A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 októberi babák

Mók,
Beszéld meg a picuroddal ma este, hogy bizony ki kell jönni, mert a doktornéni nem fogja engedni hogy bent maradjon.
Nekem végül ez jött be. :wink:

Andinet,
Nekem is eléggé magasan volt még a kishölgy császár előtt és császárkor észrevették, hogy még a feje sem volt beilleszkedve, tehát még simán mozgatható lett volna, valószínű azért is ömlött belőlem a magzatvíz.
7 év azért sok idő. Örülök hogy sikerült másodjára a természetes szülés. Most pedig már semmi segítség nem kell majd, ha végre elhatározza magát, csak kipottyan és kész. :wink: :)

Szilvi
KépKép
ceyla

ceyla bár úgy lenne, de ahogy telik az idő egyre kevésbé hiszem, hogy magától indulna be :?

Kép
Kép
Kép
andinet74

btünde üzenet:

Csajok! Bejöttem szülni! Ha van eredmény üzenek! Tünde
Vendég

Andinet,
Azért még simán lehet úgy is. Bármikor meggondolhatja magát. (Bár ebben a sz*r időben én is inkább maradnék.)

Hajrá Tünde!

Szilvi
KépKép
ceyla

Tünde, de jó! Várom a híreket!

Én pedig indulok a szokásos CTG-re.... :roll:

lynnn

Tünde! Szoritunk, hogy minden rendben menjen.

En is vagyok még, csak a tegnap " beugrottam " a kórházba :)

Elözö éjszaka elég nagy fájásaim voltak, de persze mint szokott reggelre el is tüntek. Délelött pedig éreztem, hogy mintha valami szivárogna, na gondoltam akkor futás a kórházba megnézetni mi volt ez (azt hittem magzatviz). Sajnos nem magzatviz volt, igy csináltak egy CTG-t ha már ott vagyok, persze fájás semmi, csak miután leszedték a gépet rólam. Ugy jártam mint a fogászattal. Mire odamegy az ember arra már nem is fáj a foga :) Na, de közben alulról is megnéztek, semmi ujdonság, csak a külsö méhszáj van nyitva egy pár centire, de a belsö teljesen zárt.

Hát ez az én nagy storym. Ja, és megjegyezték, hogy csak akkor menjek be ha 5 perces fájásaim vannak, mintha teljesen hülye lennék 2 szülés után.

Ugyhogy csajok, ne izguljon az se akinek eddig egyetlen jóslófájása sem volt, mert nekem volt ezerrel és semmi eredménye nincs. Mindennek eljön az ideje, csak a türelemböl van már kevés.

Még benézek, babaügyben. Lynn, most már maradhatnál is bent a kórházban. Mi nálatok a haditerv, meddig engedi a doki a tulhordást?

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Halihó!

Hajrá Tünde!!!!!

Tavasziszél:nagyon édik a Lányok!

Kata:Te mennyi tápszert adsz egyszerre Noelnek?Képzeljétek!Mi ma éjszaka 6,5 órát aludtunk egybe.Nem tudom,hogy nem túl korai-e,de ma jön Doki,Védőnő,megkérdezem.De 70-80-90 -ket eszünk....

Minden egyben lévőnek szorítunk!!!

Szilvi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
sissy01

Rékus,
Rá se ránts! Engem úgy vettek fel a kórházba, hogy 1 ujjnyira volt nyitva a külső méhszáj, a többi zárt és másnap hajnalban mégis megindult a szülés.

Sissy,
Elég szépen eszik a baba és én tuti fel nem ébreszteném ha alszik. Hidd el ha éhes, felébred.

Szilvi
KépKép
ceyla

hajrá Tünde, szoritunk hogy minden simán menjen :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok!

Hajrá Tünde!!!! :D :D :D

Rólunk:
CTG elment.., holnap nagy UH, Flow, meg Ctg. Csütörtökön be kell feküdnöm, pénteken szülés indítás!!!!!! Nagyon ödémás kezdek lenni, így doki néni döntött. Nem várunk jövő hétig.
Tehát legkésőbb pénteken én is anyuka leszek.
Most viszont kicsit vérzek, gondolom a vizsgálat eredménye... :shock:
mók

Sissy, nagyon rendes kislány Lili, remélem, nekem is ilyen lesz :)

Rékus, pont ma mondta az orvosom, hogy itt az a protokoll, hogy egy hét után befektetnek :( Azaz pénteken. Nem indítják be, ha jók az eredmények, de ott kéne már maradni. Nagyon szeretném, ha legalább hétvégére nem kéne befeküdnöm, remélem, meg tudjuk beszélni. Eléggé elkeserít, nagyon nem szeretnék szülés előtt befeküdni. Bárcsak megindulna magától péntekig! Szóval ma megyek vásárolni, sütök, takarítok, hátha...

Remélem, legközelebb már bent is maradsz szülni, és nem vaklárma lesz :)

Tavasziszél, nagyon szépek a lányok! Sajnálom, hogy nehéz Annával, drukkolok, hogy hamar megszokja a kistesót.

Mók, fogorvos vacak lehetett, de legalább túl vagy rajta... Te nem bánod a befekvést?

lynnn

Sziasztok!

Tünde, drukkolok!

Látom a többiek megkerültek.

Rékus, nekem ez a parám mostanában, hogy mi van, ha szivárog a magzatvíz, és én összekeverem, és azt hiszem, hogy folyás. Hülye dolog, mert már a kórházba jutáshoz is haza kéne hívni a férjemet, meg lepasszolni Julit, szóval mindig inkább mászkálok, meg várok, meg persze parázok. Dokinénimnek is elmondtama parám, ő azt mondta, hogy tegyek be egy pár réteg WCpapírt, és ha az egy idő után átázik (de nem csak nedves lesz), akkor az víz. Na szóval most így nézegetem.
De az nem semmi, hogy már ilyen fájásaid vannak. Nekem még mindig semmi.

Mók, sajnálom a vizesedést. Igen, ilyenkor óvatosabbak szoktak lenni, és nem hagyják a hosszú túlhordást. Viszont így már te is látod a végét :) De talán a vérezgetés is jelez már valamit...

Most asszem kicsit én is pihenek amíg Juli alszik. Az éjszakák egyre rosszabbak. Hol arra kelek, hogy irtóra fáj a csípőm, hol a pisire, hol meg szegény JUli köhögésére, vagy arra, hogy "anyázik". És nem mindig megy könnyen a visszalavás. Valahogy nem jól találta ki ezt a természet. Most még alhatnánk egy kicsit a baba előtt, és mégsem.
Edit

Kép
Kép
etus79

Ja még azt akartam, hogy Sissy, szerintem örülj neki, hogy Lili jól alszik. És te is pihenj. Ha szépen gyarapszik, akkor nem éhes. Juli is elég hamar beállt rá, hogy kb9-10 körül evett este, és aztán csak 3 körül és utána már csak 6-7 körül.

Kép
Kép
etus79

mók: legalább látod a végét,még ha nem is ugy alakul ahogy szeretted volna. de még addig meghozhatja a front, ami az éjjel ideér.az ödémával ugy vagyok én is hogy már éjjel-nappal egyforma dagadt a lábam a térdemig, de én csak holnap megyek nst-re, utánna tudok a dokival beszélni hogy meddig tartja benn a babát.

Kép
Kép
Kép
andinet74

Lynn!

Azért nem bánom a befekvést, mert másnap reggel már indítják a szülést, gondolom ez a szokás... De igazából nem tudom miért kell egy nappal hamarabb befeküdni.

Andi,Etus!

Igen így már látom a végét, de mikor megtudtam nagyon bőgtem, pedig örülnöm kellene... Hülye hormonok!!! :? :? :?
mók

Mók, én megértem, hogy bőgtél, nekem is rossz kedvem van attól, ha arra gondolok, be kell avatkozniuk, indítás, burokrepesztés, brrr.... Persze a lényeg a végeredmény, de akkor is jobban örülnék, ha magától indulna be. Az orvosom is ezt mondogatja, hogy az lenne a legjobb.

Asszem lemegyek venni homeopátiás bogyókat, lehet, hogy nem ér semmit, de ártani nem árt.

Edit, hátha neked is alvós babád születik! Biztos nagyon fárasztó a vége, ha már vagy gyerek. Nekem ehhez képest jó dolgom van, alhatok minden délután.

lynnn

Gratula a babáknak, nagyon szépek :)

Ma elintéztük az anyaságit és a csalási pótlékot. A cégem intézi a tgyást. Anyaságit már jövőhét elején megkapom :)

Babóka alszik az apjával. Mindenkinek puszi

Kriszta
Kép
cherryke

Mók:lehet,hogy addig még beindul!De,ha nem,gondolj arra,hogy mindjárt itt a Baba...

Köszi Mindenkinek,azt mondta ma a Doki néni is,hogy 6 órát ki lehet hagyni.Ma délben meg megettük a 100 g-ot... :P Zabagép a Lányom!És kimentünk 10percre ma.Hát,így vagyunk!

Dinuci,többek?Merre?Komolyan,egész megjött a kedvem,hogy újra kezdjem,bár az már parás,hogy a Lili akkor már 1,5 éves lesz kb,és milyen durva lesz.Ugye,több gyerekesek....?

Szilvi

sissy01

Gyors gólyahír:

"Sziasztok!12:47-kor megérkeztem,Alina vagyok,3450 g és 55 cm.Anya és én is jól vagyunk."

Gratulálunk Tünde,sok-sok tejcsit,várunk vissza!!!

Szilvi

sissy01

Tünde: Gratulálok :D
ha jól emlékszem egy napra voltunk kiirva.....hát ennyit a csajszikról :) ők igyekeznek a kispasik meg ráérnek :shock:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Sziasztok,

látom Sissy már hozta a friss babás hírt! :lol: :lol:

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tünde, gratulálok Alina baba születéséhez! Minden jót és sok tejcsit!

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Csajok,

nagyon édesek a babák!

Tavasziszél, jó volt látni Annát is. Nagyon édesek együtt.

Mók, Lynn
simán beindulhat még magától is!

Sissy,
nagyon ügyes Lili baba! Nekem nincs mérlegem, majd holnap méri a védőnő. De sonkáink már vannak. :lol: :lol:

Edit,
sajnálom a nem alvást, ismerős. :cry:

Ceyla,
nem semmi a férjed, nagyon jó volt olvasni.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Sissy,
először tényleg nem egyszerű a kettővel. Én eredetileg 2 év korkülönbséget szerettem volna, de már örülök, hogy inkább 2,5 lett. Brigi már sokkal önállóbb, mint fél éve és így talán a terhesség is könnyebb volt, mintha még őt is emelgetni kellett volna.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tünde!
Hatalmas gratula Alina babához. Ügyesek, és a jelek szerint gyorsak voltatok. :D :D :D
mók

Tünde! Gratulálok a kis Alinához, látom gyorsan ment nektek is a szülés, szerencsére. Biztos azért mert ment a sok drukk tölünk :)

Tehát csajok, nem csak akkor irni ha már megszületett a babánk, hanem elötte is, hogy kapjuk mi is a sok drukkot, hátha segit nekünk is :)

Mók! Örülök, hogy látod már a végét. Pénteken babázhatsz már te is.

Lynn, ezek szerint neked is hamarosan eljön a nagy pillanat.

Na, csajok akkor ugy néz ki hogy csak 3-an maradunk, mert ha jól emlékszem van Vikca akiröl már rég semmi hir nincs, talán eddig már meg is szült, és van Aranyoska aki, ha jól láttam a novemberi topic aktiv tagja, igaz még ö sem szült meg.

Andinet , Etus és én. Andinet igyekezz, mert ´mi utánad jövünk. :)

Tavasziszél, nagyon aranyosak a lányok igy együtt :)

Sissy! Örülök, hogy ilyen jól mennek a dolgok, jól eszik és alszik a kis csaj. Örülj neki mert ez a két dolog nem minden babánál jár igy együtt :)

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Tünde, gratulálok Alinához!! Egész gyorsan ment!

Rékus, jó lenne, ha tényleg hamarosan jönne a baba, de elvileg ha befektetnek, még engedik egy ideig bent maradni. Szóval ki tudja, még beelőzhettek :wink:

lynnn

rekus: én igyekeznék, de ugy látszik még nem érett meg a kinti világra...de már alig birom. nagyon jó lenne ha ennyi nyöszörgésnek gyors vége lenne :D

Kép
Kép
Kép
andinet74

Tünde
Kép
Vendég

Vendég

Sissy
Elvileg a napi adag 150ml testsúlykilógrammonként. Ezt osztjuk a napi evések számával...
Noel majdnem 4 kiló... 4x150=600ml a napi adag... mostanában 7-szer eszik, így olyan 80-90 ml az adag... van, mikor ennél többet eszik, van, mikor kevesebbet... :wink:

Képeket olyan jó nézegetni! Olyan szépek a kisebb, nagyobb gyerekek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csak beugrottam megnézni, hogy megszületett-e Tünde kislánya, és IGEN!!!

GRATULÁLOK!!!! Gyorsak voltatok!

Most mennem kell, de holnap jövök.

Ki szeretne holnap szülni? Az is egy olyan szép dátum: 2010. 10. 20. :)
Jó éjt.
Edit

Kép
Kép
etus79

etus szerintem vagyunk egypáran, akiknek nem lenne kifogása a holnapi nap ellen :roll: , aztán ki tudja kinek mit hoz a front :wink:

Kép
Kép
Kép
andinet74

Etus!

En is szivesen szülnék holnap :)

Jó éjszakát

Reka

Kép Kép
Kép
rekus80

Sziasztok!

Tünde : Grat!

csak gyors bekukk.. mar alszik 5 óta akkor vett, de ilyen sokat nem lehet hagyni aludni nappal nem???

na mindegy, éjjel velem aludt az agyban, jól bebugyolaltam... kisagy valahogy nem jön be neki pedig az elejen elvolt ott is , aludt ott is!

nekem még mindig jó ha 50et eszik... :(
az nem gáz???

remélem lesz majd pár órám ma visszaolvasni jön anyukám talán kicsit segít

remélem anyukák babbákkal jól vannak és aki még egyben annak hajrá!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

látom a babák között a 3. legkisebb súlyú a kis Gergőm :)sebaj kint megnő :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

2110-el jöttünk ki a kórházból 1 hete, tegnap este 2320 volt. Már csak 50et eszik, ezt napi 8szor. 3 óránkénti evésre állt most rá. Éjszaka 4-5 órát alszik egyben, ami nagyon jó. Apja 5kor elmegy dolgozni, babu akkor ébred. Ma is még fél 8ig vissza aludtam vele a hajnali etetés után. Olyan jó volt. Tegnapelőtt, egész nap aludtam vele, olyan fáradt voltam.

Kriszta
Kép
cherryke

Jó reggelt! Lesz ma baba?
Etus, mi is kinéztük a mai dátumot, de a kisasszonyt ez nem hatja meg :roll:

Mares, megnő, ne izgulj :) Én pont azon aggódom, hogy nagyon nagyra nő odabent a baba.

Indulok a mai CTG-flowmetria körre, még benézek utána.

lynnn

Mares: Hunorka, csak napközben van el az ágyában, du 5 körül teljesen fent van a 2 etetés közt, akkor van a kommunikálás :D éjszaka csak rajtam alszik :D

De mondta a védőnő is és a dokinéni is, hogy neki többet kell még kézben lennie, mivel 4 héttel korábban jött. Most pénteken lesz minusz 1 hetes.

Kriszta
Kép
cherryke

Cherryke: hát ez a baj, hogy rajtam alszik... és nem az ágyikóban... ez nem gáz??? nekem elvileg 12 nappal korábban jött... ágyat nem szereti , leteszem és teker feszeng, felveszem visszateszem semmi... majd az x-re már oda jutok jó, akkor marad rajtam...

most kivételesen 30-40 perc bőgés nyűglődés után sétáltam vele, elaludt rajtam, bebugyoláltam, és a francia ágyon alszik :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Először is mindenkinek gratula a babákhoz, az egyben levőknek pedig kitartás!!!

Látom, Kinga meghozta a hírt, megszületett Dorottya. Semmire sincs időm a két gyerkőc mellett, a blogra tettem fel képeket.

Sajnos a szopi felesben megy tápszerrel, remélem, lesz még jobb is. a Szülés baromi gyors volt, a legelejétől a végéig 3,5 óra. a vége nagyon intenzívre sikerült, de így is csodás élmény volt!
Amint tudok, fogok jönni!

nukada

Nukada, jó, hogy jöttél. Hát elhiszem, hogy nincs időd, én is marha kiváncsi vagyok, mi lesz kettővel. Majd még mesélj, ha van időd. A képeket megnéztem, nagyon szépek a lányok!

Cherryke, Mares, kitartás, lesz ez még így sem :) Szerintem, ha Gergő többször eszik kevesebbet, az is jó. Ő végülis kisebb súllyal született, szóval majd biztosan fokozatosan növeli az adagot.

Én éjszaka soha nem mertem úgy aludni, hogy rajtam volt a baba. Max mellettem, de azt is inkább csak hajnalban /reggel csináltuk. De ez nem kritika akar lenni, csak érdekes volt, hogy ketten is ezt írtátok.

"Sorstársaimnak" drukkolok, látom még csak Lynn jelnetkezett reggel, de azóta ő sem...

Velünk minden ok. Mosónap van (utálom), mászhatom az emeleteket a ruhákkal, és összejött vagy hat adag, pedig már csalok és nem csak a mosónapon mosok.

Andris tegnap este olyan bulit csapott, hogy csak na! Most is folyton nyom, feszít, szóval szerintem már neki sem olyan kényelmes odabent. Remélem, erre hamarosan ő is rájön :)
Edit

Kép
Kép
etus79

Sziasztok,

most van egy kis időm, ki tudja meddig. Csajok alszanak. Lakás felmosva, nagyon ügyes voltam. Bár valamelyik tuti mindjárt ébred. Szerintem a pici lesz.

Ma voltunk védőben, már 4 kg. 3-mal hoztuk haza 3 hete. :roll: :roll: A védőnő kérdezte is, hogy pumpálom? :lol: Pedig úgy érzem Bettina kevesebb időt tölt cicin mint anno Brigi. De úgy látszik ez is bőven elég.

Nálunk is folyton kézben lenne, ha bealszik és leteszem nálunk is nyekergés, nyökögés, szemek kipattannak. Bár fáj a pocója is szegénynek, a kaka is nehezen megy, ma mondjuk akkora adagot produkált alig bírtam kihámozni belőle.

Nukada,
néztem a képeket nagyon aranyosak a csajok!

Mares,
én egyiket sem keltettem enni, úgyis felébred ha éhes lesz.

Pocakosoknak kitartást.

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Kép

Kriszta
Kép

Kép

Kép
kri07

Tünde,
Hatalmas gratula Alina születéséhez és sok-sok tejcsit nektek!

Rékus,
Ez a mosónapos dolog nem semmi. A pici mellett hogy fogod majd tudni tartani?? Én van hogy hetente kétszer mosok.

Nálunk is előfordul, hogy rajtunk alszik el Niki és olyankor úgy kell beleügyeskedni a bölcsőbe :D Közöttünk is alszik néha, de csak hajnalban, vagy napközben délután az apjával, azért igyekszünk a bölcsőben tartani, de az nem mindig tetszik neki.

Kri,
Nagyon jó a kép a csajokról :D

Nukada,
Megnéztem a blogod, helyesek a képek. :)

Kfmares,
Én nem ébresztettem Nikit alvásból, ha éhes úgyis felkel, bár abban tényleg van rizikó, ha sokat alszik nappal akkor éjszaka kevesebbet fog, de az alapzaj nappal egyébként is nagyobb, ezért mostanában nem alszik olyan sokat napközben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ceyla 2010.10.20 13:52-kor.

Szilvi
KépKép
ceyla

Nukada, jó hallani rólatok, nagyon helyesek a lányok!

És persze Brigi és Betti is!

Edit, a mosónap tényleg kemény lehet. De a lépcsőzés talán beindítja a szülést :)

Ma vizsgált a doki, ezt nem akarom elhinni, de még mindig teljesen zárt a méhszáj, C3000 :x :x Baba jól van, de félek, hogy így nem úszom meg a befekvést.

Nincs túl jó kedvem tőle. Bárcsak beindulna péntekig... Na jó, nem rontom itt a hangulatot.

Andi, Mók, csak nem...?

lynnn

Lynn,
Ne keseredj el. Lehet neked majd egyszerre nyílik ki és indul meg a szülés. Más meg 2 ujjnyira nyitott méhszájjal van már a 7. hónaptól.

Szilvi
KépKép
ceyla

Kismamiknak kitartást!

Noel is sokat van kézben. Én nem is bánom, mert az egészséges pszichés fejlődéshez KELL!
A korai, szoros kötődés, a sok-sok testi kontaktus határozza meg a további egészséges fejlődésüket. :wink:
Nem elkényeztetés ez!
Vendég

Sziasztok!

Természetesen még mindig egyben. CTG jól sikerült, doki nénire sokat vártunk, nem is volt vizsgálat, csak uh, meg flow.
Holnap reggel befekvés, péntek reggel indítás, és holnap még valami tágító zselét is ki kell váltanunk, amit délután feltesznek... :shock:

Lynn!
Ne keseredj, volt itt már valaki így mint te, aztán pikk pakk kinyílt.
Talán Lina84....
Szóval szerintem nem ezen múlik, mi napok óta két ujjnyira nyitva, mégse történik semmi!!!!!!
Már csak a péntekben hiszek!!! :oops: :lol: :D
mók

Sziasztok Csajok!

Páromék behozták a notbookomat igy gyorsan felugrottam ,mi újság nálatok!

Köszönöm a gratulációkat és a sok drukkot ,jól vagyunk tejcsi még nincs, de ma egész nap úgymond aludt tehát eddig nagyon jó kislány.Viszont a cicire rögtön rárakták rá is kapott tehát márcsak atejcsi várat magára!

Majd jövök a szüléstörténettel,meg ha tudok képekkel.Addig is kitartás az egybenlévőknek és fejlődést a kinti babáknak.

Tünde
btunde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: