A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mamacka, köszi a képeket, nagyon jók, egyre jobban tetszik :)

Kép Kép
szõlõ

Klarka, köszi a címet, megnéztem, tényleg jók!

Emi, köszi az infót a Kikáról, mi egyelőre kiságyat szeretnénk csak meg esetleg olyan pelenkázót aminek polcos/szekrény az alja, majd az új lakásban lesz csak neki külön szobája.

Kép Kép
szõlõ

Klarka, nagyon jó ez a bolt, ahogy megnéztem az oldalukat. Ennél jobb ágy-ágyneműtartós árat még nem láttam.
Vendég

Csilla
Látom kérdezted a szoptatást... már én is akartam kérdezni, hogy ti hogy álltok?

Áron még szopik de már nincs mit... a negyedik hónapra elapadt a tejem, pedig a harmadikban még spriccelt.

Már elég kellemetlen is de van, hogy csak így tudom elaltani... remélem azért lassan kitalálunk valami mást... én örülök, hogy így alakult ha el kellett volna választani biztos megviselt volna... olyan jó volt így együtt lenni... :)

Veletek mi a helyzet?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katákat Isten éltesse! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Katákat Isten éltesse! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

Én is csak ismételni tudom, hogy nagyon tehetséges vagy.
A kis modellek is nagyon édesek :)

Kép
emi29

Sziasztok!
Emi! Gaboo!
Első gyerkőc lesz a kis jövevény. Nekem is volt volt már egy másik sikertelen terhességem, de aztán 6 hónap múlva...szóval most minden rendben:)
Kisfiú vagy kislány? Nem is tudom, régebben nagyon fiús voltam, aztán ahogy megfogantam lánykánt gondolok rá, de mostanában inkább azt érzem, mindegy, nagyon boldog vagyok, attól is, hogy ott van/itt van bennem! Már most annyira szeretem őt, nem is tudom, mi lesz, ha megszületik, lehet még ezt fokozni?:)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
szilvi 75

[quote="mamacka"]C írta:mamackasilla
Látom kérdezted a szoptatást... már én is akartam kérdezni, hogy ti hogy álltok?

Áron még szopik de már nincs mit... a negyedik hónapra elapadt a tejem, pedig a harmadikban még spriccelt.

Már elég kellemetlen is de van, hogy csak így tudom elaltani... remélem azért lassan kitalálunk valami mást... én örülök, hogy így alakult ha el kellett volna választani biztos megviselt volna... olyan jó volt így együtt lenni... :)

Veletek mi a helyzet?

Sziasztok!

mamacka, nálunk is van még szopi, napi 3-4szer. Spriccelni már nem spriccel nekem sem, de azért még van. De már teljesen átváltott előtejre, olyan vaníliasárga színű, mint a szülés után :lol:
Elválasztani én sem akarom, de szerintem szépen lassan ritkulni fog majd.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

zsuzsófi, nagyon hasonlít egymásra a fiad és a lányod :D

Na, csak ilyen lájtos voltam most (is), ma van apukám 60. szülinapja és nagy szülinapi bulija van, de Dominó miatt haza kellett jönnünk. Így is jól bírta, már fél 8-kor szunyálni szokott, most csak 9 után került ágyba.

Szép estét mindenkinek!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja igen, mamacka, nagyon ügyes vagy! Nemsemmi ;) Nagyon tetszenek ezek a hordozók.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

gabo: én Szegeden végeztem.Hát én is azt láttam a területi gyakorlaton,hogy aki úgy védőnő hogy nincs gyereke annak a szavára nagyon keveset adnak.Továbbá én is tapasztaltam,hogy eléggé nincs megbecsülve ez a hivatás,ám én mégis szívemből szeretnék védőnőként dolgozni...majd egyszer... :D GYES után... :D Örülök a csodás 4D-s eredményeidnek,meg hogy ilyen elégedetten tértél az UH-ról haza. :D Majd remélem a képet is sikerül feltennetek. :D

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok!

Szőlő - Mi is megvettük Alíz babának az első ruhadarabot .. amit mi is kinéztünk :) a macisat :) nagyon cuki! :D :D

Babaágyak nagyon jók vannak ott, ahol a babakocsit vettük!

A hordozók meg szépek .. de látszik, hogy az anyukák testtartása sokszor teljesen egészségtelen a gerincnek, így én biztos kihagyom .. :( Párom meg kengurut szeretne .. mégiscsak férfiasabb (szerinte) :)

Holnap jövök - olvasok - behozlak titeket :)

Kép
szösszenet

Jó reggelt, úgy fest ma én vagyok az első :D

Mamacka: nekem is nagyon tetszenek a hordozók, s ezekkel a csodás képekkel rettentően felélénkítetted a fantáziánkat, így valószínüleg mi is be fogunk egyet szerezni, majd addig próbálom apust győzködni, hogy Tőled rendeljük meg :D

Klarka: nagyon köszönöm én is a bolt elérhetőségét, mutattam tegnap este apusnak és nagyon jó áraik vannak! Valószínüleg, amikor januárban megyünk 4D-re beugrunk majd hozzájuk csemegézni :D

Szilvi75: én is üdvözöllek a csapatban! Gyere gyakrabban :D

Mi ma megyünk doktorbácsihoz.. Kiváncsi vagyok nem felejtem-e a kérdéseimet..
Viszont hozzátok is van egy! Aki mostanság volt orvosánál terhesgondozáson, hallgatott szívhangot a babydopplerrel :?: Előre is köszönöm a válaszokat :!:
/Olyan jó lenne ugyanis meghallgatni - könnyebben kibírnám csütörtökig, mert már tűkön ülök :roll: /

Mindenkinek szép napot és HAKUNA MATATA!

Kép
kis-csillag
Tököl

Szia kis-csillag, én meg a második... :D
Csak néhány mondat:

Szilvi, üdv köztünk! Kérdezted, lehet-e fokozni az érzést, hogy annyira szereted már most, odabent őt...igen, lehet, ha megszületik, ha növekszik, amikor félálomban téged hív majd...És ha lesz tetsvére, még jobban fokozódik (tapasztalat, a harmadikat várom :) )

kiságy: nekünk a legegyszerűbb, fenyő 60x120-as van, 3 fokozatban állítható a magassága, még az ágyrácsból sem lehet kiszedni, hogy imászhasson. Eddig tökéletesen megfelelet, a hármaska is ebben alszik majd. Ágyra tehető pelenkázót vettem hozzá, mert az előző lakásban nagyon pici, 7 nm-es volt a gyerekszoba. Na, abból mindegyik gyereknek új kell, mert másfél év alatt szétugrálják a pelenkázót, kibomlik a hegesztés, kilátszik a szivacs.

védőnő: az én mostani védőnőm már kicsit idősebb, tapasztalt, nagyon kedves, tele jóindulattal, szeretettel, humorral. És nincs saját gyereke, pedig remek anyuka lett volna belőle :cry: Én nagyon tisztelem, hogy ilyen hozzáértéssel, empátiával végzi a dolgát, boldog vagyok, hogy az ő körzetében lakom.

hordozó: mamacka, szépek nagyon, nekem is a sárga-pirosak tetszenek, SZőlő... Szösszenet, azért látod, hogy rossz a mama gerincének, mert a csípőn hordozás féloldalasan terhel, váltogatni kell a vállakat. Ez a kendős csípőn hordozásra is igaz. Mamacka jól írta, hogy korlátozottabbak a lehetőségek ezzel a babazsákkal, mert előre és hátra kétoldalas terheléssel nem tudod benne hordani a babát, csípőre viszont ez is praktikus. Ha szoktatok-tudtok e-bay-elni, a német ebay-en sokféle használt Ergot lehet kapni, egészen tűrhető áron, és az tényleg mindenre jó.

Emi, írtad, hogy márciusig dolgozni szeretnél, ha jól bírod, miért ne? Az elsővel én is a 36.hétig bejártam dolgozni, mégis a második várandósságom volt nyugisabb, amikor itthon voltam a nagyobbikkal. Hiába rohangált körülöttem, jobban tudtam befelé figyelni. A mostani aztán, hűűű... Sokat fájdogál a pocakom, és most először kezdenek visszereim is lenni, fáj az is. Férjem szerint ez a kor meg a két(három) gyerek, kedves tőle, hogy együttérez...

Szép napot, hetet mindnyájatoknak!

Üdv,
Nuska+ (20+3)
nuska1

Kis-Csillag, Nuska, Nagyon frissek vagytok ma reggel :)

Nuska, te nem írsz olyan sűrűn, viszont mindig tök jó tanácsokkal látsz el minket :)

Mezsó, nekem is idősebb picit a védőnőm, de nekem eszembe sem jutott megkérdezni tőle, hogy van-e gyereke. Az első pillanattól kezdve szimpatikus volt, látszik, hogy nagyon érti a dolgát.

Szilvi, szerintem ugyanazt érzem én is amit te :) És ezek szerint lehet ezt még fokozni :)

Kép
emi29

Nuska: a pelenkázót én is így óhajtatom megcsinálni, nálunk a baby velünk lesz egy szobában /De nem egy ágyban :o / mert fontosnak tartom a közelségét, és ebben apuka is egyetért :roll: :D

Emi: én éjjel 3/4 2-től fent voltam majdnem 1/2 4-ig.. 6kor meg, amikor elment a párom, néhány ásítás és éber voltam :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag,

Éjjel én is nehezen aludtam. Többször felébredtem és bár mostanában 5 óra után kelek ki az ágyból, ma reggel 5 óra előtt már készülődtem.
Azt hallottam, hogy a kismamáknak a bal oldalukon kell aludniuk, de nekem ez sose ment. Én vagy háton, vagy a jobb oldalamon tudok aludni (néha hason). Amióta próbálom rávenni magam a bal oldali alvásra sokkal nehezebben alszom el és fáradtabb is vagyok :(

Kép
emi29

Jó reggelt!

Kis-csiilag, én MINDIG elfelejtem a kérdéseimet, mikor a doki megkérdezi hogy van-e kérdés, rávágom hogy hmmm nincs, aztán órák múlva jut eszembe hogy mégis lett volna.... Esküszöm legközelebb a nyakamba akasztom, akkor talán nem vonja el a figyelmemet az UH meg az izgulás :)

Én utoljára a 13. héten voltam védőnőnél, hallgattunk szívhangot, vagyis szerettünk volna, de még elég picike volt akkor Mazsi, és mozgolódott összevissza, szóval csak azt hallottuk ahogy odarúg mindig a "mikrofonnak" :lol:

Nuska, köszönjük szépen a jótanácsokat! Az ágyra tehető pelenkázó egészen jól hangzik, nekünk is nagyon pici lesz a hely, mert fent lesz velünk a galérián ami össz 11 nm.

Emi, én azt is hallottam hogy háton kimondottan nem jó aludni a kismamáknak, de nekem még mindig úgy a legkényelmesebb, ha éppen nem feszül valami eléggé odabent. De én is nehezen alszom el úgyhogy nem "kínzom" magam azzal hogy melyik oldalon kellene feküdnöm, örülök ha sikerül végre egy kényelmes őózt találni. Viszont a szoptatós párnán istenieket tudok szunyálni délutánonként :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]
Szőlő - Mi is megvettük Alíz babának az első ruhadarabot .. amit mi is kinéztünk :) a macisat :) nagyon cuki! :D :D

[/color]

Ez ugyanaz a macis szett? :D Ti mekkorát vettetek belőle?

Kép Kép
szõlõ

Ja, és képzeljétek, csak hogy folytatódjon remek sorozatunk így novemberben, tegnap este töknrement a telefonom. :lol: Rádugtam töteni egyszer csak az aksija azt mondta hogy PUKK. Kínomban már csak röhögtem, de utána azt hittem sírva fakadok, hogy miért vagyunk ekkora lúzerek ebben a hónapban.

Kép Kép
szõlõ

Jaj, Szőlő! Sajnálom!!! Murphy törvénye, hogy ha egyszer valami elromlik, akkor onnantól kezdve minden elromlik...

Kis-Csillag, nekem a doki mindig UH-t csinál, viszont a védőnő szokott szívhangot hallgatni egy kis ketyerével, aminek nem tudom, hogy mi a neve. Egyébként ő a 17. héten hallgatott először, de már akkor is nagyon jól lehetett hallani, csak nehezen találta meg.

Kép
emi29

Nagyon örülök, hogy tetszenek a hordozók!

Szöszi
Nem kényelmetlen a mamának... amíg fekvő pózban van addig könnyűek (csak ezek a mamik most próbálták előszőr és kicsit bátortalanok voltak... mindig mondtam nekik, hogy engedjék el, nem kell fogni)
Féloldalasan meg meglátod, hogy sokat fogod cipelni így csípőtartásban, eza hordozó rásegít, hogy könyebb legyen, és még a kezeid is szabadon vannak.
Az én férjem szereti ebben is cipelni majd keresek egy apás képet! :)
De ha úgy érzed, hogy hozzátok a kenguru közelebb áll akkor nem akarlak ám semmire rábeszélni... viszont én is az Ergot ajánlom, mert elég sokoldalú... én nagyon szerettem a Baby Björnt is de abban elég rövid ideig tudod csak hordani, hamar kinövi, utánna mi ezt a hordozót használtuk amit feltettem.

Pelenkázófeltét nekünk is ágyratevős volt a kicsi hely miatt... az ágyat férjem készítette, a rácsok megvoltak hozzá.

Kép

Az ágyneműt, meg az ágy feletti lógókat meg én varrtam...
Varrtam egy játszószőnyeget is... ilyenkor már kész is voltam vele... most meg nemtudom mikor sikerül nekiállnom amit szeretnék...

Kép Kép

Eleinte ebben a bölcsőben aludt mellettünk... (majdnem hat hónapos koráig :) )
Kép

Jöhetsz! :) Kép

Ez meg két évvel ezelőtt a 21 hetes pocakom... most is ebbe a ruhába szuszakoltam bele magam a temetésre, de már alig ért be... :shock:
Két éve is temetésre mentünk Novemberben.. akkor készült a kép...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
Sajnálom!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
[quote]h írta:áton kimondottan nem jó aludni a kismamáknak

Szerintem érzed amikor nem jó...

Én még mindig sokszor alszom hason! :)

Később meg szopipárnával fogok...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én is úgy vagyok vele hogy ha nem jó akkor húzódik, akkor nem alszom úgy. Sokszor oldalt kimondottan kényelmetlen, hiába tuszkolom be a pocim alá a takarót.

Nagyon édesek ezek a cuccok amiket varrtál! :)

Kép Kép
szõlõ

Emi: köszönöm :roll: :D remélem az orvosomnak is van ilyen ketyeréje :lol: :lol: /ő nem UH-zik sajnos../ védőnő nekem még nem hallgatott, de amikor most bent feküdtem kórházban, akkor a 3 hétből 2 héten keresztül naponta 2x nézték a szülésznők, nővérkék :D és már a 14. héttől mindennap meglelték a kis drágát :D

Szőlő: nekem sem mindig kényelmes már sajnos az oldaltfekvés, akkor kifejezett jól esik a hátamra fordulni, meg "majdnem" hasra.. De csak ennyi probléma legyen :D
És ennyi HUPA után már csak HEPE jöhet :roll: :wink:

Mamacka: nagyon aranyosak ezek a holmik amiket varrogattál, nagyon tetszenek! :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Szasztok!

ekkorák vagyunk :)

Kép

Részletesen leírtam h megint megbőgetett a barátnőm :),

de elszállt a net :cry:

Kép
kritta

Hű Kriszta, te aztán jó vékony vagy! :) Azért egy picit mintha már gömbölyödne :wink:

Kép Kép
szõlõ

Köszi szőlő,

páromnak mondtam h mostanában még nem fogom utolérni

pocakban :)

gondolom pár hét múlva meg látványosan nő majd.

de egyébként 70 kg fölött vagyok(voltam) csak eloszlik a

magasságom miatt , a lábam vaskos (izmos) főleg :lol:

Kép
kritta

Kriszta, 70 kg? :shock: 50-re tippeltem volna így első ránézésre :D

Kép Kép
szõlõ

Köszi szőlő,

nagyon kedves vagy! a sport az sokat jelent, v.hogy tömörebb az ember szerkezete :)

Kép
kritta

Én is sportoltam Mazsi előtt heti 2-3x, sőt volt hogy heti 4-5x-ször, mégis puhos volt mindigis a hasam :lol: :lol:

Most újra el kellene kezdenem mozogni, de nem tudom mit..... Mert a lustaság ami ez alatt a 4 hónap alatt úrrá lett rajtam az nagy gond most :D

Kép Kép
szõlõ

Kritta,

tényleg nagyon vékony vagy, de azért már gömbölyödik. Pár hét múlva hirtelen elég sokat fog nőni a pocak, akkor már le sem tudod tagadni, hogy lakik benned valaki :)
Na, akkor aztán a párod hozzáállása is rengeteget fog változni jó irányba :)

Kép
emi29

Szőlő,

sok mindent most nem igazán tehetsz :(
Úszi, sétálni, kismama tornázni és jógázni szabad. Más sportot nem igazán ajánlanak a várandósság alatt :(

Kép
emi29

Köszi Emi

Ez genetika szerintem,

Másik topikon olvastam h 9 hetesen venni kellett v.kinek terhes gatyát :)

Modjuk nekem van olyan ismerősöm (28 éves)a hasára hízik és úgy néz ki mindig, mintha a 2.trimeszterben lenne nem tehet róla

én bő 1 éve teljesen le voltam szálkásodva jól látszott a hasizmom is, de alig ettem, nem vacsoráztam, a hőségben tartottam tornákat stb. és ezt én csak nyáron tudtam fenntartani

6 hete egy kedves csaj sajnálkozott rajtam a kondiban h szörnyű mennyire meghíztam :lol:

nem mondtam, h neked a 10 éves gyereked meg 60 kg ami nagyobb gond :roll:

Kép
kritta

Egyik kolleganőm futott majdnem végig :o Bár ő előtte is rendszeresen futott, úgyogy lehet hogy így "lehet". Nem tudom. Én a táncot akartam folytatni, de aztán rájöttem hogy ez a földönfetrengős ugrálós dolog lehet hogy nem a legokosabb babával.

Kép Kép
szõlõ

Szilvi! Én is úgy érzem, hogy már most annyira imádom! Mindent megtennék érte! Remélem én is, hogy most már minden rendben lesz. De erre nem is szabad gondolni, nehogy idevonzza a bajt! :)
Nekem is mindegy, hogy fiú, vagy lány (eddig kislánynak tűnik)! Lassan már te is mész UH nem? Ott lehet, hogy te is megtudod! Mi legközelebb egy hét múlva megyünk (hétfőn). Olyan jó így, hogy szombaton is volt UH!

mezsó! Akkor az ország 2 ellentétes végében végeztünk! Egy baba után, fiatalon, viszont biztos sokkal jobban elfogadnak, és szeretni fognak a kismamák!

Szőlő! Annál jobb lesz a december! Ez tuti! Így szokott lenni!
Szoptatós párnát én is akarok venni nemsokára, jó dolognak tartom már a várandósság idején is! Eddig én még csak a Brendonban láttam többféle huzattal. (kíváncsi vagyok mennyibe kerül...) :roll:

mamacka! nagyon szép dolgokat tudsz készíteni! Sokat spórolhattok így! Irigykedem. Én sajnos nem vagyok ilyen ügyes e téren!

Én egyébként szinte csak oldalt tudok aludni, mert háton húzódik a hasam. Hason meg sosem szoktam én azelőtt sem.

Kép
gabo001

Én asszem már a héten veszek kondibérletet 8) ahol taposni

fogok, belső combra dolgozni és főleg és lazítani meg 2 v. 4 kg kézi

súlyzót emelgetni.

Meg akarom rendelni R. R. terhes dvd-jét is

Nekem a térdtörés után 3 hét alatt 8 cmm-t fogyott a

combizmom , így muszáj mozogni, mert nem akarok ellöttyedni

Kép
kritta

Sziasztok!

Látom nem csak nekem vannak problémáim az éjszakai forgolódással:).Nekem a háton fekvés a legjobb, hason nem merek aludni, pedig szerettem úgy is.
Ma megyek védőnőhöz. Remélem tud szívhangot nézni:)!
Pénteken lesz a 18 hetes uh, akkor pedig a kis micsodáját látjuk /vagy épp pont nem látjuk majd! Már nagyon várom!

Nem tudjátok véletlenül a 120x60-as kiságynál nincs még kissebb hosszban?Olyan kicsi a hely a hálóban, pedig máshol nem nagyon fér el.szegény ha tudná, micsoda fejtörést okoz(na persze jól eső érzés)...

Kép
szilvi 75

szilvi! Most pénteken mész? (vagy jövő péntek) Szorítok ám ezerrel!!! :D

Kép
gabo001

Sziasztok!

Kis-Csillag
- Hajrá a mai vizsgálathoz :)
Én dokinál, védőnőnél még nem hallgattam szívhangot - csak az UH-kon :)

Szilvi
- Üdv. itt köztünk :) Gyere bátran sűrűbben ;)

Babaágy:
Én itt láttam jókat, jó áron:
http://www.babaholmiolcson.hu/
Mondjuk nekem az tetszik, ahol egyben van az ágy és a pelenkázó .. már csak helytakarékosság miatt is.
Mert egy panel félszobában nehéz csodákat művelni :D
Mi is elmegyünk a Kikába, mert a bútoraink 90%-a onnan van, és az akciókat jó figyelni, és nagyon jó áron lehet ott is kifogni dolgokat :)

Hordozó:

Természetesen, akinek rendben van a gerince, annak biztos kényelmesek ezek a pózok.
Én úgy látom - ahogy Nuska is írta (KÖSZI az infokat a hordozókról - hasznos nagyon!!), hogy nekem inkább ezek a stabilabb, elől hordható, ülő pózos kengruk lesznek jók. Mert a kendős variációban, amikor majdnem a hasunknál lóg a gyerek .. nah, az én derekam attól is leszakadna! Amúgy figyelem az árveréseket, hátha áprilisig meghirdetnek egy ergo-t :) tuti lecsapok rá. De párommal azt beszéltük, hogy akár újonnan is megvesszük - lényeg a baba és az én egészségem :) (édes a férjem)

Alvás:

Én eleve mindig oldalt fekve alszom, és ez most sem okoz gondot .. egyáltalán nem nagy a hasam még annyira, hogy zavarjon .. :)
Háton elalvás előtt vagyok kb. 5 percet, de az a póz azért is kizárt, mert a drága kislányom megállás nélkül rugdos közben :D :lol:
Viszont ha rohamosan megkezdeném a növekedést, akkor én is beszerzek egy szoptatós párnát .. úgyis kelleni fog :)

Szőlő
- Igen, azt a macis szettet vettük, előkével, kis zoknival, sapival .. :) nagyon édes. Newborn - centi nincs rajta, csak hogy 5 kg-ig :) A pici 56-58-as rugikat csak akkor kezdjük el venni, ha már a végén leszünk, és tudjuk, mekkora lesz Alíz amikor születik :)

Kritta
- Nagyon vékony csajszi vagy :) Én is így indultam .. most annyi a változás, hogy úgy nézek ki, mint akinek beszorult a pólója alá egy kosárlabda :D :D

Edzés:

Azért én vigyáznék a helyetekben .. kontroll nélkül nem állnék neki súlyzós edzéseket végezni.
Édesapám testépítő - így szakmában vagyok.
Sokat edzettem én is hobby szinten, évekig jártam konditerembe ..
Babásan ezerszer meg kell gondolni mindent.
Én a kismama jógával úgy gondolom jól döntöttem ..
Ez most nem az az időszak, amikor alapjaiban meg kellene erősítsük magunkat .. a jelen állapotot kell felturbózni, fizikum és állóképesség terén, de a súlyzós erősítésnek talán nincs itt a helye :) De mindenki maga dönt persze :)

Kép
szösszenet

gabo!
Most pénteken megyek, mert ugyan a vonalzóm szerint akkor még nem töltöm be a 18 hetet, de a Praxisos és a Rózsakertes Uh szerint pénteken töltöm be.
köszi, hogy szorítasz! A Praxisba megyek Györffyhez, nem tudom, hogy hallottál/hallottatok-e róla, de ő egy tündér ember, egy nagyon profi szonográfus, mindenkinek csak ajánlani tudom! Aztán a jövő hétfőn a klinikára is emgyek uh-ra, ha egyszer van ott is időpontom és ingyenes:)

Kép
szilvi 75

Hát lányok!Én is kicserélhetem a vonalzómat.Mind a ketten lányt akartunk, de most már 100 %,hogy kisfiú lesz.

Kép
ágnes27

[quote="ágnes27"]H írta:ágnes27át lányok!Én is kicserélhetem a vonalzómat.Mind a ketten lányt akartunk, de most már 100 %,hogy kisfiú lesz.

Gratulálok a kis trónörököshöz :)
Mi is kislányra vágytunk - úgy tűnik, össze is jött, de persze egy királyfinak is nagyon örültünk volna! :D
Van fiúnevetek? Mert a vonalzón csak Abigél van .. :D ...
Igazából én most, hogy tudom .. Alíz lakik odabent, már azon agyalok, hogy a második lurkót fiúnak szeretném .. mert valahol belül mindkettőre vágytunk :)
Az ikreknél van esély a kettős sikerre :D :D
De persze nem is lényeg a neme .. a baba egészsége a legfontosabb a világon! :) És minden baba imádnivaló :D

Kép
szösszenet

Amúgy .. tegnap nem mertem még lányos színű ruhát venni :oops: :oops:
Valahogy van bennem egy egészséges kétely, hogy így van-e a nemét illetően minden :)
Még egy UH-t megvárok, mielőtt nagyon bevásárolom a csajos cuccokat :lol: :lol:
Persze madarat lehet velem fogatni a boldogságtól, hogy kislányom lesz :D de a "sose lehet tudni" lehetőség miatt fenntartom magamban a szonográfus tévedhetőségének lehetőségét, hogy ne ájuljak el, ha a következő Uh-n nem ezt mondják :lol: :lol: 8)

Kép
szösszenet

Persze!Miklós lesz.Annyira lányt akartunk,hogy majdnem nevetőgörcsöt kaptam amikor a doki a kicsi fügyijét kezdte el mutogatni az UH-n.

Kép
ágnes27

Ági!
Gratulálok! Olyan nagyon aranyos kisfiatok lesz!
Igaza van Szösszenetnek, amit te is tudsz: a lényeg, hogy egészséges legyen:) És az is lesz!!!!

Kép
szilvi 75

Köszönöm a dícséretet... nagyon élveztem ezeket varrogatni... játékok is készültek majd teszek fel arról is.

Szöszi
Megkérdezem majd a 2006-os tavasziaknál!
Egyik mama év elején adta el, de van még akinek megvan, csak ugyebár ezt olyan hároméveskorig lehet használni...

Ágnes
Nagyon jó egy kis pöckös is meglátod! :) hamar megbarátkozol a gondolattal és mást el sem tudsz majd képzelni... megszületik akkor már úgy sem azt nézed, hogy fiú vagy lány hanem azt, hogy a te kicsi gyermeked.

Szerintem 56-os bodyt rugit nyugodtan vehettek párat azért nem olyan óriásiak ezek az emberkék... főleg nem elsőre...
Rugit Y patentozásút vegyetek mert az a legpraktikusabb... nem szerencsések azok amelyek bebujósak .... olyan csöppek ezek az emberek a legjobb a legegyszerűbb öltöztetés... ezt csak kipatentoljátok ráfektetitek majd összepatentoljátok.

Szilvi
Bölcsőre nem gondoltatok? Nekünk az volt az ágyunk mellett.
De az ikeás ágy is - ha jól tudom- rövidebb...

Gabo a Brendonban elég drága.. több mint 11000
Neten vannak akik varrnak érdemes rákeresni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

És egy bölcsőt meddig lehet használni?

Kép
szilvi 75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: