A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Menion
Örülök, h jól vagytok és h jelentkeztél!
Nagyon drukk, h sikerüljön megoldani a szopit!

Nomi
Neked kitartást! Márcsak napok kérdése! Beszélgess kicsit a babáddal, h már szeretnéd látni. Hátha...

Orsi
Nem csodálom, h megijedtél, amikor beriasztott a légzésfigyelő! :shock: :shock: :shock:
Milyen jó Neked/Nektek, h otthon vagytok! Biztos a nagyszülők is örülnek, h unokázhatnak! :) :D
Köszönjük a Barni dicsiket!
Dalma is gyönyörű! :D Olyan szépen kikerekedett a pofikája. :)

Megnéztem a cikket. :? :( :cry: Szegény baba! Az ilyeneknek nem kell gyerek! Annyian vágynak babára, egy ilyen meg... :evil: :evil: :( ÁÁÁÁ!!!!

Andi
Nagyon szép Dorka is! :)
A kötelezőkön kívül te milyen oltásokat adattál be a Kicsinek?

Suzy
Sajnálom, h már mindenhogy kényelmetlen! :( De gondolj bele, h erre a kis pocakba töltött időre Cipikének még szüksége van. Kitartást!
Nem engem kérdeztél, de:
Homeo-bogyik és málnalevél tea:
A málnalevél teát én ittam kb. 4napig, aztán szültem... :) A homeobogyókat akkor akartam kezdeni, amikor bementünk vérzéssel. De a szülés alatt ettem őket. (Ha másra nem, arra jó volt, h az édes íze energiát adjon. :) De lehet, h segített is, mert akartam, h segítsen.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi!
Köszi, Dorka nevében is:)
Durva ez a cikk, ilyenkor olyan mérges tudok lenni az ilyen nőkre :twisted: :twisted:

Vivi!
Neked is köszi:)
Én a kötelezőn kívül csak a Prevenar-t adattam be neki ez nem kötelező, ingyenes és szinte mindenki beadatja. Ez az agyhártyagyulladás, vérmérgezés, bakteriémia (baktériumok jelenléte a véráramban), tödőgyulladás és a középfülgyulladás ellen véd.
Védőnőmmel beszéltük még a Rota vírus elleni oltást, de végül nem adattam be neki. (nem túl olcsó)

andicsiga

Sziasztok Lányok!

Látom termeltetek, míg én egész nap nem voltam! Jó volt olvasgatni!
Nézzetek hülyének nagyon, de nekem a kedvenc színésznőm Angelina Jolie, és most egy köpésre forgat tőlünk, úgyhogy kimentem oda, hátha látom őt távolról, esetleg közelről is, de abban nem mertem reménykedni! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Távolról láttam nagyon sokáig, és végül sikerült olyan közel kerülni hozzá, hogy csak na! Fél méterre áll tőlem! Hát nekem ez iszonyatosan nagy élmény volt! Majd ezután Brad Pittel is találkoztam, ő autogramokat is osztogatott, mivel ő ráért, így sikerült szereznem egyet tőle, plusz még a kezemet is megfogtam! :lol: Muszáj volt leírnom nektek, mert ez nagy élmény volt számomra! Lehet,hogy nagyon hülye vagyok, de hát ez van. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anna
Örülök,hogy írtál! Sajnálom,hogy ilyen zsúfoltak a napjaid! Megértelek teljesen! Nagyon ügyes vagy! Kitartást!!!

Menion
Tök jó,hogy jelentkeztél, és minden rendben van Anna babával!
Nagyon szívesen! Örülök,hogy megtaláltam a telcsiszámod! Nagyon izgultunk értetek! De minden jó,ha a vége jó!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi
Sajnálom,hogy beriasztott a légzésfigyelő!! Szörnyű lehetett! :shock: :shock: Én is biztos frászt kaptam volna!! De szupi,hogy minden rendben van!

Suzy
Kitartás! Már nincs sok hátra! Nemsokára kint lesz Cipike, és könnyebb lesz a fekvés, mozgás!

Nomi, Erika
Hajrá, hajrá!!!! Várjuk a híreket!

Szörnyű volt olvasni a cikket a babáról! Hihetetlen mik vannak!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
gondolom micsoda boldogság végre egy kicsi időt otthon édes otthon lenni :roll: :wink: érezzétek jól magatokat :!:
ez a cikk :shock: :shock: :shock:

Vivi
igen, Cipikének még bent kell maradnia a jó kis helyen :wink:
köszi, h leírtad a homeós dolgokat :!:
Barnus annyira szép, azok a szemek :roll: :wink:

Evita
ez tök jó :lol: micsoda élményben volt részed, de hogy nézünk hülyének, igazán nagy szerencséd volt, h ilyen közel kerültél hozzájuk :wink: és milyenek élőben :?: mesélj :!:

Gabi
hogy vgytok :?: konvektor ügyben van előrelépés :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok!

Ezt a képet találtam a velvet.hu-n! Én vagyok a kék kabátos! :lol: Kép

Nagyon kedvesek, aranyosak, közvetlenek! Angie csak gyerekeknek adott autogramot, mert neki nem nagyon volt ideje. Mivel Brad-nek sok dolga nem volt, ő felnőtteknek is osztogatott autogramot! Angie smink nélkül is tök szép! :lol: És persze Brad se egy csúnya gyerek! :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Irigy vagyok! :oops: :roll: :D :D :D :D :wink:
Most márcsak Brad és Angie?!?!?!?!? :wink: :D :D :D :D :D :D

Andi
Köszi!
Igazából nekem is mondták a Rotát, de hallottam, h iszonyat drága. (2X18.000Ft) Mellette szól, h 1éves korig nagyon veszélyes, ha elkapja. De ellene, h ahol nincs ovis/kisiskolás nagytesó, nem tartanak állatot, és kicsit ügyelnek a tisztaságra és a látogatók kezet mosnak, azoknál kisebb a fertőzés veszély. (Nem veszélyeztetett kategória.) És mivel szájon át adják, a gyerekorvos mesélte, h volt gyerek aki kiköpte....
Amit írtál, azt én is tervezem beadatni. (agyhártya gyulladás ellen,.. stb.)

Suzy
Neked is köszönjük! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok Kismamik!

Péntek óta nem olvastalak titeket és úristen mikre kell itt visszajöjjek.

Menion-Laci
Nagy-nagy Gratula, üdv. a kicsi Annának köztünk. Laci nagyon meghatódtam, azon amit írtál.

Orsi
Légzésfigyelő jelzésekor szerintem én is így pattantam volna az ágyból. Egyébként melyik fajta légzésfigyelőtök van?

Nomi, Erika
Drukk mindkettőtöknek, reméljük rövidesen újabb kisembereket üdvözölhetünk a világon.

Többiek
Bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön-külön, de most is itt kell hagyjalak titeket, mert azt sem tudom, hogy mihez nyúljak suli ügyileg.

Velünk minden ok, szerdán megyek a cukorterheléses vizsgálatra, fúúúú már előre rosszul vagyok tőle.

Legyetek jók, vigyázatok magatokra és a babókra.

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Na ez a cikk… teljesen kiakadtam rajta!

Erika, Nomi! Húúú, megesz a fene, hogy mik lesznek a legközelebbi hírek Rólatok, Tőletek! Hajrá, csak ügyesen!

Suzy! Megnéztem a pocifotódat! Döbbenet… jó nagy! Cipike megdolgoz rendesen De csak így tovább, én az mondom!

Evita! Tiszta jó neked. Én csak a szomszéd blökivel futottam össze… A híradóban is volt szó a forgatásukról, sasoltam is rendesen, hátha felfedezek egy kék kabit, de erről nem voltak felvételek.

Orsi! Hát, nem csodálom, hogy nem tudtál nyugodtan aludni utána.

Gyevacska! Huhh, szerdára akkor megy a drukk, túlesel rajta hamar, ne aggódj. És elvileg nem annyira vészes, mint ahogy hírlik. Sulihoz kitartást!

Ma jókislány voltam, mert visszakerestem a hastapi téma kitárgyalását, csak okulásképp… Tök jó volt olvasgatni, aug. végén még ki hogyan állt pocakügyileg Persze most is jó! ;)

Uhh, megyek pihizni/aludni, ma sokat utaztunk, kivett belőlem rendesen!
Ölelést mindenkinek!

KépKép
manama

Evita, irigyellek! :oops: :lol: Amugy a heten BP het van a Viasaon, minden este adnak egy filmet tole, ma este a Hetedik megy, csak keson, fél 11kor kezdodik. :(

Orsi, durva ez a legzesfigyelo, en is sokat hallom, h sokszor fals a riasztas. :-/

Megvolt a 4D, minden ok, 1919 gramm, es van mar hajacskája. :))) Az arcat megint nem mutatta, hat ez van. De ahogy eljutottam a korhazba? elindultam fel 5kor Vörösvárról, de ott a keresztezodésben elszakadt a kuplung bowdenja (nem tudom, hogyan kell írni), így se elore, se hatra. Hala, intettem két hapsinak, akik odajottek segiteni, igy 5re hivtam egy taxit, es vegul beertem. Huzos volt! :-/

Mindegy, most keszul a fini spagetti egy poharka vörösborral! :D

Kép
presario

Jah, ez a cikk szörnyű....minek az ilyennek gyerek??? Pffff....

Két kérdésem lenne:

1. Hogy zajlik a csipővizsgálat...mennyire szörnyű...és mennyire sirnak a babák????? :?

2. Vivi, Gabi, Andi....mennyit buknak a babáitok?

Dalma mostanában elég sokat....vagyis sokszor keveset....de észrevehetően többet, mint 1 hete.... :? :(
Idegesit nagyon....bár tudom, hogy ez normális...na de....

Jaj, Erika...remélem rendben vagytok! Nemsokára találkozhatsz Ádámmal vagy már.....megtörtént, jujj..izgiii!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Anna!
De jó, szépen növöget Babó! :P
Nem mutatsz képet...??? :oops: :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Jó reggelt Kismamik, Anyukák!

Anna
Nagyon durva! Még szerencse,h vannak még rendes emberek, akik mentek segíteni!
A gmail-es címre nem teszel fel te is fotókat?

Gyevacska
Hajrá a sulival! :wink:
Biztos írták már többen is, de az a tuti, ha én is írom: Vigyél frissen csavart citromlevet a cukorterhelésre. Ha a cukros lötyihez adod, olyan mint egy túlédesített limonádé és könnyebb meginni! :)

Manama
Sikerült kipihizned magad?

Orsi
Bukás: De jó, h írod én is éppen kérdezni akartalak Titeket!
Barni is kb. 1hete kezdte, addig csak levegő jött vissza böfi címszóval, de nem régóta szabályosan olyan mintha hányna... :? :? :? :( Múltkor elcsúszott a pelus, és végig a hátam, gatyám, és természetesen a szőnyeg is.... :? Ma reggel pedig az orrocskáján is jött ki a tej.
Anyu szerint sokkal kevesebb, mint amennyinek tűnik, és ha lemérném bukás előtt is után nem is mutatna a mérleg különbséget, de akkor is.... :? :?

Viszont a másik kérdésem: mennyit csuklik a babótok?
Mert Barnira napi egyszer tuti rájön és akkor rengeteg levegőt nyel és nem is tud utána/tőle aludni.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

De, de, csak nem vmi fotogén! :(

Kép

Kép
presario

Kép

Kép
presario

Kép

Kép
presario

mi az a gmailes emilcím? Le vagyok kicsit maradva! :oops:

Kép
presario

Küldöm privibe a felhasználó nevet és a jelszót.
Ott a képek menü alatt csináltunk albumot és oda kerülnek a fotók.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Anna
Megkaptad?
Mert nálam nem jelent meg az elküldött mappába?
(Ha nem próbálom újra küldeni...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Wivi, megkaptam, köszönöm! :)

Kép
presario

Milyen nagy az Anna-baba! :) Marmint ugy ertem, h nekem most kb ekkora kisember van a poackomba, es döbbenetes volt most igy látni! :) Édes kis csöppség! :)

Lányok, nektek mennyire stimmelt az ultrhangos sulybecslés? Akkor lett a babo, mint amennyit kb az uh mutatott?

Kép
presario

Vivi!
Hát vhogy Mi is igy vagyunk...néha akkorákat hányik....másik nap meg semmi....érdekes!
Pl. tegnap szörnyű volt.......vagy 7 pelus bánta és kétszer vettem új felsőt....Dalmán meg szintén kétszer cseréltem rucit egyszer csak felsőt kellett kétszer rugit......
Utánaolvastam Én is, hogy eljön ennek is az ideje és bnőm mesélte, hogy Bálint babája....8 hónaposan nőtte ki a bukást....
Azt irják, amig hizik a baba nem kóros....de azért jelzem a védőnőnek, sztem tedd Te is ezt..... :) :?

Anna!
Nagyon édibédi!!!! :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Helló lányok!

Tegnap vendégeim voltak,aztán Roli kicsit nyűgös volt :?

Bukás:
Roli már nem bukik olyan durvát,de kb 2 hétig csinálta,hogy majd nem az egész kaja kijött (legalábbis nekem olyan soknak tűnt).Védőnővel beszéltem erről és azt mondta,hogy ne erőltessem a kaját,ha megáll pihenni.De egyébként nem olyan nagy probléma amíg hízik. :roll:
Én úgy mondtam neki,hogy sugárba hány a gyerek,erre kérdezte,hogy 1-1,5 méterre is el megy e ? :shock: :arrow: Na ez már baj lenne!!!! Hát mondom annyira azért nem,csak magát meg engem ér el. :roll:

Most ott tartunk,hogy néha amikor az oldalára fektetem akkor csorog neki ki egy kicsi.Ez sokkal megnyugtatóbb.

Csuklás:
Roli elég sokat csuklik(naponta tuti1-2×) és sokszor még a nyálát is félre nyeli (ez mondjuk csuklás nélkül is előfordul).Kis tea v. víz és elmúlik.

Csípő vizsgálat:
Engem is érdekelne!Andi??????

Anna!
De jó,hogy jöttél!
Hát nekünk akkora lett Roli amit uh mondott,de a koránál ugye jóval nagyobb volt.
Nagyon helyes a babád,örülök,hogy minden rendben van vele!
:lol: :lol: :lol:
Jaaaaaaaa és irigykedem Bradi miatt (mi apával csak így hívjuk itthon,vagyis inkább csak én :D )

Suzy!
Konvektor...........még semmi!Mára v holnapra igérte a gázos,de nem jelentkezett :twisted: Lehet,hogy ma felhívom és elküldöm a ......-ba.
Szép nagy a pocid,jó kis kerek! :D :D :D

Megyek,mert a "főnök" nyekereg! :)

Kép
cukigabi
Budapest

Jajj...a csuklás! :?
Dalma is elég sokat csuklik/ bár a pocakomban is sokszor csuklott volt, hogy 3szor is!/ de most a napi egy nekünk is megvan, elvétve van, hogy többször.....kinlódik akkor nagyon...!
De utána elpilled és elalszik!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok :!:

Erika
nagyon szorítok továbbra is, remélem minden ok veletek :!: :roll: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
köszi a pocak dicsit :!: :wink:

Ideért a front azt hiszem, éjszaka fájdogált a derekam, a pocakom és még néha most is szurkál egészen lent :roll: nehéznek érzem mindenem :roll: alig birok megmozdulni :!:

Annyira aranyosak a babáitok, nem győzök betelni velük :lol:

csuklás: Cipike is minden nap csuklik :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika írt:
Megszületett Ádámka! Császár lett! Mindketten jól vannak!

Ennyit tudok csak!

evita10
Budapest IX. kerület

Erika
gratulálok kicsi Ádámkához, Isten hozott a nagy világban :lol: jó egészséget, sok tejcsit, várunk nagyon :!: :wink:

Evita
köszi az infót :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika
Gratulálunk Ádámkához! Sok egészséget, tejcsit!! Várunk vissza a fórumba!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok! Amennyiben nem zavarok, szívesen csatlakoznék hozzátok :) Első babánkat várjuk mi is, lombik program keretében maradt velünk, aminek nagyon örülünk. Jövő héten megyek újabb UH-ra, bízom benne, hogy minden rendben van.

Szerintetek normális, ha a terhes tünetek változnak? Én eddig szerencsés voltam, csak álmosság és mellfájdalom van, de mára már a mellfájdalom elmúlt, maradt a fáradtság. Persze, hogy kevés a tünetem örülök és nem is, mert első baba és nem tudom mi a jó és mi nem....

Szép napot Mindenkinek

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Erika!

Sok szeretettel gratulálok én is Nektek és a kis Ádámnának is. Nőjön nagyra egészségben, boldogságban és kívánom, hogy a lehető legtöbb boldog perccel ajándékozzátok meg egymást!
Ügyesek voltatok!

Evita! Köszi a tudósítást!

KépKép
manama

Most csak annyit:

Erika
Gratulálok Ádám babához!

Várunk a részletekkel és fotókkal! :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nyuszika
Üdv köztünk! Mesélj még magadról, magatokról! Mindenre kíváncsiak vagyunk! 85ös szám a neved mögött a születési évszámodat jelzi? Ha igen, majdnem egyidősek vagyunk, mert én 86os vagyok! :lol:
Szerintem normális,hogy változnak a tünetek! Nekem is mindig más volt, és nem volt sok tünetem!

evita10
Budapest IX. kerület

Nyuszika!

Üdv köztünk, örülök, hogy jöttél és gratulálok a pocaklakódhoz! Jövő héten majd megy a drukk, hogy a következő UH is mindent renden találjon! :wink:

Szerintem teljesen normális, ha változnak a terhességi tünetek. Sőt, ha nem tévedek, terhességenként és kismaminként is változó, hogy milyen tünet van és milyen intenzitással.
Az természetes, hogy izgulsz, csak túlzásba ne vidd! ;)
Pihizz sokat!!!!

KépKép
manama

Nyuszika
Üdv. a topikban :!: :wink:
gratulálok a sikeres lombikhoz, szorítok, h minden ok legyen az uh-on+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hol lombikoztatok :?:
ne aggódj a tünetek miatt, sok minden fog változni, ingadozni, de állandóan tüneteket keresni meg nem szabad, mert abba bele lehet őrülni...majd szépen el kezd a pocakod nőni, a babó mozgolódni :wink: ...hát kell ennél biztosabb tünet :?: :wink:
boldog baba várást kívánok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok.
Picit lemaradva, de gyorsan pár sor!

Ádámka, Isten hozott végre :D . Gratulálok nagyon.

Nyuszika, üdvözlet :wink:

Menionnal nem tudom hogy áll a helyzet, de drukkolok a szoptatáshoz!

Nomi? Ti hogy álltok? Gondolok Rátok is sokat :)

Holnapig megint nem leszek túlságosan aktív, mert itt van anyukám, meglátogatott minket és most vásárolgatunk, lógatjuk a lábunkat, meg sok ilyen hasznos programokat pipálunk ki :P

De szerda délutántól alaposan visszaolvasok.

Pussz Mindenkinek :)

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok! Aranyosak vagytok, köszönöm a fogadtatást. :)

Igen, 85-s vagyok. Az esküvőnk tavaly szeptemberben volt, egyből belefogtunk a baba projektbe, de a várt pocaklakó csak nem akart beköltözni... Az orvosommal elkezdtük a szokásos alap vizsgálatokat, amikor kiderült apa gondok vannak. Ez még a szerencsésebb eset, mert bár lombikoznunk kellett, de én egészséges vagyok, így nagyobb volt az esély a sikerre is. A Dévai intézetbe járok még most is, első konzultációnk júliusban volt és szeptemberben megtörtént az első küzdelem. Úgy mentem be a dokihoz, hogy egy jó ideig nem akarok betétet használni és eddig úgy néz ki sikerült is :) Az első próbálkozás sikerült, ami jó dolog, mert a lombik program első küzdelme általában csak teszt... Hiszen nem tudják hogyan reagál az ember szervezete.
2 hete láttuk utoljára a manónkat, akkor már pulzált. Sok rémtörténetet lehet olvasni, így nagyon várom hogy lássam a kicsinket, de biztos vagyok benne, hogy rendületlenül nő. :) Másképpen nem is lehet.
Ami még nekem gond, hogy a program után a hormonok túldolgoztak bennem, így rengeteg fehérjét és vizet kell fogyasztanom.... Komolyan, nem is a terhesség, hanem ez a legnehezebb..... Már szeptember eleje óta így táplálkozok..........

Amúgy pesti vagyok.

Lassan majd megtanulom ki kicsoda és ki hol tart, addig meg örülök, hogy itt lehetek :)

nyuszika85

Nyuszika
Szuper,hogy elsőre sikerült a lombikbabád! És tök jó,hogy hamar kiderült,hogy mi a gond! Így nem kellett éveken át szenvednetek! Sok boldogságot a Babóhoz! Mit szeretnétek inkább lányt v. fiút? Nevekben már gondolkoztatok? Ne hallgass rémtörténeteket! Minden rendben lesz Babótokkal!

evita10
Budapest IX. kerület

Perszeeee, már foglalkoztunk a névkérdéssel :) Ha fiú lesz, akkor az apja nevét örökli, ha lány, akkor még nem tudjuk, de bújjuk az utónévlistát és már csak 5 lehetőség van :) Mindig, ha van indíttatásunk, megnézzük és szűkítjük a listát. Tudom, ráérünk még, de olyan jó ezeken gondolkozni :) Lehet, hogy elcsépelt, de mindegy a neme. Csak egészséges baba legyen. Amúgy meg, mivel azért tény, mindenki ezt kívánja, inkább lányt szeretnék. De az elejétől fogva azt érzem, hogy kislány van úton. Harcias, kemény baba, csak csaj lehet :)

Ki hol él? Van még pesti közöttetek?

nyuszika85

Nyuszika
örülök, h elsőre sikerült a lombik :wink: nem egyszerű dolog ez a sok hormon, mert dolgoznak rendesen, de a lényeg, h reagált rá a szervezeted és van pozitív eredménye :wink:
sokat jelent a pozitív hozzáállás :!: :wink: csak így tovább :!: :wink:
gondolom nem dolgozol :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Deee, miért ne dolgoznék?! Semmi nem indokolja...A lombik miatt a beültetés után 2,5 hetet otthon voltam, pihentem. Akkor rosszabbul voltam, mint munka közben.... Nem teltek az órák, idegeskedtem, neteztem (halál), unatkoztam, iszonyat volt. És persze fullra azt éreztem, nem sikerült. Meg is fogadtam, hogy a következő lombiknál nem maradok otthon ennyit... Hát igen, a következő lombik a második babánk miatt lesz :)

nyuszika85

Nyuszika
csak sokan nem dolgoznak beülti után, h még véletlen se kegyen baj, ill. veszélyeztetett munkakör :roll: de örülök, h birod a melót...tudom, h jobban telnek a napok és jobban lefoglalja az ember magát, Én 30. hétig dolgoztam két helyen :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika írta:
"Beszéltem a dokimmal és azt mondta,hogy Ádámka 4200g-mal jött a világra, boldogok vagyunk. Sajnos még nem láttam. Sokat gondolok rátok! Megy a drukk a következőknek!"

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Evita,
én is irigykedem, nagyon szeretem őket, szerintem nagyon jó színészek:) Köszi az Erikás infót!

Erika!
HATALMAS GRATULA ÁDÁMKÁHOZ!sOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT NEKTEK!

Orsi!
A csipővizsgálat egyáltalán nem szörnyű, legalábbis nálunk nem volt az. A sima vizsgálaton az ortopédus, kétszer kört írt le
a lábával és ennyi. Az UH-n pedig oldalra fordítják (pucéran) és meg kell tartani, hogy ne mozogjon (ezt általában nem szeretik a babák)
és sima ultrahangvizsgálóval megnézik. Kb. 5-5 perc a két vizsgálat. Nekem Dóri csak azért sírt mert lefogtam, egész addig semmi
baja nem volt.
Érdekes, mert nekem Dóri kisebb korába sose bukott, most viszont néhányszor már előfordult kisebb mennyiség, de nem közvetlenül
kaja után, hanem kb 10-15 perccel utána, amikor már letenném játszani vagy aludni.Sőt mostanában az orrából is jön neki kevés tej ilyenkor.
De egyébként nekem nem sokat bukik a lányzó.

Gyevacska!
Drukk a cukorterheléshez, nem olyan szörnyű.

Vivi!
Csuklás: nekem nagyon sokat csuklott és csuklik még most is, szinte minden evés után. Mondjuk hozzáteszem, nekem a hasamba is rengeteget
csuklott. A védőnőmmel is beszéltem, azt mondta, hogy őt nem zavarja annyira mint minket. Egyébként általában ez igaz is, de van úgy hogy
annyira csuklik, hogy sírásba torkollik az egész, de legalább ilyenkor abba marad a csuklás:) Vagy így, vagy magától múlik el.Próbáltam már visszatenni
cicire, citromlevet adni neki, de semmi nem használt, ezért amíg nem sír hagyom.Bár engem eléggé zavar, úgy sajnálom!

Anna!
Édi a babókád:)
Nekem nagyjából stimmelt az utolsó uh-s súly. 3200 körül volt az UH-s súly és végül 3340grammal született.

Suzy!
Megnéztem a képeidet és nagyon nagy a pocid, de nagyon jól áll:)

Nyuszika,
üdv köztünk! Szerintem teljesen normális ha változnak a tünetek, ez így lesz végig.Gratula a picurhoz és a sikeres lombikhoz!

Jaj lányok el kell mondjam nektek olyan boldog vagyok, mert ma reggel a nagy ágyba tettem Dórit a reggeli szopi előtt és
képzeljétek el a hátáról a hasára fordult. :):) Aztán visszaforgattam és újra megcsinálta. Olyan büszke vagyok rá, csak azt sajnálom
hogy nem tudtam videóra venni, mert mire bekapcsoltam nem csinálta, de így olyan boldoggá tett :D :D :D

Többieknek is sok puszi, de most mennem kell!

andicsiga

Erika!
Gratulálok Ádámkához....és mekkora legényke lett,jujj de jóóóó!
Gyere minél hamarabb, várunk! Puszikaaaaaaaa!

Andi!
Köszi, megnyugodtam...mert egy ismerősöm beijesztett, hogy kiforditják a csipőjét a vápából és megnézik, hogy visszaugrik-e...és a babák orditanak, visitanak....jajjjj! :? :cry:

Dóribaba! De ügyes vaaaagy!!! Istenem, de jó....egy egy lépéssel közelebb az önállóság felé....! :)

Nyuszika!
Szia! Üdvözöllek közöttünk és édes kisbabódat is üdvözlöm itt!!!
Gratula hozzá! :!:
:P
Én Pest /Csepel/, de soproni vagyok eredetileg! :)
Most is Sopronban vagyunk, 1 hétig......aztán irány vissza!

Hát az Én lánykám nem akar aludni.....éjszaka okos, de nappal, huhhhh...elalszik a kezemben...persze hol máshol..... :P , leteszem 20 perc se telik el, fent van!!!!!!!! :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Erika
szép nagy baba Ádika :shock: :lol: jajjj, de jó, örülök :lol: remélem hamarosan láthatod :!: :wink: várunk és köszi a drukkot :!:

Andi
nagyon ügyes Dóri baba, gratulálok, micsoda örömök :roll: :lol:
köszi a kép dicsit
:wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Most írt Nomi! Bent van a kórházban! 3 ujjnyira ki van tágulva! Még ma meglesz a bébi! Mindenki szurkoljon! Termékeny a mai nap!

evita10
Budapest IX. kerület

Nyuszika
Örülök,hogy tudsz dolgozni! Hát otthon ülni és semmit tenni otthon tényleg unalmas! Megértem,hogy jobban szeretsz dolgozni! Mit dolgozol?

Andi
Nagyon ügyes Dóri baba! Megértem,hogy büszke vagy rá nagyon! Gratulálok!

Orsi
hát az elég durván hangzik, amit írtál a csípőszűrésről! Elég durva doki lehetett! :shock: :shock: Én is kirántanám neki a lábát, és megnézném,hogy visszaugrik-e a helyére! Hihetetlen!

Suzy
Megnéztem én is a pocidat! Tényleg jó nagy! :lol: De biztos így fér el jól Cipike! Kell neki a hely! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Noémi
Hajrá, drrrrruuuuuukkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Front van :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nomi!
Megy a drukk neked+++++++++++++++++++

andicsiga

Olyan jó induló szülésekről olvasni :)

Evita, banki szektorban dolgozok, így ülő munka, gép előtt. Mondjuk a sors iróniája, hogy kb. 2 éve váltani akartam, erre pont a lombik kezdetekor adódott egy remek munka lehetőség, amit meg is nyertem volna, a leendő főnök arra várt, hogy sikerül-e a program vagy sem. És persze az az álmom valósult meg, amit akartam, de így a munka úszott. Pedig jó lett volna, mert mostanában elég kevés a meló és így NAGYON eluralkodott az álmosság rajtam. Hiába sétálok kint a friss levegőn, akkor is meghalok...........................

Nomi, így ismeretlenül is drukkolok a babódhoz, kitartást és hajrá a szüléshez :)

nyuszika85

Nyuszika
Hát igen! De legalább az álmod teljesült! Ott van Babóka a pocakodban, nincs is annál jobb! Nem sokáig kell már kibírnod itt a munkahelyen,mert nemsokára babázhatsz otthon! Kislányt v. fiút szeretnétek!

Mi nagyon kislányt szerettünk volna elsőre! És úgy tűnik kislány van a pocakomban! A dokim nem mondta 100%-ra, de szerintem is kislány! 22én megyünk 4d-re, és akkor majd kiderül 100%-osan! Most már reméljük,hogy tényleg lány, mert már eléggé beleéltük magunkat! :lol: :lol: Emma lesz a neve! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: