Sziasztok!
Reni!
Kitartás akkor neked is, látom nagyon nem egyszerű már a vége nálad sem! Örülök, hogy jó lett a ctg...mi volt ma az uh-n???
Zsé!
De jó, hogy jöttél!!!! Bendegúz egyszerűen tündér, és nagyon szép család vagytok, öröm rátok nézni! A kuckója is nagyon tetszik!

Nagyon örülök neked, hogy úgy sikerült végül minden, ahogy szerettétek volna! Mégegyszer gratulálok!
Dalma!
Akkor gratula nektek a 10pontosokhoz, ügyik vagytok!

És holnapra drukk, hátha szükség lesz a forgatókönyvre!
Sonny!
Nálunk is ez van, h szülés előtt 4órával kell minimum egy, de ha belefér, akkor 2 mégjobb. De itt a babyk nem kapnak szurit, csak figyelgetik őket. Akkor mondjuk nemtom mi van, ha túl hamar jön, remélem ki tudom harcolni akkor, h kapjon. Én mondjuk nyugodtabb lennék, ha alapból kapna, biztos, ami tuti...még ha felesleges is.
Ditta!
Dejó, akkor már te is nagyon a végén vagy, és bármikor jöhet a baby! Hajrá, hajrá, szurkolok!
Vera!
Nem, sajnos nem lesz angol állampolgár, pár éve megszűnt ez a törvény. Pedig szerettem volna, ha kettős állampolgár lehetett volna.
Akíra!
Neked is kitartás, tudom milyen nehéz lehet Kyra mellett, én már esküszöm nem bírnám! Tegnap láttogattam meg Aidant, aranyos volt, de elég volt az a fél óra is bőven.

Na hát ha a doki azt mondja, h nem jön még egy darabig a kiscsaj, akkor szurkolok a novemberi páros dátumokhoz! (én sem szeretem a páratlan napokat

)
Judit!
Örülök, hogy jelentkeztél! Kitartás, tudom milyen nehéz lehet már, főleg ennyi jel mellett! De azért remélem a gyerekek kicsit elterelik a figyelmed, és mostmár tényleg jön Blanka hamar! Köszi a szurkolást!
Eszter!
Jaj szegény anyukád, jobbulást neki, neked meg sok erőt!
Beagle!
Örülök, hogy jól vagytok! Én is szedem a terhesvitaminomat, és abban is van mg....sztem ezekkel nincs gond, mármint hogy lehet szedni nyugodtan, az nem sok mennyiség.
Katinka!
Hát, hogy még az ananász sem segít??? Na majd talán ma, ha sikerül elkapnod apát...

Csípőset amúgy nyugodtan ehetsz, nem árt a babynek. Oké, nem olyat kell, amitől lángol a szád, csak vm közepeset, itt pl a curryt nyomatják. Na hátha Nati is elindul másfél nap múlva, mint a nővére, és becsapja a dokit!

Sajnálom, ha végül csaszinak kell lennie, de hidd el, akkor az lesz nektek a legjobb! London egy hangyányi része is szurkol neked!

Részvétem a favágás miatt...
Kata!
Remélem nem lesz semmi gond, szurkolok!
Hát itt is történik vm, de egyelőre nem tudom, h mi. Reggel 8-kor ébredtem, és marhára fájt a szeméremcsontom, majd elkezdtem érezni egy-két görcsöt is össze vissza. Fetrengtem még egy darabig, majd felkeltem, gépeztem, beraktam a pelusokat a 2. mosásra, csináltam reggelit...eközben még mindig volt 1-2 görcs. Aztán már gyanus volt a dolog, elkezdtem méregetni őket 9.40-től. Azóta 5perceseim vannak ( egészen pontosan 4-5-6 percesek váltakozva, nagyon ritkán egy-egy 8perces). Dvd-ztem egy darabig, meg elkezdtem hozzárakni a kórházi pakkomhoz, ami még utolsó bedobásra várt, kiteregettem a pelusokat, kitakarítottam a kádat, h totál steril legyen, mert tervezek beleülni mostmár. Azóta eltelt majdnem 4 óra, végig a kb 5percesekkel. Azt hiszem most egy ideje erősödnek is. Főztem kaját is, most eszem épp, és utána beülök a kádba, megnézzük mi lesz. Vagy beindulnak a dolgok, vagy megszűnik a vaklárma. Bár hozzá kell tennem nem gondolom, h az lenne, mikor már közel 4 órája 5perces fájásaim vannak, és tényleg fájnak...jobban. Fura ez az egész, mert nem érzem úgy, hogy most rohannom kéne, meg mittomén, a dúlámat sem hívtam még fel, jó nekem így egyedül...egyelőre várok. Igaz a strepto miatt lehet nem kéne ilyen könnyelműnek lettem. Daddynek írtam sms-t, válaszolt is, tudja, h készültség van, de nem is akarom elrángatni feleslegesen, úh egyelőre még dolgozgat. Na nemsokára akkor fürcsi, és később jövök tudósítani. De légyszi ne szurkoljatok nagyon, vagy mittomén, nem akarom nagyon bebeszélni magamnak, h ez már tényleg az, mert akkor mégnagyobb csalódás lesz, ha csak vaklárma.