Luna, nem, még nem látta doki, 7-én megyek legközelebb, ha maradt volna ilyen gáz vagy durvult volna, akkor hívtam volna első körben a védőnőt, aztán a dokit. De most kevesebbet ülök gép előtt, többet sétálok, felpolcolom, próbálok kevesebbet inni kicsivel, hátha segít.
Jaja, én is írtam, hogy kellene egy kis sómentes diétát tartanom.
Ma mértem anyósoméknál vérnyomást, teljesen tökéletes, nem magas és a lábam is emberibben néz ki, úgyhogy remélem, nem is lesz mostanában ennél rosszabb.
Geo, a csalántea ahogy írtam is, valóban nem jó ilyenkor. A babák veséjét is tönkre teheti állítólag. Persze egy-két pohárka nem hinném, hogy gázos, de folyamatosan semmiképpen nem szabad. Ilyenkor szerintem figyelni kell a gyógynövényekre is.
Hát akkor egészségedre a grillcsirkét.
Picur, „asztmás tehén”,

hát de jót röhögtem rajtad. Én azt vettem észre, ha sétálok és közben telefonálok, az már nem megy lihegés nélkül bakker. Pedig most a jó idő beálltával el akartam megint indulni kocogni, de lehet, hogy két lépést sem tudnék már megtenni.
Szerdán majd megy a drukk, ügyes leszel, ne aggódj!
Nyuszi, jééé, ilyen oroszlán is létezik?
Én Párocskám is az, és egy tünemény. Hát nálunk is úgy van, nem is tudom, ki írta, hogy én vagyok az azonnal felrobbanó hangos, Ő pedig a nagyon nyugis, inkább csendes. De nem mulya vagy ilyesmi.
Szerintem csak akkor van értelme, ha iskola előtt megtanul olvasni a gyerkőc, ha saját maga szeretné és neki van hozzá kedve, Ő kérdezget. Tanítani semmiképpen nem javaslom, semmiképpen.
Nikvik, tök jól hangzik a munkád, főleg a munkaidő,

már ami az évi elosztást illeti.
Áááááááá, +7 kilóval 50 kiló??? Ilyet nem ér itt írni, kérem szépen.
Sajnálom a császáros-méhlepényes dolgot, de a lényeg, hogy a bébi jól van és hogy még simán alakulhat. Nekem is lent volt az első időszakban, ezért is volt barnázás, de szerencsére feljebb kúszott.
Nekem is ez a könyv van meg, többet nem is vettem, nagyon tetszik nekem is.
Gem, tök édi ezen a képen is a kis Lola, de azért várjuk a folytatást.
Heni, de jó, hogy jöttél, pont hiányoltalak volna.
Ó, bárányhimlő? De legalább túllesztek rajta.
Én is hétfőn megyek vérvételre, elsősorban pajzsmirigy miatt, meg ismétlik a toxoplazmát és csinálnak egy általánosat is.
De drága a férjed, képet kapunk a frizurádról?
Talinn, tudod mit próbálok 3 napja a pattanásokra? Ecetet. Na, 20%-ossal ki ne próbáld, mert az naggggyon durva volt.

Egyrészt mar/csíp, nagyon erős, másrészt egy-két órán keresztül olyan vörös volt az orrom és körülötte, ahol hozzáért az ecet, hogy úgy néztem ki, mint egy bohóc. Ha úgy maradt volna, hát…
A 15%-os már egy fokkal jobban esett,

de ma az 5%-os almaecettel próbáltam és ez a 3 nap már meg is hozta a hatását, csökken a napi darabszám és kezd száradni. És mondom, hetek óta üldöz, úgyhogy tuti az ecet a gyógyír. Szóval én ezt ajánlom. Nem tudom, hogyan jutott eszembe, lehet, hogy a neten is írják, de nem olvastam róla semmit egyébként.
Na, látom, jól összegyűltünk itt problémás anyások.
Ajjaj, holnap mérlegelés. Pffff.