A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi szia, sikerült végül 2 autó ülést szerezned?

Azért gondolom könnyebben tudsz közlekedni autóval:-)

Heni
KépKép
heni81

Sikerült, igen :) Hát sokkal könnyebb, főleg oviból hazafelé szenvedtem, mert felfelé kell tolni a babakocsit, és Fruzsi már 11 kiló, plusz a babakocsi, hát nem volt egyszerű.
Vendég

Köszi a tippeket! Mindenkinek!!!!

Ott vagyunk az ajtajában amíg el nem alszik, párszor ellenőriz hogy vagyok e még..majd elalszik...
most sedatiff-et kapott este 1 x pisilni kelt, majd 4 kor kis nyüszi álmában ( rengeteget beszél nyüszög álmában) és áthoztuk, együtt aludtunk.

Most nem fér matrac, ágy emma szobájába.

NEm mondja hogy fél! cska a pókhálótól, muslicától, hangos hangoktól, este kérdeztük hogy mitől fél, de nem mond semmit

az éjszakai fény nem jön be, nem szereti. a sötéthez van szokva, születésétől sötétben ( délben is ) és a saját ágyában aludt. szereti az ágyát...

most ezt a nyugi ogyeszt kapja..aztán majd elhagyjuk ha már tartósan jól alszik..

Ja nem kéri hogy velünk aludjon, csak vigyázzunk rá!

:lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! Szép napot!
Panndi, majd mesélj, mi van Tesóval! :)

Örülök, hogy azért ezek szerint Emma szereti a helyét. :) Vigyázzatok rá! ;)

Vindo! Ügyes interjúzást! :)

Jaj, Heni, én nem szoktam meg a korai kelést... NEMSZERETEM!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri meglepődök én is magamon :shock: meg lehet szokni ám! Apa nálunk f6kor kel, én 6-7 között. És még hétvégén se hagynak a gyerekek aludni :roll: na majd akarnak még ők sokáig aludni!

Panndi várjuk a fejleményeket!

Kaqk szupi, hogy szereti a helyét:-) legyetek rajta minél hamarabb túl!
3 szobás lakásba költöztök? Lesz Emmának is külön szobája?
Tudni mikor lehet már költözni?

Heni
KépKép
heni81

Fruzsinának boldog szülinapot :) s Kistesó integessen sokat :) majd írd meg mi volt :) tök jó szülinap nem?

Sense!
nálunk a különbség csak annyi h. akkor kérd meg menjenek el :) :) M. sokáig azt mondta h. ott egy fa és jön ki belőle egy boszorkány aki nagyon csúnya és gonosz :shock:

megjöttünk vérvételről :( szegény lelkem bogárkámat kissé megkínozták :( nem sikerült elsőre a véna,húzogatta a tűt ki be/forgatta nővérke :( :evil: :shock: :x annyira sírt :( de a végén azért elénekelte a csigabigát újra :wink:

:arrow:

KépKép
viranka

[quote="panndi"]J írta:panndió reggelt!

Mi már jó sok helyen voltunk ma, Zsófi csanában van, én meg megyek délután dokihoz a kistesó miatt, már várom :)

s nem is említed Fruzsi szülinapját :) :) ejnye-bejnye :wink:

KépKép
viranka

Hűha a kis Fruzsi is 1 éves lett :shock:

Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Köszi lányok :oops: Nem említettem, de azért én számon tartom ám! Bizony egy éves lett, és igen Vera, tök jó szülinap, hogy ma látom a legkisebbet is :)

Este meg Fruzsi köszöntés lesz :)

Szegény Bálint a vérvétel miatt :(
Vendég

Fruzsi Isten éltessen! Juj milyne gyorsan telik az idő!!! jó kis ajándék..:-)

Báló szegénykém!!

Heni: pünkösdkor költözünk, de jövő héten megkapjuk a kulcsokat és elkezdehetünk paklászni oda..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi :)

Tök jó a költözés, azért ez izgi dolog :)

Na megyek lassan, majd este jövök a hírekkel :)
Vendég

Kaqk akkor az itt van már!

Huh izgi bizony egy költözés, de én el sem tudom képzelni :oops: annyi cuccunk van, egy teherautóra nem férne fel. :oops: de szerencsére nem tervezünk költözni, elég volt már belőle.

De megjegyzem halkan, remélem egyszer még fogunk:-)

Heni
KépKép
heni81

Na voltam dokinál, minden oké, már 5 cm-s a kistesó :)
Kedden megyek genetikai ultrahangra :)
Vendég

Sziasztok

Sense sok boldog szülinapot!!

Fruzsinak is boldog szülinapot!!!

Mi "már" jobban ma van az első na csütörtök óta h nem lázas és nem megy a hasa.És az első éjszaka volt amit átaludtunk és nem bilizéssel töltöttünk.

Panndi: De jó hogy minden oké pocilakóval :D

Nagyon szupik az asztalos képek :lol:

Vera: Szólj mikor kész van és utalom a pénzt nem tudom mikor tudunk talizni :roll: :oops: Szegény Báló és a vérvétel :cry:

Móni: Annyira édes lehetett Gréti a verssel :D Én egy szál tulipánt kaptam és elénekelte a tavaszi szél...

Sajnos nem sok időm van annak örülök h tudok most íírni pát szót.

Nekünk is van az előszobában irányfény mert Petrus is fél! De ő nem hajlandó velünk aludni mióta kilett tapétázva a szobája. :shock: Egy kicsit lefekszik este mellém és mikor álmos szól hogy aja gyeje takajd be a Petját :lol:

Kép

Kép
agica1126

Jaj, te jó ég, én azt hittem, csak holnap (azaz ma) van Fruzsi szülinapja!!! Sajnálom, hogy nem vettem észre a vonalzót...

Panndi, Isten éltesse Fruzsit, és mindannyiótokat!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Viranka, akkor B egy hős volt!!! :)

Panndi, örülök, hogy Pocaklakó jól van! Milyen nagy már! :)

Jó éjt mindnekinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :)

Bálint nagyon ügyes volt akkor :wink:
Szegény, az olyan sz..., mikor az embernek szétszúrják a vénáját.

Mikor terhes voltam, az első vérvétel alkalmával sikerült átszúrni az enyémet. Mire hazaértem, nem tudtam a kinyitni az ajtót, és 4 napig be volt dagadva a kezem, meg kék is volt meg puklis.

Panndi, 5 cm :D :D :D
Ez igen 8)

Éljen a meggyógyult Petra :D

Rólunk: éjjel levágtam rövidebbre Rugó haját, most megint nagyon trendi lett 8) :lol:
Reggel még igazítottam rajta kicsit.
MOst leült végre mesét nézni, és felöltözöm, aztán irány Józsa és Böszörmény.

G. közben idegbajt kap a tömegközlekedéstől, én nem tudom, miért, de minden buszt lekésik, vagy nincs aprója, leteszik a buszról stb.
Egész nap olyan, mint egy ideggombóc, nem lehet vele kommunikálni.
Ráadásul rábíztam az egyik kutatás egy részét (kilenc interjút), mert azt mondta, megcsinálja. Erre még egyet sem szervezett le. Ha meg rákérdezek, akkor elkezd velem veszekedni, hogy neki semmire nincs ideje, meg állandóan nekem kell a kocsi :roll:
MOndtam neki, hogy vigye, de akkor Rugót is viszi. Ja, úgy nem kell :roll:

MOst autókat nézeget. Kis használt kocsikat 3-400 000 ezerért :roll:

Hátulról oda kellene osonni, és belevágni egy lóadag xanax-ot.

Pont most csinálja, mikor annyi dolgom van, minden éjjel írom a tanulmányokat.

Na, mindegy.

Majd lesz valahogy.

Üdv, V.

Kép
vindolanda

Ja, a köszöntéseket a másikra írtam tegnap este.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo a másik kocsi jó ötlet, persze ha belefér anyagilag, valami kis köbcentis kicsi járgány :roll:

majd dobj képet az frizkóról :wink:

Panndi mindjárt szülsz csaje :wink: juj de megy az idő, még szinte mintha csak most született volna Fruzsi és máris úton a kisöcsi :wink:

Ágica örülök, hogy jobban van Petrus, egyébként Péterke se feküdne már közénk, érti, hogy az anyáé, az meg az ő helye és ez tök jó.

Tegnap este vicces volt, apa mondja Péterkének, hogy cicizzen, erre ő elszaladt a szobájába és magára csukta az ajtót és csak azt hallottuk, Péter nem ciciz, cici a babáé :shock:

Heni
KépKép
heni81

Ja, Heni, belefér amúgy, most jár le két kisebb (20 000-es hitelünk is) :roll: Csak most akartunk összegyűjteni egy nagyobb összeget a kutatások kifizetésével a nyáron, amivel a lakáshitelünket előtörlesztettük volna :roll:

Na, majd meglátjuk :roll:

Fotózom akkor Rugót, bár nem nagyon hagyja.
Apródfrizurája van megint, kis Jean Reno lett :lol:

Akkor Péter meg Áron leosztották a szerepeket :D

Itt esik az eső egész nap, fűmagot kellene hát szerezni :roll:

Megyek, készülök az óráimra :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó

meg vagyunk, a sedatif "nem" beválni látszik!

Vindo: hajrá kis autó! férfiak :? Jean Reno

:D

Petrus de jó hogy jobban van!

Munka: :-( na hétfőtől elvették a területemet, inkább szerveznem kell, :-( ami jóóó mert csak 8 tól dolgozok, feltételek ua. csak sajna nem tudom hogy milyen lesz, hány címem lesz, meddig tart, és el tudok e indulni időben a másik munka miatt, ami jó még hogy nincs elszámolás, péntek duán is szabad....csak tudjam összegyeztetni , mert akkor váltani kell.,..de anyagilag még biztosabb lenne ha mindkettő meg van....ha az beindul, akkor akarok váltani....Jóóóó mert itthon leszek mikor emma ébred! Hátha ez segít majd neki!!

meglátjuk.....már úgy szeretném ha nem változna állandóan vmi körülöttem.
Elköltözni, beállna a munka.....lenyugodnánk mindhárman..és jöhetne ketteske is majd!

bocsi hogy folyton erről írok, de mostmár nagyon szeretnék egy kis biztonságot! Biztosat!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagy vihar van készülőben, dörög és sötét az ég :roll:

Nem tudom, hogy kijutunk e még ma :roll:

D.e nem sikerült :?

Heni
KépKép
heni81

jaj ne jöjjön eső erre.
I székesfehérvár, tataánya, majd pesten lesz ma, ot is alszik és csak holnap jön haza..:-( már úgy hiányzik..:-(

itt sincs vmi jó idő, nem seik 18 fok körül van...jó lenne kimenni kicsit Emmával hogy elfáradjon, este egyedül leszek vele..remélem elalszik majd ügyesen mert holnap kel utoljára korán kelnem.:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

a már említett kisház :-)

Kép

motormosás

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Cicus alszik én meg pihenek. Délután megyünk dokihoz, postára. Z meg elhozza a bútort amit a gyerekszobába üzleteltem.

Sense boldog szülinapot!
Fruzsinak is boldog szülinapot.

Kaqk nem értem a szomorúságodat.
Nem kell hajnalban kelned, te tudod vinni Emmát a bölcsibe.
Tudsz érte menni.
A főnököd rendes, hogy próbált neked segíteni miután mondtad, hogy a kislányod nem szokta meg, hogy eltűnsz hajnalonta.
Két munkahelye nehéz összeegyeztetni, de megoldható.
Nyáron a második úgyis lelassul, mert az ovik, iskolák, zárva vannak. Ott augusztusba lesz hajtás. Meg most júniusban, hogy kihord a katalógusokat, ismertetőket stb.
Jók a képek :D , szép a házikó.

Viranka Báló elfelejtette már a vérvételt?

Mesi nagyon sokat vagytok emlegetve ti is.
Gegi + Zsozsi+ Báló+Míra
nincs nap, hogy ne mondaná :D

Itt is nemrég szakadt az eső, jó nagy vihar volt. Most süt a nap.
Legalább nem kell meglocsolnom a kertet.

Vindo szerintem Z is hamarosan fog venni egy kicsi kis autót vagy egy motort.
2 gyerekkel engem nem hagyhat kocsi nélkül.
Ha Pöti megszületik nem biztos, hogy el tudjuk vinni Z-t reggelente a HÉV-hez, na meg este tudunk érte menni. BKV-val nem akar innen menni mert ritkán jár.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nem tudtok eladó olcsó babakocsit?
Nekünk csak sportkocsink van, úgy volt hogy kapunk kölcsön de mégse mert még használják :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: persze annak nagyon örülök hogy reggel nem kell hajnalban kelni, meg hogy otthon leszek mikor Emma ébred. Eddig is én mentem érte....de ezentúl nem biztos.

A főnök nem szívjóságból csinálta, hanem mert forgalmat akar generálni és most ez az ötlete hogy aki valaha is rendelt azt fel kell keresni és megtudni miért nem rendel? :-(

A problémám az hogy eddig tudtam hogy 10 re végzek és utánna tudtam volna menni üzletköőzni a játékokkal, de így fogalmam sincs mikor végzek, mikor tudok menni, esetleg du-án is...akkor enm tudok emmáért menni....

Próbálom a jó oldalát nézni egyébként. Meg valamiért így kell lenni, vgy így könnyebben tudom összeegyeztetni , vagy hamarabb ott tudom hagyni mert a másik jobban megéri..kiderül....minden úgy van jól ahogy van..valamiért.

Nálatok is kell akkor Z-nek vmi megoldás....:-)

Itt is volt vihar..kb 10 perc, sötétség, szél, nagy zuhogás....mostmár szerintem ennyi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Bazé, most jött vissza az áramunk, egyáltalán nem volt egész délután-este :shock:
Gyertyafényes fürdés, csend :roll:
Rugó csak az öltöztetésnél hiányolta a meséjét, akkor elpityeredett :roll:

MOst alszik. Egy órát vártam, hogy végre elkezdhessek dolgozni. Iszok egy kakaót, aztán hajrá :arrow:

Ja, Móni, nem árt akkor nektek sem a két kocsi :wink:

Minket Józsán kapott el a vihar, a barátnőmmel mentünk éppen Rugóért, semmit sem láttunk az autóban... Le kellett húzni az ablakot, és kidugnia a fejét, hogy bemegyünk-e az árokba. Jég is esett. Debrecenben már nem volt olyan nagy vihar, meg itt sem :roll:

De esett rendesen.

Balmazújvárosban tépett le tetőket meg csavart ki fákat. Ott suhant el mellettünk roll:

Lassan kellett menni a 35-ösön, mert elfújt a a szél.

Irina, a jogosítvánnyal hogy állsz? Vagy mondtad már, csak nem figyeltem?

Kép
vindolanda

Mármint nem a fa suhant el mellettünk, hanem a bazi nagy fekete felhő :roll:

Kép
vindolanda

Osonok aludni :arrow:

Ha Rugó felébred hét előtt, kitépem a hajam szálanként :shock: :? :roll: :lol: :arrow:

Kép
vindolanda

Felfedeztem egy bakit a Hupikék törpikékben. A Szeressünk minden állatot c. epizód egy jelenetében a beszélgetés elején Törppapa fehér nadrágban van (sosem szokott), a következő snittben, a beszélgetés második részében viszont a már bevált piros naci van rajta :shock: :roll: :!:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Istenem Vindo mikre nem figyelsz :D

Ma kissé kiakadtam. Niki lassan 2 hete feladott nekem 2 csomagot Angliából. Azt mondták neki, hogy hétfőn kihozzák, aztán szerdán, de előtte telefonálnak.. Ma reggel nézem a telefonom és van egy nem fogadott hívásom, valamikor 11 körül hívtak. Visszahívom, hogy ki is az. Hát a csomagosok és mivel én nem voltam hajlandó éjjel 11-kor felvenni a telefont beadta a szomszédba a csomagom :roll: Hm...
Kérdem melyikbe, Válasz: Ő honnan tudja? :shock: :shock:
Nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy talán!!!! hol lehet a csomag.
Elképesztő. Ott is van kisgyerek, el tudom képzelni, hogy mennyire kiakadtak mert éjjel 11-kor becsöngetett hozzájuk valaki.
Mindjárt átmegyek a csomagért meg mentegetőzni.
Még én égek ezek miatt :evil:
Szegény Niki biztos nem tudta, hogy ilyenek ezek a szállítók :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, hát, huszadjára látva az ember már észreveszi ezeket a kis finomságokat :wink:

A csomagosokkal én is mindig küzdök :roll:
A múltkor vasárnap du. kaptam egy emailt, hogy elindult a csomagom. Hétfőn nem voltam akkor, nyolckor akartam nekik telefonálni, hogy szerdán hozzák ki. 3/4 hétkor telefonált a csákó, hogy jön a csomag. Mondom neki, mi a helyzet, erre leb...tt, hogy miért nem telefonáltam neki korábban. Mikor? Vasárnap este? Vagy hétfőn hatkor?
MOndom neki, szerdán jöjjön. Szerdán várom, semmi. Betelefonálok a pesti kp-nak, az mondta, mára nincs szállítása erre a címre. Csütörtökre van - de akkor én megint dolgozok. Péntekre kértem a csomagot, akkorra sikerült is kihozniuk :roll:

MOst is várok egyet, de hétfőn szünetem van, hátha akkor jön. Harisnyadiszkont :P

Odateszek egy adag mosnivalót.

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Eltunt barany jelentkezik... :oops:
Milyen veletlen: na, mondom ma eleg lajtos a reggel, tenyleg be kell mar jelentkeznem!! Erre latom a nevem... emlegetett szamar! :D

Tenyleg ezer bocsi, hogy igy leleceltem: meg leirni is sok, hogy mik zajlanak mostansag korulottem....biznisz, gyerekek, suli-vizsgaidoszak...le vagyok amortizalodva teljesen....
most is uvolt Alex - elviszem aludni es jovok vissza... :arrow:
Vendég

Szia Niki :wink:

Ágyat bontani :arrow:

Ma sok dolgom van, tegnap ugye nem volt áram, semmire sem haladtam itthon. Se mosás, se mosogatás, se porszívózás, este meg már nem is láttam.

Kép
vindolanda

Na.. beraktam az agyba, issza a tejet-el fog aludni remelem...

Szoval: bizniszrol maj irok oda :arrow:

Gyerekek: Alex egy draga tunemeny, bujos, mosolygos, nagyon baratsagos, es minden nonemu lennyel flortol... :D Es hat 31-en 1 eves lesz! Repul az ido! :?
Rania elkezdett oviba jarni, de csak kedden es szerdan 9-tol fel 12-ig. Sajnos szeptemberig nincs tobb hely...pedig nagyon elvezi, es megmondom oszinten, en is... :oops: Nagyon jofej, aranyos, dumal ezerrel - de az akaratossagaval es hisztijeivel neha ugy kiakaszt, hogy csak! :twisted: Naponta egy nagy hiszti biztos van, de persze nyilvanos helyen, de akkora, hogy versenyre mehetne vele!! Nekem meg mas sem hianyzik persze! :)

Hat en meg, ahogy mar emlitettem, olyan vagyok, mint egy mosott sz@r, van olyan, hogy egesz nap a tukorbe sem erek ra bele nezni...valamelyik nap a kocsi visszapillantojaban meglattam magam, es megijedtem! :lol:

Nem is hiszem, hogy vissza tudom valaha olvasni azt a rengeteg oldalt, amit kihagytam ebben a 2 honapban... :?
Vendég

Rugó a bilin üldögél, erőlködik. Kíváncsi vagyok, kijön-e neki valami :roll:

Kép
vindolanda

Csak pisilt 8)

Kép
vindolanda

Jean Reno újra köztünk van (egy fél kenyérrel):

Kép

Kép
vindolanda

Ügyes Rugó a pisivel! :)
Törpapa nacija... :) :)

Niki! Helló! Nagyon helyesek lehetnek a gyerekek! :)

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori

Szia Niki :D

üdv újra a topikban.
Ne olvass vissza csak kapcsolódj be :D

Vindo Rugó nagyon ügyes :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki: de jó h előkerültél!!

Egész "nem" jól ment az éjszaka apa nélkül....lehet segít hogy mondtam neki hogy mostmár én ébresztem...:-)

Mondjuk ma reggel negyed6 kor keltem, anya befeküdt emma mellé, ha nyüszizne...aztán sikerült hazaértem hogy én ébresszem fel..:-)
mosolyogva ébred, annyira látszik rajta hogy boldog hogy én keltem, hogy itthon vagyok....

és olyan jó lezs nem f6 kor kelni!!!:-)

Rugó: nagyon jean Reno-s! :-)

vihar :evil:

na benyomtam egy csomó sütit4:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Tényleg, Niki, a gyerekeket már meg sem ismernénk :wink: Különösen Alexet :wink: :D

Majd megtudakolom Gábortól, milyen programmal lehet kivágni részletet a törpikékből, és veletek is megosztom a nadrág-jelenséget.

Mi éppen kiporszívóztunk.

MOst gondolkodom, hogy előbb akváriumot takarítsak, vagy rögtön kezdjek el enni :roll:

Szia Dóri :D

Heni vajon hol lehet?

Kép
vindolanda

Sziasztok

Vindo drága élek:-)csak itthon van apa, dolgozik a házon és épp a nappali ablaka körül van, igy be sem mertem kapcsolni a gépet :roll:
Meg Áron is nyüglődött, meg persze főzni is kellett :roll:
De most már leültem végre:-)

Szia Niki:-) Juj már Alex is lassan 1 éves :shock: nagyon megy tényleg az idő:-(

A kis Jean Reno 8)

Kaqk örülök, hogy jobban telt az éjszaka:-) Ez a korán kelős munka nem volt nektek való, lehet ez viselte meg Emmát. Lehet azon agyalt éjjelente, hogy nem leszel ott reggel....

Heni
KépKép
heni81

Szia Heni!

Rugó is elég nyűgi :roll: KIssé az agyamra is ment, de lementem alfába, és aztán elmúlt neki.

Kaqk, hátha most már jobb lesz Emmának :D
Fél hatos kelések :shock: Szerencsére vége :wink:

Kép
vindolanda

Niki!
Jó, hogy jöttél! Én is hiányoltalak ám!

Vindo!
Törpapa nadrágja :)
Ügyes Rugó a bilivel!

Móni!
Elhiszem, h kiakasztott a futár!
Nekem a posta tüntett el egy teszveszes cipőt. :twisted: Nem ajánlottan kértem, mert eddig nem volt gond. Hát, most már van...

Heni!
Jó munkát Apának! A lába teljesen helyrejött már?

Kaqk!
Olvastam, h Emmácskának milyen nehéz éjszakái voltak. Örülök, h rendeződni látszik!

Mi köszönjük jól, bár a múlt hét óta újra hisztis korszakunkat éljük. Kiakasztó...
Nálunk a legújabb divat a bokorba pisilés. Szinte nem telik el úgy nap, h ne próbálnánk. MÁr más gyerek is kedvet kapott tőlünk anyukája nagy örömére. Addig ugyanis, amíg nem látta a kicsi, h mire is kéri az anyukája, nem volt hajlandó pisilni...

Kép
gica1

Hahó! :)

Sok boldogságot kívánok az elmúlt napok kicsi és nagy ünnepeltjeinek!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ugye milyen szép nagy piros betűs lett a hsz-em? :roll: :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gica, és egyszerre pisilnek a gyerekek a bokorba vagy egymás után? :wink: :lol:

Ügyesek ezek a kicsik, minden hasznos dolgot ellesnek egymástól :wink:

Kép
vindolanda

Rugó kinn egyelőre nem akar pisilni. Se bilibe, se a fűre, sehogy. Kintre pelenkát kap, vagy pisisen behozom :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: