Sziasztok!
Na megjártam a labort, meg ezt-azt, nemsokára nekiállok főzni.
Vadvirág! Szép az egész család, a nagylányod nagyon csajos, le sem tagadhatnád!
Granda! Nekem a szopipárnám tönkölypelyvából van, és most, hogy írtad a jellemzőit, rájöttem, hogy teljesen igaz! A 40 fokban is magam alá gyűrtem, nem melegedett át, jól szellőzik, és baromi jókat tudok aludni a bal oldalamon - mert ott van.
Lányok! A KÓRHÁZI CUCCOST TESSÉK ÖSSZEPAKOLNIIIII!!!!! Főleg Silka, Irina, Timi26, Mmarica és a többi 37-38 hetes kismami!!!
És gondoljatok Apára is, neki is kell a váltóruha.
Tegyetek be magatoknak zoknit is!
Anikó! Jó, hogy előkerültél, és minden rendben. Beszéltem Milánával a napokban és - a többieknek is szól -, ma kiderülhet sokminden, mert ma de. vizsgálják, nyílt-e a méhszáj. Ha nem hív, az nagyon jót is jelenthet.

Úgyhogy mennek oda tovább a drukkok!
Niki! Én még szerintem mindig nem fogtam fel, hogy babám van...... Nézem a TV-ben is a gödöllői négyesikreket, meg a fél kilós picurokat, és közben mondogatom Apának, hogy a mienk legalább 4x akkora. Egy hete volt 2700 g. És ha most megszületne, sem számítana picinek.
Olyan hihetetlen, hogy én képes vagyok ilyenre. Egy babát "gyártani".
Én nagyon izgulok miattad (is), tök jó, hogy van már időpontod. Az is legalább olyan izgalmas, mint azt várni, hogy bármelyik pillanatban megszülethet.
Álom: Apa megint azt álmodta, hogy szülünk.

És bemutatta, hogyan. Odaállt a hátam mögé, átkarolta a pocimat. Azt mondta, így álltunk, én erre visítottam egyet, és kizúdult a magzatvíz.
Era! Pikk-pakk belenő az 50-es rucikba!
Én valamelyik nap egy üzletben láttam 46-os kombidresszt is.
Banita! A TGYÁS-os papírt Te töltötted ki? Ha nem lenne nagy fáradtság, meg tudnád írni vagy belinkelni priviben, milyen nyomtatványokat kell kitölteni?