Sziasztok!
Ircsi. Nekem a farkasétvágy volt a rosszabb, a székrekedés még kezelhető volt különféle praktikákkal...
Amúgy is Bende születésekor emlékbe kaptam egy jókora aranyeret, szóval nekem amúgy is vigyázni kell az ilyen "behatásokkal"
rezgőszék. nekünk van (Fischer Pr.) , jól eltettem, nagyon bevált. zenél és villog az az ív rajta...
Amikor fájt a pocija Bendének, az a pozíció volt jó ahogy abban volt.. Az "ív" meg villog, ha rugdos a lábával... Na amikor erre rájött...
Meg így látott, ha főztem, tettem-vettem, hurcibáltam magammal.
Tudom, erre egy hordozó is bőven jó lett volna... De mi is baromi jó áron vettük, és nem bántam meg. Ja és amikor beteg volt, ebben elaludt, lehet benne ringatni is, és mégsem féltem attól, hogy ráfekszem...
Ilyen vetítős - zenélős "izénk" nem volt, csak egy forgó macikás -zenélős, de ez távirányítós volt, így nem kellett mindig odamenni, és felhúzni, az ajtóból újraindítani úgy lehetett, hogy észre sem vett minket...
Clárika.
Ilyen a mi babakocsink is, csak kék.

Jó lesz az most is, akkor is ha cofinkánk lesz, úgy döntöttem.
Egy kicsit nagy még összecsukva is, meg nem a legkönnyebb, erre azért készülj fel. De a babám nagyon szerette, és ez a lényeg. Mivel vízszintesre csukható, így már a kezdetektől lehetett benne tologatni...
És tessék inni!
Tegyél ki magad elé egy üveg bubiomentesásványvizet, hogy emlékeztessen rá, inni kell! Nemcsak Neked kell a folyadék, a babádnak is szüksége van rá!!!!!!!!!!!