A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Almaani nekem a védőnő és a doki külön intézi...elküld ez is az is...én meg megyek. :D :D (mármint a vérvételt)
A védőnő szerint az ellenanyagot nem árt havonta megnézni..hát nem tudom.

Bogi jobbulást,tegnap láttam a hiradóban,hogy tovább tart az influenza járvány.Már igazán vége lehetne.
Vendég

Én 2 szer voltam teljes vérképen eddig meg a cukorterhelésen.
Tényleg durva hogy már 4 szer voltál Bárány!
Vendég

Bogi!
Gyógyulj meg gyorsan!
Jobbulást neked! :roll: :roll:
Vendég

Belegondoltatok, hogy sokunknak Ikrek jegyű babája születik?
Amit tudok róla, az nem egyszerű jegy... :roll: :D Izgő-mozgó, nyughatatlan, stb. :D A június második felében Rákok születnek, azok sokkal nyugisabb gyerekek (én is Rák vagyok) és jóval könnyebb velük. Már nagyon kíváncsi vagyok az én kis izgő-mozgómra!!! :lol:

almaani
Kép
almaani

http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_id=3968&cikk=BM

Ez milyen?Már ha eggyáltalán látni... :oops:
Vendég

Bogi, jobbulást!!!
Almaani, örülök hogy már jól vagy!!! Én ezt az izgő-mozgó dolgot már most érzékelem. :D Én egyébként kos vagyok, szóval én sem vagyok egy nyugis alkat. Viszont a párom halak, ő viszont elég "lassú víz". :lol: :wink:
Bárány, kinézetre teljesen jó.

Kép
sziszka82

Bárány!
Szerintem is jo igy kinézetre és az ára is teljesen jo! :)
Vendég

Bárány: Klasszul néz ki. Vagány. Viszont szerintem elég nagyra lehet összecsukni.

almaani
Kép
almaani

Köszi a jókívánságokat. Holnap nem is jövök dolgozni. Pihi lesz.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:55-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:56-kor.
pironya

Na, ezt jó tudni, én is nyilas vagyok, a babám meg ikrek lesz, ha minden igaz. :)

Én is május 1-ig készülök dolgozni, de már számolom a napokat...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok!

Udv mindenkinek Angliabol, Stamfordbol. kepzeljetek itt olyan olcsok a babaruhak, vettem 6 cuki rugit meg egy ennivalo takarot 7000 ft ert. otthon a jobb helyeken, 2,3 rugit kapok ennyi penzert, s a takarorol nem is beszelek.Egyebkent nekem is alakul a pocim, ha hazamegyek, kuldok fotot.Egyebkent bari nemtom, te hogy hizhattal annyit tok vekony vagy, en jelenthetek hozzad kepest.

Kép
Kép
eyi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:56-kor.
pironya

Megjöttem UH-ról! Nagyon gyorsan végeztünk! :D Patrik nagyon jól van, normális mennyiségű a magzatvíz, BPD: 61,7/72,9, Feuer: 42,9, THX: 53,3.
És a fütyije 15 mm!! :oops: :D :D :D Végig kalimpált, nagyon tündéri volt, mint mindig! IMÁDOOOOOMMMM!!! :lol:

Meglátogattuk az éjjel szült barátunkat is, császáros volt, éjfél után 20 perccel lett meg a baba. Azért kellett császározni, mert az előző baba is császáros volt (mert túl keskeny volt a csaj csípője és nem fért ki a bébi), és most pedig papírvékonyra vékonyodott a heg és ezért kellett a műtét. De jól vannak mindketten. Viszont ami fura volt, hogy azóta csak 2x látta 20 percre a babát, és nekem az nagyon hiányozna. Sajnos ő még szoptatni sem tudja, mert volt mellplasztikája... úgyhogy nem egyszerű!

almaani
Kép
almaani

Almaani! Csupa jó hír!
Gratulálok!
Szép nagy baba már,főleg a kukija! :lol:

Sajna a császár ilyen,de holnaptól már biztos,hogy sokat fogja látni a babáját!

Nekem megint olyan hányingerem van mint az elején és mindjárt elalszom!
Biztos ez a hülye idő id,de nagyon gáz!
Megyek mert mindjárt jön Apa!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Akkor nekem is ikrek lesz a baba...
Én jun 18-ra vagyok kiírva de a doki 38-39 hétnél tovább nem vár...
Tehát jun eleje lesz. :D
Vendég

Képzeljétek már majdnem kész az első pulcsi amit anyám kötött a kicsinek..
Azt mondta ez a próba darab mert nagyon kijött a gyakorlatból,13 és 7 éve kötött a lányommal és a fiammal amikor terhes voltam..
A kettő között sem és azóta sem...
De mivel ugyan olyan jól megy neki ezért beindul a "gyártás" :D
Vendég

Én is nyilas vagyok, a férjem pedig ikrek és a kisfiunk is ikrek lesz. Ha olyan lesz, mint az apja volt, akkor nem sokat fogok tudni pihenni mellette. Már most is izeg-mozog, tegnap este is "bulizott" odabent, csak tudnám ilyenkor mit csinál, gyakorlatoztatja az izmait, vagy a köldökzsinórral játszadozik? A múltkori UH-n is állandóan mozgolódott, alig lehetett követni és a lábacskái folyamatosan jártak, olyan volt, mint mikor a medencében taposod a vizet és próbálsz fenn maradni. :lol: :lol: :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem volt időm visszaolvasni. A festéssel végeztek, tegnap volt anyukám nálunk, segített takarítani.
Ma voltunk a genetikai kontrollon. Sajnos Botinál a magzatvíz több az átlagosnál és 7-8 mm pyelon tágulata (vesetágulat) van. A doki próbált megnyugtatni, hogy ez nem gáz, mert a normál érték felső határát súrolja és a magzatvízzel az lenne inkább a baj, ha kevés lenne. Nem nyugodtam meg. Vízesedésem van és egy kis gyulladásom (újra). Szóval röviden ennyi. De a babák ehhez képest nagyon jól vannak, szépen fejlődnek. Az asszisztens csajszi nem tudta megnézni a szívhangjukat mert állandóan ficánkoltak.
Két hét múlva megint mennek kell genetikai kontrollra. :(

ikrek jegy:
Én is úgy olvastam, hogy örökmozgók, minden érdekli őket, stb. Szóval nagy valószínűséggel az ikreim ikrek lesznek. Ez a viselkedésükön már mutatkozik.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

almaani: gratulálok a nagy fütyishez :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csatlakozom Mankához... H.P. most nagyon fogvatart... :oops:
Meg a konyhámat is vissza kellene pakolni...

Melike
Nagyon jó az a laboreredmény... annyi eltérés belefér...
Vendég

Sziasztok!

Ma alig voltam,mert itt volt a húgom meg a kislánya és vele játszottam.

Sóskát csináltam krumplival meg tojással és olyan jót ettem,hogy ihajj! :lol: :lol: :lol:

Bárány:jó a babakocsi nagyon.Nekem ilyesmik tetszenek.Az ára is jó.

Kép
melike

Ahogy olvasom,elég sokan vagyunk Nyilasok! Én is az vagyok!
Engem nagyon érdekel az asztrológia,sokat foglalkozom vele.
Az esetek többségében ki is szoktam találni,hogy az illető milyen jegyben született.
Én azon imádkoztam,hogy nehogy Rák gyerekem legyen! A víz jegyűektől menekülök.Az engem kiolt.
De még ha 2 héttel túlhordom,akkor is Ikrek lesz... :wink:

Almaani!
Nem tudom milyen műtétje volt a barátnődnek,de a mellplasztikák után (kisebbítés,nagyobbítás,felvarrás után) NYUGODTAN LEHET SZOPTATNI!!! Tej ugyanúgy termelődik,a mirigyek meglévőek. Lehet utána is szoptatni!

Kép
orsitigris

bogi: Jobbulást!

Csajok, ámulok és bámulok, nagyon szép és helyes pocitok van. :D

Szilvi

szilvaqueen

Köszi gigi!

Kép
melike

Szilviqeen:érdekes,hogy ilyen gyakran jártok genetikai vizsgálatokra ultrahangra de nem csak te hanem a többiek is...én meg ehez képest mint valami ősasszony szinte orvosi vizsgálatok nélkül vagyok.
Jó ez így vajon???
Csak hogy az ultrahangot említsem 18 hetesen volt és 30 hetesen lesz...ennyi idő alatt itt mindenki 6-szor megy kb....
Na mindeggy megpróbálok bízni a dokimban...biztos tudja mit csinál

Fütyi mérés? na ez a másik amit még életemben nem halottam :oops:
Vendég

Mostmár mégjobban utálom Harry Pottert :twisted:
Miatta kell magammal dumcsiznom :(
Vendég

Én sem szeretem a Harry Pottert

Bárány: nekem is csak a két baba miatt és a rossz AFP miatt kellett visszamennem kontrollra, most meg majd emiatt a tágulat miatt kell két hét múlva.
Ne aggódj, a barátnőm is 18 hetesen és 30 hetesen volt csak uh-on. Most fog szűlni a napokban.

Szilvi

szilvaqueen

Bárány:miért érzed úgy,hogy magaddal dumcsizol?
Amúgy tényleg mindenki AZT olvas?

Kép
melike

Szilvi nem akarok olyan okoskodónak tünni és ahogy ismerem magam nagyon bepánikolnék ha az én babámnál látnának vesetágulatot,de szeretnélem megnyugtatni,hogy sok ismerősömnél halottam már ezt,és eggyiknek sem lett a babájával semmi...
Én a lottó 5-ösömet rátenném,hogy nálatok sincs semmi,csak okoznak neked egy kis idegeskedést mint Stellának akinél hálistennek szintén nem volt semmi
Vendég

melike:csak túloztam egy kicsit.. :oops:
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.04 16:57-kor.
pironya

bárány: hát most én is bepánikoltam, de próbálom nyugtatni magam, nem lesz semmi baj.

Szilvi

szilvaqueen

[quote="bárány"]M írta:bárányostmár mégjobban utálom Harry Pottert :twisted:
Miatta kell magammal dumcsiznom :(

Akkor utálhatod a lakásfelújításomat is... :wink:
Vendég

Bárány
Nekem mindig van UH, mikor a dokimhoz megyek... ha nem is 3d-s, de sima biztosan...
Labor... most volt a második... majd még egyszer lesz...
Vendég

Gigi!
De kicsi a világ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok,
na bakker, most is van termés. nem lehetne hogy amig nem vagyok itt, nem írtok ilyen sokat? :D

pocakok: olyan IGAZI kismamis pocakotok van, nekem meg alig valami. ez nemééér. :( oké, délután már jobban láccik, de akkoris.

vérvétel: nekem 2-szer volt eddig, egyszer még az elején amikor mindent néztek, aztán meg az afp. jövőhét utáni héten lesz a terheléses cukor.

uh: volt a 6. héten, aztán a 12. héten, aztán a 18. héten.... aztán múlt hét szerdán a 4D, jövő héten megint megyünk 4D-re, de már csak mozizni, mert múltkor nem látszott, és azt mondták hogy megfelezzük az árát, múltkor inkább mértek, most meg mozizunk, ha a Nagyságosúr is úgy akarja. mondjuk eddig minden uh-t végigaludt, azt is úgy hogy vagy elfordult, vagy keresztbe tette a kezeit az arca előtt. :lol:

almaani: 15 mm??? uuuh, a miénknek múlt hét szerdán volt 10 mm, és már arra is azt mondták hogy nagynak számít. :D

festés: hajjaj... márciusban a hálószobából kezdődik a gyerekszoba-kialakítás. a kb 30 éves parkettát fel kell szedni, aztán vízszigetelés, betonozás, ... ezt sajna nem lehet megúszni festés nélkül. pedig tökjó narancssárga a szoba. :D

asztrológia: a férjem skorpió, én pedig rák vagyok skorpió aszcendenssel. amikor ezt valaki meghallja, mindig eldobja magát hogy úristen ez így együtt nem eccerű, de szerintem pont egymásnak lettünk kitalálva. :D... ami viszont ijesztő, az az ikrek gyerkőc. és ráadásul annyira a közepe, hogy esélyünk sincs se bikára, se rákra. pedig mindkettő jobb lenne.... szerintem már ezért borít ki az ultrahangon is. vaaah. :D anyukám is ikrek... azóta jövünk ki igazán jól, amióta nem lakunk 1 fedél alatt. :roll: :lol:

mia_snow

Mia!
ha délután jobban lácik a pocak akkor kérünk képet.
Én is küldöm rögtön. :D
Vendég

Moni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nem hiszek a horoszkópban...
Én oroszlán vagyok, apa bika, Peti rák...és nagyon jól megvagyunk együtt... :lol: :lol: :lol: :lol:
(ezeket is mindig puskáznom kell)
Vendég

Kép 25 hét 3 nap :roll:
Vendég

Bocs félig benne van a lakás,azt ne nézzétek. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Én is Harry Potterbe temetkeztem az utóbbi napokban. :oops: :oops: De azért titeket is elolvastalak mindig. :lol: :lol:

Nálunk is márciusban kezdődik a babaszoba felújítása. Már előre félek. :roll: :twisted: Parketta csere, festés, villanyszerelés. Azt hiszem nem ilyen sorrendben. :oops:

Vérvétel négyszer volt idáig. 10. héten vérkép, 12. héten genetikai kockázatszűrés, 16. héten AFP, 24. héten vérkép+terheléses vércukor. Uh sokszor volt, főleg az elején, az előző vetélés miatt.

Apukám és az öcsém ikrek jegyű. Mindketten halál nyugisak, otthonülőek, egy könyvvel a kezükben elvannak órákig, a hangjukat sem hallani. Kíváncsi vagyok, hogy az én ikrek-babám milyen lesz. :lol: Én bika vagyok és nagyon örülök, hogy kicsúszunk a bika jegyből, mert abból sok jó nem sülne ki. :twisted:

Mai menü: zöldborsó főzelék, sült kolbásszal.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Moni - szép pocak!

Bárány - én úgy tudom, hogy a terhesség alatt ált. 5 UH-t szoktak csinálni, ebben benne van az első is, amikor megállapítják a terhességet, de bármikor ránéznek a babára, ha azt a baba vagy a mama állapota úgy kívánja, illetve ha a szülők kérik, hogy nézzenek rá. Szóval alap esetben a 18. heti után a következő a 30/31. héten jön. Ez szerintem is kevés, ha lehetne mindig ránéznék, a múltkor kértem is.

Gigi - te mit tudsz, ugye a sok UH nem hat a babára? És mi a helyzet a 4D-vel? Mert a férjem már nyaggat, hogy mozizzunk újra!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Nekem is megnyugtatóbb lenne ha gyakrabban ultrahangoznának...
Ha valami baj lenne biztos meg is tennék,de kérésre tuti,hogy NEM.
Fölöslegesen nem pazarolják az egészségügy drága idejét és pénzét :D :D :D :D :D :D :D
Remélem nem lesz semmi baj és akkor elég a Manka álltal említett 5.Merthogy alapból ennyi van,valóban...

Most pl szeretném látni,hogy nőtt-e mert én a hasamon azt látom,hogy nem nő,fekve szinte nincs is.Pontosan tudom,hogy a has mérete semmit nem számít de az agyevő bogaram most ezt mondja... :oops: Meg magzatvíz stb azért jó lenne tudni..
Na mindegy ez van és kész.
Vendég

Moni: nagyon csini pocak! :D

Orsi: a csajszinak biztos olyan műtéte volt, amitől nem szoptathat, mivel kicsinyítették és a mirigyállomány nagy részét kivették. Részleteket nem tudok, csak a lényeget. Tudom, hogy más tipusú ciciműtétnél lehetne, de nála nem. :?

Bárány: a kötelező UH nálunk is eddig csak sokkal kevesebb lett volna, de mivel én megyek 4 hetente dokihoz, ha van valami, ha nincs, ő mindig megnéz. :D Én pedig ennek csak örülök!!! :lol:

Szilvi: nyugodj meg, minden reendben!! Hallgass a dokira, ő úgyis mondaná, ha ez picit is gond lenne. Egyébként érdekel, hogy a sok magzatvíz miért lehetne gond? Ugyanúgy a vesetágulatról sem tudok semmit! :oops:

almaani
Kép
almaani

Akkor tényleg az eggyetlen vagyok akit nem ultrahangoznak ha kell ha nem :( Na mostmár elkeseredek :(
Vendég

Bárány: van saját nődokid? Mert neki simán mondhatnád, hogy szeretnél egy UH-t, hogy mennyit nőtt és amúgy is mizújs?

almaani
Kép
almaani

Almaani:természetesen van 13 éve ugyan az mindkét gyerekemet nála szültem ismerheted a tv-ből is Dr Ádám Zsolt adjunktus.Elég elismert a szakmában,de nem szereti ha én diktálok,úgyhogy ha vannak is kételyeim néhanap...megpróbálok bízni benne... :?
Amúgy ha nem tudtam volna ,hogy itt mindenki ennyit jár simán elhittem volna ,hogy annyi elég amennyit én járok :lol:
Végül is a másik kettővel is ennyit voltam csak nem volt internetünk :D :D
Vendég

Moni:szép poci!

Szerintem egyre jobban igazodunk hasban.Na,nem azt mondom,hogy egyforma,de nincsenek olyan nagy külömbségek.(legalábbis képek alapján)

Nálunk sem úgy működik,hogy mindig UH.-oznak.Összesen 4-szer voltam.Legközelebb a 4D.

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: