Sziasztok!
Ilyen még nem volt, amióta itthon vagyok. (Csilla, ezt most ne olvasd

) Elindult Hanna oviba és én visszaaludtam

:D:D És olyan jót, hogy az csak na
Konkri!
Nekem Hanna konkrétan 180 fokos befordulást csinált...

Hanna pl nem kaparászott egyáltalán. Ő nagyon csuklós volt.

Alex nem igen csuklik. Szerintem annyira mások.
Nagyon édes lehet Marcell!

A mondókázás olyan jó dolog

(Hanna nem szereti...) Ügyi, hogy így tud számolni!
Nyuszi:
A kúszás/mászás kimaradása okozhat diszlexia/diszgráfiát. Nem azt mondtam, hogy mindenképp az lesz az embernek. A motorikus meg a finommotorikus mozgás nem ugyan az

A finommotorikus mozgás az leginkább az írásképnél látható.
Egyre több gyerek tanulászavaros, illetve diszlexiás, diszgráfiás, vagy diszkalkuliás. Erre próbáltak valami magyarázatot találni a kutatók és ezt hozták ki.
Az, hogy régen mi volt, úgy gondolom fejlődik minden, így ezek a nézetek is változnak. És nem biztos, hogy az, hogy nektek jó volt, a sajátodnak is jó lesz. De ezt majd meglátod
Ha minden úgy lenne jó, ahogy régen volt, akkor igazából akár mormonnak is visszamehetnénk, mert úgy is nőttek fel emberek
És még sorolhatnám, hogy annó mit nem tartottak veszélyesnek és ma már tudják, hogy az. Csak nézzük az én példámat:
Leginkább azért, mert allergikus asztmám van, xar a gyomrom, van egy enyhe diszlexiám, a kognitív képességeim kicsit lassabban fejlődtek (18 éves koromra behoztam ahogy azt kell). Nem nagyon másztam, mert szívesebben jártam. Beszélni már 1 éves korom előtt tudtam, ezen nem látszódott semmi.
Anyám cigizett, igaz nem sokat, amíg terhes volt, de apám vígan pöfékelt mellette... kis súllyal születtem, első pillanattól kezdve allergiás voltam. 2 hetesen már megkezdték ugye a hozzátáplálást, mert akkor az volt a jó. Amíg anyám cigizett, ő végig a szobában nyomta, amikor ott volt apám is, ő is. A kocsiban majd megfulladtam, ők szartak rá.
Több tanulmány szerint a tej árt, nem használ az emberi szervezetnek. Ezt már nagyon régóta tudják, csak hát egy iparág épül rá...
http://www.natursziget.com/egeszseg/20060322tej
(most nem találom a tanulmányt, de előkeresem, ha érdekel valakit)
Én nem ittam/ettem tejet/tejterméket Hanna 1 éves koráig, hogy az anyatejen keresztül se kapjon laktózt. Kiiktattam az összes káros tusfürdőt, krémet, szappant a lakásból...
Így is vannak néha csalán kiütései.. Ha már azt elértem,h ogy nem lesz egy pumpához kötve az élete, boldog leszek
(sorry, ez a téma az egyik kedvencem

)
Hari!
Jajjjj, tudom mi a baj.. nem volt kicsomagolva... :S Kénytelen vagy még 1x eljönni...

:D (na, nem így terveztem.. de jó indok

:D) Akár pszichológus után is jöhettek. _:D Én úgy is csak uncsizok...
Lili meg tuti jól érezné magát Hanna szobájában

:D
Nagyon kíváncsi leszek mit mond a pszichó néni!
Akkorát röhögtem a pasis beszólásodon

:D:D Ádi rögön mondta, hogy de ő azért észrevette..

Édes..
Csilla!
Hááát, az édesítő megint egy másik téma. Van egy csomó természetes helyettesítő lehetőség: Pl a
http://www.nyirfacukor.hu/ én nagyon ajánlom. Nincsen mellékíze. Nem olcsó, de nekem pl megéri. (fél kiló 2000 Ft körül mozog) de lehet keverni nádcukorral, meg ilyenek. én úgy szoktam, ha nagyobb mennyiségű cukor kell valamibe. És jobb, mintha szintetikus cuccal nyomnám tele magam.
Uhhhhhhhhhhhh, ez a keloid.... brrrrrrrr.... A szomszédnak olt a vállán egy ilyen, de a többi bakker irtózatosan csúnya. Jajjj....
És neked hol volt ilyened?
Fürdető: Én a Babylove-os (DM) termékeket szeretem. Főleg van egy fehér dobozos, ami égképp semmi károsat nem tartalmaz. Alexet is azzal fogom fürdetni

Meg eleinte nem is lesz piszkos

Talinn,
Az EDA sajna csak 1 óra, de lehet belőle kapni. Én ha jól emlékszem 4et tuti kaptam. És elvileg az EDS segít tágulni. Általában 1-2 adag bőven elég a szüléshez.
Majd meglátod, hogy milyen a fájdalom tűrő küszöböd. Lehet, hogy meglepődsz.
Uhh, férjed vesegörcsét sajnálom. Nálunk anya vesebeteg... tudom milyen xar látni!!
Jenny!
Jajj, de jó!

Mondjuk én is úgy tudom, hogy a terheléses a fontosabb. De az a lényeg, hogy Te megnyugodtál.

Én simán minden nélkül iszom a kávét, így nem is vacilálok a cukorral

Hanna kint volt velem általában, ha főztem. Elmojolt a földön

:D Csak a kutya kájtól kellett távol tartani

Azt mindig nagyon szerette.
Geo!
Nem lehet most egyszerű a párodnak. Drukkolok, hogy találjon valami olyat, amit tudnak csinálni! Annyira sokat tudnak stresszelni a pasik, persze ezt csöndben teszik, csak azt látjuk, hogy türelmetlen...
Csilla!
Próbáld ki a sedativ PC nevű homeopátiás szert. Ez egy kombi szer, nem árt a babának, neked viszont segíthet aludni.
Itt a leírása:
http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... ta/1000064
A vizesedés lehet, hogy gond. Én megnézetném magam dokival. Vérnyomásod rendben?
Na, ezt is már 1 órája írom. Megnézem írtatok-e újat