A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Aha. Írd le priviben, ki az, megnézem gyorsan. Aztán húzunk lassan már tényleg anyuékhoz. :D

KépKép
benó

Na, örülök, hogy tetszik. :D A gumilap elég olcsó, és sima hurkapálcára is rá lehet ezeket rakni.

KépKép
benó

Nem tudom leírni mert most néztem a csajszit és nem találom a videói között,de ha meglesz belinkelem.Oké??

Én meg rakom el a ruhákat. :D

Kép
martik77

Ez is nagyon jó, ez egy szalvéta (már régen kinéztem katalógusból), ilyen képet lehet, hogy csinálok majd nekik (nektek is, ha kell):
Kép

KépKép
benó

Pakolj, ha bírsz. :lol:

KépKép
benó

De hová teszed majd föl a képeket,hogy mindenki lássa??Vagy emil küldöd??? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Hogy mondod?

KépKép
benó

Milyen képeket vagy mi van? :lol:

Még találtam egy jót.

KépKép
benó

Látom megy a kreatív tervezés!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Ezeket amiket leírtál,hogy akarsz a terhességről meg ha megszületnek...most már totál bekavarodtam. :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Helló!!Tudtam,hogy jössz még meló előtt!!!! :D

Kép
martik77

Márti, megbolondulok, felváltva van hányingerem és éhségérzetem,tegnap egész nap döglöttem és aludtam. ma se jobb, de most kell mennem dolgozni. :evil: :evil: :evil: Nem tudom mi van velem. :evil:

Kép
muzsuzska

Helló Zsuzsi! :D :D
Persze, elküldöm majd e-mailben. Azt hittem, a faliképet (a szalvétásat) kérdezed. :D
Abbahagyjam?

KépKép
benó

Rántottam pulykamellet és most fő a krumpli a püréhez.

Kép
muzsuzska

Ó, szegény, ilyen szarul vagy? :cry: :? Mi lehet ez?

KépKép
benó

Nyugodtan írogasd a terveid! Én szívesen olvasom, bár én nem vagyok ennyire kreatív.
Bár engem egy anyag hoz lázba, mit lehet varrni belőle. :D

Kép
muzsuzska

Nem valami vírus ment a gyomrodra??Pl nem jött ki rajtad az influenza,hanem ahogy szokták mondani oda húzódott!!

Kép
martik77

Én meg sajnos, azt kihagyom, mert az iszonyat béna lenne :cry: :cry:.
Lehet, hogy ezekből se tudom megvalósítani a 10%-ot se, de mindegy, legalább tervek vannak, amikből lehet válogatni, meg ha nem nekem lesznek jók ezek az ötletek, hanem mondjuk nektek, az csak öröm, hogy én ajánlhattam. :D :D :D :D

KépKép
benó

Ittam már kamillateát, az se segített, mindentől felfordul a belem, küzdök, hogy ne akarjak hányni, aztán pár perc múlva annyira éhes leszek, hogy maróan fáj a hasam és hangosan korog és ha nem kapok be valamit akkor végem. :?: :?: :?:

Kép
muzsuzska

Én se vagyok olyan kreatív,de a képeket elszoktam menteni hátha egyszer megszáll az ihlet.... :D

Kép
martik77

Nem tudom Márti, igazából semmi sem kerülgetett!

Kép
muzsuzska

Nem fáj a gyomrod????Úgy alapjáraton??,És hirtelen éhes leszel!!!
Mert nekem ilyen a reflux amikor vacakol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára martik77 2009.02.01 11:34-kor.

Kép
martik77

Csak most a guta! :evil:

Kép
muzsuzska

Pl. a babaértesítő lehetne ilyen ún. leporelló-lap. Lásd alább. Nem kéne, hogy ilyen hosszú legyen, legyen mondjuk, csak 3 lapos, és ha kinyomtat az ember képeket és azt ráragasztja, akkor az lenne az értesítő.

Kép

Marpa Jansen fotó leporelló. Leporellóként összehajtható képeslap alap, savmentes, bordázott kartonból, 5 különböző színben áll az alkotni vágyók rendelkezésére. A leporelló borítólapjai szélén apró lyuk található, amelyen áthúzható egy szalag vagy zsinór. A csomag tartalmaz egy, a leporelló színével azonos színű borítékot.

13,5x13,5cm + 17x17cm boríték

KépKép
benó

Közben megpróbálom a videót megkeresni. :wink:

Kép
martik77

Fájni nem fáj, csak olyan fura, na ezért olvastam minden vackot hajnalban, de okosabb nem lettem.

