M&G, ha egy kicsit is megnyugtat: én sem vettem még semmit. Igaz, a bútort és a babakocsit a családtagjainktól megkaptuk. Nekem továbbra sincsen kedvem vásárolni, gyanítom, ennek elsődleges oka az, hogy - csaj létemre - utálok vásárolni, pláne vásárolGATni, pláne ruhát. Szeretek varrogatni, de inkább kézzel, mint géppel. Néztem már bébitakarónak való anyagot, de a télieket még nem kezdték el árulni. Ez volt eddig a teljes vásárlási görcsöm.

Valószínűleg az is oka annak, hogy nem kapott el a vásárlási láz még (sőt, listám sincsen), mert építkezünk és az agyam a szabadidőm legnagyobb részében ezen pörög, ha áruházba megyek, az leginkább csempekereskedés vagy tüzép. A 4D-t is becseréltem a háztartási helyiségünk járólapjára...

Nagpapikám leporolta (tehát, műszaki ember lévén, teljesen felújította) a hagyományos családi csecsemőmérlegünket, amelyen még az anyukámat, majd engem és a húgomat is mértek, így ezzel nem lesz gond. Az egyik ismerősöm felajánlotta a kisuháikat, három gyereke van, mindkét nemre vannak ruhái. Ez-az azért kell, de eddig úgy tűnik, a dolgok szépen megoldódnak.
Gio, szerintem is nagyon szép neve lesz a gyereketeknek, én is boldogan viselem a Dóra nevet 30 éve.
Olga, jobbulást, Anita, jobbulást a férjednek!
Tegnap, kihasználva a céges "nagygyűlés" (ciklus meeting) választott környezetét, azzal kezdtem a napot, hogy a szálloda wellness részlegében kavicsokon sétálgattam a hideg vízben, majd a melegvizes medencében gyalogoltam egy kicsit, aztán újra a kavicsokon és így tovább. Rendkívül, elképesztően, varázslatosan jó volt. Aztán másik kedvencem, a hagyományos, svédasztalos kontinentális reggeli következett (ennél a résznél már valószínűleg hallhatóan doromboltam), és végül egy kis adrenalin (előadás 150 embernek), majd sikerélmény, mert az előadásom után pozitív visszajelzéseket kaptam. Ilyen a nekem való nap!
Tehát a dolgozós létnek is vannak előnyei, azon kívül is, hogy a klimatizált irodában meg sem éreztem a kánikulát.
Ráadásul a szép őszöm is jődögél... hmmm.

Most azért drukkolok a napos időnek, mert készül a házunk teteje. Az építkezés nagy kaland. Remélem, nem őszülünk meg teljesen, mire beköltözhetünk.