A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hidd el Zsuzsi,én is nagyon várom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Sajnálom, lányok,hogy miattam ilyen kellemetlenül éreztétek magatokat este.

Lassan megyek fürödni, bár sajnos álom helyett méreg van a lelkemben, de majd kizuhanyozom.

Szép jó éjszakát mindenkinek!!!!

Nem kérek megkővezést.............

Kép
muzsuzska

Ja, a filchez. Benó, sztem vegyél olyan kétoldali szalagragasztót. Az szőnyegre van. Sztem ez a legjobb, mert a folyékony mind átütés talán meg sem fogja rendesen.

Kép
flóra 11

Varrni? :shock:

Kép
muzsuzska

A Tancsu őszintén jót kíván. :D 1500%. :D 2000, na.

Milyen matrac? Hát, ez egy egyszerű matrac, ami anyuéké, egy összecsukható ágynak a matraca, és a régi ágyunkban volt. És úgy döntöttünk, nem adjuk vissza nekik, mert ha a Gy. a konyhában szeretne mégis aludni, akkor azon tudna. De a helye az ágy mögött lenne a falon, hogy ha a gyerekek mittudomén, kicsapódnak :shock: :lol: a kezükkel, akkor puhát csapjanak. És ezért szeretnénk ugyanolyan színűre húzatni a nagyival vagy az anyóssal, mint az ágyat (meg mint a ruhák előtti függönyt, azt tudjátok, micsoda, ugye?). Ja, és ma voltunk anyagot nézni, és valószínűleg zöld színű polár lesz a huzat.

KépKép
benó

Kép

Kép
muzsuzska

Senkit sem kövezünk meg. Zsuzsi,maradhatnál még kicsit dumcsizni, neked is jobb lenne.

Kép
flóra 11

Benó, Tancsu méregből írta, hidd el!!!!!

Imádom a zöldet! :D :D

Kép
muzsuzska

4 kor kelek, aludnom kell! :roll: Pusszancs!

Kép
muzsuzska

Az jó a polár, mert az ugye le is törölhető,nem?

Kép
flóra 11

Én is köszönjek el örökre, vagy jöjjek holnap?????? Ez csak vicc volt! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Nekem is a kedvencem a zöld. :lol:

Értem Zsuzsi, és gondoltam is erre, csak arra is gondoltam,hogy esetleg kicsit kimegy belőled a méreg.

Pá,jó éjt! Holnap gyere! :wink:

Kép
flóra 11

Jaj, Zsuzsi! Akasztófahumor. :?

Jókat tudsz kérdezni! :?

Kép
flóra 11

Sajnálom hogy azt feltételezed hogy rossz szándékból irtam,teljesen öszinte volt a jókivánságom és 100%-osan komolyan is gondoltam......
Megérdemelnéd,mert tudom hogy mennyit szenvedtél érte és tudom mennyire várod már....

A párom viszont egyáltalán nem tilt el innen,sőt....sokszor ő kérdezi meg mi van veletek....
Lehet tényleg maximalista vagyok...nem tudom.....csak azt hogy lehetőleg mindent szeretnék jól csinálni...aztán vagy bejön vagy nem....

Az ellentmondásom nem nagyon értem...:8

Azt tudom hogy hulla vagyok,hogy éjjelente hamarabb találkozom az ajtófélfával mint magával a kijárattal a szobából,hogy már álmomban is a cifra palotát énekelem amint felsir a gyerek....

Kép

Kép[/
tancsu

Benó, most varrod a huzatot vagy hová lettél? :D

Kép
flóra 11

Tancsu, mi tudjuk, hogy nagyon fáradt vagyés hogy nagyon fantasztikus anya is vagy és mindenütt helyt állsz. Nagyon becsülünk érte, hidd el. És Gergőt senlki sem nevelhetné jobban tőled.

De ugye ezentúl jössz majd? :wink:

Kép
flóra 11

Na lassan én is húzok aludni,még elmosogatom a fejőscuccom,apa és inas már durmolnak... :wink:

Ja és ezzel ütöttem el a napjaimat még....

A függönyök és a teritők gyártása....

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép[/
tancsu

Ez volt a mondatom::::::::

[quote]M írta:árti én is bölcsőde ellenes vagyok, nem kell szülni akkor ha mielőbb lepaszolod a gyereket Tancsu, főleg te aki minden mocorgására ugrik!!!!!!! Nem hiszem, hogy éhen fogtok halni ha 3 éves korig otthon maradnál Gergővel!

100x végigolvastam, de ebből az derül ki ,hogy Tancsu maximalista anya és nem tudja lepaszolni a gyereket!!!

Kép
muzsuzska

Mi nagyon szeretünk, a Zsuzsi is ezt írta.Mindegyikünk más. A Zsuzsi most ingerült a cigi miatt, Te a fáradtság miatt, sajnos kijöttek olyan indulatok ,érzelmek,amelyek ilyen állapotban bántóbban esnek, mint normálisan. Máskor talán fel sem vetted volna, de ez egy ilyen helyzet. Felejtsük el,lépjünk tovább. Itt tényleg mindenki mindenkit szeret és maximálisan tisztel.

Kép
flóra 11

Én is imádom a zöldet!!!!!!

Jóéjt...szép álmokat mindenkinek...

Cupp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ildikó, ezt nem a cigi miatt írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A cigit hagyjuk ki, mert arra érzékeny vagyok!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Tancsu,nagyon ügyi vagy! :wink: És ezt őszintén mondom. :lol: Nagyon illik a fal színéhez. Nem is tudtam,hogy ilyen klassz márványosra van kifestve. Nekem ez nagyon tetszik. :wink:

Kép
flóra 11

Igazad van Zsuzsi! És igen,ha így megmagyarázod, hogyan értetted,akkor nem is sértő. :wink:

Kép
flóra 11

"nem kell szülni akkor ha mielőbb lepaszolod a gyereket Tancsu"

Nekem ezek a szavak estek szarul.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Én úgy értelmeztem hogy inkább ne szültem volna meg Gergőt.... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Mentem mert most már olyan írok ,hogy én is nagyon megsértődőm magamon...............

Tancsu, haragból kívántál nekem minden jót májusra, és közölted szintén haragből hogy nem jössz!
A harag nem őszínteség, csalódtam benned!

Kép
muzsuzska

Na,látjátok! Mégiscsak le kellett ülni megbeszélni, mert akkor ezek szerint csak egy félreértésről volt szó. Hálistennek erre is fény derült. Tancsu, Zsuzsi teljesen mást akart mondani, mint amit Te kiéreztél belőle.

Tisztázódott,most akkor kérek egy hatalmas virtuális ölelkezést és cuppp.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem festés,tapéta.... :wink:

Na tényleg lépek,kihasználom a csendet és próbálok kicsit pihizni.....
Amilyen peches vagyok, aludnék,addigra tuti inas kel fel... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó, akkor mérges volt a Tancsu,de már nem az, ne hergeljétek már egymást.Már elcsitultak a hullámok. :wink:

Kép
flóra 11

Nekem is szarul esett sokszor sok minden.

Kép
muzsuzska

Látom akkor is belemagyarázod hogy haragból irtam,amikor ÉN tudom hogy mit miért irtam....

Elköszönni sem harag volt,hanem csalódottság.... :(

Kép

Kép[/
tancsu

Anyám, ennyit írni, míg én CSI-zek. :shock:

KépKép
benó

A tapéta is jó.Mindegy,de jó a színe, nagyon.Ilyenre szerettem volna az előszobát festeni, de nem tudtam megoldani a márványozást. Festőt meg nem hívok,sokat kér. egy év múlva a fürdő festésekor rájöttem a technikára,de már nem festem át. Most narancsos színe van,bár a festék szerint sárgabarack. :lol:

Kép
flóra 11

Hadd beszéljék meg, Ildó. :wink: :D Most leültek az asztalhoz.

KépKép
benó

Nem magyarázom, de február 11én sok sikert kívánni a májusi lombikhoz szerintem ...........

Kép
muzsuzska

Mindketten csalódottságból írtátok. Maradjunk ennyiben és most már komolyan kérem a nagy ölelkezést, mert jön a piff-puff. :lol: Most már itt a Benó is erősítésnek. :lol: :wink:

Kép
flóra 11

Tényleg öszinte volt a jókivánságom és most is az.....!!!!

Nem szeretek haragot tartani és most sem akarok,csak úgy éreztem jobb ha megyek....
Hiszen én úgyis olyan keveset vagyok,azt gondoltam nem fogok hiányozni...

Kép

Kép[/
tancsu

Ó, egyszer a Paradizs is írt, észrevettétek? :shock: Mert én nem, totál szét vagyok esve. Bocs, Paradizs. :( Elolvasok most mindent.

KépKép
benó

Akkor én lépjek le májusig????????

Kép
muzsuzska

Jó, ha úgy gondolod Benó, én akkor maradok szemlélőnek,de figyellek benneteket.Itt leszek. :wink:

Kép
flóra 11

Igen, olvastam Zsut és nagyon örültem neki!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

....szerintem annyit jelent,hogy elköszöntem,nem jövök többet ezért most....ennyi......
Bármit bele lehet magyarázni....

Kép

Kép[/
tancsu

Bunkóság most sok sikert kívánni..........

Kép
muzsuzska

Igen,írt a Zsu, hogy hogyan jut gép elé. Ügyes! Erre nem is gondoltam, hogy tulajdonképpen a saját munkahelyén van. :lol: így könnyű. :D

Kép
flóra 11

Paradizsnak nagyon örülök,csak olyan keveset vagyok,annyit irtok,sokat el sem tudok olvasni,nem még reagálni.... :cry:
Amit meg mégis elolvasok,az tuti kimegy a fejemből...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Ez tény!!!!!!! De te ezt nem érezheted át!!!! Mint azt se hogy a síró gyereket otthagyod a bölcsődében, sosem tennéd mert megszakadna a szíved!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, ezt tényleg azért írta most a Tancsu,mert úgy gondolta, májusig már nem jön,tehát nem lesz alkalma. De ne filózzatok már ennyit ezen.

Kép
flóra 11

kétoldali szalagragasztó - milyen az?

Tancsu, hogy kell ilyen háromszögű függönyt varrni? Nagyon dizájnos! Nehéz, mi? :roll:

KépKép
benó

Akkor szerinted bunkó vagyok??

köszönöm...ismét jól esett....

Na jóéjt...nekem tuti nem lesz....:(:(:(:(:(

Cuppppp...

Kép

Kép[/
tancsu

Nekem már egy órája az!!!!

Kép
muzsuzska