Sziasztok!
Itt vagyok én is, köszönöm Nyufó a hiányolást!

Szombaton elmentünk moziba, anyósomék kicsit babáztak addig.

Sajnos megint csak ilyen későn tudtam jönni, és most megint regényt fogok írni.
Nyufó
Ez a kép Regi lábáról fantasztikus! Nagyon tetszik! A többi fotó sem semmi! Nagyon ügyes vagy!
Salsifraga
Nagyon jó, hogy már ilyen jól érzed a babát, nekem is már egyre intenzívebb. Én meg valahogy mindig a gátmetszéstől paráztam, középiskolában láttam pár szülést és valahogy olyan szörnyűnek tünt, pedig az anyukákon látszott, hogy nem érzik a vágást, bennem mégis mély nyomot hagyott.
A kendő szerintem sem rossz, de nekem nem lenne türelmem megtanulni a felkötést. A hugom mutatta már hogy kell, de én inkább maradok a csatos hordozónál.
Drukkolok a holnapi uh-hoz!
Kis-csillag
Akkor szegény kolléganődet sem irigylem!
Neked aztán nemsokára már lesz részed jó kis boxmeccsekben.

Egy baba is tud produkálni, el tudom képzelni kettő mit alkot.
A kiflik nagyon jól néznek ki, ügyes vagy. A karkötők is nagyon jók. Nyugodtan tegyetek fel ilyen képeket, én szeretem nézni őket, ha már nem csinálom.
Tetszik a ti babakocsitok is. Nagyon jó az ára is. Na, látom, hogy már meg is vettétek, ügyik vagytok!
Adri
Gratulálok a jó eredményekhez, reméljük azért a 4D-n nem lesz ilyen szégyenlős.
Akkor ti is szép nagy család vagytok. Igen, örülnék egy kislánynak. Azért nem vagyok az a katonatisz típus.

Néha valóban nem könnyű a fiúkkal, de nam cserélném el őket lányokra.
Spumilla
Irbill volt a kórházban, és tényleg nem jelentkezett már nagyon rég óta. Remélem minden rendben vele! A táblázat regisztrációval még lógok, küldtél már meghívót. Egyébként az én agyam is szita.
Az I-ben szültem mind a hármat. Nekem bejött. A dokim most elment onnan (a Kútvölgyibe, ami teljesen magán lett és négyszázezerért már szülhetsz is)

, de én a szülésznőm miatt maradtam.
Nagyon szép a pocakod, a párnák is tök jók!
Beze
Gratulálok a az Uh-hoz. Szerencse, hogy Lexi nem esett nagyobbat, de sajnos lehetetlen állandóan rájuk figyelni, pár pillanat és kész a baj.
Tüsszögésnél én is szorítom a lábaimat, több kevesebb sikerrel.
Avrenim
Én is remélem, hogy sikerül a gátvédelem. Azért a szalutálós baba sem lehetett semmi.
Te is nagyon ügyi vagy, szép az üvegfestett képed, nagyon kreatív itt mindenki.
Sajnálom a striákat, nekem eddig nem volt, remélem meguszom most is.
Monka
Badacsonytomajon voltunk. Nagyon klassz babakocsitok lesz. a pocakot, meg tényleg nem szégyellni kell, hanem mutogatni.

Én is várom a fotót!
Klem
Szia itt! Nehéz dolgokon vagy túl, de most biztos minden rendben lesz! Azért nem semmi, hogy ilyen sokáig nem vették észre a baj okát. Gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon tetszik, hogy ilyen pozitív vagy!
Dalmicsek
Én is az I-en szülök. A kétágyas szobák tényleg jobbak, de ott is kifoghatsz borzasztó szobatársat sajnos.
Bettike
Gratulálok a jó uh eredményekhez! Ha nem biztos, hogy fiú, akkor azért még ne keseredj el.
Kész a kisregény, megyek és elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek!