Sziasztok!
Ma anyuéknál voltunk egész nap, jól elfáradtam

Ráadásul meg is emeltem magam, picit fáj a hasan is... Úgyhogy most kaptam egy kis pihit.
Clara, nálunk a helyettesítés úgy működik, hogy amíg az enyém nem elérhető, addig a másiknál csörög ki az én dokim száma.

A krémtúró nálam is nagy sláger, most is van pár db a hűtőben...
Twist, köszi az újság-tippet, de sajna a gyerekek nem a nagykönyv szerint fejlődnek. Ha azt venném alapul, meg lennék győződve róla, hogy az enyém csoda-gyerek, olyan korán csinált mindent

Milyen szép már a pocakod
Májusiak. Én is benéztem a héten, és megdöbbentem, hogy mi folyik ott... Persze elég sok veszekedős topic van, nem is értem, miért. Ennyire unatkoznak a kismamák/anyukák????
Athena, én tiszteletbeli kecskeméti vagyok

Unokatesómék ott laknak, és egy időben rengeteget voltam ott. Szerintem szeptember környékén megint megyek
Bogaracska, szép nevet választottatok. Barna, és nem Barnabás, ugye? Mert beírtam a táblázatba, jó? Másoknál nincs még baba-név?
Cat, nem raksz fel fotót a szobáról? Én is ezekben a színekben gondolkozom, ha végre festünk (az azért nem idén lesz...) Nekünk terrakotta-tojáshéj lett a vége, de a következőnél már nem hagyom lebeszélni magam
Clara, jó lesz egy kis pihenés, feltöltődés. IKEA helyett nem néztétek az ASKO-t? Amikor mi szőnyeget vettünk a nappaliba, egy csomó helyen néztünk, és nem volt, ami tetszett. Ott azonnal beleszerettünk, és olcsó is volt...
Szcsm, ne is mondd a Margit-hidat

A dokim a Széna téren rendel, és hát Zuglóból ugyebár az a legegyszerűbb út... Marcinál csináltam egy táblázatot, beleírtam, hogy mi az, ami kell, mi az, amit megvettem, és az mennyibe került. Meg egy kalkulációt is csináltam a Brendonos árakkal, hogy kb mennyi lesz a vége. Elég sokat megspóroltam, hogy ott talán csak a járókát vettem meg
Clara, megvan a babakocsi? Milyen tologatni?

A táblát szerintem minden kerek oldalra érdemes kitenni, hogy könnyen megtalálható legyen bármikor... Athena, Te a 100. oldaliban már benne leszel
Tamesz, szia, üdv köztünk! Ha elküldöd Te is adatokat nekem, te is bekerülhetsz a táblázatunkba. Milyen gyakori név ez a Marcell
Gyöngyi, én utoljára tegnap este bőgtem ki magam. Nyugi, a hormonok dolgoznak... Nekem egy kis egyedüllét sokat jelent ilyenkor. Csend, egy könyv vagy újság, jéghideg limonádé. Nálam ezek bejönnek
Francesca, nem beteg vagy, hanem várandós. Nyugodtan bulizhatsz is. Ha nem tetszik Maszatkapitánynak a zene, úgyis jelzi, és egy csendesebb zugba félre tudsz vonulni. Nehogy kihagyd a párod szülinapját!
Hétvége? Hát holnap ugyebár pándi meggytorta evészet délután

Pénteken a Seholsziget Élményparkba megyünk. Szombat vasárnap még üres...
Jaj, Trudi, ez a baba...

SZörnyű, nem szeretnék ilyet látni

Mindig azt mondom Mincsinek, hogy még 18 hetet bírjon ki bennem, aztán felőlem megkukucskálhatja a bátyját is...