Melike, én nem AZT olvasom. Hanem Terry Pratchettől a Thud! címűt

Ez is nagyon jó.
Tegnap megvolt a terheléses cukorvizsgálatom, de csak kedden tudom meg az eredményt, amikor a dokimhoz megyek. Nekem azért kellett ilyen korán megcsinálni, mert az anyukám és a nagymamám is cukrosak, és állítólag ez hajlamosít. Ha már a véremet ontották, akkor a toxoplazmózis kontrollt, meg a 2. trimeszteres nagyrutint is levették.
Horoszkóp: én Halak vagyok, a párom Kos. Az Ikrekkel sajna nem jövök ki túl jól, remélem, a gyerekem azért kivétel lesz
Oszman, nagyon szép ágy, hol szerezted és mennyiért?
Wera, nagyon klassz a kocsi, imádom ezt a színt.
Ibm, a köldökömnél nekem is szúr néha, de nem vészes. A dokim nem mondott rá semmit... Ez a babakocsi milyen márkáju?
Nekünk még nincs konkrét elképzelésünk babakocsi-ügyben, de vannak fontos szempontok. Legyen mózes, teljesen vízszintesre állítható, de lehessen sportkocsivá alakítani, és a tolókart (vagy a felépítményt) lehessen állítani úgy is, hogy szembe nézzen a baba, és úgy is, hogy az ellenkező irányba (ezért nem tetszenek a háromkerekűek, mert ott nem látom a gyerekemet, meg ő sem engem. Mi eddig nem láttunk olyat, amit át lehetett volna alakítani úgy, hogy szembe nézzen). Ja, és nem árt, ha bolygósítható a kereke, persze. Viszont nem ragaszkodunk új kocsihoz, ha látunk valami jó állapotban levő szimpatikusat Vaterán, akkor megvesszük. Ja, és fontos, hogy uniszex színe legyen, mert szeretnénk még egy kislányt is