A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

sziasztok!
én itt csal olvasom a betétet meg az ilyeneket. hát én is kérdeztem a védönöt itt, nekem nem kell semmit viinem a korházba, mindent adnak, még ilyen bugyit is amit utána eldobnak. azt mondta még véletlenül sem az enyémet használjam. csak magamat kell vinnem meg a tisztálkodási szereket. söt még azt mondta h az elsö pár napban azt a haloinget fogjam amit ott adnak, bár nem tudom, erre kicsit finnyás vok. a babának meg csak a kisruháját és a bébihordot kell vinni.

ma vettem Andrénak szépséges kisruhát. egyet ami a férjemnek tetszett meg egyet ami nekem. tiszta lázban voltam ott a sok babaruha között. plusz megvettem még a maradék kariajándékokat.

mindannyian irjátok a babamozit. mi csütörtökön megyünk, már nagyon várom.
itt a városban esik a hó, kiváncsi vok mi van nálunk fennt. küldöm a felhöket nektek

Kép
Kép
nicko

sziasztok, tényleg eltűntem de olvasni azért olvaslak Benneteket.
Üdv minden újnak, örülünk nektek! (Én is tapasztaltam hogy egyes fórumokon nem veszik szívesen a később csatlakozókat, Fruzsival pocakosan próbáltam pár helyre becsatlakozni de nem méltattak válaszra sem...)
Julcsi, örülök, hogy minden jól alakult!!!!
Gjéti,Zétivera, nektek is mennek az energiák, meg mindenkinek igazából, akinek szüksége van rá!
Betét téma: én is vittem tenát a kórházba, a fele csomag megmaradt, majd februárban elhasználom :) Egyébként az első két nap a kórházban kaptam bumszli nagy vattát gézbe csavarva h azt használjam, aztán jött a tena 2-3 napig és utána az éjszakai betét. Nekem kb. 2 hétig tartott a vérezgetés de ez tényleg egyéni, jobb rá rákészülni. A melltartóbetétet és a szoptatós melltartókat tényleg ne felejtsétek otthon! Én vettem egy csomag eldobható bugyit anno, 5 db nem egyész egy ezres ha jól emlékszem. (méretezve van ami elsőre nem tűnt fel és sikerült l-eset vennem, aztán a második s-es csomag lett jó)
Mellszívót kérdeztétek, ezt átrágtuk pár hete, nagyjából mindenki az avent kézire szavazott és visszük a kórházba :)
ajándékötlet egy év körüli babának: tuti, hogy a csomagolópapír vagy a zacskó fog neki a legjobban tetszeni, de nekünk pl. az ikeás montessori torony nagyon bejött. Egy évesen még nem valószínű, hogy kirakja, de színes és lehet rágcsálni és kihívás :) Egyébként minden,ami zenél, sípol, villog is érdekes, csak a szülő bírja idegekkel :wink:
Mi egyébként jól vagyunk, hétfőn esedékes a szokásos dokinéni látogatás, a hasam az elmúlt két hétben látványosan megnőtt, igazából most kezd el csomószor útban lenni. Eddig 6kg-ot híztam, Fruzsival is ennyit kb. idáig, a hasam viszont szerintem nagyobb, mint vele volt. Majd igyekszem fotót készíteni.
Ja igen, írtátok, hogy olyan érzés, amikor a babó matat, mintha ki akarna mászni alul: gátizomtornát érdemes elkezdeni szerintem, én is csinálom, mikor eszembe jut. Napi pár perc és tényleg hasznos.
A tali miatt irígykedem, szívesen mentem volna én is, de bevallom, pici gyerekkel nem olyan egyszerű sem a vásárlás, sem a csokizás, szóval én emiatt nem csatlakoztam. De ha januárban összegyűlünk és olyan helyet jelölünk ki, ahol a gyerekek is elvannak, akkor mi mennénk, az tuti!
mindenki vigyázzon magára meg a picikéjére!
Andi

Kép
Kép
abencze

Eltűntem a "babanetes csapat " táblázatból!!!! :evil: :shock: :evil:
Na nem baj, majd pótlom, úgyis ma megyek UH-ra és remélem kiderül, hogy most akkor kisfiú vagy kislány lapul benn...

Várjuk a talis fotókat!!

Képzeljétek én olyan, de olyan jól aludtam az éjjel!! Se fókázás, se WC-re szaladgálás...Rég volt már ilyen...

Kép
cserkészkolbász

Nekem is a tenát ajánlottták... Amin először nevettem, de valószínűleg tényleg hasznos. Van olyan, hogy eldobható bugyi??? Miket meg nem tud az ember... :lol:

Erika, Yve és mindenki, aki most megy uhra: Várjuk a beszámolókat! Egyike a fórum legnagyob rejtélyeinek azért Erika Babájának a neme... Utána elárulod a nevét is, vagy mindenképpen Sanyika lesz? :lol:
Ja, és én is jól aludtam, se pisilés, se fájó combok, se zsibbadás.. :) Van valami a levegőben???

Abencze: Abszolúte támogatom. Tud valaki jó játszóházat központi helyen? Én annyira szívesen látnám a gyönyörű Fruzsit! :)
Megosztasz velünk pocakképet is?

Zsu: Nagyon helyes és kifejező vonásai vannak Bencusnak! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Pmonika, Ladmon, Nicko: fotót, fotót, fotót a bébikről!!! :wink:

Pmonika, mivel nekem korábban volt egy vetélésem, és utána két év kínlódás árán sikerült összehozni ezt a csöppséget, én szedtem az Elevitet (mondván, hogy ne ezen múljon...), a 14.hétig minden nap, utána már csak két-három naponta, aztán valahogy teljesen elmaradt, most jöttem rá, hogy már egy ideje abszolút nem szedem. Amióta hideg van, napi 1000 mg C-vitamint eszem, mást nem.
Mellszívóból nekem eddig mindenki az Avent kézit ajánlotta, úgyhogy mi is azt vettünk, és igen, szeretném a kórházba is bevinni biztos ami biztos. (ha visszalapozol, valamikor október vége-november eleje felé volt asszem erről több hsz is)
A popsikrém, meg fürdető esetén szintén több helyről egybehangzó vélemény volt, hogy csak a gyógyszertárit érdemes használni, olcsóbb is, mint a márkás cuccok, és kevésbé allergia-veszélyes.

No én is voltam ebédelni, meg hazaértem, úgyhogy a közösben van két kép a mai forrócsokizásról :D még Zsuzsit is rábeszéltük, de persze szigorúan kevés cukros keserűcsokisra :wink: és tényleg kedvesek, jófejek a lányok, örülök, hogy találkoztunk, ha kevesen is. Na de majd januárban reméljük, többen leszünk, addigra már remélhetőleg mindenki leteszi a lantot!!!

Jó ötlet, hogy a januári talit valami baba-barát helyen tartsuk, és akkor a kicsi gyerekekkel is könnyebb csatlakozni. Januárra nem ajánlom fel, hogy gyertek hozzánk, mert a lakás azért nem olyan nagy, de nyáron majd babákkal jöhettek, akkor már ki lehet majd menni a kertbe a fűben pokrócokon elüldögélni, vagy akár sütögetni is, csöppeknek csinálunk majd valami kis árnyékos heverészőt :D Játszóház hirtelen csak az Ikeában jut eszembe, de azt hiszem, ez azért van, mert még nem járok eléggé nyitott szemmel az ilyesmire :wink: kérdezzetek jövő ilyenkor :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!
Gyors leszek, mert Bogi beteg és folyamatosan rajtam lóg(na). A talis képeket mindjárt megnézem gyorsan, bár lehet, hogy csak éjjel lesz rá lehetőségem...
Betét: 1-2 hétig Tena Super (az első napokban 3-4 óránként cseréltem), utána éjszakai libresse 3 hétig kb. utána a nappali is elég volt. (Majdnem napra pontosan 6 hétig volt gyermekágyi folyásom/vérzésem).
Na megyek, mert a kintlévő lányom kezdi szétbontani a lakást, a pocaklakó pedig a metszést birizgálja, és már nem tudok nagyon egyhelyben ülni :)
(Alvás??? Én szimplán nem bírok. Mondhatni totális álmatlanságban szenvedek :()
Legyetek jók!

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

pmonika: én Femibiont szedek a kezdetektől és továbbra is.

talis lányok:
nagyon csinosak vagytok, főleg így együtt :), olyan kár hogy ki kellett maradnom. :( Januárra megpróbálok tutti szuperül lenni... Julcsi, én alacsonyabbnak képzeltelek valamiért, pedig a "kosaras" férjedből gondolhattam volna... :D

asiye: köszi az infókat, megnyugtattál. A 30 nap nekem is kicsit szigorúnak tűnik, bár hallottam már mástól is olyan kórházról ahol így kellett... :roll: Egyébként ez abszolút kórházfüggő lányok (az is lehet, hogy az én esetem még tovább változtat a dolgon), a Margitban is pl. a 300 nap van meghatározva, úgyhogy stelly ne aggódj. :) (De olvastam, hogy valaki 3 hónapot mondott a Margitról, honlapjukon a 300 nap áll.)

Kép
Kép
elif

naja, mondjuk a 300 nap az tényleg sokkal logikusabb :D

KépKép

KépKép
stelly

Zsu: neked akartam még írni, hogy Bencus annnnyira édes :), olyan cuki nózija van!
Ja és igen, szerencsére úgy érzem hat a magnézium, a pocak rendben van az utóbbi napokban, persze van helyette hátfájás meg nagy pattanások, de ez a legkevesebb... :)

Kép
Kép
elif

Tényleg, Elif, ha kiengednek a "szobafogságból", akarsz menni szülésfelkészítőre/szülőszobalátogatásra a Margitba? A jövő héten utána akarok járni (ha el nem felejtem :roll: - bár mostanában MINDENT elfelejtek, nagyon durva...), hogy mikor/hogyan lehet menni; beszámolok, mire jutottam, ha tervezel te is ilyesmit.

KépKép

KépKép
stelly

stelly: Igen, terveztem, reméljük szabadulok is itthonról... Úgyhogy az infóknak örülnék :), de mondjuk az nyugtat, hogy a kórházas kalad alkalmával a dokinénim mindent megmutogatott az osztályon, szóval aszülőszobalátogatást akár letudottnak is tekinthetném, de azért akad még jónéhány kérdésem, főleg akapcsán, hogy kórházspecifikusan mikorra mit kell vinni magunkkal.

Kép
Kép
elif

Akkor ha nagyon nem jelentkezem ilyen infokkal, rám is szólhatsz nyugodtan, hogy lökött vagyok, és ígértem valamit :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!!!!
Először is nagyon szépen KÖSZÖNÖM Eszternek is a közössel kapcsolatban küldött infokat, sikerült!!!!!!!!!!!!!!! Nem is értem, mert ezekkel a bejelentkezési paraméterekkel próbálkoztam, na mindegy a lényeg, hogy tegnap sikerült. Jól megnézegettem MINDENKIT!!!, eltöltöttem "néhány" percet a nézelődéssel. Megtaláltam 1-2 receptet is, ráböktem a barackos csirkemellre Eliftől, ha jól emlékszem, nagyon-nagyon fincsi volt, máskor is elkészítem!! Köszike!

Tegnap voltam UH-on, minden ok, hát nem lesz icikepicike az már biztos, mint a testvérei kb, mert kb 2150-2220 gr a becsült érték, gyorsan összehasonlítgattam a tesók adataival, nagyjából hasonlóak, azonos időszakban....:)) BPD: 81 mm, HC : 288 mm, FL: 64 mm AC: 292 mm, a kisvasgyúró! Nagyon megnyugodtam, hogy minden ok.

Ma keresgettem én is egy DM féle üzletben, találtam Tena betétet, de sajnos nem volt szárnyas, abból is van elvileg szárnyas, nem?? Az előző szülések után én is az Allways vagy Libresse éjszakait használtam legalább 5 hétig ha nem 6 is volt!.
Gondoltam most kipróbálom ezt a tenát.

Kb félidő óta tapasztalok én is előtej szivárgást, hol így hol úgy, többnyire csepp formában. Nálam semmit nem jelentett az 1.terhességnél volt szintén, 2-3 hónapig szoptattam, a 2.nál pedig nem volt, akkor meg 6 hónapig, szóval most kíváncsi leszek mit hoz a jövő.!

De jó lehetett a találka, irigykedem érte biztos jól éreztétek magatokat!

Én úgy tom, hogy a terhességgel kapcsolatban csak a rubeola, azaz a rózsahimlő a veszélyes, remélem nem vezetlek félre benneteket. Az is leginkább a legelején.

puszi mindenkinek
andi

Kép
kaandi

Sziasztok!!!

De nagyon jó lehetett a tali!!! Annyira rossz, hogy nem tudtam menni...
Most tiszta depis lettem.... :cry: :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Elif!!!!!!!!!! Most az excel táblázatban kavírnyásztam és ott látom, hogy Te is ott laksz, ahol én!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá Vecsés!!!!
na hirtelen ennyi, feltöltöm az adataimat!
andi

Kép
kaandi

Amy, ne legyél depis, kérlek!!! Csak vidáman! Sajnálom, hogy olyan messze laksz innen, de majd kitalálunk valamit :D most pocakkal szerintem senki nem akar hosszút utazni, de később szervezhetünk babás kirándulást valahol félúton :wink:

KépKép

KépKép
stelly

Aztamindenit 6-ára már 5-en ki vagytok írva, nagyon kelendő egy dátum :D.

kaandi: hát ez nagyon jó hír! akkor mégiscsak lesz játszópajtás egész a közelben :D, nektek is elkel talán a 18 és 7 éves nagylegények mellé. :)
A tali helyett meg esetleg majd kárpótolhatjuk legalább mi magunkat azzal, hogy találkozunk... :)

Amy: mi is tuttira kirándulós család leszünk, úgyhogy majd megyünk és jól meglátogatunk titeket!

Kép
Kép
elif

Sziasztok!

Jaj de jó olvasni, hogy ilyen jó volt a találkozó! :lol: Olyan rossz, hogy nem lehettem ott :cry: , gondoltam rátok délelőtt! Férjem meg letolt, hogy miért nem mondtam neki, hogy ennyire szeretnék menni, akkor inkább nem feküdt volna le aludni, és bevitt volna a városba!
De akkor meg nem aludta volna ki magát, és ma is ment éjszakára dolgozni! :?
De kárpótlásul délután elmentünk megvettük Bencusnak a légzésfigyelőt, és még egy párásítót a szobájába! :)
Megnéztem a közös fotókat, nagyon csini kismamik vagytok, szépen gömbölyödik a pocakotok! :lol:

Köszönöm Bencus nevében is a dicséretet, átadtam neki, hogy nagyon szépnek találjátok, erre egy nagy rúgás volt a válasz! :lol:

Eszter: A paprikás krumpli nagyon finom, az én férjem is szereti nagyon! :)

Házassági anyakönyvi kivonat: Mi is beszereztük már múlthéten!
Én is 300 napot tudok!

Ladmon: Várjuk a képeket a kislányodról! Remélem ő jobban megmutatja magát mit Bencus! :)

Pmonika: Tőled is várjuk a képeket! :)
Jól jártatok a babakocsival, biztos nagyon szuper! :)
A zserbó receptjét sajnos én nem tudom, ebbe anyukám a szakértő, de elkérem tőle!
Én most is szedem az Elevitet kétnaponta.
Én mellszívót nem viszek magammal, mert a barátnőm nyáron szült abba a kórházba, és azt mondta, hogy nem sterilizálják ki! Nekem amúgy Aventes kézi mellszívóm van, sokan dicsérik.
Nekem is csak a gyógyszertári cuccokat ajánlotta a védőnőm, mert az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, majd később ha nagyobb lesz Bencus használhatunk mást is!

Yve: Ezek a fajátékok nagyon jól néznek ki! :)

Nicko: Hát nálunk szinte mindent vinni kell a kórházba, pelenkát, popsitörlőt, egyedül ruhát nem, csak hazahozóst!
Láttam az új pocakfotódat, nagyon csini vagy! :)
Továbbra is várjuk a felhőket nagyon! :lol:

Abencze: Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden ok Nálatok! :D Várjuk a pocifotót! :)

Erika: Mi volt az uh-n, kisfiú vagy kislány? :wink: :lol:

Jázmin: Jobbulást Boginak!

Elif: Nekem is hat a magnézium, ma nem is keményedtem egyáltalán! Csak megy a magnéziumtól a hasam, :? olvastam más topikba is, másnak is okozott hasmenést!

Kaandi: Gratulálok a kisfiadhoz, szép nagy baba lesz, nem csak Bence lesz ilyen nagyfiú! :)
zsu83

Na megjöttünk az UH-ról, alapvetően minden rendben, de nekünk is megállapítottak az egyik vesében tágulatot ( hálistennek csak 7 mm.) Ha jól emlékszem Nicko írt ezzel kapcsolatban. :? A becsült súlya 1881 g.

A neme továbbra sem egyértelmű, sajnos most sem lehetett látni. Valószínű már csak a szülésnél derül ki 100 százalékban. :lol:

Kép
cserkészkolbász

Erika: Sajnálom a baba veséjét! De biztos minden rendben lesz!
Nagyon titokzatos baba! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Megint nem voltam jo sokaig. :oops: Nagyjabol visszaolvastam, de amilyen szita a fejem nem emlekszem sokra.

Julcsi - orulok, hogy jobban vagy es otthon, nem korhazban. :D

Gjeti - hu ez az ajulas tok ijeszto lehetett. :shock:

Remelem mindenki mas is jol van es tolem is mennek a pozitiv energiak, meg ha nem is tudok mindenkit nev szerint megmeliteni. Egyebkent az en fejem is tenyleg kihagy mostanaban. Szerencsere itt kotelezo a plafonra szerelt tuzjelzo - legalabb egy minden szintre - szoval en csak azt tesztelem idonkent es a legnagyobb kar eddig csak a grillben odaegett kaja volt. :roll:

Mar en is alig varom, hogy vegre szabadsagon legyek, de meg van ket het. :( Szerencsere az irodaba mar csak egyszer kell bemennem jovo heten csutortokon, azutan mar nem is megyek jo sokaig, mert januarban mar egyaltalan nem tervezem, hogy bejarok - szigoruan itthonrol dolgozas lesz.

Megneztem a talis kepeket marol - nagyon jol nez ki mindenki. 8) Sajnos en januarban sem tudod menni, kicsit hosszu lenne az ut. :wink: Talan majd jovo nyaron valamikor megyunk haza babastol, akkor en is szivesen talalkoznek mindenkivel. Amy - veled tuti, hogy tudnank talalkozni, mert eredetileg en is debreceni vagyok es mivel az egesz csaladom ott lakik, mi Debrecenben vagyunk a legtobbet, amikor hazamegyunk.

Megprobalok egy kicsit surubben benezni, mert igy nagyon sokrol lemaradok ugy erzem...

Ja es raktam fel en is nehany uj kepet ugy kb. 2-3 hettel ezelottrol. Azota a pocim ugy erzem meg nagyobb lett. :shock:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Csatlakozom én is, nagyon jó volt a mai találkozó, érdekes volt, hogy teljesen olyan volt, mintha már régóta ismernénk egymást, és a többiekről is úgy beszélgettünk, mintha közös ismerőseink lennének. Szóval jó volt! :lol:
Eszter: a Te fotóid sokkal jobban sikerültek, légyszi küldd el nekem őket e- mailen, küldöm pü-ben a címemet. Köszi.

Tettem fel a közösbe Tatai képeket, az egyiken párom is látható :wink: , meg pocak.

Nekünk is tena super vagy extra betétet ajánlott a Geréb Ági az első napokra(hetekre), bugyi ügyben meg eldobható hálós(ebben megoszlanak a vélemények, mennyire jó), vagy eldobható papírszerű pöttyös csini bugyit, vagy akár Apa alsógatyáját(nem a boxert) :lol: :lol: :lol: .

Előtej: Nekem még semmi, egyáltalán, de én úgy vettem észre, mindent később csinálok, mint ti, ezért nem aggódom, és bízom benne, hogy remekül fogom tudni szoptatni a picúrt.

Zsu, Bence nagyon édi, milyen karakteres arca van már most!

Szép hétvégét, ja most hallottam a hírekben, hogy Nicko elindította azokat a kért hófelhőket, és kb szerdára ide is érnek :D
:D :D :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

De jó lehetett a tali... :cry:
Bár én sem panaszkodom, ma aztán kibabáztam magam. :D
Barátnőm kisfia, Krisztián nagyon édi baba, órákig dajkáltam, csak
akkor voltam kénytelen letenni, amikor Oli már jelezte, h megint
féltékenykedik. :lol:

Alig értem haza, máris mentünk anyuékkal vásárolni, aztán unokaöcsémékhez, ott is elbabázgattam, utána keresztapámékhoz...
Szóval teljesen elfáradtam ma. :D :?

Cserkészkolbász, miért nem kérsz segítséget tőlem a baba nemét illetően? :lol: Bár ilyen idősen már megtévesztő ám a pocó...

Most megyek képeket nézni. :P jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
gjéti

Egy irigy disznó vagyok de ugy szeretem volna ott lenni. De a csirkéket is ki kellet nyirni.
Valaki kérdezte hogy csirke tenyésztök vagyunk a válasz nem .Csak igy karácsony elött vesszünk a tenyétöttöl aki megbizható mindig nála veszük. Mert tudom hogy nem tápos és biztos hogy friss. Az anyosomnak kell 10- nekünk 10- és a sogoréknak 10 ugy jön ki a 30 db pipkó. Nagyon elfáradtam.... Holnap meg buli sütit sütni....
Jó éjszakát
Rita

Kép
háfi

Jó reggelt!
Gyorsan felkeltem, elintéztem Télapós teendőimet.........:))) volt öröm rendesen, hogy tudnak örülni a kisgyerekek ilyen kis apróságoknak! Olyan jó nézni őket, jövő ilyenkor meg már kettőnek lehet meglepetést okozni, a nagy ugye már nem erre vevő! :oops:

Rendben Elif, akkor majd bepótoljuk, kiscsoportos talival kárpótoljuk!

Igen, ez a 6.-a a legújabb, az UH szerinti dátum. Én meg ráadásul ki is számoltam, hogy kb a peteéréstől 266, uaz jött ki. De én továbbra is ragaszkodom egy korábbi időponthoz, szimpatikusabb lenne a január 22. vagy 24.-e. Bár most mintha tegnap óta egyre közelebb kerül hozzám a február. Majd meglátjuk.
A jövő 7en megyek a pajzsmirigyes dokimhoz,kap egy sorozat kérdést, konzultálnak távolról a nőgyógyászommal, aztán kiötlik, hogy császár vagy mikor, meddig várnak, ha nem indul be a szülés természetes úton. Sok mindentől függ az időpont. De azt mondta az orvos, hogy nagy esély van a császárra, akkor meg megvárják a betöltött 39.hetet és utána programozottan, azt jelenti, hogy febr.1.a 39.hét vége, azt hiszem..... Aztán még az is lehet, hogy sima szülés lesz, ha pl. nem lesz olyan nagy a baba ( ami majdnem kizárt ugye), nem kell fájás elősegítő stb....

hú de hosszú lettem! bocsika

ui: valami tényleg lehet a levegőben, mert írtátok, hogy 1-2 napja mennyien jól aludtatok, akkor én is, meg tegnap is csak 1x kellett wc re mennem, egész jól aludtam. csak ne lenne mindig ilyen rohadt melegem, állandóan izzadok, mint 1 ló :lol:

Kép
kaandi

Sziasztok!

Hajni: Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy minden ok! Nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! Csúcs ez a póló! :lol:

Zsuzsi: Nagyon csini vagy te is, jók a kirándulós képek is nagyon! :D
Köszönöm, átadtam Bencusnak is az üzit! :lol:
Jaj de jó, csak jöjjenek azok a felhők! :lol: 8)

Kaandi: Már én is várom nagyon jövőre a Mikulást, kiváncsi leszek Bencusra! :lol:
Lehet hogy lemaradtam :oops: , valami gond van a pajzsmirigyeddel?! :roll:

Képzeljétek apa amikor hazajött reggel, elrejtett a cipőmbe egy Mikuláscsomagot, már alig várom hogy felkeljen és megköszönjem neki! :lol:
zsu83

Szép szombatot!

Amy: Nehogy itten elkeseredj! :shock: Valahogy szervezünk majd egy találkotzót félúton és akkor Téged is megismerhetünk. :) Sőt, ahogy Elif mondta, mi is biztosan kirándulós cslaád leszünk, majd szépen meglátogatunk mi is egyszer (vagy akár többen együtt).
És ezt veheted fenyegetésnek. :lol:

Zsu: Nagyon édes a férjed! :) És nehogy túl kevés csokit adagolj. :) Vagy csokimentes a Mikuláscsomag???

Kaandi:
De szedni nem kell semmit a pajzsmirigyre, ugye? Akkor biztos azért írtad, hogy nehéz a hízást megállítanod... Van összefügés, ugye?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

hát igen sajnos van vele egy kis gond, túlműködik. propicylt szedek rá, de nagyon minimálisan van megbolondulva mostánában. 2xfél naponta, állítólag a 3x1 sem sok. folyamatos 4-5 hetente kontroll, minden rendben ez ügyben,csak szinten kell tartani!
igen összefügg a hízással, bár akinek túlműködik az többnyire hirtelen fogy, na nálam ez sem így alakult, most mondjuk persze nem is működik túl, inkább szinten van, de mindenképp hormon dolog ezért a hízás. na ebbe jól belegabalyodtam!:))))
jó 7végét! még jelentkezem

Kép
kaandi

Kepzeljetek ma reggel nalunk is jart a Mikulas. Itt ugyan nincs hagyomanya, de a parom mar megtanulta, hogy mi a szokas dec. 6-an. :lol: Emlekszem tavaly csak neki jutott eszebe, en szegyen szemre elfelejtettem. :oops: Szoval nekem is volt ajandek a cipomben es neki is sikerult osszerakni egy csomagot. Ugy orult!

Ja es nalunk az adventi kalendar az iden ugy nez ki, hogy anyosom osszerakott 24 kulon-kulon becsomagolt ajandekot egy taskaba es abbol bontunk ki egy et minden nap a parommal felvaltva. Jo sokat dolgozhatott rajta, mert ugyanilyet csinalt a sogoromeknak es a sogornomeknek is. Eddig, amit kibontottunk volt benne pici parfum, karacsonyi gyertya, illatosito, toll - ilyesmi. Tok birom az anyosomat!

Zsu - koszi szepen a dicsertet es en is szeretem azt a polot - mindenki mosolyog, amint meglatja. En is megkukkoltam Bencus kepeit nagyon edi. Alig varom mar a februart, amikor lehet sok-sok babakepet nezni! :lol: :lol: :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok lányok!
Adok egy kis életjelet magamról.
Gyorsan végigfutottam a 3 oldalt, amit írtatok, mióta nem jártam itt, de bocsi, hogy nem válaszolgatok mindenkinek, szokás szerint rohanok.

Örülök, hogy mindenki jól van, megkukkoltam a képeket is, nagyon jók.

Beszámolok pár szóban, aztán rohanok tovább.
Csütörtökön voltam dokinál, kis ubival minden rendben van, szépen növöget, 1550 grammak írta a gép, 10 nappal idősebbnek a számított kornál. Minden leleletem tökéletes, a magzatvíz is normális mennyiségű most.
Viszont amire számítottam bejött, a méhszájam ujjbegynyire nyitva van, szerencsére csak a külső. Dokibá mondta is, hogy mostmár jó lenne ha nem rohangálnék annyit és főleg nem cipekednék.
De egyszerűen annyi a dolog, meg pakolnivaló, hogy nem tudok mit csinálni, senki sem csinálja meg helyettem.
Párom szerzett egy lányt, aki hetente eljön, és alaposan végigtakarítja a lakást, de mellette nekem is muszáj a napi dolgokat megcsinálni, és porszívózni 2 naponként a kutya miatt. ( Szávának van egy kis pincsikeverék kutyusa a lakásban )

A pároméknak is rengeteg most a munkája, mindenki karácsonyra akar bútort, most is dolgozik, és minden este csak 7 körül ér haza. Nekem kell mindent elintézni, megcsinálni a gyerek körül.
Tegnap este is már annyira fáradt voltam, hogy már csak zsörtölődni tudtam mindenkivel.
Reggel 6-kor kelek minden nap, tegnap pl. fél 9-re értünk haza. Karácsonyi vásár volta suliban, a gyerekek árultak amit akartak, készítettem 60 db hűtőmágnest, Száva mindet eladta :D Utána elmentünk Mikulásozni, Mikulásvonatozni, aztán 7 órától néptánc próba volt.... én annyira kifáradtam, hogy alig bírtam már magam vonszolni.
Ma reggel el kellett vinni az egyik cicát állatorvoshoz, mert verekedett, tiszta seb volt a feje, azt hittem bepisilek, mire elcipeltem, 8 kilós. Hazahoztuk, bezártam, rohantunk néptánc próbára, aztán bolt. Most leültem egy kicsit, de rohanok rendet rakni, valami kaját készíteni, 5 órakor fellépése lesz Szávábak a néptánc csoporttal, aztán Kaláka koncert, és Mikulás.
Szóval ma is jó napon lesz.

Holnap meg megyünk a nagymamámat meglátogatni, szegénykém nagyon rosszul van. :( Nagyon sebes a lába a cukorbetegségtől, lehet, hogy le fogják neki vágni. Nem tudom, hogyan fogja 89 évesen a műtétet túlélni :(

Na, szóval jól elvagyok, mindenféle gondokkal, bajokkal, de ezenkívül elméletileg jól vagyok, persze főleg akkor, ha van egy kis időm lepihenni.
A fókázás rám is nagyon találó, mert néha még a másik oldalamra sem tudom magam átfordítani, és úgy totyogok, mint egy vén pingvin. Tegnap alig bírtam magam feltornázni a mikulásvonatra.

Na sziasztok, robogok tovább, mert nemsokára készülődni kell a fellépésre, és még előtte egy csomó mindent rendbe kellene raknom, az egész lakás egy csatatérre hasonlít.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Hello Kismamák!

Annyira jó volt a Tali!!!!!!Kár hogy csak 4en voltunk!És amit nagyon bánok, hogy mennem kellet haza....:(:( Pedig úgy bevásásroltam volna mééég! Vettetek valamit?Januárban megyek mindenképp, gyerekekkel, és tényleg egy jó kis gyerkőcös helyre menjünk! :) Hirtelenjében semmi nem jut eszembe, de majd gondolkodom....Kép nagyon jó! Olyan helyesek vagytok rajta! Pincér is jófej volt :)
Úgy elfáradtam ám utána, mrt hazaértem a vonattal, szaladás a gyerekekért, szaladás velük az usziba, onnan én séta vácon Mikulásajándékért....(jól megtömtem a csomgot mindenféle fakopáncsos cuccal) aztán vissza az usziba gyerekekért, öltöztetni őket....utána meg egy újabb csokizás velük:) kész hízókúra....:):) aztán végre haza....otthon meg a kupi...:( És olyan fáradt volt már a pocakom, hogy alig bírtam menni....de ettől függetlenül imádtam a tegnapot! Nagyon feldobott, hogy végre taliztunk, volt saját programom :) szóval jó volt...
éjszaka megin nem hagyott aludni a kis pocaklakó. Most meg migyá megyünk korcsolyázni. Apa megin dolgozik, nekem kell vinni a bandát, és már úgy lassítanékl de nem hagyják :(
na jó sokat írtam, megyek is pakolni!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Látom ma nem sokan írtatok. Csak nem mindenki a Mikulást
várja ennyire? :D

Kép

Kép
gjéti

Megkérdeztem a dokimat telefonon hogy mit csnáljak, tudjátok a varicella, az első kérdése az volt hány hetes vagyok, mondtam 30, mondta akkor max pöttyös lesz a baba, semmi baja nem lesz mert elég nagy ahhoz hogy leküzdje. Csak a második kérdése volt hogy átestem-e rajta, úgyhogy elég megnyugtató volt. Hétfőn amúgy is megyek hozzá úgyhogy azért még felhozom majd a témát. Ő is azt mondta akkor lenne baj ha az első 12 hétben kapom el.

Vitamint kérdezte valaki: femibion, minden nap egy adag becsületesen, szinte placebóként szedem a magam megnyugtatására, hát meg az étvágyam sem az igazi, nagyon sokszor elfelejtek egyszerűen enni.

Betét: always éjszakai, nekem az elég volt mert inkább gyakran cseréltem. 4-5 hétig tartott a dolog.

Mellszívó: avent kézi van Z korából, az egyik legjobb találmány a kerék óta, nagyon szeretem, mindenkinek ajánlom. (nem szponzorál az avent, tényleg jó :) ) Mindenünk aventes úgyhogy nagyon egyszerű volt a tejjel bánni. Nekem is ott volt a kórházban de akkor még nem volt rá szükségem mert 24 órából 20at rám volt csatlakoztatva a gyerek :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Juhéjj!!! Jött a Mikulás!!
Azon keseregtünk a férjemmel, hogy ki kell használni az idei Mikulást, mert jövőre minket már mindenki elfelejt és csak Esztibabának nyomják majd a csokit... :( (Neeem, cseppet sem vagyunk önzőek...)
Viszont most még tök jó volt, mert egy hétig napi 8szor említettem meg itthon a csokis kekszet és úgy látszik az édesemnek csak sikerült felfognia, hogy aztakarokmikulásra!!! (Ahhoz képest, hogy férfi, az eredmény nem rossz...)

Tegnap viszont gáz volt, szerintem terhességem első hisztirohamán vagyok túl. A 4D gyatra lett, se Esztike szambázása se semmi nem volt, alig látszott valami. Emellett a leletemre felkerült a CS: 2000, és az I. fokban érett méhlepény. Az én orvosom egyébként nagyon szűkszavú fajta, fölöslegesen semmit nem mond, így ezeket a dolgokat csak itthon vettem észre. Egész éjszaka nem aludtam, olyannyira felpörgettem magam, hogy érezni véltem, hogy a nyerő pozícióból átfordul farosba, aztán reggelre már toporzékolni akartam....
Majd a neten utánanéztem, hogy végülis semmi extra nincs az eredményeimmel. A 4D meg... így jártunk... Szivacs!!

Viszont Zsu és kaandi: jó hír, hogy van női bunyópartnere a fiaitoknak! Legalábbis súlycsoportilag! Eszti bébi beszáll a buliba a maga 2200 grammjával!!! Hát.... Asszem nem íratom be balettiskolába!!
:lol:

Stelly: Én is ugyanúgy, ahogyan te, kezdtem elhanyagolni az Elevitet, aztán megszidott a védőnőm, hogy kell az nekem a szülésre, meg a szoptatásra, hogy fel legyenek töltve a raktáraim. (Amúgy már nem emlékszem, ki kérdezte!!)

andus:Csak remélni tudjuk, hogy nagyikádnak nem kell műtét!!

Megyek is, mert a hisztiből még azért maradt mára! Megpróbálom apjukat befűzni még egy 4D-re, de asszem kivág, ha előhozakodom vele!!! :)

ladmon

Amy: Csatlakozom Julcsihoz, mi is kirándulgatós család leszünk, eddig is nagyon sokat kirándultunk a férjemmel, ne félj összehozzunk majd egy szuper talit! :lol:

Julcsi: Nem csokimentes! :lol: De azért kaptam mellé egészséges dolgokat is, mandarin, mogyoró, füge! A férjem saját kezűleg állította össze! A csokit már kiettem belőle! :oops: :D

Kaandi: Akkor működjön továbbra is ilyen szépen a pajzsmirigyed, örülök, hogy sikerült beállítani, és szinten tartani!

Hajni: Azért olyan jó hogy felnőtt fejjel is így meglepnek minket! :lol:
Nagyon rendi anyósod van, becsüld is meg! Nagyon ötletes! :D
Köszi, nem is tudok vele betelni, állandóan a 4d-s képeket nézegetem! :)

Andus: Vigyázz Magatokra nagyon!
Nagymamádnak pedig jobbulást kívánok, reméljük elkerülhető lesz a műtét!

Gjéti: Nálad is járt a Mikulás? :wink: :lol:

Zétibébi: Örülök, hogy megnyugtatott a dokid!

Ladmon: De jó, szép nagy lesz Eszti baba is! :lol:
Úgy látszik a babáink szeretnek velünk kitolni 4d ügyben! :wink:
Azért csak fűzögesd apát arra a 4d-re! :lol:
zsu83

hurrá jött a szakállas!!!!!

cserkészkolbász: igem én irtam a vesét, de nyugodj meg az orvosom azt mondta h a 25-30 hétig 10mm-ig teljesen jo. ugyh ne izgulj nem lesz semmi baj.

tegnap majdnem össze..... magam. nagyon féltem! irtam ugye h esik a ho, hát persze nekünk még el kellett menni egy másik városba megvenni a száritot mert nem kaptuk vna meg akcioban. ugy esett a ho, nagyon csuszott, én meg csak ültem az autoben, meg sem tudtam szolalni. a hab a tortán csak az volt h itt hon nem tudtunk feljönni a dombon plusz még be is ragadtunk. élmény volt.
hétfön mézeskalácsot sütünk a férjemmel, nem sok kedvem van de megigértem neki.

szép hétvégét nektek

Kép
Kép
nicko

Nicko: A csúszós utakat én se szeretem! :? Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek a nehézségek ellenére is!
A mézeskalács nagyon finom, én karácsony előtt fogok sütni! :)
zsu83

Persze Zsu, járt nálam is. :D
Kaptam édességet, kozmetikai szereket, ilyesmit... :)
Én amúgy sem panaszkodhatok, a december nálam mindig ajándékeső. :lol:

Kép

Kép
gjéti

Pmonika: Én még mindig szedem a Femibiont, nekem azt mondta a doki, hogy a szoptatás végéig kell és mivel nálunk valószínűleg nem lesz óriásbébi, minden nap beveszem... A legjobb az egészbe pedig az, hogy barát, ezért odaadta az összes dobozt (kb.20-at), amit gyógyszercégtől kapott reklám céljából, úgyhogy egy jó darabig nem kell megvennem.. :)

Nekem még semmi előtej... :? Bár azt olvastam, hogy ez nem befolyásolja, hogy később tudok-e szoptatni vagy sem...

Nagyon irigykedem a pénteki találka miatt! Remélem sikerül január elején összehozni, mert pont akkor leszünk otthon... Január 6-án kell visszajönnünk, szóval remélem addig összejön! :) Ha esetleg valakinek jó lenne, az szóljon!

Képzeljétek, nekem tegnap szóltak, hogy itt a 34. héttől be kell járnom a kórházba szüléstervezésre.... Kíváncsi vagyok, hogy ez mit takar, de remélhetőleg akkor már végre Én is megtudom, hogy itt mit kell magammal vinnem a kórházba és mi az, amit adnak. Ez ugyanis egyelőre egyáltalán nem világos számomra....

Fárasztó két hét áll előttem, mert apa nagyon-nagyon sokat dolgozik, ezért egyedül kell megvennem a karácsonyi ajándékokat és a babának is még sok mindent kell vásárolni és már most tisztára meg vannak őrülve az emberek.... :( Akárhova megyek, minden tiszta zsúfolt... :?

Tegnap egyébként végre valakinek feltűnt, hogy várandós vagyok... Nürnbergben voltunk a karácsonyi vásáron és az egyik áruházba bementünk, hogy majd ott elmegyek vécére. Mondanom sem kell, hogy legalább 15 álltak előttem a sorban... A wc-s néni viszont meglátta a hasamat és azonnal intézkedett és beengedett a rokkant wc-be. Olyan jól esett, hogy végre valakinek feltűnt, mert eddig ilyen még nem fordult elő. :)

Cserkészkolbász: nahát, ez nagyon furcsa, hogy még mindig nem tudják megmondani a nemét... Nekünk már elég korán megmondták és azóta is mindig megerősíti az orvos, hogy azóta sem lett belőle kisfiú... Mindig úgy fekszik, hogy nem látják egyértelműen?

A mikulás nálunk is járt... :) Apa nagyon szereti a csokit, úgyhogy hozott neki adventi kalendáriumot, egy 1 méteres csokit és még virgácsot is rajzoltam mellé.... :) És az Én cipőmben is hagyott sok-sok finomságot...

Panna
pandusika

sziasztok!

Megvolt a 4d ill többnyire 3d kalandunk nagyon klassz volt ki nem hagynám annyira megható volt látni ki az a kis lakó a aki a pocakomban tölti napjait. :oops:
Tettem fel képeket a közösbe probáltam a jobbakat kiválogatni majd nézzétek meg:-)

A szombat nagyon zsufolt volt nálunk ajándékvásárlás az anyukámékkal valamint hazahoztuk a babakocst nagyon klassz majd azt is fényképezem és felrakom.

Biztosan nagyon jó volt a tali én is a nagy távolság miatt nem mertem belevágni sajna:-( De remélem egyszer majd találkozhatunk és beszélhetünk élőben!
Köszönöm a a kérdésemre adott válaszaitokat.
Most búcsúzom legyetek jók!!!

Mónika

Kép
pmonika

Sziasztok!

Nemrég jöttünk haza, anyósoméknál voltunk, eldicsekedtünk Bencus új fotóival! :lol:
Hú, annyi mindent összeettem ma! :oops:
Holnap reggel megyek nőgyógyászhoz, remélem minden ok lesz! Félek hogy a méhszájammal lesz valami! :roll:

Gjéti: Hát igen, te most egy csomó ajándékot kapsz! :wink: :lol:

Pandusika: Mi is fogunk járni szülésfelkészítőre, de csak a 36. héttől, és nálunk ez is pénzbe kerül! :? De azért már kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz, nálunk is elmondják mit kell vinni a kórházba, beszélgetünk a szülésről, gyerekágyas időszakról! :roll:
Hát nem irigyellek, hogy egyedül kell beszerezned az ajándékokat, vigyázz Magatokra nagyon, tényleg sok a lökött ember már mindenhol! :?

Pmonika: Nagyon édes a kislányod! :lol: Méreteiről lehet valamit tudni? :wink:
zsu83

Zsu: ne izgulj! Biztos minden rendben lesz, de azért küldöm neked is a pozitív energiákat!

HÚÚÚÚ! Jövő héten kezdődik a 33. hét!!! :D A januári és ha jól emlékszem a novemberi topikban is volt olyan kisbaba, aki a 33. héten megszületett. Kezd izgalmas lenni! :) Bár remélem mi februáriak maradunk....

Panna
pandusika

Panna: Köszönöm! :)

A novemberi topikba még volt 26 hétre született baba is. :roll:
zsu83

Sziasztok!
A nagytakaritás még zajlik a lakásban ,sajnos a perzsa szönyegeimet tisztitóba kellene vinnem ....most mindet fel kellett szedni....

Ma viszont voltunk 4d-n!!Hála megnyugtattak majd ha megszületett akkor kell egy hasi uh neki és egy májfunkcót nézetni!!Tömören ennyi.Mert az most derült ki,hogy nem a bordák között van hanem a májon.
Képet fotóznom kell késöbb töltök fel.Kicsit szomorú vagyok mert 13 perc volt az egész és ebből 4pec a 4d-srész,képet meg csak fekete-fehérben kaptunk!Annyira helyes pofija van még a szonográfusnak is tetszett.
De apa nagyon büszke és Ő is fellélegzett.A korának megfelelő méretei vannak és 1298gramm.

Elif !Nagyon szépek az adventi koszoruk .Nálunk a nagyfiam koszuruja van amit a suliban készitettek.Nagyon boldog ,hogy Ő készithette el.

Betét!Első napokban a tenna lédy-t használtam én is 20db os kiszerelésben volt..nekem nemsok maradt...
Én most már nem is a szüléstől félek hanem az utófájásoktól....
Mert minden gyerköc útán erősödik ...már a lányomnál sem volt egy leányálom....többet "szenvedtem"vele mint az egész vajúdás és szüléssel együtt.Valamit kellene találni rá!!De mit nemtudom...lehet ,hogy a követhező dokilátogatásnál rákérdezek.

Irigykedem a találka miatt....de 3 gyerekkel ,pocakossan ....nemmertem bevállalni.

Rengetek kisruhát kaptunk...szinte megvan mindene 1-2 apróság hiányzik csak.

Nemtudom,hogy mikor tudok jönni mert a gép bármelyik pillanatban kiadhatja a lelkét!!Nagyon pengén táncol ,hiába fenyegetem,hogy a szemétdombon végzi....

Legyetek jók és mindenki csak pozitivan álljon a dolgokhoz !!Tényleg segit!!

Üdv

Kép
zümis

Sziasztok!!!

Elif: gyönyörűek a koszorúk, hihetetlen, hogy miket hozol össze!!!

Stelly, Elif, Julcsi, Zsu: nagyon aranyosak vagytok, mindenképp sort kerítünk valami talira, ha mást nem már a gyerkőcökkel, annyira nem sikerült megijeszteni… ;)

Hajni: de jó lenne, ha járnátok errefelé… Mondjuk gondolom, hogy nem mostanában, de ha jöttök Debrecenbe, akkor mindneképp összefuthatnánk!!!

Erika: ez már tényleg rejtélyes, hogy ki is lakik a pocidban… :)

Andus: ezt még így elolvasni is rengeteg, amit egy-egy nap csinálsz… Nem csoda, ha kifáradsz… Muszáj lenne pihenned egy kicsit… Nagyon sajnálom a nagyidat…

ZétiVera: ez jó hír, hogy a babónak nem lehet semmi baja!!!!

Nico:még szerencse, hogy végül rendben hazaértetek!!!

Ladmon:szerintem ilyenkor teljesen normális, ha néha kiakad az ember, főleg, ha a babóról van szó, de a lényeg, hogy tulajdonképp minden rendben, Eszti szép nagy baba, és egészséges!!!!

Panna: sajnálom, hogy minden rád marad… Biztos jó érzés, hogy ha észreveszik, hogy másállapotban vagy… Szép volt a karácsonyi vásár??? Már úgy várom, hogy mi is menjünk…

Jaj, annyira édesek ezek a 4d képek!!! Minden baba gyönyörű, természetesen az anyukák is…

Zümis: ez nagyon jó hír, örülök, hogy megnyugodhattok!!!!
Azért remélem tudsz majd jönni!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Csak röviden: pénteken voltunk dokinál. Méhszáj állapota változatlan! :) , de továbbra is sokat kell pihenni, ami alatt a doki szerint leginkább a fekvést kell értenem, szóval redukálnom kell a netezést is :( . Gondolom a vízszintes helyzet terheli legkevésébé a méhszájat. Két hét múlva újabb kontroll.
yve

Sziasztok!

Hát jó régen jelentkeztem én is, de nézzétek el nekem a férjem kapott 2 nap szabit és annyira jó volt végre együtt intézni dolgokat, meg csak úgy együttt lenni :wink:

Szoritok mindenkinek, akire még vizsga vár, vagy akinek problémája van. Nekem is pihennem kell, de szerencsére a méhszáj zárt :D

Lányok, úgy írigyeltelek titeket a tali miatt. Januárban olyan jó lenne tényleg összefutni még!! Azon már mindenképp szeretnék én is ott lenni!

Zümis: látom már későn írom, de a Praxis jó hely!! Mi voltunk a Győrfy Máttyásnál és csak jókat tudok róla mondani, mind szakmailag, mind emberileg. Remélem neked is pozitív volt a benyomásod.

Julcsi: a Suttogóval én is hasonlóképp vagyok. Annyian nem szeretik, hogy tudnom kellett mi ez a nagy ellenszenv, ezért olvasom. És vannak benne szerintem is jó dolgok. De emellett nekünk van Ranschburg Jenő: Szülők Könyve is, én azt is jónak tartom.

Jasmin: köszi a cukrázda tippet :D Helyileg hol van találhatóak?

Zsufi: Kiságy... péntek óta nálunk is áll..hát nekem még szoknom kell. Olyan félve merem elhinni, hogy már kevesebb, mint 2 hónap és ott lesz benne a kislányunk.

Zsu: a babakocsiról mindenképp tegyél fel képet, ha megérkezett!!

Képzeljétek a múlthéten 2 olyan attrocitás is ért, amit muszáj vagyok leírni.

1, utaztam a 4-6-os villamoson és 2 megállóval azelőtt, hogy leszáltam volna, felszállt a tömött villamosra egy bottal közlekedő bácsi, meg a 60 fölötti agyon festékezett párja.
Még észbe sem kaptam, amikor a nő (pedig nem is igazán látott rám a sok embertől) elkezdett velem üvöltözni, hogy azonnal adjam át a helyem.
Egyébként is rossz passzban volt, meg a pocim is fájt (orvoshoz mentem), úgy gondoltam nem adom át a helyem és nem is reagálok a hölgy szavaira.
Nos képzeljétek elkezdett közeledni és elhordott mindennek, mire a körültöttem állók, mondták neki, hogy hagyjon már békén, nem látja, hogy kismama vagyok. Mire a nő közölte, hogy nem érdekli, majd ülök akkor ha 100 éves leszek. Mondanom sem kell, hogy elbőgtem magam.
Szörnyen esett, hogy én, aki mindig helyátadó voltam, ezzel szembesülök, ráadásul még ahhoz se volt erőm, hogy beszóljak neki (ez régen nem okozott volna gondot)

2, 2 nappal később a Corában egy hostess kislány gond nélkül nekem tolta a kocsiját, mondván lassú vagyok és menjek arrébb. A férjem (még ő sem heverte ki a fenti sztorit) úgy neki esett, hogy már attól féltem, tényleg felpofozza a kiscsajt, pedig soha nem emelne kezet senkire.

Bocsánat, hogy nektek panaszkodom, de én ezeken tényleg nem bírom túltenni magam :cry:

De jó hír, hogy a kicsicsaj múlt hét csütörtökön 1668 gramm volt :D

Orsi

Kép
bjuti

bjuti: Nem bírtam szó nélkül hagyni a hozzászólást! Mindkét sztori szörnyű, és sajnálom, hogy nem dumáltál be az asszonyságnak! Azt meg remélem, hogy a férjed jól ráijesztett a kiscsajra és legalább egy ember legközelebb észreveszi magát!! Az nyanya is a saját problémáit dobta csak rád, mert hirtelen nem tudta máson kitölteni...

Idióták mindig is voltak és mindig is lesznek, mert így szép a világ!
Szóval csak a szép dolgokra gondolj, mert ami megtörtént, az úgy is marad!!
(Tudok ám egyéb közhelyeket is puffogtatni, csak szóljatok!!!) :D

ladmon

Hát Orsi, nem semmi, ez a nyomorult, vén szipirtyó is pont téged talált meg magának, menjen a .................., az a szomorú. hogy tisztelet a kivételnek, de az ilyen kifent-kikent vén pi...., többnyire így is viselkednek...... gondolom soha nem volt terhes. Sajnos tényleg máshogy viselkedik így terhesen a szervezet,meg minden, mert én is észrevettem, hogy sokkal-sokkal érzékenyebb vagyok és az ilyenkor előkapható nyersebb, cinikusabb oldalam nem nagyon mutatkozik meg segítségként, marad a bőgés....:((((((((( FEL A FEJJEL!!!!

Ladmon, üdvözöljük az óriásbébik társaságában a kis Esztikét is, gyanítom bővül még a körünk!!!!

Stelly/ Eszti, a legutóbbi gmailes felugrásom alkalmával észrevettem, hogy nekem a lánykori neved piszkosul ismerős, aztán gondolkoztam egy keveset és hirtelen beugrott a főiskola ( Kodolányi) annak kapcsán találkoztunk anno, de legalábbis rémlett valami az un levlistával kapcsolatban, ment ott a levelezés ezerrel, tétel csere, tananyag stb.............. De az is lehet, hogy vmelyik szigorlat, vizsga vagy kitudja!!!???
no mindegy, kíváncsi vagyok, jól érzem-e?

Nekem ismét előfordulgat olyan mensiszerű fájás, nem annyira erősen, de vannak + a szokásos derékleszakad, nem tudok fordulni iszonyat. De az éjjel jól aludtam. Majd holnap beszélek a dokival, úgyis talizunk.

Nicko: kézeld találtam végre egy nagyobb áruházban "germknödelt" gőzgombit, most csinálom éppen készre!!! ÚGy megörültem neki, a családom nem is nagyon ismeri! A hó meg még mindig nem ért ide:)))

Kép
kaandi

bocsi kicsit összevissza nyomkodtam, kijavítottam a vonalzómat, aztán ez lett belőle +...:)

korábbi hozzászólásotokban említette valaki, hogy született mostanában baba, jan. lett volna a drága, hol lehet megnézni, úgy.úgy a közösbe vagy más bejelentkezési jelszóval??? köszi megnézném

Kép
kaandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: