A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. januári babavárók

beze

örülök h szépen fejlődik a pici :) biztos édes mikor mocorog,enyém is egyre virgoncabb,hihetetlen jó érzés :) kis husika :)
és lehet tényleg karácsonyi bébi lesz,hanyadikára vagy kiirva?

spumilla

csini pocid van nagyon :)

KépKép
bettike83

Spumilla jó szellemi feltöltődést!

Én a konyhában töltődök épp...

KépKép

KépKép
nyufó8

Beze: ez a köldökhullámzás nagyon jó lehetett :wink: Olykor a youtube-on szoktam ilyeneket nézegetni :lol: De valami állati alienesnek tűnik :lol:
Azta, hogy nő a babód! :shock: Már szinte fél kg??? Akkor nem csoda a hullámzásos mászkálás anya pocijában :D
Nem lehet, hogy tényleg idősebb 8 nappal, mint gondolod? :wink:

Avrenim: az nem lenne azért semmi, ha beesne egy 130kg-os császáros.. Sűrűn előfordul? :shock: Bográcsolásért irigy-irigy :wink: Míg Zalaegerszegen laktunk, a hegyen meg tudtuk csinálni, meg a grillezést is, de itt max a Duna-parton, de azt se tudom, hogy hol lehet :lol: Mit főztetek? :D
240E? Na igen, sajnos tényleg nagyon durva árak vannak, volt egy nagyon tipitopi babajárgány, egymásmögötti stílusban, az volt 152E.. De az az igazság, hogy megbezséltük apával, hogy használtat veszünk, mert úgyis lent hagyom az földszinten. Új kocsit nem mernék.. Plusz hordozót nem lehet rárakni az ilyenre, így abban fogom ugye fel-le hordani, meg ha valahova menni kell, jobbára lehet kocsikázni fognak, a kocsi inkább csak sétára kell, pl. védőnőhöz, a környékre, stb. :roll: Ezért nem fogok megvenni egy "méregdrága" szekeret :roll: :oops:
Ez az üvegfestés a normál festés? Én korábban matricafestést csináltam, a hűtőm az ékes bizonyítéka kreativitásomnak :lol: csak 4 db fityeg rajta, de a festékeim sajnos beszáradtak :( De ez a normál üvegfestés ez is nagyon szép, és üvegtárgyakat olyan szépen egyedien ki lehet vele díszíteni, akár magadnak, ajándékba, stb. :)

Nyufó: az szerintem is tök jó, hogy nem szólt érte senki, hogy kioffoljuk ennyire a babatémát :lol: Bár szerintem mind a receptes, mind ez a kreatív sarok nem egy felesleges időpocsékolás. :roll:
A nyilallás? Az nekem bal oldalon lent volt, egészen mélyen.
Ma már nincsen, hál'Istennek :) 8)

Spumi: jó szórakozást egész napra, kellemes időtöltést :)

Voltunk ma Budaörsön az Elefáni boltjában, körbenéztünk, a választék ikreskocsiból rettentően kevés, ami van, és jó is lenne az 150 felett kezdődik :cry: Kissé lelombozódtam emiatt :(
Nagyon meglepődtem az ottani árakon, néztem overallokat, rugikat, egy overall újszülöttre 9.990, apa látott egy hosszú ujjú rugit 4990-ért, azt hittem kiesnek a szemeim! Szépek voltak, de az ikrek tuti nem ilyen holmit fognak magukra húzni :oops: Az a bolt sajnos nem a mi pénztárcánknak való :(
Amit meg kinéztem Teszveszen babakocsi, Békés megyében van :o Nem rossz, szép, tetszik, ha személyesen megyünk el érte, vagy postán kérjük akkor is 55-65 ezer Ft, úgyhogy még vacillálunk ezerrel.. :roll: :) Még pár napunk van rá :D

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag

van egy nagyon jó oldal,nem tudom ismered e,sok jó cucc van fent,ikrekről,érdemes szétnézni.

http://www.ikresek.hu/

itt a forumon belül van a kinál és ott rengeteg kinőt iker ruci,hordozó,babakocsi van.

most innen rendeltem az egyik csajtól overált 1000ftért.tök cuki :)

KépKép
bettike83

20 hetesen a baba elhelyezkedése:ajánlom figyelmetekbe

Kép :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nyufó, Kis-csillag, bettike, köszönöm szépen!

Nyufó, 1 lépcsőt esett le, és szerencsére szőnyegre, így nem történt komolyabb baj. Gondolom, egyetértesz, hogy egy ilyen korú kicsi mellett baromi fárasztó egy másikat várni... :roll: Alig várom, hogy délután letehessem, megyek én is aludni, a 2. trimeszteres bőven tele vagyok energiával című fejezetet hírből se ismerem... :oops: 5 perc alatt beájulok, délután és este is...
Neked és Kis-csillagnak is írom: április 5-én, a 11. cn-on volt pé-m, tehát kb egy nappal korábban, mint vártam. A ciklusaim 26 naposak voltak. Emlékszem, mondtam apának, hogy pé van, neki se volt kedve, nekem se, pont akkor jött ki rajtam a húgyúti fertőzés, de azért együtt voltunk. Marci meg úgy döntött, jön. :lol:

Kis-csillag, ezek nagyon durva árak!!! :shock: A kocsi nekem nagyon tetszett, de ennyit én se adnék érte, az tuti! A cuccokért se! Ez rablás, komolyan! :evil:

A köldökhullámzás enyhe volt, de annyira vicces, hogy miket csinálhat ott bent! :lol: Még farfekvéses, de bőven van ideje és helye megfordulni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

bettike, dec. 31, a vonalzóm is eszerint számol. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze amíg tudtam még emelni Regit, jobban viseltem, most így nehezebb egy kicsit, de bírom egész jól. De hozzáteszem, Reginek nagyon jó kis természete van önálló is, tudok tőle házmunkázni, ez-az, esténként, hétvégén a párom is sokat segít. De az biztos hogy amikor Regit vártam, hát sokkal-sokkal könnyebb volt. Néha én is beásnám magam a takaró alá hogy mindenki hagyjon békén, a "tele vagyok energiával" nekem sincs :lol: Nekem meg ápr. 14 körül volt a peteérésem, az 9 nap különbség akárhogy osztok szorzok, neked tuti már decemberben meglesz a baba!!! Lexi esése akkor szerencsés volt, egy lépcső nem sok, meg azért megtanulgatnak esni is. Emlékszem az elején amikor hasra esett Regi rendszeres volt hogy elharapta a száját belül, de most már olyan kis ügyes, mindig ott van a keze már.

Bettike nekem már a 18+6-os 4d-s UH-n otthon a köldökömnél volt, méghozzá az arcocskája így azt nem is láttuk úgy, mert mondta a doki hogy az árnyékosabb rész, úgyhogy azt hiszem nekem feljebb is van a baba, meg pont fordítva, a lepény az meg ugye alatta, szóval semmi se passzol, de a kép érdekes, hogy a beslő szerveket hogy nyomja fel :lol:

Kis-Csillag amit írtam neked nyilalgatást ami egy napig tartott nekem is bal oldalon mélyen alul volt :shock: ! Aztán ahogy jött, el is múlt. Én se vettem soha Reginek ilyen drága ruhákat amiket láttál, annyi helyes ruhát lehet itt kapni az ahhoz hasonló áruházakban mint az otthoni Tesco, Auchan és nagyon jó áron, neki csak ilyen ruhái vannak. Nem nyúlnak, színtartóak, szóval az olcsó is lehet jó :lol: Azon kívül inkább az olcsóbb ruhát fogja meg a paradicsom meg hasonló kaják :lol: :lol: Amilyen drágák az ikres kocsik újonnan, az a 65 ezer nem tűnik soknak. Az a szép lilás, amit utoljára felraktál, mert az jól nézett ki nagyon!

KépKép

KépKép
nyufó8

sziasztok lányok

remélem mindenki jól van :D

beze:
először is gratulálok a genetikai uh-hoz, nagyon szépek a méretei. szegény Lexi, szerencse hogy nem történt baja. elhiszem hogy nehéz lehet kicsi gyerek mellett a várandósság. nekem még nincs gyerek de így is kivagyok :( a várva várt 2. trimesztei kipihentséget sajnos én sem érzem. kitartást neked

kis-csillag, nyufó: a hasam alatt nekem is állandóan nyilallgat. elég félelmetes tud lenni, de szerintem a méhünk nő és az csinálja. legalábbis remélem :oops:

spumilla: jó szórakozást, bár szerintem már túl vagy rajta :D biztos nagyon jó volt. érezd jól magad
és nagyon csini a pocid, szépen gömbölyödsz. de azt látni hogy hízni nem híztál, ügyes vagy
és nagyon szépek a párnáid is :D

avrenim: ez az üvegfestés dolog engem is érdekelt egy időben, de én csak a mesefigurákig jutottam :oops: nagyon ügyes vagy. remélem jól sikerült a bográcsozás és tudtál pihenni is
bízom benne nem fogsz ki 130 kg-os császárost, veszélyes szakmád van, hallod :lol:

krisztin: nagyon aranyos néni lehetett. tényleg nagyon ritka, mostanában inkább az ellenkezője jellemző az emberekre. jó hallani hogy vannak még ilyen emberek is

andri: neked is gratula az uh-hoz. legközelebb már biztos látszik a neme is :D drukkolok a kislánykához! szépek a te eredményeid is

én meg megyek vasalni :( nem szeretem de holnap munka és muszáj csinálnom. szép estét nektek

KépKép
Kép
rebeka85

Nyufó, én semmit nem tudok Lexi mellett csinálni, mert folyton a sarkában kell lennem. Ciki, nem ciki én csak hétvégén főzök, amikor a férjem elviszi, vagy lefoglalja. Normálisan reggelizni se tudok, mert kb 10 mp-ként kell felugrálnom, hogy leszedjem a kanapéról, mert nem akarom, hogy fejjel essen le róla. Nagyon szépen le tud jönni, de ugye ugrálni érdekesebb, és ebből már volt gond!
Lexi uh leletét elővettem, sokkal ő se volt kisebb, bpd 53 mm, becsült súly 481gramm, mégis 1 nappal a kiírt időpont után született, így nem tudom, Marci mikor szándékozik kibújni. :) Bár úgy tudom, a fiúknak egyébként se szokott sürgős lenni. (A magam részéről boldogan kiegyeznék 27-31. között. :D)

rebeka, köszönöm neked is! Nekem konkrétan fáj sokszor alul, de én is gondolom, hogy a növekedéssel van összefüggésben!
Az meg nagyon gáz, hogy többször elcseppen a vizeletem, ha tüsszentek...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

beze

sajnálom a balesetet,szegény kiscsaj,biztos volt sirás,ijedtség.

nyufó

én meg nem is értek ehhez a rajzhoz de érdekes igy látni mi történik odabent :)

én sem vennék sok ezres babarucikat,tescoban,auchanban én is nagyon szépeket látok mindig és mikor akciók vannak nagyon olcsón meglehet venni.

KépKép
bettike83

sziasztok lányok

ma nagyon álmosan keltem :( tudtam volna még aludni. már számolom vissza a heteket. még 10 hetet dolgozom ha minden igaz :D

Fruzsi egyre többet mocorog ami csuda jó érzés. :D

bettike: én sem vennék ilyen drága ruhákat a picurnak. tényleg ki lehet fogni nagyon szépeket akcióban. valamelyik nap az auchanban is volt egy csomó leértékelt. és nagyon szépek voltak. meg én úgy vagyok vele, hogy főleg kezdetben pár hét és kinövi, szóval szerintem luxus drágát venni

legyen szép napotok

KépKép
Kép
rebeka85

Sziasztok!

Rebeka hát én is utálok vasalni, nehéz is volt hogy azt a sok babaruhát becsülettel vasaljam, azt hiszem valahol a 4-5. hónap körül lett elegem :lol: Akkor a 30. hét körülig dolgozol? Ehiszem hogy számolod a heteket vissza! Én is pont ezt írtam hogy ezekben a nagy áruházakban olcsón tök jó ruhákat lehet kifogni, nem nyúlnak, nem ereszt a színük, teljesen jók :lol:

Beze de ismerős amit írsz!!! Ezen mi már túl vagyunk szerencsére úgy-ahogy. Tavasszal csinálta ezt Regi velem, le is esett innen onnan többször, hiába mondtam hogy ne ugráljon. Azért szerencsére tudtam főzni, mert olyankor kiköltözött velem a konyhába és azzal volt elfoglalva hogy kipakolja a szekrényeket. Aztán szépen lassan már nem volt olyan érdekes ugrálni az ágy tetején 24 órában és most már csak párszor jut eszébe egy nap, nem egész nap. De pl. pont tegnap borult le a kanapéról ahogy tornázott a tetején, felmászik az ülőke rész tetejére is. Nem tudom, biztos láttad a Nicsak ki beszél c. filmet. Az egyik részben van, hogy a csaj beszél telefonon az apukával, közben a kislány nézi a mesében hogy repkednek a levegőben és felmászik a szekrényre és leveti magát és az utolsó pillanatban kapja el az anyja. Szóval most már sokszor nem a kanapé érdekes, hanem próbál felmászni a polcokon a szekrényre meg ilyenek, szóval mindig van valami, ahogy ügyesednek, megtanulja az egyik dolgot, de jön a másik. Egyébként meg nem ciki hogy nem főzöl, ha nem tudsz, akkor nem tudsz, most a gyerek a legfontosabb. A szülés óta nekem is vannak vizelettartási problémáim, nem csak tüsszentésre, köhögésre is, félek is tőle, hogy majd még egy szülés után mi lesz, neki fogok állni utána keményen intim tornázni meg ilyenek, hátha helyre lehet hozni. Nem tudom hogy terveztek-e még babát, de neked is érdemes lenne szülés után majd megpróbálni javítani rajta, mert azért még fiatalok vagyunk talán még lehet. Azért gáz lenne így tölteni a hátralevőt, főleg hogy ez csak romlik ahogy idősödik az ember.

Bettike tényleg érdekes volt a rajz, gondolom ahonnan szedted, van a későbbiekről is rajz, majd azokat is rakd fel amikor ott tartunk!

Spumilla milyen volt a tegnapi nap? Megszereztem a filmet, amiről írtál, este megnéztük, hát azt írtad, hogy készítsek zsepit, de azt nem hogy legalább egy csomaggal :lol: Köszi, nagyon jó volt!!!!

KépKép

KépKép
nyufó8

drukkoljatok nekem a mai genetikai uhhoz :) remélem a nemét is megtudom :)

KépKép
bettike83

Sziasztok :D
elnézést, hogy eltűntem, de elment a netem, mikor el akartam köszönni, utána meg már itt volt a húgom vasárnap estig :D hát rengeteget mászkáltunk a két napban :D apával megint néztünk járgányokat és úgy néz ki, hogy a héten már meg is vesszük :D apukám kinevetett, hogy olyan pici vagyok mellette, hogy akár bele is feküdhetnék :lol: nagyjából vissza tudtam olvasni, amit írtatok, de ha valaki kimarad, attól elnézést kérek :D
Nyufó nagyon édesek a ruhácskák és a szekér is vagány szerintem :) ugyan már, hogy lógnál ki? ne viccelj :D találkozunk, ahányszor csak lehet, tényleg olyan jó lenne összefutni néha :D
Kis-csillag de jó, akkor te már tuti ráérsz :D én is :D remélem sokan leszünk és jó nagy pakkokkal megyünk majd haza :lol: és közben majd Nyufóval is valahogy tartjuk a kapcsolatot, hogy ő is ott érezhesse magát :wink:
Spumilla most nagyon elpirultam a fotód láttán :oops: nagyon szép vagy rajta (a kalapod nagyon kell olyan nekem is :cry: ) és a legdurvább, hogy nekem is már ilyen a hasam, pedig csak 16 hetes vagyok :( nagyon jól tartod magad :D
Beze elhiszem hogy furcsa lesz majd kislány után a kisfiút rendbe tenni :wink: de legalább már van tapasztalatod :D
Nlzs nagyon gratula a fiúcskához :D :wink:
Krisz örülök, hogy írtál és megnyugodtam, hogy akkor nem csak mi láthatunk a 12 hetesen kukit :D :wink:
Illda akkor most jól kipihented magad legalább :wink: merre voltatok?
Syl gratula a szép eredményekhez és a pici fiúcskához :D :wink: nagyon aranyos babás képet kaptál :D
Adri gratula neked is a szép eredményekhez és már nem is olyan sok idő az egy hónap és már láthatod is, hogy mit takargat a kis drága :D

Hát olyan szép dolgokat csináltok itt, amiket feltettetek :D nekem jó a kézügyességem, DE olyan hamar elunom a dolgokat, nem tudom magam sokáig lefoglalni :(
Én tuti a mai pelusokat fogom használni, mert olyan türelmetlen tudok lenni és nem lenne idegem a régi fajta pelushoz, pedig a környezetemet én is kímélném :!:

Kép
doki UH: szeptember 28.
Fogdoki: október 7.
Babamozi: október 9.
védőnő: október 21.
monka1

Jó reggelt!
Nemrég értem haza a melóból. még 1éjszakát kell majd kibírnom, elég nehezen megy már...kaptam is császárt,egész este méregethettem a vérnyomásokat, még hajléktalan is lett lehelyezve, se bugyija se semmije..megoldotam mint máskor éjfélig talpalás, utána telót felhúztam óránkén, majd mikor frisset kaptam félóránként,úgy beájultam midig az órára keltem,már ebből tudom hogy nem vagyok a régi...

Néha rájön a popsimnál a keresztcsontom fájdogál, alig tudok ülni rajta,és hanyatt feküdni.

Spumilla beszámolót kérünk!

Bettike megy a drukk, terpesztős babót lássatok majd,reméljük teljesül a vágyad,megérzésed és kiscsaj lesz!kép is jöhet!!

Beze: Hát jóval idősebb a babócád uh szerint, én se csodálkoznék ha még december végén megjönne hozzátok. Lexi hanyadik hétre született? nem lett semmi nyoma lépcsőesésnek?

majd alvás után felrakosgatom a recepteket!

Mások nem csíkosodnak már? :shock: :shock: most vettem észre hogy a régi elhalványodott derekamnál lévő strihák mellett kezd pirosan folytatódni a repedés, pedig kencézem magam ilyen Garnieres lótúróval :( jól fogok kinézni...dehát tényleg poci is van meg szar a szöveteim is...

Kép
Kép

Dokinál controll: Okt.04
avrenim
Budapest XVII. kerület

rebeka:olyan jó hogy már lehet érezni, és úgymond jelezni egymásnak a babókkal!én is kopogtatom néha a pocim, meg ha gatyó nyomja ülve, vagy fekszem rúgdos,de főleg este és hajnalba,nappal meg alszik..nah hawai lesz ha kint is ezt csinálja..

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

jah vegyespörit/marha+sertés/ csináltunk bográcsba,bár én nem szeretem nagyon a pöriket, mert meguntam,anyóséknál mindig az van...pedig mamám is sorban küldi a kakasokat pörinek, bár kitaláltam, hogy azt mindig hortobágyi palacsintának csinálom meg. :o

Kép
Kép

avrenim
Budapest XVII. kerület

Bettike hányra mész? Megy a drukk a kislányért!!!!

Monka milyen lett a kiválasztott szekér? Dobj fel képet! Neked van otthon net, majd ha már nem dolgozol fogsz tudni jönni? Húgod meddig van itt? Anyukád szülésre hazajön? Ja és írod hogy neked is már van pocak rendesen, jöhet fotó!! Ruhácskát, szekeret nem én töltöttem fel :lol:

Avrenim nem semmi azért amit csinálsz ott a melóhelyen! Sajnálom a strihákat, akkor tényleg hajlamos vagy rá. Én Regivel az utolsó két hétben repedtem szét két oldalt :twisted: , de ilyenkor még nincs semmi szerencsére. Ha nagyon zavar, amíg még pirosak lehet rajtuk csökkenteni különböző kezelésekkel, de ha már kifehéredett nem. Én me foglalkoztam vele, beletörődtem.

KépKép

KépKép
nyufó8

Bettike: linket köszi, addigra már regisztráltam, csak a kínál topikot nem néztem meg :lol: :D :wink: Ma megyünk is megnézni egy járgányt, ami ráadásul elég közel van :D és mindkettőnknek tetszik!
[Amit korábban feltettem az is szép, de 400km oda-vissza.., ha választanom kell, akkor inkább közelebbről szerzem be a szekeret :roll:, főleg mivel a békésiért is lekellene személyesen menni, ha jót akarok..]
Pocakos képet köszi, nagyon jó, bár kettőnél gondolom kicsit feljebb van, de ilyen jó vázlatrajzot eddig még nem nagyon láttam, hogy ilyenkor mi újság odabent szerkezetileg :D
Mai UH-hoz rengeteg drukk és remélem beterpeszt nektek a kis drága :D

Rebeka: a hátralévő 10 hét melóhoz kitartást, majd segítünk átvészelni :D :wink:

Beze, Nyufó: vizeletcsepegés nekem is megvan :shock: nem rég kezdődött, talán 1-2 hete, elég ciki, de majd a terhesség után ráncba szedjük magunkat alulról :lol: :D

Monka: dobhatnál képet a leendő járgányról :D

Avrenim: hát, megint szép éjszakád lehetett :( De már csak egy, ez annyira jó! Mikor lesz az utolsó éjszaka?
Csíkok? :lol: Az én hasam olyan mint ez zebra :lol: De nekem az előző terhességnél is már a 12. héten kijött az első, most én abból vettem észre, hogy nagyobb a hasam mint ezelőtt a 25. héten, mert az akkoriban összeszedett csík kezd folytatódni :lol: Kenegetem, amikor eszembe jut, de nekem elég ronda bürkém van, nagyon hajlamos a csíkokra, szóval kenhetném akár bölcsőhájjal is, az sem segítene.. Sebaj, hódítani már nem akarok ezzel a hassal :D :lol:
Babamozgás éjjel.. Apa nekem is mondta, hogy reméli, nem szokják meg a pöttömök az éjszakai ébrenlétet, mert akkor befonja a haját. Ugyanis nálunk is kezdenek éjjel virgonckodni :lol:

Még jövök :) Semmit nem csinálok ma, csak próbálkozok új fűzési technikával.. Ma fájdogál megint a hasam.. :? Holnap este jön valami hidegfront, valószínűleg azt érzi.. :( Mindenesetre bedobtam két MagneB6-ot :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyufó nekem van otthon is net, csak este meg hétvégente mindig van valami dolog, ami miatt csak ritkán jutok oda, de ha már nem dolgozom, akkor azért otthonról írok szorgalmasan :D a ruha és szekér részhez nem téged akartalak írni, hanem Kis-csillagot, csak felcsúszott a kurzor és nem vettem észre, csak most :( A húgom még szeptemberben lesz itt, utána megy haza, aztán meg anyukám jön :D de szülésre tuti itt lesz :D nem merek fotót feltenni, mert ki fogtok röhögni :( már olyan mint Spumi pocakja, pedig nem vagyok kövér se, csak a pocakom már gömbölyödik :( vagyis örülök neki, csak így meg olyan égő köztetek :lol: Szekér a Chicco Trio S3 (sárga fekete) vagy a Concord Neo vagy a Casualplay S4, ezeket néztem tologattam meg forgattam, a három közül lesz valamelyik :D

Kép
monka1

Monka: miért röhögnénk ki??? Ne légy már butus :wink:
Na de majd szeptemberben jól levizslatlak :lol: :lol: és viszont :lol:
a sárga-fekete színpár jónak tűnik, képekkel illusztrálva még jobb lenne :wink:
Szombaton a Camponában láttam egy párnál NeoNato 1-es kocsit, hát, mondtam is apának, ha nem ikrek lennének, olyat vennék :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Bettike megy a drukk a mai UH-hoz :D és a terpesztős babához :D
Rebeka a 10 hét már nem olyan sok, nagy kitartást neked :D
Kis-csillag Szekér a Chicco Trio S3 (sárga fekete) vagy a Concord Neo vagy a Casualplay S4, ezeket néztem tologattam meg forgattam, a három közül lesz valamelyik :D és melyiket nézitek meg ti? a ruhák nagyon édesek, amiket feltettél :D
Avrenim óvatosan azzal a melóval :( Csík az nekem csak a csípőmnél lett egy kettő, de én kenegetem magam ezerrel, meg megyek tornára, remélem segít valamit :D Hortobágyi palit imádom :P :D

Kép
monka1

Monka kocsijai (ha már megnéztem őket fel is rakom, többen hiányolták a képet, remélem nem baj Monka)
KépKépKép

KépKép

KépKép
nyufó8

Hűha 8)
Ezek mán döfi szekerek :wink:

Mi ezt megyünk este megnézni:
Kép

:D:D:D:D Ha csak rajtam múlik, hazahozom :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.08.23 10:33-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

hűű, lányok, eltakaritom a hétvégi romokat, aztán jövök a beszámolóval meg a reakciókkal, még próbálok 2 előtt m akkor meglátogatom a védőnőt!
puszi addig!!!

Kép
spumilla

Kis-csillag neonato kocsit én is láttam, tényleg jól néz ki, de aztán mellett volt az én 3 másik kedvencem :D na hát majd zsákban megyek azt hiszem a börzésre, akkor nem olyan feltűnő :( nem akartam helyet foglalni a kocsi fotókkal, de akkor felteszem a 3 kedvencet és ha a héten megvesszük, akkor majd azt is lefotózom:
Casualplay: Kép
Chicco: Kép
Concord: Kép
Ezeket kipróbáltam, nagyon tutik, forgattam, pörgettem őket :D :D

Kép
monka1

Hortobágyi palacsintát kedvelők táborához csak csatlakozni tudok :lol:

Monka tetszenek a kocsik, a Neo kevésbé, de a másik kettő nagyon! Ne csináld már, rakj fotót, minél nagyobb, annál nagyobb diadal :lol: :lol: :lol: Az szuper ha otthon is van neted!

Kis-Csillag dobj fel képet, milyen szekeret néztek ma meg! Logikus különben amit írsz, minek utazni 400 km-t, de azért az a lila kocsi nagyon csini volt! Lehet neked csak azért van a vizelettartási dolog, mert nyomják a babók. De Bezénél gondoltam esetleg már az van mint nálam, a szülési erőletés, stb. Szóval neked egyáltalán nem biztos hogy tartós lesz, főleg ha császáros leszel. Hajrá kreativitás, majd jöhet kép is!

KépKép

KépKép
nyufó8

Monka: akkor zsákban futást rendezünk? :lol: Ne viccelj :)
Szerintem egy várandós nőnek semmi szégyellni valója nincs a pocakja méretében! :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyufó dehogy baj :D a tieid még jobbak lettek :wink: nem láttam, hogy felraktad, azért tettem fel :D :D
Kis-csillag mikor mentek megnézni?

Kép
monka1

Kis-Csillag mennyiért árulják? Amíg picik tudod magad fele is fordítani őket, vagy csak így lehet tolni ahogy most van? A lila az veled szemben volt az tudom.

Monka na azért így jobb hogy te raktad fel a szekereket, én nem találtam a másik kettőhöz hirtelen kiegészítőket is tartalmazó képet, így jobban látszik!

Spumilla hajrá, gyorsan takarítsd el a romokat, aztán gyere :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Na szép :twisted: Very nice.. Még nem álltam neki az ebédnek, spagettit szeretnék csinálni, de a hortobágyi palacsintának már a nevétől csorog a nyálam, pedig nemrég 10óraiztam :lol:
Mindkét irányba fordítható, állítható tolókar, mózeskosár, szuperul téliesíthető, lábzsákokkal, 30-35E :roll:
Annyi, hogy táskát kell keressek hozzá, de az nem gond :) :D
Nekem is nagyon bejött az a lilás, de az ésszerűség határain belül szeretnék közlekedni :wink:
Babók lehet nyomják, de ezelőtt is voltak vele hasonló tájt gondjaim, úgyhogy lehet alapból van némi gyengeségem..
Sőt, babók tuti nyomják, akárhányszor boltba megyek, tudják, és addig dögönyöznek, hogy 5-10 percenként mehetnék :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kis-csillag 2010.08.23 10:41-kor.

Kép
kis-csillag
Tököl

Monka miért akarod takargatni a pocakod, tessék rá büszke lenni és még jobban kitolni :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó na igen, főleg ha oldalról nagyobb leszek mint magasságra :lol: hát nagyon szupi járgányok, már úgy várom, hogy meglegyen :D
Kis-csillag a zsákban futás nem is rossz ötlet :lol:

Na jó, addig győzködtök, akkor a napokban csinálok képet és felteszem :D majd a kritikákat nem olvasom el :lol:

Kép
monka1

Kis-Csillag nem kerültük el egymást, olvastam, írtam is hogy megértem hogy nem akartok annyit utazni, de azért az a szekér nagyon csini volt :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Monka: tudok jobbat! Zsákkal futás :lol: Mivel börzére megyünk, zsák ruhákkal fussunk hazáig :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Benne vagyok Kis-csillag remélem találunk tuti kis cuccokat :D

Kép
monka1

Kis-Csillag az nagyon jó ár és ha két irányba is lehet tolni, hááát, akkor megértem hogy nem fogod otthagyni ha jó állapotban van :lol: :lol: :lol: Akkor megy a drukk!!! Hányra mentek?

Monka olvasd el majd nyugodtan a kritikákat szerintem és töltsd a fotót fel. Ti mikor mentek a szekeret megvenni? És melyik fele húzol?

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó na oké, a napokban felteszem :D meg akkor már fejet is küldök hozzá, hogy be lehessen tenni a táblába :D a szekeret szerintem hétvégén vesszük meg :D most sok az akció is :D én a casualplay felé húzok :D

Kép
monka1

Nyufó: este 7-re megyünk :)
[gyöngyhurkát akarok csinálni :roll:]

Monka: végre, lesz szomszédom :P :) :wink:
Hol veszitek meg a kicsikocsit?

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok !

En csak most csatlakozok a forumhoz. Igaz mar eleg regota olvasom ...
En holnap leszek pont 18 hetes Veszejeztetet terhes !
Bocsi az ekezetekert, de angol billentyum van; Mivel tobb nyelven szoktam irni, ezert nem cserelem magyarra ( utana csak marhasagokat irok :) ). Remelem ertheto leszek ...
klem

Monka az szupi ha fejet is küldesz, bővül a táblázat :lol: :lol: Meg is várom akkor a fotót, mielőtt feltöltöm a táblit! Nekem is az a kocsi tetszik a legjobban a háromból, kíváncsi vagyok mi lesz a végén!

Kis-Csillag gyöngy hurka az nagyon jól néz ki, mindenképp fotó! És számolj be minél előbb ahogy tudsz az esti akció sikeréről :lol:

Adri te is lógsz még képpel persze csak ha van kedved tölteni, nem kötelező, csak írtad hogy vállalnád. Tölts fel te is és utána rakom csak be a táblázatot!

KépKép

KépKép
nyufó8

Szia Klem!

Tök jó hogy még jönnek újak! Írj magadról bővebben ha van kedved. Hányadik baba? Miért vagy veszélyeztetett, mi a gond? Szerintem senkit sem zavar, ha ékezet nélkül írsz!

KépKép

KépKép
nyufó8

:)
Veszejeztetet mert 2 terhesseget vesztettem - 16 es 18 (ikrek) hetesen.
Nem jartam jo korhazba ... es nem vettek eszre hogy egy szeptum van a mehemben, ami benotte a 2/3 reszet.
Most Debrecenbe jarok. Tobb mutetem volt; meg a mehszajamat is bevartak ellore, meg februarban. Nagyon megvagyok elegedve a mostani dokimmal.
Kisfiam lesz es Zoárd-nak fogjak hivni... ha majd nagy lesz ! :wink:
Addig en Gyozikenek nevezem, mert nagyon sok mindenen keresztul mentunk, es o megis kapaszkodot es harcolt az eletert !!! sokat vereztem
es most is van egy eleg nagy hematoma a burok mellet.

De en nagyon eross vagyok es optimista, ugyhogy "fel a fejjel !"

Nem sikerult csatolnom a lilypie -omat. Meg probalkozok.
klem

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jeletkeztem ilyen sokáig, de semmi időm nincs semmire, és igy nem nagyon volt kedvem sem olvasgatni, de azért nagyjából tudom miről van szó, de majd neki ülök mindent elolvasni, és mégegyszer NE HARAGUDJATOK!!!

Remélem mindenki jól van, és minden baba is :lol: :lol:

Ma voltam AFP-n (egy hetes késéssel) és meg is kaptam az eredményt, csak fogalmam nincs, hogy jó-e, mert ott egy bunfordi nő nem volt hajlandó elmondani. A védőnőt meg majd hívom,de még nincs bent.
Szerintetek ez jó, leírok mindent...

AFP: 31,63 AFP átlag: 14. hét: 25,3 ng/ml, 15 hét: 29,0 ng/ml 16 hét: 33,3 ng/ml 17 hét: 38,3 ng/ml 18. hét:44,0 ng/ml
MOM index: 0,95

Légyszi segítsetek, hogy jó-e! Vároma válaszokat! :) KÖSZII

Aki ma volt, ma megy UH-ra vagy laborba annak drukk!!

Monka, nyufó: külön sok sok pusziii nektek!!!!

És mindenki nagyon vigyázzon magára és a babára!!!

KépKép

KépKép
t.timi

Kis-csillag remélem még ma tudok képet tenni és akkor leszek hamar a szomszédod :D :wink: a kocsit ha a casualplay lesz akkor azt még nem tudom (valamelyik boltjukban), ha a chicco, akkor azt vagy az Elefániban vagy a Chiccoba, eddig ott láttam szép színűeket és most akciós is, 40-nel olcsóbb a komplett szett :D
Nyufó amint meglesz a kocsi, azonnal felteszem, de még szaladgálok velük egy kicsit :lol: a képet ha esetleg ma nem tudom feltenni, akkor nyugodtan tedd a táblát, nehogy hiányozzon :D de ma igyekszem este feltenni, ha hazaértem :D
Klem nagyon örülünk, hogy csatlakozol közénk :D :wink: jó kis csapatba kerültél és tudnod kell, hogy ez a topic egy csodatopic (kopp-kopp), itt eddig mindenkinek, akinek volt gond, az jóra fordult :D mesélj még magadról és Zoárdról (ez a név nekünk is sokáig játszott) :D

Kép
monka1

Timi na végre előkerültél :D (én is el szoktam tűnni, de olyankor lapítok :lol: ) :D de ugye nem terheled magad túl??? nem a munka sok, ugye????? és a bababörzés találkozóhoz mit szólsz???? gyere kérlek kérlek kérlek :D az AFP-t nem tudom, én azt hiszem szerdán megyek, de azért most nézegetem a neten neked az eredmények értékelését, hátha találok valamit :D de hát tuti jó :D

Kép
monka1

Timi, legjobb tudásom szerint jó az afp értéked! (nekem 0,82, a korrigált 1,01, erre azt mondták ok. )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nagyon kedvesek vagytok !

En 32 eves vagyok es Szatmarnemetiben- Romania es Csengerben is lakom. A foglalkozasunk miat nem koltozhetunk kulfoldre; de a csaladunk nagy resze Magyarorszagon lakik. A batyam Budapesten lakik es van egy gyonyoru 1ev es 9 honapos keresztfiam, Daniel.

Szerdan megyek a 18 hetes genetikara Debrecenbe.
Szerencsere van 2 nogyogyasz baratunk es mehetek UH-ra amikor csak akarok; de nem szoktam kihasznalni, de 3 hetente azert megnezem Gyoziket ! :D

En meg nem vasaroltam baba holmikat, de lassan kapok ajandekokat, na meg a batyamtol ... orokolok.

Babakocsi szempontbol, en PegPerego rajongo vagyok; de most meg nem vettunk csak nezegettem; Mivel tavaly vettem a vateran egy PegPerego ikreset, amit nem hasznaltunk ( sajnos) es most itt van az egyik szobaban disznek. :( Vissza teszem majd a vaterara!
klem

Timi ha jól láttam a dokis oldalakat, akkor jók ezek az értékek, látod? :D :wink:

Kép
monka1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: