Beze: ez a köldökhullámzás nagyon jó lehetett

Olykor a youtube-on szoktam ilyeneket nézegetni

De valami állati alienesnek tűnik
Azta, hogy nő a babód!

Már szinte fél kg??? Akkor nem csoda a hullámzásos mászkálás anya pocijában
Nem lehet, hogy tényleg idősebb 8 nappal, mint gondolod?
Avrenim: az nem lenne azért semmi, ha beesne egy 130kg-os császáros.. Sűrűn előfordul?

Bográcsolásért irigy-irigy

Míg Zalaegerszegen laktunk, a hegyen meg tudtuk csinálni, meg a grillezést is, de itt max a Duna-parton, de azt se tudom, hogy hol lehet

Mit főztetek?
240E? Na igen, sajnos tényleg nagyon durva árak vannak, volt egy nagyon tipitopi babajárgány, egymásmögötti stílusban, az volt 152E.. De az az igazság, hogy megbezséltük apával, hogy használtat veszünk, mert úgyis lent hagyom az földszinten. Új kocsit nem mernék.. Plusz hordozót nem lehet rárakni az ilyenre, így abban fogom ugye fel-le hordani, meg ha valahova menni kell, jobbára lehet kocsikázni fognak, a kocsi inkább csak sétára kell, pl. védőnőhöz, a környékre, stb.

Ezért nem fogok megvenni egy "méregdrága" szekeret
Ez az üvegfestés a normál festés? Én korábban matricafestést csináltam, a hűtőm az ékes bizonyítéka kreativitásomnak

csak 4 db fityeg rajta, de a festékeim sajnos beszáradtak

De ez a normál üvegfestés ez is nagyon szép, és üvegtárgyakat olyan szépen egyedien ki lehet vele díszíteni, akár magadnak, ajándékba, stb.
Nyufó: az szerintem is tök jó, hogy nem szólt érte senki, hogy kioffoljuk ennyire a babatémát

Bár szerintem mind a receptes, mind ez a kreatív sarok nem egy felesleges időpocsékolás.
A nyilallás? Az nekem bal oldalon lent volt, egészen mélyen.
Ma már nincsen, hál'Istennek
Spumi: jó szórakozást egész napra, kellemes időtöltést
Voltunk ma Budaörsön az Elefáni boltjában, körbenéztünk, a választék ikreskocsiból rettentően kevés, ami van, és jó is lenne az 150 felett kezdődik

Kissé lelombozódtam emiatt
Nagyon meglepődtem az ottani árakon, néztem overallokat, rugikat, egy overall újszülöttre 9.990, apa látott egy hosszú ujjú rugit 4990-ért, azt hittem kiesnek a szemeim! Szépek voltak, de az ikrek tuti nem ilyen holmit fognak magukra húzni

Az a bolt sajnos nem a mi pénztárcánknak való
Amit meg kinéztem Teszveszen babakocsi, Békés megyében van

Nem rossz, szép, tetszik, ha személyesen megyünk el érte, vagy postán kérjük akkor is 55-65 ezer Ft, úgyhogy még vacillálunk ezerrel..

Még pár napunk van rá