lol:

Remélem jól és 2in1 van mindenki. :wink:
Azt álmodtam megszült Vörösbegy...mindjárt megnézem a blogját. :wink:

Bingi
Hogy sikerült az éjszaka???

Boci
Remélem sok szép dolgot vesztek majd. :wink: És csúcs,hogy ilyen fitt vagy.Én néha megmozdulni se tudok,de simán bevállalnék egy vásárlásos utat. :lol:
Bár már bizti nem olvasod:56os ruhákkal kezd,felesleges 50es méretűt venni,kb 1-2 hétig jó.Bár nekem van belőle pár darab (szinte mind kölcsönkapott),de Dorka is picivel született.Most is esély van rá és felkészültem....anno hazaértünk kh-ból és rohantunk a bababoltokba... :?

Lorcsi
Szerintem már nem is fog újat mondani.Sőt én "feleslegesnek" érzem,hogy visszarendelt...épp elég helyre kell menni az utsó hetekben. :?

Sajnos most pár napra elbúcsúzom,nem lesz laptopom,így net sem...nem tudom mikor tudok írni,de mindenkinek a legjobbakat. REméelm nem maradok le semmiről,illetve egy BABA érkezéséről sem. :wink:

Pussszancs.:)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek. Nekem adódott mára egy kis munka, pedig már azt hittem, alhatok egyet. Szörnyű éjszakám volt, nem tudtam aludni, úgy köhögtem. Délután még benézek.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Csibe,
Jobbulást mézes tea, C vitamin!

Vörösbegy,
Drukk a mai vizsgálathoz de biztos minden rendben lesz!! Nagyon formás a pocid nem is olyan nagy!

Lego,
Siess vissza!!
Vendég

Panda! Mézes tea? Péntekl óta antibiotikumot szedek, mostanra kezdek jobban lenni. Muszály, nekem a colrdrex, meg ilyenek semmit nem használnak. Örülök, mert tök jó a cukrom mostanában, leszámítva, hogy tegnep annyira leesett, de már régen nem volt magas. Lehet, hogy már nem is kellene annyira tartanom a diétát. Nektek vannak fájások, csajok? Nekem egyre többet görcsöl be a pocim, de nem gáz, nem olyan fájdalmas. Biztos azért érzem jobban, mert a harmadik baba.

Kép
Kép
Kép
csibe76

sziasztok!
köszi a drukkokat, ma nem megyek szülöszobára ctg kontrollra :lol:
megjöttem a ctg-ről, minden tökéletes volt :lol: szépen alakul a fájásgörbe is :shock: , a dokim azt mondta még egy hétig szedjem a magnéziumot, utána lassan akár szülhetünk is :shock: :lol: :roll:
méhszájat nem is nézte, azt mondta, ha eddig zárt volt, már úgysem csinálnának semmit, ha elkezdene nyílni :roll: mert lassan úgyis itt az idő... :roll: jaj... :roll: :lol: :shock: :wink:

Boci! neked se sok van már hátra...mindjárt 37 hetes leszel, onnantól "időzített bomba" státuszt kapsz :lol:

Lorcsi: mi volt a dokinál?

Lego: várunk vissza és remélem nem maradsz le semmiről...és nem szültem meg...lekopogom :lol:

Pandácska: köszi :lol:

LAFI: hogy telt az első éjszakátok otthon??? de jó nektek...úgy várom az első képet Hunorról, abból a csodás kiságyból :lol:

puszi mindenkinek!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Csibe!
forralt bor? méhlazító hatása is van...persze nem literszámra :lol:
nekem vannak keményedéseim, nem fájnak, délelőtt mutatta is szépen a ctg :lol: de állítólag ilyenkor ez már nem baj...persze ne legyen még rendszeres :shock:
jobbulást neked!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Jó reggelt! ;)

Most ébredtem a délutáni szunyából.
Reggel elintéztem végre a házassági anyakönyvit meg kivonattam az autómat a forgalomból (öcsi totálkárosra törte), vettem anyunak hajfestéket, hogy még idén egyszer befessem a haját aztán mire hazaértem iszonyat fájt mindenem. Már reggel is olyan furcsán ébredtem....fájt az egész nunim :oops: és vhogy mintha a hasam kisebb lenne mára..vagyis más az alakja, sokkal lentebb van, de szerintem szemmel láthatóan. Ti vettetek észre ilyen átalakulást??

Vörösbegy: szuper, hogy minden rendben van, de nem is lehetne másképpen ;)

Lego: én megint jót aludtam :D Remélem te is! ;)

Csibe: jobbulást neked!!!! Gyógyulj meg hamar!

bingii

Sziasztok, köszi csajok gyógyulgatok. Bingii, én azt vettem észere, hogy sokkal lejjebb van a hasam, és nagyobb a súlya. Néha azon gondolkozom, hogy támasztom alulról, nehogy leessen.
KIs családom felment apósomhoz, mert a gyerekek onnan még nem kapták meg a télapó ajándékot. Így most van 1-2 szabad órám. Jó, hogy terhes vagyok, van mire fognom, hogy miért nem megyek én is. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vörösbegy, az a abaj, hogy megrögzött antialkoholista vagyok. Így a forralt bor is kizárva... Amúgy sem szeretm az ízét semmilyen piának. Az apósommal minden karácsonykor össze kell vesszek, mert ne mérti meg, hogy miért nem iszom velük pezsgőt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

sziasztok,

túlvagyunk az első éjszakán, jól telt. voltak bakik, de jól telt.
szóval nem evett semmit sem, mert elfelejtettük, melyik cumisüveg mire való, és már nem evett 2x és akkor kipróbáltuk a másika, abból meg már evett, szóval a teásból adtam neki a tápt, persze, hogy nem evett.
fejtem ma is, semmi, csak nagyon kevés, fel sem lehet fogni... :cry:
baba aludt egész éjjel, 2x ettünkl, akkor nyöszörögtünk, de kaja után alvás volt!!!!
Fürcsit is tök ügyin megoldottam, még jó, hogy kértem segítséget a nővárektől, hogy mutassák meg, és megmutatták és tök jól ment tegnap!
Képek et majd teszek fel!!!
Vendég

Szia Lafi ügyesek vagytok, nem baj, ha nincs tejed, ne csüggedj. A babának a szereteted sokkal többet ér. Ha csak 2x kelt fel éjjel enni, az tök jó, és az is hogy utána aludt is. Jók legyetek vigyázzatok egymásra.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok Drágáim!
Most van egy hangyányi időm... hazajöttünk a mai napon :D Holnap ha sikerül teszek fel a kiskrumpliról képet. Jól vagyunk, vlgre itthon. Eléggé aluszékony ezért nehezebb etetni, de szépem fejlődik :D
Lányok ! Mindenkit puszilok és gondolok ám Rátok!
Vendég

Blongyiiiiiiiiiiiiii! De jó, hogy te is megjöttél és, hogy minden rendben van Milánnal!:) Gratulálok még 1x!!!!:)

Lafi: ügyesek vagytok nagyon:) Mekkorka most Hunor?

Lányok, nagyon várom már a képeket!! :) Meg a vonalzótokkal csináljatok vmit :lol: :lol: :lol:

bingii

Sziasztok!

Az eleje óta olvaslak titeket,sok hasznos dolgot tudtam meg.
Most vagyok a 36. héten, jan 14-re vagyok kiírva.Csatlakoznék,jobb későn mint soha alapon! :wink:

Gratula a már realizálódott anyukáknak,én bár már nincs sok hátra még mindíg nem bírom elképzelni,hogy valakinek (Dorkának) az anyukája :shock: leszek ?!
ndombi

Blongyi, szia!!!!Milán kemény 40 perccel lett öregebb Hunornál!!!Enyém is aluszékony és piszok nehéz etetni, most lett volna kajesz, erre 30at megevett és ealudt, holott már 70nél kéne tartani! :twisted:

Szia Dombi!!!
Vendég

Blongyi,
Üdv újra itthon :D jó babázást nektek!!!

Vörösbegy,
Örülök hogy jó lett a ctg-d bár gondoltam hogy így lesz :wink:

Dombi,
Üdv! Én is Dorkának leszek az anyukája :lol:

Babás képeket várjuk!!!!
Vendég

Sziasztok
Udv othon anyukak.Milyen erdekes,hogy ti mar a cumiztatasrol alvasrol,baba dolgokrol osztjatok egymas elmenyeit,mi meg meg egyben.Gratula nektek.De jo othon karacsonyoztok,baba lesz a fa alatt.

Kép

Kép
marcsitita

Üdv újra kösztünk Blongyi és Lafi:))
De jó már nektek!!
Sok egészséget és boldogságot a kis manókhoz:)
Lafi,ne aggodj,itthon majd megnyugszol és beindul a tejci lehet.

Várjuk a képeket és a storykat:)

KépKép
pocok81

Szia Kismamik és Anyukák!

Jó hírem van, ma NEM DOLGOZHATTOK!!!

mert:

Luca napja (december 13)
A decemberi asszonyi ünnepek közül hazánkban legjelentősebb Luca napja. Lányoknak, asszonyoknak tilos ilyenkor dolgozniuk. Számos történet szól arról, hogyan büntette meg Luca azokat, akik szőni, fonni, varrni, mosni mertek az ő ünnepén. Luca büntetésből a fonó asszonyhoz hajítja az orsót, kóccá változtatja a fonalat, bevarrja a tyúkok tojókáját.
Luca napján alakoskodni is szoktak. A Luca-alakoskodó fehér leplet hord, arca elé vagy fejére szitát tesz. Ellenőrzi a fiatalokat, a lustákat megszégyeníti.
Luca napján kezdik készíteni a Luca székét, amelynek segítségével Karácsony böjtjén felismerik a boszorkányokat. Alig van olyan falu, ahol nem ismernék a Luca székéről szóló babonás történeteket. A lucaszéken készítője minden nap dolgozik valamit, úgy, hogy éppen Karácsony estéjére készüljön el. Akkor elmegy az éjféli misére, és ott megismeri a falu boszorkányait, mert ilyenkor szarvat hordanak. Utána azonban menekül haza, különben széttépnék a boszorkányok. Legjobb, ha mákot szór el az úton, mert a boszorkányok kötelesek a mákot felszedni, s így a történet hőse megmenekül a bosszújuktól.

Nem tudom, Ti hogy aludtatok..... én nem sokat...

Sajnos a tejci ügy nekem sem ment simán... sőt. Úgyhogy nagyon drukkolok Lafinak !
ł000 - ezt már Petike írta Nektek, úgyhogy majd később írok, ha tuokd!

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Szisztok, Blongyi neked is gratulálok mégegyszer. Nem semmi az a40 perc a két kiskrapek között. Örüljetek neki, hogy aluszékonyak, egyenlőre nektek is úgyis pihenni kell, majd később ráérnek anyabosszantóak lenni. :lol:
Lafi, ha kevesebbet eszik se aggódj, tudja ő, hogy mennyi kell neki, majd maximum gyakrabban kéri. Én nem szeretm, hogy meghatározzák hogy mennyi az adagja a babának. Mi sem mindíg annyit eszünk, amennyi az adagunk. Nekem a cukrom jól alakul, leszámítva hogy kétszer leesett 2-sre, és rosszul lettem. De köszi neked mégegyszer a segítséget.
Jók legyetek, jó babázást, hamarosan mi is babázhatunk.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Mégegyszer gratula Lafi, Blongyi! Gondolom az teljesen normális, hogy aluszékonyabbak, mint az időre született babák, nem?

Blongyi, nem lehet tudni miért repedt meg a burok ilyen korán?

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Jó reggelt!

Rájöttem, hogy ha akkor fekszem le mikor már állva is elaludnék akkor egész jókat tudok aludni, így én tegnap is végigaludtam a 8órámat :D

Csajok!

2éve született nálunk 2 fiú tengerimalac, akiket azóta szeretnénk elajándékozni. Volt aki elvitte volna őket, de nem adtuk oda, mert mert nem nézett ki jó gazdinak és féltettük a kicsiket, de ha tudtok vkit, akit esetleg érdekelne és jó helyük lenne ott, akkor szóljatok, mert itt ebben a kis házban sok a 4tengerimalac sajnos....hátha szeretne vki karácsonyra a gyerekeinek ilyen meglepit. Persze most már sajnos nem kicsik a malackák,mert felnőttek a 2év alatt. A ketrecet is odaadnánk...

Itt van egy kép az egyik malackáról, a másikról nincs mostani kép, de igazából ugyanilyen, csak inkább barna és nem vöröses.

Kép

bingii

Sziasztok!
Nagyon köszönjük a gartulációkat :D

Nem lehet tudni,hogy miért folyt el a víz. Kaptam tüdőérlelőt, a doki még 2 napig bent akarta tartani, ezért le akarta állítani a fájásokat, ami nem sikerült neki.
Nagyon nem is tágultam éjjel 11-től másnap 9-ig még mindig csak 2 ujjnyi voltam, de majd lekapartam a falat. Már szerettem volna a császárt. Mire beért a dokim (akinek 3 szor telefonáltak , egyszer behívták, aztán visszamondták, majd újra behívták), 1 óra alatt tágultam még 2 ujjnyit.
A baba nyakára 2-szer volt rátekeredve a köldökzsinór. A neonatológus nem is merte elvállani, át akartak szállítani szülni egy másik kórházba. A dokik azt mondták,hogy nem engedik,mert a mentőben fogok megszülni, mondták,hogy inkább jöjjön mentő a kicsiért, ha rosszul van.
De Milán nagyon kis erős baba lett. A neonatológus el volt ájulva, mindene rendben volt, se tüdőgyuszi, stb.
Nekem az volt a furi, hogy az inkuból kiadott baba 1 naposan emelgette a fejét, fordulna :shock:
Aztán jól besárgultunk , 3x8 órát voltunk "szolizni", ettől persze aluszékony.
A kórházban a tejem hol beindult, hol elment. Egyik éjjel elvették a babát, azt mondták inkább pihenjek. 2 óránként etettem, 3 óránként fejtem.
Van ,hogy nagyon klasszul szopizik, de most 2 etetést nem akart , így cumisüveg lett a dologból (félek,hogy visszasárgul, ezért nyomjuk a tejet :lol:

Skacok! Ahogy lesz időm visszaolvasok.... :lol:

Mindenkinek további jó pocakosodást, izgatottan várom a következő babust!!!!! :D
Vendég

Lafi! Nehogy izgulj a kaja mennyiségen!!!!!!!! Minket úgy adtak ki, hogy 2-3 óránként 30-40 gr-ot illene megennie.
Volt,hogy éjjel a csecsemősök nem tudtak csak 5 gr kaját beletömni.
Mi még csak ott tartunk,hogy kb 4 óránként eszik 40-50 gr-ot! Ahhoz képest,hogy tegnapelőtt még csak 20-akat evett.
Úgy gondolom,ahogyan múlik az aluszékonyság, jobban fognak enni!

Lafi! Nekünk már csak a hó hiányzik Karácsonyra, igaz??? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ma olyan éjszakánk volt hogy úgy döntöttem összepakolom a kórházi dolgokat én is és egy helyre teszem utána majd csak a táskába kell betenni őket.

Blongyi,
A lényeg hogy azért minden rendben volt még így is! Tegyél fel képet légysziiii!

Lafi te is :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lafi,Blongyi
Üdv újra köztünk,mégegyszer gratulálok Nektek és a babáknak is!Ügyesek voltatok! :D
Várjuk a képeket!

Csajok
Én ma valahogy sehogy sem vagyok,nehéz a poci,kedvem sincs semmihez.Ráadásul már én is elkezdtem félni,csak az a vicces,hogy tulajdonképpen nem is tudom,hogy mitől... :? Ááááááááááá,azt hiszem rámtört egy kis depi :?

Pandi
Mi volt veled az éjszaka?Keményedések??

mazsolasyl

Mazsolasyl,
Hű te már 37 hetes vaggy? :shock: 10-kor elkezdtem görcsölni egy órán át de úgy rendesen. Akkor jöttek a keményedések 20 percenként. Néztem az órát utána 10 percenként végül 5percenként. Szóltam páromnak hogy lehet kórházba kellene menni. Vártunk együtt tovább végül 10 percesek lettek a keményedések majd megint 20 és akkor elaludtam. Az volt a fura hogy közben 3 óra alatt 10* voltam wc-n de nem csak inger volt hanem normális pisiltem is és nem ittam se elötte se közben folyadékot nem vagyok felfázva. Nem tudom mi volt ez :roll:
Vendég

Gratulálok a kisbabákhoz, el se hiszem, hogy már túl vagytok a szülésen.

Tegnap gyönyörű kis királylányos ágyneműt vettem és egy meseszép anyagú meg mintájú függönyt is kaptam, nagyon helyes lesz a babaszoba. reméljük a gyerek is :) csak most már tényleg lány legyen. Lila szoba, királylányos bordűr.

Most már kezdek félni a szüléstől, de úgy érzem még messze van, nekem még magasan van a hasam, nem akkor ereszkedik meg, amikor a baba lemegy, elindul lassan az úton ?

Kép
boci1234

Pandi

Igyál nagyon sok folyadékot,még akkor is,ha nem esik jól!Én is így voltam mikor bementem a kórházba,csak nekem először a derekem fájt rendesen!Először azt hittem,hogy felfáztam és a vesém sz..rakodik.Csak akkor kezdtem furcsálni,mikor már a hasam is nagyon görcsölt :? 2szer kaptam 3 zacsi infúziót.

mazsolasyl

Sziasztok!

Szerintetek mit kell majd érezni mielőtt az embernél beindul a szülés? Én a 36. héten vagyok,de se keményedés, se görcs, zárt méhszáj. Mindenképpen vannak jelek,vagy valakinél egyszerűen beindul? Nekem adokim Sote I-en nem mond ilyenket,hogy hogy hogy áll a méhszájam,meg a placentám stb.
ndombi

Mazsola,
Persze tudom amióta kiengedtek a kórházból lényegében más se csinálok csak fekszem iszom eszem szedem a gyogyikat szóval azt hiszem ez már nem rajtam múlik. Te kaptál rá gyogyikat?
Vendég

Pandi
Nem kaptam semmilyen gyógyszert!Az infúzió is valami ásványi anyagos lötyi volt,a folyadékot pótolták.Te milyen gyógyszert kaptál?Nekem csak a magnéziumot kellett szednem,meg pihi.Másnapra már jobban voltam,az nst is rendben volt,nyílni nem nyílt a méhszájam .
Remélem már Te is jobban vagy mára,szerintem ezek az álandó frontok sem igazán tesznek jót nekünk!

ndombi
Szerintem mindenkinél más,nekem pl Emőke hirtelen és gyorsan elindult,mire beértem a kórházba mentővel,már látszott a buksija :) Nála csak azt éreztem,hogy iszonyúan fáj a derekam,meg a lábaim,aztán elfolyt a magzatvíz.....nem voltak nagy fájásaim sem.

mazsolasyl

Ó de jó! Pihenjetek kismamik amennnyit tudtok!
Lafi! A fejéssel nem igazán lesz tej, Hunort kéne rávenned minél többször, hogy szopizzon, akár jön akár nem. Ő tud tejet fakasztani ha van miből.

Dombi: üdv, nem sietted el a csatlakozást :D . ha gáz lenne a méhszájjal v. lepénnyel, már mondták volna. Amúgy kérdezz rá ha legközelebb mész, nem ciki az. Kiskönyvbe elvileg kötelező beirni, abban sincsen semmi?

szülés. sztem totál egyedi, nekem nagywczéssel indult és aztán egyértelműen rögtön 10 perces fájásokkal inditottam, és mire beértünk már 2 ujjnyi voltam majd sitty-sutty 4. Ez nekem nem is fájt igazán, csak sajnos a kitolás volt hosszú és fájós mert tolófájásaim nem voltak :(.
Remélem most lesznek!!

Kép
Kép
normajeane

Drága anyucik (Lafi, Blongyi)!!! Olyan jó, hogy már otthon vagytok és jól vagytok! :)

Pandi: nálam tökéletesen ugyanez volt, amikor írtam, hogy egész éjjel görcsöltem, aztán keményedtem és nálam is elmúlt. De valahogy minden este/éjszaka így érzem magam :(
Lehet, hogy nagyon keveset iszom? Meg ciki ezt leírni, de nálam ez már a 3. nap, hogy nem tudok nagyvécézni :oops: Eddig ilyen gondom nem volt....

Vörösbegy: köszi a kérdést, minden ok volt dokinál, igazából most nem volt rendes Uh, csak gyorsan meghallgatta a szívét, azt mondta az tökéletes (meg is hallgattuk, tök jó volt), meg persze megvizsgált, most már nekem is 2100 a méhszáj. Megkérdeztem a Mg-t is, azt mondta még egy hétig szedjem, aztána 36. héttől már nem igazán javallott.

ndombi: üdv itt :)

KépKép
lorcsi

Szisztok! Blongyinka! Képzeld, nálunk hatalmas hó esett az éjjel!!! Küldjek nektek is, vagy arra is van?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Csibe, de jó nektek! Itt sajnos nem esett, de van még ideje karácsonyig..hátha:)

Tegnap voltam dokinál és továbbra is zárt, 1000-es nyakcsatornám van. Nyomatékosan megkért rá, hogy most az ünnepek miatt nehogy idegeskedjek vagy túlhajtsam magam, mert még nem kéne szülni. Mondtam á dehogy, ha akarnám se tudnám,mert 1-2óra vásárolgatás után már kifulladok és fáj mindenem...na erre guvvadtak a szemei és még ennyitől is eltiltott :shock:

bingii

Hát sziasztok!
Még nem véglegesen,de itt vagyok picit.Gép még nem javult meg,szerencse,hogy nagy a család. :lol:

Gratulálok Blongyinak is!Örülök,hogy minden rendben a kicsi Milánnal. :wink: Méghogy a fiúk lusták... :lol:
Kiváncsi vagyok ki lesz a következő. :wink:

Ami engem illet... :? Tegnap este voltam dokinál,érdekes párbeszéd volt.... :lol: Próbálom visszaidézni
Doki:mikorra van kiírva?
Viki:január 20....kihúzzuk addig????
Doki:ÁÁÁÁÁÁ,semmiképp...
Viki: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Január 14-hez mit szól???
Doki:Hát jó lenne még 10 napot kibírni!
Viki: :shock: :shock: :shock:
Doki: :wink: :wink: :wink: Nyugi,most már semmi baj nem lehet,ha holnap szülne is minden okés...Azért célozzuk meg dec.25-30 közötti napokat...
Viki:(továbbra is köpni nyelni nem tudtam) :shock: :shock: :shock: :shock:
Doki:Január 3-ra hívom vissza,ha addig húzza,de jövő hétfő UH,NST,vizsgálattal már nem zaklatom.Méhszáj nyitva.Nem mondom,hogy mostantól egész nap feküdjön,mert nem változtat semmin...

Hát kb ennyi.... :shock: :shock: Azért kicsit beparáztatott.Párom kint várt...Kérdeztem tőle,hogy mit szólna ha ismét karácsonyra kapna kiscsajt és nem a szülinapjára(jan.14)???? :lol:
Ő egybő dec 26-ot javasolt...Dorka is akkor született.
Na nem mintha mi döntenénk el.... :lol:

Azért bízom benne,hogy januárt megvárjuk... :roll:

Bingii
Pihi,pihi,pihi. Vásárolgatást befejezni,bár tényleg nem ezen múlik hogy alakul majd...

Itt hatalmas pelyhekben esik.Fál óra alatt minden hófehér lett,fúúúúúj a szél,nagyon hideg van.Érzem is rendesen....Visszereim kijöttek,ami a legdurvább,hogy gáttájékon is.Rohadtul (bocs) fáj. :cry:

Anyukák várjuk a képeket. :wink:
Szép napot.:)
Vendég

egybő=egyből
:oops: :oops: :oops:
Vendég

Lego! akkor együtt szülünk? két ünnep között??? :lol: de jó, hogy esik a hó!
Csibe! erre is küldeni légyszí!!!!!!!!!!
Pandus! hogy telt az éjszakád? remélem nem volt semmi gond...megint front van...
Lafi és Blongyi! kicsit azért irigy vagyok :lol: ti már érzitek azt az édes babaillatot és agyonpuszilgathatjátok őket...én még "élvezem" a gyenge kis bordarúgásokat :lol: ha lesz egy pici időtök tegyetek már lécccccciiiii képeket a kis tronörökösökről :lol:
Bingii: ha ez megnyugtat én 2 napja nagy felindultságban el akartam sétálni boltba, friss levegő meg ilyenek...hát már félúton úgy éreztem magam, mint aki a Himaláját mászta volna meg...alig vártam, hogy Ákos odaérjen kocsival :lol: pihizzél, hogy idén még bent maradjon Maja!
Lorcsi: örülök, hogy rendben volt minden, egyél sok zöldséget-gyümölcsöt...nehogy aranyered legyen :oops:
Mazsolasyl: depid remélem eltünt :o hogy vagy?

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Lego: a hétszázát!!! Még a végén lehet, hogy tényleg bejön neked a január 3-4? :lol: Próbálj pihenni ;) Ünnepek táján ne szülj,mert akkor tuti ezren szülnek, bár már van benne tapasztalatod :wink: :lol:

Vörösbegy: na igen, én is útközben szoktam rájönni, hogy megint rossz ötlet volt gyalog boltba indulni :lol: PEdig tényleg jólesik egy kis levegő, egy kis séta, de most úgy látszik be kell érnem avval, hogy kiállok a kertbe és szippantok a friss levegőből :lol:

bingii

hali lányok!

az újdonsült anyukáknak ismét gratulálok! várjuk a képek tömkelegét! mi is had gyönyörködjünk a picikben :wink:

csajok, ha így folytatjátok, akkor a topik címét lassan át kell keresztelni decemberire :lol:

kitartást mindenkinek! mIllió puszi!
Vendég

én is rettentő kiváncsi vagyok, mikor érkezik a kisbabánk. annyira kiváncsi vagyok rá. egyelőre úgy érzem nem mostanában szülök,olyan mintha be lenne betonozva a hasam és teljesen merőlegesen, hegyesen fent van.a köldököm jól kifordulva, úgyhogy olyan a hasam,mint a snnopy feje, a köldököm meg az orra,pont mint snoopy !

Kép
boci1234

Lego: mennyit keményedsz? emeld meg a Mg adagot , nekem az teljesen segitett. Én is nyitva vagyok és Botival is voltam végig (1111) és simán tulhordtam, tehát ez pont nem jelent semmit. A lényeg, hogy a méhtevékenységet minimalizáld. Az sem jo sztem ha nem mozogsz mert mire szülni kéne totál elpunnyadsz. Ki fogja kitolni igy? azért ahhoz kell erő majd.

Képeket! KÉpeket!

Boci: átlag anyuka 39+X-en szül, teljesen normális hogy még nem akarsz szülni. Bébike tudja mikor óhajd kikakukkolni a nagyvilágba, majd közli veled, mint érintettel :D :D

Kép
Kép
normajeane

Az ajéndéktesómnak(apu feleségének a fia), most szül a felesége, reggel 6 óta a kórházban van, de még csak 1 ujjnyira van kinyílva szegény, jó sokat fog szenvedni... Drukkoljatok neki.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja küldöm a havat, állítólag megy kelet felé, nálunk karácsonykor már biztos nem lesz...
Megvettük végre az összes ajándékot, és a karácsonyi kajához is mindent, amit előre meg lehetett venni. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: