A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

kiscsillag: dejo a galériád!!! találtam egy szuperjó képet rólad! nagyon tetszik. portét is fényképezel? gyönyörűek, jók az állatosak is :)
örülök a szekerednek, kiváncsi vagyok a képre, már annyit beszéltek róla, hogy msot egész sokat nézegettem, de még nincs meg az igazi. nekem muszáj megfodosnom hogy tudjam milyet szeretnék :)
pocakot sajnálom, mingyá jobb lesz! jó pihit

Kép
spumilla

Sziasztok!

Nyufó, Kis-csillag, Avrenim, köszönöm szépen!

Nyufó, Lexivel 1x fordult elő, utána nem, most Marcival van sűrűbben, de azért szerencsére nem mindennapos. Igen, szeretnék majd még egy babát, aztán meglátjuk, összejön-e. :wink:

Klem, üdv köztünk. A keményedésre magnézium, és pihi. Ha 10.-nél nincs több, akkor jó!

bettike, az afp tök elavult, a többi eredményed meg jó, örülök!

Kis-csillag, de jó, hogy megvan a szekér! :D

Avrenim, én nem csíkosodok, Lexivel az utolsó 2 hétben jött elő egy háromszög, illetve a hasam alján pár lila csík, persze meg is maradtak...

spumi, igen, ez nehéz. Én is elég sokat megengedek, de azért tudom, mikor nem szabad hagyni. Majd kitapasztalod te is!
Uh-s méreteknek én se hiszek, úgyis Marci dönti el, mikor jön. :wink:

Zsuzs, sajnálom, ez borzasztó! :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nyufó:nagyon baró a makropihéd!!!!!
és hol tudtál ilyen angol rendszámos autót fotózni?:) inkább vehetnéd ezt dicséretnek, hogy tényleg baromi jó kép lett amugy! levelezőlap :) csinálj egy albumot valahol, elnézegetném.
ugy néz ki szept vége, október a költözés. sztem sok dolog nem lesz még, főleg bútor benne :) de megyünk. ágyat veszünk. konyhánk lesz :) a többit utközben megveszegetjük, belakjuk :)
most nem akarom megszámolni hány csikom van a gumimon :) de jobb oldalon több mint 5 :D a bal oldal valamiért jobb :)
a védőnő amugy anniban volt hasznos, hogy nézett pipit és az érdekelt hogy miket tud megfigyelni a kis papirkájával, mire érzékeny az... és minden oké volt.
a kiegyensúlyozottságot akkor mond mikor épp depizem :D biztos örülnék neki :) inkább csak vannak jobb pillanataim, néha egész sokáig tartanak :D
na, kezdődik az esti baba-papa-gitár parti :)
puszi

Kép
spumilla

szerintem jővő honap végén megyek 4dre és ha akkor is kukis akkor nincs mese :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Itt vagyok én is, köszönöm Nyufó a hiányolást! :) Szombaton elmentünk moziba, anyósomék kicsit babáztak addig. :)Sajnos megint csak ilyen későn tudtam jönni, és most megint regényt fogok írni.

Nyufó
Ez a kép Regi lábáról fantasztikus! Nagyon tetszik! A többi fotó sem semmi! Nagyon ügyes vagy!

Salsifraga
Nagyon jó, hogy már ilyen jól érzed a babát, nekem is már egyre intenzívebb. Én meg valahogy mindig a gátmetszéstől paráztam, középiskolában láttam pár szülést és valahogy olyan szörnyűnek tünt, pedig az anyukákon látszott, hogy nem érzik a vágást, bennem mégis mély nyomot hagyott.
A kendő szerintem sem rossz, de nekem nem lenne türelmem megtanulni a felkötést. A hugom mutatta már hogy kell, de én inkább maradok a csatos hordozónál. :)
Drukkolok a holnapi uh-hoz!

Kis-csillag
Akkor szegény kolléganődet sem irigylem!
Neked aztán nemsokára már lesz részed jó kis boxmeccsekben. :) Egy baba is tud produkálni, el tudom képzelni kettő mit alkot. :)
A kiflik nagyon jól néznek ki, ügyes vagy. A karkötők is nagyon jók. Nyugodtan tegyetek fel ilyen képeket, én szeretem nézni őket, ha már nem csinálom.
Tetszik a ti babakocsitok is. Nagyon jó az ára is. Na, látom, hogy már meg is vettétek, ügyik vagytok!

Adri
Gratulálok a jó eredményekhez, reméljük azért a 4D-n nem lesz ilyen szégyenlős.
Akkor ti is szép nagy család vagytok. Igen, örülnék egy kislánynak. Azért nem vagyok az a katonatisz típus. :) Néha valóban nem könnyű a fiúkkal, de nam cserélném el őket lányokra. :)

Spumilla
Irbill volt a kórházban, és tényleg nem jelentkezett már nagyon rég óta. Remélem minden rendben vele! A táblázat regisztrációval még lógok, küldtél már meghívót. Egyébként az én agyam is szita. :)
Az I-ben szültem mind a hármat. Nekem bejött. A dokim most elment onnan (a Kútvölgyibe, ami teljesen magán lett és négyszázezerért már szülhetsz is) :) , de én a szülésznőm miatt maradtam.
Nagyon szép a pocakod, a párnák is tök jók!

Beze
Gratulálok a az Uh-hoz. Szerencse, hogy Lexi nem esett nagyobbat, de sajnos lehetetlen állandóan rájuk figyelni, pár pillanat és kész a baj.
Tüsszögésnél én is szorítom a lábaimat, több kevesebb sikerrel. :)

Avrenim
Én is remélem, hogy sikerül a gátvédelem. Azért a szalutálós baba sem lehetett semmi. :)
Te is nagyon ügyi vagy, szép az üvegfestett képed, nagyon kreatív itt mindenki.
Sajnálom a striákat, nekem eddig nem volt, remélem meguszom most is.

Monka
Badacsonytomajon voltunk. Nagyon klassz babakocsitok lesz. a pocakot, meg tényleg nem szégyellni kell, hanem mutogatni. :) Én is várom a fotót!

Klem
Szia itt! Nehéz dolgokon vagy túl, de most biztos minden rendben lesz! Azért nem semmi, hogy ilyen sokáig nem vették észre a baj okát. Gratulálok a kisfiúhoz! Nagyon tetszik, hogy ilyen pozitív vagy!

Dalmicsek
Én is az I-en szülök. A kétágyas szobák tényleg jobbak, de ott is kifoghatsz borzasztó szobatársat sajnos.

Bettike
Gratulálok a jó uh eredményekhez! Ha nem biztos, hogy fiú, akkor azért még ne keseredj el.

Kész a kisregény, megyek és elteszem magam holnapra. Jó éjt mindenkinek!

Kép
illda

Jó reggelt :D

Tegnap megcsináltam a képet, csak már nem tudtam feltenni, mert apa rátelepedett a gépre :lol: én meg.....nagyon szenvedtem egész éjjel :( sajna rengeteget tüsszentek és minden reggel bekeményedik a pocakom :( na szóval kész a kép, mindjárt fel is teszem :D
Illda örülök, hogy végre te is megjöttél :D Badacsonytomajon már voltunk mi is, nagyon kellemes és szép hely :D mutogatom én a pocómat, csak mikor meglátom, hogy itt milyen jó alakos pocifotók vannak, akkor elszégyellem magam, hogy 16 hetesen nekem is akkora van mint másnak 20 hetesen :lol: Bababörzére jössz?
Zsuzssajnálom, hogy ennyire rosszul teltek a napok és remélem most már jobb kedvel tudsz hozzánk csatlakozni :D én is fotózgattam sokat régen :D annyira szép emlékeket kelt egy ilyen szép fotó, mikor szinte már megszólal :D te is jössz a bababörzésre?
Nyufó annyira szépek ezek a fotók, és hát a Regi lábacska....megkönnyeztem :cry: annyira édes :D nagyon profi képek vannak most itt :D
Kis-csillag örülök, hogy megvan a szekér, majd csinálj képet úgy, hogy te is mögötte állsz :D a képeid....elképesztőek :D
Spumilla én csak sport részt és mózest akarok venni, de most olyan akciók vannak, hogy a 3 rész együtt sokkal olcsóbb :D a Concord olyan 180 eFt, a Chicco meg 140 eFt :D Valószínűleg már pénteken becserkészem valamelyiket :D

Na mindjárt teszem a képet is :D

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Bettike nagyon szép eredmények, gratula :D majd legközelebb megmutatja, hogy mit is rejteget :D amúgy én is úgy voltam, mint te a lány fiú dologgal :D

Kép
monka1

Jó reggelt mindenkinek! :)
Lányok, gyönyörűek a fotók! Úgy látom, nagyon kreatív emberek gyűltek itt egy csokorba! :D
Hamarosan indulunk az UH-ra. Bobó tegnap este hihetetlenül sokat ficánkolt, remélem, most is aktív lesz, a legutóbbi, 12 hetes genetikain aludt!

csíkok: én egyelőre Milupa krémmel kenem a hasam és a derekam, és feszesítő testápolóval egyéb helyeken. Ha nem lennék lusta és feledékeny, esténként zuhany után bekenném magam olívaolajjal, állítólag az a legjobb! Persze, mondják, aki hajlamos rá, kenegetheti magát akármivel. A kakaóvaj jó még állítólag, gyógyszertárban kapható, én imádom az illatát. Régebben tömbben lehetett venni, én legutóbb reszelve kaptam, betettem egy kicsit a mikróba, így megolvadt, majd egy darabbá dermedt. :) Sima testápolónak is szoktam egyébként használni, de este jó azt is használni, mert zsíros lesz nagyon a bőr tőle.

bettike tényleg elavult az AFP, egy percet se izgulj!

nyufó igen, itt működik a városban ez a babaklub, majd ha nem dolgozom (elvileg decembertől), elmegyek majd foglalkozásukra, és októberben is lesz rendezvényük, hordozó napok, oda is mindenképp elmegyek! :) Ha pedig megszületik a baba, szerintem tagjai leszünk a klubnak, nagyon szimpik voltak a csajok. :) Van honlapjuk, és tök jó képek vannak fenn, egy nagy teremben egy rakás játék, hordozókendők mindenütt, és sok-sok baba! :)

Kép
salsifraga

Kép

Kép
monka1

nem vagyok egy fotogén alkat :lol:

Salsi megy a nagy drukk az UH-ra :D

Kép
monka1

Lányok, meg vagyok fázva, a torkom nem fáj, de tüssz + orrfolyás + arcom fáj :cry: mit lehet szedni? Neo Citrán?

Kép
monka1

sziasztok, jó reggelt

egy nap alatt megint termeltetek, most látom hogy már túl vagyunk a 100. oldalon is. :lol: örülök hogy ilyen termékeny fórumunk van :D

illda: örülök hogy jelentkeztél. jó volt a mozi? mit néztetek meg? majd gyere gyakrabban ha tudsz :)

bettike: gratulálok a babád szép méreteihez. lassan mindenkinek kiderül a neme. :D még én mindig szorítok a kislányhoz, mert ahogy írtad hogy egy percig sem vizsgáltak, még ki tudja. ha meg fiú akkor ahhoz gratulálok, ők is nagyon édesek. a fiúkban és a lányokban is van valami ami a másik nemben nincs és pont ezért lehet ennyire szeretni őket mindegy hogy kisfiú vagy kislány.
az afp valóban elavult, nekem is azt mondta a doki, szóval biztos nincs gond. főleg hogy a kombináltad jó lett

spumilla: tök jó hogy már ennyire jól álltok a házzal. ügyesek vagytok. nekünk sincs még egy csomó helyen egy darab bútor sem, de ami nagyon szükséges az megvan. ti is majd szépen lassan összeszeditek még ami kell. :D
csíkjaim nekem is vannak, pedig nem nagyon híztam, de hát nálam ez nem újdonság. ahogy már korábban írtam nagyon rugalmatlan bőröm van, várható volt hogy terhesen szét fogok pattogni :D
a haskeményedés: hát nekem mindennapos, néha elég kellemetlen is. azt mondta a védőnő azért lehet mert nagyon lenn van még a baba. de az oldalfekvés nekem sem nagyon megy. ismerős amit írsz, valahogy nálam is ez van, ha valami nem tetszik neki egyből keményít :D

zsuzs: ez a lakásbetörés dolog elég borzasztóan hangzik, hát még átélni. sajnálom :( örülök azért, hogy írtad már kezdesz lelkileg helyrejönni.

klem: üdv közöttünk, jó hogy még mindig jönnek újak. :D olvastam hogy veszélyeztetett vagy. sajnálom. de örülök az optimizmusodnak, nem lesz baj. ahogy sokan már írták ez egy csodafórum. boldog babavárást kívánok neked is

nyufó: gyönyörűek a képeid, az látszik hogy van érzéked hozzá. ahogy haladunk az idővel lassan mindenkiről megtudunk mindent, ki mihez ért mit szeret csinálni stb.

mennyien szerettek itt fényképezni lányok. nagyon ügyesek vagytok. mindenki képe nagyon szuper.

avrenim: osztom ismételten a véleményedet. nem értem én sem azokat az embereket akik nem akarnak gyereket mert még "élni akarnak" szerintem egy gyerek csak pozitív pluszt hoz egy ember életébe. tényleg defektesek az olyanok akik azt hiszik az az élet hogy buliról bulira járjanak, semmi életcéluk csak úgy tengnek lengnek a világban és mennek felettük az évek, mire meg mégis családot akarnak már nem lehet nekik...hogy lehet így élni?

dalmicsek: örülök hogy te is jelentkeztél. remélem jó volt a nyaralás és kipihented magad. kell is az energia ha november végéig fogsz dolgozni. hát kitartást hozzá. nekem is irodai melóm van de nagyon nem úgy megy már most sem mint korábban. aki ismer tudja 200%-on teljesítettem, tele voltam energiával. na ez már örülök ha 50% megvan. nem megy a koncentráció. :(
nagyon szép név a Maja :D

timi: szerintem teljesen jó az AFP eredményed. jó hogy te is itt vagy. már hiányoltunk. elhiszem hogy semmi időd nem volt, remélem nem szakítod meg magad. ha tudsz majd gyere többet

monka: várom a pocakfotódat én is. legyél rá büszke. isten bizony ha felrakod én is töltök fel este!!! persze nem megvesztegetni akarlak
szépek a szekerek :D

na megyek lányok mert melózni is kéne, bár semmi kedvem hozzá, de ma még jelentkezem. szép napot nektek

KépKép
Kép
rebeka85

monka: látom van kép. elkéstem :D nagyon szép a pocakod és szép karcsú vagy
a megfázást sajnálom, remélem hamar elmúlik

KépKép
Kép
rebeka85

Rebeka akkor ez azt jelenti, hogy te is teszel fel, igaz? Nekem is kell szomszéd a tablóra :D köszönöm a dicséretet (na azért karcsú nem vagyok ám :lol: ) sajnos most nagyon rossz a megfázásom, azért is kéne valami cucc, itt ülök az irodában, de hát....folyik az orrom, fáj az arcüregem meg folyton tüsszögök :( szegény kicsikém, elég rossz lehet most odabent :(

Kép
monka1

Monka egyáltalán nem nagy a hasad szerintem, legalábbis nekem is ekkora volt 4 hete, most meg arányosan nagyobb :shock: mi lesz itt a végére!!!!! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

bettike:
24 hetesen már azért nagyons zépen fog látszani, akárki is van odabenn.

illda:
bocsánat, igen, már közben kis-csillag írása felhomályosított, hogy Irbill volt. sorry!
a szülésznőd olyan jó volt, hogy érdemes érte maradni? ez érdekel? én kérdeztem a dokimtól, hogy válasszak-e szülésznőt és ha igen, kit. de rámbizta, azt mondta ö szivesen dolgozik bárkivel, de hallok vagy látok vmi jót, akkor válasszak. neked mi a történeted a szülésznődről? miért olyan jó? és ki az? :) nagyon kiíváncsi vagyok. jó lenne egy jó szülésznő.
és tényleg ott lehetnek a babák velünk már az elejétől estére is?
a 4 vagy a 2 ágyasat próbáltad már? előre kell jelezni, hogy hova szeretnél kerülni vagy ahogy sikerül alapon megy? a vajúdásról nem igazán hallottam még, hogy miket lehet. sétálás gondolom mehet, de vajon pl van e labda?

monka : nagyon csinos vagy a képen! nem is értem miért pirultál! küldjek neked egy kalapot? tök hasonlitanánk egymásra :D kiváncsi vagyok melyik kocsit veszed majd. citromos hagymás tea, sok c vitamin!

salsi hajrá az uh-n!! majd jelentkezz ha kész vagytok.

rebeka, avrenim: sztem nem kell mindenkinek szülővé válnia. akik defektesek, azoknak jobb is hogy nincs. másképp gondolják, nem értik, vagy mást jelent nekikk a boldogság. nem itélek el senkit azért mert nem akar gyereket, persze én sem értem :) hogy miért. de talán jobb is ez így! egyébként szerintem egy kis defektje mindenkinek van valamilyen téren. kinek nagyobb kinek kissebb, ki mivel akar kompenzálni az életében. örülök annak hogy mi itt a fórumon egymásra találtunk és egyre több dologról derül ki hogy hasonlóan fogjuk meg a lényegét :) jó lesz személyesen is látni titeket!
és jöhet a fotóóóóó, monka is feltöltötte. hajrá :)

rita: baromi cukik a kis vonalzóid!!!! látom neked is van majád, annyira aranyos név! viszont a negyedik babód vonalzója nem jó. azért ma még nem szülj! :)

Kép
spumilla

Rita én egy nagy hordóra készülök :lol: nekem a magasságom és a súlyomhoz képest érzem most nagynak a pocakom, de hát.... :D legalább látszik, hogy lakik valaki a pocakomban :D azért köszönöm a megnyugtatást :wink:

Kép
monka1

Spumilla köszönöm :oops: azért pirulok, mert VELED ELLENTÉTBEN nem vagyok fotogén alkat, illetve eddig egy ember csinált rólam profi képet :!: a kalap nekem nagyon tetszik, és akartam is kérdezni, hogy tudnál e nekem szerezni :D ha esetleg viszont jönnél a börzére, akkor ott is jó lesz, de ha nem, akkor jöhet postán, bár szerintem a posta talán gyorsabb és gondolom azért valamennyire össze lehet hajtani a kalapot (azért megírod nekem hol laksz?, hátha járok arra :D ) hát remélem pénteken már boldog szekértulajdonos leszek én is :lol:

Kép
monka1

monka: sztem nincs okod aggódni a fotogénségen. hülye szó :)
arányosnak látlak a képen! és persze én is a legjobban sikerültebbet választottam ki. szóval ne érezd magad másmilyennek, egy helyről jöttünk, a szívünk közös :) :D
ma megyek vásárolni, elnézek a piacra, hátha van ma is és akkor szerzek neked kalapot! indulok is.
(a bababörzét még érlelgetem, vajon lehet ott mást is venni mint ruhát? babakocsit, kiságyat ilyesmit? )

Kép
spumilla

Spumi köszi :D igazad van, mit töröm magam ezen, mintha divatbemutatóra készülnék :lol: a babám a lényeg :D jajj, piacra csak akkor menj, ha amúgy is mennél, azért nem kell miattam elmászni :D de ha mégis, akkor vajszínű, világosbarna és fehér játszik :D köszönöm :D a börzén állítólag minden kapható, ami kell a babához, de még én se voltam ilyen helyen :!: remélem sok stand lesz :D ha mást nem is szerzünk, legalább találkozunk :D

Kép
monka1

Sziasztok Lányok!

Nyufó: ezek a képek nagyon jók lettek, ott éles ahol kell, a színek harmonizálnak a keretmegoldással, nem lóg be itt-ott zavaró tényező. Gratulálok :wink: Ügyes vagy és tehetséges :wink:

Spumi: köszönöm :oops: A portré nem az én művem, az egy hivatásosé :lol: Az úszógumidra azért kiváncsi volnék :lol: Extra mini méret? :wink: :lol:
Gitárpartihoz picit irigy :roll:

Illda: nem baj, ha regényt írsz, én is szoktam, hiába sokan vagyunk, sokfelé kell írni :wink:

Monka: tüsszögés nálam is jelen van pár napja és akkorákat, hogy néha érzem is hogy megrezzennek a babák! :( De nyugodj meg, ettől nem lesz semmi baja a Picúrodnak :wink: Védi őt a magzatvíz!
Olyan képet most sajnos nem tudok hozni, amikor mögötte vagyok, mert apa nincs itthon :( De majd bepótoljuk :D
Pocakfotó nem semmi! Nincs okod a panaszra egyáltalán! SZépen kezdessz gömbölyödni. És nem tudok elmenni mellette, de a panoráma hihetetlen. Ott laktok? Csodálatos :D
Ajánlom neked megfázásra a Stérimar orrsprayt, kíméletesen tisztít, és felszabadítja a légutakat, és még babák is használhatják, mert csak tengervizes, továbbá homeopátiás gyógyszerek közül a Coryzalia nevezetűt, az kimondottan megfázásra van. Ha mégis megfájdulna a torkod, arra a Homeogene jó, a gégehurutra pedig a Homeovox. Nekem szoktak ezek használni, bár amikor legutoljára megfáztam (július) akkor ugyanúgy elszopogattam pár Strepsilst a torokfájásomra :oops:
A Neo citránt nem tudom, nem vagyok benne biztos :roll: Még ami nagyon jó hurutoldó, az a Sinupret drazsé!

Itt egy link a terhesen is "szedhető" gebulákról:
http://www.dokimami.hu/2009/08/10/terhe ... /#more-495

Salsi: már lehet végeztél is az UH-on, vagy épp ott vagy, végtagjaim csuriban és a babákoké is, hogy a pöttöm terpesszen :D :lol:

Rebeka: várunk tőled is pocakfotót este :lol: :lol:
Kitartást a munkához, és irigylem azokat, így téged is, akik tudnak várandósan dolgozni még egy jó darabig! Engem itthon sokszor az idegbaj öl meg az unalom miatt. És ez automatikusan maga után vonhatja, hogy magamat figyelem :? :oops:
Pláne így, hogy itt egy szál ismerős sincs, így meg aztán kész depihatár néha :(

Következő HSZ-ba teszem a képeket, amikkel lógok :D:D :lol: :lol:
Jó kis regény így kedd reggel :lol:

[Baccus, a gyöngyfűzésnek köszönhetően a laptopom egyik billcsije maga alá kapott egyet :lol: :lol:]

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag Köszönöm:) igen, az a lakásunk, csak azért csináltam kint, mert bent épp szerelték és hát... :lol: igen, imádom azt a panorámát, több mint 180 fok teljes kép :D annyira el tud tőle az ember olvadni :D és így nem vagyok olyan feltűnő a képen :lol: hát igen, gömbölyödés az már azért van :D majd élőben vizsgálgatjuk egymást :D a tüsszögéssel az a baj, hogy sok van belőle és keményedik tőle a hasam :cry: és fáj :cry: na majd azért kérdjük azt az Én és a kocsim című képet :D Köszönöm a linket és a bogyókat, amiket írtál, gyorsan utána is nézek :D csak olyan rossz, mert itt gubbasztok az irodába és közben meg "haldoklom" :cry: csak nincs arcom itt hagyni szegény kolleginámat egyedül :( olyan nekem is volt már, hogy valami bement a billentyű aljába és mikor írtam, közben mindig kellett a laptopot döntögetnem, mert épp azt a betűt kellett lenyomnom, ami alá szorult :lol:

Kép
monka1

Helló kismamák!

Jól telt a hétvégénk, nem nagyon jártam gép közelében)))
reggel "bedobtam" Petit a bölcsibe)))) már 8ra kellett vinnem, persze volt sírás. Ilyenkor elrohanok, mert a lelkiismeretem ott lüktet a fejemben, hogy ott kell hagynom...
A házimunka viszont gyors segítség ezügyben))) kicsit összetakarítottam, meg a rakott krumpli már a sütőben figyel))))
Tegnap este meg szalonnát sütöttünk, fél családi buli :lol: friss erdei levegő, törpi el volt a játszótéren, némi szúnyoginvázió)))) de nagyon jól esett egy kis kikapcs. Na meg a zsíros kenyér lilahagymával, pedig nem vagyok egy nagy hagymás :lol:

Salsi, nem voltam vasárnap a börzén... :cry: későn értünk haza, addigra már vége lett. Kimaradt a babakocsi sasolás... drukk az UH-ra :D

Monka,
igazán csini vagy))) jobbulást neked, szerintem ne szedj Neocitránt... homeopátiás bogyók közt van olyan ami jó megfázásra, gyógyszertárban tudnak javasolni valamilyet:

"Az Aconitum napellus 5CH-ból óránként 1 golyócskát vehetünk be a tünetek jelentkezésekor.
Az oscillococcinum kiváló homepátiás szer, amely a megfázás és az influenza kellemetlen tüneteit hatékonyan enyhíti és terhesség, valamint szoptatás alatt is alkalmazható."

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/betegseg-terhesen/terhesseg-influenza

Nem is tudom mihez szóljak hozzá, annyit írtatok))) mostmár gyakrabban tudok jönni, kevesebb dolgom lesz Peti nélkül)))
És megjelentek az első pocijelzések, kiscsajszim beindult
:D

Kép

Kép
anka10

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:44-kor.
szonce82

Pozitív gondolatok egy pozitív fórumba :D :

"Ha megdicsérsz valakit, attól te is boldogabbá válsz. A dicséret a pozitív dolgokra összpontosít, és amikor pozitív dolgokra gondolsz, az élet szebbnek tűnik."

"A pozitív érzelmek jobban gyógyítanak, mint bármilyen csodacseppek... Bebizonyosodott, hogy a betegségek mögött szellemi erő is van: gyűlölet, harag, keserűség. Betegek, mert hiányzik belőlük a derű és a szeretet gyógyító ereje. A pozitívos energiaáramlás valójában szeretetérintés."

"A pozitív gondolkodás tehát azt jelenti, hogy felismerem: minden, ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé."

Kép

Kép
anka10

Sziasztok!

Én is lassan indulok a genetikai uh-ra!Salsi már biztosan végez lassan!

Monka:Csini vagy! :wink:

Csajok,az igaz,hogy ha nem választok szüléshez fogadott dokit,akkor szülésznőt sem fogadhatok??? :roll: :evil:

Kép

Kép
syl100

Anka Köszönöm:) a sütögetés és a zsíros kenyér nagyon jól hangzik :D én is szeretem :wink: én is az oscillococcinum-ra gondoltam, hogy megpróbálom, mert így még dolgozni se tudok rendesen :( szegény Peti, remélem hamar megszokja a bölcsit és majd inkább akkor fog sírni, mikor haza akarod vinni :D és köszönjük a pozitív gondolatokat :D
Szonce szegény kis állatok és szegény Ádám :( nem semmi kisgyerek lehetett, ilyet már sajna én is láttam :( mindenesetre legalább kimozdultatok és pihentetek egyet :D a határos sztorin meg se lepődök, ezek ilyen ....(fütty) :evil: és az a durva hogy még te érezd magad rosszul, hogy szólni mertél :evil: hát komolyan mondom....az tuti, hogy én is lépnék valamit ez ügyben :!:

Kép
monka1

Syl köszönöm :wink: megy a drukk neked is ezerrel és majd számolj be, ha végeztél :D

Kép
monka1

Monka: mitől fáztál meg ennyire, vagy hol?
Csak nem a légkondi okozta? Sajnálom a tüsszögés okozta keményedéseket, magnézium nem használ esetleg? :(
Nyugodj meg mindenesetre, és miért ne hagyhatnád ott a kollégáid egy rövid időre? Tessék szépen patikába vonulni!

Anka: szalonnasütés, hmm, de jó is lehetett :D
A füst nem hajtotta el a szúnyogokat? :twisted:
Pozitív idézetek nagyon jók :)

Szonce: hát ez nem semmi, ez már egyenesen felháborító, amit ezek a mocskok megengedhettek maguknak! Bocsánat mindenkitől, de ez már mocskos viselkedésnek számít a szememben! Vagyis tudnám jobb szóval is illetni, de az nem tűrne sem netikettet, sem nyomdafestéket :roll: :oops: !!!

No, hoztam a képeket :D Csak előtte tőlem szokatlan módon bevágtam egy tábla csokit :oops: :oops:
Jah és tegnap is és ma is éreztem, amint egyik babó csuklott :lol:

ELŐRE SZÓLOK, S ELŐRE BOCSI, SOK KÉP JÖN :oops: :oops:

Babakocsi:
Kép Kép

Gyöngyhurka Nyufónak, ma reggel álltam csak neki :D:
Kép Kép

Tegnapi munkám:
Kép

Hűtőről matricák Spumillának :D:
Kép Kép Kép Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Syl: drukk az UH-ra ezerrel!!!! :D:D
Szerintem az butaság, választhatsz is, hogy csak szülésznőt fogadsz, nem? Én így tudom :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag magne segít, csak a náthámra is kéne valami, de kipróbálom ezt az oscillococcinum-ot :oops: azt nem tudom, hogy hol fáztam meg, csak most olyan rossz :cry: hát én úgy értettem, hogy hazamennék legszívesebben, mert már nem bírok így itt ülni, de hát akkor egyedül maradna :( uh, nagyon vagány szekér, nekem bejön és ez még jobb kép, mint a tegnapi :D tuti egész nap tologatnám :lol: szépek a hurkáid és a karlánc is tetszik nagyon :D szép munka :D vicces lehet érezni a babacsuklást :lol: :wink:

Kép
monka1

----
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:45-kor.
szonce82

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 18:45-kor.
szonce82

monka: megjártam a bevásárló körutam, voltam a piacon is, megtaláltam a kalapos bácsit. voltak még kalapjai, de egyik sem a nagy karimájú. a többit meg nem mertem megvenni m ízlés dolga, hogy melyik tetszik. azt mondta ezek maradtak, de ne is csodálkozzak, mert a tóból is kihúzták már a dugót :) a velencei tónál lakom. még. a nyár végére utalt.
szóval minden igyekezetem ellenére sajnos nincs már nagy karimájú kalap :(
tartok a baba vásártól, hogy mindent megvennék ami tetszik , mert olcsónak tünik, aztán esetleg sok lenne benne a felesleg és most odafigyelek a költéseimre. szóval csak nagyon megfontoltan vásárolok és főleg örökölök :) ruhák már egész jól vannak, most bútort meg babakocsit kell felhajtanom.

kiscsillag: mini méret, de ott van, benne a szükséges tartalékokkal :D
gitározást tegnap felvettem a telefonommal, hogy akkor is tudjuk hallgatni ha épp apuka dolgát végzi :)
nagyon jó a babakocsid!!! ma pont előttem volt egy ikres nö a közértben és nem tértem magamhoz hogy miért nem vette le a nyakából a büfis pelust. a gyerekekből csak négy lábat és a kocsit láttam. esernyőre összecsukható volt, egymás melletti. nem irigyeltem hogy az egész kocsi tetejére pakolta a bevásárolnivalót..
köszönöm a hűtőképeket! nagyon édesek!!!!!! a lovas a kedvencem ;)

anka: nem lehet könnyű otthagyni a bölcsiben Petit, főleg ha sir :( de majd megszokja, reméljük. neked viszontt tök nagy segitség hogy tudsz haladni a dolgaiddal.

szonce ez az aggresszió amiről irsz, sztem nevelési probléma. minden gyereknél előjön a határai feszegetése, de ha a szülő rosszul reagál, pl aggresszióra aggreszzióval, akkor cseszheti és ez lesz belőle. nagyon okos vagyok, sok gyerekpszichológiát olvasok :D:D
a határos történeted meg elég kiborító, szar lehetett :(
tök kedves, mosolygós arcod van, nem tudom, miért rejetegetted eddig!!

syl: sztem azt választasz akit akarsz, de van hogy csak együtt dolgoznak, orvos és szülésznő, helyfüggő.szerintem.

Kép
spumilla

szonce az első videot megnéztem, milyen cuki ahogy fürdeti magát :) meg amikor a tükör előtt gondolkodik :D
nagyon jóó, kösziiii

Kép
spumilla

Szonce én se értem minek rejtegeted a mosolygós fotódat :D a videók annyira aranyosak :D a tükrösön én is bekészültem :lol: annyira kis aranyos fiúcska :D
Spumi azért köszönöm az piacos érdeklődést :D hát igen, erről már lekéstem, de talán majd legközelebb :D a börzén én se akarok nagyon vásárolni, inkább csak körülnézni meg elsősorban találkozni veletek :D persze azért ha becsúszik egy két dolog, azt nem bánom :D

Kép
monka1

Beze én is az utoló két hétben repedtem szét két oldalon :twisted: Igazán már kibírhatta volna a végét a bőröm.

Spumilla, imádom te mindig megnevettetsz, nagyon ééédi ez a makropihe :lol: :lol: :lol: Párom mondta már hogy csinál nekem egy oldalt ahova fel tudnám tölteni a munkáimat, csak mióta van Regi eléggé visszaestem a gyártással, azóta főleg őt fotózom :lol: Persze a költözés időpontja és a valós berendezkedés, otthonossá tétel sosem egyszerre történik, én is ismerem a dobozban lakást :lol: De jó lesz hogy a pindurka már az új helyre érkezik. Babaszobát is gondolom majd csináljátok neki ha átköltöztetek. Ezen már sokat gondolkodtam, hogy milyen jó azoknak az embereknek akik lazán vesznek mindent, a depit hírből se ismerik, stb, de rájöttem hogy ők nem is tudják olyan mélyen megélni a dolgokat, szóval van előnye is ennek a természetnek :lol:

Bettike mondjuk nagy az esély a kukira, mert olyat már hallottam hogy a lányból fiú lett, mert jól eldugta de fordítva nem igen, hogy visszanőtt, a helyedben valószínű barátkoznék a fügyivel. De mindenképpen megy a drukk hátha mégis visszanőtt :lol:

Illda de jó hogy jöttél! Mit néztetek a moziban? Köszi a dícséretet :lol: Nagyon jó bőröd lehet ha még eddig megúsztad a striákat három gyerekkel :shock: Az igen, irigy :lol:

Monka köszi a dícséretet. A pocakommal én is úgy vagyok ám, hogy otthon amikor voltunk és kérdezték hogy mikor jön a baba és mondtam, néztek furán. Most akkora a hasam, mint Regivel kb. 30 hetesen :shock: Ha becserkészted a babakocsit, jöhet a kép! Nagyon csini vagy a képen, nem tudom miért nem akartad felrakni. Érdekes, te is olyan magasnak nézel ki, pedig mondtad hogy alacsony vagy. Amíg nincs lázad én a helyedben nem vennék be gyógyszert. Viszont a lázzal vigyázz, mert az 38,5 felett tartósan veszélyes a babóra. Lázra lehet szedni terhesen is a Panadolt. Nem gyenge a panorámátok :shock: Kitartás neked, remélem gyorsan helyre jössz :cry:

Rebeka köszi :lol: Sajnálom a haskeményedést, elég rossz lehet, nekem nincs szerencsére. Rakott fel Monka pocakfotót, úgyhogy te jössz :lol:

Rita hiányzik a pontos terhességi időd a tábliból pedig feltölteném már, tudnád küldeni?

Salsifraga megy a drukk az UH-hoz!!! Szuper hogy megtaláltad ezt a babaklubbot (vagy ők tégged), majd számolj be ha már jársz milyen!

Kis-Csillag elnézve a képeidet nagy dícséret tőled, hogy tetszenek a képek, köszi :lol: Nem ér unatkozni ilyen jó hobbik mellett, használd ki ezt a hátralevő pár hónapot, mert utána nem lesz időd gyögyöt fűzni egy darabig az garantálom :wink: Nagyon jóóók a képek, a babakocsi is nagyon édes, a gyöngyhurka meg igen, ügyes vagy!!!! A karlánc is nagyon jó, tetszik a színösszeállítás.

Anka amiket így felsoroltál röpke első bekezdésedben szinte kaják, hááát éééééhes vagyok!!!! Szuper hogy most már tudsz sűrübben is jönni. Azért kemény lehet az elválás!

Szonce Regi is imádja az állatokat! De a barátnőd kisfia nagyon gáz! Én nem is tudom mit csinálnék ilyen agresszív lenne a gyerekem. Akkor ezek szerint ti is távol laktok a nagyszülőktől. Milyen sűrün tudtok menni? Nagyon gáz ez a határ dolog. Emlékszem amikor családdal mentünk 1991-ben Erdélybe, visszafele a határon fél napot álltunk és csak azért nem KÉT NAPOT! mert fateromat megtalálta egy manus, akinek ha adtál pénzt, a szántófödön a határ mellett el lehetett sunnyogni, csak meg kellett várni az estét, lámpa nélkül kellett menni ráadásul ő fél úton kiszállt, ott maradtunk a szántóföldön egyedül és azt hittük hogy fenékbe lőnek minket. A két határ között lukadtunk ki, hát olyan üdvrivalgásba kezdett az egész család, ahogy átértünk a magyar határon, hogy azt hittük utánunk jönnek. De ilyet határon azóta se láttam hogy sok km-en keresztül 3 sorban állnak a kocsik és meg se mozdul semmi. Szerencsére hogy nyugat felől jövünk most haza, így a határokon csak átsuhan az ember, sokat számít. De örülök hogy te is raktál fel képet!!!! Rakom is a tablóba! A mostani arcod miért nem bírod?

Syl neked is megy a drukk az UH-hoz! Sajna nem tudom amit kérdeztél, nem ismerem az otthoni viszonyokat.

KépKép

KépKép
nyufó8

Én is betársulok a pocakfotóba, én már nem vagyok olyan szép vékony mint a többség, mert én erősen combosodtam mióta pocakos vagyok :oops:
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Bocsi lanyok hogy nem jelentkeztem, eleg mozgalmasra sikerult a hetvegem meg a tegnapi napom, jo sokat termeltetek :-)

Klem: Udv itt a forumon,en is csak nemreg csatlakoztam. Nekem is konnyebb ekezetek nelkul irni :-) Remelem hogy most minden rendben lesz a kisbabaddal :-) Erdekes a nevvalasztasotok:-)
Nekem is a PegPerego babakocsik tetszenek a legjobban, de meg nem vettunk.. Szep lett a vonalzod. :-)

Nyufo: kuldok kepet magamrol amit betehetsz a tabloba, legkesobb holnap. Teszel fel te is kepet hogy mekkora a pocid? Nagyon tetszik a kep Regi labarol es a tobbi kep is nagyon szep :-)

Timi: ugy tudom hogy 0,84 es 2,5 kozott szamit jonak az AFP. Es azt mondjak hogy az alacsony AFP kislanyra utal :-)

Bettike- erdekes a rajz amit feltoltottel. Nekem is hasonlo erzeseim voltak a baba nemevel kapcsolatba, en is lanyparti vagyok, vegig azt hittem hogy kislanyom lesz, de multkor egy ilyen hasonlo gyors uh.on a doki azt mondta hogy mintha valamit latna hogy “log”, szoval lehet hogy fiu, de en nem lattam a sajat szememmel.. Most penteken amikor voltunk akkor meg vegig torokulesbe ult es semmit nem lehetett latni, majd kb 1 honap mulva tudjuk csak meg hogy mi lesz..

Spumilla- jot nevettem a kis buddha hasonlaton :-) Nagyon csini vagy a kepen. Szepek a parnaid is. :-)

Krisztin76: orulok hogy osztod a velemenyemet arrol hogy nem mindenkinek mindegy hogy milyen nemu lesz a babaja,majd 1 honapon belul nekem is kideru :-) Szepek lettek a vonalzoid.

Beze: gratulalok a kis Marci szep mereteihez.

Rebeka: gyorsan el fog mulni a 10 het, es aztan mar csak a babaval fogsz tudni foglalkozni :-)

Monka: szepek a babakocsit, vegul melyik mellett fogtok donteni? Csini vagy a kepen :-)

Avrenim: nem konnyu munkat vegzel, vigyazz magadra, hogy fogod birni decemberig ezt a tempot? Irtal a csikokrol. Hat az en fenekem tiszta csik amiota magamat ismerem, de mashol meg nem vettem eszre csikokat. Tudom hogy adottsag kerdese hogy a hasam csikosodni fog-e, en mindenesetre kenyem, vettem a dm.ben vm olivaolajos kremet(babylove), de valahogy nagyon budos, olyan fu szagu, meg jocskan zsiros is.. Ti Lanyok mivel kenyitek a hasatokat??

Dalmicsek: jo hogy kipihented magad a nyaralason. En is mar nagyon varom hogy szemmel lathatoak legyenek az en babam rugasai is :-)

Rita: gratulalok a nagy csaladhoz, minden elismeresem, mi 2nel meg fogunk allni szerintem :-)

Salsi: drukkolok a genetikai uh.hoz es hogy megtudjatok a baba nemet :-)

Zsuzs: remelem mar elmult a depi, ne szomorkodj, azt a baba is megerzi,csak pozitivan :-)

Kis-csillag: gratulalok a szekerhez, nagyon jol nez ki,jo hogy mar megvan :-) drukkolok a 4dhez :-)

Anka: gratula a kiscsajcsi mozgasahoz :-)

Szonce: megertem hogy kiakadtal, mi is igy jartunk par hete, 2,5 orat vartunk Tompanal a hataron es kb 30 auto volt elottunk amikor odaertunk, olyan lassan dolgoztak hogy az hihetetlen, mar rosszul voltam a kipufogogaztol.. Jo hogy te is bator voltal es tettel fel kepet :-) Nagyon jok a videok, nagyon aranyos a kisfiad :-)

Syl: drukkolok a genetikai uh.hoz :-)

Bocsi, regenyt irtam :-)

Kép
adri1984

Sziasztok!

Csak beugrottam megnézni mit írtatok az AFP-re, nagyon örülök, hogy jó az eredményem, és annak is, hogy mindenki válaszolt, és hiányoltatok!! Aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol: CzuPpPpPpPpPp érte mindenkinek :) :)

monka: aranyos a képed, már alakul a pocid is :) Helyes vagy!

nyufó: nagyon nagyon tetszik a kép, szuper jó babás pocid van :) igaz te már jó sok hetes vagy, hozzám képest, már átlépted a 20-ast is :) nagyon jóó, irigy!! :)
Ja az amit írtál az AFP-re az nem tudom mennyire van így, mármint hogy alacsony az érték akkor kislány, de szuper lenne!! :)
Jövöhéten megyek 18 hetesre akkor csak megtudunk valamit :)

KépKép

KépKép
t.timi

monka: kiváncsi leszek neked mennyi az AFP értéked, mert nálad már tudjuk, hogy kisfiú... majd mindenképp írd meg :)

KépKép

KépKép
t.timi

Sziasztok Lányok!

Jelentem, én se vesztem el, csak annyi minden történt az utóbbi időben…

Először is gratula minden kismaminak az eredményekhez. Üdvözlet minden újonnan csatlakozónak. Kis-csillag neked pedig, nagyon sok boldogságot kívánok!

Másfél hete volt az a nagy vihar, villámokkal, menydörgéssel stb. és hát a számítógépünk és a „nincsegyéves” cirkónk látta a kárát
:cry: A szgépet szerencsére pár nap alatt, megcsinálta egy ismerősünk, viszont a cirkót 5 nap múlva jöttek ki megszerelni (addig nem volt melegvizünk). Vezérlőpanel csere volt egy százasért :shock: :shock: :shock: Még jó, hogy van biztosításunk…. Ja, Internet se volt 4 napig. :?

Szeptemberben lesz egy éve, hogy sikeresen befejeztük az építkezést és beköltöztünk a házikónkba. Akkor nem tartottunk házavatót, de múlt hét csütörtökön sort kerítettünk rá. A szomszéddal és a haverokkal közösen megszerveztünk egyet. Jó kis sátras buli volt, zenekarral, marha babgulyással és fergeteges hangulattal…A baj csak az volt, hogy fél egykor kidőltem a sorból :lol:

Készült egy csomó fotó és most szembesültem a felszedett kilóim számával (a tükör előtt fel se tűnt). Lányok! olyan karom van, mint egy díjbirkózónak :shock: :roll:
Szerintetek mennyi az ideális hízás egy terhesség alatt? Tudom, hogy mindenkinél más, de átlagosan…?

Csíkok. Én nagyon csíkra hajlamos vagyok, viszont a hasamon még nem jelentek meg. A dm-ben vettem kimondottan terhességi csíkra való olajat és idáig bevált. Persze, ami késik nem múlik…

Keményedés. Már abszolút szakértő vagyok ebben a témában. Tapasztalatom szerint kevés olyan dolog van, amire ne keményedne a hasam (csipős étel, puffasztó étel, kicsi fiam mozgása, tüsszentés, a hólyagom teli van…stb.) Nekem nem vált be se a magne b6, se a pezsgőtabi, úgyhogy rendeltem magnesium diasporal 300-at. Ez egy granulátum, este kell meginni egy tasakkal. 50 db-os kiszerelésben kapható kb. 4700 ft és egészségkártyára elszámolható.

A babajárgányok szuperek, majd tegyétek fel, melyik lett a nyerő. Kis-csillag, látom a tietek már meg is van. Nagyon jó választás volt!

Kicsi fiam már nagyon aktív, de amint Avrenim is írta, jobbára én is csak este érzem. Ezért egy pár napja, szakítok egy kis időt napközben, lefekszem és dúdolgatok neki. Ez mindig beválik. Abbahagyom a dúdolást és reklamál. (Már csak azt lenne jó tudni, hogy tetszik neki v. pont ellenkezőleg: reklamál a hangom miatt) :lol:

Nagyon kreatívak vagytok és szépek az elkészült munkáitok. A fotók lélegzetelállítóak! Annyira imádom a szép képeket, úgyhogy hajrá lányok, még sok ilyet szeretnék látni! Én nem igazán vagyok tehetséges ilyen dolgokban, viszont anyukám ihletett kapott a várandósságom során és szebbnél szebb kismami ruhákat varr nekem. A kedvencemet fel is rakom nektek.
Vigyázat! Nem semmi buci fejem van rajta :lol: :lol: :lol:

Kép

Ez egy régebbi kép:

Kép

És egy utolsó a keresztfiamról, Milán babáról :D

Kép

Sorry Lányok, a helyfoglalásért :oops:

Kép
csill79

köszönöm lányok a sok sok bátoritást afpvel kapcsolatban.de igazábol nem lehet baj,mert a kombinált jó lett.

nyufó,monka csini pocik :) :) :)

barátkozom én a fiú gondolatával,már tegnap szétválógattam a lányos és a fiús ruhákat.bár egy picit fáj a szivem mert tényleg nagyon lányt szerettem volna,de előtte is szerettem ezt a picit és attól h tudom milyen nemű,ugyanugy szeretem és jól esik ha mocorog,de most még picit fura de idővel azért szoktatom magam a fütyi gondolatához :D :D :D és mostmár nem a lányos cuccok között nézelődöm,hanem inkább a fiúsok között.ebben a topicban a fiúk vannak jó többségben ez már eldölt nagyjából gondolom :)

csillag

szép kocsi,örülök h sikerült megvennetek.

olyan karkötőt én is tudok amilyen a 3.gyöngyös képen van :)

KépKép
bettike83

timi

nálatok is fiú?nem mondod :)

KépKép
bettike83

bettike: én lemaradtam erről... már tudod, hogy kisfiútok lesz??:)
Gratulálok!

Én még mindig nem érzem, hogy mocorogna :oops: :cry:

KépKép

KépKép
t.timi

bettike: nálunk nem fiú. vagyis nem tudjuk még, hogy mi. Jövöhéten megyek UH-ra majd ott talán kiderül.
De nyufó meg monka kislányt mondd.

KépKép

KépKép
t.timi

Nyufó köszönöm a dicséretet, de hát a te pocakfotód....nagyon szép pocakod van :D Vettem ilyen oscillococcinum-ot, talán segít+otthoni kúra, csak így nehéz dolgozni :(
Adri úgy néz ki, hogy pénteken eldől melyik lesz a járgányunk :D én már nagyon várom :D és köszönöm a dicséretet is :D :wink:
Timi én holnap megyek AFP-re, még aznap megvan az eredmény elvileg, de én is kíváncsi vagyok :D és köszönöm a dicséretet :D
Bettike köszönöm :D :wink:
Csill nagyon helyes vagy a fotókon és a pocikád is szép, amúgy meg szerintem nagyon szép az első arcfotó is:D a picike is nagyon bájos :D

Kép
monka1

Sziasztok,kicsit régen írtam,lassan elkezdődik suli nagyfiamnak,akkor majd jövök többet,többször beteg volt kislány is,szédelgek,időnként nagyon fájt a hasam,most már jobban vagyok,visszaolvasni csak felületesen olvastam,majd pótolom...

Bettike: Tegnap végre eljutottam terhesgondozásra doki elküldött genetikai tanácsadásra,mert, hogy alacsony lett Afp-m 0,78Mom.
(Kisfiamnál hasonló volt,lányomnál 0,53Mom),most ezen gondolkodom érdemes-e elmennem,de szerintem nem fogok...Pont erre számítottam és régebben írtam,hogy első fiamnál elmentem,megijedve,és jóformán a nevem,korom,súlyomon kívül mást nem kérdeztek,mondták nem javasolt magzatvízvétel viszlát,mindezt 3-4óra várakozás után,se uh,se semmi,ha lenne egy potya uh,akkor meggondolnám,a másik lehetőség az Istenhegyi fizetősen,azt még meggondolom,hiszen még egy 4d-t úgyis tervezek,30.heti uh még nagyon messze van...
Kislánynál nem mentem el tanácsadásra és magándoki beírta kiskönyvembe és aláírattatta velem,hogysaját döntésem(azért kicsit nyomasztó érzés volt...)
Szóval nyugi minden rendben ,Afp sokszor téves, eddig hittem a fiú-lányra utalásában is,azóta szinte csak ellenpéldákkal találkozom :D Egyébként én is kislányra tippeltem volna Neked,de az nem jelent semmit :D 2olyan lányt is ismerek akinek szinte születéskori meglepetés volt,hogy hoppá,mégsem fiú,hanem kislány :D De azért ha kisfiúnak látszik,akkor valószínűbb,hogy az,hasonlót éreztem mikor most megtudtam,hogy kislány,minden jel fiúra utalt,most már nagyon örülök,hogy kislány :D Ha fiú lesz,annak fogsz örülni,hogy dejó,hogy fiatok lesz,csak még meg kell szoknod gondolatot :D

Volt Valaki Genetikai tanácsadáson,alacsony Afp miatt,van akinek van jó tapasztalata róla,ha igen,hova érdemes menni?Mert azért még gondolkodom...Bár így 22.héten már felesleges szerintem...Minden más eredményem jó lett...

T.timi:Neked is kislányt tippelnék,de majd kiderül :D

Szonce82: szerintem nem azért agresszív,mert kisebb fiú,sokminden mástól is lehet, valami kisebb pszichiátriai,pszichológiai probléma pl...és bizony ilyenkor nehéz dolga van Anyukának,de szerintem ettől nem kell félned,hogy a kicsi agresszívebb lenne...nem azon múlik...elég akkor félned,ha tényleg gond lenne,de bárkinek lehet kis agresszor a gyereke,egyébként jól lehet kezelni,csak meg kell tanulni hogyan...

Mindenkinek gratulálok fiúkhoz,lányokhoz jó hírekhez :D
Most mennem kell...
lenojo

timi

ja,azt hittem hogy már tudod,úgy jött le legalábbis nekem az irásodból.na de akkor majd jővőhéten hátha :)

KépKép
bettike83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: