A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Basszusssssss!
Mik történtek itt amíg én cirkuszban voltam?
Menion, Laci gratulálok a Kishölgyhöz.
Anna, Isten hozott, Isten éltessen :D
Jó egészséget kívánok Nektek.

(De lassan jön a videó. Türelmetlen vagyok :P )

KépKép

Kép
szandriii

Egyem meg,de aranyooooooooooooos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Drága Menion, Laci, Anna
szívből gratulálok nektek még egyszer :lol: Laci annyira jó volt olvasni, h jól vgytok, örültök, egy igazi erős hercegnőtök van azt hiszem :!: :wink: úgy sírtam a soraidon, mint a zápor eső :!: :wink:
köszönjük a tudósítást, mindjárt nézem a gmail-t is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Istenem,annyira kis picurka és olyan kis életre való csöppség :wink: GRATULÁLOK :!: :!: :!:

Anna baba: Isten hozott a nagy világban :!: :wink: :wink:

Laci
hogy engedték meg a videózást :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion, Laci! De jóóóó, hogy rendben vagytok! Annyira örülök! Csak így tovább!

Lányok! Már előre szégyellem magam, de megírja valaki, hogy PC-n mivel tudom lejátszani ezt az mp4-es formátumot? Eddig több progit bevetettem, de addig jutottam el, hogy a hangot lejátssza (már ez is megérte...) :oops: :oops:
Köszi előre is!

Vigyázzatok magatokra!

KépKép
manama

Manama
a windows media player is lejátsza az mp4-et vagy real player :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

nekem a KMplayer segítségével nyitottam, néztem meg, mert nekünk az az alapértelmezett :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!

Na most kerekedett el a szemem... ugyanis ezekkel próbáltam és még a winamppal, és egyedül a winamp játszotta le a hangot... azt hiszem, hogy nekimegyek mégegyszer, olyan nincs, hogy ne tudjam megnézni! :D
A KM Playerben látok fantáziát, ha nem jönne be a többi!
Köszi az infót!!!

KépKép
manama

Manama
nincs mit, szívesen, remélem sikerül megnézned :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Elnézést kérek mindenkitől hogy csak most jelentkezem,de sajnos ma és tegnap annyi mindent csináltam és jól el is fáradtam :( a lábaim jól fel vannak dagadva még éjszaka sem lappad le.
Max 1-2 órát pihentem.

Megnéztem Én is az új fotókat...nagyon aranyosak a babák.
Anyukáknak gratulálok :!:

Laci!Köszönjük a sok infót!Meghatódtam mikor olvastam soraid,örülök nagyon hogy mindketten jól vannak.
Menionnak és Anna babának sok-sok puszit köldök!
Egyáltalán nem ununk!

Menion/Laci!Gratulálok Anna babához!

Menion!sok tejcsit és egészséget kívánok nektek és boldog baba perceket!!!
ÉS várni fogjuk a képeket :wink: és a helyszíni tudósítást!

Nomi!Sajnálom h a köldököd be van repedve.És kened valamivel?

Lányok Én holnaptól nem leszek bent leszek a korházba,majd küldük Evitának sms-t mikor megszületett Ádámka,remélem meg kapja.

Suzy/Nomi!Megy a drukk!!!++++++++++++++++++++++

Nagyon izgulok...gyorsan telnek a napok pláne ezen a héten.

Mindenkinek kívánok minden jót a továbbiakban és vigyázzatok magatokra/babákra/pocaklakókra!!!

Szép estét!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára erika12 2010.11.07 16:56-kor.

Kép
erika12

Teljes a siker! A KM Player mindent vitt... :lol: :lol:
Nagyon édes... itt olvadozok a gép előtt...!
Vigyázzatok magatokra, pocaklakókra és a babákra is!

KépKép
manama

Sajnos nekem sem játsza le a winamp csak hang van,még meg próbálom a real playert hátha. :roll:

Kép
erika12

Erika!

Akkor holnaptól megy neked is a drukk!
Várjuk a híreket, biztos minden rendben lesz!

Aztán Suzy, Nomi, nektek is itt az idő lassan, pihenjetek sokat, nektek is megy a szurkolás!!!!!

Szép estét!

KépKép
manama

Na, megint én... Erika, próbáld letölteni a KM Playert, én nem is szöszöltem a többivel, az bevált! ((bár a Real Playert nem töltöttem le))

KépKép
manama

Manama
örülök, h sikerült :!: :lol:

Erika
próbáld meg Te is a KM player-el, hátha :!: :roll:
holnap akkor indulsz :?: nagyon fogok szorítani, csak ügyesen :!: :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++sok erőt kívánok, küldök :!: várom a híreket :!: férjed megy veled :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
köszi, kedves vagy :!: :wink:
Noémi a soros még előttem :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Erika! megy a drukk! Sokat fogunk Rad es Adamkara gondolni.....

En is probalkozom a letoltesse,de ezzel a "szuper" nettel nem sok remenyem van

:? :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

hihihi en mar nagyon soros vagyok :P :P :P
Egy kedves kollegam kerdezte,hogy megvarom a jovo evet :twisted:

nomi77

Erika!
Szorítok,hogy minden okés legyen!!!Ádám baba már mindenki nagyon vár ide kint!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Mindenkinek köszönöm a drukkokat/szorításokat.

Suzy!igen a férjem is jön velem.

manama!És nem lesz baj hogy a real player és a KM player lesz a gépen :?:

Kép
erika12

Erika!

Nem hiszem, hogy baj lenne belőle. Én úgy vettem észre, hogy a lejátszó programok békésen megférnek egmás mellett (ellentétben pl a víruskereső progikkal). De azt is megcsinálhatod, hogy letöltöd a KM Playert, megnézed a videót és utána letörlöd/installálod. Azt tudom, hogy a Real Player, a Winamp, a Windows Media Player és még egy, ami nem jut most eszembe, már megfért egymás mellett saját gépemen. Csak egy tipp...
Hajrá!!!!

KépKép
manama

Erika
Megy a drukk!++++++ Várom majd az sms-t! Örülök,hogy megy a férjed is! :lol: :lol: sok erőt! Kitartást! Ne félj! Ügyes leszel!!!

Nomi
Neked is hajár! Kell valamikor menned dokihoz? Mondták,hogy mikor indítanak,ha nem akar magától jönni Babóka?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!Köszi a drukkot!

Manama!köszi a segítséget.

Én is sokat fogok gondolni rátok!

Kép
erika12

Sziasztok Lányok!

Ezer éve, hogy nem jelentkeztem, nagyon sajnálom. :(

Gratulálok Anna babához, es örülök, hogy mindenki jol van :)))

Az van egyebkent, hogy elkezdődött suli ugyebar, es jarok szerdan, csütörtökön es szombatonkent is. Plusz gazdasagi matekbol magantanárhoz. Állati huzos, mert meg kari elott le szeretnek vizsgazni legalább mikroökonomiabol es gazd.matekbol, így a napjaim a kovetkezoképpen neznek ki:

hetfon tanulok kétszer 3 orat, takaritok, főzök
kedd - kimegyek Vörösvárra Apukamhoz, es leintezem az egyeb dolgokat
szerda - délelott tanulok, delutan suli
csüt - ugyanez
péntek - napközben vasalás, ha kell, plusz ilyenkor rendezem le a találkozoimat baratnoimmel

hetvege - Győrben voltunk mostanaban, mert mar nem megyek oda szulesig, plusz ezerrel szerezzuk be a cuccokat. Babona ide vagy oda, de mi ugy tervezzuk, h december elejere megvan minden, en mar nagy hassal télen nem akarok semmi utan rohangálni. Mai nap se volt semmi: délelott KIKA, vettunk cipősszekrényt meg hozza tükröt, utana kettore mentunk ebedelni a ferjemmel egy olasz etterembe, aztan IKEA, vettunk szoptatos fotelt, kiságyat és polcokat a spejzba, fél 7re ertunk haza, en taxival jottem, mert nem fertem be az autoba, most meg szerelunk.

Szoval Lányok, nem azert nem irok, mert nem erdekeltek (szinte minden nap belépek, es olvasom, h mi a helyzet), csak annyira nincsen velem semmi extra történés, h inkabb csöndben vagyok. Tudom, ez az antiszocializalt helyzet sem jo, ugyhogy irni fogok gyakrabban. Amugy otletem nincsen rola, h aki pl reggel 9tol este 6ig dolgozik, hogyan csinal meg egy ilyen sulit tavoktatáson. A matek annyira de annyira nehez, h csak na. Ja, és a matektanár iszonyat draga, 5 000 f masfel ora, es ugyebar heti 3at lenne erdemes venni...gondolhatjatok milyen fasza kis összeg ez a fel éves 160 ezres tandij mellett. Szar, mert most ugy sulya lett a sulinak, de ez van, mas is sulizott mar baba mellett.

(Egyebkent facebookon elérheto vagok meg a chaten, de többnyire csak be van kapcsolva, nem biztos, h elotte ulok - reggeli rutin a facebook inditasa :D.)

Amugy minden ok, ma vagyok 31 hetes, holnap megyek genetikai 4dre, ugyhogy talizom a kislányommal. :))) A hatam nonstop faj, ezt leszamitva jol vagyok.

Szep estét nektek!

Anna

Kép
presario

sziasztok
gyors pár sor mert kint vagyok a 4 ágyasba és mindenki alszik már

most este 8 kor láttam utoljára a kicsi kincsem és nagyon jól van nincs semmire szüksége se lélegeztetés se keringés támogatás semmi....gyakorlatilag az antibiotikumot adják neki meg a meleg helyet és figyelik
volt pisi és kaki is szóval ott is rendben lehet a bélés...csak hát persze cukros vizen nem fogja gondolom tartani a súlyát amiamúgy hihetetlen számomra hogy hogy tudott 1950gr-ra felgyarapodni 33 hét alatt....sírtam a szülőszobában mert azt gondoltam hogy majd lesz 1500 kb erre majdnem 2 kiló
most azért sirdogáltam délelött mert azt mondták nem szoptathatom és leállítják a tejem...mert hogy szteroidok szedek és azért...erre mondtam hogy akkor nem szedem csak hagyják nekem a szoptatást de nagyon húzzák a szájukat ha nem bólogat mindenki mint egy birka...majd a stílusról meg a hozzáállásrón írok ha több időm lesz
lényeg most az hogy kérlek titeket holnapra küldjetek nekem szerencsét hogy el tudjam érni az immunológus dokimat és az pedig mondja azt nekem hogy azért szoptathatok még legfeljebb valami kompromisszummal...jaj nagyon nagyon szeretném!!! itt hamar eldöntötték ezt a kérdést én viszont azért minden követmeg akarok mozgatni ezért....immunglobulint nem adhat neki senki csak én...
holnap majd remélem nem leszek ennyire fáradt és időm is talán lesz akkor olvaslak titeket és irok is...utoljára épp kiírtam kinek mit válaszolok de aztán az a vízzel együtt eltünt....
ott az ügyeleten egyszál egyedül voltam és azt hittem mert félrenyeltem a vizet és köhögtem hogy becsurrantottam...de mikor szorítottam és akkor is folyt akkor megnéztem és a bugyim rózsaszín vizes volt...na akkor írtam nektek azt a két sort és aztán már csak orvost telefonon hogy jöjjön valaki értem mert most úgy néz ki én vagyok a beteg....hát ezek úgy bezsogtak hogy rámküldték a mentősöket a mozgó mentő ügyeletet és még ők is átrohantak a máski kerületből...ott állt 7 ember körülöttem és mind csak nézett mint a sülthal...a mentős bejött és kérdezte hogy hol a beteg....mondtam hogy úgy néz ki én leszek az...
aztán behoztak és itt még nem tudták eldönteni mert olyan lassan szivárgott a vizem...na de nem mesélem tovább mert holnapig írhatnám....
legyetek jók és vigyázzatok magatokra mostmár bizos hogy enyém az elsöbbség a sorban úgy néz ki Anna Flóra rövidre zárta a vetélkedést puszi nektek

Kép
menion
Budapest

jaj még gyorsan
evita NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM hogy sms-t írtál nagyon sokat jelentett nekem és most is segít hogy tudom ennyien drukkoltok nekünk!
nem tudom elmondani mennyire örültem mikor olvastam hogy kinyomoztad a számom!és utána meg tolmácsoltad mindenkinek!

hálás vagyok érte akkor és most is sokat segít nekem a ti drukkotok! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!

Kép
menion
Budapest

Menion! Sok-sok szerencset a mai naphoz,hatha van valami megoldas. Annyira de annyira orvendek,hogy jol vagytok :lol: :lol: :lol: Puszi

Anna! jo hogy jelentkeztel :lol: Azert probalj pihizni is valamikor :?

Evita! Ma megyek dokihoz (remelem nem kuld haza a mult heti szoveggel
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
Ha netan netan bennttartanak,kuldok uzit. De szerintem hazajovok :roll: :roll:

Szep napot Mindenkinek

nomi77

Sziasztok!

Na, ha minden igaz, akkor most már visszaállt minden a normális kerékvágásba és én szépen el tudom olvasgatni az eddigi hsz-eket és értelmesen tudok reagálni… :)
Megint elszorult a torkom, ahogy olvastam… :oops:

Menion, Laci! Szurkolok nagyon, hogy legyen valami kompromisszumos megoldás és ne kelljen elapasztani a tejcit. Mindent bele Nektek is és Anna babának is!!!!!

Deann! Mi lett végül, beszéltél dokival? Remélem, hogy megoldódott és kaptál tejapasztó bogyót! Próbálj meg sokat relaxálni és kellemes dolgokat csinálni!

Szandriii! Örülök, hogy nem kellett költöznötök, megnyugodhattál! :)

Presario! Örülök, hogy tudtál jönni! Uhh, ez durva, amit írtál a menetrendedről… :shock: Soksok kitartást hozzá! Egyébként szerintem jól teszed, hogy minden szükséges dolgot beszerzel, végülis már a 31. hétben vagy… Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az UH. Bár biztos jó!

Erikának megy a drukk, hátha Ádámka végre elhatározza magát saját erőből!! Vajon már úton vagytok? Furi, hogy én itt csücsülök a gép előtt, aztán valaki suliban ül, valaki a dokinál, stb…

Érdekes ez az oldalt-háton alvás. Én imádok háton aludni, de pár napja nekem sem esik igazán jól… az az érzésem, mintha valaki (na ki… :)) a hólyagomon meg az ínszalagjaimon állna/feküdne. Csak nagyon ritkán alszom el így hosszabb ideig és persze rendületlenül mászkálok pisilni.

Megnéztem a képeket én is, nagyon édesek… mmm!

Lányok, én nagyon szégyellem, hogy ilyet kérdezek... :oops: de Ti hogyan viszonyultok/viszonyultatok ahhoz, ha valaki simogatta a pocakotokat (és most nem a büszke Apukákra gondolok)? Hétvégén több emberrel is találkoztam és többen is szinte egyből a pocakomhoz nyúlt simizni. Szó se róla, örülök ennek a kis kerek pocinak és a bent lakónak, de egy kicsit úgy érzem, hogy ez már az intim szférámba való behatolás... :oops: :oops: Az más lenne, ha én mondanám, hogy tessék simizni... Szerintetek ez hülyeség?

Szép napot!

KépKép
manama

Szép jó reggelt :!:

Menion
Annyira örülök, h jelentkeztél :lol: szuper, h nem kell semmiféle plusz támogatás a kicsi Annának, igazán erős kislányotok van, És te :roll: hmmmm. hihetetlen erős, ügyes Csajszi vagy, le a kalappal előtted drága :!: :wink: nagyon szorítok továbbra is Nektek, reméljük sikerül a dokid utolérni és megbeszélni a szoptatás dolgokat :!:
A férjed egy nagyon jó ember, igazán jó apa és boldog, nagyon örültünk, h közvetített nekünk :!: :wink:

Erika
nagyon szorítok drága++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Noémi
reméljük, h mondanak vmi "okosságot " :!: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hogy vgytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
egyetértek :!: Én akkor szerencsésnek mondhatom magam, mert tőlem mindig megkérdezik, h szabad-e simizni :?: nem mindenkinek engedem :!: :roll:

Adri
sikerült dokival beszélned :?:

Anna
jó mozizást a 4D-re :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama, korabban mar mi is beszéltünk erről a témárol, azt hiszem, pont en hoztam fel. :) Ne szegyelld magad, en kivagyok, ha a hasam felé nyulnak, totalisan megremulok, h minek nyulnak oda. Én sem szeretem, de hat ez van, es az emberek többsege elkezd nyulkálni, el kell viselni, en meg senkire sem szoltam ra, pedig szivesen megtettem volna. :P

Kép
presario

Sziasztok!

Na tessék... erről lemaradtam, mint a borravaló... Szóval volt már téma... :lol:
Én sem szóltam senkinek sem és alapból megértem, hogy sokakban ilyen "ingert" vált ki egy poci, tehát haragudni sem tudok igazán.

Na, kitartást mindenkinek erre a hétre és várom a híreket!

KépKép
manama

Pfffffffffffff......
Irtam egy tök hosszút.....azt hiszem Nekem is lassan egy külső dokumentumba kell irnom....és onnan bemásolni......ahogy már nagyon okosan jópáran csináljátok....
Egyébként nem értem miért tűnik el innen egy idő után....furi...!
Kezdem előről!!!
:evil: :x :shock: :roll: :? :evil: :x :roll: :( :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

........ :P

Menion!
Annyira....annyira szoritottunk Nektek!
Jaaaj, Édes Anna Flóra üdvözöllek szép Kékbolygónkon....és közöttünk!
Mit is kivánhatnék: egészséget, erőt, tiszta levegőt, kék tavakat, napsütést, szeretetet, türelmet........biztonságot, zöld réteket, fehér hattyúkat....széles és igaz mosolyokat....ölelő karokat!
Menion és Laci! Anya és Apa!
Gratulálunk Nektek, ügyesek voltatok!
:P :D

ISTENKE!!!
Nagyon köszönöm, hogy meghallgattál Minket!
:P

Erika!
Jaj, Ti már a kórházban vagytok.....izgulok értetek is, Ádámka bújj ki hamar és zökkenőmentesen! Jelenkezzetek!
Küldjük a pozitiv energiákat!!!!!+

Nomi!
Babó nagyon jól érzi magát tested ölelő melegében!Hozzáteszem....IGAZA VAAANNN!!!
De azért remélem nemsokára megismerhetjük gyönyörű csokibabát....aki nemcsak Anyát és Apát lepi meg a nemével, hanem minket is!
Várjuuuk!

Suzy!
Nah, volt egy jó éjszaka is a sok rossz között....jaj Drága....nehéz ez a végjáték....de ez már tényleg a végjáték....!!!!! :D
Próbáld tornáztatni kezed, lábad...Én is csináltam fekve picit átmozgattam magam....bár nem esett már jól.....
:?

Fürdetőkrém:
Mi is a sima gyógyszertárit használjuk, szerintem nagyon jó....felolvasztok melegvizbe, akkor kicsit habzik is.....és Mi már egy mogyorónyit beledörzsölünk Dalma bőrébe, valamint hajmosáshoz is ezt használom...bedörzsölöm vele a kis fejét.
Eddig jó... :)
A kórházban Johnson termékekkel fürdették, nem kapott kiütést tőle, de nem erőltetem az illatositott dolgokat, ha nem muszáj....
Viszont fürcsi előtt Mi már babamasszázsolunk, szerencsére a védőnőm oktat is rendesen, ezért otthon is megmutatta mit kell csinálni....Dalma szereti nagyon....
Ezt pedig sima parafinolajjal teszem.
:)

Lányok, mégegyszer köszönöm az ASMSt Nektek Menionról! Édesek vagytok!!!

Irtam hármotoknak, de leirom ide is, hogy szombat éjjel beriasztott a légzésfigyelőnk.....hajnali 4 kor.....azt hittem megáll a szivem, úgy ugrottunk ki az ágyból, hogy nem érte a lábunk a földet....én üvöltöttem hogy DALMA.....Apa tépte le a takarót.....Én kikaptam, dörzsöltem a hátát, lábát, kezeit....de szerencsére semmi nem volt....mozgott, lélegzett....látni nem láttunk semmit rajta....viszont, ha valóban kimaradt a lélegzet, akkor jó szerkezet ez....

Na, de aztán átnéztük a szerkenytűt és rosszl lett összedugva....az adapterbe a dugó nem volt teljesen benyomva....érzékelt, de nem rendesen....szóval....

Szivrohamot kaptam......aztán nem is volt már alvás hajnalban...

Szopi és jövök!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok! Vegeztem a dokinal,ma eleg hamar ment minden. Olyan vicces volt,az asszisztensno kezdte nekem magyarazni,hogy meghaladtam a 40. hetet. Hat..... :twisted: Rohognom kellett :P
Aztan volt ctg is,a szivhang szuper,a mehosszehuzodasok kicsik,vagy gyengek. Szoval holnap ujra kell menjek.
Majd rakerdek,ha nem indul be magatol,valamikor meginditjak-e a szulest. Kepzeljetek van egy csaj,a mult heten ctg utan beutaltak a korhazba,de ma is lattam. Utana mondta valaki,szegeny mult heten minden nap jott,mert egyszeruen nincs ferohely,mindenki most szul :roll: :roll: :? ez egy kicsit fura nekem.

nomi77

Orsi! annyira edes vagy.... Es koszi Neked is furdetokremes infot.
Nem irigyellek a szombat hajnalert :( :( :(

Manama! Meg anno letargyaltuk,hogy en vagyok a "csodabogar",engem nem zavar,ha simizik a pocimat. En arra gondolok,azert,mert nagyon keves a hozzam kozelallo szemely itt,es ezert megengedem masoknak is,hogy Pocakot megerintsek (na jo,nem idegenekrol van szo). 2 kollegam volt,aki rendszeresen nekiugrott a pocinak kerdezes nelkul,de ez sem zavart.

nomi77

Orsi
jól megijedhettetek azt elhiszem :shock: még jó, h kiderült, h a szerkezettel volt a baj :!: atya ég, Én is szívrohamot kaptam volna tuti :!: :roll:
nem is tudom ennyi fekvés és pihenés után, hogy lesz erőm bármire is :roll: :?: de egyszerűen egy kicsit fent vgyok, pl: most is vasaltam egy fél órát, megebédeltem, de Én úgy elfáradtam :shock:
éjszakáim most jók, ideért a front is :roll:
Te etted a homeós bogyókat és ittad a teát :?:

Noémi
na végre csináltak is vmit :wink: hát elhiszem, h kinevetted :lol:
igen, ilyenkor már naponta kell menni, drukk holnapra is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nincs férőhely :shock: :?: és akkor mi lesz :?: hát ilyet :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nomi!
Ctg...jó, hogy rendben van....de most már produkálhatnál vmi nagyobb dolgot... :lol:
ŐŐŐŐŐ...Mondjuk egy spontán szülést...hihihihi! :wink:
Na, de nem baj, jön majd az a baba igy vagy úgy...mondjuk érdekelne ott mennyit engednek túlhordani....itt 2 hetet mondanak....annak ellenére, hogy általában nem hagyják addig!
A fő, hogy ok minden!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Ittam, ettem....de...látod, Nekem semmi hatása nem volt!
Persze, nem tudom, ha rendesen ment volna minden....akkor nem segitett volna-e....szóval....szkeptikus maradtam....de ilyenkor az ember általában mindent megpróbál!Főleg, ha a szülésznő ajánlása is benne van.....

Hát....rémálom volt az a hajnal....kb, félpercenkét keltem utána megnézi lélegzik-e.....néztem a kijelző montiort is....huhhh!
És ma éjjel sem tudtam önfeledt álomba merülni......
:? :cry:
Úgy féltem..... :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Menion és Laci!
Ismételten gratulálok Anna babához, megnéztem a videót és elpityeredtem rajta, annyira édes. És Laci, amiket írtál...
szintén nagyon megható volt. Menion, örülök, hogy jól vagytok, nagyon szorítottunk értetek és továbbra is, hogy szoptathasd
a picurkát!
Ezt a kis videót nektek küldöm, kedvenc számom mióta Dorka világon van:
http://www.youtube.com/watch?v=tGjAxmypt6Y

Pocaksimi: szerencsére tőlem mindig megkérdezték, hgoy szabad-e. De egyébként egyetértek, hogy ez már intim szféra és én
sem szerettem, ha csak úgy odanyúlkáltak. Úgyhogy Manama szerintem teljesen jogos amit írtál és nem hülyeség.

Erika,
nagy nagy drukk++++++++++++++++++

Suzy!
Kitartást az utolsó hetekre, én is,mint Orsi egy kis tornáztatást javaslok. Persze ne erőltesd meg magad.

Orsi!
nagyon jó a babamasszázs, mi is csináljuk és Dorka is szereti, állandóan mosolyog.
Légzésfigyelő... nekünk többször is beriasztott éjszakánként, hát mondanom se kell az elsőnél úgy reagáltunk minti ti
, de szerencsére nálunk se volt semmi, aztán ahogy nőtt többször beriasztott és nem értettük, aztán kiderült, hogy azért volt
mert már nem volt elég az 1 panel, és a másikat is be kellett tenni, azóta nincs gond vele.Én úgy vagyok vele, hogy inkább
riasszon fölöslegesen minthogy ne riasszon.Ja és nagyon édes Dalma baba:)

Nomi,
neked is nagy drukk, remélem hamarosan előbújik a kis drágaság:)++++

Többieknek is puszi, Evita, köszi a sok infót Menionról.

Velünk szerencsére minden rendben, holnap lesz 4 hónapos a kis drágám. Csütörtökön megyünk dokihoz, méreckedni és oltásra.

andicsiga

Orsi
értem, és köszi :!:
hát akkor kicsit tornáztatom magam, hátha jobb lesz :!: :wink:
elhiszem, h még nem tudsz nyugodtan aludni :!:

Andi
köszi a biztatást :!: :wink:
annyira aranyos ez a videó :lol: vidám, sok erőt adó...és azok az Anne Geddes képek :roll: :wink: imádoooooooom őket :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Andi
hogy telik az idő :roll: :wink: örülök, h jól vgytok :wink: milyen oltás lesz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
Bizony, számomra is hihetetlen, hogy már 4 hónap eltelt.
A kötelező oltás harmadik részét kapjuk most és a 2 hónapos korában kapott Prevenar második részét. Így most, úgy mint 2 hónaposan kettő szurit fog kapni. Ilynekor úgy sajnálom szegényt:(, de tudom,hogy jót teszünk vele, inkább most sírdogáljon minthogy később beteg legyen.

puszi

andicsiga

Andi
igazad van, jó egészséget Nektek, sok puszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Huhh, Lányok!

Dalma sétál a Nagyival....kicsit szusszanhatok....azért jó, ha van segitsége az embernek.....és nem egyedül kinlódik...hát a héten kiélvezem minden percét!!!

Fifi, a kiskutyám tiszta féltékeny.....annyira szaglássza Dalmát...bártúl közel nem engedem, de nem is dugom el előle a gyereket...benti kutya...szerintem semmi baja nem lesz tőle!
Édes ahogy a kiságy előtt álldogál..és figyeli a zajokat, amik onnan fentről jönnek...megpróbálom ezt is lefényképezni majd...
Jó itthon...nagyon jó....eddig is tudtam, hogy hiányzik, hogy honvágyam van.....na de most..... :cry
Mindehol jó..de legjobb OTTHON!!! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Most néztem a képeket.......

Vivi!
Annyira édes a Nagyfiú!

Gabi!
Hááát...Roli egy kis szépség!!!!

Andi!
Dóri igazi HÖLGY!!! Mekkora szempillái vannak...aztaaaaaa!

Suzy!
Basszus.....mekkora pociiiiiii...szerintem lassan te is eléred a testi tűrőképességed határait...!!!!
......de nagyon jól áll!!!!

KépKép
Kép Kép
schorsi

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/trag ... t-2033530/

No comment!!!! :cry:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jesszus!!! :shock: :shock: :shock:

Kép
presario

Meg amugy is: terhesen is cuccozott???!!!

Kép
presario

Anna!
Aham...durva! :cry: :evil: :shock:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: