A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Az esténk elég nehéz volt sajnos és nem Pötike miatt :(
Gréti folyton sírt, hisztizett.
Tegyem le Gergőt, Ő akar hozzám bújni.
Hozta a hűtőből a lefejt tejet, hogy abból etesse az apja.
Csak hozzám bújva aludt el.
Ha én bárhová mentem sírva jött utánam.
Annyira stresszelte magát, hogy 37,5-re felment a hője.
Ma már kicsit jobb. Remélem ez egész napra és estére is így marad :roll:
Pötike egy tünemény, eszik, alszik, néha sír és nézelődik :D :D

Zdori tényként közöltem, hogy velem marad.
Mondták nem.
Mondtam, hogy én vagyok az édesanyja és nálam van a legjobb helyen. Morogtak.
Mondták a szobatársakat zavarni fogom.
Mondtam meg van velük beszélve.
Nagyon nem tetszett nekik de kint maradt a kicsikém. Ráadásul a következő éjjel, rajtam felbuzdulva, több szobában kérték, hogy kint maradjon a gyermek.
Gondolhatod mennyire rajongtak értem :roll:
Volt, hogy elvitték este 11-kor fürdeni az alvó Pötit és jól felébresztve, sírva hozták vissza. Majd mondták, ha sokáig sír beviszik.
Volt egy csecsemős, én csak Őrmesternek hívom, na Ő volt a legjobban kiakadva.
Nem érdekelt.
De már fogalmazódik meg bennem egy levél az újszülött osztály vezetőjének, az állítólagos baba-mama barát osztályról :evil:
Lépten-nyomon itatnák a gyerekeket cukros löttyel! 12 órával a születése után tápszerrel akarja tömni mert még nem evett a gyerek tejet! Na akkor eléggé felemeltem a hangom! Mondtam, hogy meg ne próbálják!!! Követeltem a gyerekorvosi konzultációt! Se tápot nem adtak, de a gyerekorvossal se beszélhettem.

Mennem kell :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni de szépek vagytok:-) Mennyi haja van a kis hercegnek:-)
MAjd alakultok ne aggódj, új helyzet ez most mindenkinek, kitartás!

Nálunk apa volt Péterkével mindig esténként már a terhesség alatt is, igy nem volt neki fura, hogy nem én vagyok vele. Mindig ő altatta , fürdette.
Meg is mondja P , hogy Péterke apáé, Árika anyáé :shock:

JUBA HAJRÁ!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok

Móni gartuálok mégegyszer!! Grétinek jobbulást!! Gyönyörű Gergő!!!!!

Petrusom jobban de annyira h tegnap levittem a dokinkhoz és ma már ment bölcsibe. :D Itt annyira lehűlt azh idő h rendesen fáztam mikor kijöttem az utcára és nagyon fúj a szél is :roll:

Juba: Remélem már szülni vagy h nem jelentkeztél.... :roll :D

Kép

Kép
agica1126

Emese utólag Boldog Névnapot! :)

Móni nagyon szép Pöti baba!! :) Édes... Ha tudsz még dobj róla fotót.. :)

Juba?
varga tünde

Sziasztok!

Jajj Móni valami tüneményes ez a kislegény!!
Én teljesen Rád tudom hasonlítani!
Bertus minden egyes képet megpuszilt :D
Sajnálom,hogy Gréti ilyen kis sírós volt,biztos alakul majd csak szoknia kell a helyzetet!
Nagyon ügyes voltál a csecsemősökkel,én biztos nem bírtam volna végigcsinálni velük.

Ma megint volt egy borzalmas napom!!!!
Utolsó uh! Képzeljétek visszaállt normálra a magzatvíz!
Viszont láttak valamit a kis hasánál,azt mondták,hogy ez most vagy a hólyagja,ennyire tele van,vagy egy petefészek ciszta!
Na gondolhatjátok!!Mint akit hátba szúrtak,én annyira sírtam,anya kísért,sírt ő is,próbált vigasztalni de annyira kétségbe estem...
Mondták,hogy menjek vissza egy,másfél óra múlva mert ha ez a hólyagja akkor pisil ki belőle.
Elmentünk addig vettünk Bertinek egy új fülbevalót mert az övét majd Zizike kapja meg.
Tiszta ideg voltam,végig imádkoztam,hogy csak ne ciszta legyen és kértem Zizit,hogy pisiljen!
Aztán fel újra uh,alig tudtam bemenni az ajtón annyira remegtem.
Rögtön megkereste,még mindig jó nagy volt DE kisebb mint amit először mért!!
Akkor megnyugodtam kicsit,mert ugye a ciszta nem lett volna kisebb egy óra elteltével!
Szerintem az a sok víz amit megivott hisz egy hete még sok volt,most meg már normál,azért rendesen benyakalhatott belőle!
Holnap azért mondanom kell ha megyek befeküdni,hogy nézzenek rá.

A másik meg Bertus,azon is csak bőgök,ki tudja meddig nem láthatom!
Holnap megyek,egy hétig semmi,utána indítanak,onnantól még minimum négy nap.Ha császár akkor öt.Ha sárgul az még plusz pár nap.(és volt rá példa,hogy elkapott valamit a gyerek az meg még plusz ki tudja mennyi idő)!!

Persze próbálok bizakodó lenni,hogy gyorsan megindul,simán kibújik és jöhetünk is!!Bárcsak így lenne!!

juba0

Móni!
Hát ez a kisfiú tényleg csodaszép!!!! :lol:
Igen, gondolom nehéz lehet most Grétinek is, de majd hozzászokik az új helyzethez.
Ügyes voltál a kórházban! :) Micsoda banda! :evil:
Írd meg azt a levelet!!!

Ágica!
Örülök, hogy Petrus meggyógyult!

Kép
gica1

Juba!

Nyugi-nyugi, minden rendben lesz! Annyit ijesztgettek eddig, nem csodálom, hogy már kivagy, de hidd el, Zizinek nincs semmi baja, egy makkegészséges kislány, aki hamarosan világra jön!
Szorítok, hogy ne kelljen sokáig benn lennetek!!!!!

Kép
gica1

Móni: valami csoda szépséges gyerkőc Gergő!!!! Micsoda szőke haja van!!! :-)

Ügyes anyatigris voltál!!!!

Juba: már csodálkozta volna ha még utoljára nem akarnának beparáztatni..áááááá

Ne parázz! Küldjük a ++++++++++++++++++++++++++++++++++-t hogy hamar meginduljon Zizi, akár még ma!!!!!:-)

Ágica: dE jó h Petrus jól van. Nálatok mikor van bölcsi szünet?

Maggie: hogy vagytok???

Itt is hideg van 15 fok és esik aza eső.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, lányok!!!

Móni, gyönyörű királyfidhoz én is csak gratulálni tudok: meseszép!!! :-)
Mélyen egyetértek azzal, hogy írj levelet, sőt szerintem a Kismama magazinnak sem árt, mert a magát sok szempontból úttörőnek gondoló dél-pesti ezzel sokat romlik a kismamák szemében.

Juba, drága, ne sírj, minden rendben lesz a kicsivel és Bertussal is!

Kép
Kép
irina

Móni, mármint nem a levéllel romlik, hanem ha kiderül, hogy egyáltalán nem nyitottak a 24 órás rooming in-re.

Kép
Kép
irina

Juba: Nem lesz gond Zizivel+++++++++++++nyugodj meg tudom h nem egyszerű mert most azátán meg minden összejött...,, Remélem elindul hamar Zizi és nem kell sokáig Bertus nélkül lenned...

Kaqk: Július 12-től augusztus 16-ig van szünet :)

Móni: Anyatigris vagy ezt már eddig is tudtuk! Nagyon ügyi voltál! Én biztos nem lettem volna ennyire talpra esett :oops: :D
Alig várom a beszámolódat:D És tényleg mit szólt Gréti Gergőhöz?

Viranka: Hogy vagytok?

Kép

Kép
agica1126

Juba nyugi++++++ minden rendben lesz! Kivel lesz Berta mig te a kórházban vagy?

szerintem tök jól ellesz, ne aggódj!!!!

Móni az Uszokiban én is 4esben voltam, és ott velünk lehettek az első éjszaka után a babák, aki nem akarta, az 2. éjszakára is benn hagyhatta. Gondolom éjszaka kaptak tápit benn és aludtak mint a duda :roll: , legalább is nekem a 3 éjszaka amikor kint volt P mellettem nagyon nagyon sirt és nem birt aludni, napközben pedig szépen ment minden, kitoltam a csecsemősökhöz, hogy segitesenek már, mert igy nem alszik senki, éjjel 2kor kapott tápit P és húzta reggelig a lóbőrt :shock: :shock: :shock:
Viszont Áronnal meg úgy jártam, hogy második este fürdetés után hozza vissza a nővér és alszik mint a tej és csorog ki a szája szélén valami fehér :shock: hát se szó, se beszéd jól megtömték :shock: nekem teli a melleim persze :evil: na mondanom se kell , egész éjszaka sirt, mert fájt a pocija a tápitól :evil:

Mikor szóvá tettem, akkor annyi volt a válasz, hogy anyuka mivel nem volt hizás, ez az előirás :shock: :shock: :shock:

Ma megvolt az első egy szobában történő délutáni alvás, egy mukk nélkül sikerült 2.5 óra:-) Pedig Péterke nagyon hajtogatta az elején, hogy a baba helye a másik szobában van, de végül megbékélt vele és együtt ébredtek nagy mosollyal:-)

Heni
KépKép
heni81

Juba nem lesz gond.Nyugodj meg.. :) Szorítok,hogy hamar meglegyen Zizi és hamar haza tudjatok jönni. :)

Heni csak így tovább.. Péterke is megszereti majd az együtt alvást,pláne,ha rájön,hogy lehet huncutkodni kettecskén úgy,hogy anya nem látja.. :)
varga tünde

Kaqk amwayt még nem nézted,megkaptad a belépőt,elküldtem ugye?
varga tünde

Köszönöm szépen a Pöti dicséreteket :D
Büszkék is vagyunk rá 8) :lol:

Juba kitartás drága!
Nagyon drukkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd.
A parázás meg hagyd abba kérlek!
Minden rendben lesz, hidd el.
Várom az üzeneted. Igyekszem, gyorsan hozni a jó hírt :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba! Úgy látom nem a legjobb szakembereket, csak valami paragépeket fogtál ki. :?
Hogy téged hogy tudnak rémisztgetni..... :evil:
Nincsen semmi baj, a lányokra nem véletlenül mondják, hogy kis pisisek. :wink: Biztosan jól tele volt a hólyagja. :)
És ne hergeld magad kérlek a császárral, meg ha elkap valamit, meg érettségiig bent leszünk....
Hidd el, Bertus nagyon jól ellesz nélküled! Jó kezekben fogod otthon hagyni!
Vegyél magadhoz egy kis szénhidrátot, és NO PARA!!!! :wink:

Én ma láttam Pötit. :oops:
Itt maradt nálunk Gréti nadrágja és bugyija, és mivel ma mentünk a mamához Zsozsival, írtam neki, hogy beadjuk a cuccot, küldje ki majd Z-t a kapuhoz.
Mehettünk, mi meg mentünk is. Z beinvitált. Én mondtam, hogy ne hülyéskedjen, nem megyünk be, jöjjön ki. De mondta, hogy menjünk. :) Zsozsit a kocsiban hagytam, mert aludt.
Lányok! Pöti egy tünemény. :oops: Hihetetlen szőke belőtt sérója van, hosszú ujjai.... Gyönyörű. És ahogy Móni magához ölelte, és csak annyit mondott: IMÁDOM!
Meg kell őket zabálni. Annyira pasis vonásai vannak. Hajaz Grétire, de talán még nem eldönthető, kire is igazán.
Egy szó mint száz, Móni nagyon örülök, hogy láthattam az 5 napos Fiadat! :)

Kedden költözik ki Apa a házhoz, mi kb. rá egy hétre megyünk.
Ha fogadóképesek leszünk, szervezünk egy giga-talit! Erre minden debreceni, siófoki, őrhalmi, veszprémi, pilisi, dunaújvárosi, gödi, dunakeszi, szigetszentmiklósi, budapesti család készüljön!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Amíg Bercó fürcsizik, gyorsan bejelentkezem. Nagyon köszönöm a kérdéseket, Bercó már szinte százasan, én kevésbé. Bár sokkal jobban vagyok, de azért a fél fejem eléggé tele van, így kissé rosszabbul hallok, meg zúg a fülem, mert ugye nyomja az anyag. :lol: Szerencsére a hétvégén tudtam kicsit pihenni. Szombaton pl. szinte egész nap feküdtem. Szerencsére már előre megrendeltük a kajcsit, uis akkor volt a tizenhetedik házassági évfordulónk is, így akkorra felmentést kaptam a konyhai teendők alól. :lol:

Szóval ennyi.

De nem is ezt akartam igazán, hanem én is ismét teljes szívemből gratulálok Móniéknak a gyönyörűséges kisfiukhoz!!!! Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a tesók!!!!

NO, mennem is kell!
dmaggie

Köszi csajok a bátorítást!
Tudom,hogy túl parázok mindent de nem tehetek róla,én már csak ilyen vagyok!
Tényleg próbálok marha pozitívan hozzáállni a dolgokhoz csak nem nagyon sikerül...
Egyébként Berta anyáéknál lesz napközben,este meg apával.
Elment táppénzre apa,azért ő is tud rá figyelni de nyugodtabb vagyok ha anya is szemmel tartja,este viszont aludjon csak a megszokott helyén apával.Tegnap is külön aludtam tőlünk,csináltunk egy tesztet,hogy mit szól hozzá Berti,párszor megkérdezte,hogy hol van anya de aztán gond nélkül elaludt apa mellett.
Igazából azért félek mert nagyon rossz evő,alig eszeget valamit,azt is órák alatt nyomja csak le,lehet mert rosszak a fogai azért ilyen keserves de én már megszoktam,hogy így eszik,másnak viszont furcsa és sokat fulákol,olyankor ki kell szedni a falatot a szájából :roll: Na meg ott a szorulása,ma is kúpoztam...
Elég problémás gyerek de én ezt tudom és így IMÁDOM ahogy van,minden vackával együtt!!
De tudom,hogy nem lesz komolyabb gond vele mert szófogadó,okos gyerek!
Eszméletlenül fog hiányozni!!!!!!!!!!!!

Üzenetet küldök majd,hogy,hogy állunk.Nem leszek gép közelében de ha kapok indítót,vagy magától indul,vagy vizsgálnak,vagy akármi mindenképp írok sms-t.Ha megszültem akkor is üzenek,vagy én,vagy apa ír majd,ha ismeretlen lesz a szám ne lepődjetek meg!
Remélem gyorsan írhatok majd és pikk-pakk itthon is leszünk majd Zizikével!
Holnap még próbálok jönni ha mégsem jönnék akkor puszilok mindenkit,vigyázzatok magatokra!!
És köszönöm,hogy drukkoltok nekünk!

juba0

Maggie, jobbulást!! Bolfdog h.évf-t utólag! Remélem, hamar rendbejössz!

Juba, azért lehet, hogy Zizit is előcsalogatja, hogyha már nem hallja a megszokott zajokat... És idegen környezetbe kerül... Szóval nagyon bízom benne, hogy hamar találkoztok mostmár!!! Kicsi lányodnak meg kitartás, tényleg jó programjai lesznek, és talán akkor jól fogja magát érezni. :) Zizinek nem valószínű, hogy bármi baja legyen. Ha eddig nem láttak semmit...!!!

Móni, nagyon szépek a családtagjaid, és csodaszép lehetett az Emese által látott jelenet. :) Kicsi fiadnak nagyon jó édesanyja vagy. :) De azért attól még nekem nagyon jó volt ez a rendszer így, és talán nem is szeretném másként. Ja, nem tudom, mi van akkor, ha minden simán megy... :) Azért végülis sztem senki nem állítja a kórházban, hogy 24 órás rooming-in lenne... Sőt, teljesen egyértelmű "házirend" van... Meg az is le van írva, hogy nem mindenben baba-barát a kórház, ha utánanéztek... Én sztem teljesen egyértelmű, hogy mire lehet számítani alapvetően. És ezek szerint viszont az sem teljesen lehetetlen, hogy mégis Anyával lehessen a baba, csak Móninak kell lenni hozzá. :) Ami a kórház különlegessége, hogy szülésznő is vezethet egyedül szülést, nem kell hozzá orvos.

Na, jó éjt mindenkinek! Csak Zizi, te gyere már!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Mesi boldog névnapot!

Móni édes a kicsi fiú én is úgy szeretném már látni, de ami késik nem múlik. Amúgy 74es méret kilőve, kinőtte Dani. Azt hiszem gyűlik nektek még némi ruha. :lol:

Mesi de ha nálatok lesz giga tali nehogy főzni merj :lol: bár isteni volt a múltkori menü, de hát veled is szeretnénk beszélgetni. Inkább mindenki főz vagy rendelünk pizzát és én szívesen segítek másnap vagy valahogy a romeltakarításban is :lol:

Mi is jövünk megyünk most megint. Összeszaladtak a programok:
kedden névnapi buli, ma meg játszóházas szaladgálós program volt. Apa Stuttgartban de szerencsére holnap már jön este.
Bár mire hazaér lényegében már alszunk megint. Na megyek én is mert nagyon késő van megint

KépKép
KépKép
fleur

Jajj és Juba nagyon szurkolok!!! Zizi gyere te is!!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lanyok!

Remelem, meg emlekeztek ram... :? :oops:
Elhataroztam, hogy ha torik, ha szakad, irok ma, mindenkepp gratulalni akarok Moninak!!

Draga Moni, sok-sok boldogsagot kivanok ehhez a gyonyoruseges szoke herceghez!! Gyonyoruek vagytok! :D

Juba, neked pedig szurkolok, hogy Zizi mar kijojjon gyorsan, ne aggodj Berta miatt, hidd el, hogy ezek a gyerekek alkalmazkodnak ezekhez a korlmenyekhez, es jol fogja magat erezni a mamaval es apajaval! Latod, mi is tuleltuk azt a 2 honapot, amig korhazban voltam....Hozzateszem, lehetetlennek tunt akkor a kuldetes...

Hat, sok oka van, hogy nem jottem, a hulye laptopom olyan lassu, hogy csak akkor kapcsolom be, ha muszaj, most is vagy fel orat vartam, hogy bejojjon a babanet.... el kell vinnem szervizbe.
Van egy hiper-szuper telefonom, azon mar majdnem mindent el tudok intezni az interneten, olvasgatni is szoktalak titeket, csak irni nehez rajta magyarul...
Aztan vizsgaztam, (szerintem nem sikerul) a bizniszt probalom fejlesztgetni, tobb-kevesebb sikerrel, nagyon keves az idom es energiam.
A Mesi- meitai-ok most kicsit allnak, holtszezon van, probalok baba-agynemuvel nyomulni, meg van par otletem meg...csak ido kene..
Az agyemuket mar mi csinaljuk, nem viszonteladokent auljuk, igy olcsobb..van egy lengyel csaj, aki varr nekem. Egyelore csak par termekunk van, de lassan fejlesztgetunk..
Egeszsegileg van egy kis problemem (oregszem... :roll: :) ) pajzsmirigy alulmukodesre gyanakosnak, vervetelen voltam, varom az eredmenyt... ezen kivul a migrenem kinoz egyre tobbet, most allandoan kell szednem egy gyogyszert, ami meg faradtabba tesz...hat ez nem hianyzik, mert amugy is mindig hulla faradt vagyok a gyerekek mellett.... :) plusz egy terdmutet is var ram...

Koszonjuk a szulinapos koszonteseket Alex neveben.... hat Alex az valami tunemeny, hihetetlenul aranyos, allandoan csak nevet, mosolyog, mindig jokedvu, es egyszeruen gyonyoru!!! Rettentoen eros, suru, gondor haja van :) a foto 3 honapja keszult, ennel mar sokkal hosszabb a haja, es olyan gondor, mintha dauerolva lenne.. :) Apatol orokolte! Rania mar szepen beszel, kevesbe vadoc mar, nagylany :) sajnos inkabb angolul nyomja, bizok benne, hogy ragad ra sok magyar, amikor otthon leszunk (2 het mulva megyunk! :) )
Teszek ket kepet roluk, aztan most befejezem egyelore, mert Caterpillar clubba megyunk, de fogok mar rendszeresen jonni!!!

Kép Kép

Puszi nektek, majd jovok! :)
Vendég

Helló, Niki, hát persze, hogy emlékszünk! :) Jó, hogy jöttél! Nagyon szépek a gyerekek! :)

Látom, ma pihentek... :) Azt is kell néha... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Apa itthon van, szinezi a házat, persze gyerekek reggeltől estig kint volnának :roll: ezért nem jutok ide :oops:

Mind a 2 taknyos :? de semmi egyéb tünet, én a medencézésre hagyom, meghülhettek kicsit.

Niki de szépek a gyerkőcök!!!!!!!!

Csajok Niki tiszteletére, ha már jön MO egy tali valahol?

Jaj Jubával mi lehet.....

Fleur van program bőven:-)

Maggie boldog évf. szép ajándékot kaptál:-)

Mesi állunk a meghivás elébe:-)

Heni
KépKép
heni81

Mi ez a pangás kérem szépen???????????????????????????????

Szép napot :)

talán ez az ok,mindenki élvezi végre a jó meleg nyarat? :) mi is :)

Vindo írt még talán kedden,vagy szerdán,szerencsésen megérkeztek :) csak közben telefoncserét hajtottunk végre,így sms-e elveszett.

Juba már befeküdt?

Niki!
Szia :) milyen nagyok már :) :) biznisz :) :) sok sikert hozzá :) Tényleg összehozhatnánk megint egy talit Nikiék tiszteletére :) Csak S.-ék nehogy megint eltévedjenek a városban :) :)

Maggie
Hogy vagy ? ugye meggyógyultál már :) :) s pihensz egy kicsit :) Hú de régóta vagytok házasok :) egyre ritkább, gratula :) :)

Móni!
itt is megdícsérem Pötikét :) annyira szép :) :) pusza :)

mi megvagyunk,hétfőn legnagyobb zuhéban átmentünk barátnőmékhez,hátsó ablaktörlőn a gumi félig le volt szakadva...kedden átvettem felvettük gyerekkori barátosnémat,aki egész nap itt volt és kicsit feltöltődtem :) már rámfért :) :)
Gyerekeim jól vannak,előszeretettel piszkálják egymást :) mintha magunkat látnám :) akkor nem gondoltam ennyire idegtépő tud lenni :) :) :)

Többiek????????????????????

KépKép
viranka

Ja, hat en jottem, erre mindenki eltunt... :?
Viranka, nagyon jo lenne talizni, az a baj, h egy egesz delegacioval megyunk.. meg anyosom is jon.. nem tudom, hogy tudnank osszehozni.. Ja, S. tok ideg volt ket eve, eltevedt Pesten 3 gyerekkel negyven fokban.. :D [/quote]
Vendég

Juba sms-e:

"Szia Mesi! Gondoltam dobok egy üzit, még egybe, csináltak opt-t, amint lekötötték megszűnt az összehúzódás. Ha nem történik semmi egy hét múlva, indítanak. Tegnap 3100-as volt a méhszáj. 4500-ra becsülték Zizit. Majd jelentkezem, puszi mindenkinek! Juba."

Hajrá lányok! :D :D :D

Én kicsit felemásan. Apa kedden költözik ki, én itt maradok a két gyerekkel. 19-én jönnek ide szétverni a házat a szigetelés miatt. Kint a háznál festés, korlát készítés - gyerekbiztossá tétel. Kocsim nem lesz, közben Zsozsit be kell vinnem, hogy megbeszéljük a szeptemberi mandulaműtétet, Geginek 18 hós oltás...
És persze szokjam a gondolatot, hogy most 31 év után vége lesz valaminek. Már soha nem fogok itt felébredni, kimenni erre a teraszra...
De tudom, hogy az új házban nagyon jó lesz, és várom is, de félek is kicsit, hogy ne legyen honvágyam. Remélem hamar megszokom az új helyzetet. Aki még sosem költözött, vagy túl van már élete első költözésén az biztosan megért... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, én megértelek, bár jópárszor költöztem, de még ma is összeszorul a szívem, amikor eszembe jut, hogy az első lakásban, ahonnan elköltöztünk 9 évesen (mármint én voltam 9), a falra fel volt vonalkázva, hogyan nőttem, és sírtam, hogy ott kell hagyni :roll: ...

Viranka, boldog névnapot!!!!!!

Móni, gyönyörű a kis herceg :D !!!!!

Niki, nehogy elkeserítsen, hogy eltűntünk, kánikula van, biztosan mindenki élvezi :D .

Mi jól vagyunk, Bencét most hoztam haza első kint alvós (erdő, sátor) természetismereti táborából. Nagyon élvezte, én pedig szabin voltam a héten, mert nincs bölcsi, és Bence helyett megkaptam a hugom két lányát. Fáradtabb vagyok, mint ha dolgoztam volna :roll: .
Vasárnap kezdődik a meló, és augusztus 7-ig alig lesz megállás :? . A kollégám szabira megy, és őt is helyettesítenem kell...de utána én is pihenni szeretnék még pár napot.
Panka szuper csaj, bár néha extra csajos hisztiket nyom, de alapjában szétröhögjük rajta magunkat. Nincs adatkábelem, de valahogyan majd megpróbálom feltölteni a képeket: újabban beöltözik, és egy zseblámpába komplett Halász Judit koncertet nyom, kommentekkel, meghajlásokkal...Egyébként is elég sokat fesztiváloztunk mostanában, kedden pl. Kecskeméten Csipero fesztiválon Csík Zenekar koncerten voltunk, és a Nagytemplom lépcsőjét használta színpadnak, ott táncolt este 10-ig 8) . Egyébként ha már egy fatuskót meglát, feláll rá, és mikrofont imitálva énekel, vagy kiabál, hogy: "Sztár vagyok!" :lol: .

Debreceni csajok, ha valaki 15-e után következő hétben az utcán, játszótéren stb. felismeri a gyerekeimet, az nem csalás és ámítás lesz, nyugodtan meg lehet szólitani őket :wink: :D ! Majd felkészítem P. keresztszüleit, nagyon kedves emberek :D .

Puszi Nektek!
dettyk

Dettyk: itt rám céloztál??? ok figyelünk, leszólítjuk! :-) Te is készítsd fel Bencét is!!!
:-)

Mesi: :-) jó lesz az!

Niki: itt vagyunk csak,meleg van, szünet van...:-)

Ma nagyon felmérgeltek, voltam egy boltban a fórumban és vásároltam, persze nem adták a kezembe a bankártyámat fizetés után, íg yott maradt, erre ők azonnla bejelentettk az otp-nek és irtak nekem egy emailt hogy ott hagytam stb...
bemnetem elhoztam, hívtama bankot hogy felvettem minden ok a kártya megvan, erre közölték, hogy letitlteottájk a kártyám, rendeltek újat. 5000 ft és min. 2 hét ..a pénzünka számlánkon, fizetni sehol nem tudunk, és ráadásul hv jön tehát a bankba sem tudok bemenni pénzt felvenni.:-(
áááááááááááááááááááááááááááannyira ,érges vagyok!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Helló Niki nagyon szépek a gyerkőcök. :)

Kaqk ez kiakasztó! Persze ez az eljárás,de lehettek volna kicsit rugalmasabbak is.. :) Fizesse ki a bolt az új kártyád elvégre ők felejtették vissza adni.. Vagy nem?

Mesi tök jó lesz az új házban,hidd el.. :) Én házam én váram tudod :wink:
varga tünde

Sziasztok,

tegnap anyuék elvitték Péterkét, egész hv ott lesz. Érdekes, mert a múlt hv megkérdezték, hogy szeretne e menni és ő akart :shock: most először mondta, hogy igen. Egész héten beszélte, hogy ő megy, jöjjenek érte. Kész nagyfiú lett, vannak önálló döntései:-( szomorú is vagyok, meg büszke is, meg kicsit jó csak Áronnal lenni.

fk.

Heni
KépKép
heni81

Folyt .köv :arrow:

Egész héten nátháskák kicsit, de nem vittem el orvoshoz őket, gondoltam átmegy, de tegnap délután Péterke szeme összeragadt a délutáni alváskor, fájlalta is , elvittem a doktornőhöz, de csak a nátha szövődménye, kapott szemcseppeket, de semmi egyebet. Áron szintén. Ennek ellenére elengedtem, orrát tudja fújni, szemébe enged cseppenteni.

Mesi ne aggódj, szuper helyetek lesz!!!!!

Kaqk :-(

Heni
KépKép
heni81

Na látom kitört a nyár. :lol:
Kaqk! Ez valahogy rájuk kéne verni... :roll:

Hoztam pár életképet. Az utolsón Zsozsi nem olyan sápkóros, olyan színe van, min Geginek.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: micsoda képek!!!!!!!:-)

Heni: jaj, ne is mondt, olyan hamar felnőnek és döntenek ..:_) Emma jöv szombaton alszik nagyinál, együtt megyünk egy esküvőre, lagziba és majd 9 körül hazavisszük nagyohoz, de most enm oda fogunk menni aludni..hoyg reggel tudjunk kicsit pihenni.:-)

izgi lesz.
:-)

Ma hatalmas kerti parti volt anyóséknál I szülinapjára ( holnap lesz) olyan jó volt, egy baráti pár is jött a fél évvel idősebb lányukkal és annyira jól elvoltak hoyg csak éestünk.:-) két kis tündérke, majd hozok képeket!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hazaértünk a nyaralásból :)

A visszaolvasás még hiányos, de Pötit megnéztem, nagyon szép kisfiú :)

Én is hoztam "pár" képet :)

Kép Fruzsi takarít

Kép Fruzsi felmászik a csúszdára egyedül

Kép és lecsúszik egyedül :)

Kép Fejen is tud állni :)

Kép Fárasztó a nyaralás...

Kép ... na meg a fürdés is...

Kép Kidőlve :)

Kép Zsófi koktélozik :)

Kép :)

Kép

Kép Megint csúszda
Vendég

na egyelőre ennyi, nem akarlak Titeket elárasztani :)
Vendég

Panndi: annyira tündériek a csajok!!!!

Gondolom jó volt a nyaralás! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Pöti nagyon cuki kisbaba! Tényleg, micsoda haja van! :shock: :)

Juba! Csak semmi pánik! Minden rendben lesz! ++++++++++

Mesi! Biztos nagyon sokszor eszedbe fog jutni a régi otthonod, de élvezni fogod az újat! :)
Remélem, talira el tudunk majd menni! Szerintem batyusat kéne szervezni, hogy mindenki vigyen valamit! Tényleg, ne Te fáradj ezzel!!! :)

Niki! Naná, hogy emlékszünk! :) Nagyon szépek a gyerekeid! :)

Én 3 napos oktatáson voltam Balatonalmádiban, szuper volt, hasznos volt, jó volt a társaság is. Voltunk úszni, szaunázni is, sétáltunk a Balaton-parton, bár túl sok időnk nem volt ezekre, mert 6-ig tartott mindig az oktatás, de igyekeztünk időt szakítani a kikapcsolódásra is! :)

Holnap meg megyünk Pestre... :roll: Nagyszabású értekezlet lesz meg valami roadshow... Ebben a melegben... :?

Szelike csütörtökön belázasodott a bölcsiben, nagyon megijedtem, én a Balatonnál, és engem hívtak a bölcsiből. De Mama és Apa nagyon ügyesek voltak, Szelike már másnap jobban volt. Igazából a doki se tudta megmondani, mi volt a baja. Vagy egy gyors vírus átszaladt rajta, de én arra is gondoltam, hogy pszichés volt, hogy itthonhagytam... :? :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Nem igazán értem, hogy miért tilatották le a bankkártyádat, ha egyszer náluk volt, biztonságban... ???
Nagyon drága ez a kártyújragyártás... :( Elhiszem, hogy pipa vagy! :evil:

Panndi! Nagyon jók a nyaralós képek! Lassan alig látszik korkülönbség a két gyerkőc között. :) Csini lédik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok! :) :)

Nagyon szépek a gyerkeke, Mesi, Panndi! :) Olyan jók a képek. :) Hogy Fruzsi milyen ügyes! :) Dani is mindent megmászik, mindenre felgyalogol, csak lesek, mert Samu nem volt ilyen fürge mindenben. :)

Kaqk, én sem értem ezt... Hogy jöttek ők ahhoz, hogy letiltották???????

Juba, mi van veled? Kicsi lányod? Pocakbabád? Remélem, már nem pocakbaba...???

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Mesi, Panndi, gyönyörűek a gyerekek :D !!

Én is csak néhány képpel ugrottam be, aztán megyek aludni 8) ...

Tehát az ígért öltözködős képek (remélem, Rugó is látni fogja, ha Vindoék hazajönnek :wink: :D ):

Kép Kép
És hagymát eszik gumicsizmában, no comment...

Kép Kép Kép Kép Ilyen, amikor sztár...

Kép Kép Kép És egy kis strandolás...

Szép napot Nektek!

Mesi, azt elfelejtettem leírni a múltkor, hogy az új varázsa gyorsan feledteti a régit. Nagyon jó lesz Nektek :D !

Kaqk, akár Rád is gondoltam, még most is csodálkozom rajta, milyen kicsi a világ :D . Készítem Bencét is :wink: .
dettyk

Sziasztok,

eszméletlenül jó képek:-) na ahogyan Fruzsi mindenütt alszik 8) ő is már olyan nagylány:-) ZSófi, igazi csaj:-)
PAnka kis szinésznő:-) Zsozsi Gegi páros 8) 8) 8)

Péterke olyan jól érezte magát mamánál, hogy vissza akart menni :shock:

Hv megyünk 3 napra Pestre, csajok hova érdemes elmenni 2 gyerekkel, hogy tutira jól érezzék magukat.

BKV gyereknek meddig ingyenes? vagy nem is az?

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Egytől-egyik nagyon jók a képek!!! Mindegyik kölök nagyon édes!! :)

Nagy a pangás tényleg nyár van.... :) :) :) :)

Juba gondolok rád! Mi lehet veletek ebben a nagy melegben... :)
varga tünde

Sziasztok!

Szuperek a képek :lol:
A Zsozsis+ Gegis, A Pannkás, a Fruszis+ Zsófis :lol: :lol: :lol: mind, mind szuper :lol: :lol: :lol:

Van valakinek valami híre Jubáról? Lehet küldök ma neki egy sms-t, hogy mi újság :roll:

Mesi Én sírtam mikor elköltöztem anyuméktól. Szerettem ott lakni. Furcsa volt. De az új helyen is szuper volt. És nektek is az lesz :wink: :lol:

Kaqk bankkártya :?

Regi Szelike :(
Balaton :lol:

Heni 6 éves korig ingyenes
de ha sokat akartok buszozni akkor családi napijegy elfogadható áron van :roll:
Millenáris park, kívül- belül jó programok vannak.
A várban és környékén is szoktak jó programok lenni.
A tropicarium is garantáltan maradandó élmény a kicsiknek.
A libegőzés is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rólunk:
Gergő egy tünemény kisfiú, nem sír sokat, imád aludni és enni. Gréti imádja Őt minket pedig büntet. Ahogy felébred elkezd hisztizni és csak este hagyja abba. Lenyugtatni nem lehet. Gergőt puszilgatja, simogatja minket meg rugdos és ellök magától. Elég nehéz most vele, fel kell még nőnünk a feladathoz :roll:
Én talán túl egy mellgyulladáson, egész hétvégén 39 fokos lázam volt :( Mára lázam nincs és a csomókat is sikerült már majdnem mind kimaszírozni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Válaszolt Juba. Éjjel voltak jóslói és elment a nyákdugó is de ezen kívül semmi. Nagyon szenved már odabent. Szülni szeretne nagyon. Mindenkit puszil.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni!
Örülök, hogy Gergővel minden rendben! :) Grétihez kitartás! BIztos, hogy nem egyszerű sem neki, sem neked most! Hogy bírod? Egyedül vagy a gyerekekkel, vagy Z még otthon tud lenni?

Juba!
Elhiszem, h nem jó most odabenn, de reméljük most már Zizi hamarosan kijön!

Niki!
De jó, hogy jöttél! Már hiányoztál! A gyerekek csodaszépek!

Mesi, Detty, Panndi!
Egytől egyig szuper fotók! :)

Heni!
Akkor Péterke mehet hosszabb időre is nagyizni! :) Áron hogy fogadta, hogy egyedül volt?

Regi!
ÖRülök, hogy Szelikénél már semmi gond. Hogy viseli a több napos tréningeidet? Máskor is volt már, hogy több napra el kellett menned?

Kaqk!
Bankkártya - tényleg bosszantó..... :evil:

Mi köszönjük jól, hétvégén voltunk egy kicsit Agárdozni. A gyerekeknek a tó vize nem nagyon jött be, hidegnek találták és nagynak, de a sarat azt szívesen dagasztották. És imádták a vizipisztolyt...

Kép
gica1

Heni!
Esetleg állatkert? Fogaskerekű, gyermekvasút, libegő? Ezek közel vannak egymáshoz...

Kép
gica1

Sziasztok
sajna emma belázasodott. 39,2
:-(
reggel fájt a pocija...alig evett, most is csak sósat eszeget..de mi lehet ez???

képek!!! ááááááááááááászenzációs mindenki!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Emmának jobbulást!

Móni, neked is, de remélem, tényleg túl vagy rajta! Kicsi lányod ezek szerint most még nincs túl az első sokkon... De tuti jobb lesz... CSak türelem... Hogy nekem milyen jó, hogy Samu nem csinált ilyet!... Nem is tudom, mitévő lettem volna...

Pózolós panni-lány nagyon tuti. :) Hagymaevés gumicsizmában... :lol:

Heni, én a fiúkkal már voltam a Vasúttörténeti Parkban - ha egy kicsit is szeretik a vonatokat, akkor sztem az tuti hely.. :) Még nekem is tetszett... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: