A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Manka
Még nem találkoztam olyan tudományos leírással, amiben azt bizonyítják, hogy az UH ártalmas...
Vendég

Móni el is felejtettem reagálni hihetetlenül nagy lett a hasad...tényleg eltűntek a külömbségek
Mindenki egyforma lett!! :D
Jó Szilvának nagyobb de neki ketten laknak benne :D :D
Vendég

Bárány!!!

Az a babakocsi nagyon jo!!!! Árba is. :D :D :D :D :D
Nekem a babakocsim,Quinny és ugyan igy néz ki.Csak farmer és téli zsák is van hozzá. De mindene ilyen,kerékre,vázra.Felfujhatos,teleszkopos kerekü???? Lábtartojára lent rátaposol,és megnézed mennyire teleszkopos.

Kata&Milán

oszman777

Osszman nekem is tetszik (annak ellenére hogy nem 3 kerekű)
csak olyan gyanusan olcsó...ami persze jó csak nem értem miért.
Te mint hozzáértő erre mit mondassz??
Te már meg is vetted a kocsit(bocsi lehet,hogy már írtad)
Vendég

bárány te aztán nem vagy semmi, hangosan nevetek a monitor előtt... akkor is ennyit jártam csak akkor még nem volt internetünk... :D

ha akkor is ennyit jártál, és akkor sem volt gond, akkor is minden rendben volt, most nem fáj semmid, nem vérzel, ... ne is parázz folyton! ;)

mia_snow

Mia :D :D :D
Tényleg így van túl informálom magam :D :D :D
Van a szomszédban egy butácska nő 3 gyereke van a kicsi nemrég született,és fogalma sincs hol helyezkedett el a méhlepény...korházban is volt 2 hetet félidőben de pontosan nem tudja mi baja volt.
Fogalma sincs mi az afp, kurvára jó neki...
Vendég

:D
bárány, javaslom hogy akkor ezen a topicon kívül mást ne olvass. ha mindenképp a gép előtt akarsz ülni, akkor passziánszozz. vagy nézz utazási irodás honlapokat. de ne olyat ami csődbe megy. :D

mia_snow

Akkor én is dobok egy képet :D (21+5):

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Bárány!
Tudod mint régebben már irtam,h.nekem volt 1 baba boltom,és akkor tettem el magamnak egy Qiunny babakocsit.Az az h.majd jo lesz Unokatestvéremnek ha jön haza Svédországbol. Ne keljen repülőn cipelni,még babakocsit. Ahogy elraktam,már teherbe is esett. Azota ő tologatja benne nyaranta már a második babyt.

Rögtön dobok pocak fotot.Meg a mai szerzeményem.

Kata&Milán

oszman777

Ezt a szép utazoágyat ma vettem. Kép Kép

És ime egy 22+1 Pocak foto. Kép

Kata&Milán

oszman777

Mia:ha én nézegetem akkor csődbe megy akkor is ha amúgy nem ment volna :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Amúgy kiságyat keresek ezerrel mert nagyon megsértődtem,hogy valamelyik nap lecsúsztam egyről :twisted:

Na jól van mostmár álljatok meg..lassan mindenkinek nagyobb a hasa mint nekem..még a végén lesz egy új aggódni valóm(jó csak vicceltem)

Osszman:nagyon szép ágyat vettél :wink:
Vendég

És amint látom a háttérben már kiságyad is van...
Én már tervet változtattam pelenkázós kiságy kell!!!
Vendég

Sziasztok!

Bari - nekem is csak a kötelező uh-ok voltak meg, semmi felesleges. (8. hét-akkor voltam először dokinál, 12. hét, 19. hét). Szóval nem csak neked volt ilyen kevés! Ja, elárulom hogy ha többet uh-oznának azon paráznál hogy nem árt-e a gyereknek!!!! :lol: :lol:
Én is hangosan felröhögök néha a szövegeden! Ma az "ősanya" vitte a prímet!! :lol: :lol: :lol:

Mi ma láttunk egy akciós babakocsit apával ami nagyon megtetszett és bizony elcsábultunk!!! :D A boltos annyira rendi volt, hogy még haza is hozta nekünk a saját kocsijával, mert nekünk nincs autónk. Most gyönyörködöm! :D
Vendég

Nagyon szép pocakfotókat tettetek föl, csak ámulok-bámulok a méreteken! Mindenki egyre csinibb!!!!!!!!!! Jól áll nekünk a kismamiság! :wink:
Vendég

Nagyon szép pocik!!! Mindjárt én is dobok egyet, bár szerintem az enyém nincs ekkora! :roll:

Oszman: nagyon klassz az utazóágy!

Wera: fotó a babakocsiról? LÉGYSZI!!! :D

almaani
Kép
almaani

Itt a pocim: 22+2

Kép

almaani
Kép
almaani

sziasztok!
Alig bírtam visszaolvasni, termeltetek ma rendesen, csak nekem nem volt időm ma jönni. Hiába itthon vagyok annyi a dolgom. :D
Csajok mindenki tök csini, olyan jó látni magunkat ahogy telik az idő és kerekedünk és főleg, hogy minden rendben van és lesz is mindannyiónkkal.

Szilva: gyönyörű a pocikád, nagyon csini vagy! Ne aggódj, minden rendben lesz szerintem. A doki biztos nem mondta volna, ha nem így lenne. A fő , hogy szépen mozgolódnak. Az enyémet is a múltkor alig lehetett lemérni, annyira izgett-mozgott.

Oszmann: Tök jó a kiságy. Én is elmentem ma a Plusba az akciós utazó kiságyért, de már nem volt. Már másodjára maradok le, a multkor az Auchanból is mikor már mentek is ismerőseim elhordták az összest. :(

Reggel megyek a terheléses cukor vizsgálatra, semmi kedvem, de túl kell ezen is lenni. Leginkább a korán kelést és a koplalást utálom. A védőnő azt mondta este 6 után ne egyek semmit és csak vizet igyak, de én még 8kor ettem mert farkaséhes vagyok. Engem nem érdekel, tudom, hogy nem vagyok cukros... :roll:

Horoszkóp: én oroszlán vagyok, férjem skorpió, a baba tuti ikrek, mert ha előtte vagy utána jön egy-két héttel akkor is ikrek. Én is hiszek az asztrológiában, sokat olvasok a témában. A számmisztika is érdekel, kíváncsi vagyok végül hanyadikán születik a babám. :)

Szombaton megyünk a 4D UH-ra, már alig várom, ezer éve nincs képem róla. Legutóbb 11 hetesen van képünk, azóta már nagyon nagy fiú :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Kép
Kép
Kép
Vendég

Almaani - nagyon csini pocid van! És jó a felsőd is! :wink:
Vendég

Wera ez qrva jó!
Nem csodálom,hogy elcsábultál!
Nem igazán merem megkérdezni az árát :oops:

Almaani:az ultrahang bizonyítja,hogy mindenkinek u.a. van a hasában :D :D :D :D A végeredmégy is u.a. lesz mindenkinek :D Tehát méret NEM számííít :D :D
A külömbség az lesz,hogy van aki szülés után is 8 hónapos terhesnek fog kinézni(pl én) és van aki csini lesz (pl Wera Móni stb...)
Vendég

jó reggelt,
bárány ne bosszants már, te is nagyon csini vagy most is... szülés után pedig ennél is tuti csinibb leszel. poci lemegy, mell kétszerekkora... jóólesz. ;)

reggel 7kor a drága férjem elment, de mondta hogy hazaszalad majd 8-körül. mondtam neki hogy hozzon már nekem vmi fincsi péksütit reggelire... szerintetek hozott?? :( amúgy egy rossz szavam nem lehetne rá de ez most tényleg nem esett jól. :(

mia_snow

Mia:ez válo ok :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

jóvanna, PÉKSÜTIT AKAROK! KAKAÓS CSIGÁT! ezvan. :D
ezt kívánja a gyerek, most micsináljak? :roll: :D

mia_snow

Sziasztok!

Nagyon szépek a pocis fotók,alakulunk! :lol:

Mia! :cry:

Wera! Szuper a babakocsi,én is hasonlót néztem ki,majd dobok fotót!
Árát lehet tudni?
Amit én néztem az 50-55 körül van!

Bárány!

Azt vettem észre,hogy 2 napja nem csak negatív dolgokat írsz,hanem próbálsz minket is a pozitívba terelni!
Mivan veled????????? :roll:
Nagyon örülök!

Én nem vagyok túl jól!
Nemtudom mibajom van,de már pár napja volt 1X,1X hasmenésem,tegnap vagy 3X,olyan hányingerem volt mint az elején,fáradt,gyenge és álmos voltam!
És fáj a hasam,de olyan furán,a köldökömnél,meg mintha nőne,tehát nem görcsöl meg ilyenek,de elég szar!
Valakinek hasonló?
1 hete szedem a vasat,de lehet,hogy hétvégére most megpróbálom mellőzni,hátha az csinálja!

És állandó teltségérzésem van.
A levegő sem a régi már!
Nemtudom mi lesz később!

:cry:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Annyira szépek a pocik!!!
Almaani azért kicsit le van maradva,de szép poci!

Wera:klassz a babakocsi!

Mia:mi lesz veled kakaós csiga nélkül? :lol: :lol:

Nem nézitek a csak csajokat?Éppen az UH.-os vizsgálatokról beszéltek.

Kép
melike

A babkocsikat nem engedi feltenni,még át kell alakítani,úgyhogy azt majd később,addig kaptok egy pocakfotót:

Kép

Kép

Kép
ibm

Nagyon szépek a pocakok! :D :D
Tök jo hogy már mindenkinek ilyen szépen látszik.

Ibm!A 21.hét körül nekem is volt kb 1 hét ilyen mint neked,hasmenés is mondjuk ez lehet véletlen :) :) ,de a teltség érzés álmosság ,fáradtság gyengeség szerintem normális.De kb 2 hete már annyira jol vagyok.Még csak most kezdem élvezni ezt az egészet.
Semmi rosszullét nincs. :)

Wera!
Nagyon jo babakocsit vettél.A szine kifejezetten tetszik.Én is ilyen zöldeset szeretnék.

Oszman!
Szuper a kisány amit vettél!
Látom már a pelenkázos kiságy is meg van.
Nekem még pár rucin kivül nincs semmi.
Pedig mostmár tényleg neki kéne állni vásárolgatni. :)
Vendég

Melike!
Én nézem! :lol: :lol:

Ibm!
Széép pocak! :)
Vendég

Ibm:változás utjára léptem :D :D
Nagyon jól nézel ki!! :wink:

Vas:amikor gyerek voltam a kóros soványságom és étvágytalanságom miatt kellett vasat szednem!(13 év peritol és iekció kúra után),a lényeg az hogy olyan 16 éves lehettem,de nem bírtam szedni mert olyan rosszul voltam tőle(folsav volt),hányinger hasmenés és gyomorfájás...úgy emlékszem mintha ma lett volna!!!
Úgyhol valszeg attól van neked is...semmi más nem lehet...

Ma a reggeliben direkt az én kedvemért az ultrahang a téma...
És ott azt mondták az a jó ahogy én járok,nem kell gyakrabban...és a 4D-et a 30.hét elött nem is javasolja mert a hosszú vizsgálat során hő keletkezik a baba testében és ártalmas lehet....De ha már nagyobb mint 1 kiló akor nem árt...Szóval elöbb nem javasolja.
Vendég

Bárány:abban a pillanatban ahogy kimondta,hogy árthat a babának,egyből RÁD gondoltam! :lol: :lol: :lol:
Hogy remélem nem nézed... :wink:

Kép
melike

De nézem :D És nem is terveztem 4D ultrahangot....főleg nem a 30. hét elött...
És én ritkán járok,pont úgy ahogy tv-ben elmondták...tehát kivételesen nem félek és nem parázok :D :D :D
Vendég

Bárány!
1 ember a sokezerböl azt mondja árt akkor elhiszed.
Szerintem rosszul teszed,de a te dolgod.
Én kb 5-6 helyen kérdeztem utána és azt mondták hogy nem árt a babának max bal kezes lesz de semmi más.
Mondjuk nem értem hogy lehet a sok uh tol balkezes de kb 5en ezt mondták,természetesen hozzáértö emberek.
A normális az az ahogy te jársz uh-ra.
Na ezt most jol leirtam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szép pocakok!!!! :lol:
Almaani, gratula a "nagy" kukishoz!!! :wink: :lol:
Bárány, eddig én a 9., a 12. és a 20. héten voltam rendes uh-n, meg a 16. hétre beiktattunk egy 4D-t.
Wera, mi is néztünk ilyesmi kocsit, csak nekem kicsinek tűnik az első kereke. Nekem a jó nagy, terepjáró kerekűek tetszenek. :D
Tegnap este Noki nagyon elemében volt. Néhányszor úgy eldeformálta a hasamat. hogy a páromnak leesett az álla. :lol:
Ibm, jobbulást!!!

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

Köszi mindenkinek a gyors választ,hát remélem,hogy attól van!

Feldobom a fotókat,nem a legjobb,de azért talán látszik.

A kéknek a fekvőrésze tetszik nagyon,a sport nem annyira az 55000.
A másiknak meg a fekvő nem tetszik,de azt úgyse sokáig használjuk,ez 45000.
És ezt néztük először,Apa szerint mindig visszamegyünk az első helyre,úgyhogy az esélyesebb,de még van idő.
Egyik nap mondta Anyós,hogy azt ő megveszi! :D Hurrá!

És képzeljétek azt álmodtam,hogy Babulival együtt szűltünk! :lol:
De nem láttam őt,meg a babát sem csak a babanetes vonalzóját! :lol:
És úgy örültem,hogy ő is ott van!
Ez a babanet!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
ibm

Amugy nekem a dokim már a 16 hét ota folyamatosan nézi a babát 4D-n is mert olyan uh. gépe van amin egy gombnyomás és már 4D- látsz,és nem hiszem hogy ártana a pácienseinek.
Gondolom én.
Na de nem ám félreértetek,nem veszekedni akarok.
Egyépként a hajfestést károsabbanak tartom mint az uh-ot,a hajfestéshez értek az uh hoz már nem. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocsi! Jön a többi is csak megint szarakszik a net!

Mégsem!
:cry:
Később megpróbálom,most valamiért nem akarja!

Kép

Kép
ibm

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Ami - igen, kicsit hasonló a miénkhez. Egyébként 60ezer volt a hordozóval 1ütt.
Figyi! Te hová címezed az táppénzes papírjaidat??? Csak simán OEP, vagy írsz még rá külön "osztályt" is??? És a postafiókra küldted vagy a sima címre??? Nekem ma már mindenképp fel kéne adni, kérlek segíts! :)
Szép nagy a pocakod!! Csini vagy! :D :D

Bari - azt mondta a Reggeliben a doki, hogy 15-20 nem árthat, csak ne legyen hosszabb.
Egyébként nekem amikor a Istenhegyin csinálták, 3D volt és 4x 1 percre kapcsoltak át 4D-re. Az nem sok, gondolom ők tudják hogy kell! :wink:
Vendég

Melike, én nem AZT olvasom. Hanem Terry Pratchettől a Thud! címűt :) Ez is nagyon jó.

Tegnap megvolt a terheléses cukorvizsgálatom, de csak kedden tudom meg az eredményt, amikor a dokimhoz megyek. Nekem azért kellett ilyen korán megcsinálni, mert az anyukám és a nagymamám is cukrosak, és állítólag ez hajlamosít. Ha már a véremet ontották, akkor a toxoplazmózis kontrollt, meg a 2. trimeszteres nagyrutint is levették.

Horoszkóp: én Halak vagyok, a párom Kos. Az Ikrekkel sajna nem jövök ki túl jól, remélem, a gyerekem azért kivétel lesz :)

Oszman, nagyon szép ágy, hol szerezted és mennyiért? :)

Wera, nagyon klassz a kocsi, imádom ezt a színt.

Ibm, a köldökömnél nekem is szúr néha, de nem vészes. A dokim nem mondott rá semmit... Ez a babakocsi milyen márkáju?

Nekünk még nincs konkrét elképzelésünk babakocsi-ügyben, de vannak fontos szempontok. Legyen mózes, teljesen vízszintesre állítható, de lehessen sportkocsivá alakítani, és a tolókart (vagy a felépítményt) lehessen állítani úgy is, hogy szembe nézzen a baba, és úgy is, hogy az ellenkező irányba (ezért nem tetszenek a háromkerekűek, mert ott nem látom a gyerekemet, meg ő sem engem. Mi eddig nem láttunk olyat, amit át lehetett volna alakítani úgy, hogy szembe nézzen). Ja, és nem árt, ha bolygósítható a kereke, persze. Viszont nem ragaszkodunk új kocsihoz, ha látunk valami jó állapotban levő szimpatikusat Vaterán, akkor megvesszük. Ja, és fontos, hogy uniszex színe legyen, mert szeretnénk még egy kislányt is :)

Kép
elan

ibm:nekem a narancs színű nagyon bejön!Mármint nem csak a színe.

Kép
melike

Ibm - lehetséges, hogy a hasmenést a vas okozhatja. nekem napi 2*2-t kell szedni és mindig kérdezik hogyan bírom, mert okozhat hasmenést, de székrekedést is. Hát nálam néha ez, néha pedig az előbbi jelentkezik, nem nagy élmény, de a Picurért mindent! Szép pocakfotó! Este lehet én is teszek fel!

Oszman: várom a véleményed a Peg Perego veneziáról, kérlek segíts!!!!!!!!!!! Egy másik kérdés: az utazó ágyba is kell venni matracot ugye? Szépet vettél!!!!!!!!!

Az UH-ról még annyit, korábban írtam én mit olvastam hallottam róla, én is úgy tudom, mint ahogyan a Gigi is leírta, hogy nincs tudományos bizonyíték a babára való káros hatásáról, tény, hogy hatással van rájuk, mivel szemmel láthatóan érzik az UH-t, de szerintem amíg nem visszük túlzásba, nagy dong nem lehet. Egyébként az is lényeges, mint ahogyan Bárány írta, hogy meddig tart, nekem még a genetikai sem haladta meg a húsz percet és tényleg úgy volt az Istenhegyin ahogyan Wera írta, hogy 3-4-szer váltottak át 4D-re, pár percre.

Wera - szép kocsit választottatok! A márkáját megosztod velünk? Mert nehéz olyan babakocsit találni amihez van mózes is és nincs az egekben az ára!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Elan - nekünk is hasonló igényeink vannak babakocsi témában és mi is unisex színűt szeretnénk. Nálatok van már valami konkrét elképzelés?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Moni.én csak örülök,hogy ez a doki is azt mondta,hogy nem kell több...
Hiszen vátoztatni nem is tudnék a dolgon mert ahova én járok Sote I sz női klinika...ez a szokás... :( Kivéve ha baj van!Most jobb ha parázok ,hogy jaj nekem miért nem csinálnak gyakrabban...Hiszen most tanulom a pozitív gondolkodást :D
A 4D-re meg nem akarok költeni.. :oops: :oops:
Azért még gondolkodom rajta...Lehet egyszer elmegyek...nemtom
Nem félek tőle,hogy káros!!!!
Ezen nem fogunk összeveszni :wink:
Vendég

dong=gond :oops:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka- Baby Point. Van egy pontosan ugyanilyen modellje a Pierre Cardin-nak is, csak az picivel drágább. Mi 1 egész órán át próbáltunk találni valamilyen különbséget a 2 között, de nem sikerült. Sem anyagában, sem kialakításában nem különbözik és ebből nagyobb volt a színválaszték, úgyhogy azért ezt választottuk.
Vendég

Bari - azért 1x mindenképp menj el 4D-re! Egyszer kell kifizetni az árát és örök emlék. Megbánnád ha kihagynád! :wink:
Örülök a pozitív gondolatoknak! Hajrá!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

A sok ultrahangtól bal kezes??????
Na én még ezt nem is halottam :oops:
Vendég

:shock: Na ettől nagyobb baromságot még az életben nem hallottam!!! :shock: Jesszus! El ne higyjétek! Persze, átprogramozza a gyerek agyát miközben nézegetjük, nem??? Atyaisten... :lol:
Vendég

Ok Wera egyszer elmegyek :D
Olyan 32-34 hetesen tervezem...itt van keszin !kb időpontot is addigra adnak,ha a napokban bejelentkezek :shock:
Vendég

Wera! A cím: Fővárosi és pestmegyei egészségbiztosítási pénztár
1387 Budapest Pf. 27.
Biztos,hogy itt célba ér,mert a múltkor fel is hívtak onnan!
Te kaptál már pénzt?
Te írtad,hogy szar a soroksári úti Baby Outlet?
Én is szeretnék oda elmenni,mert így a neten jónak tűnik!

Elan! Nekem is szúrt régen is a köldökömnél és akkor aztmondta,hogy emésztési probléma ami a 2 betűs kitérő után el is múlt!
Haberkom típusu a babakocsi!
arzuhanas.com nézd meg!
Hasad hogy van?
Pipolphen?
Elvárások eggyeznek babakocsi ügyben!

Mankabi! A hasmenéssel még én is kibékülnék,jobb mint ha nem menne!
csak hogy ez a fájdalom meg teltségérzés attól van-e arra lennék kíváncsi!
Lehet,hogy du. már beveszem!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: