........
Menion!
Annyira....annyira szoritottunk Nektek!
Jaaaj, Édes Anna Flóra üdvözöllek szép Kékbolygónkon....és közöttünk!
Mit is kivánhatnék: egészséget, erőt, tiszta levegőt, kék tavakat, napsütést, szeretetet, türelmet........biztonságot, zöld réteket, fehér hattyúkat....széles és igaz mosolyokat....ölelő karokat!
Menion és Laci! Anya és Apa!
Gratulálunk Nektek, ügyesek voltatok!
ISTENKE!!!
Nagyon köszönöm, hogy meghallgattál Minket! :P
Erika!
Jaj, Ti már a kórházban vagytok.....izgulok értetek is, Ádámka bújj ki hamar és zökkenőmentesen! Jelenkezzetek!
Küldjük a pozitiv energiákat!!!!!+
Nomi!
Babó nagyon jól érzi magát tested ölelő melegében!Hozzáteszem....IGAZA VAAANNN!!!
De azért remélem nemsokára megismerhetjük gyönyörű csokibabát....aki nemcsak Anyát és Apát lepi meg a nemével, hanem minket is!
Várjuuuk!
Suzy!
Nah, volt egy jó éjszaka is a sok rossz között....jaj Drága....nehéz ez a végjáték....de ez már tényleg a végjáték....!!!!!
Próbáld tornáztatni kezed, lábad...Én is csináltam fekve picit átmozgattam magam....bár nem esett már jól.....
Fürdetőkrém:
Mi is a sima gyógyszertárit használjuk, szerintem nagyon jó....felolvasztok melegvizbe, akkor kicsit habzik is.....és Mi már egy mogyorónyit beledörzsölünk Dalma bőrébe, valamint hajmosáshoz is ezt használom...bedörzsölöm vele a kis fejét.
Eddig jó...
A kórházban Johnson termékekkel fürdették, nem kapott kiütést tőle, de nem erőltetem az illatositott dolgokat, ha nem muszáj....
Viszont fürcsi előtt Mi már babamasszázsolunk, szerencsére a védőnőm oktat is rendesen, ezért otthon is megmutatta mit kell csinálni....Dalma szereti nagyon....
Ezt pedig sima parafinolajjal teszem.
Lányok, mégegyszer köszönöm az ASMSt Nektek Menionról! Édesek vagytok!!!
Irtam hármotoknak, de leirom ide is, hogy szombat éjjel beriasztott a légzésfigyelőnk.....hajnali 4 kor.....azt hittem megáll a szivem, úgy ugrottunk ki az ágyból, hogy nem érte a lábunk a földet....én üvöltöttem hogy DALMA.....Apa tépte le a takarót.....Én kikaptam, dörzsöltem a hátát, lábát, kezeit....de szerencsére semmi nem volt....mozgott, lélegzett....látni nem láttunk semmit rajta....viszont, ha valóban kimaradt a lélegzet, akkor jó szerkezet ez....
Na, de aztán átnéztük a szerkenytűt és rosszl lett összedugva....az adapterbe a dugó nem volt teljesen benyomva....érzékelt, de nem rendesen....szóval....
Szivrohamot kaptam......aztán nem is volt már alvás hajnalban...
Szopi és jövök!