Kép
muzsuzska

Benó, ez tök jó!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

B6-vitamint egyél, tudom, a múltkor az Ildónak se jöbb be, de hátha. :roll: :wink:
Muszáj menni dolgozni? :? Jó, tudom a választ. :wink:

KépKép
benó

Szerintem se rossz, viszont arra rájöttem, hogy azt is rá kell írni, hogy ez meg az, ekkor meg akkor megszületett, és az nyomtatv lenne jó, vagy kézzel írva is jó az? :roll: Mert akkor tényleg jó.

KépKép
benó

Nincs B-ém, és kő menni! :evil:

Kép
muzsuzska

Ez úgyis Gy-ka feladata lesz! Ha elkészül vele! :?

Kép
muzsuzska

Na nem keresem tovább mert nem találom.És csak idegesít.Majd megkérdezem a kolléganőmet,hogy hol láttuk a videót.Mert tegnap náluk néztük.

Kép
martik77

Azért másoltam be a méreteket is, mert ugye, mi ilyeneket nem veszünk meg, ugye? Hanem veszünk egy kartont és abból kivágjuk. :twisted: :twisted: :twisted:
Az ötleteket most innen szedem egyébként: www.hobbymuvesz.hu

Következő:

Ilyen gömb, látjátok. Ha erre használnánk a sötétben világító festéket, akkor az éjszakai fény meg lenne oldva, és a gyerekeknek is jó dísz (ha tudnak tőle aludni), és még játszani is lehet vele, ha pl. a fejük fölött lóg. Hm?
Kép
Styropor formák. Könnyű formák, amelyek számtalan módon díszíthetők. Festheti őket bármilyen dekorációs festékkel, használhat sötétben világító festéket, csillámport, lakkozhatja vagy díszítheti repesztő lakkal. Ragaszthat a festett formára kagylókaj, fadíszeket, száraznövényeket, zsinórokat, stb. Márványozó technikával egyszerűen és gyorsan készíthet húsvéti tojásokat és karácsonyi gömböket. Díszítheti decoupage és szalvéta technikával. Figyelmeztetés: velúrhatású festékkel is síszítheti, de a hőforrás használatával vigyázzon, mert a styropor is elolvadhat. Egyes sprayk használata előtt alkalmazzon styropor alapozót, mert különben megeszi a spray a formát. Gömb.

KépKép
benó

Lelépek, mert ruhát is kell csomagolnom.
Pihenjetek helyettem is délután. :D

Kép
muzsuzska

Ne vidd túlzásba a melót Zsuzsi!!!!! :D

Kép
martik77

Zsuzsi, JOBBBBBBBBBULÁST!!!

KépKép
benó

Igyekszem! :roll:

Kép
muzsuzska

PUSZI :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Na kicsit szüneteltetem a gépelést!!Majd jövök!!! :D

Kép
martik77

meguntál :?: :lol:
én is megyek, csók :D :D :D :D

KépKép
benó

Zsuzsi, te szeretsz és tudsz is varrni, neked majd javaslom a következő oldalt, tök jó dolgok vannak benne annak, aki tud varrni: www.kreativcafe.hu

KépKép
benó

Még egy ötlet, esetleg a babaértesítőhöz:
http://www.kreativcafe.hu/index.php?opt ... Itemid=136

KépKép
benó

KépKép
benó

majd később tali :D
el ne meneküljetek előlem, inkább mondjátok, h kussoljak :lol:

KépKép
benó

Ez az utólsó belinkelésed nekem megint valami hü...get ad ki. :?

Kép
martik77

Találtam benne kutyu kabát mintát!!! :wink:

Kép
martik77

Na úgy látom ma mi tartjuk a frontot Benóval!!!

Bár én egy órára kidőltem!!De úgy látom mindenki!! :D :D :D

Kép
martik77

Na jó kicsit több volt mint egy óra!! :wink: :lol:

Kép
martik77

Döme hazajött és mesélte,hogy az apja tegnap fél 4 kor elment otthonról és ma reggel fél 8 kor ment haza!!! :x (Döme meg az apja b.nőjével volt otthon).
A hülye állat!! :twisted: Mert már nem tudok rá mit mondani!!Akkor minek akarja,hogy lemenjen hozzá a gyerek!!
Annyit mondtam Dömének:Na látod!!!

De még ami felhúzott,hogy ugye az ex b.nője meg ott sírt(ezt megértem).De miért kell ezt látnia Dömének!!!Mármint,hogy az apja egy ekkora tuskó,hogy valaki miatta sír!!!
Örülök,hogy nem ebbe nőtt fel!!
Azon voltam felhívom és úgy kiosztom!!Csak nem akarom magam felhúzni!!! :twisted:

Kép
martik77

Helló, anyuéktól jöttünk a Vivikével.
Otthon megint elszállt a net.

Néhány kép innen, amiket a Vivikével csináltunk karira (szappanok és gyertya) + a Vivike által készített kutya + egy dagadt kép rólam ebből a hónapból.
Ja, és a Vivikéről két kép először:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: