Hú ez izgi
Málnalevél tea és homeos bogyók:
Nekem azt mondta a doki se ellene se mellette nem tud mit mondani. Ártani nem árt, ha akarom kipróbálhatom, de ő még nem vette észre, hogy segítenének, pedig jó pár szülést már levezetett (az utóbbi magánvélemény volt)
Mégis én úgy vagyok vele, ha nem árt, hát legalább a málnalevél teát és a gátmasszázs olajat kipróbálom
Vizesedés: Biztosan utálni fogtok, főleg Gremese
Motiot
Te mondod, aki most pórszívózta végig a lakást és még babaszobát is akar rendezni??!!
Amúgy Ábelnél mit jelent a hiszti?? Csak azért kérdem, mert van ám nekem egy nemsokára (szeptemberben) 4 éves öcsém, aki szintén írtó hisztis, de én arra gyanakszom azért, mert anyuék mindig engednek neki, így tudja ezzel eléri, amit akar. De most már nem vagyok benne biztos…ez mennyire gyakori nálatok? Meg tudod nyugtatni?
Hát a kórházba indulás nálunk is érdekes abból a szempontból, hogy én Szigetszentmiklóson párom meg Pesten van. És most még a kocsit itthon hagyja nekem. Bár lassan szerintem neki kellene autóval járnia, hogy időben hazaérjen.
Kaqk
Húú, de jó akkor ti szülésre készen álltok, mi még összepakolva nem vagyunk. Azért majd azokból a szép pocis képekből teszel fel ide is?
Szia Gréta
A 34. héten már semmi gond nem lehet. Azért bíztató, hogy ilyen ici pici babát is meg tudtak menteni
Gremese
Azt hiszem te is onnan rendelted a szopipárnát, ahonnan én. Neked nem csörög?
Heni
Én nagggyon izgulook!! De remélem majd elmúlik
De most már rámtört, hogy nagyon szeretném már látni milyen lett a mi kis Lillánk
Csajok, hogy milyen kellemes ez a hüsi
Timi
Nagyon édes a picúr.
Vadvirág
Az igen, de szép nagyok
Hajni
Hát kiváncsi vagyok Marci mit szól majd
Timi26
Jajj kis hercegnő, nagyon szupi ez a torta
Anitja
A miénk sincs megírva, csak a cucc van rajta, de az adatokat nekünk kell kitölteni Lilla nevére, ha megszületett és az én TAJ számom első száma előtt egy 8-ast kell írni rá.
Mit szólt a dokid, hogy otthagyod? Miért is váltasz?
Banita
Nagyon sajnálom. Részvétem.
Gremese és sokat írtam és nem írom, hogy bocsika
Niki
Jujj ez izgi, az már nemsokára itt van.
Miléna
Na talán végre jön már Zéti!
Ma esküvőn voltunk, így készültek jó képek rólunk, de már nincs erőm feltenni

Beatrice ma