Sziasztok!
Evita,
én is irigykedem, nagyon szeretem őket, szerintem nagyon jó színészek:) Köszi az Erikás infót!
Erika!
HATALMAS GRATULA ÁDÁMKÁHOZ!sOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT NEKTEK!
Orsi!
A csipővizsgálat egyáltalán nem szörnyű, legalábbis nálunk nem volt az. A sima vizsgálaton az ortopédus, kétszer kört írt le
a lábával és ennyi. Az UH-n pedig oldalra fordítják (pucéran) és meg kell tartani, hogy ne mozogjon (ezt általában nem szeretik a babák)
és sima ultrahangvizsgálóval megnézik. Kb. 5-5 perc a két vizsgálat. Nekem Dóri csak azért sírt mert lefogtam, egész addig semmi
baja nem volt.
Érdekes, mert nekem Dóri kisebb korába sose bukott, most viszont néhányszor már előfordult kisebb mennyiség, de nem közvetlenül
kaja után, hanem kb 10-15 perccel utána, amikor már letenném játszani vagy aludni.Sőt mostanában az orrából is jön neki kevés tej ilyenkor.
De egyébként nekem nem sokat bukik a lányzó.
Gyevacska!
Drukk a cukorterheléshez, nem olyan szörnyű.
Vivi!
Csuklás: nekem nagyon sokat csuklott és csuklik még most is, szinte minden evés után. Mondjuk hozzáteszem, nekem a hasamba is rengeteget
csuklott. A védőnőmmel is beszéltem, azt mondta, hogy őt nem zavarja annyira mint minket. Egyébként általában ez igaz is, de van úgy hogy
annyira csuklik, hogy sírásba torkollik az egész, de legalább ilyenkor abba marad a csuklás:) Vagy így, vagy magától múlik el.Próbáltam már visszatenni
cicire, citromlevet adni neki, de semmi nem használt, ezért amíg nem sír hagyom.Bár engem eléggé zavar, úgy sajnálom!
Anna!
Édi a babókád:)
Nekem nagyjából stimmelt az utolsó uh-s súly. 3200 körül volt az UH-s súly és végül 3340grammal született.
Suzy!
Megnéztem a képeidet és nagyon nagy a pocid, de nagyon jól áll:)
Nyuszika,
üdv köztünk! Szerintem teljesen normális ha változnak a tünetek, ez így lesz végig.Gratula a picurhoz és a sikeres lombikhoz!
Jaj lányok el kell mondjam nektek olyan boldog vagyok, mert ma reggel a nagy ágyba tettem Dórit a reggeli szopi előtt és
képzeljétek el a hátáról a hasára fordult.

:) Aztán visszaforgattam és újra megcsinálta. Olyan büszke vagyok rá, csak azt sajnálom
hogy nem tudtam videóra venni, mert mire bekapcsoltam nem csinálta, de így olyan boldoggá tett
Többieknek is sok puszi, de most mennem kell!