még korátsem vagyok kész, de már nem is érdekel
most é.rtem a végére amit irtatok, többször nekiültem de mindig el kellett mennem vhova, igy msot egyben rakom fel a reakcióimat.
ime:
salsi: a gyertyaöntés is jó lehet. egyszer olaszo-ban láttam olyat, hogy különböző szinekbe mártogatták a gyertyákat és aztán "meghámozták" a szinek kinyiltak mint egy rózsa és nagyon szép alakzatokat csináltak a réteges gyertyákból.
beze: a gyerek hullás olyan rémisztő lehet (esés), nem tudom meg tudom e állni majd hogy mindig ottlegyek, amikor csak lehet, vagy olyan leszek-e mint egyik bnőm, ahol a gyerekek mindenre felmésznak, hagyják is nekik (persze módjával) és elképesztő ügyesek, nem is nagyon esnek le, de rémisztően néz ki ahogy a kicsi nyomul fel az asztalra a széken keresztül bűvészkedik. aztán lemászik

aztán fel

ilyenkor sosem értem, ha ezek a kis akrobaták nem sérülnek, akkor a túlféltett gyerekek miért? nagy a felelősség, hogy meddig engedjük el öket, meg hogy milyen szavakat használunk amikor tiltunk. tényleg! ti miket mondtok amikor valamit nem lehet?
nálunk is nagyobb a baba, mint a kora, de erre azt mondta a doki, hogy attól még a születési ideje ugyanaz, hisz születnek kisebb meg nagyobb babák. szerinte én sem fogok hamarabb szülni, hanem mint az átlagos terhes nők. jan3-ra vagyunk kiirva, szte jan.5én szülünk majd. pedig nálunk is több mint egy héttel nagyobb a méret szerint.
avrenim: azt hiszem én is a mosódió és az eldobható pelus mellett maradok. legalábbis az első időkben biztosan. aztán ha már esővizzel mosunk, és nagyobb lesz a baba, nem fosiikál annyit, akkor próbálunk környezettudatosak lenni.
nekem az a hordozó, amit krisztin mutatott, szerelem.
http://kidsandfree.eu/kategoria/babaerszeny.html
ti miben viszitek haza a babát? mindenki mózesban?
nagyon szép az aum-szimbólumod! ezt az üveget te festetted?
jo hogy már csak egy éjszakás napod van. elég kimerítő lehet!!!!
én is csikosodom az uszogumimon
lányok, aki szeretne ilyen kalapot, megnézem, hogy van-e még itt. 500-1000 ft volt, de mondjukaz enyémen van egy kis sárga folt hátul a szélén, engem nem zavar amugy. szoval aki kér, szivesen küldök, bár lehet a posta drágább mint maga a kalap.
nyufó, ez a hüvelyi-közeli nyilallás ismerős. de nem hiszem hogy para, csak fura, elég hamar elmulik

szerencsére.
egy varrógép mindig jól jön, annyi mindent lehet vele kezdeni! főleg ez a babavárós ihletett időszak tök alkalmas ilyesmire
sokat nevettem a konyhai töltődés irásodon
remélem nekem is olyan lesz a konyhám, hogy lehet majd benne töltődni
örülök hoyg tetszett a film. jóóóbőgőőős
kis-csillag kiváncsi vagyok a hűtődre! kivülről gondolom, bár most szivesen megnézném belülről is.
nagyon elszállt árak vannak babakocsi téren, az tuti. én nem szánok rá nagyobb összegeket. főleg kocsiban meg magamon szeretném hordozni, akinek van rá 240E-re azt sem értem, miért nem költi vmi értelmesebbre
a brendonban is nézzetek majd körül, hátha...
bár én is a használtra szavazok
fúúú, tényleg irbil volt aki korházban volt, én meg illdának irtam a multkor. vérciki, de nem emlékeztem

még jó hogy te igen!
betiike ezekről az anatómiai rajzokból nincs olyan ami szemből mutat?
megy a drukk az uh-hoz! hányra mész?
monka: köszi! nagyon aranyos vagy, nem hiszem hogy a pocakod vagy bármi más miatt kienvetnénk, szoval küldd csak a képeet.
nekem a chicco meg a concord tetszik, mennyibe kerülnek ezek szettben?
timi: örülök hogy előkerültél, jó ez az afp! ne aggódj.
klem: üdv köztünk. jo helyen jársz, ez itt a csodafórum
megértelek hogy csak novemberben vásárolsz majd, én is huzom-halasztom, főleg a babakocsi-vásárlást, mint a rétestésztát

miből kellettt leállnod, mit dolgoztál? ja, elértem a válaszig
sajnálom az előzményeid, elég szomorú. de most nagyon jó lesz már!
nyufóó: ja, betemetett a káosz. még most sem vagyok kész de már nem is érdekel. szombatra kész kell lennem, akkor jönnek "nagypapáék" addigra csilli-villi kell hogy legyen, de az se rossz ha a dobozoktól nem tudnak jobban szétnézni
csodaszép ez a kép!
tegyéll még fel, érdekel az angol rsz-os autó is
dalmicsek. éljen, de jo hogy jöttél! szuper lehetett az uszkálás. és jo hogy már érződik nagyon meg látszik is. tök gyorsan haladunk. jo hogy irtál a sotéról! én azt nem tudtam hogy babák velünk lehetnek-e, és nagyon örülök, ha igen! a császsárosoknak másnap adják oda, de utána nem akarják elvinni ha a mama nem akarja. én ennyit tudtam meg, de remélem erre nem lesz szükség. jaaaa, tudom, nekem nincs túl nagy pocim, de nagyon szeretem és most kezdek örülni is neki, mert igy nem olyan megterhelő a hátamnak
bettike: a lényeg hogy egészséges legyen
csak viccelek is, meg nem is... legközelebb (mikor lesz) hogy kiderüljön tényleg fiú-e? a többi értéked nagyon szééééép!!! milyen nagy már!
zsuzs: jó hogy vagy! tökmindegy milyen gyarkan jössz, csak gyere. a depi is jobban elkerül ha kiirod magadból! a fotózás is nagyon tetszik! tök jó hobbi, meg foglalkozásnak sem utolsó.
a video is jo volt, biztos nagyon örültek akik szerepeltek rajta! sajnálom hogy lenyúlták a cuccaid!