Sziasztok!
Vásárlás,...ma vettem 5 csomag Neogranormon popsitörlőt leárazva, cirka 300 ft/db. No, mielőtt hátasd dobnátok,....nem Gumimacinak hanem nekünk,....lányommal is használom még utazáskor meg aztán nálam is van a táskában egy kisebb kiszerelés kéztörlésre ha kell
Én már vettem pár babaruhát,...mindig mikor mentem barátnőnek ajándékot venni (elég sok bébi van most körülöttünk) vettem a pocaklakómnak is
Kiságyunk már van,...majd apa összeszereli decemberben. Orrszivónk is van, igaz Szonjánál is akkor vettük meg mikor kellett,...kb egy évesen. Olló, kizárt. Fertőtlenítem az én bőrvágóm,...azzal nem bénázok. Vettem egy overált a Vaterán,...10 db pelenkát. Az az igazság, hogy én mindennek ellen tudok állni csak a ruháknak nem

Mást az se bánnám ha apa venne meg mikor itt a baba pl Szonjával, mert tuti élvezné ezt a feladatot

Persze, első gyereknél kicsit más volt, de akkor is a ruhák voltak a gyengéim,...pedig nem is volt sok ruhája.
Amennyiben a hasmenés nem csak lazább székletet jelent hanem tényleg hasmarsot akkor én egy másik készítményt próbálnék ki. Lehet nem a vitamin vagy Mg okozza hanem valamelyik vivőanyag, amitől tabletta lesz a tabletta. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét
Leborulok a sors előtt, mert én pont most nem vagyok szorulásos,...igaz nagyon vaskészítményt sem eszem (csak néha a Krauterblut szirupot), és figyelek mit eszem,...mármint hogy naponta legyen benne jó sok rostos. És a gyomorsavamnak is úgy látszik a várandóságok tesznek jót, mert ilyenkor nem kínoz. Szóval kopp-kopp és hurrá!
Nézzen rám csúnyán aki gondolja, de én nagyon örülök a lehülésnek! A nyarat nem szeretem

De sztem fogunk még az idén izzadni.
N.