A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Halihó!!

Zsuzsi nagyon aranyos vagy,hogy még hajnalban is gondolsz ránk!!
ÉS..........Szeretem a fahájat!!!! :D

Kép
martik77

Na egy Laptetű egyből!!! :lol:

Tancsu csak hétfőn jön ezek szerint csak akkor lesznek képek!!

Kép
martik77

Igen Benó kell ilyen papír de hatvan vagy 30 napnál nem lehet régebbi.
Én majd pénteken kérek a dokitól egy papírt,hogy hány hetes terhes vagyok(orvosi pecsét kell),meg kell mondanod egy napot amikor teherbe estél(ha nem tudod pontosan az nem baj majd kitaláljátok)és L.majd ezt viszi be ahhoz a papírhoz amit neki kell kitölteni,hogy ő a gyerek apja(mert mi nem vagyunk házasok)

Kép
martik77

Neked is kb 31-32 hetesen érdemes elkezdeni megcsináltatni mert még lejön a hivatalos papír az is pár hét(1-2).És azt vinni kell a szülőszobába magaddal.Vagyis neked a házassági....kell.

Na szóval érted?? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Helló Márti! :D Házassági papírt az anyakönyvvezetőtől kell kérni, nem?

KépKép
benó

Szerintem a Polgármesteri hivatalból,de ezt Tancsu jobban tudja!!!

Kép
martik77

Oké, majd megkérdezzük tőle. :D
Megint képeket feliratozok. :D

KépKép
benó

Nálunk most nagy botrányok vannak.Majd este nézzétek(tudom nem szoktátok)a híreket mert tuti benne lesz.
A Miskoci rendőrkapitány kijelentette tegnap előtt,hogy 200 bűntettből 200-at cigány követ el Miskolcon.Ezért tegnap leváltották.De a Polgármesternek sürgős közgyűlést kellett összehívni,mert itt már tüntetést szerveznek a rendőrkap.védelmére.
Szóval ma du 5 kor lesz a Békés(remélem)tüntetés!!!
Tuti leadja a tv.
Mert ugye a rendőrkapitánynak még a cigányvajda is igazat adott.

Kép
martik77

Húha!!! :shock: :shock: :shock: Ki ne menj!!!

A Gy. is igazat ad a rendőrnek. :wink:

KépKép
benó

De már kellett is ez Miskolcnak mert már tényleg elfajultak itt a dolgok.Nem azért,hogy mennyien vannak,hanem,hogy belekötnek mindenkibe.Gyerekbe,felnőttbe,öregbe egyaránt.
Ráadásul koszosak büdösek,megrongálják a bérházakat...stb.

Kép
martik77

Szörnyű lehet ott lakni. :cry: :cry:

KépKép
benó

Na, tessék, a fényképre majdnem Mártit írtam Mátra helyett. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Tudom,hogy igazat ad.Tudod mennyit panaszkodtunk emiatt nektek mikor itt voltatok. :?

Mi nem megyünk ki,mert sose lehet tudni.....

De remélem innentől visszavesznek ezek az ingyenélők magukból...és ez majd most jó nagy döfés a mi Polgármesterünknek,hogy nem lehet lehurrogni a dolgos embereket.
Ja és lehet visszateszik a posztjára a rendőrkapitányt.
Megjön a tüntetésre Monok polgármestere meg az a másik ahol nemrég megöltek egy fiatal lányt(az nem tom hol volt) :(

Kép
martik77

Ó, ez nagyon durva, de bátrak, hogy mernek tüntetést szervezni.

KépKép
benó

Nem szörnyű,csak elkeserítő,hogy azokkal tették ezt(lerongálták az életminőséget)akik dolgoznak!!!

Mert ugye ezek az ingyenélők rengeteg gyerekre felvették a szocpolt és abból vették meg a jó lakásokat.
De most ennek is utána néznek mert csak segélyből nem lehet megvenni.Szóval kell önerő...

Kép
martik77

Hát, nem bánom, hogy nálunk nincsenek. :wink: :?

KépKép
benó

Na ezt csak úgy leírtam,hogy tudja mindenki mi folyik most itt.!!!

Más:Vajon Ildóéknál mi lehet????

Akkor Paradizs még mindig kórházban?? :shock: Én azt hittem otthon van már! :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Jól tetted, én úgyse tudtam volna meg sose. :? :lol:

Nem tudom, a többiekkel mi van, sajnos. :cry:

KépKép
benó

Megyek eszek,meg elmosogatok.Azután leszek.

Mi a mai programotok???

Kép
martik77

Egyébként a laptetűn jó a FAHÁJ. Most már csak így fogom hívni. :lol:

KépKép
benó

Zsuzsi még biztos benéz mielőtt megy dolgozni!! :wink:

És ma már Ildó is lesz szerintem.Bár én úgy értelmeztem,hogy ma van a verseny!Vagy nem ?? :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Pakoljuk a fényképeket tovább, aztán megyünk le anyuékhoz, utána megint pakolunk tovább. Ennyi. :wink: A könyvekből szelektálnunk kell, le kell vinni a pincébe, vagy akárhová, meg kölcsönadom az új magyartanárnak a suliban a magyaros könyveket (remélem, kell neki), mert a gyerekeknek is lesz mesekönyvük stb......

KépKép
benó

Megint elírtam???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi!!! :oops: :lol:

Kép
martik77

Szerintem ma már vége lesz a versenynek. Tehát szerintem tegnap volt a verseny, ma meg húznak haza a versenyzők. :roll:

KépKép
benó

Szerintem nagyon jó a faháj. Magamtól úgyse jutott volna eszembe ez a szó. :roll: :D :D :D

KépKép
benó

Holnap el kell intéznem a táppénzes papírt (du. van a doki, majd odatelefonálok), és 5-re elmegyek tornázni az sztk-ba, hátha jót tesz a hátamnak. Ha nem tesz jót, úgyse csinálom, mondhatnak akármit.

A könyvpakolást nehogy úgy képzeld, hogy én cipelem majd a dobozokat. :D
Tegnap se vettem fel a Hunort se, nem cipelek, emelek senkit és semmit.

KépKép
benó

Hú, hogy röpül az idő! :shock: Mindjárt 31 hetes leszel; holnap. :D
Na, picit olvasok.

KépKép
benó

Szerintem csuklanak a babák, időnként megmozdul a hasam, de nem kifelé bökődnek, hanem csak mozdul egyet a hasam. :D :D

KépKép
benó

Még mindig mosogatsz? :wink:

KépKép
benó

Na vagyok!!Az tuti csuklás!!! :D

Rántotta a reggeli.Nem is tudom mikor ettem utoljára. :roll:

Kép
martik77

Gyorsan még a hűtőt is kitörültem.Nem sok minden van most benne. :?

Kép
martik77

Az nem jó, ha üres. :cry:
A rántotta finom, én se ettem már régóta. :wink:

KépKép
benó

Hónap végén mindig korog a hasa a hűtőnek!!! :lol: :lol: :lol:

Azért nem teljesen üres.Csak volt olyan dolog amit már ki kellett dobni és így nagy lett a hely. :D

Kép
martik77

Akkor jó, ha nem teljesen üres. :wink:
Az a lényeg, hogy a ti hasatok ne korogjon. :D

Töröm a fejem megint hülyeségeken, majd leírom, miken (most ez kivételesen nem para). :wink:

KépKép
benó

Na írjad!!! :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
martik77

Szóval, azon gondolkoztam már régóta, hogy:
- szeretnék csinálni majd a gyereknek babaértesítőt (még nem tudom, milyet, hogyan stb.)
- szeretnék nyomtatni fóliára valami képet (pl. a két kacsáról vagy két kis fejről stb.), amit rávasalnánk pólóra, és az lenne a kismamarucim
- szeretnék kocsimatricát csinálni ugyanilyen módszerrel, csak azt nem tudom, milyen papírnak hívják, tehát olyat szeretnék csinálni, hogy Ikrek a fedélzeten - és ezt ráragasztani a kocsira, tudod.

Továbbá:
- olyan pp bemutatót szeretnék csinálni a nászútból is és majd a pocakképekből és a babauh-okról egy pp-t, mint amilyen az esküvőből van, tudod, neked és a Tancsunak megmutattam

Nem baj, hogy még van sok idő (16 hét 3 nap), ha már egyszer kész van a pocak- és babaképes pp, akkor azt már csak ki kell egészíteni új képekkel stb., az sokkal egyszerűbb, mint előről kezdeni.

KépKép
benó

Na ezekhez én semmit nem értek. :oops: :shock:

Közben lehúzom az ágyneműt,megy a mosásba. :wink: De vagyok! :wink:

Kép
martik77

Oké, de megnyugodtál, hogy csak ilyen hülyeségeket találok ki, mi? :lol: :lol: :lol:

Ha valami meglesz, természetesen továbbítom nektek (pl. babaértesítőt, és akkor csak ki kell nyomtatnotok, persze csak egy babát rakok a tiétekre).

KépKép
benó

Miért lenne hülyeség??
Tegnap láttam pont egy ismerősömnek az iwiwjén videót(képek) felrakva.A kisbabája születése meg még pár hónapos koráig és az Édes Kisfiam c.dal ment alatta.

Kép
martik77

Egyéb ötleteim:
- láttam a babanetes ikres fórumon, hogy olyan ajándékot adtak karácsonyra, hogy az a gömb hópelyhekkel, tudjátok, és a háttérben pedig a baba/babák képe
- lehet venni a nagyobb kreatív hobbi boltokban olyan naptárat, amiben nincsenek képek, csak a dátumok vannak benne, a kép helye ki van hagyva, azt is meg lehet csinálni ajándéknak, úgy, hogy odaragasztani a baba/babák képét
- kis egységcsomagot is lehet venni kreatív boltban kb. 500 Ft-ért, amiből lehet készíteni forgódíszt az ágy fölé (tényleg, azt mihez rögzítik?)
- meg kis matricát is lehet csinálni úgy, hogy van olyan papír, hogy egyik oldala ragasztós, a másik sima, rányomtatsz akármit, és ki tudod vágni matricának, csak az nem átlátszós fólia, hanem normál papír és ragasztós a hátulja

KépKép
benó

Videót sajnos, nem tudok csinálni :cry: , annyira nem vagyok ügyes, csak a pp megy nagyjából. :wink:

KépKép
benó

Ildó, te tudod használni a Movie Maker-t? A gyerekek tudják a suliban, de én oda már nem megyek....

KépKép
benó

Megtaláltam valahol: ablakdekor fóliának hívják azt, ami a kocsiban lenne (Ikrek a fedélzeten).

KépKép
benó

Az Édes kisfiam az jó muzsika. Lehet, hogy majd mi is azt tesszük mögé.
Csinálok neked is szívesen, ha van képed. Úgyis főleg itthon kell sínylődnöm az elkövetkező 3 hónapban, nem igaz? :D

KépKép
benó

Ha van képed megkérni, hahahaha! :lol: :lol: :lol: :lol: Vicc volt. :lol:

KépKép
benó

Nana, nem ám megsértődünk, azért nem jössz. :shock: :? Csak viccűtem. :wink:

KépKép
benó

Vagyok,csak szedem le a szárítórol a ruhát.

Kép
martik77

Úgy van csinálva az iwiwen ennek a csajszinak,hogy ha rákattintasz a videó ikonra akkor úgy elkezdi játszani a képeket meg a hangot mint a ti esküvői képeitek voltak.Így érted??

Kép
martik77

Rendicsek.
Én meg mindjárt bombázlak benneteket ötleteket, amiket dekorgumi lapból (amiből a macikat is csináltuk) lehet önállóan otthon elkészíteni, egy kis ollóval és ragasztóval.
Kép Kép Kép Kép
Pl. szerintem a kis csörgőkkel ellátott díszek (persze, nem úgy, hogy bekaphassa vagy a szájába eshessen stb.) nagyon tetszenének a babáknak, mert csörögnek (jó sok ész kellett ehhez az indokhoz, mi? :lol:).

KépKép
benó

Ezek nagyon jók!!!! :D

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: