sziasztok,
na bakker, most is van termés. nem lehetne hogy amig nem vagyok itt, nem írtok ilyen sokat?
pocakok: olyan IGAZI kismamis pocakotok van, nekem meg alig valami. ez nemééér.

oké, délután már jobban láccik, de akkoris.
vérvétel: nekem 2-szer volt eddig, egyszer még az elején amikor mindent néztek, aztán meg az afp. jövőhét utáni héten lesz a terheléses cukor.
uh: volt a 6. héten, aztán a 12. héten, aztán a 18. héten.... aztán múlt hét szerdán a 4D, jövő héten megint megyünk 4D-re, de már csak mozizni, mert múltkor nem látszott, és azt mondták hogy megfelezzük az árát, múltkor inkább mértek, most meg mozizunk, ha a Nagyságosúr is úgy akarja. mondjuk eddig minden uh-t végigaludt, azt is úgy hogy vagy elfordult, vagy keresztbe tette a kezeit az arca előtt.
almaani: 15 mm??? uuuh, a miénknek múlt hét szerdán volt 10 mm, és már arra is azt mondták hogy nagynak számít.
festés: hajjaj... márciusban a hálószobából kezdődik a gyerekszoba-kialakítás. a kb 30 éves parkettát fel kell szedni, aztán vízszigetelés, betonozás, ... ezt sajna nem lehet megúszni festés nélkül. pedig tökjó narancssárga a szoba.
asztrológia: a férjem skorpió, én pedig rák vagyok skorpió aszcendenssel. amikor ezt valaki meghallja, mindig eldobja magát hogy úristen ez így együtt nem eccerű, de szerintem pont egymásnak lettünk kitalálva.

... ami viszont ijesztő, az az ikrek gyerkőc. és ráadásul annyira a közepe, hogy esélyünk sincs se bikára, se rákra. pedig mindkettő jobb lenne.... szerintem már ezért borít ki az ultrahangon is. vaaah.

anyukám is ikrek... azóta jövünk ki igazán jól, amióta nem lakunk 1 fedél alatt.