Sziasztok,
hát, most tényleg nem termeltetek túl sokat!
Hajni,
nagyon szépek a szobák! Tényleg, ezek matricák, vagy festve vannak? Nagyon klassz! Majd én is megmutizom mindjárt, hogy én mit festettem a gyerekszobába. Igaz, már régebben.
Era,
Beatrice tényleg rengeteget fejlödött az elsö kép óta. Te biztosan nem látod úgy, mint mi, de így van! Nagyn nagyon ügyes kislány, meglátod hamr otthon lesztek! Kitartás!
Andi,
remélem nem haragudtál meg a hosszászólásomra, hogy másnak még ennyi sem adatik meg? Csak azért írtam, hogy lásd, hogy mindennek ellenére te milyen szerencsés vagy, hogy két egészséges kisfiad lehet!

Meglátod, menni fog itt kint is minden, Petyka is ügyesen fog viszonyulni a dologokhoz! Egyébként én is parázok, hogy Ábel hogyan reagál majd, de azért valahogy csak megoldjuk!
Granda,
nagyon szép a konyhátok, akkor a te férjed egy kis ezermester? De jó neked! Mondjuk mostanában az enyém is elendült, nem ismerek rá!
Haladtok azért szépen, már látni a végét! A védönövel meg ne foglalokozz, ha egyzser felújítotok, akkor ez van!
Emese,
aranyos lehetett, ahogy táncizott Zsófi az apájával!

Nálunk ez sajna annyira nem jellemzö, most már inkább megengedi Áron, hogy apa is odategye a kézét a pocimra, de az elején abszolút csöndben maradt, ha nem az én kezemet érezte, hanem valaki másét. De ez Ábellel is így volt, érdekes.
Hajrá Rennie!!!
Fleur,
nagyon csini vagy a képeket, szép kismami! A szekrényetek is klassz lesz! Igen, a hisztit azért meg kell tanulni kezelni, de mindig csak nyugodtan, nem kiakadva és persze nem tettlegességgel!
Anitja,
ez nagyon szé, hogy Gergönek dupla neve lesz! Nekem is tetszenek a dupla nevek. Sajnos a mién kicsit urin hangzana egyben, vagyis inkább olyan nyelvtörösen

.
Vadvirág,
már akartam kérni, hogy lécci jelentkezzetek be, hogy mi van veletek!

Tudod, így a finishben már nagyon nem lehet tudni, hogy ki miért tünik el...
Marica,
ez tényleg nagyon izgi! De azért még maradhat bent Linike egy kicsit, ugye?
Timi26,
ne foglalkozz az emberekkel, itt a németeknél ez totál más, itt minde nöci jön-megy egészen a szülésig és ez a természetes. Otthon meg... Pont most kérdezte nagy csodálkozva a sógornöm vasárnap, hogy én is megyek a fiúkkal a vadasparkba???!!

Hogy bírom én azt és miért nem pihenek?? Hát könyörgöm, nem vagyunk mi betegek!!!
Neked is mennek a drukkok!
KTimi,
szép poci!

Bécsben azért óvatosan, jó? Ne vásárold magad agyon!