A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júniusi babák

Repülés,
én is életemben először Andrással repültem Tunéziába, tvaly előtt.. :roll:
nekem qva nagy szám volt, figyeltem ezerrel (mondjuk vidéki vagyok, és nekem Budapest is csak ennyit jelentett: főváros, most meg.. idejárok suliba, és semmi extra... az elején meg.. húúú pesti lettem :lol: ), na a többiek meg le is szartáák, hogy repülőn vannak, András meg röhögött, és szorította a kezem, hogy milyen aranyos vagyok :D

bhDetti,
te is megvagy!! tök jó, hogy a topiknevekhez most már normál nevek, és arcok is jönnek :lol:

Csilla,
visszajelöltem 8)
az intimtorna miatt meg irigy vagyok :P
én április 19-én mentem volna a Kriston Andihoz, (asszem), de 22ezer pénz, úgyhogy ezt most kihagyom.. ha szülés után nem nagyn akarnék ott lenn helyrejönni, illetve ha gondjaim adódnának, akkor majd tuti megyek.
uhhh.. én is ilyen szülést akarok, mint amilyen az ismerősötöknek volt :shock: :P

babakocsi:
végülis az ABC Design Astro lett a nyerő, nem a 4Tec, mert az előbbinek könnyebb a váza, nagyobb a bevásárló kosara, és az első két kerék bolygósítható.. és lehet hogy gáz, de nekem a Coral-Pink tetszik :oops: :oops:
szerintem nem kimondottan lányos, fiúnak is elmenne.. 8)
viszont hiába megy ki mindenhonnan, most nincs rá pénzünk, úgyhogy majd max májusban :cry:
remélem lesz azért akkor is még. :roll:

na én elteszem magam holnapra, András még dolgozik.
Vendég

Köszi a jelöléseket! Én megtaláltam Lunát és Vok-ot.

Geo, az Astro is szép babakocsi, és tuti lesz még májusban is, ne izgulj!

Csilla, én is pajzsmirigyes vagyok, gyógyszert is szedek rá, és én is erre az intimtornára mentem volna, de lekéstem róla, legközelebb meg csak szeptemberben lesz. Micsoda egyezés, mi?
:wink:

Vok, hát a lábad nem semmi! Elhiszem, hogy fáj, te szegény!

Ma este a mi kiscsajunk is extra aktív volt, meg még most is az. Apukája csak vigyorgott, végre ő is részese lehetett, mert Nati is mindig akkor produkálja magát, mikor az aptya nincs itthon. :D

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok,

Na, Én is bejelölgettem néhányotokat, Engem meg most már megtaláltok Geo ismerősei között az SZ-nél (Sz-T Nóra) nem írom ki, mert más tuti nem él ezen a néven az országban. :D
Egy nyúl van a profilfotómon, ami egy ágyban fekszik. :) (plüssnyúl, nem igazi)

Látom több babakocsinak is van "lakója". :) Nálunk a kocsiban egy óriás plüsshal van, a hordozóban meg egy nagy rózsaszín plüsspatkány. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Sziasztok!!

Neharagudjatok,hogy zavarok,Barátnőmnek szeretnék segíteni,lenne 1-2 dolga ami eladó!!

Kismama ruhák,nadrágok,tavaszi-nyári,felsők.Kb 38-as méret.De szívesen mérek.
Valamint Momert digitális babamérleg,
Játszószőnyeg(nem hazsnálták,teljesen új)
Kislánynak-Kisfiúnak rugik,badyk.
Kislánynak Új pamut takaró,bady,rugi ebből 1-2 db van.

Képet tudok küldeni,többit priviben megbeszéljük.
Tovébbi szép napot kívánok mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Tenger vs. Balaton=Természetesen Balaton!!!!! :D Nekem látszik az ablakból, most hogy itt ülök a gép előtt, ha jobbra nézek ott van. :) (Illetve most nincs, mert k.nagy köd van, és eltakarja)

Tunéziában Mi is tavaly voltunk, nászúton, Én speciel utálok repülni (konkrétan rettegek egész úton), nem is nagyon hiányzik, 3szor (illetve 6szor, mert oda-vissza) repültem életemben, de nem szeretnék egy darabig újra...
Egyszer voltam általánosban, egyszer középsuliban csereüdülésen, meg tavaly nászúton. De Tunézia nagyon tetszett, visszamennék, az a 2 órás utat csak kibírnám valahogy.

Mi általában belföldön nyaralunk, de akkor is csak ilyen 4-5 napra szoktunk menni, meg voltunk együtt Erdélyben, meg Ausztriában, aztán ennyi volt a "külföldi" nyaralás.

Tegnap jól megijedtem, mert kicsit sűrű volt a nap, reggel 9-től 5-ig meg sem álltam, erre jól begörcsöltem, elég rossz volt. Úgyhogy ma szigorú pihenés van, csak főzni fogok, semmi mást nem csinálok.

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

lkNyuszika,
mi tavaly előtt voltunk, nem tavaly :wink:
szerintem életünk legjobb nyaralása volt! Egyáltalán nem balhéztunk Andrással, semmi probléma nem volt, király volt az idő... :roll: a nászutunk is nagyon szuper volt, de megbeszéltük Andrással, hogy a nászutat külön kategóriába számoljuk, mert akkor így Tunézia lehet életünk eddigi legjobb nyaralása, Bali pedig a legjobb nászútja :D (nem mintha lenne még több nászutunk :lol: )
Pihenj sokat, nehogy megerőltesd magad!
mit fogsz főzni? :lol:

Konkri,
eszembe jutott a husi: karaj :P tegnap nem is gondokodtam már rajta, de most ahogy bekapcsoltam a gépet, hirtelen beugrott, hogy ezen gondolkodtam 8)

nyaralás:
mi a szüleimmel európai autós nyaralásokra jártunk Görögo.-ba, Olaszo.-ba, meg Bulgáriába, aztán már amikor inkább otthon maradtam az üres kecóban :lol: minthogy velük lógjak egy-két hétig, akkor számomra véget értek a közös nyaralások. Aztán mialatt én érettségiztem, anyáék elindultak nyaralni Bulgáriába, és amikor érettségi után kiléptem a suli ajtaján, András már ott várt, és indultunk is, úgy ahogy voltam matrózblúzban Bulgáriába anyáék után. fúúú az egy nagyon klassz autóút volt :lol: szerelmünk kezdetén, ketten egy autóban, nyáron, jhajj, jó volt 8)
idén persze nem megyünk sehova, fő program a szülés :lol: és a babázás :D na meg még babajárgányra sincs pénzünk, nemhogy nyaralásra :oops: :wink:
Vendég

Nyuszi, enis roppant mod utalok repulni. Ez csak akkor volt sokkal roszabb,. mikor meg volt nekem a panikzavaros idoszakom, es ugy kellett repulore ulni, mert akkor nem csak utaltam hanem tartottam is tole, mi van ha ott jon ram ugye a frasz. De hat nem jott szerencsere, viszont a repulest sem szerettem meg :) (persze igazan en onnantol utaltam, hogy tapasztalati elmenyeket szeretzem turbulenciabol es viharbol :DD) De hat mit tudok tenni? Raadasul nekunk direkt repulonk sincsen, ugyhogy nekem egy hazaut csak oda ket repulesbol all, es aztan ketto vissza. Az alternativa az auto... ami eroltetett menetben is 3 nap palya. Zuzos nagyon, annal a repulo humanusabb azert :) Bar teny, ha van ideje az embernek es nem csak nyomja neki, akkor van mit nezni is... de akkor nem harom nap egy odaut hanem egy het :D

luna6

Geo, ja, akkor félreolvastam. :)

Melyik részen voltatok tavaly előtt? :wink:
Mi Sousse-ban, Nekünk nagyon bejött. :)

Repülő: váááá, hát Én csak szép időben repültem még, nem volt se turbulencia, se vihar, de így is majdnem összekakáltam magam le és felszállás, meg kanyarodás közben. (Én nem bírom megszokni ezt, ez nem természetes közege az embernek :D )

Ja, és milánói spagettit főzök, mert az gyors és nem kell sokat ácsorognom a konyhában. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Ooo nyuszi, akkor te meg nem is tudod igazan mitol tartasz ott fenn :) Sikeresen kifogtam mar egynehany razos utat... amolyan macskakoves, hintazos, hirtelen magassagcsokkenos, poharakat borigatos fajtat :) brrrrr... mondjuk leszalasnal eleg szorborzolo mar egy erosebben szeles ido is :D

Mennem kell a suliba... ocsmany esos ido van, aludnek, pihennek, na de kezdodik a tavaszi szunet (keeet het) es ma tuti kiadja a tanar a melot arra az idore, nem kene errol lemaradni.

luna6

Luna
En is almos vagyok gyakran, nem vagy egyedul!

Bibo!
Gyere es meselj kerlek, nagyon aggodom miattatok! Hogy vagytok?????

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Akkor jo ha mas is :) Na meg reszben nalam tuti psziches is, vegulis ez maradt fenn a rostan :) A nemelykori emelygesemre emg azt irta egy ismeros (35 hetes) hogy ne is emlegessem neki, nekik rokastul jott vissza :)

Fuuu tok jo nevetek van a bebinek, nekem ez nagyon tetszik :) Ez sikerult a legspanyolosabbra mind kozul :)

luna6

sziasztok! én is itt vagyok jelentem! próbálok iwiwen jelölgetni de bevallom nem vagyok nagy iwiw fun :-)
a mai problémám: a hüvelyemnél vagy valahol ott a puncimnál 3 olyan nyilalás volt bent hogy kijött a könnycseppem is! és éreztem hogy ott mocorog Eszti! aztán sétáltam meg minde nés most kopp-kopp-kopp mintha jó lenne! bár nem az igazi! valahogy a fekvése úgy érzem más! vazzze annyi nyavalyám van mostanában nap mint nap hogy teljesen kész vagyok!!!!

tegnap elmentünk fagyizni! persze fagyis zárva! viszont a faluban árulnak olyan tena betétet amiből lehet db-ra venni nem kell egy egész csomag!!!!! úgyhogy tök jó vettünk egy csomó kórházba meg itthonra meg bugyisat is mert a gyogyótáros szerint érdemes ebből 2-3 db mert úgyis jön majd belőlem a cucc! az sem volt drága ... kaptunk egy buzi nagy szatyrot és "csak" 1450 forint volt! a gyógyótáros meg egy tünemény volt! leültetett és úgy szolgált ki :-) és elmondta hány db-ot javasol ő!!!! szóval ráhagyatkoztam! vicces leszek mindenesetre ebben a szerkóban!

amúgy meg mosómedvék lettünk! az összes ruhánkat mossuk ugyanis nálunk nincs nagyon szekrény és minden bent volt az ágy alatti tárolós részbe! de az ágy most megy mert ott lesz eszti szobája és akkora bazi nagy az ágy két szárnyú GYÖNYÖR de nem fér el viszont ki kellett pakolni! de miután ezeket a dolgokat nem nagyon vagy ritkán használjuk! most például 5 télikabátom sál sapkák ilyesmik amiket nem hordok mert nem bírtam összezippzározni stb. meg autóval járok stb! ki kell mosni mert picit áporodottak! szóval csináltattunk a franciaágyunk alá tárolót 2-t de nem érnek végig mert középen ott a láb! na szóval hétvégén amit tudok át kell raknom oda! a többi maradék cuccal nem tudom mit fogok csinálni de ami kupi káosz van nálunk csajok! ahhhhhh az kész katasztrófa! és felrakjuk anyuval a babu függönyét is! :-) nagyon durva! jó lenne rend békesség nyugalom harmónia otthon!!!!!

most meg hogy válság van a cégnél is meg mindenhol a környezetünkben azzal stresszelnek mindenkit bent hogy lassan jön a háború a III. mert minden háború ilyen válsággal kezdődött! .. tisztára leveszik az energiáimat!!!! na de nem hagyom magam! igenis boldog vagyok :-) mosolygok! csak a hüvelyem ne szúrjon az nem volt jó!

na majd gyertek most megyek iwiwre titeket felkutatni :-)
Vendég

lkNyuszika,
sztem mi is Sousse-ban voltunk :roll: :D
és milyen jól leírtad!! a repülő nem természetes közege az embrenek!! és valóban... engem az zavar a legjobban, hogy nem tudok kiszállni, amikor csak akarok, és azokban az emberekben kell bízni, akik építették, és larban tartják.. :? :roll:
jajj, amikor Balira mentünk, az 24óra volt oda, és 24 vissza, de persze voltak benne átszállások, de azért az a 12óra, amit egyhuzamban húztunk le... még elmesélek egy vicces sztorit, aztán hagyom a repülős témát 8)
na amikor ezt a legnagyobb adag blokkot nyomtuk a repülőn, akkor mondta András, hogy vegyem le a cipőmet, mert trombózist kapok. én meg csak szenvedtem, mondtam, hogy jól vagyok... :oops:
aztán xóra múlva le akartam venni a cipőmet, ami nem is cipő, hanem ilyen római saru volt, de hááááát nem tudtam!!!!!! :shock: :o tudjátok hogy nézett ki a lábam? :lol: óriásira volt dagadva!!! a pántok között folyt ki a lábam, fhúúú úgy megijedtem, András meg két röhögés között fejtette le egyenként a pántokat, mert csak így tudtuk leszedni a lábamról a sarut. utána meg masszírozta, hogy beinduljon a vérkeringés, nade az a kocaláb az vicces volt :D :D

jajj nagyon szeretem a milánóit!!!!
én reggel lusta voltam bármit is összekotorni magamnak, ezért beraktam az ebédemet a mikróba, megmelegítettem, és azt reggeliztem (rakott kelt) :oops:
most viszont megyek, és csinálok zabkását :lol:

Luna,
jó sulit!!! :wink: nekem ezen a héten már nem tart az egyik tanárom órát, úgyhogy nem kellett bemennem. majd pénteken leszek reggel9től 6-ig...
Vendég

Csövi!

Nagyjából futottam az írásokat... mert anyu kint van a gyerekkel...

Jelöltem iwiw-en...

Nanetto- engem is stresszelt egy éve még a világháború ité, de rájöttem, hogy fölösleges, egyébként pedig úgy gondolom, hogy ma 2010-ben egy világháború nem az a puskás, lövészárkos izé lenne, hanem azon múlna hogy ki nyomja meg előbb a gombot... vagy a másik a vegyi fegyverek (betegségek...)... egyébként meg úgy sem tudunk ellene tenni, vagy készülni, mert mit tennénk? bunkert építünk?
ja és a másik, hogy szerintem nem a civilizált országokat súlytaná a háború, hanem szerintem afrika... afrika egyébként is nagy teher a világnak- ezt értem pénzben és a sokasodó népesedésben... mert amúgy ember barát vagyok, meg minden élet értékes (kivéve a bűnözőké- számomra) szóval ezen ne parázz!!!!!!!!!!!
különben meg jöhet akár meteorit is... vagy az ufók... :) nyugi!

tenger: én egyszer voltam és akkor is a holland tengernél februárban, tehát én se fürödtem. és én is balaton párti vagyok!!!!!!!!!!!!! és sose nyaraltam külföldön, mitöbb a magyarra is sajnálom a pénzt :( persze ha nyernénk a lottón, akkor utaznék... ja és azért most hogy gyerek van így már más a nyaralás fekvése, de csak abból a szempontból, hogy - én szeretnék neki minél többet mutatni a világból, és én éljem meg vele az élményeket, ne az iskola v óvoda... ezért viszem színházba, kiállításra, utazni, állatkertbe, koncertre stb...

Kép
Kép
Kép
konkri

Luna es mindenki mas, aki lelkisegely tud nyujtani e pillanatban

lelki valsagban vagyok, szuksegem van a segitsegetekre. Ket-harom hete szultuk meg a nevet, ami az oszintet megvallva, nem volt egy egyszeru dolog. Annyira fenyevekre jartunk egymastol a ferjemmel, hogy egyszeruen kilatas sem volt ra, hogy meg a bebi szuletese elott megegyezesre jussunk.
Aztan egy este leultunk, hogy na akkor most meglesz a nev, es ejjel egy korul a parom felvetette, hogy mi lenne, ha Manuela lenne a kiscsaj. Erre en: mi a Manuela becezese? O meg: Lola. Tok jo, gondoltam, hisz a Lola nevbe mindig is szerelmes voltam, de a Manuela sokkal jobban illik a rovid keresztnevekhez, igy a kecske is jollakik, es a kaposzta is megmarad alapon hihetetlen lelkesedessel fogadtam el a nevet. Es mivel en nem is tudtam, hogy a ket nev tulajdonkeppen egy, nagyon megorultem a hirnek.

Erre mult vasarnap a parom kiboki, hogy felmerult benne ama ketseg, miszerint a Lola nem is a Manuela becezese, hanem a Dolores-e. Mondanom sem kell, hogy Doloresnek nem fogjak hivni a lanyomat (bocs az osszes Dolores-tol). Probaltam utanajarni, hogy van-e mas nev a vilagon, amit Lolanak beceznek, de a nemet Carlottan kivul nincs egyeb. Az se lesz a picilany.

Ezek utan ujfent elkezdtem matatni az agyamban, hogy hogy is hivjuk akkor a babat, de ra kellett dobbennem, hogy o mar Lola, es hogy nem tudnam mashogy hivni, hisz mar 3 hete igy hivom, es miota neve lett, a vele valo kapcsolatom is gyokeresen megvaltozott (tudom, hulyen hangozhat, de igy van). Es kulonben is, mar a lanyok is Lolanak hivjak. :roll:

Szerintetek nagy gaz, ha hivatalosan Manuelanak hivnak valakit, viszont a csalad, baratok meg mindenki mas egy, nem a Manuelahoz tartozo beceneven szolitja ot?
A Manuelat se szeretenem elvetni, mert a vezeteknevek utan szerintem eleg jol hangzik, meg jobb is, ha mondjuk az iskolaban meg az eletben van az ember lanyanak egy komolyabb neve is.

Segitsetek pliz, mit gondoltok errol az egeszrol?
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Luna, én nem álmos vagy fáradt vagyok, hanem lusta!!! :cry: Itt ülök a gép előtt, és nem hasznosan töltöm az időt. Ma aktivizálom magam.
Na meg mától brutál spórolásba kezdek (ezt mindig elhatározom). Nasi (csoki, süti, joghurtok, chipsek) téren kezdem, ezek mától tabuk!!! Még az itthoni készletet persze fölfalom. :lol: :lol: :lol: De akkora sáska lettem, meg már alig jönnek föl a kismama nacik. :oops:

Nyuszika, a plüsspatkiról raknál fel képet? :oops: Oolyan kíváncsi vagyok rá.

Csilla, milyen változásokat érzel az intimtorna hatására?
foltivspicur

[quote="_gemini"]T írta:_geminiok jo, gondoltam, hisz a Lola nevbe mindig is szerelmes voltam, de a Manuela sokkal jobban illik a rovid keresztnevekhez

akarom mondani: a rovid vezetekneveinkhez

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini, sztem szuper a Manuela, és úgyis mindenkitől meg szokták kérdezni, hogy hogy szólíthatják, és akkor meg mondja, hogy Lola. :wink:
foltivspicur

Picur
en is baromi lusta vagyok! :lol:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Picur,
kosz picur, aranyos vagy. Ne feledd, holnap kezded a harmadik trimesztert!
Bocs, ha lemaradtam rola, de a te olaszos beutesed honnan jon? Csak mert en is nagy olaszos voltam, amig a spanyol ferjem fel nem forgatta az eletemet :roll:
g

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Hűűű Vok, mi egy helyre jártunk? :lol: Csak én 2001-2006. :wink: Levelezős voltál?
foltivspicur

Az én olaszos beütésem? Hát sajna még nincs, de mindig is szerettem volna megtanulni olaszul. A könyveket is beszereztem, hát basszus itt lenne az idő a nagy semmittevésben, hogy akkor hozzákezdjek!!! Köszi gemini, akkor ma már nem csak a gép előtt ülök. :wink: Ja meg még megyek nemsokára vezetni is. De már a maival együtt max. 4 óra!!! Szerdán ugyanis sikerülnie kell!!!
foltivspicur

Sziasztok!

Gemini, most tuti hülyeséget kérdezek, de olyan név simán nem létezik, hogy Lola? Mert akkor nem kéne neki keresztnév meg becenév, hanem csak maradna a Lola. Ha jól emlékszem, a D.Tóth Kriszta kislányát is így hívják, és ők is valahol külföldön élnek.
Bocs, ha nagy marhaságot kérdeztem.

Nyuszi, bejelöltelek iwiwen!

Kép
jenny29
Mór

Csak gyors bejelentkezés, de nem tudom kihagyni!
Most értem hazat Vok-tól, azaz Esztertől. Hát szuper egy csaj ám, csak hogy tudjátok. Szívből ajánlom őt bárkinek, akinek mesefilm kell, vagy csak egy jót szeretne dumálni. Kicsit nehezen mozog szegény, de van egy kétlábon járó férje, aki segít kijutni, miután vége a látogatásnak :lol: És persze van egy gyönyörű állatsereglete is, ami külön élmény volt számomra. Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettem a "családot", leszámítva Hannát, aki sajnos nem volt otthon, de majd legközelebb :lol:
Köszönöm szépen még egyszer a meséket, remélem a lány egész délután el lesz velük!

Majd azért még jelentkezem, csak most rohanok az oviba.

Kép
Kép
hari

Jenny
de, nalunk itt Belgiumban is letezik a Lola nev, nem mint becenev, hanem mint anyakonyvezheto keresztnev. Csak mi valahogy ugy gondoljuk, hogy a Lolat anyakonyveztetni egy picit furcsa lenne, jobb lenne, ha lenne a kiscsajnak egy "komolyabb" neve is. Persze az altalad felvetett megoldas bennunk is felmerult mar...

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

sziasztok! :)

Csilla!
Igazából mindenre hallgatok :D Csak az Eszterkét nem szeretem. :D Minden más jöhet :D

Kriston torna tök jó. Nekem csak a könyv meg a dvd van meg. És igazából tudnám csinálni, ha nem lennék ennyire lusta, mint amennyire. És baromira kéne, mert most megint előjött az inkontinencia, pedig még nincs is lent annyira Alex... Hát, igen...
Mi az a keloid?

Nem hiszem, hogy nem fogsz tudni uralkodni magadon, mert elmondják, hogy erőtlenebb a tolás, ha közben kiabálsz... Elég nyomós érv, hogy minél hamarabb kint legyen a kicsi, így összeszorítod a fogad azt go :D:D

Geo!
Meg lesz az a kocsi! :)

Gemini,
Az egyik gyerekkori barátnőmet Katának hívják, de mindenki Tódornak hívta, mert Tódor napon született. :D:D Szóval szerintem lazán megy a Lola :D:D

Foltiv,
Nappalisra jártam, csak igen keveset voltam lent. :D Mivel mellette tanítottam Pesten, a Danubiusban majd a Rádió 88ban próbálkoztam műsorutánzattal :D Szóval nem igen voltam bent :D
Te is német szakos voltál?

Luna!
Jó sulit mára :D Remélem eláll az eső!
Itt most szupin süt a nap és mindent kinyitottam. Ennek örömére elő is jött az allergiám. Éljen a virágzás! :D:D

Nyaralások/repülés:
Én már bejártam fél Európát és még megnézném a hiányzó szegleteket is :D Nagyon szeretek utazni. 8 éves koromtól 10 éves koromig kint éltünk Ausztriában/Bécsben anyámmal (kimentünk apám után még az átkosban, ott tanultam meg németül), akkor sokfele voltunk Ausztriában és egy picit Németországban. Aztán voltam Londonban 1 hetet, Párizsban 2x3 napot, Olaszországban 2 helyen, Horvátoknál, Csehszlovákiában, Prágában, Münchenben, Berlinben, Görögöknél... még felsorolni is jól esik :D Mármint visszaemlékezési szempontból :D És szerencsére itthon is nagyon sok helyen voltam már. Egyedül dél-nyugat Magyarország maradt eddig ki, de azt Hannával és Alex-el majd pótoljuk :D
És imádok repülni :D Igaz, még csak 3x repültem (azaz 6x ugye, mert oda-vissza), de bármikor mennék újra :D
Utoljára Párizsban voltam anyámmal. Nyert egy utat az Auchenban :D Januárban mentünk.. hideg volt, mint állat, de még így is tetszett a város. :D:D
Ha lehetne választani minimum Bécsben élnék... bár mostanában Svédország a végcél. Csak sajnos Ádámot ne lehet kimozdítani Magyarországról. Pedig mennék, gondolkozás nélkül. Ott kötelező a német tanulás, így tuti találnék valami jó kis tanári állást. Végre újra taníthatnék. :D Annyira hiányzik....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vok 2010.03.24 12:56-kor.

Eszter
Kép
Kép
vok

Hari!
Na, most elpirultam :D:D Köszönöm! :D:D
Nagyon jó volt veled dumcsizni. :D Jöhetsz többször is :D
Ádi azt mondta, hogy nem is vette észre rajtad, hogy babát vársz, csak amikor ráraktad a pocidra a kezed. Tetszett a kocsid színe neki nagyon :D:D
Szerintem majd Lilit és Hannát is összeereszthetnénk majd egyszer :D Tuti jót játszanának :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Gemini,
szerintem egyáltalán nem gáz!! ettől nyakatekertebb dolgokkal is találkoztam már, szerintem ez így nagyon jó :wink:
amúgy volt egy tanítványom, akit Manuélának hívtak, szép lány volt, én azóta csak szép lányoknak tudom elképzelni a Manuelákat :lol:

Hari, Vok,
milyen király, hogy már találkoztatok 8) :D

Na nekem mennem kell, mert fél3kor találkozunk az értékbecslővel a Csengeryben a hitel miatt, aztán meg jön az építész, és a maradék folyamatokat beszéljük meg. aztán jövök haza tanulni, meg mosni :lol:
Vendég

[quote="nanetto"]t írta:nanettoegnap elmentünk fagyizni! persze fagyis zárva! viszont a faluban árulnak olyan tena betétet amiből lehet db-ra venni nem kell egy egész csomag!!!!! úgyhogy tök jó vettünk egy csomó kórházba meg itthonra meg bugyisat is mert a gyogyótáros szerint érdemes ebből 2-3 db mert úgyis jön majd belőlem a cucc! az sem volt drága ...

Hat kesz vagyok :D nem volt fagyi, igy inkabb vettetek Tenna betete :D Ez mekkora biznisz!!! :D:D:D:D

luna6

[quote="geooo"]
írta:
geoooLuna,
jó sulit!!! :wink: nekem ezen a héten már nem tart az egyik tanárom órát, úgyhogy nem kellett bemennem. majd pénteken leszek reggel9től 6-ig...

Nalunk viszont kitort a tavaszi szunet :) Ami azt jelenti, hogy a jovo heten egyaltalan nincs suli, es utana hetfon sem, csak szerdan. A csajom meg pentekig jar es jovo hettol ket het parkolopalya. Ugyhogy lehet a kovetkezo oramra viszem magammal, majd kialakul.

luna6

Gem, nekem a Lola nagyon tetszik... a Manuela... hat eleg nemetes nekem :) es bar egyik szerelmem a nemet nyelv, ez a nevekben nem mutatkozik, en siman Lolat adnek. De viszont pedig es... :D:D van szerintem olyan nev a spanyolban - marmint ennel spanyolosabb - aminek a Lola a becezese, de ha agyoncsapnak sem tudom most megmondani mi a fene. De van az a spanyol sorozat, hogy Un paso adelante, es abban van egy lany aki Lola es aszittem o is Lola aztan valamikor valahol kiderul, hogy egy fenet, ez a beceneve. De hogy nem Manuela az tuti. Na majd erost gondolkodom rajta :) (Beatriz Luengo jatsza Lola Fernandest... eloasom en neked mi a teljes neve a csajnak :D) Nem lelem, meg kell nezzem majd a filmet, de a neten valoban irjak a Dolorest illetve Yolandat is: usado como diminutivo de Lolita ou Yolanda

Jahh, vakai irta D.Toth Krisztat, szerintem o egy ideje mar nem el kulfoldon, hanem nagyon is otthon. Vagy keverem valakivel? Meg kint szult mikor elvalt, de utana hazakoltoztek szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára luna6 2010.03.24 14:54-kor.

luna6

Folti, kérésed parancs :D

Íme a plüsspatkány, igaz nem a hordozóban, hanem magában. (amúgy ez egy pelenka tartó, hátul lehet jól megtömni pelusokkal. :)
Kép

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Szerintem a Lola is meg a Manuela is szép név. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Luna! :-)
a gyogyótár mellett CBA van! a cba ba beszabadultam de a pasim vigyázott a kutyánkra (iwiwen ott van labdástul :-)) és bementem!
viszont nem tudtam hogy puncsosat vagy vaniliásat vegyek! szóval vettem egy mandulás magnumot a pasinak ő ugyanis jóval határozottabb nálam! aztán én vettem egy vaniliásat meg egy puncsosat! kijővén a vaniliásat beraktam a zsebembe! de basszus a kutya kiszimatolta igy lebuktam és a pasim azt mondta hogy ezt nem hiszi el :-) :-) :-)
viszont eltiltott tőle! csak ma ehetem meg! képzeljétek a terheléses cukrom nem túl jó eredménnyel született meg!
szerintem semmi baja 5,8 és 6,0-tól gáz ... ! de most mindenki nevel le a mértéktelen édességzabálásról! ezért találtam ki a fagyizást gondoltam az kevesebb mint a napi 2 tábla milka !!!! .. de hát... na szóval kiszedte a zsebemből és jól eldugta a mélyhűtőbe! ... :-) :-) :-)
Vendég

Nyuszi ez a pelenkatartó patkány CSÚCS :-)
ÉN ebayen licitálok egy benetton kardigánra! még mindig 0,99 centen áll és irtóra vagány és cuki!!!!!! jaj remélem megnyerem! nagyon olcsón :-)
Vendég

Luna! és irjál arról lécci hogy ha a baba befordul érezzük?
és szerinted nálam ez a reggeli szúrás és hogy úgy nagyon lent lent érzem a babát és szinte fájt normális???
te vagy a tapasztalt Rókánk! meg a Konkri! de Konkri eltűnt!!!!
te meg mindig megmondod a frankót! amúgy az iwiwen jelöltelek!
cuki a kislánykád és helyes nagyon a pasikád!!!!
Vendég

Letezik diabetikus jegkrem is am!! :) Amugy ha edesegre vagysz finom am a cukormentes Milka is... nem tudom otthon hozza lehet e ferni. De en a sima auchanos cukormentes (edesitos) csokit is szertem :)

luna6

Meg nem fertem az iwihez, de lattam az ertesitoket, ami kesik nem mulik :)
Nekem remlenek ilyen huvelyve lefele iranyulo nyilallasok, szal azt mondanam hogy ez siman belefer, ha nem folyamatos tortenet. Rugdos a kisficko/csaj odabent es el-eltalal dolgokat egyre inkabb amik az ido elorehaladtaval egyre fajdalmasabbak tudnak lenni.

Befordulas: hat olvasom itt ott a neten, hogy egyesek tudjak, hogy most az a keze, a terde a feje... oszinten, en igy a harmadik terhessegben sem mernem megmondani a tutit, hogy milyet dugja hova es mivel 'taposott' belem :) En nem tudtam mikor fordult be a bebi, de leginkabb azert a rugdosas nem a fejetol jon, tehat ha egy ido utan embernek a bordai a tudeje meg a gyomra kezd rojtosodni, akkor jo esellyel kilovoallasban van a bebi es felfele tapos meg mondjuk oldalt kalimpal. Lefele is tud akkor is nyomakodni a fejevel, hajjajj, de akkor az nem varatlan rugasokban mutatkozik mar meg.

luna6

Nanetto!
Remélem nem baj,ha én is leírom. Én még csak 1en vagyok túl :D
Én éreztem, amikor Hanna annó befordult. Azt hittem ott maradok, mert olyan volt, mintha szét akarnának szakítani belülről. Most is éreztem Alexnál, hogy megfordult. (azóta már visszafordult megint harántba) Még mondtam is, hogy na, ez volt az. Pedig ő végig haránt volt, de miután megfordult, rögtön nyomni kezdte a hólyagomat a fejével :D:D:D Én egész jól külön tudom választani a tagjait. A lábával erősebbeket bír rúgni, mint amekkorát tud ütni a kezével.
Hanna feje nyomott néha úgy, hogy fájt a méhszájam és nyilalt.

Eszter
Kép
Kép
vok

Nyuszika, köszönöm a patkiról a képet! IMÁDOM!!! Hol szerezted? Na meg hogy ráadásul pelustartó is!!! :P :P :P Nagy patkány és egér imádó vagyok!

Geo, én is zabkását csináltam. Én tejbezabinak hívom. Ez volt az ebédem/uzsim. Tejbe zabkorpa. :P Erdei gyümikkel ízesítettem, a baba óta nem nyúltam az édesítőkhöz. Zabpehellyel is szoktam készíteni, az meg olyasmi, mint a tejberizs. :P
A vacsi pedig paprikás krumpli lesz jó sok virslivel-tojással. :P Már rég volt, és szuper, hogy ehhez is van minden itthon. Meg sütök egy napraforgós kenyeret hozzá.

Vok, luna, jók a sztorik!!! Én szoktam érezni egy kis feszülést, mikor forgolódik a bébi, olyankor ki is dudorodik kicsit. Az uh-ról tudom, hogy fejvekvésű. Biztos azért járok 20 percenként pisilni. Tök vicces, hogy mielőtt elindulok, direkt elmegyek wc-re, aztán ahogy az autóssulihoz érek, mindig be kell kéredzkednem, mert megint kell... A portás pasi már megismer. :oops:

Vok, akkor azért nem láttalak. :) Kinél írtad a szakdogád? Igen, német szakos voltam, meg angol.

Nanetto, hogy milyen jó áron vetted a Tenát!!! :wink: A bugyison arra gondolsz, ami olyan nagy pelus szerű?
foltivspicur

Teszveszen leltem rá a patkányra. :) Kemény 600 forint volt. :)

Tejbezabit Én is nagyon szeretem, Nekem minden reggel zabpehely a reggelim, de holnapra tejbezabit főzök. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika

Foltiv:
Markus/Attila, de eredetileg meg Ágel... Szóval volt egy kis kavar. Nem is kicsi.
Majd elmesélem. :D Most nem rontanám el a hangulatomat vele :D
Te vagy az Erzsébet? Nem mindig tudok mindenkit beazonosítani :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

A tena betétből vettem BETÉTET meg bugyit! a bugyi kurva vicces! :-) viszont ez nagyon jó ár igy hogy db-ra árultá nem kiszerelésre!!!! hihetetlen örültem :-) most megy ez is a bőröndbe!
VOK jelölj be az iwiwen - nanetto alatt megtalálsz és bárki más is :-)
nekem Eszti lesz a lányom apu már most Esztike-i :-) szerintem a legszebb név annyira vagány annyira édes annyi sok jellemzőt hord magába és olyan sok egyéniséget! nem tudom... de favorit volt kezdettől férjurammal! ... fiúba pedig Norbert! ... :-)
Vendég

diabetikus milka Luna? nálunk szerintem ilyen nincs! de a faluba tuti :-) ja és én soha nem vásárolok!!!! utálom fóbiám van! közért tesco auchan ... ! úgyhogy gazdaságos csaj vagyok!
ne akadjatok ki rajtam! én 1 hónapban egyszer megyek tescoba ... akkor sem kajáért megyek el! hanem mert kell öblítő mosószer ilyesmi tudjátok és ehhez pasi nem ért!!!!! :-)
Vendég

Nanetto!
Van diabetikus Milka az auchenban. :) Igaz méreg drága, de van. Fagyiból is van legalább 4 féle. Én azt ettem egész nyáron. És még finomak is :D

Jelöltelek :D

Eszter
Kép
Kép
vok

http://www.hir24.hu/elet-stilus/14247/j ... zobol.html
basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Úristen, de durva!!!!!Milyen jó, hogy nem vettem meg!
Ezen most teljesen elhűltem.

Most értünk haza körzeti dokitól, aki csak legyintett a 6,1-es éhgyomri cukromra. Szerinte ez még belefér, biztos sok édeset ettem előző nap.(ami igaz is, anyám sütijéből pár kilót) A terheléses már határon belüli volt, így nem gáz. Azért majd még anyáméknál ellenőrzöm, neki van vércukormérője.
A nőgyógyászom is azt mondta múlthéten, hogy ez még nem sok.

Ennek örömére drágám elvitt fagyizni, egy kis falusi cukiba. Nálunk nyitva volt, így én nem kaptam Tena betétet. :lol:

Cuki a plüss patkányka!!!!

Luna, de igazad van, D. Tóth Kriszta már hazaköltözött. Vannak mesekönyvei is, amit a Lolájáról írt. Nekem tök bejön ez a név önmagában is, nagyon hangzatos, csajos, vagány.

Kép
jenny29
Mór

Na, azért a 3 haláleset a sok millióból, szerintem nem annyira a cucc hibája. Bár, én még mindig azt mondom, hogy a kendő a legtutibb dolog, mert folyamatosan hallod és látod a manód. :D És a gerincüknek is az a legjobb, persze nem kifele fordítva. :D

Van egyébként egy-két kedvelt, de életveszélyes játék későbbre. Pl a na, ha eszembe jutna hogy hívják. Az az a kütyü, amibe a már állni tudó törpét belerakják, azt sétálhat... És még így se jut eszembe... na.. mindegy. Az a lényeg, hogy azzal a xarral nekimehet a küszöbnek, vagy egyéb tárgynak és fejre állhat vele. Koponya alapi törés stb lehet a következménye... Na, Hannának ezért nem volt olyanja.
Megvan! Komp :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

úgy néz ki, hogy most én vagyok a lep tetej :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Nanetto,
nekem a terheléses cukrom 6.2 lett, és ez egy jó eredmény. én úgy tudom, hogy az éhgyomrinak 6alatt kéne lennie, a 2órásnak meg 7.8 alatt kell lennie ahhoz, hogy kizárják a cukorbetegséget. Jennynek lett picit magas az éhgyomri, de ha jól emléxem, a terhelésessel semmi gond nem volt, mert akkor veti fel önmagában is a cukorbetegséget, ha az éhgyomri 7felett van(ennyi pedig azért nem volt).szóval a terheléses 7.8 felett gáz csak.
neked végülis mennyi lett?

Foltivspicur,
nem is tudtam, hogy a zabkorpából készült cucc a zabkása.. mert akkor én zabpehelyből csináltam :D

vásárlás,
én sem szeretek, valószínű ezért van ez a nagy teszveszezés nálam..
szóval boltokba járni nem szeretek.. András sokkal inkább.. ő mindent apróléosan megnéz, az ő kedvenc helye a sajtok, meg a mosogatószer és társai..

na ez kemény..
Infantino megy a kukába.. :x
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: