sziasztok!
Csilla!
Igazából mindenre hallgatok

Csak az Eszterkét nem szeretem.

Minden más jöhet
Kriston torna tök jó. Nekem csak a könyv meg a dvd van meg. És igazából tudnám csinálni, ha nem lennék ennyire lusta, mint amennyire. És baromira kéne, mert most megint előjött az inkontinencia, pedig még nincs is lent annyira Alex... Hát, igen...
Mi az a keloid?
Nem hiszem, hogy nem fogsz tudni uralkodni magadon, mert elmondják, hogy erőtlenebb a tolás, ha közben kiabálsz... Elég nyomós érv, hogy minél hamarabb kint legyen a kicsi, így összeszorítod a fogad azt go

:D
Geo!
Meg lesz az a kocsi!
Gemini,
Az egyik gyerekkori barátnőmet Katának hívják, de mindenki Tódornak hívta, mert Tódor napon született.

:D Szóval szerintem lazán megy a Lola

Foltiv,
Nappalisra jártam, csak igen keveset voltam lent.

Mivel mellette tanítottam Pesten, a Danubiusban majd a Rádió 88ban próbálkoztam műsorutánzattal

Szóval nem igen voltam bent
Te is német szakos voltál?
Luna!
Jó sulit mára

Remélem eláll az eső!
Itt most szupin süt a nap és mindent kinyitottam. Ennek örömére elő is jött az allergiám. Éljen a virágzás!

Nyaralások/repülés:
Én már bejártam fél Európát és még megnézném a hiányzó szegleteket is

Nagyon szeretek utazni. 8 éves koromtól 10 éves koromig kint éltünk Ausztriában/Bécsben anyámmal (kimentünk apám után még az átkosban, ott tanultam meg németül), akkor sokfele voltunk Ausztriában és egy picit Németországban. Aztán voltam Londonban 1 hetet, Párizsban 2x3 napot, Olaszországban 2 helyen, Horvátoknál, Csehszlovákiában, Prágában, Münchenben, Berlinben, Görögöknél... még felsorolni is jól esik

Mármint visszaemlékezési szempontból

És szerencsére itthon is nagyon sok helyen voltam már. Egyedül dél-nyugat Magyarország maradt eddig ki, de azt Hannával és Alex-el majd pótoljuk
És imádok repülni

Igaz, még csak 3x repültem (azaz 6x ugye, mert oda-vissza), de bármikor mennék újra
Utoljára Párizsban voltam anyámmal. Nyert egy utat az Auchenban

Januárban mentünk.. hideg volt, mint állat, de még így is tetszett a város.

Ha lehetne választani minimum Bécsben élnék... bár mostanában Svédország a végcél. Csak sajnos Ádámot ne lehet kimozdítani Magyarországról. Pedig mennék, gondolkozás nélkül. Ott kötelező a német tanulás, így tuti találnék valami jó kis tanári állást. Végre újra taníthatnék.

Annyira hiányzik....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vok 2010.03.24 12:56-kor.