A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hopsza, elértük a 100. oldalt! Nem ad ilyenkor a babanet valami kitüntetést a fórumozós csapatnak? :lol:

Kép
Kép
irina

Magnézium: Tudja valaki, mikor kell abbahagyni a magnézium szedését?

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, abba kell?
Akkor itt is szép ellentmondások vannak: természetesszülés-pártiaknál azt olvastam, hogy ne is szedjük, hagyjuk a méhet gyakorolni, orvosok-szülésznők szerint viszont érdemes a jóslókra szedni, arra meg főleg, hogy ne induljon meg hamarabb a szülés. No, most legyünk okosak...

Kép
Kép
irina

Emese Én a 37. hét első napjáig szedhetem. Már csökkentenem kellett a mennyiségét :D onnantól már nem számít koraszülötnek egy gyermek azért az a határ :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú... Köszi. Akkor szerintem én max. 1 hétig még szedem, utána abbahagyom. Én csak annyit hallottam, hogy a vége előtt 3-4 héttel már ne szedjük.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Mammikák!
Granda! Minden elismerésem, jól benne vagytok akkor Ti is! Banita! Előtted is emelem a kalapom!
Nem baj Lányok, egyszer minden elkészül, a Kisbabánkat pedig szerintem egyáltalán nem érdekli, hogy fent van-e a foggantyú az ajtókon :lol: Csak vigyázzatok Magatokra, óvatosan, lassan mindent...

Era! Jaj de örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kis Bea! Már kiváncsi a világra :lol: :lol: :lol: Édes Kistündér!

Hajni! Nagyon szupi a Babaszoba :lol:

Irina! Engem is riogatnak a nagy Babával :lol: én meg úgy vagyok vele, ahogy bement ki is fog jönni, nem marad bent, az tuti!!! :lol: :lol: :lol:

Lányok! Ma én is bőgtem egy sort, ezek ilyen napok :lol: :lol: :lol:

Én nem szedek magnéziumot, viszont iszom a málnalevélteát, hááááát kicsit hányingerem van tőle :shock:
A gátmasszázst is kipróbáltam tegnap hááááát nem nagyon érem el ott magam :oops:

Puszi Nektek

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, szia,
szerintem érdemes apát megkérni, hogy segítsen a gátmasszázsban, ha kapható rá (én sem érem el magam) :lol:

Kép
Kép
irina

Olyan szívfájdító olvani, hogy sokakat az aggaszt, hogy túl nagy lesz a baba, én meg..... :cry:
Boldogan beválalnám a császárt is, ha nagyobb lehetne Gergő. Holnap reggel kiderül, hogy hogy állunk jó- e még az áramlás.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok csajok,
már nagyon nagy a fészekrakó ösztön úgy olvasom mindenkinél, bár még nekem is egy jó hónap van hátra, szeretném ha már itt lenne velünk. Készen áll minden a baba fogadására, még pár cuccocskát ki kell mosni, vasalni, de nem akartam elkapkodni, mert még úgy is beporosodik addig.

Mit érdemes külön bepakolni a vajúdás időszakára?
Nálam már egy utazótáskányi cucc be van pakolva, ami meg majd még hiányzik, úgy vagyok vele, hogy az apuka majd behozza, úgy is minden nap jön majd. :) remélem
Heni

Heni
KépKép
heni81

Gremese: köszi :D Hát szalad az idő!
Magnézium nekem a 34.héten elfogyott, azóta nem szedem.

Beke Andrea: ne izgulj, majd idekint megnő. Én meg pont nem szeretnék óriásbébit! A lényeg, hogy egészséges legyen!

Pont ma csodálkoztak rám már megint a boltban: "hát te még egyben vagy???" úgy nézett rám a csaj, mint aki UFO-t lát. Mondtam, hogyne, van még 3 hetem. "és még ilyenkor is csak így vásárolgatsz???" Mondom, persze, magától nem jön haza a kaja, sőt, még vezetek is. Na ekkor inkább továbbállt.
Úgyhogy már megint kezdődik. Jobb lenne a szülésig ki sem menni már az utcára. Na de akkor hogy intézzem az intéznivalóimat?

Heni: sokkal kényelmesebb kevesebb cucc között kutakodni, amikor pl. szőlőcukrot szeretnél bekapni, vagy egy kis törölköző kell, mint a nagy pakkban könyékig és hosszú perceki keresgélni.
Szerintem ezért érdemes.

Kép
Kép
timi26

Andi, félre ne érts, én nagyon örülök, hogy Ádám nagy és fejlett baba, engem afelől nem nyugtatott még meg az "egészségügy", hogy mi van akkor, ha a baba valóban TÚL nagy (és nem egyszerűen nagy, annak mindenki örül szerintem), tehát téraránytalanságról van szó. Nálunk a "túl nagyságra" az eddigi mérések alapján komoly esély látszik, ezért agonizálok itt.
A gyerekért én is bevállalom a császárt vagy akármit, amit az orvos mond, de elég sok negatív történetet hallottam már valóban túl nagy babák megszületési problémáiról (hadd ne hozzak elő rettenetes részleteket, de pl. a kulcscsonttörés is ilyen, és nem múlt század eleji szülésekről beszélek). Úgyhogy szerintem az ismétlem TÚL nagy baba is okozhat problémákat, elsősorban magának, másodsorban az anyukának (óriási gátmetszés vagy szakadás túl gyors kijövetelkor -- az ember azért szeretne még házaséletet élni és további gyerekeket szülni).
No, én ezek miatt aggódom, nem azon, hogy jaj istenem, Ádi most 3500 vagy 3800 gramm lesz-e... nem ez a probléma...
Természetesen teljesen megértem és mélyen együttérzek azokkal a kismamikkal, akik az átlagnál kisebb babájuk miatt aggódnak (és esetleg úgy érzik, hogy a nagy babások itt álproblémáznak)!!!

Kép
Kép
irina

kicsit erltuntem, mert nagyon sok a munkam! nagyon jok a kepek esedes a babaszoba is!

kepzeljetek ma voltunk orvosnal es azt modta, h akar mar ma este is talalkozhatunk - o optimista es var! vagyissssssssssssssss
[size=12]LEHET A HETEN MEGTORTENIK A SZULETES![/size]
ANNYIRA JO LENNE
mult het ota iszom a malnalevel tat, a mehszajam mar 2 hete puhulasnak indult, a belso mehszaj mar ket hete 1,5 cm volt a kulso pedig most 1 ujjnyi!
szerintetek van esely h mar a heten szunlunk? annyira jo lenne

Kép

Kép
mmarica

Kép

Kép
mmarica

Irina!Szülés/szüléstörténetek/szőkemelinda/2007. január 10.
Végül is nem írja a baba súlyát, de szépen megoldották a helyzetet.
Ne aggódj! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!

Megvagyunk mi is...,még egyben!!! :lol: :lol:

Ma voltam nst és uh-on.
Minden okés!! :D
36+1 hetes adatok:
bpd:88mm
ac:310mm
fl:68mm
Súly:2604g

A lepény 1.fokban érett!! :D

Én kb.akkora babára számitok,mint Meli volt,mert majdnem egyformák az ő egykori 36 hetes adataival.
Meli 2950g-mal és 53cm-rel született!! :)

Era.
Nagyon cuki a kislányod és meglásd hipp-hopp otthon lesztek!!! :P

A babaszobák is nagyon szépek!! :D

Hát nekem egyre jobban fáj a hátam és a derekam!! :(
Péntek éjszaka alig aludtam valamit... :(

Marica!!
Azért még egy kicsit maradjon bent Karolina!! :wink:

Vigyázzatok magatokra!!

ancsi26

Timi,
köszi a tippeket, majd átgondolom, hogy esetleg mi kellhet nekem, de én már szerinetm úgy leszek vele, hogy semmi sem fog kelleni, csak egy kis viz, a törcsi is jó ötlet, no meg valami csoki biztosan jól fog jönni.
Jaj nagyon nehéz igy felkészülni olyan dologra amiről fogalmam se nincs hogy mi vár, az ember csak arra tud hagyatkozni, amit olvas róla. Ja meg annó néztem a szülőszobát, Kandász andreával, kár hogy most nincs ilyen műsor, biztosan nézném...

Puszi neketek

Heni

Heni
KépKép
heni81

Gremese, köszi szépen! :D Elolvastam a történetet, nagyon jó, hogy ilyen hepiendes lett, és tényleg bízni kell az orvosban és a szülésznőben (mondjuk a "jön a vákuumos team"-re én is tuti felocsúdnék...). Ami furi, hogy a babaméretre már csak amikor kint volt a kicsi, akkor csodálkoztak rá...
Egyébként már jobb kedvem van, biztos az időjárás miatt hullámzott úgy a kedélyem, mint egy papírhajó... :wink:

Kép
Kép
irina

Timi26, szerintem sem érdemes már mással beszélgetni, csak velünk! ;-) Ne figyelj oda másra, komolyan! :wink:

Kép
Kép
irina

Mmarica: de jóóóóóóóó, hiszen már ti is betöltöttétek a 37. hetet, és úgy emlékszem szép nagy babátok lesz, tehát már semmi gond nem lehet.
Nagyon izgulok, és nektek is megy a DRUKK +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rögtön írj, ha van valami!!!

Kép
Kép
timi26

Köszi szobadícséretet. :)

Úgy belejöttem, h csináltam Marciéról is. ( talán emlékeztek a másik volt az övé, csak májusban leköltöztettük a lenti szobába. :wink: )
Kép

Kép

Kép

Kép

szóljatok ám ha sok vagyok. :oops: :roll: :shock: :wink:

Timi, Miléna, Mmarica:
hajráá csajok. :)))

Kép
Kép
h@jni

Hajni, szupi kis gyerekszobák, gratu! És van Spongyabobotok is!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok !

Na végre itthon.
Holnap nem dolgozom és szerdán meg megyek bécsbe.
Ha vettem valamit akkor küldöm a képeket.

Hát lányok nekem előjött a gyomorégés újra.
Azt mondják azért van mert sok haja van a babának.
Szóval a Reni nálam is menő. Már a hideg víz nem segít. AZaz addig segít míg lefolyik.

Képzeljétek vettem a Hipp nek van egy olyan nevezetű folyadéka, hogy Natal. Hát szörnyű íze van. Marha sok vitamin van benne de az íze az szörnyű.

A babaszobák gyönyörűek.
Én is neki álltam tegnap pakolni de majd a hétvégén esek neki újra.
A hetem zsufi így marad a hétvége.

Voltam ma dokinál.

Méretek :
BPD : 84,8 mm
HC : 296 mm
TH : 83,2 mm
AC : 278 mm
FL : 60 mm
1800-2000 g.

Egyenlőre a méretek alapján én nem fogok egy oriás bébit szülni.

Küldök egy pocak fotót ezt most csináltam. Kép .

Csütörtökön megyek ismét CTG-re. Már alig várom olyan jó hallgatni a kicsi drága szivecskéjét ahogy ver.

Era : gyönyörű a kislányod. Édes pofa.

Miléna : még mindig megy a +++++++++++ energia.

Na lépek egy kicsit majd késöbb jövök még.
20200310173350

Hajni! NAgyon szép Marci szobája! Azt a vasalóállványt használja is? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kőszegi Timi: nájsz pocó!!! :lol:

H@jni, ilyen falra ragasztható csodákat (bálna stb.) hol lehet kapni? Szívesen vennék majd!

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mammikák!
Emese! Kinyomoztam :lol: : 3800gr, és 58cm-es Babája született Szőkemelindának.

Hajni! cuki Marci szobája is! Dehogy vagy sok!!! Sőt, ritkán jössz :lol:

Mi elintéztünk Apával ma délután MINDENT!!! Nagyon boldog vagyok! Óbudai JÁNY lettem :lol: (bejelentettünk, mert Gergő is akkor ide lesz bejelentve, eddig a szüleimnél voltam) és az Apaságit + hajadonságit is sikerült itt Óbudán ezek után elintézni, hihetetlen mennyire keresztülmentünk mindenen (köszönhető Apának, és a pocakméretnek :lol: ) - a lakcímbejelentéshez például szeptember 3.-i időpontot akartak adni, na erre a Párom: "ááááá, hát addigra megszülünk" :lol:
NA, innentől viszont a Jánosba is hivatalosan tartozom, ugyanis a megszünt Margit szülészet (vagyis Óbuda) odatartozik.
Jajdejójajdejó :lol:
Nyugodt vagyok végre (van egy kis hivataliszonyom, nagyon féltem ezektől az ügyektől), és képzeljétek, úgy döntöttünk mindkettőnk nevét viselje Gergő, olyan szép így :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KőszegiTimi!Szép pocak :lol: és azt hiszem nekem is ilyen felsőm van, ujjatlan. és elől van egy fehér betét benne? Én imádom, olyan kellemes az anyaga :lol:
Puszika!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja : igen olyan. Én nagyon szereten mert jó kis pamut.
Én vettem egy hasonlót még tavasszal bécsbe az is csíkos és azt is nagyon szeretem.

Lányok mi ez a pangás ??
20200310173350

Elszállt az a büdös hsz-em!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szóval!

Most már csak rövidebben bírom leírni.

K.Timi! Nagyon csini a pocid, babókád pedig teljesen korának megfelelő! :) Sem nem nagy, sem nem kicsike. :)

Anitja! Teljesen megértelek! :D És ez az állapot most nagyon jó! Mi is - írtam már korábban - most intéztük el az apaságit. Azt a boldogságot Apa arcán..... Mikor megnyugodott, hogy Zsófi tuti az ő nevét kapja mostmár..... Jaj.... Az nagyon jó! :wink: :D

Képzeljétek, ma Babuka és Apa "táncoltak".
Jöttünk haza Szentendréről kocsival, és Robbie Williams CD ment.
Zsófinak tetszett, dugdosta a lábiját és szóltam Apának: Nézd, megint kungfuzik.
Erre Apa elkezdte simogatni a pocimat, és ő is énekelte a dalt.
Erre az én kicsi lányom elkezdett taposni Apa kezének, látszott is, ahogy suhan végig a talpikája a hasfalamon. Nagyon cukik voltak.
A szám felénél abbahagyta.
Erre Apa: az eleje jobban tetszett neki.
Elkezdte elölről a dalt, a simit, meg az éneklést. És a mi kis babánk MEGINT elkezdett taposni az ő Apájának.
Jaj.... Olyan édik voltak! :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na végre! Most már Ctrl+C-ztem. :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bevettem életem első Rennie-jét...... :shock: A bio köles meg csak figyel, hogy akkor én most miért is vettem meg? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Elírogatok itt magamban... Értitek.... nem gond......
Vissza is olvasom magam..... :shock:

Vettem a minap magamnak gombos hálóinget. Én vagy rövid pizsiben, vagy hálóingben alszom, de most kifejezetten szopisnak valót kerestem. És olyat találtam, ami a nyakától az aljáig végig gombos. És rózsaszín. :oops:
Úgy tetszik, most már az van rajtam. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mmarica
Ez igen! Veled együtt várjuk a szülést :) Tényleg most már minden nap mindenkinek olyan izgi...

Kőszegi Timi
A Hipp Natalt én is ittam, szerintem nem olyan borzasztó az íze :) Egyébként itt a Babneten van egy külön topik vele kapcsolatban a Várandósságon belül.

Anitja
Fantasztikus, hogy a baba mindkettőtök nevét kapja! Én is pont így döntöttem volna, ha a férjemnek nem lenne már eleve dupla neve :)
A legjobb megoldásnak tartom, pláne, ha a két vezetéknév még gyönyörűen össze is cseng! Az egyik évfolyamtársamat úgy hívták, hogy Zádori-Fekete Katalin, mindig tetszett a neve.

Hajni
Nagyon szépek a szobák, nekem legjobban Marci zsiráfja tetszett :)

De azért álljon már itt valami kontraszt is a mi lakásunkról, lássuk a nappalit :lol:

Kép

Férjecském belelendült, úgyhogy alakul a konyha:

Kép

Kép
granda

Klassz az összes újabb fotó! :):)

Andi, Era!
Higgyétek el hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz, szívből drukkolok, kitartás, ügyesek vagytok!!! :):)

Hajni!
Nekem a tengeri kollekció tetszik a legjobban, olyat én is szívesen varázsolnék a csajsziknak... :):)

Granda!
Ez igen! :):) Látom nagyon alakulnak a dolgok, szuper jól fog kinézni, hipp-hopp készen lesz teljesen és szerintem már most is hangulatos. :):)

Vadvirág
Vendég

granda: mar azert lacccik a vege, ugyh ne izgulj nemsokara kesz lesztek - huuuuuuuuu gyonyoru a panoramatok! es nagyon szep a konyha -antik pac?

hajni: nagyon edes igazi gyerekszobatok van!

K.timi: becs? mikor mentek?

Kép

Kép
mmarica

Andi
Sajnálom :( de biztos elég nagyra nő az a baba. Én drukkolok!!!

Mazsi
Megjött a napocskád :)

Gremese
Köszi :) én is most már zizeg egy kicsit elalváskor, aztán mindketten belealszunk, azaz hárman :)
Te már nagyon szülni készülsz :) Azért még egy picit várjatok :)
Csak nyugodtan eccer valaki úgyis visszaolvassa :)

Motiot
Köszi. Az életkori sajátosságig rendben van a dolog, de hál' istennek te is azt írtad, hogy következetesen
nem elégítitek ki a hiszti tárgyát. Én is ezt tenném. Igen tényleg nektek ott volt az a csúnya
betegség is.

Era
Jajj a kis pindur, nagyon cukiii.

Niki
Ez tényleg jó, nálunk csak 1 hét van, de azért mi is fejlődünk, régen még ez sem volt.

Irina
Mi is az az ilyen nagy baba? Nekünk egy ismerősünk 4 kilós babát szült meg normál hüvelyi úton, és a férjem nagymamája
egy 5 kilós babát szült szintén hüvelyi úton (mindkettő első gyerek) és jó élményként élték meg.
Ugynaígy 4 kilósra van császáros példa is mint első gyerek, de az is jó élmény volt az ismerősünknek.
Náluk tér aránytalanság miatt nem tudott végül a baba normál hüvelyi úton megszületni, de hidd el ilyen esetben a dokik
hihetetlen gyorsan tudnak reagálni :).
Remélem sikerült valamelyest megnyugtatni.

Hajni
Húú de klassz.
Jajj ezek a halak nagyon jók :) Te festetted a falra a képeket?

Timi
Ez jó :) nem tudom az emberek mikor jönnek már végre rá, hogy betegek nem vagyunk csak várandósok :).

Marica
Fúúha ez izgi.

Anitja
Na ez szuper!

Granda
Fúú akkor ti nagy melóban vagytok, ahogy elnézem. Ehhez képest a mi kis beépített szekrénykénk eltörpül :)

Ígértem képet az esküvőről, azaz magunkról szóval pocak 34+6

Kép

Kép
És tegnap a férjem megcsinálta a beépített szekrény felső részét. Tök szupi lett. Már csak 2 polc és egy akasztós van tervbe e mellé.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

hát, most tényleg nem termeltetek túl sokat! :wink:

Hajni,
nagyon szépek a szobák! Tényleg, ezek matricák, vagy festve vannak? Nagyon klassz! Majd én is megmutizom mindjárt, hogy én mit festettem a gyerekszobába. Igaz, már régebben. :wink:

Era,
Beatrice tényleg rengeteget fejlödött az elsö kép óta. Te biztosan nem látod úgy, mint mi, de így van! Nagyn nagyon ügyes kislány, meglátod hamr otthon lesztek! Kitartás! :wink:

Andi,
remélem nem haragudtál meg a hosszászólásomra, hogy másnak még ennyi sem adatik meg? Csak azért írtam, hogy lásd, hogy mindennek ellenére te milyen szerencsés vagy, hogy két egészséges kisfiad lehet! :wink: Meglátod, menni fog itt kint is minden, Petyka is ügyesen fog viszonyulni a dologokhoz! Egyébként én is parázok, hogy Ábel hogyan reagál majd, de azért valahogy csak megoldjuk! :wink:

Granda,
nagyon szép a konyhátok, akkor a te férjed egy kis ezermester? De jó neked! Mondjuk mostanában az enyém is elendült, nem ismerek rá! :wink:
Haladtok azért szépen, már látni a végét! A védönövel meg ne foglalokozz, ha egyzser felújítotok, akkor ez van! :wink:

Emese,
aranyos lehetett, ahogy táncizott Zsófi az apájával! :wink: Nálunk ez sajna annyira nem jellemzö, most már inkább megengedi Áron, hogy apa is odategye a kézét a pocimra, de az elején abszolút csöndben maradt, ha nem az én kezemet érezte, hanem valaki másét. De ez Ábellel is így volt, érdekes. :wink:
Hajrá Rennie!!! :lol:

Fleur,
nagyon csini vagy a képeket, szép kismami! A szekrényetek is klassz lesz! Igen, a hisztit azért meg kell tanulni kezelni, de mindig csak nyugodtan, nem kiakadva és persze nem tettlegességgel! :wink:

Anitja,
ez nagyon szé, hogy Gergönek dupla neve lesz! Nekem is tetszenek a dupla nevek. Sajnos a mién kicsit urin hangzana egyben, vagyis inkább olyan nyelvtörösen :shock: .

Vadvirág,
már akartam kérni, hogy lécci jelentkezzetek be, hogy mi van veletek! :wink: Tudod, így a finishben már nagyon nem lehet tudni, hogy ki miért tünik el...

Marica,
ez tényleg nagyon izgi! De azért még maradhat bent Linike egy kicsit, ugye?

Timi26,
ne foglalkozz az emberekkel, itt a németeknél ez totál más, itt minde nöci jön-megy egészen a szülésig és ez a természetes. Otthon meg... Pont most kérdezte nagy csodálkozva a sógornöm vasárnap, hogy én is megyek a fiúkkal a vadasparkba???!! :shock: Hogy bírom én azt és miért nem pihenek?? Hát könyörgöm, nem vagyunk mi betegek!!!
Neked is mennek a drukkok!

KTimi,
szép poci! :wink: Bécsben azért óvatosan, jó? Ne vásárold magad agyon! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Hírek Milénáról:

Most beszéltem Milénával.
Még mindig semmi, de a NYÁKDUGÓ MÁR ELMENT! :D
A probléma az, hogy görcsölget - nagyon jól vuduztok -, de a görcsölés abbamarad.
Szegény egész nap rója a folyosót, hogy legyenek görcsök, és ki is tartsanak, de amint lepihen, megszűnnek.
Most már vizesedik a lába is, amiatt is pihen, és sajnos a görcsök is.
Holnap de. megvizsgálja egy doki, és ha úgy látja, hogy megfelelőképpen kinyílt, mehet a császár. A császáros vizsgálatok megvoltak, most már bármikor jöhet a műtét.
Szegénykém annyira várja már Zétit, és olyan rossz ez az állapot, hogy mászkál, lépcsőzik a görcsök miatt, de azok egy idő után abbamaradnak.
Zétike faros, és próbál ezerrel megfordulni, de nem megy neki. Azt mondják, meg fog látszódni a lábán, hogy faros baba, de az a megfelelő masszázzsal majd korrigálható. Ha nem nyújtott lábbal helyezkedik el, hanem a tipikus magzati pózban, akkor nincs semmi.
Az lenne a legszerencsésebb, ha megrepedne a burok, de mivel Zéti nem a fejével nyomja, erre talán csak akkor van esély, ha úgy találja el a lábával a burkot.
Valószínűleg kis husimusika lesz, mert a méretei egy 39 :!: hetes babának felelnek meg.
Szegény Miléna már nagyon türelmetlen, de a hangjából ítélve nincs elkeseredve, jól bírja ezt a helyzetet.
Érdeklődött felőletek is, nagyon aranyos volt.
Holnap délelőtt hív vagy ír sms-t, hogy mi van.
Én meg mondtam neki, hogy nagyon jól halad, elment a nyákdugó, a görcsök meg csak nem maradnak abba.
(Azért kell egy bizonyos szinten kitágulnia a méhszájnak a császárnál, hogy a baba megszületése után a sok trutyi távozni tudjon. Bocsi, ha ezt már tudtátok).
Szóval erre várunk, a doki a vizsgálatnál kicsit rásegít, szerintem már csak egy hajszál választja el a műtéttől.
Továbbra is vuduzzunk neki, remélem hamarosan itt lesz Zéti. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajrá Miléna!!!!!!!!! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Köszönöm a szobadícséreteket Mindenkinek. :)

Fal:
matrica. 5499 ft volt egy ív. Ami a falon van az 2 ív.
Nem 1 ponton tapad, hanem az egészen. Sztem nagyon szupi,mindenki festésnek nézi. :wink: Bricoban vettem. :lol:

Vasaló:
sogornőmnek 1 fia, 1 lánya van.
ő átpakolt egy csomó játékot és hát Marcinak kellett az is. Bár nem vasalásra használja, hanem felfordítja és ráül vagy pedig tologatja, autót tol rajta. Bár már volt, h vasalt is, mikor én. :wink:
Ésss, nem látszik a sátortól, de van főzőcskéje is.
Na, azzal sokat játszik. Nem baj, házias lesz. :lol: :lol:

Timi:
szép a pocid. :)
Mi pénteken megyünk 4d-re, kiváncsi vagyok a méreteire, de sztem ő sem egy óriás. :lol:

Fleur:
Nagyon jók a Ti képeitek is. Csini vagy.

Kép
Kép
h@jni

Granda, Fleur: nagyon szépek a bútoros képek, ezt nevezem ezermesterségnek! ;-)

Fleur, gyönyörű kismama vagy, ragyogsz! ;-)
Méretek: esély van a 4 kg felettiségre, nekem eddig egy barátnőm szült efeletti babát, de 2. gyereknek. Nagyon köszi a történeteket, mert ezek meg tudnak nyugtatni! Igazából az egész parám pár napja élénkült fel, amikor egy este bevillant, hogy jó-jó, kiderül a kitolási szak előtt, hogy a baba nagy, de mire még eljutunk a műtőbe... az nem 5 perc -- szóval aggódom a gyerek miatt. De ide a fórumra nagyon jó jönni, mert itt nem azokat a hülyeségeket kell hallgatnom, amiket amúgy, és valóban meg tudtok nyugtatni. :-)

Csajok, úgy látom, többünk is rákattant H@jni Marcijának tengeres matricáira (rajzaira/festményeire?)... ;-)

Gremese, nagyon köszi a híreket Milénáról! Ismét új dolgokat tudtam meg a csasziról (egy barátnőm bevallása szerint mindkét babáját egy szem szülési fájdalom nélkül szülte meg, de gondolom, ő is tágult azért picit, csak nem érezte)...
Gremese, Te meggyógyultál?

MILÉNA, ZÉTI, HAJRÁ!!!!!

Kép
Kép
irina

Nna,
akkor már én se maradjak le!
Gyerekszoba:
Kép

Kép

Bocsi, ha untatlak vele benneteket, vagy ha esetleg már mutattam... de asszem még nem! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Motiot, hát ezek a gyerekszobafalak valami szuperek!!! Jó sok ötletet adtok Ádi szobájához, köszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Jelentkezek én is jól vagyunk,
csak mostanában nem sok időm volt jönni a festés miatt.

Nagyon szépek a szobák és a szekrények is.

Era!
Szépen növöget Beatrice.

Miléna!
Nagyon drukkolok én is.

Emese!
Neked köszi a híreket.

B.Andi!
Kicsi babából is lehet nagy ember.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

nnnna vegre pocakkep nekem is: hetvegen eskuvon voltunk ott keszult! :shock:
Kép

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Irina! Már sokkal jobban vagyok, csak a hangomon hallatszódik a taknyosság. :wink: Köszi az érdeklődést! :D

Motiot! Ez is milyen ingergazdag gyerekszoba. Gyönyörűűűűűű!!!!! :D
Egyébként eleinte, ha Apa rátette a kezét a pocimra, Zsofka egyből csöndben maradt, meg sem mozdult, csak ha én simiztem. A mai napig olyan édi, mert puposkodik a kezem alá. De az utóbbi 1-2 hónapban már Apoának is produkálja magát, ő meg csak olvadozik. Mi lesz, ha kibújik?! :lol:

Fleur! NAggyon szép kismami vagy, és Grandával egyetemben gratulálok az ezermester Apukákhoz! Nagyon szép munkát végeznek!

Nálunk vasárnap teszik le Apáék a modul padlólapokat a folyosóra, meg a baba-kutyarácsot is. A falak bézs színűek, a padlólap bordó.... :) A fürdőkád meg ugye narancssárga. :D Mi is bele tudunk választani a színekbe. :wink: :lol: De szép lesz, és rendezett.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mmarica! Milyen csinos vagy! Ez a kalap ezzel a hajzuhataggal.... Nagyon dögös! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

gremese: ko, majd kerunk kepet a felujitasrol!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
mmarica

Gremese, akkor jó, ha jobban vagy! :wink:
Olyan helyes mindenki, ahogy a nagy babafogadási lázban ég, csupa bútorszerelés, pakolás, átrendezés, költözés... :-)

Marica, ez aztán az elegáns kalap és összeállítás! Csini vagy!

Jut eszembe, ha vkit érdekel az EDA-val (vagy anélkül) való szülés, van egy jó topik róla itt:
Szülés » Alternatív /természetes/ szülés vagy epidurál?
Olvasgatom egy ideje, most jutottam el oda, hogy mindennek leírva láttam az ellenkezőjét is (pl. átkerül-e a fájdalomcsillapító a babába: igen/nem; belassítja a szülést: igen/nem). Hogy lehet így dönteni?

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Elkezdtem utánajárni a TGYÁS meg mifenéknek.

Felhívtam az Önkormányzatot, hogy nyújtanak-e egyszeri születési támogatást - amiről Amona beszélt, és ami Önkormányzatonként eltérő.
Hát nem adnak. Egy huncut vasat sem. Mindehhez tudni kell, hogy én a II. kerületben lakom.... Itt a legmagasabb a személyi-jövedelemadó befizetések száma.....
Hát így jártam. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: