A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megjöttem, citológiám kész, myómák nem nőnek, a méhemet nem kukolta belülről. :D Maszek mentem, nem is fizettem sokat 5000Ft.
Szilvi szép a vonalzód, akkor hajrá kezdődnek nálad is a vizsgálatok. :wink:

Kép
muzsuzska

Na nekem olyanon még nem volt az ex.És nem is hiszem,hogy lesz!!De nem baj. :?

Kép
martik77

Helló Zsuzsó! Akkor nem tudtad meg,mi van.Nem is említetted a tüneteidet?

Kép
flóra 11

Helló, hazajöttem. Most eszünk valamit, aztán majd jövök.

KépKép
benó

De a miómákat is uh-val nézte, nem? Akkor csak látta a méhedet is. :roll:

Kép
flóra 11

De ne tűnjetek el. :?

KépKép
benó

Na, milyen egyszerre jön mindenki. De azt hiszem én is eszem lassan vmit. Aztán jövök.

Kép
flóra 11

Nem mondtam semmit,se mert ki volt akadva a fogigátlóra! :D :D :D

Kép
muzsuzska

De azt mondta, hogy ő csak csendes szemlélő maradhat a terheségig, azt mondta alig várja,én is.... :roll:

Kép
muzsuzska

Jön az Andi, majd jövök, nem tudom, mikor.

KépKép
benó

Ez aranyos, hogy alig várja. Hát igen,most ő kikerült a játszmából.

Kép
flóra 11

Lányok itt olyan meleg van mintha tavasz lenne!!!!!!

Kép
muzsuzska

Rendicsek Benó,nem szaladunk el. :wink:

Kép
flóra 11

Mentem enni és átöltözni mert megsültem. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Gondolom nálunk is meleg van, nem tudom,nem voltam ma kint,de sokat nyitogatom az ablakot,mert nekem is melegem van. A F.már levette a fűtést is.

Kép
flóra 11

Jobb is ha te intézel mindet magadnak Zsuzsi mert úgy legalább haladsz előre!!! :D

Helló Benó!! :D
Szia Benó!! :(

Kép
martik77

küldök egy pár májusi dolgot csak neked Zsuzsi!!! :wink: Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép
martik77

Kép

Kép

Kép
martik77

Megjött a szülőiről az ex. Állítólag nem volt semmi érdekes, csak általánosságban beszéltek.

Kép
flóra 11

Jaj, de szépeket küldtél Márti! :D

Kép
flóra 11

Nekem meg fáj a gyomrom. :?
Na de ez nálam nem újdonság. :? :D

Kép
martik77

Kajában maradtam a párolt brokkolinál egy bögre teával. Teából ma megittam egy liternyit már, vízből szintén eleget fogyasztottam.Pótlom a hiányt. Teljesen kiszáradt még a bőröm is.

Kép
flóra 11

Jaj,Márti,ne kezdd most Te. :(

Kép
flóra 11

Story tévén most kezdődik a Dowling atya nyomoz.Ezt is szeretem nézni. :D

Kép
flóra 11

Anyám valahogy nem érkezett meg a beígért kajával. :? Mondjuk nem is nagyon számítottam rá. Holnap majd főzök valami egyszerűt.

Kép
flóra 11

Én a miskolci tv-n nézem a híreket de csak felidegesít.
Ide jött valami roma képviselő aki megállapította egy fél napi sétából,hogy egyáltalán nem rossz itt a helyzet!!Na köszi!! :x

Nem az én gyomrom már csak ilyen.
Ami zavar az inkább az,hogy fulladok.Nem erősen csak épp észleltetően.
Holnap meg is említem a dokinak. :)

Kép
martik77

Na igen...ígér meg,ne add meg ...... :?

Kép
martik77

A fulladás gondolom azért van,mert felnyomja a babus a gyomrodat,az a rekeszizmodat,az meg a tüdődet.Kevés a hely.

Kép
flóra 11

Biztos így van,meg azért a súlyom is nőtt rendesen.
De ha már ott vagyok megemlítem. :)

Kép
martik77

Megyek helyrehozom magam egy jó zuhannyal!!! :wink:

Kép
martik77

Ez rám is vár,de majd 8-kor megyek. Addig még tévézek.

Kép
flóra 11

És pont ideértem a híradó lényegére.(Miskolc Avas)De halom,hogy a Házon kívül c műsorban erről lesz ma szó! :shock:
Na ezt valahogy megnézem(ha el nem alszom)! :)

Kép
martik77

Benó,ezt neked is küldöm:

A makacs fejfájás jelentkezése a kiszáradás előjele lehet. A szervezet jelentős folyadékvesztésének legelőször jelentkező és egszembetűnőbb jele számunkra a vizelet színének megváltozása. A normális vizelet világos sárga színű. Ha a szervezet folyadékot veszít, a vizelet színe sötétedik, szalmasárgává, súlyosabb kiszáradásnál barnássá válik és besűrűsödik. Ha ezt észleljük, egyszerre kisebb adagokban, de sok folyadékot kell fogyasztanunk. Átlagosan meleg környezetben legalább napi 2 liter folyadék elfogyasztása ajánlott. Meleg égövi környezetben ennek a kétszeresére is szükség lehet. Egyes folyadékok azonban, erőteljes vizeletképző hatásukkal, maguk is növelik a szervezet folyadékvesztését. Ilyen italok a cukrot és koffeint tartalmazó kávé, tea, és cola, valamint a szódavíz és más savas italok: a szénsavas üdítők és a savas citruslevek, például a citromlé, a narancslé, a grapefruitlé. Az alkohol tartalmú italok ugyancsak rendkívül súlyos és veszélyes kiszáradást képesek okozni! Ezzel szemben a növényi rostokat tartalmazó, nem savas gyümölcslevek, mint például a szőlőlé, almalé, baracklé, mangólé, paradicsomlé, valamint a szénsavmentes árványvíz képesek a kiszáradást megakadályozni. A fentiekben leírt körülmények egymást erősítő hatása esetén, ha nem fogyasztunk megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot, már 1-2 nap múlva komoly, orvosi segítséget igénylő kiszáradásos állapotba kerülhetünk.

Kép
flóra 11

Reggel is Miskolc volt a tévében.Valami kilakoltatásokról volt szó. A polgármester is beszélt.Mondta,ha személyes ügyek miatt történik a kilakoltatás,mint pl.késői randalírozás napirenden,akkor nem tud segíteni.

Kép
flóra 11

Most azért tesz meg mindent a polgármester mert tudja ha az emberek ellen fordul(akik dolgoznak,fizetik a számlákat)akkor neki vége itt mint polgármester.

Kép
martik77

Sziasztok!

Hoztam Nektek 4D-s képeket Beni bébiről... tiszta apja, legalábbis a szája, és a nózija... :)

Kép

Heni

Kép
szheni

De ÉDES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Én megyek lefekszek.

Puszi mindenkinek!!! :D

Kép
martik77

Micsoda éles felvételek! Ez is ritkaság. :D

Helló Heni!

Kép
flóra 11

Helló! :D Van még valaki?
Volt az Andi, aztán elmentünk boltba kenyérért. Most itt vagyok. Egyből jöttem hozzátok.
Útközben láttam szép kis Benit. Nagyon aranyos!!! :D :D :D :D

KépKép
benó

Még nem olvastam vissza, csak futólag, és látom, hogy fulladsz, Márti. Az én ikres társaim is fulladnak, mert fent vannak a babok. Neked Kis Vuk meg már tök nagy, aztán azért van. De gondolom, nem kellemes. Kitartás. :idea:

Ildó, köszi a fejfájásról a tudnivalókat, képzeljétek, elmúlt végül magától, vagy nem tudom, de MagneB6-ot ettem meg kálciumos pezsgőtablettát, de szerintem tudjátok, attól fájt, hogy nem sokat alszom mostanában. :D

KépKép
benó

Heni aranyos a nagyfiú!!!!

Márti, köszönöm a májusi képeket! :D

Elfelejtettem mondani ezt kaptam anyámtól: :D :D :D

http://www.topshop.hu/hot_pan_grill_rec ... 75-pc.html

Kép
muzsuzska

Még itt vagyok,mert szörföztem még a neten :lol:

Kép
martik77

Sziasztok

Ma dolgoztam jó sokat...kisikáltam a fürdőt,a vécét,mosogattam,pakoltam,sétáltunk inassal,jó sokat játszottunk,már a kiságyában alszik...:)

Beni baba nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látom Ildó jobban van...helyes,tessen még pihenni...!!!!

Holnap menek bölcsibe várólistára tetetni Gergőt,asszem k....g Gyurcsány miatt nem lesz tesója... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vettem ma egy térdgatyót nyárra is..:)

Most ideengedem apát,mert régen gépezett,reggel jövök...)

Jóéjt...cupp...)

Kép

Kép[/
tancsu

Látom mindenki lekopott.
Akkor én is megyek!
Kép

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: