A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok a pár nap alatt, amíg nem jártam erre.
Félreértés ne essék én nagyon örülök ennek, de szerintem visszaolvasni csak a 4 nap alatt fogok :cry:

Nicsak!
Ha még olvasod ezt a topikot, akkor ŐSZINTE RÉSZVÉTEM. Gondolom, hogy most hogyan érezheted magad. Semmi mást nem tudok, csak kitartást kívánok Nektek és azt, hogy ez a csoda mégegyszer megtörténjen Veletek és az a kis lélek életek végig veletek maradjon.

Kép
akire79

Mi ma voltunk 4D UH-on és úgy néz ki 100%, hogy mi is a kisfiús szülőkhöz csatlakoztunk!

Kislányt gondoltunk el magunknak, de nem vagyunk elkeseredve, majd a második kislány lesz :lol: Mostmár csak a nevek terén vagyunk bajban.

Úgyhogy HÉKÁS bekékítheted a soromat :lol:

Most megyek, elkezdek visszaolvasni!
Addig is mindenkinek nagyon jó pihit a 4 napra!

Kép
akire79

Sziasztok!

Ati elvitt vacsizni, úgyhogy nem voltam itthon, aztán egy baráti házaspárral Catanoztunk, most mentek el. Sajnos mégsincs még babakocsink, mert zárva volt az üzlet. Attila mikor beszélt velük, azt mondta, hétfőn megy érte, csak közben alakult úgy, hogy ma is el tud menni, de nem kérdezte meg, hogy nyitva vannak-e. Úgyhogy marad a hétfő :(

nilszi: semmi baj, a kisördög csak azért volt, mert hazajött a klarinétos szomszédunk, és azzal a lendülettel el is kezdett gyakorolni. Tudtam, hogy szerdán jönnek haza, de azt reméltem, csak este. Én nem is tudom, hogy fogom bírni, mikor már folyamatosan itthon leszek, ugyanis naponta kétszer másfél-két órát gyakorol. Hétvégén is. Ilyenkor a rádiót, vagy a tv-t írtó hangosra nyomom, hogy ne halljak belőle semmit, de ezt nem tehetem majd egy pici babával ...

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok,

köszönöm a kedves fogadtatást, Hékás adatokat küldtem!
Marcell név 5 éve még nem volt ennyire felkapott, de hát ez van, Lili is annyi van már azóta, majd most ügyesebbek leszünk! :D:D:D

Dinókat nagyon élvezték, kerestek csontot, utaztak dinón, mozgatták őket gombokkal, szóval jó kis élmény lett számukra!

Klima,
én az elsőt kb 16-17 héten éreztem, most már a 13. héten is tudtam, hogy mire figyeljek, de ez annyira egyéntől függő, ne aggódj rajta, gratula a kislegényhez!

Klári,
ok, parázhatunk együtt! :D:D Én korábban kezdtem, csak nekünk két baba elhalt előttük. :( Te a Bajcsyba jársz? Most voltam én is ott uh-on és az ingyenes tesztjükön, de nem igazán tetszett, az uh gép borzalmasan rossz felbontású volt, a vérvételnél a folyosón ülve egy csótány szaladgált a lábam alatt, hát többet nem láttam belőle, de nem is vágyom rá.

Francesca,
jó bulizást, szerintem annyit bulizz ami jól esik, vigyél magne B6-ot és ne szívj füstöt ha lehet! :D:D:D Boldog szülinapot a párodnak!

Bogyra,
kalandparkhoz jó szórakozást, mi gyereknapkor voltunk cégesen, nagyon élvezték a gyerekek, bár Lili még elvileg nem mehetett volna, de ő is majdnem végig megcsinálta az egyik gyerekpályát. Mesterségek ünnepét nagyon szeretem, csak a tömeget nem igazán és főleg nem most, majd mesélj milyen volt idén!

Uxi,
engem is mindig fájás közben néztek, gondolom azért, mert olyankor feszült rá a baba feje a méhszájra, és úgy érezte, hogy mennyire tűnt el vagy sem, nem lehet? De így utólag nem is volt olyan vészes a vizsgálat, én a "pucolást" és a varrást sokkal jobban utáltam a végén!! :D Jó sűrűn jöttek Nálatok is a gyerekek! :D

Turórudi,
hú nagyon picike a baba, de a gyerekeim pont tegnap nyaggattak, hogy kb mekkora most a tesó és én is a tenyeremet mutattam, nem sokat tévedtem úgy látom! :D

NA kicsit sok lettem mára,bocsi, de reggel elmegyünk Egerbe kicsit apukámhoz, majd vasárnap jövünk, így három napig biztosan nem írok! :D:D Addig is kellemes napokat jó pihit mindenkinek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagy öröm ért, és meg kell osztanom veletek: tegnap este éreztem először, hogy mozog a baba :) :)

Őrülten jó érzés, és semmihez sem tudom hasonlítani!

Nagy a boldogság :)

Timi
athena

Athena, Tamesz!!

Nagyon örülök, hogy jöttetek!!!! :D

Minél többen vagyunk annál pörgősebb és izgalmasabb a topic!!!
Írjatok gyakran!

Üdvözlésetekre megmutatom az egyik kedvenc fotómat! (Nem rólunk készült! Az én hasam sajnos nem ilyen szép!)

Túró

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára turorudi6 2009.08.20 08:10-kor.
turorudi6

Tegnap voltunk Hajdu Krisztinánál az Istenhegyi Centrumban. A 18. heti genetikai ultrahangot csináltuk meg!
A legfontosabb, hogy egészséges KISLÁNYUNK van!
:D

A doktornő szuper, pont olyan amilyennek elképzeltem. Mindent megmutatott, minden kérdésre válaszolt türelmesen, alaposan. Nem éreztük, hogy zavarná a kérdezgetésünk. Kaptunk 4 fényképet és DVD-t a vizsgálatról. Az intézet is tetszett. Tiszta, barátságos, a nővérek is kedvesek voltak. Nem kellett várakozni. Adtak elég törlőkendőt az UH után!!!!!

(Röhej, de nekem ez volt a legszembetűnőbb különbség az államihoz képest. Itt nálunk még a vizsgáló asztalon is egy zsebkendőnél kisebb , de a papírzsepi 1 rétegének vastagságával megegyező papírlapot tesznek a fenekem alá, ami szerintem már akkor elszakad, mikor felülök. Undorító! Ezen spórolnak! Az UH után pedig a saját zsepimmel kell magam letakarítani, mert a fenekem alatt levő, a fentihez hasonló mennyiségű és minőségű papírlappal, kellene magamról letakarítani a kilónyi trutyit. )

Bocsi a fenti elmefuttatásért!

Hajdu Krisztináról kérdezzetek nyugodtan!

Ja, sajnos mindkét veséjében talált 1-1 tágulatot. Remélem nem komoly! Állítólag gyakori. Valakinél találtak már ilyet?

Trudi
turorudi6

Most már annyira felizgattatok ezzel a Hajdú Krisztinával, hoyg kíváncsi vagyok a következőkre:

- Mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Mennyibe kerül?ű

Húztam a várba! :) PÁPÁ!!! :) Szép napot mindenkinek!

KépKépKép
bogyra

Sziasztok, jó reggelt!

Tamesz: Nem, én a Sote II.-re járok :) Szerintem egyébként a Sotén is öregebb a gép nálam...

Klári

Kép
claracroft

Bogyra

Legalább 3 héttel korábban be kell jelentkezni. Itt 14 ezer volt a vizsgálat.

Legalábbis az Istenhegyin. A Praxisban hamarabb is adtak volna időpontot. Itt 12 ezer a vizsgálat.

Tehát árban kb annyi, mint máshol, de ha mozizni akarsz akkor nála szakértelmet is kapsz hozzá. Majd ha lesz időm megkeresem a véleményeket, amiket találtam róla, és felrakom, ha valakit érdekel. (Pl orvos kollégáitól: "Ő soha nem téved" vagy "Tűzbe tenném érte a kezem." -vagy hasonlók.)

Írd le légyszi, milyen volt a várban. Mi is menni szeretnénk holnap.

Trudi
turorudi6

Trudi, elküldöd gyorsan Te is az adatokat a táblázathoz? Hogy még a 100. oldalra fel tudjam rakni, és most látom, hogy Te nem vagy benne... :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na, akkor reagálok is.

Hát Trudi, engem jól megkavartál. Álmomban a szülőszobára kellett mennem azonnal, bár a szülésznő nyugtatott, hogy lehet, hogy még pár hetet kibírok, nyugi... De szerencsére Marci felsírt, így nem folytatódott. Aztán visszaaludtam, akkor meg Heydie blogjában találtam szörnyűséget. Reggel rögtön megnéztem, de szerencsére nem írt semmi... Miért vagyok én ennyire érzékeny???? :twisted:

Tamesz, a Te adataidat is felvettem, köszi. Majd nézd meg a születési dátumodat, hogy jól írtam-e, mert szerintem elírtad :lol:

Kima, nyugi. Majd érzed őt! Majd ha éjjel nem bírsz aludni a nagy táncikájától, visszasírod még ezeket a napokat :wink:

Akire, gratulálok a kisfiúhoz!

Athena, Neked meg gratulálok a baba-mozgáshoz! Húúú, az milyen jó érzés lesz, ha apa is érzi már :lol:

Trudi, gratulálok a kislányhoz! Az Istvánban elég törlőkendőt adnak UH után. Ha kevés netán, akkor is ki van pakolva, hogy vegyél amennyit akarsz, hogy szárazra törölhesd magad. Mutatsz képet a lányodról? A tágulatot sajnálom, nálunk nem találtak semmit. De szerintem a neten ne keress rá, mert csak bepánikolsz, hogy mik lehetnek...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szép napot mindenkinek!

A mai napom kicsit nehezen indult, dél volt mikor felébredtem :oops: :oops: :roll: ...Hát januárban már biztos nem lesz ilyen. :lol:

Trudi:
A fotó amit feltöltöttél nagyon SZUPER :lol: :lol: Ez valami csoda! Gratula a kiscsajszihoz.

A kirándulósoknak,szép napot és jó szórakozást. Nekem marad az itthon lét, betartom az orvos utasításait. :?

Akire:Gratula a kisfiúhoz!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kima:
Néha még én sem tudom eldönteni hogy a babát érzem-e vagy sem, de már apuci is érzi, úgyhogy biztosan Ő az. :D Ne aggódj, biztos Te is érezni fogod hamarosan!! :wink: :D

Brigi:
Néha én is olyan hülyeségeket álmodok, de szerencsére csak a felére emlékszem mikor felébredek.

Icu
Kép
Kép
icu03

Brigi Azért írtam a hatodik érzékedről, mert megjósoltad, hogy Reunion azért nem akar a Balcsira menni, mert a párja gyermeke is ott lesz. Te kis boszorka!
Bogaracska Nagyon szép nevet találtatok, a Barna névvel én is kacérkodom.
Egyébként 75g cukrot azért kell a patikában kiméretni, mert ott nagyon pontos a mérleg. Nekem is ott kellett megvennem, recept nélkül. És bármennyi vízben feloldhatod, csak az a lényeg, hogy azt mind meg kell inni. És persze citromot is annyit facsarhatsz bele amennyi jólesik. Így szerintem már nem annyira szörnyű.
Tamesz Üdvözöllek körünkben! Nem is vagy idős kismami, nézz meg engem (39) első gyerekkel és még én sem érzem magam idősnek.
Kima A baba mozgását én sem nagyon érzem, pedig minden rendben nálunk, tegnap voltam UH-n. Végre kiderült a babócánk neme, ahogy már az elejétől is sejtettem: fiú, hát hogy is lenne más, nem figyeltétek, hogy a január második felében születendő babák mind fiúk.

Nóra

Kép
fikuszka

Trudi Ne aggódj a baba vesefejlődése miatt. A védőnőm azt mondta, hogy mostanában ezekkel a fejletebb UH készülékekkel, már olyan dolgokat is kimutatnak, amit korábban még nem és lehet, hogy ez csak a fejlődés egy szakasza és később ezek a problémák már el szoktak tűnni.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok lányok!
Gratulálok a baba nemekhez lassan már mindenkinél kiderül... :lol: Én már nagyon sokat érzem a babát és főleg ha pihenek de van úgy hogy egész nap mocorog,mikor alszik nem is értem? :D
Szép hétvégét mindenkinek!!!
gyöngyi-30

Akire!
Gratulálok a kisfiúhoz. :D :D

Klári!
Te nagyon sokat fogod szidni a klarinétos szomszédot, ha a gyerkőc megszületik. Viszont a gyerkőcöt nem fogja zavarni, mert végülis Ő ebbe születik bele.

Trudi!
Ezt a képet már láttam valahol. akkor is elgondolkodtam azon, hogy valódi, vagy csak a photoshop csodája.....
Gratulálok az EGÉSZSGES kislányhoz!!! :D :D :D

Icu, Brigi!
Köszi a megnyugtatást. Csak ez olyan, hogy amíg nem érzem, hogy mozog valahogy nem érzem, hogy minden rendben van.

Fikuszka!
Gratula a fiadhoz! :D :D Tudom hülyén hangzik, de egy kicsit megnyugtat, hogy nem csak én nem érzem a babómat.

Most összepakolom a családot és elmegyünk egy kicsit csavarogni.

Kima
Kép
Kép
kima75

Na és akkor a táblázat, hétfőn úgyis sokmindenkinél ki fog derülni a neme, majd frissítek még :lol: Fikuszka, gratulálok a kisfiúhoz, már kék is lett a sorod :wink:

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Brigi: Jó a táblázat, jó hosszú már a lista! :) Seholsziget Élménypark? Nem is hallottam még róla. Ez hol van Pesten? Húú fincsi lehet az a meggytorta, jó tortaevést kívánok délutánra! Tényleg, nem tudjátok, hogy ezt az ország tortáját csak Pesten lehet kapni vagy vidéken is meg lehet kóstolni a cukrászdákban?

Cat: szupi lett a vonalzód! :wink: Jó utat és neked is kellemes hosszúhétvégét!

akire: gratulálok a kisfiúhoz! :)

athena: gratulálok a babamozgáshoz! :)

turorudi: mennyire szuper ez a kis tappancsos pocakfotó! :) Gratulálok a kislányhoz! Írtad, hogy kaptatok képeket is, nem akarsz egyet feltenni? :)

Nóra: Gratulálok a kisfiúhoz! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Kima Szerintem, azért nem érezzük a babónkat, mert nagyon nyugisak. Az enyém is mikor az UH-val nézték szerintem aludt, csak a kezét mozgatta egy kicsit. De az is lehet, hogy azért olyan nyugis, mert nekem nagyon alacsony a vérnyomásom, így az ővé sem lehet túl magas, így majdnem mindig alszik.
Lányok Ti tapasztaltatok olyat, hogy bele-bele nyílall a méhetekbe, mintha éppen megmozdulna a pici csak annyi ideig, de az picit mintha fájna?

Nóra

Kép
fikuszka

Lányok:
Láttátok már, hogy majdnem 5000 bejegyzés van az oldalunkon :?: :shock: :D
Kíváncsi vagyok ki lesz az 5000-dik. :D

Icu
Kép
Kép
icu03

Voltunk sütizni, és fél órával előttünk fogyott el a pándi torta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Országosan több száz cukrászdában lehet kapni, szerintem hívd fel a kedvenc cukidat, hátha árulnak ott is.

Adrienn, nem Pesten van az élménypark, hanem Nőtincsen, Vác mellett. Remélem holnap nem lesz ennyire meleg, mert akkor nem megyünk. Ma alig bírtam a cukrászdáig elvonszolni magam, olyan melegem volt :oops:

Fikuszka, ez teljesen természetes, a "szervezet reakciója". A dokim így hívja :lol: A szalagok rakoncátlankodnak, nyúlnak, nincs semmi gond. Kellemetlen, de ennyi

Brigi

Kép

Kép
hékás

Icu!
Te hol látod, hogy mennyi bejegyzés van?

Fikuszka!
HA bent nyugis, akkor kint rosszcsont lesz :D Nekem Marci nagyon keveset mozgott...no de most idekint bepótolja :lol: :lol:

Ma is mi történt az én kis szeleburdi gyerekemmel.....Kimentünk a ligetbe. S kis okos meglátott egy kislányt, aki előttünk sétált a kezében egy hatalmas lufi. Nos az én fiam szemeit a lufira szegezve követte a kislányt. Mondtam is az apjának, hogy az első lufiárusnál vegyünk neki lufit. Az én gyerekem ment, mint egy kis droid, sehová nem nézett csak a kislány lufijára. Mondom az apjának, hogy fogja meg Marci kezét (Marci nem szereti, ha fogjuk a kezét sétáláskor, Ő egyedül szeret menni). Ahogy kimondtam, Marci elesett, de úgy, hogy kiharapta a kis száját. Volt sírás, könnyek meg vér. Amíg apja vigasztalta én gyorsan kerítettem egy lufit.
Kicsit fentebb mentünk, akkor már lufival. A fűben ücsörgött 8-10 16 év körüli kiscsaj. A fiam odaállt közvetlen a lányok mellé, a nagy piros lufijával a kezébe és addig vigyorgott a lányoknak, amíg Ők elkezdtek vele beszélgetni ( a lányok beszéltek és mosolyogta, a fiam csak vigyorgott). Nagy nőcsábász lesz :lol: :lol:

NA eldugulok.

Kima
Kép
Kép
kima75

Kima:
Mikor belépsz a várandósság részbe és lemész a 2010. januári részhez, ott van mellette hány bejegyzés van. :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

Bocsi,hogy betolakszom Hozzátok,én is idén januári kismami vagyok,Martin,a kisfiam 2009. január 11.-én született meg.

Mindannyiótoknak kívánok boldogságos és kellemes,problémamentes babavárást!!!

Minden jót Nektek!

KépKép

KépKép
kata8110

Jó reggelt, csodás a táblázat :) No és még nagyon sokan nem tudjuk, hogy milyen nemű babóca lakik bennünk... Vajon ki lesz az utolsó? És kinek jósolják meg tévesen? :)

Végre jól aludtam, magamtól ébredtem reggel 6.45-kor, így reggelizni is tudtam nyugodtan és el is értem gyalog az irodába, ami 25 perc sétát jelent. Na és tegnapelőtt eszembe jutott, hogy van még egy nagyon jó módszer a gyomorsav kordában tartására: a joghurt. Miután 2 délutánt/estét kínlódtam égő torokkal, eszembe jutott ez, s bár ÚÚÚÚÚTÁÁÁÁLOM a joghurtot, azért csak megettem 1-et, s pikkpakk jobban lett a gyomrom. Ennek örömére ma reggel joghurtos gyümölcssalátát ettem. Na igen, még arra is volt időm, hogy meghámozzak és feldaraboljak 1-1-1 körtét, almát és barackot.

Szép napot :-)
Ui: Kata bejegyzéséről eszembe jutott a májusi topik :D Kata, amúgy üdv :).

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Jó reggelt!

Nilszi: gyomorsavra minden tejtermék jó. Az is segít, ha egy kocka sajtot megeszel, vagy egy pohár tejet, kefírt. Bármit, ami tejtermék. Én is kérdeztem erről a védőnőt, azért merem ilyen bátran állítani. Így nem kell joghurtot enned, ha nem szereted.

Szerintetek normális, hogy szerdán éreztem a babát. Tegnap pedig csak egyszer egy picit. Pedig mostmár tudom, hogy mit kell figyelni.

Megnyugtattok, hogy más is rosszul alszik. Én régen olyan jó alvó voltam, hogy bárhol, bármikor, bármennyit tudtam aludni, de mióta pocakos vagyok, azóta szinte minden éjjel rosszakat álmodok (többnyire nem emlékszem rá reggel, csak az értésre, hogy rossz volt), és korán kelek. Ezek szerint nem egyedi eset.

Timi
athena

Sziasztok!

Bocs, hogy ritkán írok de dolgozom és tegnap meg Balcsin voltunk, de nem fürödtem nem mertem! :(

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot voltunk élőbe babakocsi nézőbe és 2favorit van nálunk ami a páromnak és nekem is tetszik az egyik a chipolino gemma vip a másik espiro vector4 air minden benne van ami kell praktikus könnyű ajánlom nektek is mi ezek közűl fogunk választani!

És képzeljétek voltunk 4D-n 18án tuti, hogy kisfiam lesz 95%! :D
csak szégyenlős volt törökülésbe volt de a kukac látszott :D olyan édes kis lusti volt! akartam feltölteni képet de nem tudok túl nagyot ír! :cry:

Nagyon szép a táblázat! :D [/img]

KépKép
ldetti

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Nézve a táblázatot, hát így is úgy is a végén fogok kullogni a szülésdiben. Nem sokan vannak január legvégére kiírva, tehát ha még a jóslatom bejön és 25-én szülök, akkor is a bénabrigádba tartozom majd! :) :)

Mesterségek Ünnepe: szerintem, késő délután menjetek ki! Mi elkövettük azt a hibát, hogy tegnap reggel 10-re mentünk oda... a képernyőm teljesen ropogósra égett. Wc nincs, mármint olyan amibe én magam belepislanatnék, úgyhogy 14-re mire hazaértünk, úgy görcsölt a hasam a teli hólyagtól, hogy csak nah. Aludtam is este 18-ig. Szerintem még egy kis napszúrást is kaptam. Meg a férjem is, neki is nagyon fájt a feje. De szép kis vásárfiákat szereztünk! :) :)

Torta nem is volt nálunk a cukiba. Majd megyünk a belvárosba ma, talán a zserbóba vagy a jégbüfében lesz! :)

A mai program nekem edzőcipő vétel (jajjj ez nagyon bonyi) És Gergőnek iskolatáska vétel ( jajjjj ez még bonyibb) :D

És Van egy halom feltöltésre váró ruha.... és persze az új dizájn... szóval van munkánk a hétvégére bőven.

Holnap megyünk csillebércre. :)

KépKépKép
bogyra

Ja és ha valaki babaszobát szeretne dekorálni íme egy cím én innen fogok szerintem rendelni szép dekorok vannak
http://kekpanda.hu/search.php?begin=0&a ... &Submit=OK

KépKép
ldetti

Látom benne vagytok nagyon a szoba díszítésben! :)

Elmondom mi hogy csináltuk! :)

Nálunk persze arról is szó van, hogy a 10 éves egy szobában van a két évessel. És ezt persze már akkor is tudtuk, hogy így lesz.

A szobát kb 5 évre készítettük, annál többet nem nagyon bír egy gyerekkel. Tehát semmi képen sem szerettem volna, babamintás szobát. A megoldás az lett... Halvány tojáshéj szín a szoba, a plafonnál fut egy kék-bézs bordür, nem gyerek mintás, geometriai mintás inkább.

És a gergő részén nincs is több díszítés, ö nem igényli már, A levente részét viszont feldobtuk fa mintákkal. Mutatom honnan:

http://www.gabeliz.hu/

Nekünk a sünis jött be legjobban, így sünis dolgok vannak! :) Szerintem így is nagyon babás lett a szoba, de ha úgy alakul és kiköltözik belőle levente, akkor sem kell újra dizájnolni az egészet, mert színvilágban megfelel egy kamasznak is! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra:

Én is 25-re vagyok kiírva. Ezek szerint BÉNABRIGÁD?????????

Timi
athena

Athena dehogyis! :)

Én magamat írtam ki 25-re, az orvos február 6-ra írt ki! :) :) De lehet február 14-re... szóval én vagyok a bénabrigád és max 2-3 fő csatlakozhat! :): )

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Szerintetek az normális hogy már néha folyik a cicimből valami? Nem korai még egy kicsit?

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok!

Üdv az újaknak!!! :D
Akire, Fikuszka, Idetti nagy gratula a kissráchoz!!!! :lol: Kezdünk többségbe kerülni!!!

Hékás-köszi, hogy beírtad a nevet a táblázatba, igen csak simán Barna :lol: Az ország tortáját én sem tudtam megkóstolni, tegnap kimentünk a repcsi bemutatóra, de tök rosszul lettem, tömeg+hőség :( És persze a tortánál kilóméteres sorok álltak, na én nem álltam be :roll: Pedig nagyon jól nézett ki!

clara-a dokink helyettese a magánrendelésen dr.Tömösváry Zoltán :)

Az én kis Barnám nagyon aktív mostanában, főként este lefekvéskor nagyokat focizik odabent :D Valahol azt olvastam, hogy figyelni kell a baba viselkedését az utolsó hónapokban, mert majd hasonlóan fog aktívkodni idekint is :o Hár remélem az enyém nem éjszaka fog ébren lenni :shock:
Látom már sok mindenki elkezdte a babaszobát, kinek milyen színű lesz? Most kezdtem el azon gondolkozni, hogy a kék nem túl hideg szín e neki, de végül is a sok színes festés feldobja! :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Kata Szia, örülünk, hogy benéztél hozzánk, nagyon édes kis huncut szemű babód van!
Kima Remélem nem válik be, amit mondtál és nem lesz egy gézengúz kisfiunk. Épp ezért szerettem volna lányt. Bár amilyen szerencsénk nekünk lenni szokott? :roll:
A kisfiad egyébként tündéri, biztosan nagy nőcsábász lesz, hisz látod, már most tudja hogyan csavarja el a 16 éves lányok fejét. De még azért nyugodtak lehettek egy darabig, mert úgy látom egyenlőre még a korosztálya lufijai iránt még nagyobb az érdeklődése.
Icu Ez gyakran előfordulhat már egészen koraterhességi szakaszban is.
Látom az ország tortájával eddig senkinek nem volt szerencséje.
Bogyra Mi szépet vettetek a vásárban? Mi is ki akartunk menni a párommal, mert tavaly lehetett kapni kűrtös kalács sütőt. Akkor nem vettük meg és úgy terveztük, hogy majd idén, de sajnos csak 20-tól van a vásár, addigra meg már le kellett jönnünk a Balcsira. Bár itt most azért elviselhetőbb ez a hőség.
Egyébként látom tele vagy energiával, még a meleg ellenére is, le a kalappal!

Nóra

Kép
fikuszka

Nóra:

Köszi a megnyugtatást. Közben már barátnőmtől is rákérdeztem és ugyanez volt a válasz. Úgyhogy nem aggódok. :D :D Hanem örülök hogy biztos lesz tejem. :lol: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Brigi:
Megvan a nevünk úgyhogy majd beírod a táblázatba :?: :D
Ha meg megváltozna a neme :shock: , akkor gondolkozunk még.... :roll:

Icu
Kép
Kép
icu03

Nah az erőnlétemről ne is beszéljünk....

Tervek ellenére, hirtelen olyan rosszullét tört rám, hogy azt hittem menten elpatkolok... Szédülés, hányinger, hányás, hasmenés.... hogy most keltem ki az ágyból. Ettem egy kis főtt tésztát, mert már a tenyerem is izzadt az éhségtől, kortyolom a gyömbér teát, hogy legalább iskola táskáért el tudjunk menni.

Nagyon rosszul viselem, már ezt az állandó rosszullétet, a gyömbér tea különben nagyon jó, kár, hogy csak most próbáltam ki. Sokszor elkeseredem én is, hogy mi a francért kell ezért ennyire megszenvednem... hát ki tudja miért van így. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy hány abortusznál segédkeztem műtősnőként... és csak ezt tudom felróni, amivel nehéz elszámolni. De a lelkemet, ilyenkor azzal könnyítem, hogy azoknak az asszonyoknak így tudtam csak "segíteni".

Biztos a fogyás is számít (-7 kgnál tartok, más ennyit gyarapszik egy gyerekkel), amiért gyengének érzem magam, de lehet csak a tegnapi déli napon sétálás és ez a meleg teszi be a kaput. Múlt héten amikor hűvösebb volt, sokkal jobban éreztem magam.

Lassan már én is 16 hetes leszek, van még valaki aki rosszul van? :roll:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Ma végülis maradtunk a fenekünkön... Olyan meleg volt, hogy a reggeli bevásárláskor eldöntöttem, hogy ilyen időben semmi szabadtéri program :oops:

Kima, de édes lehetett a fiad! Az enyém is nagy nőcsábász, neki még lufi sem kell :? Ma alig tudtam hazarángatni a boltból, mert a buszmegállóban állt egy 15 körüli helyes kiscsaj. Ő meg addig nézte, amíg a busz oda nem ért. A lány röhögött, én meg égtem :oops: :lol:

Athena, teljesen természetes ez. Eleinte még nem annyira érzi az ember, van, hogy eltelik egy egész nap is, hogy nem érzi. A végefelé fontos nagyon, hogy érezd ŐT, eleinte még ez belefér. Még nem annyira erős, és nem annyira kemény a csontozata, hogy minden mozzanatát érezni lehessen - ráadásul helye is bőven van még

Detti, gratulálok a kukachoz! Látom, örülsz neki :wink: Már be is kékeztelek :lol:

Bogaracska, nekem Marci a pocakban végigaludta az éjszakát szinte. Amikor kijött, volt, hogy 10x is kellett kelni hozzá, majdnem egy éves olt, amikor először átaludta az éjszakát. És még mindig csak heti 1x aludja át max...

Nekünk nem változik a szoba, marad, amilyen. Terrakotta tojáshéjjel. De jövőre festünk :lol: :lol: :lol:

Icu, beírtam a nevet, nagyon szépet választottatok. Melyiket fogjátok használni? A Lilit vagy a Napsit?

Bogi, jobblást Neked! Én nem vagyok rosszul, elmúlt a másfél hétig tartó hasmenésem is :lol: -7 kiló az elég sok, nem? Nem csodálom, ha nem érzed túl jól magad. Még mindig fogysz, vagy már stagnál a súlyod?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Még mindig fogyok, sőt az utolsó 4 hétben heti 1 kg megy le. Pedig esküszöm nem fogyózóm... :(

Én is remélem lassan megáll a dolog, mert eddig csak a védőnőt aggasztotta most már engem is kezd.

KépKépKép
bogyra

Brigi:a Lilit fogjuk használni, csak a Napsugár is nagyon tetszik, és azt akarom, hogy ha nem tetszik majd neki a Lili, legyen választása.

Bogi:én is aggódom kicsit a -7 kg miatt. A kicsinek ez nem ártalmas? Bocsi, nem akarlak megijeszteni, de ez kicsit aggasztó. :( Reméljük hamarosan jobban leszel!!!!

Icu
Kép
Kép
icu03

Ja Brigi, biztos aranyos lehetett a Te kisfiad is ott a buszmegállóban :lol: :lol: Háát igen, anya meg ilyenkor pirul :oops: :oops: :lol:

Icu
Kép
Kép
icu03

Sziasztok,
Remélem minden kismami és pocaklakó jó van. Mi Balcsiztunk, jó volt nagyon. 2x is azt álmodtam, hogy öcsi van a pocakomban. Hát kíváncsi leszek :)

Kép
Kép
alma26

Hát, Bogi, ez elég elkeserítő :cry: Csak utána kéne járni, mitől van ez...

Jaj, Icu, ne is mondd. Én tényleg égtem, annyira bámulta a csajt. Bár most még hagyján, de majd 5-6 év múlva... Belegondolni is rossz :lol:

Jól teszitek, ha ellövitek a kedvenc neveket. Mi Marcit Zsófinak hívtuk volna, ha kislány, most az volt szinte az első, amit kizártunk. :lol: Nekem is két nevem van, de soha nem gondoltam arra, hogy a másikat használjam. Utálom kiírni a teljes nevemet a hivatalos papírokon. Majd még utánajárok, hogy az esküvőnél elhagyhatom-e a második keresztnevemet :lol: Mindenesetre Marci csak egyet kapott, és Mincsi is egyet fog.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Alma, és mikor mész UH-ra, hogy kiderülhessen?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi:
A tied volt az 5000. bejegyzés :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Icu
Kép
Kép
icu03

[quote="icu03"][ írta:icu03b]Brigi:
A tied volt az 5000. bejegyzés :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Na, milyen kis ügyes vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: mi kb 2 hete voltunk Nőtincsen. Nem sok minden van ott, de 1-2 órát el lehet kellemesen tölteni

UH-ra majd pénteken megyünk :)

Kép
Kép
alma26

Brigi!
Nem kell égni! Szerintem halál édik amikor csajoznak. Ezek a Marcik már csak ilyenek.

Bogi!
Erről a fogyásról beszéltél már a dokiddal? Szerintem ez nem jó így a 16. héten…….

Icu!
Nekem nagyon tetszik mind a két név amit választottatok. Mi eredetileg Dalmát akartunk, ha lány lesz. De már biztos nem lesz Dalma. 3 olyan Dalma nevű kislányról is tudok, akik sajnos meghaltak a szülést követő 1 hónapon belül. Amíg csak egyről tudtam, azt mondtam, hogy szegény kislány Dalma volt, de az enyém is lehet Dalma. De amikor meghallottam, hogy még másik két kislánnyal is ez történt és Ők is Dalmák voltak, mondtam apának, hogy Dalma tuti nem lesz. Rossz karma. Persze most ott tartunk, hogy se fiú, se lány nevünk nincs. De végül is még van 21 hét hátra…….

Kima
Kép
Kép
kima75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: