Sziasztok!
Ske!
Remélem Ádám végül hallgatott rád, és nem fordult meg! Én is vizesedek, úh most normálisak az amúgy nagyon vékony zongorista ujjaim, a lábam pedig mégrosszabb. De már koránt sem annyira vészes a dolog mint 1-2 héttel ezelőtt...na akkor komolyan megijedtem, h toxémiás leszek, mert nagyon durván vizesedtem...azóta szerencsére lejjebb ment.
Csuri!
Remélem Anna jobban van már! Csodálom a gyerkőcöket, ők olyan gyorsan túllesznek mindenen, ők még inkább játszanak, minthogy elhagyják magukat, és ez tökjó!
MI volt a 4D-n?
Vera!
Hogy áll a füled? Szurkolok, h ne legyen vele gáz!
Eszter!
Jobbulást Beninek!!! Ha nincs egyéb más tünet, nem lehet, h ez a 3 napos láz?
Nagyon jók a képek, öröm rátok nézni!
Hangolka!
Szurkolok, h ti még várjatok, és jobbulást a férjednek!
Pipal!
Nekem is ilyen keményedéseim vannak, h ha kicsit megeröltetem magam (ez már lehet egy szimpla ágyból való kikelés is , vagy nyugdíjas séta

), nekem is olyan érzés, h ráfeszül a méh a babyre. Én is gondolkodtam sokat, h miért van ez így, és arra jutottam, h hát ez szó szerint méhösszehúzódás, és ilyenkor ugye hogy másképp tudna összehúzódni a méh, minthogy ráfeszül a babyre, főleg, h a vége felé már a magzatvíz is kevesebb. De mivel nem fáj, ez lehet akkor a braxton hix, mint gyakorló fájás vagy mi. Persze lehet, h csak hülyeséget beszélek.
Beagle!
Ne izgulj, beszélgess el a babyddel, h neki azért még nem kell kijönnie, úh maradjon a popóján, és élvezze a puha, meleg biztonságot!
Itt vagyok, itt vagyok, csak sűrű napom volt...mit nekem szülés, hahhh!

Soha napján kiskedden.
Melcsi!
Na ez az, mostmár jöhetnének a csajok! Mi már nagyon toporgunk a sor elején Judittal, Katinkával, meg Dalmával, aztán jöhetnek is szépen sorban a többiek is...
Reni!
Köszi!
Hűha, te is gyanus vagy már nekem, hajrá, hajrá!
Honey!!!!
Hatalmas gratula Bettikéhez! Dejóó, hogy ti már együtt lehettek! Sok-sok boldogságot, tejcsit, és mihamarabbi hazamenetelt kívánok nektek! 
Katinka!
Na akkor hajrá vasárnap!

Nyamm, ez a fánk nagyon jól hangzik! Dobhatnál ide is párat!
Judit!
Köszi, h hiányoltál! Szerencsére már sokkal jobban vagyok, elmúlt a depi.

Húúú, hát azért remélem nem járok így, mint te....rossz lehet csak várni, várni, miközben azért nálad már napok óta elkezdődött valami! De mosmtár tutira nagyon hamar kint lesz Blanka!!! Addig is sétálj sokat, meg egyél csípőset, málnalevelezz, és ugorj rá apára, ha még tudsz ilyet...(én már jóideje nem

) Nyugi, nem fogod túlhordani!
Szerencsére elmúlt a depim, tegnap már jó kedvem lett délutánra, daddy is jókedvű volt, miután hazajött, úh ez is sokat segített. Hétvégén ő is rossz passzban volt, ilyenkor kiszaladnak a száján dolgok, és csak morog, ami engem ilyenkor már nagyon érzékenyen érint, és igazából ez nyomott bele nagyon a depibe, na meg, hogy csak várok, és várok, meg nem tudok már rendesen mozogni, meg fájok, mert széthullok alul, stb....na de mostmár tényleg csak egyre kevesebb van hátra, és ez már nem fog visszafordulni...
Az éjszakám borzalmas volt viszont, kb csak éjfélkor mentem el aludni, még olvastam egy fél órát, meg ki-be mászkáltam, pisi járat, fogmosás, vitaminok, homesos cuccok stb...aztán meg csak forgolódtam álmatlanul, fél3-kor még megnéztem az órát, és kb 3kor aludhattam el. 11-kor ébresztő volt, mert mennem kellett a midwifehoz. Minden rendben, a kiscsaj szépen, jó pozícióban fekszik, szívhangja jó (bár ezt csak kézi doplerrel mérik, amin még számos kijelző sincs, csak úgy hallomásra megy...szal ez kicsit para ahhoz képest, h ti meg hetente nst-re jártok meg minden). Mostmár tényleg illeszkedik be szépen, 3/5-öt kaptunk rá..Vérnyomim, pisim rendben. A strepto eredményemet elfelejtette elhozni a csaj, így nem tudta hozzácsatolni a papírjaimhoz...de elmondta, h be kell menni, ha elmegy a magzatvíz, vagy rendszeresen fájok, mert megkapom az antibigyót, és utána valszín haza sem engednek, pedig innentől még akár egy teljes nap is lehet a dolog, vagy mégtöbb. Jajj, ebbe bele sem akarok gondolni.

Ezért bízom a sok málnalevélben és homeos cuccokban, h ha bármi kezdődik, onnantól majd szépen gyorsan kitágulok, és kint is lesz a kiscsaj mondjuk max fél napon belül.

Dejó is lenne.
A midwife után elmentem a shopping centerbe pelusokat nézni. Tegnap ugyanis elhatároztam, h összevetem az eldobható, és mosható cuccokat, mert itt nagyon megy a kampányolás az utóbbiért, és én is egyre többet rágódok rajta, h ki kéne próbálni. Állítólag 500fontot lehet spórolni egy pelenkás korszakon a modhatóval. Hát nekem azért nem annyira durván jöttek ki a számok, de valszín nem is jól csináltam, mert nem számoltam eldobhatóból eleget. Na mind1, a lényeg a lényeg, h órákat tököltem vele, kerestem a neten ezerrel az opciókat, teszteket olvastam, árakat gyűjtöttem ki, majd kalkuláltam. És hát tényleg olcsóbbra jön ki, még így is, h nem hiszem, h reálisan számoltam...meg hát tetszik az ötlet nagyon. (csak nemtom majd gyakorlatban is ilyen jó lesz-e vagy csak nyűg, mert ezt akkor tényleg mosni kell, meg minden) Daddynek is felvetettem az ötletet, mikor hazaért, tetszett neki, mert amellett, h olcsóbb, a környezetet is védjük, rá meg néha rájön a zöld(ség).

Volt már itthon egy newborn próba csomag, megmutattam neki milyen. Ma meg amikor elmentem a shopping centerbe, láttam is, h van 2-t 1,5áron akció, úh vettem hozzá 1-1 2db-os betétet egy külső nacival newborn és small méretben. Igazából a newborn szettet ki is hagyhatnánk, mert az 2-5kg-ig van, a small pedig 3-6kg-ig, szal fedik egymást, és felesleges is lenne arra a pár hétre az egész szett. A small vagy azonnal, vagy 1-2hét után jó lenne rá, addig meg van ez az 1-2darab newborn, meg van betankolva 3-4csomag eldobható huggies is, amivel kezdeni akarok, mert az elején lesz elég dolog, amibe bele kell jönni, nem kell még a pelus mosás is, szal alapból csak 1-2hét után kezdeném el.
A sok keresgélés után smart nappyre esett a választás, ebből egy szettben van 8db pelus betét, 3db külső vízálló naci, meg egy csomag ilyen kis papír betét, amit rá kell rakni a pelus betétre, így ha kaki van, akkor azon marad, és mehet is a wc-be, lehúzható. A small-ból kellene valszín 2 szett, ez 2x35 font, és később a medium-ból csak pár darab külső naci, mert ez a két méret ugyanazt a pelus betétet használja, így abból már nem kéne új. Ez így még lenne akkor max 30font. A legnagyobb large méretig meg nem hiszem, h eljutnánk, mert addigra már nem kell pelus, max éjjelre, azt meg kihúzzuk eldobhatóval. Szal kb 100fontból kijönne a pelenkás kor, na meg folyamatosan kell hozzá venni azt a papír betétet, de az meg elhanyagolható összeg, a 100-db-os 2,5font.
Huhh, bocsi, h ezt ilyen részletesen kitárgyaltam, szinte csak hangosan gondolkodtam...de azért várok véleményt, h mit gondoltok...Van vk, aki szintén elgondolkodott a mosható peluson? Bár otthon nem hiszem, h annyira elterjedt lenne még. Az októberieknél az egyik csak viszont használja, majd jól kifaggatom, h nem bánta-e meg.
és akkor a link a pelusról...így néz ki, indítsátok el a videot(csak mert anyukám is még az én időm beli áztatást, vasalást, hajtogatást, gumibugyizást képzelte el, de mondtam neki, h ez már egész más...csak bevágod a mosógépbe, és kész

)
http://www.mothercare.com/Mothercare-Sm ... 1&mcb=core
Na mindenkinek minden jót! Jövök majd híreket lesni!