Sziasztok,
köszönöm a kedves fogadtatást, Hékás adatokat küldtem!
Marcell név 5 éve még nem volt ennyire felkapott, de hát ez van, Lili is annyi van már azóta, majd most ügyesebbek leszünk!

:D:D
Dinókat nagyon élvezték, kerestek csontot, utaztak dinón, mozgatták őket gombokkal, szóval jó kis élmény lett számukra!
Klima,
én az elsőt kb 16-17 héten éreztem, most már a 13. héten is tudtam, hogy mire figyeljek, de ez annyira egyéntől függő, ne aggódj rajta, gratula a kislegényhez!
Klári,
ok, parázhatunk együtt!

:D Én korábban kezdtem, csak nekünk két baba elhalt előttük.

Te a Bajcsyba jársz? Most voltam én is ott uh-on és az ingyenes tesztjükön, de nem igazán tetszett, az uh gép borzalmasan rossz felbontású volt, a vérvételnél a folyosón ülve egy csótány szaladgált a lábam alatt, hát többet nem láttam belőle, de nem is vágyom rá.
Francesca,
jó bulizást, szerintem annyit bulizz ami jól esik, vigyél magne B6-ot és ne szívj füstöt ha lehet!

:D:D Boldog szülinapot a párodnak!
Bogyra,
kalandparkhoz jó szórakozást, mi gyereknapkor voltunk cégesen, nagyon élvezték a gyerekek, bár Lili még elvileg nem mehetett volna, de ő is majdnem végig megcsinálta az egyik gyerekpályát. Mesterségek ünnepét nagyon szeretem, csak a tömeget nem igazán és főleg nem most, majd mesélj milyen volt idén!
Uxi,
engem is mindig fájás közben néztek, gondolom azért, mert olyankor feszült rá a baba feje a méhszájra, és úgy érezte, hogy mennyire tűnt el vagy sem, nem lehet? De így utólag nem is volt olyan vészes a vizsgálat, én a "pucolást" és a varrást sokkal jobban utáltam a végén!!

Jó sűrűn jöttek Nálatok is a gyerekek!
Turórudi,
hú nagyon picike a baba, de a gyerekeim pont tegnap nyaggattak, hogy kb mekkora most a tesó és én is a tenyeremet mutattam, nem sokat tévedtem úgy látom!
NA kicsit sok lettem mára,bocsi, de reggel elmegyünk Egerbe kicsit apukámhoz, majd vasárnap jövünk, így három napig biztosan nem írok!

:D Addig is kellemes napokat jó pihit mindenkinek!