Sziasztok Lányok!
Sziszike remélem tegnap éjjel már nem jelentkeztek fájások/keményedések! Ugye nem vársz a dokival, és legalább megnézeted magad, igy te is megnyugodnál! Ugye nem erőltetted meg magad aznap? gondolok rád/Rátok!
Dharma, Ettike nem irigyellek benneteket a fogdokis élmények miatt! Én is be voltam tojva a fogorvostól, szagoktól, hangoktól, de volt egy körzetis fogdoki, aki egyszerűen tökéletes volt, és már a fogidegelésre, gyökérkezelésre is mentem, tök nyugodtan! szóval kifogtam egy jót, erre most voltam megint, és már nincs ott, van egy új, de ő most nem talált semmit. szoritok, hogy ne fájjon, bár, ahogy tudod, hogy kellene menni, valahogy mindig egyszeribe elmúlik a fogfájás! (nálam legalábbis igy szokott lenni)
Dharma ne erőltesd meg magad, bár biztos ilyenkor tele vagy energiával, és alig várod, hogy kész legyen a kisszoba! kiváncsi vagyok, milyen lesz majd, ha elkészültök! és a virusból remélem meggyógyultál!
Kocska nagyon csini vagy! szerintem kismamiként jobban nézel ki! boldogabban csillogsz! szép a szoba is! és remélem nálad is beválik a haspánt! ez tényleg pont ugyanolyan mint az enyém!
Zsu dobsz majd képet a kiságyról meg Barnus kis lakhelyéről?

tök jó, hogy mindenkinél már alakulnak a szobák!
a gyes/gyedes dolog elég elszomoritó, viszont Cattel is egyetértek, hogy valahonnan mindenképp vissza kell venni, és ez az ország bizonyos részének nem fog tetszeni. tegnap láttunk egy 11hónapos kisfiút a brendonban, és arra gondoltam, hogy kb ekkora lesz, mikor bölcsibe kell vinnem, és még milyen pici volt, szóval elég nehéz helyzet lesz, de MUSZÁJ. És mikor au-pair voltam, a picikkel voltam, este meg anya hazaért, és azoknak az óráknak hihetetlenül tudtak örülni, mikor a kicsikkel lehettek a munka után! És bizony nem tudom az én lakáshitelem is hogy fog alakulni, de már arra is felkészültem, hogy ha megugrik, és nem tudjuk majd fizetni, akkor költözünk, és kész.
Tisa irtó jól összeirtad a lényeget!! szerintem a jövö héten (ha megint nem teltházasak lesznek a szülőszobák), biztos meg tudjátok majd nézni őket. Minket is körbevezettek, és még közben is fel lehetett tenni kérdéseket.
Tasin jobbulást, és még egyszer nagy gratula a szakdolgozathoz! hihetetlenül ügyes vagy! én tegnap voltam a mérlegképesen, jövö héten kezdik a jogot hallgatni, igy arra beülhetek, márc végén lesz a vizsga, arra is beférek, utána meg megint kérhetek halasztást. szóval nagyon rendesek voltak, és remélem ha a vizsgán meglátják a pocakomat, mivel szóbeli, talán kicsit engedékenyebbek lesznek!

és nagyon édik a rucik!!! én is tegnap néztem nagyon szép kislányos cuccokat!
Gesztenye, Gabka gyógyuljatok meg! pihizzetek jó sokat!
Rólam: tegnap voltunk a mávban az uh-on, hát ott ezek voltak az eredmények:
BPD 80mm
THQ 79mm
FL 57mm
átlagos mennyiségű magzatviz
utána este voltunk 4D-n a kleopátrában, és ezek jöttek ki:
CGA
BPD 7,94 29w6d
OFD 10,38 32w3d
HC 29,86 30w4d
FL 5,62 30w1d
AC 28,08 35w3d
EFW 1762g
egy magzat. kpf. épnek látszo koponya és gerinc. telodo gyomor és holyag. jo fhr. átlagosnál több magzatviz. plac a mellső falon. a mnszut jelenlegi állása szerint durva fejl rendell nem látható.
mensi szerint 28+6voltam, de a gép 31+5-öt dobott ki, és a szülési dátumra április 24helyett, április4-et adott.
a nő azt mondta, hogy nagyon nagy, igyak kevesebbet, igy a magzatviz is kevesebb lesz, és hogy minimalizáljam a szénhidrátot.
amúgy egy gyönyörűséges kisbabát láttunk, teljesen elfelejtettem az összes rossz dolgot, amik mostanában történtek! husika lesz, de inkább az legyen, mint véznaság! és a szonográfusnő szerint rám hasonlit!

és kis kopaszka lesz! fantasztikus volt!
még a szemét is kinyitotta!
Gabka a turiról eszembe jutott! tegnap találtunk egy jó helyet, pestieknek mondom, a minimanónál van, le kell menni egy kis 'pincébe', de brendonos ágyneműt vettem, kompletten, (paplan,párna,baldachin,baldachinvas,pelenkatartó,ágyracsatolható kis pakolórész) tök új, és 8000mindenestül!!! aki bevitte kislányt várt, de fiút kaptak, igy a rózsaszin kismacisat nem használják

nagyon örültem!!!
babakocsi: úgy döntöttünk peg perego unonk lesz! valaki még irta, Gizu te voltál, vagy más? de megnéztük, fektethető, tolható két irányból, szerintem a kerekek elég stabilak, jó nagy a bevásárlórésze, és könnyű is, 11,6kg (ok, aránylag) de igy nem kell mózes meg hordozó (amúgy sincs kocsink) és 86ezerből ki is jönnénk. ugye erről jókat irtatok?? végülis peg perego...
na befejezem!