Sziasztok!
Elnézést a hosszú hallgatásért, köszönöm, hogy már érdeklődtetek

.
Semmi "különös" nem történt, csak múlt héten nyaralni voltunk az Őrségben a családdal, nagyon jó volt, teljes pihenés, gyönyörű tájak, minden, ami kell

. De kellett is, mert utána a hétvége egész pörgősre sikerült. Pénteken jöttünk haza, szombat este pedig esküvői buli, ahol a férjem zenekara is játszott, én meg még utoljára énekeltem kicsit. A program nem volt vm frappánsan szervezve, minden csúszott, reggel 6-ra értünk haza... De azért jól sikerült

.
Vasárnap du felnéztünk a Mesterségek Ünnepére a Várba, no, az is határozottan kellemes program volt, vettünk is ezt-azt, meg nézelődtünk sokat, nagyon élveztem

.
Most meg az utolsó két hetet töltöm a munkahelyemen, tanítom be továbbra is az utódaimat, most éppen a görögös helyre érkezett egy új lány, vele kell a legtöbbet foglalkozni. No, meg a többiekkel is...

De ezek már csak fél napok, nagyon hamar eltelnek, így már tényleg egészen elviselhető! Ma meg voltam fodrásznál, fogytam egy kilót tőle

.
És csak a legutóbbiakra reagálva:
Könyvek - én nem mernék ennyit venni... úgyis mindegyik mást mond, aztán ott vagyok, ahonnan indultam. Én is a "jön-az-magától" tábort gyarapítom - anélkül, hogy felelőtlenségnek gondolnám. Öltöztetés uez a kategória... sztem Nektek se főjön emiatt a fejetek

!
Főzés - bízom benne, hogy lesz segítség a férjemtől és családomtól, de éhenhalni nem fogunk, az biztos - ennyi meg elég is, nem

?
Babaszoba - nálunk nem lesz külön, de a holmikkal most a nyaralások alatt nem haladtunk előre semmit. Szeptemberben aktivizálom magam, addig meg esetleg egy-két kisebb dolog.
Sheepy - én is varrni fogok!!! És nagyon bátorít, hogy Neked is az első kreálmány - nagyon jól sikerült!
Remélem, most már gyakrabban tudok majd jönni, bár a délelőttök nagyon neccesek, mert legkevésbé én használom a gépemet odabent...